MENY

TV 12

06.10Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Rene och Casey hälsas välkomna tillbaka av hård konkurrens. Jarrod och Brandi fortsätter att kämpa för att få ett förråd medan Darrell och Brandon visar vad de går för utanför auktionerna.

06.45-Sändningsuppehåll-

09.55Modern family Amerikansk komediserie från 2010. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Luke och Manny ska gå på sin första skoldans och alla blir delaktiga i förberedelserna. Jay och Phil tar med pojkarna till en galleria vilket blir något stressigt. Claire kastar sig in i skoldanskommitténs plikter men när Gloria dyker upp för att hjälpa till blir hon avundsjuk. Mitchell och Cameron blir förskräckta när de får veta att Lily biter de andra barnen på lekplatsen.

10.25Modern family Amerikansk komediserie från 2010. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Claire är på jakt efter den mystiska föraren som kör alldeles för fort i kvarteret. När alla hennes planer på att sätta dit fartdåren misslyckas tar hon hjälp av Phil. Något han motvilligt går med på eftersom han känner till förarens identitet och denne kan göra honom till den bästa säljaren på mäklarbyrån. Mitchell och Cameron hittar en okänd man i sitt utomhusbad och bestämmer sig för att ringa polisen. Men när de upptäcker att mannen är riktigt snygg ändrar de sig. Mannen påstår sig vara en nyinflyttad granne. Snart visar det sig att deras tolkning av granne inte riktigt är samma som mannen i badet har. Manny har bestämt sig för att börja cykla till skolan vilket oroar Jay eftersom Manny inte lärt sig cykla utan stödhjul. När han får veta att inte heller Gloria kan cykla bestämmer han sig för att lära dem cyklandets ädla konst.

10.55Now that's funny Brittisk humorserie från 2015. Här ses familjevänliga videoklipp från hela världen. Videorna kan vara komiska, gulliga, inspirerande eller kanske alla tre på samma gång.

11.55Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. Ett magplask ser aldrig elegant ut, en parkeringsgrind är inställd på hämnd och en gammal tant sjunger en ovanlig vaggvisa.

12.30V65 Direkt Travmagasin.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

18.00Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2012. I en illa skött bostadsrättsförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men när Börje flyttar in i huset får han konkurrens om posten. Fredrik och hans fru Veronica tacklar tillsammans livets med- och motgångar med allt vad det innebär. Sanna vill göra sin före detta kille svartsjuk genom att visa upp en ny framgångsrik pojkvän för honom, gärna någon som kan utge sig för att vara läkare. Eftersom hon inte har någon pojkvän ber hon Fredrik att ställa upp och han antar utmaningen. Nu återstår det bara att snabbt lära sig runt 5 000 medicinska termer. Gottfrid kommer på ett nytt sätt att ragga damer i parken, nämligen barnvagnstricket.

18.25Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2012. I en illa skött bostadsrättsförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men när Börje flyttar in i huset får han konkurrens om posten. Fredrik och hans fru Veronica tacklar tillsammans livets med- och motgångar med allt vad det innebär. När fru Lundkvists gamla kärlek George flyttar in hos henne blir Herman svartsjuk. George visar sig dessutom kunna allt som Herman kan och lite till. Nu måste Herman hitta ett sätt att konkurrera ut George och får råd av Sanna. Veronika ska i väg på tjejhelg men ödet vill annorlunda.

18.55Rena rama Rolf: Chefens gunstling Om de två grannparen Mjunstedts och Linds som bor i stadsdelen Masthugget i Göteborg. Rolfs chef Westin får ett biljardbord i present men är en novis på området. Rolf tar på sig instruktörsskapet och Nisse kommer med på ett hörn.

19.30Bröllop & jäkelskap Bröllop och jäkelskap är en buskis inspelad på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg 2002. Det har förflutit ett år sedan Matilda Karlsson fixade ett jobb i staden till sonen Lennart och lyckades förmå sin late make Nils-Erik att sköta gården. Allt är bra bortsett från en sak, Matilda vill ha barnbarn. Lennart och granndottern Inga kommer bra överens så hon tycker att de borde bli ett perfekt par. Men det finns många hinder längs vägen.

22.05Million dollar baby Million dollar baby är ett amerikanskt Oscarsbelönat drama från 2004. Maggie Fitzgerald (Hilary Swank) är 31 år, uppvuxen under fattiga förhållanden och har blivit illa behandlad av sin familj. En dag stiger hon in genom dörren till den boxningsklubb som den före detta proffsboxaren Frankie Dunn (Clint Eastwood) driver. Maggie vill att Frankie ska hjälpa henne att lyckas med sitt mål att bli proffsboxare men han avvisar henne eftersom han inte tror att hon har någon chans. Maggie ger trots allt inte upp utan börjar träna på klubben varje dag i hopp om att hennes envishet ska få Frankie att ändra sig. Det dröjer inte länge förrän klubbens allt i allo Eddie (Morgan Freeman) tar Maggie under sina vingar. Snart upptäcker även Frankie att Maggie är en naturbegåvning och hon blir inte bara hans nya adept utan även som en andra dotter. Regissör: Clint Eastwood.

00.55World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

01.55Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna beger sig till Oceanside och Rene som har hemmaplan ämnar låta konkurrenterna betala. Darrell och Brandon bråkar om ett förråd som innehåller en bit filmhistoria.

02.25Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2016. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.55Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.25Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.55Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

05.00Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. En ovan skridskoåkare lägger svanskotan på is, på ett sjukhus värvas fler patienter och rymdprogrammet för bondlurkar råkar på motgångar.

05.30Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. Ett barn lär sin katt att flyga, en yogaklass går på tok och en person på vattenskoter lär sig hur farligt det är att åka skidor på land.