MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Rene tar hjälp av sin papa Gunter när köparna drar vidare till Arcadia. Darrell och Brandon går ut hårt men avslöjas när de försöker fiffla. Ivy satsar på någonting ovanligt.

06.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Ivy har hemmaplan när köparna beger sig till Lancaster. Rene reser hela vägen bara för att bevisa något. Mary hittar ett förråd som verkar kunna ge vinst.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Modern Family Amerikansk komediserie från 2016. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Det är thanksgiving och Cameron löper amok när han och Mitchell ska ha en fest hemma hos sig. Phil försöker vänja sig med att Hayley dejtar Rainer Shine och föredrar att tillbringa högtiden med honom. Jay har fullt upp med att hålla sitt blodtryck under kontroll. Gloria vill visa Joe att djur är människans bästa vän och Cameron opponerar sig när Alex lär känna Dwight lite för väl.

10.30Modern Family Amerikansk komediserie från 2016. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Hayley planerar att tillbringa dagen med Rainer Shines tonårsdotter men det blir inte så kul som hon hade tänkt sig. Luke hamnar i en komprometterande situation och råkar av misstag hjälpa Jay. Gloria, Phil och Cameron bildar en allians med syftet dölja sina misstag från sina respektive makar. Men Mitchell har fattat misstankar och riskerar att avslöja deras ränker.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Narkosläkaren James Jessops 20-åriga äktenskap har sett bättre dagar. Frun Nora och hennes vän Wendy går allt oftare ut på stan utan honom och det blir en chock för James när han får reda på vad de sysslar med. Pamela Foley gör allt hon kan för att hålla fast i sin pojkvän Joe. Men när hon får reda på var Joe tillbringat många nätter kommer hon till en smärtsam insikt.

12.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015/2016. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Rene tar hjälp av sin papa Gunter när köparna drar vidare till Arcadia. Darrell och Brandon går ut hårt men avslöjas när de försöker fiffla. Ivy satsar på någonting ovanligt.

12.30V65 Direkt Travmagasin.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Tom Jenkins och hans team stoppar en turist som inte använder trottoaren och upptäcker att han har ett stort vapen. När polisen får larm om en berusad man med en pistol måste de få tag i honom innan något farligt inträffar.

18.30Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Tom och hans team blir roade av en gatuartist som tar sitt jobb på stort allvar men deras skratt dör ut när en turist kissar på polisbilen. En halvnaken kvinna poserar som trafikvakt och en annan kvinna sprider rasistiska hot omkring sig.

19.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Några turister blir stoppade när Tom upptäcker att en ölflaska sitter fast i dörren på deras bil. Ett par prostituerade kvinnor känner sig hotade och ber om hjälp. En kille som inte är gammal nog för att dricka försöker fly när poliserna konfronterar honom.

19.30Virus i bataljonen Virus i bataljonen är en svensk fars från 2009. Det är en helt vanlig dag i en by där det mesta kretsar kring Ingeborgs café där byborna samlas för att fika. Men den här dagen dyker kapten Carl Marklund upp. Han har en plan för att stoppa nedskärningarna inom försvaret och hans hopp står till vad han tror är Sveriges starkaste hemvärn. Men hans förväntningar infrias inte riktigt. Den här byns hemvärn består av en rastlös förtidspensionär, en datanörd och en halvsenil äldre man. När denna brokiga skara ockuperar kommunhuset får kommunalrådet det hett om öronen. Han har fifflat bort flera miljoner och måste nu försöka ta sig in i kommunhuset under ockupationen för att ändra i papperen. I rollerna ses bland andra Thomas Hedengran, Siw Carlsson, Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck, Charlotta Strandberg och Claes Månsson.

22.00Jagad Jagad är en amerikansk thriller från 1993. När den respekterade kirurgen Richard Kimble hittar sin fru död i deras hem grips han av polisen. Han hävdar sin oskuld men blir dömd till döden för mordet. På väg till fängelset krockar fångtransporten med en buss och Richard överlever. Han bestämmer sig för att fly och hitta den person som är ansvarig för hustruns död. Den federala sheriffen Sam Gerard ger sig ut på jakt efter Richard och svär på att fånga honom. Frågan är om Richard kan hitta den riktige mördaren och om han kan övertyga sheriffen om att han inte har begått dådet. Filmen nominerades till sju Oscars varav Tommy Lee Jones vann i klassen bästa manliga biroll. Harrison Ford ses i rollen som Richard Kimble.

00.35World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 2001. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

01.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.05Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. Ellen och Brian inser att de måste ta saker och ting i egna händer för att kunna fly och Ellen söker upp en man som tidigare hjälpt henne att lösa problem. Men det Ellen inte vet är att mannen har kopplingar till Duncan.

03.00Hostages Amerikansk dramaserie från 2013. Kirurgen Ellen Sanders hamnar i en politisk konspiration när hennes familj tas som gisslan av FBI-agenten Duncan Carlisle. De hålls fånga i sitt hem av honom och han beordrar Ellen att mörda presidenten när hon ska utföra en operation på honom. Ellen måste fatta ett beslut om hon ska rädda Duncans liv. Creasy träffar Vanessa och Blair efter att presidenten gett dem information om ett hemligt övervakningssystem.

03.55Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Narkosläkaren James Jessops 20-åriga äktenskap har sett bättre dagar. Frun Nora och hennes vän Wendy går allt oftare ut på stan utan honom och det blir en chock för James när han får reda på vad de sysslar med. Pamela Foley gör allt hon kan för att hålla fast i sin pojkvän Joe. Men när hon får reda på var Joe tillbringat många nätter kommer hon till en smärtsam insikt.

05.05Gotham Amerikansk kriminalserie från 2014/2015. James Gordon har precis blivit befordrad till kriminalinspektör i Gotham City och är redo att bevisa vad han går för. Han bestämmer sig för att få rätsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen, som gangsterbossen Fish Mooney. Gordon och Bullock tar sig an några ouppklarade mord som leder dem till seriemördaren Ogre, en mystisk man som attackerar stadens unga kvinnor. Fish Mooney planerar sin flykt och Bruce och Selina konfronterar Reggie.