MENY

TV 12

06.00Cheaters Crystals relation med sin pojkvän är på väg att haverera sen han valde att flytta hem till en kompis. Monique är bekymrad över sin pojkväns stressade beteende den sista tiden. Har han mycket att göra på jobbet eller döljer han något annat?

07.00Polis på plats Konstaplarna i Taurang tvingas ingripa när ett bråk bryter ut mellan två män. I Wellington besvarar polisen ett larm som avser en man som kladdar på bildörrar. En oönskad gäst eskorteras bort från ett vandrarhem i Palmerston North. En snattare springer in i en polis som inte är i tjänst. Ett gäng tonåringar misstänks bara på ett vapen.

07.30Polis på plats Konstaplarna i Papakura stoppar en hjälmlös motorcyklist som försöker snacka sig ur situationen. En berusad kvinna utsätts för ett rån i Christchurch. Polisen vill gripa förbrytaren men kvinnan är inte särskilt samarbetsvillig. Åter i Papakura får polisen ett larm om en berusad man som visar sig vara en tonåring på vift.

08.00Polisens biljakter Spike och hundföraren Ian försöker skaka vett i en alkoholpåverkad bilförare som försökt smita från polisen. Samtidigt tar Ben upp jaken på en ung langare, som visar sig ha varit i kontakt med polisstyrkan ett flertal gånger tidigare.

09.00Polisens biljakter Spänningen är stor när en vild biljakt över till fots. När Paul och Carl tillslut får stopp på den misstänkte visar sig allt handla om en familjedispyt. Liam tar med sin nya polishund Titan ut på uppdrag och Sam hamnar i en hetsig dispyt.

10.00Mordutredarnas nya fall En mördad kvinna påträffas bunden med elektriska sladdar. Kriminaltekniker lyckas koppla bevismaterial på mordplatsen till en person i närheten som äger en boaorm.

10.30Mordutredarnas nya fall Säsongsavslutning. Shamaia Smith försvinner från sitt arbete på en strippklubb. Polisen misstänker att en lokal affärsman har något med saken att göra och vid en husrannsakan görs ett märkligt fynd på en eldningsplats.

11.00America's Funniest Home Videos Skrattfesten fortsätter och denna afton får vi se hur lättlurade våra fyrbenta vänner kan vara och varför man ska passa sig för lamor. Det blir även en häpnadsväckande matupptäckt och män som jagar fåglar.

11.30America's Funniest Home Videos Ingen vila, ingen ro när Alfonso fått in massor av nya videos som gör det svårt att hålla sig för skratt. Konsekvenserna när man försöker slå ner ett tak uppenbarar sig och vi får se vad som händer när en tonåring kliver upp på ett handfat.

12.00V65 Direkt I "V65 Direkt" visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

15.00Magiska blåsningar Michael går en matlagningskurs och demonstrerar hur man kan tillaga en köttbulle med bara ett andetag. Senare skrämmer Michael slag på en anställd på en kryoterapiklinik.

15.30Magiska blåsningar Michael låtsas vara en läkare och trollar för en patient som börjar ifrågasätta sin mentala hälsa. Senare extraknäcker Michael som en låssmed och spelar spratt på sin kollega.

16.00Polisens biljakter Durham och Cleveland är två av de tuffaste områdena i Storbritannien och polisen arbetar hårt för att få ordning och reda på gatorna. Spike hittar undangömd cannabis, polishunden Ronnie får stopp på en misstänkt och Ben ger sig ut på en vild biljakt.

17.00Polisens biljakter Hundföraren Darren kallar på förstärkning när ett uppdrag inte går som planerat. Polisofficer Steve tvingas använda pepparsprej när ett omhändertagande eskalerar och Spike möter en ung kille med stora drogproblem.

17.57Kronofogden knackar på Steve och Ben ställs inför ett av de mest tragiska återtagandena någonsin när de besöker en kvinna som elförsörjer hela sin lägenhet med hjälp av ett elluttag i trappen. Stewart och Vic hamnar i en konfrontation med en gäldenär.

18.56America's Funniest Home Videos Hundar som testar på paddleboarding, män som inte verka veta hur man tar av sig skorna och kvinnor som har problem med grindar väntar i kvällens avsnitt. Det bjuds även på massor av känslosamma frieri-klipp.

19.25America's Funniest Home Videos Nya roliga videos står till ert förfogande och det bjuds bland annat på pappor som vet hur de ska irritera sina barn, ekorrar som testar på livet på nöjesparken och minst sagt annorlunda dans-moves.

19.55Mr. Bean Mr. Bean fastnar med handen i en tekanna och måste till sjukhuset för att få bort den. Han besöker även ett slott och och försöker få till en fin bild med den kungliga vakten.

20.26Mr. Bean Mr. Bean åker till frisersalong för att klippa sig och blir själv misstagen för att vara en frisör. Detta leder till att han ger tre personer lite säregna frisyrer.

21.00Där fick du! Svensk buskisfars i två akter av Krister Claesson. Det hela utspelar sig på bröderna Sten och Jonas Bengtssons ärvda barndomshem där de bråkar ideligen om smuggelsprit, hyresgäster och grannar. Teatern blev en stor succé på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg sommaren 1998. Medverkar gör bland andra Stefan Gerhardsson, Krister Claesson, Jojje Jönsson, Siw Carlsson och Annika Andersson.

23.58Johan Falk Säsongsstart. Johan Falk följer med änkan efter en död maffiaboss till Lettland för att försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Men det Johan hittar i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nya chef Sophie Nordh.

02.05The gift Framgångsrika paret Simon och Robyn (Jason Bateman och Rebecca Hall) har flyttat till L.A. där han fått nytt jobb. I en affär springer de på Simons gamle skolkamrat Gordo som bjuds in på middag. Gordo beter sig dock märkligt och snart har de en efterhängsen och olustig figur i hälarna. Rosad regidebut av skådespelaren Joel Edgerton ("Zero Dark Thirty", "Den store Gatsby") som också spelar Gordo.

04.25Mordutredarnas nya fall En fabriksarbetare i Texas försvinner spårlöst och familjen tror inte att det är hennes eget beslut.

05.02Kronofogden knackar på Stewart och Iain jagar en byggare. De åker även till norra Wales, där en bonde är skyldig en leverantör pengar. Del och Brian hamnar i ett bisarrt dödläge när en dotter försöker köpa sin skuldsatte far lite tid.