MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna återvänder till DeSoto där Jenny jagar råmaterial för ett unikt verk. Kenny överraskar Matt när han utmanar honom om ett förråd med verktyg. Mary hittar något som leder henne till den äldsta italienska restaurangen i Texas.

06.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna är åter i Waxahachie där Vic och Sonny Monday hittar ett föremål som leder dem till ishockeylaget Dallas Stars lagkapten Jamie Benn. Ricky och Bubba tar en båt till Houston.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2016/2017. Max och Caroline har nu två jobb, dels är de delägare i Hans diner och dels öppnar de sin egen verksamhet, en dessertbar. Även om affärerna blomstrar får tjejerna och deras vänner handskas med problem på det mer personliga planet. Caroline och Bobby har sitt första gräl när Caroline uppmuntrar Bobbys syster Denise att säga upp sig, utan att veta att hon jobbar för sin mamma. Max läser ett meddelande på Bobbys telefon som antyder att han har ett barn med Jessica. Max och Han försöker ta reda på sanningen.

10.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2016/2017. Max och Caroline har nu två jobb, dels är de delägare i Hans diner och dels öppnar de sin egen verksamhet, en dessertbar. Även om affärerna blomstrar får tjejerna och deras vänner handskas med problem på det mer personliga planet. Bobby ber Caroline titta på när han och hans lag tävlar i bowling men Caroline råkar skada handen på lagets bästa spelare och Max får hoppa in. Det slår gnistor mellan Max och en av spelarna.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. När stuntmannen Trevor Olson är med om en arbetsplatsolycka tvingas han sjukskriva sig och är i behov av sin flickväns stöd. Men under de två veckor han ligger på sjukhuset hälsar hon inte på honom en enda gång och han misstänker att hon har något ofog för sig. Shaquana Finley känner sig åsidosatt av sin sambo och affärspartner Ivory-Joe. Han brukade göra allt både för henne och företaget men han är inte lika villig att hjälpa till längre och grälar om struntsaker. Shaquana undrar vad attitydförändringen beror på.

12.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna återvänder till DeSoto där Jenny jagar råmaterial för ett unikt verk. Kenny överraskar Matt när han utmanar honom om ett förråd med verktyg. Mary hittar något som leder henne till den äldsta italienska restaurangen i Texas.

12.30V65 Direkt Travmagasin.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

18.30Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

19.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. Mike och Terry är på jakt efter bilägare med utestående lån. Paul och Steve vräker en taxichaufför som har en skuld på nästan 30 000 pund.

20.00Två bröder emellan Två bröder emellan är en svensk fars från 2004. Bröderna Gustav (Lars Väringer) och Ingmar (Stefan Gerhardsson) har en diversehandel som verkligen gör skäl för namnet. Här säljer de allt från drivmedel, fisknät, musikinstrument och däck till mat och dryck. Bröderna driver också en liten hotellrörelse. Lönsamheten lyser med sin frånvaro men det är bara början på bekymren. När en hantverkare hastigt behöver kallas in är Lufsen den enda som står till förfogande och han är knappast ett esse på sitt jobb. Den yngre av bröderna försöker i sin tur envetet att anställa en kvinna till butiken i hopp om att de ska bli förälskade. Men kvinnan är inte den hon utger sig för att vara. Kommunen vill plötsligt köpa rörelsen och frågorna hopar sig men ingen verkar sitta inne med svaren och bröderna står plötsligt inför en rad svårlösta problem. Farsen är regisserad och skriven av Krister Claesson.

22.30Star Trek James Kirk föds under rymdstriderna mot de onda romulanerna samtidigt som hans far offrar sitt liv för att rädda familjen och rymdskeppets besättning. Som vuxen har James blivit kadett inom rymdflottan och ställs emot romulanerna som är ute efter att förinta alla bebodda planeter i universum.

01.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

02.00Kameran ser dig Australisk dokumentärserie från 2014. Här ges en inblick i kontrollrum och övervakningskameror i Australien när de följer folk som inte vet att de blir filmade.

02.30Kameran ser dig Australisk dokumentärserie från 2014. Här ges en inblick i kontrollrum och övervakningskameror i Australien när de följer folk som inte vet att de blir filmade.

03.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

04.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

04.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

05.05Gotham Amerikansk kriminalserie från 2014/2015. James Gordon har precis blivit befordrad till kriminalinspektör i Gotham City och är redo att bevisa vad han går för. Han bestämmer sig för att få rätsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen, som gangsterbossen Fish Mooney. Gordon och Bullock spårar en person som dödar korrupta invånare genom att knyta fast dem i väderballonger. Oswald Cobblepot återvänder till Gotham och får jobb hos en viktig person i den undre världen.