MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna budar högt på auktionen i Arcadia och Mary får kämpa för att hänga med. Dave ger sig på Jarrod och Brandi och snart går det hett till.

06.30Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna befinner sig i Montebello och eftersom Ivy aldrig har gjort några stora vinster här vill han lyckas till varje pris. Dave får svårt att tygla sitt humör.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Dagen före Claires tv-debatt mot Duane Bailey från stadshuset upptäcker Phil en artikel där Claire framställs i dålig dager. I ett försök att hjälpa henne inför tv-framträdandet ställer familjen upp på en låtsasdebatt. Men debatten snarare stjälper än hjälper henne. Lily ska för första gången få vara blomsterflicka på ett bröllop och Cameron och Mitchell är överlyckliga tills de får se den gräsliga klänningen hon ska ha på sig. Saker och ting förvärras när Lily börjar svära.

10.30Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Phil bjuder in den förmögna fastighetsutvecklaren Tad på middag i hopp om att bli hans mäklare. Han är fast besluten att göra ett gott intryck och har så fullt upp med att gästen har det bra att han inte ser när Tad kysser Claire. Men när Claire berättar för Phil vad som hänt får hon inte den reaktion hon hoppats på. Mitchell, Cameron och Lily flyttar in hos Jay och Gloria när deras hus måste saneras. Cameron är exalterad över att få tillbringa mer tid med Gloria men det dröjer inte länge förrän de börjar gå varandra på nerverna.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2013. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Nicole och John har varit gifta i över 16 år men när de får ekonomiska bekymmer tar John en tjänst som kräver att han flyttar. Nicole accepterar att han måste vara borta från henne och barnen under långa perioder men på senaste tiden har hon fått anledning att bli orolig. När Stephanie hamnar i fängelse får hon knappt några besök av sin pojkvän Mike och när hon blir frisläppt märker hon att det finns underkläder i huset som inte tillhör henne.

12.00Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. Säsongsavslutning. Om faran med att surfa vid ebb och en tjej som blir dumpad på ett annorlunda sätt.

12.30V65 Direkt Travmagasin.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma och en del ljuger dem rakt upp i ansiktet.

18.00Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

18.30Booze Patrol Australisk dokumentärserie från 2015. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss.

19.00Hem till Midgård Svensk komediserie från 2003/2004. Serien kretsar kring den fiktiva lilla byn Midgård, Nordens sista okristna by. Midgård är en liten by men ett ökänt rövarnäste bland lokalbefolkningen. Byns riktiga hövding Snorre den Store är ute på plundringsstråt och hans inkompetente son Lill-Snorre vikarierar som hövding. Lill-Snorre ingår ett vad med den sköna Cassandra om att han kan göra en man av en köpmans son. Om Lill-Snorre lyckas med sin uppgift får han en natt med henne.

19.30Hem till Midgård Svensk komediserie från 2003/2004. Serien kretsar kring den fiktiva lilla byn Midgård, Nordens sista okristna by. Midgård är en liten by men ett ökänt rövarnäste bland lokalbefolkningen. Byns riktiga hövding Snorre den Store är ute på plundringsstråt och hans inkompetente son Lill-Snorre vikarierar som hövding. Lill-Snorre anordnar en vadslagning där bråkstakar från trakten får utmana hans hejduk Tyke i slagsmål. Det går över förväntan tills alla inser att Tyke är allt för överlägsen de andra. Men Rövhalt som nyfiket kommit förbi föreslår en match till, och om hans kämpe vinner så ska Rövhalt få slavinnan Cassandra. Lill-Snorre antar vadet för han är säker på att ingen klarar av att spöa Tyke.

20.00Napoleon Dynamite Napoleon Dynamite är staden Prestons mest nyfikna invånare. Han bor med sin farmor och sin äldre bror som ägnar dagarna åt att söka efter tjejer på internet. Napoleon har ett enda mål, att hjälpa sin vän Pedro att spöa den elaka Summer Wheatley i valet till elevrådsordförande.

22.00Passagerare 57 Passagerare 57 är en amerikansk actionfilm från 1992. John Cutter är en antiterrorexpert som har beslutat att dra sig tillbaka till en mer fridfylld och okomplicerad tillvaro. I utbyte har han gått med på att undervisa nästa generation av liv- och säkerhetsvakter. När han går på ett inrikesflyg till Los Angeles anar ingen av passagerarna att den livsfarliga terroristen Charles Rane är ombord. Han ledsagas av två poliser som ska ansvara för att han blir ställd inför rätta i Los Angeles. Men några av Ranes kumpaner har lyckats ta sig ombord och snart har han gjort sig fri och kapat planet med sina sammansvurna.

23.35Det bitterljuva livet Det bitterljuva livet är ett amerikanskt drama från 1994. Vincent Eastman arbetar som framgångsrik arkitekt. Han är sedan flera år gift med den vackra Sally men äktenskapet knakar i fogarna. Nu är Vincent tvungen att bestämma sig om han ska skilja sig från Sally eftersom han inlett ett förhållande med den passionerade författaren Olivia. Han tvekar dock att genomföra skilsmässan eftersom han inte vet hur det kommer att påverka tolvåriga dottern Meaghan som han har en nära relation till. Allt eftersom hans båda förhållanden börjar falla sönder tvingas Vincent allt närmare det avgörande ögonblicket då han måste lyssna på sina innersta känslor och fatta ett beslut.

01.40Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna budar högt på auktionen i Arcadia och Mary får kämpa för att hänga med. Dave ger sig på Jarrod och Brandi och snart går det hett till.

02.10Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna befinner sig i Montebello och eftersom Ivy aldrig har gjort några stora vinster här vill han lyckas till varje pris. Dave får svårt att tygla sitt humör.

02.40Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2015. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Dave känner till Santa Ana väl och använder det till sin fördel mot de andra köparna som får kämpa för att hitta bra förråd.

03.05Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

03.35Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

04.05Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

04.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

05.00Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. En person kommer ingen vart och en annan faller pladask.

05.30Fail Army Amerikansk humorserie från 2015. Här presenteras roliga videoklipp från hela världen. Allmänheten har bidragit med videosnuttar där saker och ting går på tok med dråpliga konsekvenser. Om hur man blir bäst i klassen och det snabbaste sättet att tappa vikt.