MENY

TV 12

06.00Cheaters Ashley har gjort sitt bästa för att stötta flickvännen Tawnys karriär som journalist men hennes sena kvällar har börjat väcka misstankar. Sheila oroar sig för att hennes pojkvän Jerrium har en affär. Han är ständigt trött och tillbringar mer och mer tid utanför hemmet.

07.03Nya trafikpoliserna Kollegorna Nick och Mark arbetar med att få stopp på langare som kommer in från andra län. Ett misstänkt fordon gör dem nyfikna och när passagerarna omhändertas hittas stora mängder narkotika. I Derby stoppar Alex en man med olagliga nummerplåtar.

08.02Paddington Station Personalen förbereder sig för snöstormen Eleanor och dess eventuella konsekvenser. Ett fallande träd träffar ett tåg nära Hungerford och ingenjörer måste jobba hela natten när man upptäcker att ett tågspår har sprickor i rälsen.

09.00Mordutredarnas nya fall En lastbil hamnar i rullning och kör oturligt nog över föraren för att sedan börja brinna. Efter att kriminalteknikerna varit på olycksplatsen ställer de sig frågande om de verkligen var ägaren till lastbilen som blev påkörd.

09.30Mordutredarnas nya fall En kvinna hittas knivmördad i sin säng. När polisen börjar nysta i fallet visar det sig att kvinnan varit nära att mista livet vid ett flertal tillfällen.

10.02Polisens biljakter Teamet gör ovanliga upptäckter i form av en machete och ett knogjärn hemma hos en misstänkt langare. Samtidigt tros det ha dumpats en kniv i en toalett och inspektören Lisa har inget annat val än att stoppa ner händerna och leta.

11.00Polisens biljakter Händelserna eskalerar snabbt när en bil misstänks ha fel registreringsskylt. Jakten leder till en bilkrasch, en förstörd motor och fyra flyende gärningsmän. Ett syskonpar misstänks ha bedrivit droghandel men de agerar på olika sätt vid gripandet.

12.00V65 Direkt I "V65 Direkt" visas 65-loppen direkt från travbanan. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna går även igenom helgens V75-hästar.

15.00America's Funniest Home Videos Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor.

16.00Polisens biljakter Säsongsavslutning. Hundpatrullen får en intensiv kväll när de, tillsammans med poliserna, jagar rätt på en gärningsman i en Audi. Inspektör Steve får en deja-vu-upplevelse när han arresterar samma man två gånger på en dag.

17.00Polisens biljakter Säsongsstart. Inspektörerna Rob och Dan jagar en gärningsman klädd i en självlysande jacka, som inte gör jakten särskilt svår. I en park jagas en misstänkt person på en sparkcykel.

18.00MacGyver När en dator börjar krångla under ett test av dess säkerhetssystem blir MacGyver och systemets skapare inspärrade och de hamnar i livsfara.

19.00America's Funniest Home Videos Det blir en skrattfest utan dess like i America's Funniest Home Videos, under ledning av Alfonso Ribeiro. Det bjuds på pinsamheter, gulliga djur, felsägningar, klumpiga barn och komiska olyckor.

20.00V86 Direkt Direktsänt V86-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

22.00Parlamentet Det är valår och insatserna är högre än någonsin för Sveriges roligaste politiker. Med träffsäkra spaningar av dagens samhälle siktar de båda blocken högt och lågt för att övertyga om att de är bäst lämpade att styra landet.

23.00Killerman Actionthriller om Moe Diamond, pengatvättare i New York, som vaknar från en bilolycka och har fullständigt tappat minnet. Han bär på miljoner stulna dollar i cash och jagas av ett band korrumperade poliser. Han har en fästmö han inte minns och en främling påstår att han är hans bäste vän. Nu börjar en kamp mot klockan för att ta reda på sanningen om sitt förflutna, om han ska ha någon framtid.

01.20The Manchurian candidate Major Bennett Marco tjänstgjorde i Gulfkriget där hans förband hamnade i ett bakhåll. Sedan dess har han lidit av mardrömmar men drömmer om helt andra händelser än de han minns. Då blev hans underordnande, sergeant Raymond Shaw krigshjälte och i dag är han kandidat till vicepresidentposten, tack vare sin mor senator Eleanor Prentiss Shaw. Bennett börjar misstänka att han och Shaw blivit hjärntvättade och börjar undersöka saken närmare. Spåren leder till det mäktiga företaget Manchurian Global. "The Manchurian Candidate" är en nyinspelning av klassikern "Hjärntvättad" (1962) och i rollerna syns Denzel Washington, Meryl Streep och Liev Schreiber.

03.56CSI Hodges anordnar ett spel för teknikerna - en serie övningar med hypotetiska märkliga mordfall som ska lösas på plats. Men han har en baktanke med påhittet.

05.00Cheaters När Josh får reda på att hans fru vänsterprasslar med hans bästa vän vet hans upprördhet inga gränser. Jennifer är säker på att hennes pojkvän tillbringar dagarna med att vara otrogen mot henne.