MENY

TV 12

06.00Hardcore pawn: pantbanken Det är dags för Karens stora tilldragelse. Sista delen. Det är dags för Karens stora tilldragelse där hon agerar cirkusdirektör. Ashley ger Les ett ultimatum. Seth och Ashley blir bekymrade när Les ger ut sitt största lån någonsin på en lyxig Rolls Royce. Karen får en improviserad lektion i kampsport.

06.30Hardcore pawn: pantbanken Det är dags för Karens stora tilldragelse. Sista delen. Det är dags för Karens stora tilldragelse där hon agerar cirkusdirektör. Ashley ger Les ett ultimatum. Efter att Les sätter stopp för Seths plan för att få fart på företaget beger sig far och son till racerbanan för att avgöra vem som är chef. Ashley visar prov på sin förhandlingsskicklighet.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Booze patrol En bilförare kör mot rött ljus. Säsongsavslutning. En förare kör mot rött ljus mitt framför ögonen på polisen och det blir starten på en biljakt. Dave dricker tre starköl innan han sätter sig bakom ratten men att han är rattfull är inte hans enda problem. En före detta olympier får bekymmer. Mary är på väg hem från sitt jobb på en pub när hon stoppas i poliskontrollen. Hon har inte druckit något men frågan är om ett drogtest kommer ge ett annat utslag. James har på sig pyjamas och påstår att han bara är på väg ut för att köpa mjölk efter ett gräl med sin fru. Problemet är att han druckit öl innan han satt sig bakom ratten.

11.30Booze patrol En bilförare kör mot rött ljus. Säsongsavslutning. En förare kör mot rött ljus mitt framför ögonen på polisen och det blir starten på en biljakt. Dave dricker tre starköl innan han sätter sig bakom ratten men att han är rattfull är inte hans enda problem. En före detta olympier får bekymmer. Clinton är ute och kör på landsbygden med en kompis när han stoppas och får göra ett drogtest. Ryan har inget körkort och vill inte göra något blåstest och eftersom han är uppenbart berusad förvånar det inte polisen. Sedan upptäcker de att han inte haft tillstånd att köra på nästan tio år.

12.00Det stora fyndkriget Rene tar med sin papa Gunter till auktionen. Rene tar med sin papa Gunter till auktionen i Montebello vilket resulterar i både skratt och vinster. Darrell och Brandon försöker hetsa de andra köparna. Ivy är skadad men det hindrar honom inte från att satsa hårt. Säsongsavslutning. Köparna reser vidare till Van Nuys där Jarrod och Brandi är oförberedda på en långdragen auktion. Darrell har inte med sig Brandon utan måste utmana konkurrenterna ensam. Ivy är på jakt efter något stort.

12.30V65 Direkt 65-loppen direkt från travbanan och uppsnack inför V75. Följ 65-loppen direkt från travbanan. Det bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna även igenom helgens V75-hästar. Följ 65-loppen direkt från travbanan. Det bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna även igenom helgens V75-hästar.

15.30Polis på plats Konstaplarna Dan Rushton och Quake tar hand om en otillåten besökare. Säsongsavslutning. Polisen i Whanganui får ett larm om ett knivbråk. Konstaplarna genomsöker den påstådda brottsplatsen och hittar slutligen ett det misstänkta brödraparet i närområdet. En upprörd man trakasserar sin före detta partner men undviker att begå ett brott. Konstaplarna Dan Rushton och Quake tar hand om en otillåten besökare. En ung man försöker rymma från konstaplarna Dan Chu och Shayne Nolan. Trent Montgomery och Mark Schinkel ser till så att alla har det trevligt under Whangamatas årliga "Beach Hop". En grannfejd bryter ut.

16.00The Force: Manchester En kvinna förnekar att hon blivit utsatt för våld. Polisen blir inkallad för att hjälpa ambulanssjukvårdare med en våldsam man. Det kommer in en anmälan om att en man har utsatt en kvinna för våld men kvinnan förnekar händelsen. Säsongsavslutning. En trafikpolis stoppar en man som inte använder säkerhetsbältet men upptäcker då något annat. En man anhålls för misshandel och skadegörelse.

17.00Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.30Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

19.00V75 Direkt

22.00Mission: Impossible II Mission: Impossible II är en amerikansk actionfilm från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Hans motståndare är en terroristliga som leds av den avhoppade agenten Sean Ambrose. Ambroses plan är att starta en internationell epidemi och sedan göra sig rik på att sälja botemedlet. För att komma åt honom tvingas Hunt ta hjälp av Ambroses förra älskarinna, Nyah Hall.

00.35Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.05Cops reloaded Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.35Polis på plats Konstaplarna Dan Rushton och Quake tar hand om en otillåten besökare. Säsongsavslutning. Polisen i Whanganui får ett larm om ett knivbråk. Konstaplarna genomsöker den påstådda brottsplatsen och hittar slutligen ett det misstänkta brödraparet i närområdet. En upprörd man trakasserar sin före detta partner men undviker att begå ett brott. Konstaplarna Dan Rushton och Quake tar hand om en otillåten besökare. En ung man försöker rymma från konstaplarna Dan Chu och Shayne Nolan. Trent Montgomery och Mark Schinkel ser till så att alla har det trevligt under Whangamatas årliga "Beach Hop". En grannfejd bryter ut.

02.05Border patrol En iransk man blir påkommen. Säsongsavslutning. En dömd heroinsmugglare blir missnöjd när han ställs inför extra kontroller. Ett inslaget paket visar sig innehålla flera riskobjekt och en iransk man blir påkommen med att ha gömt cigarettpaket under sina kläder. Ett par ryska studenter ska stanna ovanligt kort tid i Nya Zeeland och har vaga resplaner. I Aucklands hamn har man upptäckt en orm i en bil. En man från Bulgarien tas in för förhör på flygplatsen i Auckland.

02.35Border patrol En iransk man blir påkommen. Säsongsavslutning. En dömd heroinsmugglare blir missnöjd när han ställs inför extra kontroller. Ett inslaget paket visar sig innehålla flera riskobjekt och en iransk man blir påkommen med att ha gömt cigarettpaket under sina kläder. Ett par från Shanghai har med sig matprodukter och ett fågelbo. En otålig kvinna från Jordanien gör jobbet svårt för tullpersonalen och en cannabismissbrukares planer går upp i rök.

03.00Cheaters Lucys förhållande har börjat gå på sparlåga. Lucy har märkt att förhållandet med pojkvännen Martin börjat gå på sparlåga och vill veta sanningen om vad som pågår bakom hennes rygg. Austin flyttade med sin flickvän Justice till storstaden och hon började genast försumma honom och tillbringar mer och mer tid med sin nya vän Martin. Carlys liv har varit en dans på rosor med flickvännen Trish. Trish arbetar som bartender och flörtar ofta med kunderna för att få dricks. På senare tid har Trish börjat agera annorlunda. Hon drar sig undan både emotionellt och fysiskt vilket får Carly att misstänka att någon annan gör henne lycklig. James känner att kärleken i hans liv Sarah inte längre är den person som han träffade. Saker och ting har förändrats till det sämre. Varningsflaggorna blir allt fler och han ber Cheaters om hjälp.

04.00Booze patrol En bilförare kör mot rött ljus. Säsongsavslutning. En förare kör mot rött ljus mitt framför ögonen på polisen och det blir starten på en biljakt. Dave dricker tre starköl innan han sätter sig bakom ratten men att han är rattfull är inte hans enda problem. En före detta olympier får bekymmer. Mary är på väg hem från sitt jobb på en pub när hon stoppas i poliskontrollen. Hon har inte druckit något men frågan är om ett drogtest kommer ge ett annat utslag. James har på sig pyjamas och påstår att han bara är på väg ut för att köpa mjölk efter ett gräl med sin fru. Problemet är att han druckit öl innan han satt sig bakom ratten.

04.30Booze patrol En bilförare kör mot rött ljus. Säsongsavslutning. En förare kör mot rött ljus mitt framför ögonen på polisen och det blir starten på en biljakt. Dave dricker tre starköl innan han sätter sig bakom ratten men att han är rattfull är inte hans enda problem. En före detta olympier får bekymmer. Clinton är ute och kör på landsbygden med en kompis när han stoppas och får göra ett drogtest. Ryan har inget körkort och vill inte göra något blåstest och eftersom han är uppenbart berusad förvånar det inte polisen. Sedan upptäcker de att han inte haft tillstånd att köra på nästan tio år.

05.00Norskov Oliver förser ovetandes Tom med information. Tom och hans team är nu helt säkra på att kokain är på väg till staden och de jobbar för fullt med de sista ledtrådarna. Oliver går till Tom med sina misstankar kring sin mors död ovetandes om att han förser Tom med den saknade pusselbiten i hans efterforskningar. Dianas död medför att Tom kommer närmare hennes bror, hans barndomsvän Casper, som ber Tom om hjälp med Oliver. Martins ambitiösa projekt är i farozonen. Tom och hans kollegor påbörjar insatsen med att få bukt med narkotikan och Tom får veta saker som komplicerar allt ytterligare.