MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Köparna beger sig återigen till Longview där Jenny provar på en ny strategi som får oväntade konsekvenser. Matt försöker skrämmas och Mary har med sig en vän.

06.30Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Säsongsavslutning. Moe vars fru inte vill att han köper mer än ett förråd om året ansluter sig till auktionen i Fort Worth. Mary ger sig in i en budgivningskamp med sin tidigare mentor. Ricky och Bubba kokar ihop en lömsk plan.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Emilia Coolidge var bara 15 år när hon blev förförd av 20-årige Hilly. De har nu varit tillsammans i åtta år och Hilly älskar fortfarande att flörta. När privatdetektiverna spanar på honom tas han på bar gärning. Byggarbetaren Rodrigo Coronado har varit gift i 27 år men han oroar sig för att äktenskapet håller på att spricka. Hans fru verkar dölja något för honom och deras barn.

11.55Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Bubba jobbar ensam när köparna drar vidare till staden Longview. Kenny får en oväntad danspartner.

12.25Halvvägs till himlen Svensk komediserie från 2014. Det har gått ett år sedan Albin blev kyrkoherde i Östra Nöbberups församling och han kämpar vidare med att försöka öka besöken i kyrkan, ständigt pressad av kyrkorådets ordförande Bengt-Åke. Men komminister Jan Samuelson gör allt för att motarbeta Albins försök att modernisera kyrkan. Albin och hans kollegor har fullt upp med att planera pingsten som är årets stora bröllopshelg. Kyrorådets ordförande Bengt-Åke avslöjar att en kändis från Stockholm vill gifta sig i Östra Nöbberups kyrka. Att det kommer dyka upp partysugna kändisar tycker Albin är en bra anledning till att göra verklighet av sina planer att HBT-certifiera kyrkan. Komminister Jan anser att detta bryter mot bibeln och sätter sig genast på tvären.

12.55Virus i bataljonen Virus i bataljonen är en svensk fars från 2009. Det är en helt vanlig dag i en by där det mesta kretsar kring Ingeborgs café där byborna samlas för att fika. Men den här dagen dyker kapten Carl Marklund upp. Han har en plan för att stoppa nedskärningarna inom försvaret och hans hopp står till vad han tror är Sveriges starkaste hemvärn. Men hans förväntningar infrias inte riktigt. Den här byns hemvärn består av en rastlös förtidspensionär, en datanörd och en halvsenil äldre man. När denna brokiga skara ockuperar kommunhuset får kommunalrådet det hett om öronen. Han har fifflat bort flera miljoner och måste nu försöka ta sig in i kommunhuset under ockupationen för att ändra i papperen. I rollerna ses bland andra Thomas Hedengran, Siw Carlsson, Jojje Jönsson, Mikael Riesebeck, Charlotta Strandberg och Claes Månsson.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En rattfull kvinna påstår att hon var tvungen att köra för att hjälpa en vän med diabetes. En storm drar in över havet och polisen måste rädda en jakt. Språket utgör ett problem för en rysk man som druckit vodka.

18.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Ett gift par på motorcykel firar sin årsdag men deras åktur får ett abrupt slut. En förare som använt droger erkänner att det inte är första gången han åkt fast för samma sak. En snickare som varit på bröllop borde ha låtit sin fru köra hem.

19.00Det stora fyndkriget - Texas Amerikansk dokumentärserie från 2013. När hyran för ett förråd i Texas inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Dokumentärserien följer en grupp människor som reser runt för att köpa innehållet i övergivna förråd i hopp om att göra stora vinster. Det hålls auktion i den exklusiva byn Haslet och Rickys mamma Puffy orsakar tumult när hon ger sig in i förrådskampen. Jenny och Mary tar några chansningar.

19.30Två bröder emellan Två bröder emellan är en svensk fars från 2004. Bröderna Gustav (Lars Väringer) och Ingmar (Stefan Gerhardsson) har en diversehandel som verkligen gör skäl för namnet. Här säljer de allt från drivmedel, fisknät, musikinstrument och däck till mat och dryck. Bröderna driver också en liten hotellrörelse. Lönsamheten lyser med sin frånvaro men det är bara början på bekymren. När en hantverkare hastigt behöver kallas in är Lufsen den enda som står till förfogande och han är knappast ett esse på sitt jobb. Den yngre av bröderna försöker i sin tur envetet att anställa en kvinna till butiken i hopp om att de ska bli förälskade. Men kvinnan är inte den hon utger sig för att vara. Kommunen vill plötsligt köpa rörelsen och frågorna hopar sig men ingen verkar sitta inne med svaren och bröderna står plötsligt inför en rad svårlösta problem. Farsen är regisserad och skriven av Krister Claesson.

22.05Spectre Spectre är en brittisk actionfilm från 2015. Ett kryptiskt meddelande från det förflutna får James Bond att bege sig till New Mexico och slutligen Rom. Där möter han Lucia änkan till en ökänd brottsling. När han lyckas infiltrera ett hemligt möte kommer han den lömska organisationen Spectre på spåren. Samtidigt börjar Max Denbigh, den nya chefen för Centrumet för nationell säkerhet, ifrågasätta Bonds agerande. Spectre är den 24:e filmen om den brittiska spionen James Bond.

01.05Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. En rattfull kvinna påstår att hon var tvungen att köra för att hjälpa en vän med diabetes. En storm drar in över havet och polisen måste rädda en jakt. Språket utgör ett problem för en rysk man som druckit vodka.

01.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2010. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. Ett gift par på motorcykel firar sin årsdag men deras åktur får ett abrupt slut. En förare som använt droger erkänner att det inte är första gången han åkt fast för samma sak. En snickare som varit på bröllop borde ha låtit sin fru köra hem.

02.05Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

03.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2015. Den orädde jarlen Ragnar Lodbroks skepp sätter segel mot Wessex i hopp om stora erövringar. Ragnar måste även vänja sig vid sin nya roll som kung och ställs inför utmaningar inom både kärleken och ledarskapet. Frankerna står fast vid sitt ord och ger vikingarna både guld och silver men plundringståget verkar inte vara på väg hem. Många är chockade över att Ragnar har blivit döpt och snart sker något desto mer oväntat.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Emilia Coolidge var bara 15 år när hon blev förförd av 20-årige Hilly. De har nu varit tillsammans i åtta år och Hilly älskar fortfarande att flörta. När privatdetektiverna spanar på honom tas han på bar gärning. Byggarbetaren Rodrigo Coronado har varit gift i 27 år men han oroar sig för att äktenskapet håller på att spricka. Hans fru verkar dölja något för honom och deras barn.

05.00Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2008. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. En man försöker smuggla ödlor i sina underkläder och en kvinna behöver läkarvård. Ingredienser till metamfetamin hittas i paket från Frankrike.

05.30Border patrol Nyzeeländsk dokumentärserie från 2008. Om människorna som arbetar på frontlinjen med att skydda den nyzeeländska gränsen. Det kan handla om allt från falska pass till stulna kreditkort och att förhindra att bland annat droger och exotiska djur förs in i landet. En man har gömt indiska kryddor i sina byxor. Maranga och hennes hund Miller kontrollerar passagerare som anländer från Seoul.