MENY

TV 12

06.00Det stora fyndkriget Amerikansk dokumentärserie från 2014. När hyran för ett förråd i Kalifornien inte blivit betald på tre månader säljs dess innehåll på auktion. Innan köpet genomförs får den potentiella köparen se lagret, men bara under fem minuter från dörren. En grupp entusiaster reser runt på jakt efter det stora fyndet. Köparna samlas hemma hos Dan och Laura för att leka en julklappslek men trots att intäkterna går till välgörenhet kan de inte låta bli att tävla mot varandra.

06.55-Sändningsuppehåll-

10.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

10.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.00Friidrott: Inomhus-VM Från inomhus-VM i friidrott i Birmingham, England. Johan Edlund och A Lennart Juhlin kommenterar tävlingarna och på plats finns reportern Mattias Tjernström.

12.30V65 Direkt Travmagasin.

15.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

16.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.00Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

17.30Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00The Force: Essex Brittisk dokumentärserie från 2015. Här följs polisstyrkan i det engelska grevskapet Essex. Kamerorna dokumenterar arbetet ur polisernas perspektiv när de handskas med allt från rattfyllerister till knarklangare, våld och stölder. I Maldon jagar en trafikpolis efter en bil när att föraren försöker smita. På en tågstation i Basildon slänger en berusad man rasistiska glåpord efter en vakt. En hjort skadas när den blir påkörd av en bil.

19.00Friidrott: Inomhus-VM Från inomhus-VM i friidrott i Birmingham, England. Johan Edlund och A Lennart Juhlin kommenterar tävlingarna och på plats finns reportern Mattias Tjernström.

22.45Spring breakers Spring breakers är en amerikansk dramakomedi från 2012. Brit, Candy, Cotty och Faith vill åka på en resa på skollovet och för att finansiera resan bestämmer de sig för att råna en restaurang men det blir bara början på deras problem. Under en festkväll grips de för droginnehav. De ställs inför rätta men släpps mot borgen och som en räddande ängeln dyker den lokala ligisten Alien upp och löser ut dem. Snart visar det sig att Alien inte är så tuff som han utger sig för att vara och han tar med tjejerna på en resa de sent ska glömma.

00.45The Force: Essex Brittisk dokumentärserie från 2015. Här följs polisstyrkan i det engelska grevskapet Essex. Kamerorna dokumenterar arbetet ur polisernas perspektiv när de handskas med allt från rattfyllerister till knarklangare, våld och stölder. I Maldon jagar en trafikpolis efter en bil när att föraren försöker smita. På en tågstation i Basildon slänger en berusad man rasistiska glåpord efter en vakt. En hjort skadas när den blir påkörd av en bil.

01.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.10Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2014. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

02.40Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Situationen mellan Seth och Les är spänd och de fortsätter att slåss om vem som ska få bestämma. Allt kaos påverkar affärerna och Ashley blir tvungen att ingripa.

03.05World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

04.05Cheaters Amerikansk realityserie från 2012. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Spritdistributören Penny Novak har varit ihop med sin pojkvän Justin i tre år men när hon nyligen skadade sitt ben verkade känslorna svalna. Penny oroar sig för att allt inte står rätt till så privatspanarna tar reda på den obekväma sanningen. Assistenten Nate Dinkins oroar sig för att hans flickvän sedan fyra år, Casey White, är otrogen mot honom. När Nate får reda på vad hon gör om kvällarna visar han tydligt vad han tycker.

05.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les är satt ur spel så Seth och Ashley driver butiken tillsammans. Men Seth tar ett dåligt beslut om att skära ner på personalen som slutar med att Ashley blir ensam kvar.

05.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. När en problematisk kund går över gränsen vill Ashley förbjuda honom från att besöka butiken för all framtid men Seth tycker att han är harmlös.