MENY

TV4 Guld

06.35Dynastin Amerikansk dramaserie från 1983-1984. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Peter grips för droginnehav och Blake erbjuds en politisk tjänst. Fallon återfår medvetandet och får höra förkrossande nyheter.

07.35Dynastin Amerikansk dramaserie från 1983-1984. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Alexis försöker stoppa Kirby från att gifta sig med Adam genom att erbjuda henne en utlandstjänst. Fallon är oförmögen att gå men så hamnar hennes barn i fara. Claudia vill ta reda på vem som skickar mystiska paket till henne.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1983-1984. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Krystle och Blake får glädjande nyheter. Fallon drabbas av svår huvudvärk. Claudia är övertygad om att hennes make och dotter är döda men hennes prövning är inte över då hon får ännu ett mystiskt telefonsamtal.

12.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1983-1984. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Alexis planerar att sätta käppar i hjulet för Blakes oljeavtal i Kina. Tracy försöker förföra Blake och Steven misstänker att Dex är Claudias mystiska plågoande.

13.50Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari, till fastighetsförvaltarens förtret. En kvinna anlitar Magnum för att hitta sin pappa men den enda ledtråden hon har är ett tio år gammalt vykort. Fallet blir än mer komplicerat när det visar sig att Magnum inte är den ende som letar efter mannen.

14.50Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari, till fastighetsförvaltarens förtret. Magnum åtar sig att beskydda en häst vid namn Norman. Hästen vinner Hawaiis internationella hästtävling men blir inom kort kidnappad. Magnum och Adelaide upptäcker att gärningsmannen är någon från trakten.

15.50Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1989. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. Morse och Lewis utreder ett dödsfall som vid första anblick verkar vara ett självmord. Anthony Donn ska delta i en cricketmatch när han hittas ihjälskjuten. Morse var bekant med mannen och träffade honom strax före dödsfallet. Både han och offrets fru har svårt att acceptera att Anthony bar pistol och skulle ha använt den mot sig själv. För att lösa fallet får Lewis jobba under täckmantel som utbytare i cricketlaget. Ett andra mord leder Morse på rätt spår och han börjar nysta upp mysteriet.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver ställs inför en oväntad komplikation när han erbjuder sig att hämta en väns lillebror från ett födelsedagskalas. Pojken visar sig vara inblandad i ett farligt bedrägeri och MacGyver måste ta sig an kinesiska gangsters för att kunna rädda honom.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver får i uppdrag att övervaka fyra unga gängledare som försöker gräva ner stridsyxan under en campingresa. Det blir en kamp för överlevnad när deras flygplan kraschar mitt i ödemarken.

20.00Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari, till fastighetsförvaltarens förtret. Magnum hjälper en förmögen blind vän när hennes barnbarn hamnar i trubbel.

21.00Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari, till fastighetsförvaltarens förtret. Magnum stöter på problem när han ska agera livvakt åt en uttråkad, rik kvinna som lever i en fantasivärld.

22.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. Jane blir tvungen att ta itu med sin höjdskräck när hon och Davey undersöker en fallskärmsolycka och upptäcker att någon mixtrat med fallskärmen.

23.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När man under en renovering av en övergiven stuga gräver upp resterna av ett barn avslöjar Jane dolda familjehemligheter.

00.00Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2006. Rättspatologerna vid University of London är oerhört dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst gåtan med varför och hur personen i fråga avlidit. Fyra kroppar hittas i floden efter att en båt, som var fullastad med illegala invandrare, råkat ut för en olycka. Nikki, Leo och Harry inser att det handlar om människohandel som gått helt fel. När de söker efter överlevande och de ansvariga bakom brottet lär de sig mer om sina offer och deras tragiska historier. Bland offren finns ett kinesiskt par, som lämnade sitt land eftersom de inte tilläts skaffa ett barn till, en afrikansk aktivist och en ung man från Albanien vars bror fått uppehållstillstånd i Storbritannien. Teamet närmar sig den kinesiska liga som ligger bakom smugglingen och inser också att en av de illegala invandrarna på båten, ett litet barn, kan ha överlevt olyckan och måste finnas i träskmarkerna runt floden. Dessutom fattar Nikki, Leo och Harry misstanke om att en av flyktingarna bär på en smittsam sjukdom som ökar pressen på dem att hitta alla överlevande från olyckan.

02.10Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Teamet undersöker en saknad kvinnas pojkvän men snart vänds deras misstankar mot hans tvillingbror.

03.05Brottskod: Försvunnen Amerikanskt kriminaldrama från 2003/2004. På FBI:s avdelning för försvunna personer arbetar agent Jack Malone och hans team. Med hjälp av avancerade profileringsmetoder för de en kamp mot klockan för att hitta försvunna personer innan det är för sent. Sam hjälper Martin att söka efter en saknad dödssjuk släkting och de gör en hemsk upptäckt.

04.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 2003. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. En väktare hittas ihjälslagen vid en gruva och en ung man som bevittnat händelsen påstår att varelser från yttre rymden ligger bakom dådet. Frost tvivlar på vittnets utsaga och letar i stället efter gärningsmannen i en korrupt företagsvärld där revansch verkar stå på agendan.