MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Finn, Ross och Pete får en chock. Moira är misstänksam mot Charitys beteende.

06.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Emma konfronterar James om hans förflutna. Megan avslöjar en ändring i bröllopsplanerna. Belle blir anklagad för att stjäla.

07.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Zac får reda på sanningen om Belle. Leyla försöker sabotera Megans plan.

07.35Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Isaac hamnar i blåsväder när besättningen upptäcker att han tagit med en del vågat material om dem i sin nya roman. En man som är lik en kändis börjar uppskatta sin nya identitet då en vacker kvinna överöser honom med kärlek. Ett par återförenas efter att ha skiljts åt under andra världskriget.

08.50Sändningsuppehåll

11.55Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. En tjej som är på semester med sin elaka styvfamilj får hjälp av Gopher som ordnar så hon får provsjunga för en känd popsångare. Ett tävlingsinriktat par försöker komma fram till vilket kön som egentligen är det svaga och en man som reser med sin handikappade bror drabbas av skuldkänslor.

12.55M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Hawkeye låter militären betala för hans sjukhusnota vilket leder till en utredning. Charles tvingas använda sig av akupunktur.

13.30M.A.S.H En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant. Säsongsavslutning. Överste Potter och hans vän spelar läkarna ett spratt på första april.

14.00Bröderna Cartwright En ranchägare tillika medlem av Cartwrightfamiljen blir anklagad för mordet på länspolismästare Downs fru. En polisassistent kommer till Virginia City för att eskortera ett viktigt vittne och en vän till familjen Cartwright tillbaka till Kalifornien.

15.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Joan smyglyssnar när Rodney talar med polisen. Lori ansöker om vårdnaden om sitt barn.

16.00Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Merles trollerishow lättar upp den tryckta stämningen mellan Kath och Rita.

17.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Säsongsavslutning. Nick är säker på att Blake bär ansvaret för hans brors död och bestämmer sig för att konfrontera honom. Cecil drabbas av en hjärtattack och Claudia faller djupare ner i sina tvångsföreställningar.

17.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Chris träffar sin pappas flickvän. George vill köpa en gård.

18.55M.A.S.H Hawkeye har närkontakt med fienden och Charles och Potter ställs mot varandra i en bridgetävling. Hawkeye har närkontakt med fienden och Charles och Potter ställs mot varandra i en bridgetävling.

19.30M.A.S.H Hawkeye har närkontakt med fienden och Charles och Potter ställs mot varandra i en bridgetävling. Hawkeye får en säck med brev från skolbarn i sin hemstad.

20.00Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Kates vän Jessie återvänder till Coopers Crossing efter att ha varit borta i fem år men välkomstfirandet kommer av sig när hon avslöjar något. Emma och Sam fattar ett beslut.

21.00Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Journalisten Karen Moley försöker hitta Hughie, en mytomspunnen figur som ingen har sett i verkligheten. Jacko ger Chris flyglektioner.

22.00Elementary Sherlock och Watson åker till London för att hjälpa Scotland Yard att hitta en tidigare kollega till Sherlock. De lyckas hitta mannen och går med på att hjälpa honom med att försöka lösa hans senaste fall. Samtidigt upptäcker Sherlock att hans bror flyttat in i hans hus. Sherlock och Watson får i uppdrag att leta reda på Ezra som flytt efter att han läckt hemligstämplad information. Spåren leder dem till en grupp nätaktivister. Watson bestämmer sig för att prova på internetdejting.

23.00Elementary Sherlock och Watson åker till London för att hjälpa Scotland Yard att hitta en tidigare kollega till Sherlock. De lyckas hitta mannen och går med på att hjälpa honom med att försöka lösa hans senaste fall. Samtidigt upptäcker Sherlock att hans bror flyttat in i hans hus. Ledaren för ett finansföretag blir förgiftad och Holmes och Watson kopplas in. Spåren leder Sherlock till en mystisk kvinna från hans förflutna.

00.00Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Aaron försöker fly sedan Patrioternas vetenskaplige rådgivare insett att han på något sätt var inblandad i händelsen med de två soldaterna som självantände. Rachel får reda på att Gene samarbetar med Patrioterna.

00.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Miles, Rachel och Charlie får reda på att patrioterna har sitt högkvarter i stadens pappersfabrik, och börjar planera en giftgasattack. Aaron och Cynthia tillfångatas av patrioterna.

01.50Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Fletch blir förskräckt när Evies första dag i skolan slutar i katastrof. Adele bestämmer sig för att hjälpa Mo att hitta sin far.

03.05Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Joan smyglyssnar när Rodney talar med polisen. Lori ansöker om vårdnaden om sitt barn.

04.05Kvinnofängelset Eve blir avslöjad men frågan är om hon är såpass ond som myndigheterna hävdar. Reb får goda nyheter. Merles trollerishow lättar upp den tryckta stämningen mellan Kath och Rita.

05.05Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Thomas tvingas försvara sitt beslut att bjuda in Sally till Australien. Coco bär halsbandet hon fått av Shirley när RJ visar henne Ridges senaste design.

05.30Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Thomas anländer till Spectra fashion vid ett illa valt tillfälle. Coco och RJ lär känna varandra bättre. Katie ställer Ridge mot väggen och Bill och Brooke råkar på varandra vid operahuset i Sydney.