MENY

TV4 Guld

22.30CSI Amerikansk dramaserie från 2000. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. Grissom och Sara för en kamp mot klockan när de söker efter en miljonärs kidnappade fru. Catherine och Warrick undersöker en smitningsolycka.

23.30Blue Bloods Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. En äldre kvinna har skjutits i sitt hem och Danny och Baez utreder fallet. Frank görs till åtlöje när han bestraffar en polis för att ha rökt en cigarett. Erin hjälper Anthony Abetemarco att hitta en lösning då hans mamma blivit lurad på pengar.

00.25Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. En enträgen kvinna övertalar Magnum att försöka hitta hennes bror och Higgins att låta henne vara med i hans teateruppsättning av Mikado.

01.25Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. En vän från Higgins förflutna som alla trodde var död sedan länge dyker upp på Hawaii. Han är på jakt efter en man som han menar är en mördare.

02.30Forever Amerikansk science fiction-serie från 2014. Henry Morgan är en skicklig rättsläkare i New York som förundrar sina kollegor med sin förmåga. Vad de inte vet är att Henry är nämligen odödlig. Men när polisinspektören Jo Martinez får upp ögonen för honom riskerar hans hemlighet att avslöjas. När en framgångsrik affärsman dör pekar allt på att det handlar om en slags rituell bestraffning. Jo misstänker en terapeut som arbetar med dominans och som den avlidne regelbundet besökte. Terapeuten erbjuder Henry sina tjänster, något som får Henry att minnas den första gången han blev sviken. Abe får ett överraskande förslag från sin före detta fru Maureen Delacroix som han fortfarande har starka känslor för.

02.30Blue bloods Amerikansk kriminalserie från 2017/2018. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Eddies omdöme ifrågasätts när hon griper en studiekamrat från Collegetiden. Eddie har alltid avskytt klasskamraten och frågan är om han gripit honom på för lösa grunder.

03.25Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rakesh försöker hämnas på Priya. Doug är hemlighetsfull och Lachlan avslöjar för Gerry att han fortfarande är oskuld.

04.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rakesh blir förödmjukad när han besöker fabriken. Diane blir misstänksam och Rhona försöker gå vidare.

04.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rhona får en chock när hon hittar Pierce i sitt vardagsrum. Rebecca återvänder till byn. Priya står upp för sig själv.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. En förfärad Quinn släpar Katie ur sängen och kräver svar. Brooke berättar för Rick och Maya om sitt uppbrott med Bill och Quinn ställer Eric mot väggen.

05.30Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Staden är värd för en boxningsmatch men konsekvenserna blir svåra när Steve knockar sin motståndare.