MENY

TV4 Guld

06.10Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Paddy ger Chrissie en varning. Bob har enorma skuldkänslor. Dan försvarar Kerry.

06.40De fattiga och de rika Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag. Ramona tvingas berätta sanningen för Wesley, något som orsakar djupa splittringar inom familjen.

07.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ett par som varit gifta i 20 år planerar att förnya sina äktenskapslöften men det uppstår oenighet. En kvinna lurar sin syster, ett äldre hembiträde, till att flörta med en man. En rotfyllnad ställer till det när Isaac försöker fördjupa en romans.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1989. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Den stökiga familjen Malarvy ställer till med oreda i staden när de kommer förbi med sina åtta barn. Dottern Rosie tas in på sjukhuset när hon drabbas av lunginflammation och hon förälskar sig i David.

12.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1989. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff och Kate tar till drastiska åtgärder för att få det bröllop de vill ha. Paula åker på safari med en grupp fotografer men Luke misstänker att allt inte är som det verkar.

13.50Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1997. Om tre par som alla kommit en bit på väg i sökandet efter livets mening. Jenny och Pete ska bli föräldrar. Karen och David bråkar jämt. Rachel och Adam försöker bestämma sig för om de ska flytta ihop eller inte. Samtidigt blir paren tvungna att handskas med alla problem som hör livet till. David och Karen bjuder med de två andra paren på en mycket flott välgörenhetsmiddag. Jenny känner att hon inte passar in och bestämmer sig för att bli ordentligt berusad, något som sätter vänskapen med David på prov. Rachel berättar för Karen att hon har en hemlighet.

14.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Adams bror och svägerska bordar kryssningen och brodern visar sig bära på en hel del återhållna känslor. Ett äldre par som blivit vräkta försöker lura till sig en gratis kryssning och en kvinna som läser en kärleksroman träffar bokens flärdfulle författare.

15.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Säsongsavslutning. Familjen Cartwright agerar sheriffer och griper bonden Perkins, dömer honom för mord och förklarar att han ska hängas vid gryningen.

17.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1989. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Chris och David inkvarterar sig hos en kvinna och hennes två döttrar när de är ute på fältarbete. Familjen verkar inte tycka om män och David tvingas sova i arbetarbostaden. Samtidigt uppstår en konflikt mellan döttrarna.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1989. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. När två japanska entreprenörer lägger ett bud på Essie Harringtons hus väcks gamla sorger och konflikter till liv i Coopers Crossing. Essies man dödades av japaner under andra världskriget och smärtsamma minnen väller över henne.

19.00Kalla fötter Brittisk dramaserie från 1998. Om tre par som alla kommit en bit på väg i livet. I centrum står Adam och Rachel, som separerade när Rachel upptäckte att hon var gravid utan att veta om det var Adam eller hennes före detta man som var pappan till barnet. Deras bästa vänner är Pete och Jenny samt Karen och David. Det är nu sex månader sedan gravida Rachel tog tåget till sin syster i London och ingen av de fem vännerna har hört något från henne sedan dess. Jenny och Pete bestämmer sig för att för att fixa en dejt till Adam. En chockerad David förlorar sitt jobb. När han senare räddar sin lille son Josh från att bli överkörd inser han att det finns viktigare saker i livet än arbete. Plötsligt kommer Rachel tillbaka till Manchester och flyttar in hos Karen och David. Hon har en hemlighet att avslöja för Adam.

20.00Poirot Brittisk kriminalserie från 2003. Om Agatha Christies detektiv Hercule Poirot. Från England till Medelhavet utreder Poirot flera mordgåtor. Mördare, kidnappare, tjuvar och förrädare, ingen lyckas lura den skicklige detektiven. Jacqueline De Bellefort får sitt hjärta krossat när hennes fästman Simon Doyle lämnar henne för den rika Linnet Ridgeway. Hämndlystet följer hon efter det lyckliga paret på deras smekmånad. I Egypten stöter paret på Hercule Poirot. Linnet ber Poirot om hjälp med att bli av med den efterhängsna Jacqueline och han går med på att prata med henne. När han hittar Jacqueline fantiserar hon om att skjuta Linnet. Poirot varnar henne och säger åt henne att hålla sig borta från paret. För att bli av med Jacqueline bokar paret Doyles en Nilenkryssning. Men de blir förkrossade när de upptäcker att hon är med på båten. Dessutom upptäcker Linnet att hon har flera fiender ombord. Under en utflykt på land lyckas Linnet undkomma en olycka och Poirot ställer sig frågan om det kan ha varit någon som försökt ta Linnets liv. När Linnet hittas död morgonen efter har Jacqueline det perfekta alibit, eftersom hon blev inlåst i sin hytt efter att ha attackerat Simon. Poirot misstänker att en av de andra passagerarna kan ligga bakom mordet, men frågan är vem.

22.00V Amerikansk science fiction-serie från 1984. Motståndsrörelsen har besegrat de reptilliknande utomjordingarna som planerade att förinta mänskligheten, men ledaren Diana flyr. Snart inser de att de ännu en gång måste strida för sin planet. Donovan måste bekämpa en mäktig utomjording vid namn Klaus i sina försök att rädda sin son Sean från besökarna.

23.00V Amerikansk science fiction-serie från 1984. Motståndsrörelsen har besegrat de reptilliknande utomjordingarna som planerade att förinta mänskligheten, men ledaren Diana flyr. Snart inser de att de ännu en gång måste strida för sin planet. Motståndsrörelsen saboterar ett av besökarnas möten där Diana visar upp den ultimata apparaten för att göra mat av människor.

00.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Yemil låter sig inte tvångsmatas samtidigt som hennes make anländer till Wentworth.

01.00Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Frank våldtar Pixie men kvinnorna lägger skulden på Len.

02.00Holby city Brittisk dramaserie från 2014. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Harry vaknar upp ur sin koma. Personalen blir chockad när Jonny blir gripen. Arthur har problem med att välja specialistområde.

03.10De fattiga och de rika Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag. Ramona tvingas berätta sanningen för Wesley, något som orsakar djupa splittringar inom familjen.

04.15V Amerikansk science fiction-serie från 1984. Motståndsrörelsen har besegrat de reptilliknande utomjordingarna som planerade att förinta mänskligheten, men ledaren Diana flyr. Snart inser de att de ännu en gång måste strida för sin planet. Donovan måste bekämpa en mäktig utomjording vid namn Klaus i sina försök att rädda sin son Sean från besökarna.

05.10V Amerikansk science fiction-serie från 1984. Motståndsrörelsen har besegrat de reptilliknande utomjordingarna som planerade att förinta mänskligheten, men ledaren Diana flyr. Snart inser de att de ännu en gång måste strida för sin planet. Motståndsrörelsen saboterar ett av besökarnas möten där Diana visar upp den ultimata apparaten för att göra mat av människor.