MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Jai kommer med ett erkännande. Paddy är upprörd över att ingen tror på honom och Charity drar sig för att berätta sina nyheter för Cain.

06.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Charity gläds över Cains förslag. Joanie konfronterar Kerry och Rhona är imponerad av Pierce.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Karry fattar ett stort beslut. Doug försöker lugna Laurel och Moira blir skakad över Cains plan.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En fotograf överväldigas av kvinnlig uppmärksamhet och en pensionerad barnunderhållare försöker muntra upp en traumatiserad pojke vars pappa nyligen dött. Samtidigt träffar en man sin mamma och hennes nya make, som visar sig vara lite väl ung.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1983-1984. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Under en kryssning med utgångspunkt i Hongkong flörtar en senator med en kvinna som visar sig ha dolda motiv. Julie och Vicki dejtar ett par bröder och en passagerare kämpar med ett shoppingberoende. En pensionerad spion får även en semesterromans.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Margarets pappa kommer på besök och Hawkeye och BJ får en generös gåva från en tidigare patient.

13.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Sjukhuset håller en julfest för koreanska föräldralösa barn samtidigt som de försöker ta hand om en skadad soldat.

13.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. När Hoss stiftar bekantskap med den klumpige Arnie varnar Adam och Joe honom för Arnies våldsamma humör.

15.00Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning.

16.00Magnum Amerikansk actionserie från 1987. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Han är ansvarig för säkerheten på godset och måste åtlyda den strikta fastighetsförvaltaren, men njuter också av livet på Hawaii. Reprisstart. Magnum tillfrisknar fysiskt från en skottskada men han har svårt att hantera situationen mentalt.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Leslie tackar ja till Krystles inbjudan att flytta in på Carringtons herrgård. En tragisk olycka ger nytt hopp till Krystina som förbereds för hjärttransplantation.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. När Vic råkar köra över en flicka får det flera oväntade konsekvenser. Det visar sig att flickans mamma är obotligt sjuk.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Det är nyårsafton och teamet ser tillbaka på det gångna årets höjdpunkter.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Klinger gör de andra oroliga när han drabbas av en depression efter han fått ett brev från sin före detta fru.

20.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Clare blir stressad och får svårt att fokusera på jobbet när en agentur kontaktar henne angående hennes adoptivson Steve. Penny har svårt att anpassa sig till det lantliga livet.

21.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Läkarna får fullt upp när en inflytelserik markägare kräver att hans skadade son ska flygas till en specialist i Melbourne. Den nya läkaren anländer till staden och hamnar direkt i hetluften.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock Holmes undersöker ett privatplan som kraschat. Haveriutredaren misstänker att det rör sig om ett mekaniskt fel men Sherlock upptäcker att en person som var med på planet mördades innan kraschen. Nu måste han fastställa om förövaren dog i kraschen eller om han lever. Watson försöker övertala Sherlock att träffa sin far som är i stan i affärer.

22.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Holmes undersöker kapten Gregsons privatliv efter att en maskerad och beväpnad man brutit sig in i dennes hem.

23.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2012/2013. Sherlock Holmes är tillbaka som fristående konsult i brottsutredningar efter att han genomgått rehabilitering för sina drogrelaterade problem. För att Sherlock inte ska få ett återfall anlitas doktor Joan Watson. Tillsammans tar de sig an olika fall. Sherlock Holmes hjälper Gregson att försöka lösa ett dubbelmord som utförts på samma sätt som en seriemördares dåd tretton år tidigare. Den gången lyckades Gregson sätta dit Paulson Crewes för morden. Gregson tror nu att det är någon som härmar Crewes men Sherlock börjar ifrågasätta om Crewes verkligen var skyldig. Han går emot Gregsons vilja och börjar gräva i det gamla fallet i ett försök att ta reda på vad som verkligen hände. Efter att ha blivit utfryst av Sherlock besöker Watson hans rehabiliteringscenter för att få veta mer om honom.

23.00Elementary Amerikansk kriminalserie från 2013-2014. Sherlock Holmes har tampats med drogproblem. Han vill nu återvända till sitt tidigare jobb som konsult i brottsutredningar och kontaktar sin vän Tobias Gregson på New York-polisen. För att Sherlock inte ska få ett återfall engageras Joan Watson och tillsammans tar de sig an olika fall. Mycroft Holmes hyr sin brors detektivtjänster och prövar sin brittiska charm på Watson.

23.55Magnum Amerikansk actionserie från 1986. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning.

00.55Magnum Amerikansk actionserie från 1987. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Han är ansvarig för säkerheten på godset och måste åtlyda den strikta fastighetsförvaltaren, men njuter också av livet på Hawaii. Reprisstart. Magnum tillfrisknar fysiskt från en skottskada men han har svårt att hantera situationen mentalt.

02.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs besöker en lokal bordell i ett försök att hitta Juan Carlos Silva, en knarksmugglare som bär på en mörk hemlighet.

03.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Rhona är chockad över Paddys agerande och Chrissie försöker desperat hjälpa Lachlan.

03.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Pierce når en brytpunkt och Brenda ber Carly om hjälp.

04.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Jais plan slår tillbaka på honom själv. Paddy försöker hjälpa Rhona och Emma kämpar med sina skuldkänslor.

04.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Belle blir påhoppad. Leyla gör en upptäckt och Rhona försöker hjälpa Pierce.

05.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Quinn får en obehaglig överraskning när hon kommer hem och Steffy får reda på något chockerande. Bill erbjuder sig att hjälpa Caroline återerövra Thomas samtidigt som Sally berättar för Thomas om sin oro.

05.35Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Vic satsar på turistnäringen och en pappa tvingas hantera en tragedi.