MENY

TV4 Guld

06.56Judys domstol En byteshandel som rör ett motorcykelköp slutar med en missnöjd säljare som säger att han fått stöldgods och fyra punkterade däck. En mekaniker anmäler en annan mekaniker som anklagar honom för att ha monterat in fel växellåda i en kvinnas bil.

07.23Judys domstol En kvinna säger sig ha blivit tvungen att avliva sin sju veckor gamla schäfervalp och stämmer mannen som sålde valpen till henne. Domaren tillrättavisar ett före detta par när de använder rättssystemet för att lösa sin ekonomiska iPhone-tvist.

07.50Judys domstol Efter att en mamma bevittnat sin sons våldsamma död har hon och hennes man fått problem med att betala tillbaka lån. En man erkänner sig ha orsakat skador för tusentals dollar men tycker inte att han fått tillräckligt med tid att reparera skadorna.

08.10A Million Little Things Gänget samlas för att fira Theos 10-årsdag, en viktig milstolpe även för Eddie. Rome och Regina gör sitt bästa för att motverka att Sophie fördjupar sin relation med PJ och Maggie stöttar Gary genom ett tufft beslut rörande Colin.

09.06A Million Little Things Gruppen söker tröst i gemenskapen efter en förkrossande förlust. Samtidigt måste Gary fundera över sin framtid när Maggie blir erbjuden ett stipendium.

10.00A Million Little Things Rome hjälper PJ genom en personlig kris medan Garys och Maggies relation når en vändpunkt. Eddie och Katherine ställs inför tuffa beslut som påverkar hela deras familj.

12.02Frasier Del 2 av 2. Frasier och Niles är mycket nöjda över att Martin och Sherry gått skilda vägar, men Martin är inte alls glad över separationen. Samtidigt fortsätter Frasier med sina dejter och turen har kommit till Adair. Men dejten går inte enligt plan.

12.32Frasier Det är värmebölja i Seattle och Frasier omges även av heta känslor bland sina när och kära. På radiostationen fajtas Ros och Bulldog och hemma går Daphne och Sherry på varandras nerver. Bröderna Crane hamnar mitt i korselden.

13.00Lilla huset på prärien Caroline och Charles beger sig till Milwaukee för att medverka på ett event för jordbrukare. Väl på plats bestämmer de sig för att möta upp lite gamla klasskamrater men det blir inte som de hoppats och de känner sig som fattiga utbölingar.

14.02Lilla huset på prärien Under en stormig natt bestämmer sig Laura och Mary för att stanna själva på skolan. Plötsligt dyker tre förrymda fångar upp och tar flickorna som gisslan. Trots omständigheter få Charles snabbt reda på det och gör allt i sin makt för att befria dem.

15.03Lilla huset på prärien Laura försöker hjälpa en döv pojke att lära sig teckenspråk men saker går inte riktigt som planerat. Pojken utvecklar starka känslor för henne och situationen blir tillslut ohållbar. Frågan är bara vad hon ska göra åt saken?

16.03Lilla huset på prärien Walnut Grove är i chock när det börjar brinna i skolan för de blinda. Två personer mister livet och omgivningen har svårt att hantera sorgen. Albert misstänker att hans experiment kan ha med branden att göra men vet inte vad han ska säga.

17.06Lilla huset på prärien Konsekvenserna från branden fortsätter att påverka invånarna i byn. Jonathan börjar inse att hans alkoholkonsumtion har en negativ inverkan på hans son samtidigt som Alberts skuldkänslor växer sig allt starkare.

18.06M.A.S.H. Hawkeye och BJ fattar misstankar när de märker att Charles lever loppan tack vare sin magert betalde betjänt, Comrade Park. Snart upptäcker de att Park i själva verket är en hemlig agent.

18.35M.A.S.H. Sjukvårdarna får allvarliga problem när ett läkemedel tar slut samtidigt som ett stort antal sårade anländer till lägret. Mulchany samlar in föremål som han tänker byta mot läkmedlet på den svarta marknaden.

19.05M.A.S.H. Efter att ha gått miste om en befordran verkar fader Mulcahy till en början lugn. Men snart chockar han hela kompaniet när han frivilligt anmäler sig till ett räddningsuppdrag där en sårad soldat ska hämtas med helikopter.

19.35M.A.S.H. Innan jul skriver fader Mulcahy ett brev till sin syster, som är nunna på ett kloster, där han beklagar sig över sina bristande prestationer på arbetet.

20.05M.A.S.H. BJ umgås allt mer med en koreansk familj för att fylla tomrummet efter hans egen. Efter ett tag börjar det gå ut över hans arbete.

20.36M.A.S.H. En svensk läkare kommer till sjukhuset för att lära sig mer om fältsjukvård.

21.07M.A.S.H. Sjukhuset tvingas hantera två kriser när en koreansk pojke vägrar värnplikt samtidigt som överste Potters häst försvinner.

21.36M.A.S.H. En ung kirurg håller i en föreläsning om de senaste arbetsmetoderna vilket får personalen på fältsjukhuset att inse att de inte är helt uppdaterade.

22.06M.A.S.H. Hot Lips firar sin nyligen godkända skilsmässa men lyckas samtidigt reta upp överste Potter. Radar blir betagen av en ny och söt sjuksköterska, Linda Nugent, och förlitar sig på Hawkeyes erfarenhet för att hantera situationen.

22.36M.A.S.H. Enhet 4077 blir evakuerad till en närliggande grotta för att undgå ett amerikanskt artillerianfall på ett kinesiskt mål. Situationen blir problematisk för Hawkeye som lider av klaustrofobi. Margaret å sin sida tål inte oväsen.

23.05Skål Woody får skuldkänslor efter att ha gjort en reklam för en gräslig grönsaksdrink.

23.05Skål Woody får skuldkänslor efter att ha gjort en reklam för en gräslig grönsaksdrink.

23.40Skål Norm och Cliff spelar ett spratt som får allvarliga konsekvenser och skapar ett missförstånd mellan Frasier och Sam. Woody upptäcker tv-shopping.

23.40Skål Norm och Cliff spelar ett spratt som får allvarliga konsekvenser och skapar ett missförstånd mellan Frasier och Sam. Woody upptäcker tv-shopping.

00.10Skål Woody bestämmer sig för att agera när han får reda på varför hans flickvän Kelly har varit på så glatt humör sedan hon kom tillbaka från ett år utomlands.

00.50Skål Carlas mamma har drömt hemska drömmar om familjens framtid och Carla tvingas följa en ovanlig familjetradition.

01.20Judys domstol En kvinna stämmer sitt ex för ett obetalt lån hon säger att han fått för att betala sina skulder. Han säger att han lade ut mycket pengar på henne medan de var tillsammans. Ett tidigare par bråkar, med anklagelser om otrohet och ett intrång i hemmet.

01.47Ebberöds bank "Ebberöds Bank" är en svensk komedi från 1946 av och med Adolf Jahr. Skräddarmästare Ågren i Ebberöd lever med sin viljestarka hustru Karolina, två barn, husjungfrun Ann-Sofie och gesällen Anton. Hans vardagsliv skulle ha varit ganska problemfritt om det inte var för hans stora skulder. En dag får Ågren ett telegram som vänder upp och ned på tillvaron för honom och hela Ebberöd.

03.22Kungliga Johansson I den svenska komedin "Kungliga Johansson" (1934) har kocken Carl-Ulrik Johansson följt sin son Gösta till kavalleriregementet för att se hur han rycker in och för att återuppliva gamla minnen. Det var hans eget gamla regemente under militärtjänstgöringen. På plats upptäcks emellertid att Carl-Ulrik försummat en repövning för 22 år sedan och han blir därför genast inkallad och påklädd uniform.

05.00Åsa-Nisse bland grevar och baroner Åsa-Nisse har på äldre dagar gått och blivit skogvaktare hos greven på Segerstad. Klabbarparn fortsätter dock att utnyttja markerna till jakt, vilket leder till trassel mellan honom och Åsa-Nisse. Den unga grevinnan Marianne har problem då hennes faster vill gifta bort henne med en rik adelsman, men Åsa-Nisse kommer med oväntad hjälp. "Åsa-Nisse bland grevar och baroner" är den tolfte filmen i komediserien.