MENY

TV4 Guld

05.55Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Laurel känner sig pressad och Aaron råkar ut för en olycka. Bob försöker hindra Carly från att lämna byn.

06.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Personalen och deras vänner förbereder sig för en konferens som inofficiellt är känd som pokerturneringen.

07.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hot Lips får ett brev med ett obehagligt innehåll från en vän.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En FBI-agent som arbetar under täckmantel flörtar med en kvinna för att komma åt information. En vanligtvis väluppfostrad pojke börjar bete sig illa efter att han hört att goda människor dör unga. En blind passagerare träffar en skolkompis hon var förälskad i.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth är fast besluten att vara med i Emmets uppsättning av The boy friend. Hon bjuder därför in honom och Elizabeth på kaffe, för att sedan brista ut i små smakprov på kupletter från 1920-talet.

12.25Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Trots att samtliga roller i musikalen redan är tillsatta utgår Hyacinth från att Emmet helt enkelt är för blyg för att erbjuda henne en roll. Hon beslutar sig för att öka hans mod genom att bjuda in honom till en storslagen buffé.

13.00Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. En storm sveper över Dibley och en gren blåser rakt igenom ett av kyrkans fönster. Nu står församlingen inför två utmaningar, att komma ihåg vad bilden på fönstret egentligen föreställde och att lyckas finansiera ett nytt. Att gissa motivet på fönstret blir till en liten tävling i den lilla byn och Geraldine får in många olika förslag. Till slut kommer det fram att motivet var Noaks ark. Barnen får vara med och bestämma vilka djur som ska synas på arken och dinosaurier från Jurassic park visar sig vara favoriter. Uppgiften att finansiera det nya fönstret blir också Geraldines uppgift eftersom David Horton vägrar be sina rika vänner om hjälp. Geraldine lyckas till slut samla ihop pengarna, men samtidigt äger en naturkatastrof rum och hon beslutar att skicka pengarna till de nödställda i stället. Trots det blir kyrkans fönster enastående när det är klart.

13.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En avliden man måste utföra en helt osjälvisk gärning för att ha en chans att komma till himlen. Gopher återknyter kontakten med en kvinna som för flera år sedan tackade nej till hans frieri. En kvinna som älskar såpoperor förväxlar en ond karaktär med skådespelaren som spelar honom.

14.40Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Hoss farbror Gunnar besöker Ponderosa och har med sig ett gäng banditer.

15.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth blir djupt kränkt när hon går miste om förstapriset i en lokal hantverkstävling i kategorin blomsterdekoration på bord i fri stil. Förnedringen blir än värre av att vinnaren är en viss Lydia Hawksworth, en kvinna som tidigare skämt ut sig på en av Hyacinths middagsbjudningar.

16.20Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1993. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth bestämmer sig för att dela med sig av sina kunskaper som den perfekta värdinnan och sätter in en annons i den lokala tidningen. Men de som ringer verkar ha missförstått och efterfrågar helt andra tjänster.

16.55Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987-1988. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Säsongsstart. Matthew Blaisdels besatthet av Krystle blir uppenbar när han fortsätter hålla familjen Carrington som gisslan. Alexis blir räddad av en mystisk stilig främling. Jeff gör en upptäckt i öknen.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. En ung aborigin har det kämpigt efter att hans farfar diagnosticerats med obotlig cancer. Guy försöker hjälpa honom men känslorna kommer i vägen.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye räddar general Mitchells son vilket leder till öppnandet av en officersklubb.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Henry förälskar sig i en ung kvinna han träffat i Tokyo.

20.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1995. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frost undersöker mordet på en djurrättsaktivist som försökte sabotera den lokala rävjakten. Mullett får anledning att oroa sig när Frost lär känna de inflytelserika godsägarna.

22.05Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2005. Rättspatologerna vid Londons universitet är dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga dött. Nikki kallas in för att undersöka Kevin Perrys självmord. Utredningen av den unge mannens död ser först ut att vara ett rutinuppdrag. Men kort därefter hittas kvarlevorna av två män och man anar att en seriemördare är i farten. Misstankarna faller på David Nicholson som både är paranoid och schizofren. Han har behandlats av doktor Morrie Sanders på the January House Care Centre och sedan släppts fri vilket oroar Nikki. Men doktor Sanders försäkrar henne om att Nicholsons behandling har gett resultat. Harry undersöker fallet med 17-årige Nazim Theara, som några veckor tidigare hittats död under ett tåg i London. Rättsläkaren angav först dödsorsaken som självmord men Nazims mamma är övertygad om att det inte är så. När Nikki forskar vidare i January Houses historia upptäcker hon att även Nazim har kopplingar till sjukhuset, något som gör både henne och kriminalinspektör Connors misstänksamma. De koncentrerar sig nu på doktor Sanders som slår ifrån sig och framhärdar att det säkert handlar om rena tillfälligheter.

00.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Lexie får syn på en oroväckande tidningsrubrik. Phantom lagger slår till igen.

01.10Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Julie blir misshandlad i köket och någon blir mördad i sin cell.

02.10Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Ben är en hängiven far och tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Hoss farbror Gunnar besöker Ponderosa och har med sig ett gäng banditer.

03.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Carol försöker få Mel att rymma tillsammans med Jenny. Helen får problem så fort hon lämnar fängelset.

04.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Kvinnan som kidnappade Colleens dotter kommer till Wentworth. Helen berättar om sin uppgörelse med Harry Stanfield för Bea.

05.10Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ivy tar tacksamt emot Quinns hjälp. Pam är förvånad över att Ivy verkat tappa sin brytning medan Eric välkomnar henne tillbaka till Forrester Creations. Brooke och Bill firar sin förlovning. Ridge sätter Quinn på plats.