MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Katie är chockad över Roberts hot. Rodney känner sig inte bekväm med Georgias förslag. Sam känner sig kluven.

06.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. William Farnsworth fattar ett slutgiltigt beslut efter att ha tillbringat tid med sin familj.

07.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ett par som varit gifta i 20 år planerar att förnya sina äktenskapslöften men det uppstår oenighet. En kvinna lurar sin syster, ett äldre hembiträde, till att flörta med en man. En rotfyllnad ställer till det när Isaac försöker fördjupa en romans.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. När Nick är med om en arbetsplatsolycka ger hans krävande chef honom ett ultimatum, fortsätta arbeta trots de brutna revbenen eller få sparken.

12.50Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Den gamle drängen Ben blir en börda för sina kollegor efter att han varit med om en bilolycka. När han får höra att han behöver en ögonoperation blir han övertygad om att han kommer få sparken och han gör något desperat.

13.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Adams bror och svägerska bordar kryssningen och brodern visar sig bära på en hel del återhållna känslor. Ett äldre par som blivit vräkta försöker lura till sig en gratis kryssning och en kvinna som läser en kärleksroman träffar bokens flärdfulle författare.

14.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Besättningen blir irriterad över Vickis överdrivna entusiasm för sin nya arbetsuppgift. En grupp bridgespelare försöker locka tillbaka en medlem som börjat fokusera på annat. En hjärtekrossare spelar svårfångad i ett försök att fånga en ointresserad kvinna.

15.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Ben och Adam blir dömda för att ha mördat ägaren till en boskapshjord. Vittnesmålet som fällde dem kom från offrets dotter, det enda vittnet till mordet.

17.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff, Kate och Emma är ute på landsbygden och väntar på att David ska hämta upp dem när Geoff drabbas av blindtarmsinflammation. Kate tvingas operera honom i en aboriginsk grotta medan de väntar på hjälp.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1990. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. En vän till Emma föder barn i sin bil och lämnar sedan babyn utanför Emmas dörr så att hon kan ta hand om den. Vad hon inte vet är att Emma tillbringar natten i staden. Den unga kvinnan kollapsar och tas till sjukhuset men hon vägrar berätta för David var hennes baby är.

19.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1985-1986. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle är gift med sin tidigare arbetsgivare Blake Carrington och de tampas med hans före detta fru Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Sammy Jo får panik när Blake planerar att gå till stallen där Krystle hålls fången för att köpa en häst åt sin fru. Claudia kokar ihop en plan med Adam för att få tillbaka Blakes oljekälla. Michael och Amanda verkar komma närmare varandra.

20.00Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1986-1987. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Miss Marple får ett mystiskt brev från en bortgången vän och känner sig manad att hjälpa vännens son.

21.05Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1986-1987. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Säsongsavslutning. Miss Marple fortsätter sina försök att bevisa sin väns sons oskuld och blir varse om att kärlek kan ge upphov till både mord och hat.

22.15Foyle's war Brittisk kriminalserie från 2008. Andra världskriget rasar i Europa men polisen Christopher Foyle blir kommenderad att arbeta på hemmaplan. Tillsammans med sina kollegor i Hastings bekämpar han brottslingar som passar på när nationens krafter är upptagna på annat håll. På det Londonbaserade huvudkontoret för ett multinationellt företag faller en ung, kvinnlig sekreterare ner död. Samtidigt mördas en hemvärnsmedlem i Hastings. Foyle och Milner börjar nysta i trådarna och avslöjar hur de två dödsfallen är länkade till varandra. De blir varse om hur pengar talar ett tydligt och universellt språk i både krig och fred.

00.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Brian Lowe försöker befria Ann och Meg men det går inte som planerat.

01.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1984. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Byggnaden exploderar och frågan är om Ann och Meg klarar sig ut i tid.

02.15Holby city Brittisk dramaserie från 2015. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Mo blir tvungen att inse att hon snart måste lämna tillbaka William. Sachas självförtroende får sig en törn. Gangstern Sean kommer tillbaka till sjukhuset.

03.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Robert är ute efter hämnd. Chrissie oroar sig för Lachlan. Laurel ger efter för frestelsen.