MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Byborna försöker hantera det som hänt. Bob säger för mycket.

06.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Några blir gripna i byn. Brenda blir rasande av vad hon läser.

07.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Megan planerar sin hämnd. Harriet erbjuder sig att försöka ta reda på var Carly befinner sig. Leyla är besviken.

07.35Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. Isaacs farbror övervakas av en hemlig agent. En besättningsmedlem förälskar sig i en passagerare men hennes mamma tycker att hon ska gifta sig rikt. En man som Adam tagit under sina vingar med förhoppningen om att han skulle bli läkare i deras hemstad visar sig ha andra planer.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Julie råkar krocka med en passagerare. Säsongsavslutning. Julie råkar krocka med en passagerare. En ung skådespelare skämmer ut Vicki. Ett gift par som separerat råkar hamna i samma hytt. Då den ena är pedant och den andra en slusk uppskattar de inte missförståndet. Gopher får en komplex relation till en tulltjänsteman som reser tillsammans med sin pojkvän. En ung man återförenas med en gammal flamma men hans mamma tycker att han i stället ska välja en annan kvinna. Chefen för souvenirshoppen får fullt upp när alla hennes tre fästmän är ombord samtidigt.

12.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. Henry kallas till Seoul där hans lämplighet som befäl ska avgöras. Frank hoppas själv på att få tjänsten och riktar anklagelser mot Henry. Men Hawkeye och Trapper är inte sena att utöva lite utpressning för att hjälpa sin överste.

13.25M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. Hawkeye skriver hem till sin pappa och beklagar sig över hur långtråkigt det är på sjukhuset. Det är så tråkigt att till och med Trapper och Frank har blivit vänner.

14.00Bröderna Cartwright Familjen försöker hjälpa sin granne. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård. En enveten familj från bergen i Kentucky är ute efter hämnd då en av deras egna mördas.

15.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. På 1940-talet i San Francisco utreder Magnum mordet på tidningsmagnaten William Maxfield.

16.00Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. T.C. ger Magnum lektioner i att flyga helikopter när han blir skjuten och måste föras till sjukhus. Men det visar sig att skytten hade avsett att träffa Magnum i stället.

17.00Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Alexis planerar att sätta käppar i hjulet för Blakes oljeavtal i Kina. Tracy försöker förföra Blake och Steven misstänker att Dex är Claudias mystiska plågoande.

17.55Doktorn kan komma David hjälper en man med brutna revben. När David, Kate och Paula ordnar en tillfällig klinik vid en gruva tar David hand om en man med brutna revben. Mannen vägrar lyda Davids råd och det dröjer inte länge förrän han hamnar i livsfara. Chris återvänder med dåliga nyheter. Det åldrande paret Mick och Julia kommer till staden men när Mick hjälper till med ett evenemang inträffar en tragedi.

18.55M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. Hawkeye svärmar över en ny sjuksköterska samtidigt som en krypskytt är lös.

19.30M.A.S.H Frank utreds av två agenter. Säsongsavslutning. Frank utreds av två galna agenter. En influensaepidemi drabbar sjukhuset och Hawkeye och Hot Lips tvingas ta hand om inte bara de skadade patienterna utan även sina kollegor.

20.00Doktorn kan komma David hjälper en man med brutna revben. När David, Kate och Paula ordnar en tillfällig klinik vid en gruva tar David hand om en man med brutna revben. Mannen vägrar lyda Davids råd och det dröjer inte länge förrän han hamnar i livsfara. George ger husrum åt några stökiga killar från Canberra men frågan är om han tagit sig vatten över huvudet. Sam ger Maggies bror flyglektioner.

21.00Doktorn kan komma David hjälper en man med brutna revben. När David, Kate och Paula ordnar en tillfällig klinik vid en gruva tar David hand om en man med brutna revben. Mannen vägrar lyda Davids råd och det dröjer inte länge förrän han hamnar i livsfara. Det uppstår motsättningar i Coopers Crossing när Lindseys pappa förbjuder henne att träffa aboriginen Tommy Barringa. Pappan hittas senare svårt misshandlad och Jack försöker hitta den skyldige.

22.00Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. Shinwell hävdar att han blivit ditsatt för ett gängmord han är inblandad i. Holmes och Watson har tre dagar på sig att bevisa att han är oskyldig.

22.55Elementary Holmes och Watson undersöker mordet bakom New Yorks gängkrig. Säsongsavslutning. När Holmes och Watson jagar en slingrig brottsling bryter gängkrig ut i New York. Medan polisen försöker begränsa våldsamheterna undersöker duon det mord som tycks ligga bakom stadens omfattande konflikter. När Watsons namn dyker upp i en utredning av läkare som skriver ut illegala recept måste hon och Holmes lista ut vem det är som använder hennes läkarlicens för att sälja droger.

23.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. På 1940-talet i San Francisco utreder Magnum mordet på tidningsmagnaten William Maxfield.

00.50Magnum Magnum hamnar i koma. Säsongsavslutning. Magnum hamnar i koma efter en skottlossning. T.C. ger Magnum lektioner i att flyga helikopter när han blir skjuten och måste föras till sjukhus. Men det visar sig att skytten hade avsett att träffa Magnum i stället.

01.50Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Arthur slåss för en patient som blivit påkörd av ett tåg. Morven arrangerar en välgörenhetsauktion. Adele får en jobbig dag när hon tar hand om Guy Self.

03.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Dianes tillstånd är kritiskt. Carly och April ingår en allians. Ashley ser med nya ögon på Carly.

03.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Emma, James och Finn blir väckta av polisen som berättar om vad som hänt Diane. Carly och April bryter sig in i Davids affär för att få tag på medicin.

04.05Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. David saknar sin far på sin födelsedag. Emma blir orolig över vad hon fått veta. Diane får oroande nyheter.

04.35Hem till gården Cain är ute efter hämnd. Cain är ute efter hämnd. Pollard behöver hjälp. Aaron söker efter svar. Diane försöker hålla sig samman. Robert vittnar.

05.05Glamour Steffy försöker blidka Thomas. Bill ber Jarrett att se till så att Spectras comeback blir en flopp. Steffy försöker blidka Thomas. Spectra-gänget är uppmuntrade av den mediala uppmärksamheten och försöker imponera på Jarrett. Wyatt visar Steffy och Thomas all positiv respons de fått på reklamkampanjen. Quinn och Ridge återvänder till Los Angeles. Steffy, Wyatt och Thomas förvånas över Ridges förändrade attityd och Quinn ber honom att hålla deras kväll hemlig.

05.35Bröderna Cartwright Familjen försöker hjälpa sin granne. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård. En religiös grupp är på väg västerut för att köpa land för sina nya hem men hamnar under attack.