MENY

TV4 Komedi

05.45The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Shelley ger deltagarna en kreativ utmaning. Kvarteret får besök av några personer som får snacket att gå.

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam ber Deacon att förklara hur han kan vara ihop med en person som orsakat så mycket bekymmer för Hope. Quinn råkar ta del av ett samtal som får henne att inse ett och annat om sig själv. Det uppstår spänningar mellan Caroline och Maya. Ivy och Hope delar en insikt.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ivy berättar för Hope att hon vill att Liam ska ha en aktiv roll i deras barns liv, vilket får Hope att erkänna något. Liam frågar ut Quinn. Bill ger Wyatt ett förslag angående Quinn.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam lovar Hope att skydda henne och hennes baby från Quinn. När Bill informerar Wyatt om att deras planer har satts i verket börjar Wyatt att tveka. Quinn ber Deacon om en tjänst.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Deacon försöker förmå Wyatt att inte genomföra sina planer. Liam letar desperat efter Hope. Quinn har svårt att berätta för Wyatt om sitt senaste möte med Hope.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Rita oroar sig över Dennis försvinnande. Skolans inställda julspel får Sunita att agera.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Michelle får ett chockerande besked. Deirdre hjälper Rita i hennes sökande efter Dennis. Leanne fruktar det värsta efter ett möte med Matt.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Cain söker efter Moira. Charitys och Declans bröllop blir abrupt avbrutet. Alicia känner sig illa till mods när Priya ber David att hämta henne från kliniken.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Priyas vatten går och Alicia och Leyla skyndar sig till sjukhuset med henne. Chas pratar med James om hans uppförande. Debbie varnar Donna för Ross.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess behöver en plats där hon kan öva att spela handklockor med sin klass och tar med dem hem till vindsvåningen, vilket killarna inte uppskattar. Winston bestämmer sig för att prova på att spela och visar sig vara en naturbegåvning. Det får Jess att be honom att hjälpa till under repetitionerna, något hon senare ångrar. Nick och Schmidt hamnar i bråk när Nick vägrar ringa en rörmokare då toaletten svämmar över och insisterar på att fixa den själv. Nick bestämmer sig i sin tur för att inte använda något som Schmidt köpt till lägenheten.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess oroar sig för att hon ska göra Paul besviken i sängen. Hon är övertygad om att om hon hade varit lite experimentell i sängkammaren med sin före detta pojkvän hade han inte varit otrogen mot henne. Cece försöker övertyga henne om att hon kommer klara det bra men det lugnar inte Jess. I ett sista desperat försök vänder hon sig till killarna för råd. Schmidt och hans kollega Beth är båda ute efter en befordran på jobbet och när Beth blir inbjuden till deras chefs baby shower ser han till att också få en inbjudan.

15.40Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. En spännande kväll fylld av lögner, pinsamheter och osäkerhet leder till den oväntade försoningen mellan Sam och Diane.

16.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sista delen. Sam och Diane förbereder sig för sitt nya liv tillsammans men tampas med tvivel på huruvida de verkligen kan få sitt förhållande att fungera.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Säsongsavslutning. Max och Caroline får uppdraget att hämta Sophies importerade brudklänning från tullen. De måste transportera klänningen till kyrkan i tid för det stora bröllopet.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Både Hans matställe och Max och Carolines cupcakebutik hotas att stängas ner på grund av planer på att bygga en ny biograf så Caroline och Han slår ihop sig för att förhindra det hela. Sophie är övertygad om att hon är med barn och tar en massa graviditetstester.

17.20Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Leslie behöver en dejt till en middag med dans med sina kollegor på det nya jobbet. Både Danny och Justin erbjuder sig att gå med henne och hon väljer Justin eftersom han varit mer som en bror för henne än hennes egen bror varit på sistone. Burski anser att han skulle vara det bästa dejt-alternativet för Leslie. Han behöver bara fixa en fin men billig kostym först med Shellys hjälp.

17.50Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Under en lokal musikfestival blir Justins bar en viktig spelplats. Danny och Justin tävlar om att dejta en sångare som kommit till stan under festivalen. Hon väljer ingen av dem utan går i stället ut med Candaces före detta pojkvän Trent. Candace blir kär i Justin. Shelley hoppar in som servitör under ett par dagar för att bevisa att Brett inte får någon dricks på grund av sin personlighet och inte på grund av snåla gäster. En dricks-tävling drar igång dem emellan.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och komikern Chelsea Handler samt radiopersonligheten Big Boy.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Chace Crawford, Jerry Ferrara och Joshua Morrow.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Julen närmar sig med stormsteg och Jess har fortfarande inte köpt någon present till Paul. Det hela kompliceras av det faktum att de bara träffats i några månader. När det är dags att utbyta julklappar inser hon sitt misstag. Paul ger henne en dyr gåva och hon ger honom en leksak, vilket får henne att inse att han tar förhållandet mycket mer seriöst än hon. Hela gänget går på Schmidts företags julfest. Som den enda manliga anställda på kontoret tvingas Schmidt klä ut sig till jultomte. Jess som bjudit med Paul tillbringar hela kvällen med att undvika honom för att slippa prata om deras relation. Nick är fast besluten att inte missa sitt flyg hem som han gjort fem år i rad, men en krissituation kan tvinga honom att ändra sina planer.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Schmidt har planerat sin födelsedag in i minsta detalj. Men allt raseras när han förlorar den buss han bokat till festen. Jess tar sig an uppgiften att hitta en ersättningsbuss och lyckas få skolans vice rektors tillstånd att låna en av skolbussarna. När Nicks senaste flickvän Julia får höra om festen vill hon följa med, vilket Nick motvilligt går med på. Gänget och Schmidts vänner beger sig i väg i bussen och födelsedagsfirandet sätter igång. Men strippan som Jess hyrt in är inte vad de väntat sig och Schmidts vän Benjamin börjar klaga på allt. Schmidt måste nu bestämma sig för om han ska låta sin fest bli ett fiasko eller försöka göra det bästa av situationen.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. En spännande kväll fylld av lögner, pinsamheter och osäkerhet leder till den oväntade försoningen mellan Sam och Diane.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sista delen. Sam och Diane förbereder sig för sitt nya liv tillsammans men tampas med tvivel på huruvida de verkligen kan få sitt förhållande att fungera.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. När duschen hemma hos Max och Caroline går sönder skaffar de extrajobb i en juicebar på ett flott gym för att kunna använda dess omklädningsrum. Caroline får uppmärksamhet från en snygg instruktör vilket gör en grupp rika medlemmar väldigt svartsjuka. Sophie bestämmer sig för att äta nyttigare.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Caroline träffar på sin före detta pojkvän Candy Andy som precis har förlovat sig och börjar undra om hon inte begick ett misstag när hon gjorde slut med honom. Sophie förbereder sig inför en annalkande graviditet genom att ta hjälp av robotteknik.

23.00Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta.

23.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Efter att Justin har dejtat en kvinna vid namn Lauren i två veckor är det dags att ta nästa steg. Han ska träffa hennes överbeskyddande pappa som uppfostrat henne på egen hand som ensamstående pappa. Candace ser på håll vad som håller på att hända och erkänner för gänget att hon blivit kär i Justin.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och komikern Chelsea Handler samt radiopersonligheten Big Boy.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Chace Crawford, Jerry Ferrara och Joshua Morrow.

01.15Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten. Cady reser till Denver för att tala med en detektiv sedan det visat sig att Walts fru trots allt inte dog av cancer. Cheyennerna på reservatet skyller en explosion på ett skiffergasbolag. Protesterna blir värre när det visar sig att explosionen krävt ett dödsoffer. Longmire upptäcker att offret fått dödshot innan explosionen men utredningen måste hanteras varsamt om han inte ska förlora valet.

02.00Utan spår Utan spår är en amerikansk thriller från 2008. FBI-agenten Jennifer Marsh får i uppdrag att hitta ägaren till en hemsida full av bilder på vanvårdade djur. Då ägaren får veta att FBI vill stoppa honom går han ett steg längre och börjar tortera och döda människor live på hemsidan. Ju fler som loggar in på sidan desto fler och mer sadistiska blir morden. Nu måste Marsh och hennes team kämpa mot klockan för att hitta mördaren som verkar omöjlig att spåra.

03.40Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. Rachel visar att det handlar mer om kreativitet än prislappar då det gäller att laga god och presentabel mat. Hon provar också maten på en pop up-restaurang i en butik, gör om en klassisk efterrätt från 1970-talet och visar hur man får till en välsmakande sallad.

04.05Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. Rachel åker till en matfestival i östra London och upptäcker hemligheten bakom framgången hos en bagelaffär som hon har gillat sedan hon var student. Hemma lagar Rachel chili och tortillas åt sina vänner och gör färgglada kanapéer till en fest. Hon lagar även en sofistikerad fruktgelé för vuxna.

04.30Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. Rachel är nostalgisk över maten hon älskade i sin barndom och besöker ett så kallat glasslaboratorium i norra London. Hon besöker även ett österrikiskt kafé och bakar familjefavoriten strudel.

05.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Renoveringen av det stora sovrummet och omklädningsrummet närmar sig sitt slut. Ett av paren har tänkt ut en imponerande designidé.

05.40The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna visar upp sina färdigställda rum för Shelley Craft och avslöjar sina designknep.