MENY

TV4 Komedi

06.05Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.30Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.50Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.15What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35Teen titans go! Amerikansk animerad serie. Superhjältarna och tonåringarna Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy bor tillsammans. De ställs ofta inför dråpliga situationer och det är inte alltid lätt att hålla sams.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Wyatt frågar ut Quinn angående hennes förhållande med Deacon. Bill och Katie funderar på vilken man Brooke ska försöka fånga härnäst. Deacon ger vika för frestelsen.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Quinn varnar Brooke. Ivy frågar ut Liam angående Steffys närvaro. Ridge och Steffy funderar på om de verkligen kan stå ut ett år till med Rick som verkställande direktör. Wyatt ställer Deacon mot väggen.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy berättar för Ivy vad hon förväntar sig av Liam om hon går med på hans plan. Maya frågar Rick om han verkligen var ärlig när han bad sina medarbetare om ursäkt. Wyatt ger Ivy anledning till oro.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy besöker Ridge för att berätta om sina planer. Quinn berättar för Wyatt om sitt olyckliga möte med Brooke. Brooke försöker få Deacon att inse att hans flickvän har sidor han inte känner till. Ivy får dåliga nyheter av Liam.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Eileen känner sig deprimerad. Tyrone inser att han har försummat sina vänner till förmån för Kirsty.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2012. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Sally gör klart för Frank om sina känslor. Peter ljuger för Leanne för att tillbringa mer tid med Carla. Rita blir stoppad av polisen för fortkörning.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Adam är ute efter hämnd. Alicia, Katie och Leyla klär sig för att imponera på folk.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Byborna oroar sig för Cain som saknas. Diane får sig en överraskning.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2012. Om Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Säsongsavslutning. Nick och Jess tar ett stort beslut angående sitt förhållande. Det är Ceces bröllopsdag och Schmidt är övertygad om att hon egentligen inte vill gifta sig. Han rekryterar Winston och Nick för att hjälpa honom att förhindra bröllopet. Shivrang kommer med ett avslöjande.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess bestämmer sig för att överraska sin pojkvän. Men det slutar med att det är hon som blir slagen med häpnad när det visar sig att han inte är ensam hemma. Rasande lämnar hon honom och nu måste hon snabbt hitta någonstans att bo. Hon svarar på en annons där tre unga män har ett rum att hyra ut. Männen är till en början motvilliga till att dela sin lägenhet med en ung kvinna men Jess lyckas övertyga dem om att hon är den perfekta hyresgästen. Det dröjer inte länge förrän männen börjar ångra sitt val av rumskamrat när Jess tillbringar sina dagar på soffan gråtandes till Dirty dancing. Nu måste de göra något för att få henne på fötter innan det går överstyr.

15.40Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Steve är fast beslutsam om att få sin bar omnämnd i en trendig lokaltidning för att locka fler kunder. Han bjuder in en av tidningens skribenter till en kväll med framträdanden från stamgästerna, men det blir inte så lyckat som han tänkt sig.

16.05Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Roys mamma kommer tillbaka och börjar bråka med Hank framför stamgästerna i baren. Ingen blir förvånad eftersom de varit ovänner sedan trettio år tillbaka, men sedan hittar Steve dem tillsammans på herrtoaletten.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline hjälper till att lansera en ny filial av The High, det trendiga konditoriet där de jobbar extra. Med en vecka kvar till bröllopet börjar Sophie misstänka att Oleg kanske har dolda avsikter.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Säsongsavslutning. Max och Caroline får uppdraget att hämta Sophies importerade brudklänning från tullen. De måste transportera klänningen till kyrkan i tid för det stora bröllopet.

17.20Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Donald och Jacqueline firar 25 år som gifta genom att byta makar under en vecka. Madge får ett meddelande om att hon har ärvt en stor förmögenhet och en amerikan försöker kontakta henne för att förklara allting. Men frågan är om någon förföljer henne.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäst är skådespelaren Wayne Brady. Train uppträder och kocken Scott Conant grillar svärdfisk.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäst är skådespelaren Lauren Graham. Kocken Adam Perry Lang bjuder på grillat.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Winston återvänder efter att ha arbetat som baskettränare i Lettland och Coach, som hyrt hans rum, flyttar ut. Winston blir överraskad när han får veta att Jess flyttat in men innan han ens hinner fundera på det nya boendearrangemanget blir han indragen i Jess uppbrott. I ett försök att få Jess att hämta sina saker hos Spencer, hennes före detta pojkvän, vägrar killarna att låna ut någonting till henne. Till en början går Jess inte med på deras krav men när hon råkar ha sönder tv:n tvingas hon krypa till korset. Det slutar med att hon får agera chaufför åt Spencer och hans nya tjej.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Killarna ska gå på en gemensam väns bröllop och Winston ska vara marskalk. Nicks före detta flickvän Caroline ska också gå på bröllopet och Nick oroar sig för att han ska framstå som ömklig och ensam inför henne. De andra killarna övertalar honom att bjuda med Jess som sin dejt. På bröllopsmottagningen försöker Schmidt ragga upp en vacker kvinna. Men så dyker Gretchen upp, och trots att han avskyr henne slutar deras möten ofta i sänghalmen. Winston tar sitt uppdrag som marskalk väldigt seriöst, vilket slutar med att han försöker konkurrera ut en yngre gäst på dansgolvet. När Nick introducerar Jess för Caroline verkar det som om hon är svartsjuk och Nick ser en chans att få tillbaka henne. Nu är det upp till Jess, Schmidt och Winston att stoppa honom innan Caroline krossar hans hjärta igen.

21.00Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Killarna vill ta del i att brygga öl, men Steve tror att det är en dålig idé att blanda vänskap med affärer. Samtidigt har tjejerna en egen träff där hemligheter kommer upp till ytan.

21.30Sullivan & son Amerikansk komediserie från 2014. Steve Sullivan är en framgångsrik advokat i New York. Hans irländsk-amerikanska pappa Jack och koreanska mamma Ok Cha driver puben Sullivan & Son som varit i familjens ägo i flera generationer. När Steve får reda på att de ska sälja rörelsen beslutar han sig för att flytta hem och ta över puben. Det är Ok Chas födelsedag så Steve och Susan bjuder in en av hennes släktingar till den hemliga festen i hopp om att återförena familjen, men det utlöser i stället en familjefejd. Owen och Ahmed tävlar om att få följa med Roy på en match i amerikansk fotboll.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Både Hans matställe och Max och Carolines cupcakebutik hotas att stängas ner på grund av planer på att bygga en ny biograf så Caroline och Han slår ihop sig för att förhindra det hela. Sophie är övertygad om att hon är med barn och tar en massa graviditetstester.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. När duschen hemma hos Max och Caroline går sönder skaffar de extrajobb i en juicebar på ett flott gym för att kunna använda dess omklädningsrum. Caroline får uppmärksamhet från en snygg instruktör vilket gör en grupp rika medlemmar väldigt svartsjuka. Sophie bestämmer sig för att äta nyttigare.

23.00Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Madge anlitar en advokat för att försäkra sig om att hon verkligen ärvt en förmögenhet. Kenneth försöker få kontakt med sin mamma genom mediet Sue men meddelandet han får verkar avsett för någon annan.

00.00Family weekend Family weekend är en amerikansk komedi från 2013. Den högpresterande tonårinen Emily är skolmästare i hopprep men till hennes stora frustration bryr sig hennes självupptagna familj inte nämnvärt. När hon vinner en betydelsefull tävling som betyder att hon blivit uttagen till delstatstävlingen blir hon överlycklig, tills hon upptäcker att ingen i hennes familj sitter i publiken. Emily inser att det är dags att lära sin familj en läxa. Hon tar sina föräldrar som gisslan och tillsammans med sina syskon lär hon dem hur en god förälder bör vara så att de förhoppningsvis kan bli den familj de en gång brukade vara. I rollerna ses Kristin Chenoweth, Matthew Modine och Olesya Rulin.

01.40Grease 2 Grease 2 är en amerikansk musikalfilm från 1982. Året är 1961 och ett nytt gäng börjar sitt sista år på Rydell High School. Michael från England är ny på skolan och förälskar sig direkt i Stephanie som är ledare för det häftiga tjejgänget Pink Ladies. T-Birds ledare Johnny är fortfarande intresserad av sin före detta tjej, Stephanie, men han kommer ingen vart med henne. I rollerna ses Michelle Pfeiffer, Maxwell Caulfield och Adrian Zmed.

03.30The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Veckans inredningsutmaning närmar sig sitt slut då domarna utforskar teamens färdigställda badrum.

04.15The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Teamen inspekterar varandras färdigställda badrum och håller inte inne med sina kritiska omdömen. Ett av paren får ett oväntat besök.

04.40All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

04.50Sändningsuppehåll

04.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

05.15Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2012. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan Titchmarsch och hans team besöker Bluebell Wood Children's Hospice i South Yorkshire. Verksamheten drivs som en välgörenhetsorganisation och hjälper barn vars förväntade livslängd är förkortad samtidigt som de stöder föräldrarna och syskonen. Något som saknas på Bluebell Wood är en plats där familjer kan samlas för att minnas dem som de förlorat. Alan skapar en lugn trädgård i anslutning till byggnaden. Han besöker Lathkill Dale i Peak District för att få inspiration och ber teamet att skapa en liten dalgång klädd med stenar.