MENY

Sportkanalen

11.00Tennis: WTA TOUR Tennis från Båstad, och Nordea Open Båstad på WTA-touren.

15.09Höjdpunkter Höjdpunkter från bland annat SHL, SDHL, Serie A, La Liga, Handbollsligan och SHE.

15.15Sverige springer Inför Kia Fjällmaraton i sommar tar Andreas hjälp av löpcoachen Joar Palm som kör fartlek i trailmiljö. Bianca och Linnea testar HIIT på STC. Kristofer Låås lägger upp planen inför adidas Stockholm Marathon.

15.45Wikegård vs Han väckte känslor och skapade rubriker under karriären. Men bakom kulisserna gick Jonathan Hedström en kamp mot ätstörningar. Niklas Wikegård tog sig norröver för att träffa spelaren som väckte känslor både på och utanför rinken.

16.20Fiskedestination Broman besöker favoriten Bergs Kommun, denna gång för att njuta av skönt boende, god mat, vackra skoterfärder och isfiske till fjälls i samebyarna Glen och Hosjöbottnarna, där solen skiner och fisken biter.

17.20NBA Classic Games Los Angeles Lakers superstjärna Kobe Bryant hade en av sina bättre kvällar när Toronto Raptors kom på besök i mars 2013. Bryant ledde sitt lag till en övertidsseger efter imponerande 41 poäng i matchen.

18.15NBA Classic Games Det blev en riktig rysare när San Antonio Spurs och Golden State Warriors drabbade samman i conference-semifinalen 2013. Den första matchen slutade helt lika, 106-106. Det skulle dröja till den andra förlängningsperioden innan en vinnare kunde koras.

19.04La Liga 5 things I detta underhållande magasin från LaLiga får vi reda på fakta om varje klubb i LaLiga som vi kanske inte hört talas om tidigare. Varje episod handlar om topp fem-fakta om en klubb i ligan.

19.20La Liga 5 things I detta underhållande magasin från LaLiga får vi reda på fakta om varje klubb i LaLiga som vi kanske inte hört talas om tidigare. Varje episod handlar om topp fem-fakta om en klubb i ligan.

20.02Extreme E: Highlights Show Höjdpunkter från den andra deltävlingen i Extreme E. Utanför Italiens kust, närmare bestämt på Sardinien, avgörs det andra racet i den unika tävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i ett spännande och utmanande race.

21.03Fiskedestination I det första avsnittet besöker programledaren Johan Broman Halländska pärlan Falkenberg, som visar några av sina bästa sidor i form av allt från pelagiskt spinnfiske på gös och laxfiske med tvåhandsspö till en brakmiddag ute i det fria.

22.00Vinnare V64 Sammanfattning av aktuella V64-lopp.

22.32Sändningsuppehåll

23.00AFC Champions League Highlights Show Detta magasin summerar gruppspelet och visar de bästa höjdpunkterna från AFC Champions League.

00.00Wikegård vs Wikegård åker till sin hemstad Gävle och träffar NHL-målvakten Jacob Markström. Det blir ett samtal om både framgång och sorg. Dessutom ett besök i stallet där traventusiasten Markström övertalar Wikegård att hoppa upp i sulkyn och greppa tömmarna.

00.30Sverige springer

01.00Sportmästarna Det är dags för slutspel i Sportmästarna. I den första semifinalen ställs Emma Igelström och Anders Svensson mot Ann Söderlund och Nisse Hallberg. Vilket lag ska bli först att kvalificera sig för final?

01.30MLS Review Show MLS Review Show ger dig höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången.

01.30MLS Review Show MLS Review Show ger dig höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången.