MENY

Kanal 5

07.10Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

08.05Top Chef Konkurrensen är stenhård när ett antal kockar tävlar mot varandra i kulinariska utmaningar och bedöms av en panel bestående av mat- och vinexperter. En eller flera tävlande elimineras i varje avsnitt.

09.05The Little Couple Jen och Bill tar med Zoey på hennes första danslektion. Familjen deltar i en kinesisk lykta-festival.

10.05Grey's Anatomy En bilolycka vid en begravning gör att en käbblande familj hamnar på sjukhuset. Tillbaka från New York hamnar Arizona i kläm mellan Alex och Andrew. Medan Ben får en ny föräldraroll hjälper Amelia Meredith och Maggie med ett problem.

11.05Sofias änglar Tolvårige Isaacs hjärta stannade plötsligt förra året. Han räddades men han behöver en hjärttransplantation. Men väntan är lång och familjen är utom sig av oro. Huset är inte anpassat efter Isaacs behov och resurserna för att renovera finns inte.

13.00Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

14.00Grandfathered Jimmy försöker hantera kraven och problemen med att befinna sig i ett riktigt förhållande, medan Gerald och Vanessa försöka hitta balans mellan arbetet och livet.

14.30Black-ish Jack och Diane ska göra biografier om varandra som skolprojekt, och Diane bestämmer sig för att göra en dokumentär om Jacks spirande basketkarriär.

15.00Dr Ken Dr Ken är en lysande läkare som alltid anstränger sig att vara en duktig yrkesman, en god make och en bra pappa. Tyvärr dras han med vissa sociala brister och har en tendens att driva folk till vansinne. Lyckligtvis är hans fru terapeut till yrket.

15.30Dr Ken Dr Ken är en lysande läkare som alltid anstränger sig att vara en duktig yrkesman, en god make och en bra pappa. Tyvärr dras han med vissa sociala brister och har en tendens att driva folk till vansinne. Lyckligtvis är hans fru terapeut till yrket.

16.00The Little Couple Bill och Jen svarar på frågor och pratar om ämnen som föräldraskap till frågor om att vara småväxta människor, och om sin egen tv-show.

17.00Grey's Anatomy Alex försöker göra det rätta men missar chansen. Jackson och April anpassar sig till sitt "nya normala" med bebisen. Medan Meredith och Nathan försöker reda ut vad som händer mellan dem ifrågasätter Amelia tillståndet i sitt förhållande med Owen.

18.00Fest hos Bindefeld Jan Malmsjö, Eva Röse och kulturminister Alice Bah Kuhnke besöker Bindefelds blomstrande trädgård och blir bjudna på en lyxig middag på bryggan. Jan och Micael lagar hummer och tjejerna pratar uppväxt i förorten. Det blir en middag med många skratt.

19.00Ullared - jakten på storsäljaren När Alli från Pajala gör comeback med sin basturuska i plast fylls mässhallen. Börje från Knutby har uppfunnit en revolutionerande pytskrok. Thomas från Värmdö har uppfunnit en lysande tandborste. Dessutom presenteras synfältsvinklaren.

20.00America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

20.30America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

21.00Blood Diamond Legosoldaten Danny Archer får veta att fiskaren Solomon - som jobbat på diamantfältet - har gömt en rosa diamant. De beger sig ut på jakt genom inbördeskrigets Sierra Leone, en resa som kan rädda Solomons familj och ge Archer en andra chans.

23.50Outbreak - i farozonen Överste Sam Daniels upptäcker att ett virus, motabaviruset, sprider sig och dödar allt. Men ingen tror på honom. Strax därpå utvecklas en olycksbådande militärkomplott, samtidigt som det dödliga viruset sprider sig allt snabbare.

02.20iZombie Medel och möjlighet sammanfaller när Liv äter en mördad soldats hjärna, och möjligheten att skjuta och döda Blaine uppstår. Ravi väntar nervöst på om bettet av råttan kommer att göra honom till en zombie.

03.20Criminal Minds En framstående advokat försvinner i Boston och BAU-teamet upptäcker ruskiga hemligheter i hans förflutna som kan ge en ledtråd till hans plötsliga försvinnande.

04.05One Tree Hill Nathan hälsar på Taylor och hoppas på lite kul. Anna får besök av sin före detta flickvän och tänker berätta för sina föräldrar om sin läggning.

04.05One Tree Hill Nathan hälsar på Taylor och hoppas på lite kul. Anna får besök av sin före detta flickvän och tänker berätta för sina föräldrar om sin läggning.

04.50Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

04.50Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.35America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

05.35America's Funniest Home Videos Här får vi se vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.