MENY

Kanal 5

06.00Gilmore Girls Lorelai bjuder Rory på middag för att berätta att hon och Christopher gifte sig när de var i Paris, men Rory blir mycket upprörd.

06.45Grey's Anatomy Musikaliskt avsnitt med sjungande skådespelare. Callie och Arizona råkar ut för en bilolycka och i sjuksängen får Callie höra sina läkarkollegor brista ut i sång när de försöker rädda Callie och hennes ofödda bebis.

07.40Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

09.05The Little Couple Vi möter det kortväxta, nygifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

09.35The Little Couple Vi möter det kortväxta, nygifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

10.05Sofias änglar Emma och Walter och 4-åriga tvillingarna Elsa och Tyra hade precis köpt sitt radhus när de fick veta att Elsa drabbats av leukemi. För att underlätta lite hjälper Sofias änglar dem. Barnens lekrum och Emma och Walters sovrum fräschas upp.

11.05Grey's Anatomy Alla kämpar för att hjälpa Callie och baby Sofia att äntligen bli bra och träffa varandra. Alex behandlar en sur gammal rik kvinna som är döende i cancer. Teddy blir glatt överraskad när ett bekant ansikte kommer tillbaka.

13.00Real Housewives of New York Det är höst och damerna är tillbaka i stan. Bethenny är lycklig över att hon trivs i sitt hem trots kaoset som skilsmässan orsakade. Carole och Adam har det bra och Ramona försöker vänja sig vid singellivet.

14.00Ullared Ett kärt återseende av Morgan, VD-Boris och alla andra härliga Ullared-profiler. Och entré för Morgans bästis och kollega Ola-Conny, samt den sjungande truckföraren Anders. Vintern är slut, lågkonjunkturen har vänt.

15.00The Little Couple Vi möter det kortväxta, nygifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

15.30The Little Couple Vi möter det kortväxta, nygifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

16.00Sofias änglar Johnnie och Mattias ser hur det har gått för familjerna de hjälpte. Hos Annakarin och Johan utanför Uppsala ser de om gymmet och den stenlagda gården har hjälpt Johan som är rullstolsburen. Hur har renoveringen hjälpt cancersjuka Elisabeth på Värmdö?

17.00Arga snickaren med Adam Alsing Magnus och Frida köpte ett gammalt hus i Åkersberga. Istället för att renovera tar Magnus med sig barnen och åker motocross. Frida är kvar och oron för vad som är fel på huset växer. Magnus blundar. Klyftan mellan Magnus och Frida växer hela tiden.

18.00Sofias änglar Sofia, Johnnie och Mattias åker tillbaka till några familjer för att se hur de har det och hur änglarnas hjälp förändrat deras liv. Änglarna gör återbesök hos Lotta i Kramfors, Viking och hans familj i Stenungsund och Cornelias familj i Huddinge.

19.00Wahlgrens värld Familjen samlas på kräftskiva hos mormor och morfar. Pernilla och Bianca stöttar Christina då hon håller föredrag i Norrköping. Pernilla chockar Bianca med att busringa hennes rörmokare. Christina minns tillbaka på sin tid som popstjärna.

20.00America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

20.30America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

21.00Trafikpoliserna Några taxiförare råkar i luven på varandra utanför Solvalla. En taxiförare kör alldeles för fort och blir av med körkortet. Ann blev påkörd av en lastbil och bröt nacken, och nu är varje dag en kamp. Lastbilsföraren hade kört i 20 timmar utan vila.

22.00Gravity Dr Ryan Stone är på uppdrag i rymden med den erfarna astronauten Matt Kowalsky. Rymdfärjan förstörs av en skur rymdskrot och Stone och Kowalsky är helt ensamma i den svarta tomheten. All kommunikation med jorden är bruten och syrenivån minskar snabbt.

23.45Going the Distance Garrett och Erin tillbringar en natt tillsammans men ingen av dem är intresserad av ett längre förhållande. De umgås allt mer och känslorna växer fram. När Erin återvänder till San Francisco bestämmer de sig för att försöka ha ett distansförhållande.

01.45Black-ish Andre "Dre" Johnson blir befordrad och han blir därmed företagets första afroamerikanska vice VD. Men under tiden gör Andre Jr ett tillkännagivande - han ska konvertera till judendomen så att han kan ha en bar mitzva, precis som alla sina vänner.

02.15Black-ish Dre erbjuder sin son Andre Jr ett allvarligt samtal man till man. Något som han snart får ångra när sonen överöser honom med en massa frågor om sex.

02.45Black-ish Dre försöker hjälpa Andre Jr att utvidga sin umgängeskrets medan hustrun Rainbow försöker inspirera dottern Diane genom att ta med henne till sjukhuset. Men inget går som planerat.

03.05Black-ish Dre går med på att ta över Rainbows "mamma-uppgifter" i en vecka, men det överväldigande beröm han får av alla på sina barns skola stiger honom snart åt huvudet. Han försöker överglänsa alla, även skolans "galna mamma".

03.30Criminal Minds Teamet ska utreda en serie bankrån när det står klart att pengar inte är huvudmålet, utan rånaren förnedrar sina offer genom att tvinga dem att klä av sig innan han lämnar platsen.

04.10Criminal Minds Teamet jagar en våldtäktsman som har överfallit unga kvinnor på religiösa skolor och Elle tar ett farligt beslut som kan vara slutet på hennes karriär.

04.55Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

04.55Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.