MENY

Kanal 5

06.45Cougar Town Det är piratvecka i Gulf Haven och Andy hoppas kunna locka dit turister genom att övertyga Ellie att släppa fram hennes charmiga alter ego, till Jules stora förnöjelse.

07.10Biggest Loser Matkampen fortsätter när deltagarna tävlar i att förflytta tre matbilar, med chansen att vinna en nyttig matlagningskurs.

08.05Top Chef Konkurrensen är stenhård när ett antal kockar tävlar mot varandra i kulinariska utmaningar och bedöms av en panel bestående av mat- och vinexperter. En eller flera tävlande elimineras i varje avsnitt.

09.05Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

10.05The Little Couple Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

10.40The Little Couple Vi möter det kortväxta, gifta paret Jen och Bill och följer dem i deras vardag i Houston i Texas.

11.10Grey's Anatomy En kvinna kommer in med sin son eftersom han beter sig underligt. George imponerar på de andra läkarkandidaterna men har skuldkänslor för sitt förhållande med Izzie.

13.05Real Housewives of New York Här möter vi några förmögna kvinnor i New Yorks high society som pendlar mellan New York och sommarstället i lyxiga Hamptons. De ägnar det mesta av sin tid åt intriger, modevisningar, botoxbehandlingar, välgörenhetsgalor och barnens privatskolor.

14.05Mom Christy arrangerar en familjemiddag för Violets framtida svärmor, som är mycket svår att behaga. Bonnie tvekar när Steve vill ta deras förhållande till nästa nivå.

14.35Mom Candaces rika och charmiga far, Fred, blir lite för förtjust i Christy och då blir Candace och Baxter rasande, medan Bonnie vill att Christy ger honom en chans.

15.00Top Chef Konkurrensen är stenhård när ett antal kockar tävlar mot varandra i kulinariska utmaningar och bedöms av en panel bestående av mat- och vinexperter. En eller flera tävlande elimineras i varje avsnitt.

16.00Dr Ken Dr Ken är en lysande läkare som alltid anstränger sig att vara en duktig yrkesman, en god make och en bra pappa. Tyvärr dras han med vissa sociala brister och har en tendens att driva folk till vansinne. Lyckligtvis är hans fru terapeut.

16.30American Housewife Den stadiga och viljestarka hemmafrun Katie i den välbärgade staden Westport i Connecticut tar hand om sin långt ifrån perfekta familj i en stad full av till synes perfekta invånare.

17.00Roy Fares i Amerika I New England lär sig Roy av bagaren Joanne Chang hur man gör en äkta Boston cream pie. I Ben & Jerrys fabrik i Vermont får han blanda en egen glassmak. Och han möter sin kollega Leila Lindholm i Bar Harbor i Maine och provar på lokala specialiteter.

18.00Dessertmästarna De fyra deltagarna ska bygga så höga torn de bara kan – av skört och hett spunnet socker. De bränner sig och får mjölksyra, och precis när vinnaren ska koras kollapsar en av de tävlandes bygge. Kvällens stora utmaning är att skapa mingeldesserter.

19.00Wahlgrens värld Bianca vill skaffa egen lägenhet, och kanske är det på tiden då bråken duggar allt mer tätt med mamma Pernilla. Pernilla och Sofia Wistam gör succé i Göteborg med en fullsatt podshow. Men vägen dit kantas av gnissel pga Pernillas alla galna idéer.

20.00America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

20.30America's Funniest Home Videos Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, lek med husdjur och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet.

21.00Världens tuffaste jobb med Carina Berg Carina jobbar som kofarmare i Kentucky, vilket visar sig vara en utmaning. Hon testar även jobbet som sanerare av fågelinfluensa. Och som grottbiolog där mörker och trånga utrymmen frestar på. Sist åker hon till Holland för att jobba som maskodlare.

22.00Dödligt vapen 3 Murtaugh förbereder sig inför den stundande pensionen. Men Riggs ser till att han inte får en lugn stund. De får dessutom en kvinnlig kollega som ny partner, den tuffa Lorna Cole. Trion försöker sätta dit en före detta polis som blivit en superskurk.

00.25The Big Bounce Jack Ryan är en sympatisk dagdrivare som reser till Hawaii. Han tar ett byggjobb hos Ray Ritchie, en skum fastighetsentreprenör. En dag kliver Nancy Hayes in i Jacks liv och planerar att förföra honom för att få hjälp att stjäla 200 000 dollar av Ray.

02.10Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

03.00Breaking News med Filip & Fredrik Filip och Fredrik bjuder på en egen blandning av nyheter, humor och allvar. Inget är för stort eller litet för att analyseras på flanellograf eller utredas i en nyhetspanel. Direktsänt med de bästa gästerna, oväntade analyser och galna nyheter.

03.50CSI CSI-teamet utreder mordet på en rockgroupie och försvinnandet av en prostituerad som båda har anknytning till ett mystiskt band.

04.35Gilmore Girls Rory erbjuder sig att hjälpa Logan att skriva en artikel men blir besviken när han inte bjuder henne på party. Richard ser Emily prata med en man och kör då på hennes bil.

04.35Gilmore Girls Rory erbjuder sig att hjälpa Logan att skriva en artikel men blir besviken när han inte bjuder henne på party. Richard ser Emily prata med en man och kör då på hennes bil.

05.20Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

05.20Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.