MENY

TV3

06.30Nanny Brighton vägrar att gå på dejt med en opopulär klasskamrat.

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00My fab 40th Singelmamman och racerbilsentusiasten Brandy är redo att fira sin födelsedag. Vilket bättre sätt finns än att fira den på racerbanan.

10.00Sex and the City När slutade vi kunna vara oss själva? När Carries Manolo Blahnik-skor stjäls från en gift väns fest verkar hennes singelliv även bestjäla henne på rätten att klaga. Miranda ser möjligheter med nya grannen Robert.

10.30Sex and the City När det gäller hjärtats affärer – ska vi tillbaka till skolgården? Carrie återtänder en gammal flamma som visserligen är het men även lite för tung. Samantha vill desperat verka cool och smyger in på en exklusiv klubb.

10.55Lyxfällan Småbarnsmamman Johanna i Stockholm har famnen öppen för alla som behöver hjälp. Hon har hund, kanin, katter, hamstrar och fiskar som hon försörjer.

11.55Svenska Hollywoodfruar Maria berättar om sin stora kärlek till tofsar. Anna fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa och Päivi tar med sig ett par vänner ut i sin lyxyacht.

12.55Vanderpump Rules Ariana och Brittany söker relationsråd från Lisa.

13.55Sex and the City Hur farligt är ett öppet hjärta? Carries känslor rörs upp av ett besök från en mer öppenhjärtlig Big. Charlotte sätter sitt hopp om att föda barn till en berömd kinesisk läkare, och Miranda grälar med Steve och Robert.

14.25Sex and the City När kan man sluta vänta på den rätte? Carrie har ett oväntat möte i den exotiska konstvärlden. Charlotte får överraskande nyheter, och Miranda och Steves världar krockar på Bradys första födelsedagskalas.

14.55Masterchef USA I säsongspremiären åker 40 amatörkockar till L.A. för att tävla om de 20 åtråvärda vita förklädena som ger dem chansen att gå vidare i tävlingen.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria får finbesök från Sverige. Lena och Päivi anordnar ett exklusivt och naket barbieparty. Suzanne Saperstein visar upp sitt Versaille-liknande slott och sin 15 år yngre pojkvän.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från våren 2015

18.00Vanderpump Rules Efter ett smärtsamt uppbrott studsar Brittany tillbaka med ny stil, ny look och en ny man i sikte.

19.00Frusna vägar En timmerbil har vält i det vykortsvackra landskapet utanför Örnsköldsvik och Stefan åker dit för att hjälpa till. Det blir en svår utmaning att bärga timmerbilen ur den djupa snön med full last.

20.00Lailaland Tillbaka i Lailaland! Laila gör allt för att få barn med Korosh, samtidigt brottas hon med rädslan att en sån ansträngning kan ta kål på kärleken.

20.30Lailaland LA väcker många minnen för Laila, men nu är allt förändrat, speciellt när Liam och Korosh är med! Liams pappa bor i USA och Laila spekulerar kring om Liam skulle vilja flytta flytta dit.

21.00How I Met Your Mother Barney får reda på att Ted fortfarande har känslor för Robin och försöker att handskas med sin ilska. Marshall pratar med dem på Skype och tar rollen som rättskipare.

21.30Jiddra inte med Zohan Amerikansk actionkomedi från 2008

23.50Da Vinci-koden Amerikansk thriller från 2006

02.40Step Up: All In Amerikanskt dans-drama från 2014

04.25Mozart in the Jungle Hailey får mer jobb än hon räknat med när orkestern drar ut på sin latinamerikanska turné.

05.00Mozart in the Jungle Rodrigo visar Hailey SITT Mexiko och tar med henne på ett framträdande av sin barndomsorkester.

05.30Nanny Det är mors dag och medan herr Sheffield försöker hålla barnens tankar borta från mamman så tvingar Fran honom till att minnas henne.

05.30Nanny Det är mors dag och medan herr Sheffield försöker hålla barnens tankar borta från mamman så tvingar Fran honom till att minnas henne.