MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Andre och Jasmine Anderson har båda blivit blinda på grund av sin diabetes. De bor i ett trångt och farligt hem med en ledarhund och två söner.

07.00Extreme Makeover: Home Edition Ty och Teamet bygger om ett hus till en hejarklacks-coach vars mamma har dött och som lämnat college för att ta hand om sin familj.

07.55Undercover Boss US Catherine Monson, ägare och VD för FASTSIGNS International, världens ledande grafiska design- och visuell kommunikations-franchise, bestående av 530 kontor och 4 000 anställda, går undercover i sitt företag.

09.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2006.

10.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2006.

11.00Chicago Med Medan Maggie hanterar sitt eget trauma, kliver hon in för att hjälpa en mamma i nöd. En patient kommer till sjukhuset och behöver omedelbar vård, men vägrar ta emot den.

12.00Lyxfällan Elias är en utseendefixerad göteborgare som bränner extrema summor pengar på olika skönhetsbehandlingar och utekvällar. Han äter ute, häller i sig mängder med energidryck och röker varje dag.

13.00Real Housewives of Dallas Den stora dagen närmar sig och LeeAnne känner sig överväldigad av bröllopsplaneringen. D'Andra får en överraskning, då hennes familjeföretag inte går så bra som hon trodde.

14.00Real Housewives of Beverly Hills Erika överrumplar sina vänner med nyheter om sin make och lämnar dem förvirrade och i ovisshet.

15.00Million Dollar Listing New York Efter att ha utfört ett mirakel i sin olycksdrabbade fastighet är Fredrik nu på väg mot sin livs största uppdrag! Samtidigt hoppar Luis i på djupa sidan av bostadsbassängen.

16.00Lyxfällan Den ensamstående småbarnsmamman Josefin från Täby är både shopoholic och spelmissbrukare. Med nästan 1,5 miljoner i skulder blir det en tuff vecka för Magnus och Patrik.

17.00Vanderpump Rules Scheana hävdar att hon inte längre har känslor för sitt ex Max, men när den nya servtrisen Dayna börjar dejta honom gör Scheana Daynas liv på SUR mycket svårt.

18.00Real Housewives of Beverly Hills Valnatten tar en ny vändning när Kyle och Dorits tidigare problem dyker upp igen.

19.00Pantbanken Kunden Eva hoppas att guldtackan hon fått av sin pappa ska ge tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett föl, Peter och Peter värderar en racerbåt, Florencia gör en hemvärdering hos Pia.

20.00Svenska Truckers Inget får gå fel när Jörgen ska köra en 70 ton tung kran från Värnamo till Helsingborg. Mickan ska köra timmer för första gången. Olivia ska transportera kalvar men kalvarna smiter!

21.00The Blind Side Amerikanskt drama från 2009

23.50The Bank Heist Amerikansk action från 2018

01.30Bad Teacher Amerikansk komedi från 2011

03.25Sova med fienden Amerikansk thriller från 1991

05.30Lailaland Det är en efterlängtad semester, men Laila har fullt upp som vanligt med att planera aktiviteter. Liam och Korosh har börjat vänja sig, men den här gången kanske Laila har planerat in lite väl mycket?