MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Hannah Grinnan föddes med en hjärtfel och har fått ett nytt hjärta. Men hennes kropp började avvisa hjärtat och familjen var tvungen att flytta till Kalifornien så att hon kunde få bättre behandling.

06.55Undercover Boss US Michael Roper, VD för Taco Bueno går undercover för att se till att allt verkligen är"bueno" i hans verksamhet.

07.45Frusna vägar I säsongens första avsnitt får vi bekanta oss med praktikanten Smilla som jobbar med Jörgen och Morgan. De får sig ett rejält gym-pass när en lastbil med hundratals kilon spån har vält utanför Umeå.

09.35Elementary En förare för ett samåkningsföretag blir avsiktligt påkörd av en taxichaufför, Sherlock och Joan misstänker att det handlar om professionella avundsjuk.

10.35The Good Doctor När Claire får oväntat besök tvingas hon ta tag i sitt förflutna. En sällsynt sjukdom ställer ett par dansöser inför ett svårt val.

11.35Below Deck Mediterranean Under en hektisk sista dag försöker besättningen genomföra en picknick i en gammal kroatisk fästning, medan Mathew kämpar för att ta sig ur en krånglig situation.

12.40The Real Housewives of Orange County Under deras sista dag i Palm Springs är Gina, Emily och Shannon upptagna med att försöka reda ut Elizabeths ständigt skiftande berättelser.

13.50Mad About You Precis när de börjar med äktenskapsrådgivning får Buchmans ett generöst erbjudande för sin lägenhet.

14.25The Mentalist En kvinna lider av minnesförlust efter att ha överlevt ett mordförsök. Patrick Jane, Lisbon och resten av teamet får i uppdrag att hjälpa henne att komma ihåg vad som hände.

15.25The Mentalist Patrick Jane försöker bevisa att Marc Odenthal är skyldig till att ha anlitat yrkesmördaren Cale Sweeney för att döda sin rival, Kelly Flowers.

16.25Below Deck Mediterranean Andy Cohen intervjuar deltagarna i Below Deck: Mediterranean.

17.30America's Funniest Home Videos Veckans videohöjdpunkter är bland annat ett "Barn säger"-paket med en födelsedagsflicka som önskar sig en bättre tårta, en bror vars irriterande tonårssystrar avbryter hans pianoövningar. Del 2.

18.30Charlie's Angels Amerikansk action från 2019

21.00The Beach Amerikanskt drama från 2000

23.25Motherless Brooklyn Amerikanskt drama från 2019

02.20Horrible Bosses 2 Amerikansk komedi från 2014

04.30Pacific Blue Jamie Strickland och Cory McNamara går under täckmantel i en sexkult.

04.30Pacific Blue Jamie Strickland och Cory McNamara går under täckmantel i en sexkult.

05.30Nanny Pamela Anderson gästspelar åter som Heather Biblow, kvinnan som stal Frans fästman för länge sen.