MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Home Edition Skådespelerska Glenn Close och teamet hjälper till att bygga ett hem för familjen till en soldat.

10.00Lyxfällan Trebarnsföräldrarna Mats och Agneta har kämpat i många år med sina skulder. De går 24 000 kronor back varje månad, men trots detta vill Mats inte skaffa ett riktigt heltidsjobb.

10.55Svenska Hollywoodfruar Isabel Adrian och Elena Belle testar en av de senaste Hollywoodtrenderna – med droppställning och kanyl. Jennifer Åkerman plåtas till en reklamkampanj för sin mammas klädmärke.

11.55Real Housewives of Beverly Hills Lisa Rinna avslöjar sitt favorit smoothierecept och Eden är misstänker att Kim Richards inte är så nykter som hon påstår. Erika Jayne uppträder inför den största publiken hittills i Grekland.

12.55Extreme Makeover: Home Edition Ty och teamet reser till Delaware för att överraska familjen Dunning i detta speciella Thanksgiving-avsnitt.

13.55Project Runway All Stars Nina Garcia utmanar deltagarna att skapa semesteroutfits inspirerade av spelet Candy Crush.

14.55Parneviks Svensk reality från 2016

15.55Svenska Hollywoodfruar Det har äntligen blivit dags för den stora fruträffen . Fruarna ska tillbringa ett dygn i avkopplande miljö ägna sig åt tillitsövningar för att se om det kan hjälpa till att släppa gammalt groll.

17.00Lyxfällan Henrik och Mia har inte betalat hyran, elen och dagis på månader. Ändå röker de för över 30 000 kronor per år och köper fredagsmys för över tusen kronor i månaden.

18.00Real Housewives of Beverly Hills Eileen ryser av glädje när Erika klarar av hennes manus till The Young and the Restless. Lisa Rinna har barbeque men det är hennes man Harrry som får gör jobbet. Kyle hoppas att Lisa Vanderpump dyker upp på hennes Great Gatsby party. Del 9:19.

19.00Hemliga beundrare I säsongspremiären av Hemliga beundrare får vi träffa Håkan och Louise som gick på Titanic-dejt för tjugo år sedan - en dejt som Håkan aldrig kunnat glömma.

20.00Ensam mamma söker Sommarens kärleksäventyr börjar närma sig slutet och snart ska våra mammor välja den kille de vill ha i sina liv. Tre tårfyllda val väntar och för en av mammorna slutar äventyret med ett frieri.

21.00Brudens bäste man Amerikansk-brittisk romantisk komedi från 2008

23.00Supersugen Amerikansk komedi från 2007

01.2021 Amerikanskt drama från 2008

03.30Black Widows Fick Rebecka motgiftet för sent? Är det tillräckligt för att rädda henne? Loa, Jesus och polisen närmar sig änkorna från olika håll med ett av de farligaste uppdraget de fått hittills.

04.20How I Met Your Mother När Lily vägrar att tro på att Jenkins, Marshall's snygga kollega, har kysst honom, insisterar Marshall på att Jenkins berättar för Lily. Robin får reda på att ett ölspel har döpts efter henne.

04.40Lailaland Liam spenderar tid med sin amerikanska släkt och får lära sig mer om sin farfar. Mason tar med Liam till en välgörenhetsorganisation där de lagar mat till hemlösa.

05.05Alla älskar Raymond När Marie får reda på att Ray ordnat en stor föräldrafri fest för 20 år sedan blir hon ledsen och besviken...

05.05Alla älskar Raymond När Marie får reda på att Ray ordnat en stor föräldrafri fest för 20 år sedan blir hon ledsen och besviken...

05.30Alla älskar Raymond När Robert börjar dejta sin mörkhyade kollega utanför arbetstid börjar även han tala annorlunda...

05.30Alla älskar Raymond När Robert börjar dejta sin mörkhyade kollega utanför arbetstid börjar även han tala annorlunda...