MENY

TV3

06.00Svenska Hollywoodfruar Jennifer Åkerman och Tom Payne åker på shoppingtur för att hitta den perfekta myssoffan. Elena Belle förbereder sig för livet som mamma med en extremt verklighetstrogen babydocka.

06.55The Real Housewives of Orange County I del två av återföreningen kämpar Braunwyn för att komma till rätta med sitt förflutna beteende när det gäller Shannons dotter. Gina berättar om sin relation med Travis.

07.50Undercover Boss US David Seelinger, ordförande och VD för EmpireCLS Worldwide Chauffeured Services, arbetar under täckmantel i sitt lyxiga transportföretag.

08.45Junior Masterchef USA De tre semifinalisterna ställs mot varandra inför en direktsänd publik och får ett överraskande besök av sina nära och kära. Kockarna har en timme på sig att laga en maträtt som inspirerats av deras familjer för varje domare.

09.35NCIS Sloan är övertygad om att mannen som höll henne fången i Afghanistan fortfarande lever. Vance och Gibbs fruktar att hon är beredd att riskera allt för att få tag på honom.

10.35Chicago Med Dylan och Ethan behandlar en patient som skjutits i samband med en knarkrazzia. Charles och Vanessa arbetar tillsammans för att ställa rätt diagnos på en föredragshållare.

11.35Below Deck Mediterranean Colin står inför ett svårt beslut, och Sandy undrar om hon inte håller på att lägga ner sitt jobb. En helt kvinnlig grupp kommer ombord och gör sitt bästa för att flirta med personalen.

12.40Vanderpump Rules Scheana och Stassi är overens om att de inte gillar trekanter. Jax och Beau jämför anteckningar om Stassi, samt relationer och tatueringar.

13.45Lyxfällan Sanne och Christoffer från Ängelholm lever i ett ekonomiskt kaos. Det separerade paret – som fortfarande bor tillsammans – går totalt back 81 000 kr i månaden och har närmre en miljon kronor i skulder.

14.55The Mentalist CBI-teamet utreder ett 25 år gammal fall som involverar både Red John och Visualize-gruppen. Samtidigt tänker Lisbon över sin framtid.

15.55The Mentalist Teamet utreder ett fall som rör en student på ett naturhistoriskt museum. De överraskas över hur brutal den akademiska världen kan vara.

16.55Below Deck Mediterranean Bens första middag imponerar inte på gästerna så mycket som han hade hoppats. Anastasia har svårt att anpassa sig till sin gamla roll.

18.00Lyxfällan Mammalediga undersköterskan Emelie bor i Växjö med sin sambo och deras 7 månader gamla son. Hon lever i ett ekonomiskt kaos och har enorma skulder – något som hon länge undanhållit för sin sambo Carl.

18.55Junior Masterchef USA De två finalisterna tävlar om de största priset hittills: 100 000 dollar, helt nya köksmaskiner och en resa till Las Vegas för att äta med Gordon Ramsay på hans restaurang.

20.00Hemliga beundrare Sofia och Emma träffades för 8 år sedan på en dejt, men relationen rann ut i sanden. Tobias träffade Frida via ett Youtube Community, och har nu tagit mod till sig att lära känna henne bättre.

21.00TAKEN Fransk action från 2008

23.00Horrible Bosses Amerikansk komedi från 2011

01.00Shanghai Knights Amerikansk action från 2003

03.25Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector Lincoln måste rädda sin son Camden och sätter sitt liv på spel när han konfronterar The Bone Collector i en dödlig uppgörelse.

04.25United We Fall Följer Jo och Bills vardag och deras två barn när de försöker ta varje dag som den kommer.

04.55Extreme Makeover: Home Edition När Bruce och Paulita Lewis anlitade en hantverkare för att bygga ut sitt hem, kunde de inte veta att han var en bedragare som stal deras pengar och lämnade dem med ett trasigt tak.