MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Home Edition Ty och teamet reser till Oregon för att renovera ännu en vardagshjältes hem. De möter en familj vars söner nyligen har diagnosticerats med autism.

10.00Lyxfällan Elias är en utseendefixerad göteborgare som bränner extrema summor pengar på olika skönhetsbehandlingar och utekvällar. Han äter ute, häller i sig mängder med energidryck och röker varje dag.

10.55Svenska Hollywoodfruar Siv Cotton söker efter ungdomenskälla. Maria och familjen förbereder sin avresa till Sverige, där de ska spela in deras egna serie - Montazamis med vänner. Det är också dags för Gunillas föreställning.

11.55Vanderpump Rules Lisa, Sandoval och Schwartz lägger all sin tid på att förbereda TomTom för den stora öppningsfesten. Jax klagar över kostnaden för hans kommande förlovningsfest.

12.55Extreme Makeover: Home Edition Ty och teamet reser till Oregon för att renovera ännu en vardagshjältes hem. De möter en familj vars söner nyligen har diagnosticerats med autism.

13.55Project Runway Efter att ha varit hemma och jobbat på den slutliga kollektionen får de fem finalisterna besök av Tim som inte är så imponerad över vad de har åstadkommit hittills.

14.55Masterchef USA Modellen Alessandra Ambrosio har hjälpt till att välja ingredienserna i nästa Mystery Box-utmaning, vilket utlovar en mycket speciell överraskning.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria Montazami har fått en ny vit Ferrari. Hon är även oerhört stolt över sin nybyggda walk in-closet som är större än de flesta svenska studentlägenheter. Gunilla Persson har bråda dagar.

17.00Lyxfällan Den ensamstående småbarnsmamman Josefin från Täby är både shopoholic och spelmissbrukare. Med nästan 1,5 miljoner i skulder blir det en tuff vecka för Magnus och Patrik.

18.00Vanderpump Rules Det är dags för TomToms officiella öppningsfest och Sandoval överraskar Schwartz med en riktigt trevlig gest. Lisa konfronterar Lala om hennes beteende på Billie Lees brunch.

19.00Middag med mitt ex Victor får det hett om öronen när korten läggs på bordet och Alexandra får veta sanningen om deras förhållande. Saga och Nikos delar många varma minnen och vill reda ut om det kan bli de två igen.

20.00Svenska Hollywoodfruar Gunilla Persson bjuder med Åsa Vesterlund på samtalsterapi. Gunillas Garden Party blir en ”Grande Finale” på alla sätt och vis med allt från tårtfest till gråtfest. Kommer alla fruar försonas?

21.00The Bourne Identity Amerikansk action från 2002

23.20Home Again - Kärleken flyttar in Amerikansk komedi från 2017

01.15Jane Got a Gun Amerikansk action från 2016

03.00Rosewood Sökandet efter seriemördaren tar en mycket personlig vändning. Rosewood och Villa måste följa ett spår av ledtrådar, menade för Rosie, innan någon annan faller offer för mördaren.

03.50NCIS Med deras liv i fara tar Gibbs och Zivas utredning en oväntad vändning efter att en möjlig terrorist-konspiration avslöjas.

04.40Kids Do the Craziest Things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna. Oavsett om de är söta, nyfikna eller bara lite galna är varje busigt litet ögonblick fångat på film.

05.05Nanny Frans hemska gympalärare från High School dyker åter upp i hennes liv, som Maggies nya fitnesstränare...

05.05Nanny Frans hemska gympalärare från High School dyker åter upp i hennes liv, som Maggies nya fitnesstränare...

05.30Nanny C.C.s far kommer på middag och trots C.C.s försök, så får Fran och Maxwell all uppmärksamhet.

05.30Nanny C.C.s far kommer på middag och trots C.C.s försök, så får Fran och Maxwell all uppmärksamhet.