MENY

TV3

06.00Nanny Fran är en något udda barnflicka. Hon kommer från den tuffa New York-stadsdelen Queens och är en kvinna med starka åsikter, ett ansikte som skulle platsa på Vogues omslag, samt en röst som kan spräcka glas!

06.30Neighbours Det här är en serie om livet på Ramsay Street i den påhittade Australiensiska staden Erinsborough. När serien började fick vi följa tre grannfamiljer på Ramsay Street. Allteftersom serien fortlöpt har många karaktärer kommit och gått och nu finns inte en enda orginalkaraktär kvar. När familjen Scully flyttade in startade en ny era av "Neighbours". Det är aldrig en lugn stund på Ramsay Street och trots många dispyter kommer invånarna alltid - som i seriens signaturmelodi - "be there for one another" vara där för varandra.

07.00Aftonbladet morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt. Självklart sänder vi live vid stora nyhetshändelser. Våra programledare är Maria Bjaring, Claes Åkeson och Karin Magnusson. Henrik Torehammar och Amie Bramme Sey sidkickar.

09.00Top Chef Tolv av USA:s bästa amatörkockar visar upp sina gastronomiska talanger och tävlar om ett prestigefullt pris: att koras till Top Chef.

09.55Svenska Hollywoodfruar Denna säsong gör bondbruden Britt Ekland entré. Dessutom får vi stifta bekantskap med ännu en ny hollywoodfru, Siv Cotton, som öppnar dörren till sitt lyxiga liv i Los Angeles. Maria Montazami är mer folkkär än någonsin och är hemma igen på amerikansk mark för att landa i sig själv – och ta hand om sin familj. Gunilla Persson har storslagna projekt på gång.

10.55Lyxfällan Alla kan vi säkert känna igen oss i privatekonomins många fallgropar. Det är lättare att låna än någonsin och kreditbolagen står i kö för att locka oss med falska löften om en lyxigare tillvaro. Lyxfällan är en av TV3s största tittarsuccéer och kampen fortsätter för att rädda svenska familjer ur ekonomisk härdsmälta. Patrick Grimlund och Magnus Hedberg är två av Sveriges mest meriterade experter inom området och är villiga att slåss till sista svettdroppen. Frågan är om familjerna själva har viljan och orken att stoppa den ekonomiska karusellen?

11.55Masterchef USA Gordon Ramsay är mest känd för sitt heta temperament och sitt internationella imperium av Michelinbelönade restauranger. Nu har han lämnat England och är på jakt efter USA:s bästa amatörkock. Efter en rad auditions väljs de bästa deltagarna, som drömmer om en framtid som gourmetkockar, ut att tävla i en rad utmaningar. En efter en elimineras de från tävlingen, för endast en av dessa hoppfulla kvinnor och män kan koras till vinnare och belönas med en kvarts miljon dollar.

12.55Project Runway 18 talangfulla deltagare tävlar mot varandra för att bli Amerikas nästa topdesiger. Varje vecka får en deltagare åka hem. Det blir mycket drama, personliga härdsmältor och kaffefläckar innan en vinnare kan utses. Heidi Klum återvänder som domare, likaså Zac Posen och Nina Garcia.

13.55The Real Housewives of Orange County Först kom Dallas sen Falcon Crest… och sedan Desperate Housewives. Vi älskar att kika in bakom kulisserna på den till synes perfekta världen hos de rika. Nu kommer “The Real Housewives of Orange County” dokuserien som ger oss tillträde till fem familjer som lever och bor i ett av de rikaste samhällena i USA; Orange Country. Vi får möta fem sofistikerade kvinnor och deras familjer som lever glamorösa liv i det vackra södra Kalifornien. De flesta husen vaktas med högra grindar och kostar miljontals kronor. Damerna är vana vid att leva i lyx och gör allt för att hålla kvar sin levnadsstandard. Varje kvinna har sin egen berättelse. Vi är med om botoxbehandlingar, glamorösa fester - och en hel del stress. Livet är inte alltid perfekt där bortom grindarna. Vänta bara och se själv!

14.55Svenska Hollywoodfruar Ett av Sveriges mest framgångsrika, välkända och omskrivna program, Svenska Hollywoodfruar är tillbaka med tittarfavoriterna Maria Montazami, Gunilla Persson och Britt Ekland. Till denna illustra trio ansluter sig även Åsa Vesterlund, känd sedan tidigare från sin medverkan i Svenska New York-fruar. I tio fullmatade avsnitt får vi som vanligt följa med i fruarnas vilda leverne i drömfabrikerna Hollywood och Los Angeles. Och som vanligt verkar fruarna inte försitta någon chans att slänga verbalt brinnande molotov-cocktails mot varandra. Något som lär få den svenska sociala media-vinrankan att sjunga för full hals.

15.55Lyxfällan Alla kan vi säkert känna igen oss i privatekonomins många fallgropar. Det är lättare att låna än någonsin och kreditbolagen står i kö för att locka oss med falska löften om en lyxigare tillvaro. Lyxfällan är en av TV3s största tittarsuccéer och i nya säsongen fortsätter kampen för att rädda svenska familjer ur ekonomisk härdsmälta. Patrick Grimlund och Magnus Hedberg är två av Sveriges mest meriterade experter inom området och är villiga att slåss till sista svettdroppen. Frågan är om familjerna själva har viljan och orken att stoppa den ekonomiska karusellen?

17.00Project Runway 18 talangfulla deltagare tävlar mot varandra för att bli Amerikas nästa topdesiger. Varje vecka får en deltagare åka hem. Det blir mycket drama, personliga härdsmältor och kaffefläckar innan en vinnare kan utses. Heidi Klum återvänder som domare, likaså Zac Posen och Nina Garcia.

18.00Lyxfällan Fallgroparna är många när det kommer till privatekonomi. Samtidigt som det är lättare än någonsin att låna pengar står kreditbolagen i kö för att locka oss med falska löften om en lyxigare tillvaro. Något som leder till att allt fler råkar ut för den: lyxfällan. Nu är Patrick Grimlund och Magnus Hedberg tillbaka med det flerfaldigt prisbelönta programmet Lyxfällan, som är en av TV3:s största tittarsuccéer och har blivit en svensk tv-klassiker. Patrick och Magnus, som är två av Sveriges mest meriterade ekonomiexperter, åker landet runt för att rädda familjer ur ekonomisk härdsmälta och är villiga att göra allt för att bidra till en förändring. Frågan är om familjerna själva har viljan och orken att reda upp i sitt eget pengakaos?

19.00Ensam mamma söker I Ensam mamma söker ska de tre härliga singelmammorna Jenny, Johanna och Beatrice träffa mannen i sitt liv. Under en sommar av värme och spirande romans kommer mammorna att dejta och lära känna sina beundrare innan det är dags för det slutgiltiga valet. En kille blir ensam kvar och har vunnit mammans hjärta. Programmet leds av den folkkära artisten Jessica Andersson.

20.00Inte OK Är det okej med naken överkropp på stan? Hur stort ska avståndet mellan stjärt och ansikte vara i omklädningsrummet? I humorprogrammet Inte OK testar Felix Herngren och Brita Zackari gränserna för våra oskrivna vardagsregler. Med hjälp av sketcher och Sifoundersökningar visar vi svenska folket vad som är OK och Inte OK! Vi har alla skrattat åt den tafatta svenskens sociala tillkortakommanden. Kompisen som skriver alldeles för privata statusar på Facebook. Eller kollegan med de konstiga klädvalen. Inte OK är programmet där svenskarna med stor igenkänning får skratta sig fram till ett trevligare beteende. Men vad är egentligen OK? Och hur vet vi det? Med hjälp av sketcher, praktiska försök och Sifo-undersökningar testar sig Felix och Brita fram för att en gång för alla hugga våra oskrivna vardagsregler i sten.

20.30Inte OK Är det okej med naken överkropp på stan? Hur stort ska avståndet mellan stjärt och ansikte vara i omklädningsrummet? I humorprogrammet Inte OK testar Felix Herngren och Brita Zackari gränserna för våra oskrivna vardagsregler. Med hjälp av sketcher och Sifoundersökningar visar vi svenska folket vad som är OK och Inte OK! Vi har alla skrattat åt den tafatta svenskens sociala tillkortakommanden. Kompisen som skriver alldeles för privata statusar på Facebook. Eller kollegan med de konstiga klädvalen. Inte OK är programmet där svenskarna med stor igenkänning får skratta sig fram till ett trevligare beteende. Men vad är egentligen OK? Och hur vet vi det? Med hjälp av sketcher, praktiska försök och Sifo-undersökningar testar sig Felix och Brita fram för att en gång för alla hugga våra oskrivna vardagsregler i sten.

21.00How I met Your Mother How I Met Your Mother, är en komedi om Ted och hur han blev kär. Allt började när Teds bästa kompis, Marshall, berättade att han tänkte fria till sin flickvän, Lily. Just I det ögonblicket slog det Ted, att han måste sätta fart om han också vill finna den rätta. Hans vän Barney hjälper honom med denna stora uppgift. Barney har dock en del ovanliga åsikter och förslag på hur man träffar tjejer. När Ted senare möter Robin, är han säker på att det är kärlek vid första ögonkastet.

21.30The Interview Skylark Tonight är en populär tv-show ledd av Dave (James Franco) och producerad av Aaron (Seth Rogen). Efter att de fått reda på att Nordkoreas diktator Kim Jong-Un älskar deras show lyckas de ordna en intervju med honom. Tanken är att ses som annat är skvallerjournalister. Men CIA har andra planer. När resan är klar, alla förberedelser gjorda, tvångsrekryterar de Dave och Aaron med order att mörda diktatorn.

23.45Grown Ups Att bli äldre är verkligen inte detsamma som att bli vuxen! Komedistjärnorna Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade och Rob Schneider spelar fem barndomskamrater som träffas en helg för att återuppliva gamla minnen. Att dessa herrar numera är respekterade affärsmän, äkta män och fäder spelar ingen roll - när de möts igen blir de som barn på nytt. Denna både galna och hjärtvärmande film från gänget bakom "CLICK" visar att män innerst inne alltid kommer att förbli pojkar...

01.45High heels Miss Noxeema Jackson och Miss Vida Boheme vinner första pris i en dragshowtävling och får åka till Hollywood. De övertalas att ta med den "nybakade" och oerfarna dragartisten Miss Chi-Chi på resan. De skaffar en gammal Cadillac och ger sig av mot Los Angeles. Men mitt ute i obygden går deras bil sönder och de tvingas stanna i en liten håla. Med sin charm och sitt enorma lager av vackra scenkläder vinner de bybornas hjärta - tills den dagen då den homofobiske sheriff Dollard kommer till stan...

03.35Chicago P.D. En serie som handlar om männen och kvinnorna som jobbar på polisdepartementets ditrikt 21 som gör allt för att skydda kommunen och människorna som bor där.

04.20Deadline Gallipoli Three journalists, Charles Bean, Ellis Ashmead Bartlett and Phillip Schuler, arrive at Gallipoli with the invading British and Allied troops in 1915. They will report the war but are prevented from getting out the true story of an unfolding disaster. From encampment in Cairo to Anzac Cove to the evacuation, this is the story of journalists who will not accept that truth be the first casualty. This is the story of the men who will not shut up. The actions of these men will help change the course of the campaign, ensure that a strategic disaster becomes a legend of human heroism, and leave an impregnable mark on each of their lives.

05.15Girlfriends' Guide to Divorce Girlfriends’ guide to divorce handlar om författaren Abby McCarthy (Lisa Edelstein, House), som bor i ett avundsvärt hus i Hollywood och skriver självhjälpsböcker om relationer. När hon avslöjar att hon själv är långt ifrån perfekt chockar hon alla sina fans. Allt har rasat ihop hemma och hon tvingas erkänna offentligt att hon och maken (Paul Adelstein, Prison Break) har separerat. Plötsligt ser hon även sin karriär i fritt fall. Varför ska någon nu vilja köpa hennes böcker och lyssna på hennes relationsråd när hon själv misslyckats så totalt? Ett nytt liv som singel i åldern 40 plus börjar. Abby söker sig till sina nyskilda vänner för att få kloka råd och sällskap på krogen. Hennes vän Lyla (Janeane Garofalo) är en knipslug och framgångsrik advokat, och Phoebe (Beau Garrett) är en före detta modell och lovande entreprenör. Så fort Abby tryckt på livets resetknapp kastas hon in i en karusell av missöden, äventyr och nya erfarenheter. Bland annat sitt första utomäktenskapliga ragg, ett katastrofalt blogginlägg, samt en resa till Las Vegas som leder till vissa komplikationer.