MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Home Edition Meteorologen Sam Champion och Mupparna hjälper Ty och teamet att renovera barnhemmet som familjen Morris har.

10.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

10.55Svenska Hollywoodfruar Suzanne ska på dejt med sin pojkvän Chris. Varje vecka har de en speciell kväll som de turas om att arrangera. Päivi ägnar sig åt välgörenhet. Och Maria delar ut pris på QX-galan.

11.55Vanderpump Rules Återföreningen del 1.

12.50Extreme Makeover: Home Edition Trina Scott är en ensamstående mamma med tre barn som jobbar frivilligt för gruppen som hjälpte henne när hennes man gick bort. Nu behöver hon hjälp, för hennes hus förstörs av termiter.

13.50The Real Housewives of Orange County Kelly ska förminska sina bröst och bestämmer sig för att ha ett farvälparty för sina bröst med alla sina kompisar förutom hennes föredetta bästa vän Meghan.

14.45Million Dollar Listing New York Ryan letar efter det perfekta hemmet åt ett gnabbande par.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria, Päivi, Lena och Anna svarar på tittarnas frågor och visar sina favoritklipp från serien. Det blir ett närgånget möte där fruarna skvallrar, skrattar och visar tidigare osedda sidor av sig själva.

17.00Lyxfällan Småbarnsmamman Bekky, 23, från Tranemo vägrar att växa upp. Hon lever fortfarande på sin mamma som ständigt förser Bekky med pengar och som totalt har lånat henne över en halv miljon kronor.

18.00Vanderpump Rules Återföreningen del 2.

19.00Hemliga beundrare I säsongspremiären möter vi bland annat Isak och Malin som har varit bästa vänner i nästan ett år. Isak är upp över öronen kär och har nu tagit mod till sig att bjuda ut Malin.

20.00Svenska Hollywoodfruar I säsongstarten kastar vi oss rakt in i den årliga frulunchen med Elena Belle som värdinna. Det blir en händelserik frulunch som sätter tonen för hela säsongen när gamla konflikter blossar upp.

21.00Tower Heist Amerikansk action från 2011

23.15The Skeleton Key Amerikansk horror-thriller från 2005

01.20Saints & Strangers Historien om de första engelska bosättarna i Amerika; 101 män, kvinnor och barn som på 1600-talet lämnade sina hem och reste med The Mayflower över Atlanten, till den nya världen.

03.10NCIS: Los Angeles Nells syster Sydney ber henne om hjälp efter att hennes förälskelse blir inblandad i en rysk konspiration för att stjäla information från försvarsministeriet.

03.55Kids Do the Craziest Things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna.

04.20Middag med mitt ex Sara är Elias första kärlek och de var tillsammans i 4 år. Under förhållandet sårade de varandra djupt men har trots det aldrig slutat älska varandra. Nu vill de se om de kan lägga det förflutna bakom sig och börja om.

04.45Middag med mitt ex Susanne och Daniel var gifta i 8 år och har barn tillsammans. Men efter att Susanne blev sjuk och Daniel arbetat mycket hemifrån gick deras förhållande i kras. Nu vill Susanne ha svar på varför Daniel var otrogen mot henne.

05.10Alla älskar Raymond Amerikansk komediserie

05.10Alla älskar Raymond Amerikansk komediserie

05.35Alla älskar Raymond Amerikansk komediserie

05.35Alla älskar Raymond Amerikansk komediserie