MENY

TV3

07.00Bilprovningen Brandkåren kommer för att besikta sin skylift och Bosse och Fredrik får ta en titt på stationen från ovan. Stamkunden Kjell bjuder in till sin mack och verkstad i Habo.

08.00Svenska Hollywoodfruar Den stora fruträffen är i full gång men det tar inte lång tid innan det som skulle bli en trevlig kväll spårar ur. Gunilla Persson bestämmer sig för att konfrontera Isabel Adrian.

09.00Svenska Hollywoodfruar Jennifer Åkerman och Tom Payne åker på shoppingtur för att hitta den perfekta myssoffan. Elena Belle förbereder sig för livet som mamma med en extremt verklighetstrogen babydocka.

10.00Svenska Hollywoodfruar Maria Montazami byter ut sin gräsmatta mot en artificiell version i plast. Elena Belle inreder bebisen barnrum med hjälp av en inredningsarkitekt. Gunilla hävdar att hon sitter på skatter i sin garderob.

11.00Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back Gordon Ramsay åker till Patrick Molloys familjeägda amerikanska restaurang vid Hermosa Beach. Övervakningen avslöjar en familjefejd som har skadat restaurangen i flera år.

12.00Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back Gordon Ramsay ger sig på uppdraget att fixa till Sandra Dee´s Bar-B-Que & Seafood, en bar och grill i väldigt avslappnat format i Sacramento Kalifornien.

13.00Undercover Boss US Ashley är en av de mest kunniga modellerna och kroppsaktivist. Hon var den första modellen av storlek större som var på omslaget av Sports Illustrade Swimsuit.

14.05Darrow & Darrow Amerikansk komedi från 2017

16.00Paper Towns Amerikansk drama från 2015

18.10Livet från den ljusa sidan Amerikansk dramakomedi från 1997

21.00Run All Night Amerikansk thriller från 2015

23.25Eraser Amerikansk action från 1996

01.45Marine 6: Close Quarters Amerikansk action från 2018

03.30Will & Grace Lägenheten är tömd och Will är fast besluten att glömma livet i staden och hans ex, McCoy. Grace, som närmar sig förlossning, får ständigt falska signaler på att hon ska föda.

04.00Pantbanken Några av värderingsmännen åker till ädelstensmässan i Hongkong, ledda av Sia. Yunus och Peter värderar en unik Porsche och Per i Göteborg ser över värdet på ett par kristallkronor från 60-talet

04.00Pantbanken Några av värderingsmännen åker till ädelstensmässan i Hongkong, ledda av Sia. Yunus och Peter värderar en unik Porsche och Per i Göteborg ser över värdet på ett par kristallkronor från 60-talet

05.00Svenska fall Polisen har äntligen fått ett genombrott. Allt mer pekar mot att Torgnys semesterflört Christine Schürrer kan vara den skyldige. Barnamorden i Arboga del 2 är en nervkittlande berättelse om polisens jakt på bevis.