MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Home Edition En diakon och hans fru bor i ett förfallet hus fullt av mögel. Hemmet är livshotande för deras son, som överlevt både leukemi och en lungtransplantation.

10.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

10.55Svenska Hollywoodfruar Det är dags för den årliga pressfotograferingen av fruarna som brukar bjuda på en del drama och förberedelserna är många.

11.55Real Housewives of Beverly Hills När Kyle arrangerar en fest för att fira familjeföretaget blir Camille ivrig att göra upp med Teddi, Dorit och Lisa Rinna.

12.55Extreme Makeover: Home Edition En man som under 10 års tid tränat fattiga barn i boxning och själv stått för alla utgifter, får sitt 200 år gamla hem rivet och återbyggt för att bättre kunna möta vardagens behov.

13.55Middag med mitt ex Stokki och Monja har inte hörts sedan förhållandet tog slut. Niklas tycker att han förtjänade mer när Vanessa bara gjorde slut på sms, och Max hoppas på att vinna tillbaka Jennifer igen.

14.55Million Dollar Listing New York Steve observerar Jess under hennes första öppna hus. Fredrik följer ett tips för sin fastighet i Tribeca och är villig att resa vart som helst för att sälja… till och med så långt som Miami.

15.55Svenska Hollywoodfruar Gunilla Persson och dottern Erika ger sig ut på ett oförglömligt äventyr på hästryggen i Santa Barbara som slutar med ett oväntat hett möte för Gunilla.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

18.00Real Housewives of Beverly Hills Kvinnorna samlas för att tala igenom oförätter, men när Lisa Vanderpump inte dyker upp blir Kyle som galen. En emotionell Denise reflekterar över året och hennes kommentarer triggar Camilles vrede.

19.00Carolas Advent Carola bjuder hem Andreas Johnson och Sanna Nielsen för att bygga en julkrubba, sjunga, laga mat och äta tillsammans. Till desserten kommer även Anders Widmark med ett klurigt musikquiz.

20.00Systrarna Graaf Systrarna tar med barnen ut till Grinda för att fira en äkta svensk midsommar. Filip anländer i helikopter, Magdalena rider med Liv och Hannah kämpar med midsommarstång och kransar.

21.00Just Friends Amerikansk komedi från 2005

23.00Love Actually Brittisk-amerikansk romantisk komedi från 2003

01.50Reality Bites Amerikansk kult-drama från 1994

03.25Kids Do the Craziest Things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna.

03.50Rosewood Rosie och Villa utreder ett fall som får dem att ifrågasätta om rättvisan verkligen är blind. Samtidigt får Rosie information som tvingar honom att undersöka saker bakom Villas rygg.

04.35Mozart in the Jungle Hailey får mer jobb än hon räknat med när orkestern drar ut på sin latinamerikanska turné.

05.05Nanny Amerikansk komediserie från 1996-1997

05.05Nanny Amerikansk komediserie från 1996-1997

05.30Nanny Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare.

05.30Nanny Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare.