MENY

TV8

06.00Par i Hjärter Max väns skuldbelagda bror hänger med på en resa tillsammans med Max då både hon och han tror att Max är förmögen.

07.00Antiques Road Trip Cumbria är destinationen för dagens shopping för Natasha Raskin och Paul Laidlaw. Natasha besöker en mintchokladfabrik medan Paul upptäcker en spännande sida av Cumbrias krigstid. Del 12:20

08.00OSL 24-7 Brand- och räddningstjänsten fruktar att det finns en gasläcka på ett flygplan efter att en flygvärdinna blivit illamående.

08.30This Is Us Kate överraskar Toby på jobbet. Kevin och Randall är med på en insamlingsgala för Sophies sjukhus. Jack tar med pojkarna på en campingtrip och lämnar Rebecca hemma med oväntade nyheter.

09.30MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

10.45Buying and Selling Jonathan och Drew hjälper Rachel och Anthony vars undervärderade hus är svårt att sälja på grund av en konstig planlösning.

11.45En plats på landet N/A

13.45Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

14.45This Is Us Bus eller godis med 10-åringarna går snett för Jack och Rebecca. Rendall, Kevin och Kate har livsförändrande Halloweenupplevelser.

15.45Buying and Selling Kim och Pete var inte införstådda med hur besvärligt det är att uppfostra tre pojkar i ett flervåningshus. Nu letar de efter ett större, mer familjevänligt hem.

16.45MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för ambitiösa amatörkockar.

18.00Antiques Road Trip Natasha Raskin och Paul Laidlaw befinner sig i historiska York och möter väldigt olika utmaningar. För Paul gäller det att öka vinsten ännu mer medan det för Natasha nu bara handlar om att vara kvar i spelet. Del 13:20.

19.00En plats på landet N/A

21.00Elementary Detektiv Bell tvingas av vägen, och huvudmisstänkt är en villkorligt frigiven narkotikalangare. När han dock påträffas död riktas misstankarna mot Bell. Holmes får i uppdrag att rentvå honom.

22.00Learning to drive Brittisk komedi från 2014

00.00NCIS En person som varit inblandad i en mut- och bedrägerihärva hittas mördad. McGee och Delilah har olika åsikter om de ska ta reda på barnets kön eller inte.

00.00NCIS En person som varit inblandad i en mut- och bedrägerihärva hittas mördad. McGee och Delilah har olika åsikter om de ska ta reda på barnets kön eller inte.

01.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

02.00The Profit På ett företag baserat i Detroit har de tre ägarna alla egna intressen och mål och har svårt att samarbeta.

02.00The Profit På ett företag baserat i Detroit har de tre ägarna alla egna intressen och mål och har svårt att samarbeta.

02.50Instinct Dylan och Lizzie tittar på försöket att morda på en lyckad författare; Lizzie kommer närmare att lära sig sanningen om hennes förlovades död, som dödades under cover.

03.35En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.20Homes by the Med Mallorca. Charlie utforskar de fantastiska hemmen på ön samt ett hus vid hamnen med ett ovanligt glasgolv.

05.10Undercover Boss UK Peter Harvey, chef för företaget Quicksilver som hanterar spelautomater, upptäcker att han inte bara har företagets minskande vinster att oroa sig för, utan även dess underuppskattade anställda.