MENY

TV8

06.00OSL 24-7 Gränskontrollen stoppar en östeuropeisk kvinna med oklart syfte för sitt besök. Tjuvfångarna stoppar en tjuv som inte kan svara ärligt på en enda fråga.

06.30Buying & Selling Kathy och Michael måste flytta till ett exklusivt område för att deras döttrar ska kunna gå kvar i sin skola. Men om de ska ha råd måste de få bra betalt för sitt nuvarande hus.

07.25Buying & Selling Pearl och Folkert är redo att flytta ur sitt första hem. De har sparat i år och har äntligen råd med en rejäl uppgradering, så länge de kan tjäna en slant på att sälja sitt gamla hem också.

08.20Stugfixarna Norge En gammal lada i Bauge ska rustas upp och Halvor har sett att det finns en enorm potential bland balar och gamla jordbruskredskap.

09.20Stugfixarna Norge Inredningsdesignern Halvor åker till Finnskogen med sina medhjälpare Mikkel, Gustav och Thomas för att snygga till en stuga på Jævelodden.

10.15Jamie's American Road Trip Jamie beger sig ut på jakt efter alligatorer och Louisianas klassiska rätt, gumbo. Han hjälper också ett lokalt matställe att komma på fötter efter orkanen Gustavs ödeläggelse.

11.20Jamie's American Road Trip Jamie besöker Los Angeles, hemstad för de mexikansk-amerikanska smakerna och känt för problem med droger, gäng och våld.

12.25Antiques Road Trip Sista sträckan börjar i Brasted går sedan igenom landsbygen i Kent och Surrey.

13.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

14.40En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

15.45Morden i Midsomer En traditionell festival i Midsomer går fel när en man bränns till döds inuti en halmdocka. Ett grishuvud hittas på altaret i byns kyrka, och den döde adjunktens homosexuelle älskare, börjar brinna helt utan förklaring.

18.00Antiques Road Trip Brittisk livsstilsserie från 2016

19.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

20.00NCIS En från NCIS-staben är måltavla hos en lönnmördare och teamet måste söka igenom gamla filer för att avgöra vem som söker hämnd.

21.00Elementary Watson börjar på sitt nya jobb som utredare på ett försäkringsbolag, men måste samarbeta med Sherlock när hot mot Kitty uppenbarar sig.

22.00Elementary Hotet mot Kittys säkerhet ökar, vilket leder Sherlock och Joan till att intensifiera deras ansträngningar för att hjälpa henne. Ursprunget till Sherlock och Kittys relation avslöjas.

23.00Father Brown Brittisk dramaserie från 2016

00.05Barnmorskan i East End En grupp från Nonnatus huset åker utomlands för att hjälpa en klinik i Sydafrika som har det väldigt kämpigt.

01.10Par i Hjärter Jonathan låtsas vara steward och Jennifer grevinna när de stiger ombord på ett spelskepp för att avslöja en förfalskningsliga.

02.15Par i Hjärter Paret Harts advokat jobbar medvetet för att eliminera Jonathan, ta kontroll över Hart Industries och ta över Jennifer.

03.25En plats på landet Brittisk realityserie från 2015

04.25En plats på landet Brittisk realityserie från 2015

05.25OSL 24-7 Runar upptäcker ett paket med graffititaggar och misstänker smuggling av berusningsmedlet GBL. SAS-teknikern Bård testar en flygmotor.