MENY

TV8

06.00Barnmorskan i East End Sköterskorna återförenas men blir oroliga när det blir föränringar i förvaltningen av Nonnatushuset.

07.00Antiques Road Trip I andra etappen shoppar sig Christina och Thomas igenom Irland, från County Kildare till Dublin innan de tar sig över de Irländska vattnen.

08.55Buying and Selling Renee och Brent bor i ett stilla område, men i deras lilla hem råder kaos. Med tre aktiva pojkar i huset är de i desperat behov av något större, men de har inte råd att flytta innan de renoverat.

09.55Jamie & Jimmy's Food Fight Club Craig David kommer på besök och lagar ett nostalgiskt recept.

10.55This Is Us Randall och Beth diskuterar kring en stor livsförändring och Kate tar det första steget mot att följa sin livspassion. Kevin försöker hitta en balans mellan karriär och relationer.

11.55En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

12.55Barnmorskan i East End Syster Ursula fortsätter att styra med järnhand och sköterskorna på Nonnatus House försöker hänga med.

14.00Bones Liket efter en simtränare hittas på botten av en brunn och det visar sig snart att han har levt ett hemligt liv utanför sitt arbete.

15.00This Is Us Hela Pearson familjen besöker Kevin på inspelnigsplatsen i Los Angeles. Jack konfronterar sina demoner när han bråkar med Rebecca.

16.00Buying and Selling Kathy och Michael måste flytta till ett exklusivt område för att deras döttrar ska kunna gå kvar i sin skola. Men om de ska ha råd måste de få bra betalt för sitt nuvarande hus.

17.00Jamie & Jimmy's Food Fight Club Jamie och Jimmy får besök av komikern Johnny Vegas.

18.00Antiques Road Trip Christina och Thomas fortsätter sitt äventyr i norra Wales.

19.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

21.00Elementary En bomb exploderar på ett företag inom webbdesign, men anordningen som användes planterades fyra år tidigare. Holmes utreder bomben, medan Watson ber honom att välja en permanent fadder.

22.00Last Vegas Amerikansk komedi från 2013

00.15NCIS Dr. Taft får känna på ett riktigt NCIS-fall när han upptäcker nyckelbevis under en operation.

00.15NCIS Dr. Taft får känna på ett riktigt NCIS-fall när han upptäcker nyckelbevis under en operation.

01.15Bones En man erbjuder Booth information om regeringens eventuella inblandning i en smutsig affär, men mördas innan de träffas. Booth visar sig vara på djupt vatten och hans jobb på FBI hotas.

02.10Par i Hjärter Paret Hart hjälper en kung från Mellanösterna att återfinna hans emblem, en staty av ett lejon som stulits av en motståndare.

03.05Alla älskar Raymond När Marie får reda på att Ray ordnat en stor föräldrafri fest för 20 år sedan blir hon ledsen och besviken...

03.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.20Property Ladder Fastighetsexperten Sarah Beeny hjälper amatörer som köper och renoverar hus, i förhoppningen att kunna sälja dem vidare med vinst.

05.10Undercover Boss UK Gunnar Blomdahl är vd för det svenska rederiet Stena Line. Nu går han undercover längst ned i kedjan på sitt eget företag och får reda på hur verksamheten faktiskt fungerar.

05.10Undercover Boss UK Gunnar Blomdahl är vd för det svenska rederiet Stena Line. Nu går han undercover längst ned i kedjan på sitt eget företag och får reda på hur verksamheten faktiskt fungerar.