MENY

TV8

06.00Camp Kulinaris 10 nya kändisar flyttar in i Camp Kulinaris. Här ska de bo tillsammans samtidigt som de driver en egen restaurang under ledning av mästerkocken Kjartan Skjelde.

08.55MasterChef UK Det är den sista kvartsfinalen, med sex Heat-vinnare som återvänder för att slåss om en plats i Knockout Week. Matrecensenten Jimi Famurewa ber om en maträtt inspirerad av smaker från godisbutiken.

09.35Jamie's Quick & Easy Food Jamie lagar bland annat en ingefärsbiff, krispig bläckfisk och krossad avokado ihop med en apelsin- och polentakaka.

10.15Jamie & Jimmy's Food Fight Club Boxningsmästaren Amir Khan byter handskarna mot ett förkläde när Jamie och Jimmy återskapar hans hjälte Muhammad Alis favoriträtt.

11.20Jamie & Jimmy's Food Fight Club Joe Lycett är med Jamie och Jimmy när de förvandlar honom till en italiensk nonna och gör traditionell vildsvins- och pappardelle-ragu.

12.25En plats på landet Mycket står på spel för Jules Hudson när han hjälper ett par sjuksköterskor som vill flytta från Essex till en blygsam stuga i Cornwall.

13.30En plats på landet Nicki Chapman hjälper ett globetrotterpar att hitta en fastighet i Norfolk med en "wow-faktor" och spektakulär utsikt.

14.30MasterChef UK Efter fem veckor med tuffa tävlingar, står 16 amatörkockar kvar att för tävla under Knockout Week.

15.55Doc Martin Martin och Louisa letar efter ett dagis som passar James. Louisa är lite sugen på att byta karriär och Fru Tishell är chockad över att få reda på att Al lider av högt blodtryck.

16.55Doc Martin När Louisa åkt iväg på segling får Martin se efter James. Al och Morwenna organiserar ett event för att rädda puben.

18.00Antiques Road Trip Charlie och Izzie seglar ut på båten Solent för en jakt på antikviteter från Isle of Wight. Båda hittar silverföremål, men vem tar hem guldet på den slutliga auktionen?

19.00Antiques Road Trip Våra två resande skattesökare i en Super Minx från 1960 är Steven Moore och Angus Ashworth, som jagar vinster från Borders till Lake District.

20.00NCIS Gibbs ser brodern till en man som står på NCIS "Most Wanted"-lista och går direkt undercover. Bishop och Reeves fortsätter sina egna utredningar av Chen.

21.00Fader Brown Fader Brown undersöker personalen på det lokala hälsobadet när en före detta anställd hittas mördad.

22.05Mr Selfridge Jimmys sista handling har fått Harry att tappa hakan och han ger sig själv skulden för allt som har hänt. Maes kärleksliv, Harrys omdöme, Selfridges och Whiteleys är nu alla i fokus för skvallerpressen.

23.10Million Dollar Listing Los Angeles Altman får tag i ett Beverly Ridge-slott och använder Game of Thrones-hypen för att locka människor. Samtidigt måste Flagg och Fredrik måste förhandla mot varandra.

00.10Million Dollar Listing Los Angeles Altman anordnar ett episkt lanseringsevent för en fastighet värd 48 miljoner dollar. Samtidigt rasar skogsbränder i Los Angeles vilket får förödande konsekvenser för marknaden.

01.05Good Trouble Callie ifrågasätter sina val. Mariana går på anställningsintervju och Malika överväger ett erbjudande om att lämna DPN.

02.30Good Trouble Efter att ha tagit examen från College har systrarna Callie och Mariana flyttat till Los Angeles där de lär sig att balansera karriär och förhållanden med livet i storstaden.

03.35Buying & Selling Förortslivet var en fröjdefull förändring för Sheryl och Frank när de bildade familj, men med fem tonåring som bor hemma är de redo att flytta från sitt första köp och till ett mer långvarigt hem.

03.35Buying & Selling Förortslivet var en fröjdefull förändring för Sheryl och Frank när de bildade familj, men med fem tonåring som bor hemma är de redo att flytta från sitt första köp och till ett mer långvarigt hem.

04.30Buying & Selling Michelles förstagångsköp var perfekt när hon var singel. Men så dök Danielle och tre småttingar upp och nu är det överfyllda huset sprickfärdigt.

04.30Buying & Selling Michelles förstagångsköp var perfekt när hon var singel. Men så dök Danielle och tre småttingar upp och nu är det överfyllda huset sprickfärdigt.

05.30Idas Fristelser Dagens bakning är rullar och focaccia – två klassiker som funkar lika bra till vardag som till fest.