MENY

TV8

06.00MasterChef: The Professionals De tre första semifinalisterna skickas iväg för att jobba tillsammans med en av landets ledande kockar – Michael Caines.

07.15Idas Fristelser Den stora tårtdagen är äntligen här och Ida visar dig hur man bemästrar konsten att laga en saftig citrontårta. Det blir också minitårtor fyllda med karamell och choklad.

07.45A Perfect Christmas Amerikanskt drama från 2017

09.25Stugfixarna Norge En gamal timmerstuga på en ö mitt i Nordmarka får en stor uppgradering och blir anpassad till nya generationer.

10.25En plats på landet Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

11.30En plats på landet Sonali Shah hjälper ett par från en stad i Surrey som vill flytta till den walesiska gränsen för en lugnare takt i livet.

12.35Grey's Anatomy Akuten fylls av tonåringar efter en skolbussolycka; Bailey behandlar en patient som hon var kär i i high school; Derek går på dejt med en läkarkollega; Thatcher kommer in på akuten och letar efter Meredith.

13.40The Christmas Ball Amerikanskt drama från 2020

15.40Doc Martin Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver. Louisa blir lite fascinerad av att träffa Martin teapeut vilket snabbt avtar när Rachel föreslår parterapi.

16.50Doc Martin Louisa och Martin har sin första terapisession tillsammans och ingen av dem var förberedda på att det skulle få hemläxa.

18.00Antiques Road Trip Experterna Steven och Angus är i nordöstra England och använder sig av sin stora budget. Men vem kommer att segra på den avgörande auktionen i Dundee?

18.55Antiques Road Trip Experterna Louise Gostelow och David Harper åker runt i Nordirland i en gammal VW Beetle på jakt efter antika fynd.

20.00Grey's Anatomy En ambulanskrock försätter ambulanssjukvårdarna i livsfara; Bailey behandlar en patient som inte vill ha hennes hjälp; Ava kommer tillbaks för att hämta Alex och träffar hans andra flickvän.

21.00The Christmas Setup Amerikanskt drama från 2020

23.00Snowmance Amerikansk komedi från 2017

00.50New Amsterdam När Sharpe upptäcker att sjukhusets blod-lager är farligt lågt, kommer Max på en plan för att få New Amsterdam ur knipa. Reynolds inser att han har en sak eller två att lära av Bloom.

01.50New Amsterdam Max vill sätta stopp för systemisk rasism på New Amsterdam. Bloom behandlar en patient som påminner henne om att saker inte alltid är som de verkar. Sharpe måste hantera en familjeangelägenhet.

02.50Camp Kulinaris Det är ny vecka på Camp Kulinaris vilket innebär en ny meny och restaurangchef. En konflikt uppstår i huset som blir en stor utmaning för den nya restaurangchefen och en ny deltagare kommer in.

03.50Camp Kulinaris Det är menyprovning på Camp Kulinaris och restaurangchefen Michael kämpar för att få folk till köket i tid. Han ser sig behöva vidta åtgärder som inte bara tas emot väl av alla.

04.50Mel Robbins Mel undersöker varför män ofta inte pratar om känslor. Hon träffar en man som är så stängd att hans äktenskap har nått bristningsgränsen.