MENY

TV8

06.00Camp Kulinaris Det är ny vecka på Camp kulinaris och det innebär en ny meny och en ny restaurangchef. Gruppen reagerar med chock när de får reda på vem som ska leda gruppen den här veckan.

06.55Come Dine with Me Det är dag fyra i Newcastle och filmaren Jude hoppas kunna vinna över sina köttätande gäster med en experimentell vegetarisk meny.

07.25Come Dine with Me Det är den sista kvällen i tävlingen från och runt Newcastle, och det är dags för Mo att vara värd.

07.55Buying & Selling Ett par är redo att flytta tillbaka till centrum med sina två tonårsdöttrar, men de behöver hjälp med att sälja huset de har nu.

08.55Buying & Selling Med tre barn under tre år är Julia och Blake i desperat behov av mer plats. De letar därför efter ett nytt hus där barnen kan få plats. Men först måste de sälja sitt nuvarande hus.

09.55Stugfixarna Norge Inredningsdesignern Halvor åker till Finnskogen med sina medhjälpare Mikkel, Gustav och Thomas för att snygga till en stuga på Jævelodden.

10.55Antiques Road Trip Natasha Raskin och Paul Laidlaw närmar sig Newmarket i den klassiska bilden och åker runt Norfolk och Suffolk på deras antikvitetsjakt.

12.05Jamie's Great Britain Jamies kulinariska resa tar honom till Englands hjärta – Midlands. Leicester blir första stopp, där han tar reda på mer om hur den brittiska imperialismen påverkat engelska matvanor.

13.15Jamie's Great Britain Jamies kulinariska rundresa tar honom till sydvästra England, ett område känt för bland annat sina fantastiska bakverk och sin cheddarost.

14.25MasterChef UK De återstående sju deltagarna överraskas av en mycket speciell gäst. Ikväll får de nämligen sällskap i MasterChef-köket av en landets bästa kockar, Tom Kitchin.

15.45Morden i Midsomer Bartendern Jamie Cruickshank har fått upp ögonen för servitrisen Bella Monday och följer henne till en stuga i skogen, där han blir skjuten.

18.00Antiques Road Trip Paul Laidlaw och Natasha Raskin jagar antikviteter i Norfolk men lyckas också hitta tid att göra andra saker.

20.00NCIS När en saknad M16 officerare kopplas till mordet på en sergeant, skickar Gibbs Quinn och Bishop till Philadelphia.

21.00Quiz: The Who Wants to be a Millionaire? Scandal Charles Ingram gillar inte ens frågesporter ... men för hans fru Diana och svågern Adrian är det en livsstil.

22.05Sova med fienden Amerikansk thriller från 1991

00.10En plats på landet Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

00.10En plats på landet Jules Hudson är på husjakt i Somerset med ett par som vill hitta ett hus med plats för deras föräldrar.

01.10Par i Hjärter Stölden av en antik kristallhund leder paret Hart till Macao där de får kämpa med en vidskeplig vapenhandlare.

02.15Par i Hjärter Paret Hart blir vän med en kvinna som nyss vaknat ur en sju år lång koma orsakad av en incident som lämnat henne föräldralös.

03.25Antiques Road Trip Anita Manning och David Harper har nått halvvägs på sin etapp. Efter en lyckad auktion leder nu David men Anita har mycket på gång när styr mot Newcastle för nästa auktion.

04.25Antiques Road Trip Näst sista etappen för Anita och David. De startar i Northumberland i England och korsar gränsen till Skottland där de söker efter fynd innan de åker till auktionen i Kinbuck, Stirlingshire.

05.30Idas Fristelser För Idas del blir det ingen jul utan lövtunna nötflarn. Hon får också lust till att blanda gamla jultraditioner med nya idéer.