MENY

TV8

06.00Idas Fristelser Ida visar hur man får till hennes vardagsfavoriter: scones och knäckebröd, som är betydligt enklare att baka än man skulle kunna tro.

06.30Buying & Selling Ett par är redo att flytta tillbaka till centrum med sina två tonårsdöttrar, men de behöver hjälp med att sälja huset de har nu.

07.30Come Dine with Me Vägarbetaren Dave är värd för den fjärde kvällen i Manchester

08.00Come Dine with Me Sista ut att vara värd i Manchester är den 43-åriga DJn Oscar, som hoppas kunna imponera på sina gäster med en meny med läckra medelhavsrätter.

08.30Husfixarna Norge I det här avsnittet träffar vi Thorvaldsen-familjen från Gressvik utanför Fredrikstad som har renoverat i 12 år utan att lösa huvudproblemen i huset.

09.30Husfixarna Norge I detta avsnitt ligger fokus på att ge barnen var sitt sovrum.

10.30Antiques Road Trip Stephanie Connell och Charlie Ross åker från Seven Oaks till en auktion i Market Harborough.

11.30En plats på landet Alistair Appleton hjälper ett nygift par att flytta från London till Surrey.

12.30Jamie's 15 Minute Meals Dagens meny består av kyckling, grillad polenta och tomatsås med svamp. Jamie lagar även burgare med gammaldags coleslaw och majskolvar.

13.05Jamie's 15 Minute Meals Jamie tillagar bläckfiskbollar, grillade räkor och en nudelbuljong. Han gör även pasta med korv och en krämig sallad.

13.35Jamie's 15 Minute Meals Idag serveras rökt lax, Yorkshire-pudding, betor och sparris med pasta. Det lagas även kyckling på grekiskt vis, couscous med paprika och ärtor, samt tzatziki.

14.10Jamie's 15 Minute Meals Jamie serverar rykande varma kotletter med tomat- och sparrispasta. Han lagar även svampsoppa med ost och krutonger.

15.50Morden i Midsomer När en kvinna nio år efter att en serie mord ägt rum hittas strypt, fruktar man att seriemördaren är tillbaka. Barnaby och Troy utreder fallet.

18.00Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp och Philip Serrell ger sig iväg på en ny resa runtom i soliga Lincolnshire.

19.00En plats på landet Margherita Taylor hjälper ett pensionerat par fly till lugnet i Norfolk efter 30 år i Essex.

20.00NCIS När teamet utreder ett inbrott hos en Amiral, blir de engagerade i ett fall med en äldre man som hävdar att han är en överlevare från Pearl Harbor och vill nu bli begravd på stridsskeppet USS Arizona

21.00Elementary Mycroft är i New York och ber sin bror om hjälp med en utredning som inbegriper hans före detta fästmö. Sherlock gillar inte att Mycroft och Watson börjar bli goda vänner.

22.00Elementary Personen som mördat en vacker, ung kvinna leder Holmes och Watson till miljardären och vd:n Ian Gale. Mycroft försöker övertyga sin bror om att flytta tillbaka till London.

23.00Father Brown En trupp radikala anarkister kommer till Kebleford för att sätta upp en pjäs i parken när de mördas en efter en.

00.05Doc Martin Förberedelserna för Janice och Penhales bröllop fortsätter vilket gör Portwenn galen och numer bor Louisa och Martin tillsammans igen.

00.05Doc Martin Förberedelserna för Janice och Penhales bröllop fortsätter vilket gör Portwenn galen och numer bor Louisa och Martin tillsammans igen.

01.10Par i Hjärter Freeway´s luktsinne hjälper till när paret Hart ovetandes besitter kokain värt en halv miljon dollar.

02.20Par i Hjärter Dödfallet av en av Harts geologer i den Peruanska djungeln leder till ett sökande efter en bortglömt Inka-skatt.

03.25En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

05.30Idas Fristelser I kväll gör Ida morotskaka med silkeslen glasyr – en riktig festfavorit.