MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Alex åker till Spanien där det ekonomiska klimatet på hotellet La Casa Hotel är allt annat än soligt.

07.00The Hotel Inspector Returns Brittiskt livsstilsprogram från 2015

08.00Husfixarna Norge För att familjen ska kunna återvända hem återstår jobbet med ett nytt tv-rum och eget kontor på första våningen. Samt föräldrarnas nya sovrum på andra våningen.

09.00Husfixarna Norge Den här veckan möter vi Astrid, Svein och deras tre barn, Amelie, Henriette och Gabriel. Familjen bor i Astrids barndomshem, som ligger på Tåsen, norr om Oslos centrum.

10.05Jamie Cooks Italy Jamie beger till det magiskt vackra men okända Basilicata, här letar han efter riktigt klassiska och gammaldags recept.

11.15Jamie Cooks Italy Den här veckan åker Jamie till Sicilien på jakt efter sensationella recept.

13.40Antiques Road Trip Den sista trippen för Phil och Louise involverar alla sorters hundar: lurviga, silvriga och bronsfärgade.

14.45En plats på landet I Cotswolds visar Sonali Shah tre fantastiska fastigheter för ett par från Essex som hoppas att deras budget på 550 000 pund ska ge dem ett nytt hem på landsbygden.

15.50Doc Martin Mrs Tishell avskedar sin praktikant och Martin måste rusa upp med Buddy till Angela. AI flyttar officiellt in med Morwenna, vilket Caitlin tycker är roligare än vad Bert gör.

18.00Antiques Road Trip Stephanie Connell och Charlie Ross åker från Sevenoaks till Folkestone för att gå på auktion.

19.00En plats på landet Ett ungt, hundälskande par från Hertfordshire hoppas på en nystart i ett nytt hem i High Weald.

20.00NCIS Gibbs ansvarar för att skydda Elena, en tioårig föräldralös flykting, som är måltavla hos ett våldsamt gäng.

21.00Den svarta dahlian Amerikansk thriller från 2006

23.40Doc Martin Martin rusar hem till Ruth för ett sjukvårdsfall - men inser snabbt att det är han själv som är problemet.

23.40Doc Martin Martin rusar hem till Ruth för ett sjukvårdsfall - men inser snabbt att det är han själv som är problemet.

00.45Dragons' Den Ett man och hustru-team hoppas att få smaka på framgång med en idé med whisky-tema.

00.45Dragons' Den Ett man och hustru-team hoppas att få smaka på framgång med en idé med whisky-tema.

02.05Par i Hjärter På en skidort råkar Jennifer höra hur en man och hans älskarinna planerara att döda hans fru.

03.15Par i Hjärter Paret Hart åker till Sydamerika för att byta en diamanthalsband mot två kidnappade vetenskapsmän, sen ska de återta bytesobjektet.

04.25En plats på landet Jules Hudson är på husjakt mellan Somerset och nationalparken i Devons Exmoor tillsammans med ett par som har en förkärlek till kusten.

05.25Idas Fristelser I det här avsnittet bakar Ida en favorit, i form av en riktigt god äppelkaka.