MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Maya blir en bricka i spelet mellan Elliot och en av hans forna klasskamrater från universitetet.

06.45Våra värsta år Als dröm om den perfekta julen går i spillror när han inte hinner till banken i tid för att hämta sparpengarna till julklappar.

07.10Våra värsta år Als skyddsängel visar honom hur Peggy och barnens liv hade sett ut om Al aldrig blivit född.

08.30Ink Master Allt ligger i detaljerna när artisterna ska skapa kraftfulla designs åt Dodge Chargers. Klockan tickar och kampen intesifieras..vem kommer vinna de 100 000 dollar som står på spel?

09.302 1/2 män Charlie och Allan träffar flera olika kvinnor när de är med på en av Jakes fotbollstävlingar.

10.00The King of Queens Doug ljuger för Carrie och säger att han måste jobba sent för att slippa gå på ett seminarium som hon håller i. I verkligheten somnar han framför tv:n och drömmer märkliga drömmar...

10.30Just Shoot Me! På väg till ett viktigt möte i Paris springer Jack på en av sina ex-fruar.

11.00Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

12.00Simpsons Marge får torgskräck sedan hon rånats utanför snabbaffären.

12.30Simpsons Efter ett samtal med Ned, upptäcker Homer bönens stora kraft och välsignas med både det ena och det andra.

13.00The King of Queens Doug tycker synd om Arthur och låter honom gå på ett cocktailparty istället för sin dansträff på äldrecentret. Carrie blir inte helt nöjd när hon får reda på det...

13.30NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

14.302 1/2 män Efter att Evelyns nya älskare dumpat henne tar Charlie och Alan hjälp av Jake för att gaska upp henne.

15.00Buffy the Vampire Slayer Oz kan inte lägga band på sig när han dras till en sexig sångare som dessutom råkar vara en varulv.

16.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

17.00Seinfeld Jerry träffar på en gammal skolkamrat som han misstänker fuskade i en tävling på high school. Nu vill Jerry ta revansch i en ny tävling för att bevisa att han är snabbare.

17.30Seinfeld George försöker bevisa att hans modellande flickvän har bulimi, genom att ta hjälp av Kramers mamma.

18.00The Amazing Race Lagen måste ta itu med den fruktade U-svängen och de kämpar med att navigera bland Prags gator medan de levererar ölfat till en lokal fest.

19.00Simpsons När familjen vårstädar hittar de en gammal reklamfilm som Bart spelade med i som baby.

19.30Simpsons Lisa går till final i en stavningstävling men Homer kan inte komma och heja på henne för han jagar hamburgare.

20.00Seinfeld Jerry ställs inför ett svårt dilemma, när bröllopet han medverkar i hålls på samma dag som Superbowl.

20.30Seinfeld George träffar en gammal vän som nyligen fått behandling mot cancer, men upptäcker snart att vännen har ljugit om sin sjukdom och utnyttjar George.

21.00Big Daddy Amerikansk komedi från 1999

22.55Push Amerikansk action från 2009

01.10Bilprovningen Följ med besiktningsteknikern Bengt på cruising! Bengt jobbar ideellt med Classic Car Week, som kallas ”Sveriges största bilträff”. Det blir ett vimmel av fantastiska bilar och människor.

02.10American Dad Seth MacFarlane, mannen som gav oss "Family Guy", ligger bakom den här animerade komediserien om en överspänd CIA-agent vid namn Stan Smith.

02.40American Dad Seth MacFarlane, mannen som gav oss "Family Guy", ligger bakom den här animerade komediserien om en överspänd CIA-agent vid namn Stan Smith.

03.05Svenska fall Våren 2009 blir oljemiljonären Thomas Gröndahl ihjälskjuten utanför sitt hem i Fagersta. Kan mordet vara ett klumpigt försök att komma åt Gröndahls arvsmiljoner?

03.55Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

03.55Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

04.45Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

04.45Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

05.10Last Man on Earth Carol känner sig nedstämd över att Gail är borta. Tandy försöker muntra upp henne med smekmånaden de aldrig fick.

05.10Last Man on Earth Carol känner sig nedstämd över att Gail är borta. Tandy försöker muntra upp henne med smekmånaden de aldrig fick.

05.35Bilbaronen i Las Vegas En kund vill ha en Chevy Bel Äir körd över landet och Ryan och Mike åker och kollar in en helt nyrenoverad Corvette från 1960.