MENY

TV6

06.00Fresh Off the Boat Jessica utesluts från områdets grannsamverkan. Hon får dock en chans att visa vad hon går för när Anns son försvinner.

06.25Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

06.50Just Shoot Me! En Woody Allen imitatör attraheras av Maya efter att hon skrivit en artikel om honom. Jack förlorar synen under en dag.

07.10My Name Is Earl Darnell stöter på problem när han försöker hjälpa Joy att få vänner över Internet.

07.35Simpsons Marge tar ett jobb hos en fastighetsmäklare men på grund av sin ärlighet förlorar hon lukrativ försäljning.

08.00Simpsons Alla invånare i Springfield lättar sina hjärtan och lättar på sina plånböcker - efter att Bart påstår att familjens julklappar har stulits.

08.30How I Met Your Mother Lily får en roll i en teaterpjäs, medan Ted och Robin bråkar om sina tidigare förhållanden.

09.00How I Met Your Mother Marshall blir nostalgisk när hans bil går sönder.

09.30Kung av Queens Doug ljuger för Carrie och säger att han måste jobba sent för att slippa gå på ett seminarium som hon håller i. I verkligheten somnar han framför tv:n och drömmer märkliga drömmar...

10.00Kung av Queens Doug tycker synd om Arthur och låter honom gå på ett cocktailparty istället för sin dansträff på äldrecentret. Carrie blir inte helt nöjd när hon får reda på det...

10.30Just Shoot Me! Alla Mayas instatser för läs- och skrivkunnighet över skyms undan när hennes pappa gör en stor donation och får ta all ära.

11.002 1/2 män Alan låter sina paranoida misstankar få övertaget när Charlie och Lyndsey börjar att bli bättre vänner.

11.302 1/2 män Charlie är besatt av Rose och tror att hon är gift.

12.00Superstore Amy hamnar mitt i en argumentation mellan Cheyenne och hennes föredetta fånge till mamma.

12.30Man With a Plan När barnen inte gör sina uppgifter hemma bestämmer sig Adam och Andi också för att strejka.

13.00Kung av Queens Doug får höra att en av chaufförerna på jobbet tjänar dubbelt så mycket som honom och försöker själv få en löneförhöjning. Det slutar dock med att han får sparken.

13.30Kung av Queens Nu när Kelly och Deacon har separerat följer Kelly med Doug och Carrie på bio, medan Deacon passar barnen. På bion träffar Carrie en kollega som blir intresserad av Kelly...

14.00NCIS: Los Angeles Agent Lance Hamilton ber Sam om hjälp att hitta en före detta gränspolis som försvunnit spårlöst efter att ha hotats av en kartell.

15.002 1/2 män Charlie och Rose fortsätter sina romantiska möten. Alan försöker låna pengar för att expandera sitt kiropraktiska företag.

15.302 1/2 män Charlie vill kunna träffa Rose under en längre tid och försöker övertala henne att resa bort med honom.

16.00NCIS: Los Angeles Sam svär att personligen fånga den som misstänks ha attackerat en Navy SEAL då denne extrajobbade som säkerhetsvakt.

17.00Seinfeld Jerry och George får en ny chans på NBC. Jerry kastar en klocka hans föräldrar har gett honom, men farbror Leo hittar den. Kramer är Newmans alibi under rättegången om hans fortkörning.

17.30Seinfeld Jerrys föräldrar är i stan och pappan tappar bort plånboken. Det uppstår rabalder när föräldrarna upptäcker att Jerry inte använder klockan han fått av dem. Elaine försöker göra slut med sin psykolog.

18.00The Amazing Race Kapplöpningen fortsätter genom Venedig i Italien, och ett av lagen får panik i jakten på en vattentaxi.

19.00Simpsons Homer och Bart har hyrt "Paint Your Wagon" med Clint Eastwood i videobutiken. Men filmen är inte vad de hade förväntat sig...

19.30Simpsons En f.d. arbetare från en nöjespark flyttar in hos familjen Simpson tillsammans med sin son eftersom Homer bär skulden till att han har förlorat sitt jobb.

20.00Seinfeld Jerry äter middag med föräldrarna och farbror Leo. Elaine använder Kramer som pojkvän för att lura psykologen. Jerry försöker desperat köpa tillbaka sin klocka.

20.30Seinfeld Jerry blir dumpad av sin flickvän Naomi när hon får veta hur illa han tycker om hennes skratt. Jerry gör en god gärning genom att besöka ett fan, men George blir osams med pojken.

21.00Red Dawn Amerikansk action från 2012

23.05Underworld: Blood Wars Amerikansk skräckaction från 2016

01.00American Heist Kanadensisk action från 2014

02.55Lethal Weapon Riggs och Murtaugh utreder mordet på en surfare. Murtaugh blir misstänksam på Trishs nya vän som sedan visar sig vara NBA mästaren Scottie Pippen.

03.45Brooklyn Nine-Nine Jake springer på ett familjärt ansikte när han hamnar i en förhandlingssituation med en juveltjuv.

04.10Superstore Ledningen meddelar att affären ska uppgraderas och Amy, Jonah och Dina tar reda på för och nackdelarna.

04.35American Dad Den efterlyste Stan jagas av prisjägaren Roger.

05.00Family Guy När en babyflicka slår Stewie i ett slagsmål tar Peter med honom till ett gym och injicerar honom med steroider för att pumpa upp honom.

05.25Simpsons I en magisk värld förvandlas Marges mamma till en vålnad och Homer tvingar Lisa att använda sig av otillåtna krafter för att rädda henne. Homer startar ett feodalt uppror för att rädda sin kidnappade syster.