MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Elliott lovar att hämnas efter att Finch har blivit utnyttjad av en kvinna.

06.25Community Skolåret börjar och gruppen samlas igen för att plugga biologi tillsammans. Jeff och biologiläraren kommer inte överens, vilket leder till problem för hela gruppen.

06.45Våra värsta år Bud får besök av en brevvän som suttit i fängelse, men det är ingen vänlig visit. Familien Bundy blir tagna som gisslan...

07.10Våra värsta år Al är emot att Kelly ska gifta sig med en förbrytare, tills han får veta att han kommer från en rik familj.

07.35Simpsons Halloween hos familjen Simpson! Homer slåss mot mutanter efter att hela Springfield har blivit ödelagt efter en kärnkraftsexplosion. Bart blir muterad med en vanlig fluga.

08.00Simpsons Homer köper en pistol för att kunna beskydda familjen.

08.30Ink Master Dave tar en närmare titt på deltagarnas liv och tävlingsstrategier i återblickar från de tidigare avsnitten.

09.30The King of Queens Doug har fått nog av att ha Arthur i huset, vilket leder till ett våldsamt gräl. Resultatet blir att Arthur flyttar hem till sin egna lilla lägenhet - tillfälligt.

10.00The King of Queens Efter ett besök av Deacon och hans treåring blir Doug väldigt sugen på att skaffa barn. Men det är inget enkelt beslut för paret Heffernan.

10.30Just Shoot Me! Finch konspirerar så att Maya ska hamna på en dejt med en annan kvinna.

11.00Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

11.30Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

12.00Buffy the Vampire Slayer Buffy som nu bor i storstan hjälper en kvinna vars pojkvän har gått upp i rök, medan hennes vänner i Sunnydale gör sitt bästa för att slåss mot onda krafter på egen hand.

13.00The King of Queens Doug köper sig en motorcykel, trots Carries protester. För att få Doug att göra sig av med den börjar Carrie att röka.

13.30The King of Queens Carrie lär känna sin nya kvinnliga granne. Doug blir svartsjuk på deras gemenskap och gör ett försök att lyssna på Carrie när hon berättar om sina problem.

14.00NCIS: Los Angeles Efter att ett bankrån begåtts utreder teamet en korrupt konsultfirma som har kopplingar till rånet.

16.00NCIS: Los Angeles En marinreserv med PTSD försvinner efter ett fyllebråk och teamet kallas in.

17.00Seinfeld Amerikansk komediserie

17.30Seinfeld Amerikansk komediserie

18.00Tattoo Fixers Emma behöver Jay´s hjälp att få till ett varningsmärke för potentialla älskare.

19.00Simpsons Homer blir tränare för fotbollslaget Springfield Pee Wee, och sätter in Bart som quarter back.

19.30Simpsons Apu iscensätter att han har gift sig med Marge.

20.00Seinfeld Amerikansk komediserie

20.30Seinfeld George söker jobb efter att ha blivit sparkad från The Yankees. Överraskande nog får han genast ett nytt jobb.

21.00Sicario Amerikansk action från 2015

23.30The Last Legion Brittiskt/italienskt/franskt actionäventyr från 2007

01.35I huvudet på en mördare En till synes vanlig och lyckligt gift kille slår sin fru med en slägghammare i huvudet och slänger ner henne och deras baby i Dalby Stenbrott. Vad fick honom att så kallblodigt mörda sina närmaste?

02.35Alex Livet vänds upp och ned för den svårt kriminella Alex Lekko när han av misstag dödar sin bästa vän och kollega Martin. Drabbad av skuldkänslor bestämmer han sig för att bli en laglydig medborgare.

03.302 1/2 män Walden hoppas kunna få saker att fungera med Zoey, men Bridget dyker upp igen och krånglar till saker.

03.302 1/2 män Walden hoppas kunna få saker att fungera med Zoey, men Bridget dyker upp igen och krånglar till saker.

03.552 1/2 män Waldens mor kommer på besök och Alan blir förtjust i henne, trots att hon berättar en hemlighet om Waldens bakgrund som skapar problem.

03.552 1/2 män Waldens mor kommer på besök och Alan blir förtjust i henne, trots att hon berättar en hemlighet om Waldens bakgrund som skapar problem.

04.20Buffy the Vampire Slayer Angel gör upp planer för att väcka nytt liv i en demon som tänker förvandla hela jorden till ett helvete.

05.10American Dad Hayley får jobb som smörgåsbud och börjar leverera lunch till Stans kontor. När hon får se i vilket dåligt skick byggnaden är leder hon de anställda i strejk.

05.35American Dad Stan börjar lida av separationsångest, vilket påverkar hans jobb. När han saboterar gripandet av en vapenhandlare tvingas han besöka CIA:s psykolog.