MENY

TV6

06.00Våra värsta år Al bjuder in Steve på pokerafton. Steve är inte speciellt intresserad av att spela, men tycker att det är ett bra sätt att träffa nya människor på.

06.30Community När Pierces mor dör hjälper resten av gänget att trösta honom. Professor Bauer tar ledigt efter att hon skickat Jeff till sjukhuset, och professor Duncan tar över antropologiklassen.

07.00Community Greendale skaffar sin egen rymdsimulator efter att rektorn får reda på att deras rivalskola, City College, har en. När simulatorn av misstag avfyras är det gängets ansvar att få den tillbaka.

07.30Simpsons Under en gatufestival upptäcker flera i staden att de har blivit bestulna av en ficktjuv. När fel man hamnar i fängelse, är det upp till polischefen Wiggum att rentvå hans namn och fånga den skyldige.

08.00Simpsons I den 30:e versionen av "Treehouse of Horror" får vi träffa Demon-Maggie, Millhouse måste räddas från en annan dimension, Döde Homers själ testar nya kroppar och Selma finner kärleken hos en alien.

08.30Seinfeld Hela gänget ska gå på bio men allt går fel. Tid, plats och film - det är mycket som ska koordineras.

09.00Seinfeld George träffar en kvinna som tycker att han är fantastiskt rolig. Därför ber han Jerry att inte vara rolig när han träffar henne. Det visar sig dock att hon attraheras av Jerrys stil.

09.30Just Shoot Me! Simon friar till Nina vilket tvingar henne att tala om att hon redan är gift.

10.00Superstore Jonah och Amy låtsas som att de bråkat för att hålla förhållandet hemligt för sina medarbetare.

10.30Superstore En utklädningstävling utlyses och Amy och Mateo är inte rädda för att spela fult för att vinna förstapriset.

11.00Frusna vägar Vägarna kring Åre är glashala och förrädiska. Kent har fått ett brådskande samtal från en förare som kört av en trafikerad väg. Mogge har blivit utringd till en bil som kört av väg 363 utanför Umeå.

12.00Unforgettable Carrie och Al utreder mordet på en offentlig försvarare och upptäcker att gärningsmannen har stora planer som kan komma att leda till ytterligare ett mord.

13.00Unforgettable Kriminalpolis Carrie Wells minns allting hon upplever i detalj, men i detta avsnitt verkar detaljerna bara vilseleda henne.

14.00NCIS: New Orleans Sebastian ber NCIS-teamet om hjälp med ett potentiellt kidnappningsfall efter att sonen till en tjänsteman, som Sebastian skulle skydda, försvinner från ett lokalt konsertområde.

15.00NCIS: New Orleans Efter att Eddie Barrett blir släppt är Pride och teamet mer beslutsamma än någonsin att lösa fallet och hämnas mordet på Lasalle.

16.00Elementary En ficktjuv påträffas död av mjältbrand. Holmes och Watson måste arbeta snabbt för att hitta källan och förhindra ett potentiellt dödligt utbrott.

17.00Elementary Sherlock och Watson blir oense när Sherlocks bror Mycroft oväntat besöker New York. En saknad person leder duon till obemannade flygfarkoster.

18.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam blir överraskade när ett mordoffer dyker upp vid liv och vill ha deras hjälp. Teamet utreder och avslöjar att någon har brutit mot sanktionsreglerna mot Ryssland.

19.00NCIS: Los Angeles Teamet jagar efter en krypskytt från flottan. Denne misstänkte flyr från ett sjukhus för krigsveteraner när man börjar ana att han har kopplingar till ledaren i en extremistgrupp.

21.00Sleepless Amerikansk action/thriller från 2016

23.00Revolver Brittiskt thriller från 2005

01.10SEAL Team Teamet kämpar för att rädda Sonny från en livshotande situation efter att han fångats i torbedotuben på en u-båt.

01.10SEAL Team Teamet kämpar för att rädda Sonny från en livshotande situation efter att han fångats i torbedotuben på en u-båt.

02.10S.W.A.T. Teamet letar efter en grupp drogsmugglare som kraschar ett flygplan utanför Los Angeles och försvinner efter att uppdraget att stoppa transporten gått fel.

03.05Men at Work Amerikansk komediserie från 2014

03.35Men at Work Amerikansk komediserie från 2014

04.05Magnum P.I. Magnum och Higgins hjälper en lovande kampsportmästare som pressas av ett gäng att delta i en olaglig fight. Kumu grips för att ha stulit en artefakt från en samlare.

05.00Family Guy Peter och hans vänner spänner på sig en kroppskamera från polisen för att minnas de fantastiska affärsidéer de får på fyllan. Tyvärr fastnar mer på linsen än de avsett.

05.35Family Guy När Stewie får en deltagningsmedalj på förskolan, ifrågasätter han allt han tidigare tror sig ha vunnit. Peter orsakar ett bråk mellan Lois föräldrar och måste reparera skadan.