MENY

TV6

06.00Stargate SG-1 Ett nytt viralt vapen baktänder när Stargate använder det mot Goa´uld och Ba´al.

06.45Våra värsta år Al och Peggy har fest för första gången sedan de gifte sig. Under en sällskapslek uppdagas det dock att de inte känner varandra särskilt bra.

07.10Just Shoot Me! Maya går med på att agera Elliots fru så att han kan få ett bra lägenhetskontrakt.

08.30Tattoo Fixers Modellen Kelly behöver hjälp av Sketch att ta bort en svanktatuering. Alice tacklar Liam´s "gör det själv"- tatuering. Jay skapar en minnestatuering åt Mitch som förlorat både sin far och sin bror i en tragisk olycka.

09.30Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy ska utreda ett brottsfall tidigt på morgonen och övernattar därför på hotell.

10.00The King of Queens Carrie lär känna sin nya kvinnliga granne. Doug blir svartsjuk på deras gemenskap och gör ett försök att lyssna på Carrie när hon berättar om sina problem.

10.30Just Shoot Me! Jack anställer en personlig assistent. Kenny och Nina försöker sluta röka.

11.00Stargate SG-1 O´Neill och SG-1 besättningen kommer överrens om en allians mellan Jorden och en planet bebodd endast av kvinnliga krigare.

12.00Simpsons Lisa blir mer och mer övermodig efter att hon övertygat vetrinäret att anställa henne. Marge tar ett jobb där hon ska städa upp på brottsplatsen för Polisen i Springfield.

12.30Simpsons När Lisa ställer upp frivilligt att åka till Mars, utan returresa, försöker sig Marge och Homer på omvänd psykologi för att få Lisa att hoppa av resan.

13.00The King of Queens Carrie vill bygga ett hemmakontor och ber Doug att träffa henne på banken så att de kan få ett lån, men det hela går inte riktigt som planerat.

13.30How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2013.

14.00How I Met Your Mother Amerikansk romantisk komediserie från 2005.

14.302 1/2 män Walden festar ihop med Jenny och hennes glödheta vänninor, medan Alans och Lyndsays olovliga kärleksaffär plötsligt står på spel.

15.00Buffy the Vampire Slayer Buffy samarbetar med en annan vampyrdödare i hopp om att kunna rädda Angel från Spike och Drusilla.

16.00NCIS: Los Angeles Hetty beslutar sig för att skicka NCIS-teamet till Afghanistan när hon hör att Kensi kan ha blivit tillfångatagen av talibaner.

17.00Seinfeld Elaine, George och Jerry är ute och äter kinesisk mat på restaurang. George ska ringa sin flickvän, men någon hinner hela tiden före honom till telefonen.

17.30Seinfeld Jerry, George och Elaine är ute och äter. George gör så att diskplockaren får sparken och drabbas av en kombination av skuldkänslor och rädsla för att han ska hämnas.

18.00Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

18.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

19.00Simpsons När Smithers blir förkrossad över att Burns inte visar något intresse för honom gör Homer allt för att hitta en pojkvän till honom.

19.30Simpsons Marge tar Lisa på en resa till Capital City, där de efter har varit på en musikal träffar showens stjärna Andrew Rannells, som påminner Lisa om hur lycklig hon är som har en sån bra mamma.

20.00NCIS: Los Angeles Nell samarbetar med Deeks i utredningen av en tidigare marinsoldat som förföljs av Al Qadea efter att ha förskingrat irakiska pengar. Samtidigt får Eric en ny samarbetspartner.

21.00The Brave Efter att ha gått från uppdrag till uppdrag för att hålla världen säker, står nu teamet inför en situation som slår dem mer personligt.

22.00Edge of Darkness Brittisk/amerikansk action från 2010

00.20Seinfeld George blir paranoid när han får en manlig massör...

00.50Seinfeld Jerry har problem med skattemyndigheten och George låter sin flickvän hjälpa vännen. Men så tar förhållandet slut...

02.20TV3 Dokumentär: I huvudet på en mördare Långshyttanmordet blev ett av Sveriges mest uppmärksammade fall 2016, då en grupp på elva personer tillsammans planerar och genomför mordet på 61-åriga Madeleine. Under en utflykt stryper de Madeleine i bilbaksätet och sedan knivhuggs hon till döds.

03.10Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2014

03.35Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

03.35Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

04.25American Dad Amerikansk komediserie.

04.25American Dad Amerikansk komediserie.

04.50American Dad Amerikansk komediserie.

04.50American Dad Amerikansk komediserie.

05.10Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2014

05.35Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2014