MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! A&E Biography tar en titt på den brokiga historien bakom Nina Van Horns karriär.

06.30Våra värsta år Al och hans bowlinglag har chans att vinna "The Pugge Weaver Cup".

07.00Våra värsta år Al blir rasande när han ser att en annan anställd fått sitt foto tryckt i senaste numret av "skonytt".

07.30Simpsons Homer upptäcker att han har en dold talang som hårstylist och plötligt är han stadens mest eftertraktade frisör. Men han börjar snart se sin talang som en förbannelse.

08.00Simpsons Maggie blir av misstag inlåst i familjens bil och Marge öppnar en låda full med nycklar som har samlats ihop genom åren.

08.30Community Annie och Abed tillbringar kvalitetstid tillsammans med en simulering av "Inspector Spacetime". Snart blir spelet en undersökning av studiegruppen, och särskilt Abels tankar och personlighet.

09.00Community När en grupps forskningsprojekt blir förstört bestämmer de sig för att hålla en rättegång för att hitta den skyldige.

09.30Just Shoot Me! Elliot råkar radera ett röstmeddelande där Jacks fru berättar att hon ska lämna Jack.

10.00Brooklyn Nine-Nine Rosa och Pimento bestämmer sig för att gifta sig vilket leder till att hela avdelningen förbereder sig för deras giftemål under Amy´s ledning. Jake och Gina letar febrilt efter Pimentos mormors rubinörhängen.

10.30Brooklyn Nine-Nine Jake gör allt för att imponera på Amys pappa under familjemiddagen hemma hos henne. Holt stöttar Pimento när det är klart att han inte längre kan jobba för NYPD.

11.00Ink Master: Redemption Jesse Smith och Clint Cummings återvänder för att möta några missnöjda tatuerade och deras bittra bättre hälfter.

11.30Ink Master: Redemption Kundtjänst får jobba hårt när Randt Vollink och Mark Longenecker konfronteras av sina missnöjda tatuerade.

12.00NCIS: Los Angeles Nell samarbetar med Deeks i utredningen av en tidigare marinsoldat som förföljs av Al Qadea efter att ha förskingrat irakiska pengar. Samtidigt får Eric en ny samarbetspartner.

13.00NCIS: Los Angeles En NCIS-agent under täckmantel blir arresterad, misstänkt för att ha arbetat för en smugglare när hans egentliga jobb var att efterforska honom. Kensi och Deeks diskuterar sitt förhållande.

14.00L.A.'s Finest Syd och McKenna förbereder sig för att infiltrera Bishop Duvalls organisation, samtidigt hamnar Patrick i en svår sits på grund av sanningen om Nico.

15.05L.A.'s Finest Efter en häpnadsväckande upptäckt diskuterar Syd och McKenna vem de fortsatt kan lita på, samtidigt utreder de ett dödsfall i en park.

16.05NCIS: Los Angeles Teamet kopplar stölden av en undervattensdrone-prototyp till en TV-spelstreamers storslagna fest.

17.00NCIS: Los Angeles Efter att en marinlöjtnant försvann från platsen för en bilolycka upptäcker teamet att hans dator saknas tillsammans med konfidentiell information för pensionerade Navy SEALs-soldater.

18.00Seinfeld Elaine går på en blinddate och George får grapefruktsaft i ögat vilket gör att han blinkar konstigt.

18.30Seinfeld Elaine har besök av en utländsk maratonlöpare, som försov sig vid OS och missade sitt lopp.

19.00Simpsons Efter att ha räddat fru Krabappels liv börjar Ned Flanders och Edna att dejta. Det går bra fram till att Ned får reda på att hon även har dejtat Moe, Lenny, Comic Book Guy, och Aerosmiths trummis Joey Kramer.

19.30Simpsons Lisa anser att Homer beter sig märkligt. Hon kontaktar FBI för att ta reda på vad det är som försiggår.

20.00Seinfeld George försöker köpa soppa från ”sopp-nazisten”, och Elaine gör ett misstag med sin beställning och blir förbjuden att köpa soppa på ett helt år.

20.30Seinfeld George försöker hemlighålla sin bankomatkod för Susan.

21.00Spider-Man: Homecoming Amerikansk superhjälteäventyr från 2017

23.45Extinction Spansk drama/skräck från 2015

02.00S.W.A.T. SWAT-teamet samarbetar med enheten för organiserad brottslighet för att rädda en polis som arbetat under täckmantel och kidnappats av en hänsynslös sexhandelsring.

02.55Cops En fejd mellan två bröder eskalerar när en av dem drar sin pistol. En man vill inte hålla sig borta från sin ex-flickvän trots att han har besöksförbud.

03.30Cops På några sekunder går poliserna från att gripa en misstänkt till att rädda hans liv. En man reagerar dåligt när hans fru upptäcker sin internet-historik

04.00Men at Work Alla tycker att Milo går för snabbt fram i sin nya romans. Gibbs tillvaro som singel hotas när han går med på att passa en hund. Neal försöker att hitta stadens bästa hamburgare.

04.25Men at Work Milo bestämmer sig för att göra slut med Molly, men vill inte att de ska bli ovänner. Tyler och Gibbs kommer inte överens med ägaren till deras favoritrestaurang.

04.55Simpsons Lisa går med i en grupp med rika tjejer när hon träffar en ny kompis som älskar hästar. Homer tar med Marge på en romantisk kryssning.

05.25Simpsons När Simpsons hund biter Marge, utforskar familjen Tomtenissens tragiska förflutna.