MENY

Viasat Film

07.30Masterminds Zach Galifianakis, Kristen Wiig och Owen Wilson medverkar i denna verklighetsbaserade historia om ett amerikanskt bankrån. En säkerhetsvakt rånar banken han jobbar på, men avslöjas av sina kumpaner.

09.10Paterson Paterson (Adam Driver) kör en buss i staden som delar hans namn. Hans liv består av en enkel rutin: han kör sin buss, skriver poesi och dricker en enkel öl innan han kommer hem till sin fru Laura (Golshifteh Farahani). Hon uppmuntrar honom att publicera dikterna, men han har ingen lust att dela dem med världen.

11.10Kung Fu Panda 3 När Pos sedan länge försvunna far plötsligt återvänder, reser den återförenade duon till ett hemlig pandaparadis för att träffa några nya och roliga karaktärer. Men när den övernaturliga skurken, Kai börjar svepa över Kina och besegrar alla kung fu-mästare, måste Po göra det omöjliga— träna en by full av hans klumpiga bröder till att bli de obesegrade "Kung Fu Pandas"!

13.00Before I Fall En populär, självisk gymnasieelev återupplever samma dag, om och om igen, vilket alltid slutar på samma sätt—i en dödlig bilolycka. Med tiden måste hon lära sig hur hon kan förebygga olyckan samtidigt som hon blir en bättre och mer älskvärd person till de omkring henne.

15.00Smurfarna: Den försvunna byn [Dubbad version] [Dubbad version] En mystisk karta leder Smurfan och hennes bästa vänner Glasögon-, Klant- och Starksmurfen ut på ett spännande äventyr genom den förbjudna skogen där magiska varelser bor, för att hitta en mystisk och försvunnen by innan den elaka trollkarlen Gargamel gör det.

17.00Gold Kenny Wells (Matthew McConaughey) har ärvt ett företag som sysslar med guldutvinning, men framtiden ser inte ljus ut. Den ivriga geologen Michael Acosta (Èdgar Ramírez) övertalar honom till att öppna en gruva i Indonesiens djungel. Kenny drabbas dock av malaria och blir sängliggande i flera dagar. När han har återhämtat sig berättar Michael att de har hittat guld. Efter att ha importerat guldfyndigheten till USA utsätts Kennys företag för hänsynslösa börsmäklare på Wall Street som är fast beslutna om att göra förtjänst på hans vinst. Med uppmuntran och stöd från sin flickvän Kay (Bryce Dallas Howard) försöker Kenny försvara sitt guld.

19.00How to Be a Latin Lover Maximo, en så kallad "boy toy", dumpas av kvinnan som försörjt honom under ett tjugofem år långt äktenskap. Lycksökaren får lära sig att leva i ett liv utan lyx och tvingas flytta tillbaka till sin syster Sara och hennes tioårige son Hugo. Det tar inte lång tid för Maximo att återgå till sina förföriska metoder men hans färdigheter visar sig vara lite rostiga. På vägen tillbaka till lyckan spenderar Maximo tid med sin brorson och lär honom sina yrkesknep.

21.00All Nighter Mr. Gallo är en driven entreprenör som bestämmer sig för att hälsa på sin dotter, Ginnie, för ett spontant besök. När han inte kan hitta henne ber han hennes expojkvän, Martin, om hjälp som är en apatisk banjospelande slöfock. Den osannolika duon ger sig iväg på en bisarr resa genom Los Angeles där de möter hennes galna rumskamrater, ger sig in i slagsmål med främlingar och utvecklar en vänskap.

23.10Inferno Tom Hanks återvänder som Harvardprofessorn dr Robert Langdon i den spännande fortsättningen på Ron Howards filmatisering av Dan Browns böcker. En antik karta kan förhindra en akut fara i nutiden.

01.10Shut In Naomi Watts, Charlie Heaton och Oliver Platt medverkar i denna spännande thriller. En änkeman och barnpsykolog kämpar mot klockan för att rädda en patient när denna försvinner i de snötäckta skogarna.

03.00Ouija: Ondskans ursprung Elizabeth Reaser, Annalise Basso och Henry Thomas medverkar i denna skräckuppföljare. En änka, tillika medium, och hennes döttrar ställs mot demoner som nästlar sig in i deras liv via ett ouija-bräde.

04.50All Nighter Mr. Gallo är en driven entreprenör som bestämmer sig för att hälsa på sin dotter, Ginnie, för ett spontant besök. När han inte kan hitta henne ber han hennes expojkvän, Martin, om hjälp som är en apatisk banjospelande slöfock. Den osannolika duon ger sig iväg på en bisarr resa genom Los Angeles där de möter hennes galna rumskamrater, ger sig in i slagsmål med främlingar och utvecklar en vänskap.