MENY

Viasat Film

07.00Northpole Magin som får jultomtens släde att flyga världen över håller på att försvinna. Eftersom Clementine (Bailee Madison) lyckades rädda julen förra året ger jultomten henne i uppgift att hjälpa honom en gång till. Runt om i världen har han placerat ut kraftverk som driver hans magi. Ett av dessa är ett avlägset hotell som en gång tillhörde Grace (Anana Rydvavld). Nu ägs det av den framgångsrika affärskvinnan Mackenzie Warren (Lori Loughlin). Hon är besviken över att hotellet står och förfaller, men som tur är finns den ensamstående pappan och allt i allon Ian Hanover (Dermot Mulroney). Clementine måste försöka få paret att hitta julkänslan, annars finns det en risk att jultomten inte kommer att kunna leverera julklapparna till världens barn.

09.00Love the Coopers Sankt bernhardshunden Rags (med röst av Steve Martin) berättar historien om hur familjen Cooper försöker samlas för att fira julen. Sam (John Goodman) och Charlotte (Diane Keaton) planerar att anordna det perfekta julfirandet innan de avslöjar för sina barn att de, efter fyrtio års äktenskap, tänker skiljas som vänner. Samtidigt som den stora dagen närmar sig blir deras barn, barnbarn och barnbarnsbarn indragna i det julkaos, stök och groll som följer med en familj.

11.00Morran & Tobias Tobias (Robert Gustafsson) bor tillsammans med sin mamma Morran (Johan Rheborg). De försöker lösa en rad olika problem i vardagen på ett unikt och ofta förbryllande sätt.

13.00Den allvarsamma leken En gång i tiden var Lydia (Karin Franz Körlof) den oskyldiga flickan, dotter till en konstnär, som den unge journalisten Arvid (Sverrir Gudnason) förälskade sig i ute i skärgården. Eller var det snarare så, att han förälskade sig i tanken på vad kärlek bör vara? I dess renaste och mest obefläckade form. Kärlekens skönhet, det perfekta paret, kärlek vid första ögonkastet. Arvid känner att han vill påverka världen och bryta sig fri från sin sociala bakgrund. Hans journalistiska ambitioner står i vägen för äktenskap, och kärleken glider honom ur händerna. Tio år har gått sedan de först sågs. Nu är de gifta, men inte med varandra. De träffas på nytt och inleder en affär. Otroheten tvingar paret att reflektera över den tid som passerat, hur de har förändrats och hur långt ifrån varandra de verkligen är. Konsekvenserna av deras otillåtna relation är oförutsägbara.

15.00Ozzy Familjen Martin planerar sitt livs resa till Japan. Saker och ting börjar gå snett när de får veta ett deras älskade beagle Ozzy (med röst av Guillermo Romero) inte kan följa med dem. De besöker Blue Creek, ett lyxigt spa för hundar där man skämmer bort dem och uppfyller alla deras önskningar. När familjen Martins reser iväg, visar sig Blue Creek emellertid vara ett husdjursfängelse som styrs av brutala rottweilrar. Ozzy och hans fyrfota vänner planerar att rymma!

17.00Arrival Lingvisten Louise Banks (Amy Adams) undervisar på ett universitet när ett tiotal utomjordingar dyker upp på olika platser i världen. Överste G.T. Webster (Forest Whitaker) ber henne ta reda på varför rymdvarelserna har kommit till jorden. Hon och den teoretiska fysikern Ian Donnelly (Jeremey Renner) samarbetar för att försöka kommunicera med dem. De lyckas få kontakt med de sjulemmade varelserna, som använder sig av bläck och bildar cirkulära symboler för att kommunicera. Banks lär sig grunderna i deras språk, och lär i sin tur ut grundläggande engelska till dem. I takt med att hon blir bättre på språket börjar syner av hennes döda dotter att hemsöka henne. När hon frågar utomjordingarna varför de har kommit till jorden svarar de att de vill erbjuda vapen. Den kinesiska militären tolkar budskapet annorlunda, och avbryter kommunikationen. Spänningen stiger mellan nationerna, och världens länder står inför ett krig mot sig själva och utomjordingarna.

19.00Den försvunna byn [Dubbad version]: Premiere [Dubbad version] En mystisk karta leder Smurfan och hennes bästa vänner Glasögon-, Klant- och Starksmurfen ut på ett spännande äventyr genom den förbjudna skogen där magiska varelser bor, för att hitta en mystisk och försvunnen by innan den elaka trollkarlen Gargamel gör det.

21.00Manchester by the Sea Lee Chandler jobbar som vaktmästare i Boston. När hans äldre bror Joe plötsligt dör återvänder han till sin hemstad. Lee blir förvånad över att Joe har angett honom som enda målsman för sin brorsson Patrick. I och med hemkomsten till den lilla fiskebyn blir Lee tvungen att konfrontera det förflutna som han lämnade bakom sig då han träffar sin tidigare fru Randi. Han måste avgöra om han är redo att ta ansvar för Patrick, och samtidigt brottas han med tomrummet som hans döda bror lämnade efter sig.

23.15Flickan på tåget Rachel Watson är en nyskild kvinna vars alkoholproblem hjälper henne hantera sin separation och förlorade anställning. Hon tillbringar sin tid med att åka tåg och övervaka vad hennes ex-man Tom och hans nya fru Anna har för sig. Detta flyter ihop med ett lokalt par, Scott och Megan Hipwell, som tycks leva perfekta liv. Rachel spionerar på Megan när hon kysser en främling på sin balkong, vilket krossar hennes bild av ett perfekt äktenskap. Detta för in henne i en ond spiral av hårt drickande, och hon bestämmer sig för att konfrontera Megan.

01.10When the Bough Breaks Morris Chestnut, Regina Hall och Jaz Sinclair medverkar i denna spända dramafilm. Ett välbärgat par betalar en ung kvinna för att föda deras barn, men under graviditeten blir hon fixerad vid maken.

03.00The Infiltrator På 80-talet flödade kokain från Colombia i USA, allt under tillsyn av den ökända ledaren Pablo Escobar. Agenten Robert Mazur (Bryan Cranston) går under täckmantel och utger sig för att tvätta pengar för att infiltrera Escobars verksamhet och de korrupta banker som hanterar hans svarta pengar.

05.10Manchester by the Sea Lee Chandler jobbar som vaktmästare i Boston. När hans äldre bror Joe plötsligt dör återvänder han till sin hemstad. Lee blir förvånad över att Joe har angett honom som enda målsman för sin brorsson Patrick. I och med hemkomsten till den lilla fiskebyn blir Lee tvungen att konfrontera det förflutna som han lämnade bakom sig då han träffar sin tidigare fru Randi. Han måste avgöra om han är redo att ta ansvar för Patrick, och samtidigt brottas han med tomrummet som hans döda bror lämnade efter sig.