MENY

Viasat Film Action

06.00Power Rangers I staden Angel Grove, Jason Scott, Kimberly Hart, Billy Cranston, Trini och Zack utforskar en gruva där de avslöjar förtrollade reliker som ger dem supermakta. När de upptäcker ett rymdskepp som är dolda under jorden, väcker de medvetandet från den forntida krigaren Zordon och hans robotassistent Alpha 5. De förklarar att världen är hotad av den tidigare Green Ranger Rita Repulsa som har uppstått. Med Zordons tutelage måste vännernas band använda sina krafter tillsammans för att besegra Repulsa och hennes minions.

08.00Beautiful Creatures Dorothy tänker lämna sin knarkande pojkvän. På en bakgata blir hon vittne till när en ung kvinna, Petula, misshandlas av sin kille Brian. Dorothy klipper till honom med ett järnrör, men tyvärr slår hon lite för hårt...

10.10Superswede: En film om Ronnie Peterson Den svenska racingföraren Ronnie Peterson dog i en våldsam krasch på Monzabanan 1978, vilket chockade en hel värld. I dokumentären medverkar Ronnies dotter Nina Kennedy och några av de största namnen i racingvärlden. Det är en storslagen resa till en tid då Formel 1 innebar glamour, hjältemod och affärer. Dokumentären skildrar också de händelser som lett till att ett dussintals förare mist sina liv på bara ett årtionde.

12.00T.M.N.T. Teenage Mutant Ninja Turtles behövs mer än någonsin, men Raphael (med röst av Nolan North), Donatello (med röst av Mitchell Whitfield), och Michelangelo (med röst av Mikey Kelley) har tappat riktningen i livet. Deras ledare Leonardo (med röst av James Arnold Taylor) har skickats till Centralamerika av deras mästare Splinter (med röst av Mako Iwamatsu i sin sisa roll) för att träna. Donatello och Michelangelo har i Leonardos frånvaro startat egna verksamheter. Men något skumt pågår i New York. En armé av forntida varelser hotar att ta över världen om inte hjältarna med skal slår sig samman för att än en gång rädda den.

14.00All Nighter Mr. Gallo är en driven entreprenör som bestämmer sig för att hälsa på sin dotter, Ginnie, för ett spontant besök. När han inte kan hitta henne ber han hennes expojkvän, Martin, om hjälp som är en apatisk banjospelande slöfock. Den osannolika duon ger sig iväg på en bisarr resa genom Los Angeles där de möter hennes galna rumskamrater, ger sig in i slagsmål med främlingar och utvecklar en vänskap.

16.10We Don’t Belong Here Nancy Green drivs till vansinne av hennes sons, Maxs försvinnande. Hon och hennes tre dysfunktionella döttrar Lily, Elisa och Madeline upptäcker att deras släkte har en mörk hemlighet som sträcker sig långt bakåt i familjens historia.

18.00The Great Wall William Garin (Matt Damon) och Pero Tovar (Pedro Pascal) är två legosoldater som är på jakt efter att avslöja hemligheten bakom krutet. De tas till fånga av trupperna som är stationerade på en högborg vid den kinesiska muren. Efter att ha fått tala med medfången sir Ballard (Willem Defoe) blir de rekryterade av befälhavaren Lin Mae (Jing Tian) och får hjälpa till i kampen mot de oändliga massorna av övernaturliga varelser som muren byggdes för att hålla i schack.

20.00Baby Driver Baby är en skicklig förare som lider av tinnitus och lyssnar därför konstant på musik. Hans värld vänds upp och ned när han träffar servitrisen Deborah, som han blir blixtförälskad i. Ledaren Doc, som planerar rån, sätter käppar i hjulet för deras planer om att rymma ihop när han hotar med att skada henne. Fast besluten om att genomföra ett sista rån kantas Babys flykt från den undre världen av stor fara.

22.00Änglar och demoner Strax efter påvens död, dör även de kardinaler som tippats bli hans ersättare, en efter en. Alla ledtrådar pekar åt broderskapsorden Illuminati. Men Illuminati finns inte längre – eller gör de det? Vatikanen kontaktar Professor Langdon från Harvard för att få bukt på morden. Tillsammans med den vackra vetenskapskvinnan Vittoria Vetra ger han sig ut i den romerska natten för att dechiffrera symbolers dolda mening. Utredningen leder dem inte bara i famnen på en skräckinjagande opponent, men även till en upprörande upptäckt och en chockerande insikt.

00.15X-Men: Apocalypse Under nittonhundratalet har en forntida mutant med namnet Apocalypse stigit från den skiftande sanden i Kairo, där han rekryterar sin första ryttare, en tjuv med förmågan att manipulera vädret. Han tar hjälp av Magneto som är bekymrad över mänskligheten, särskilt sedan hans familj dödades. Hans tidigare vän professorn Charles Xavier och hans skola med begåvade elever måste nu samarbeta för att förhindra världens undergång.

02.40The Last Stand Efter ett misslyckat tillslag lämnar polischefen Ray Owens (Arnold Scharzenegger) narkotikaroteln i Los Angeles bakom sig, tyngd av ånger och samvetskval, för att istället handskas med de få brott som begås i den lugna gränsstaden Sommerton Junction. Men de stilla dagarna når sin ände när den ökände knarkkungen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) lyckas rymma från en FBI-eskort.

04.30Takers Ett erfaret gäng bankrånare planerar en avancerad kupp. I gruppen finns Gordon Cozier (Idris Elba), John Rahway (Paul Walker) och Jake Attica (Michael Ealy), som har visat vad de går för i en rad olika rån. Deras senaste kupp riskerar dock att misslyckas på grund av den obevekliga Los Angeles-polisen Jack Welles (Matt Dillon) som är dem på spåren.