MENY

Viasat Film Family

07.00Arthur och de två världarna Maltazard, Onde M, är nu sju fot lång och utvecklas bland människorna medan han orsakar skräck vart han än går. Hans mål är enkelt: att skapa en armé av gigantiska kumpaner och ta över universum. Under tiden är Artur fortfarande en Minimoj och därmed i ett stadium där han är oförmögen att försvara sig. Med hjälp av Selenia och Betameche kläcker han en plan för att återuppnå sin vanliga storlek: det enda de behöver göra är att infiltrera Arhurs hus genom rörinstallationerna, ta ett elektriskt tåg från hans sovrum till hans farfars arbetsrum och hitta ett elixir som ska få honom att växa tillbaka till sin mänskliga storlek. Låter enkelt, om det inte var för Darkos, Maltazards egen son, som är dem hack i häl.

09.00Der var engang en dreng Livet blir komplicerat när tioårige Kalles nyfödda syster föds med en ryggdefekt som liknar vingar. Ingen annan än Kalle ser vad hans syster egendomliga bihang verkligen är för något och snart förs hon iväg till den kända platsikirurgikliniken för att ta bort dem. Kalle beslutar sig för att stoppa amputationen av sin systers vingar och ger sig av på en räddningsaktion. På vägen möter han den släpphänte mekanikern Alf, som går med på att hjälpa honom. De drar iväg i Alfs vita 1960-års Cadillac i en kamp mot klockan genom en höstfärgad värld av sång och dans.

11.00Tempelriddarnas skatt II År 1361, när kung Valdemar av Danmark och hans män närmar sig muren i Visby, lägger den unga flickan Sigrid ut spår som leder till en fantastisk, gömd skatt. Sju hundra år senare tvingas 14-åriga Katrine och hennes vänner att följa ledtrådarna för att hitta hennes bortrövade far och den hemliga skatten. Men det Svarta Brödraskapet är dem i hälarna. Kommer barnen att hitta Katrines far och kommer Sigrids ledtrådar att hjälpa dem finna skatten?

13.00Gladiators of Rome [Dubbade Versionen]. En ny hjälte blir till i denna animerade film av mytologiska proportioner. Timo (Luca Argentero) är en elev på gladiatorakademin i Rom, men han har ingen önskan om att bli gladiator som sin styvfar. I alla fall inte förrän den förtrollande Lucilla (Laura Chiatti) ger honom ett skäl att träda in på arenan. Han och en grupp vänner hjälps åt för att göra Timo till hennes drömmars gladiator. Det hela är början på ett spännande äventyr mot att bli Colosseums främsta mästare.

15.00Tempelriddarnas skatt III En grupp tempelriddare reser till Malta för att återlämna en stulen skatt som tillhör ett hemligt ordenssällskap. Men en av tempelriddarna förälskar sig i en förförisk maltesiska och avslöjar deras ärende till ön. Kort därefter blir han kidnappad och hans vänner måste tillämpa all sin list för att befria honom och se till att skatten kommer i rättan händer.

17.00Surf's Up 2: Wave Mania [Dubbad version] [Dubbad version]. Cody Maverick (Jeremy Shada) och hans fru Lani (Melissa Sturm) hänger på The Hang 5, ett legendariskt team surfande fåglar. Teamet består av den tvärsäkre J.C. (John Cena), den stoiske Undertaker (The Undertaker), den fräcke Hunter (Triple H) samt den söta Paige (Paige). Tillsammans letar de efter ett legendariskt surfställe, där en över 15 meter hög, grym våg lär finnas!

19.00The Last Dragonslayer Detta är berättelsen om 15-åriga Jennifer Strange som driver en arbetsförmedling för magiker i en värld där magi har tappat i kraft, och ersatts med modern teknik. Exempelvis används numera flygande mattor för att leverera pizza. Men Jennifer upptäcker också att den sista draken är jagad.

21.20Alle For Tre Timo (Rasmus Bjerg) och Ralf (Mick Øgendahl) begår fortfarande bedrägerier för att tjäna ihop pengar. Deras liv förändras dock drastiskt när deras pappa plötsligt dör, och de får en chans till ett stort arv. Arvet är dock tänkt att gå till en hittills okänd syster. Därför beger sig Timo och Ralf till Italien där både arvet och systern befinner sig, men hon har en egen agenda, och den involverar både litervis med grön målarfärg och en miljonär. Ralf är glad över den nya familjemedlemmen, men Timo har svårt för att släppa sina planer.

23.00Sausage Party Seth Rogen, Kristen Wiig och Jonah Hill medverkar i denna gulliga men grova tecknade film. En varmkorv drömmer om att bli köpt, men får veta sanningen om vad som händer utanför snabbköpet.

01.00Small Town Killers Ib (Nicolas Bro) och Edward (Ulrich Thomsen) är trötta på sina kärlekslösa äktenskap. De drömmer om att leva livet med de undanstoppade pengarna som de har tjänat under åren genom ett extraknäck. Efter ett hätskt gräl med sina fruar dricker de sig fulla och anlitar en hänsynslös rysk torped för att mörda deras makar. De har dock grovt underskattat sina fruar, och det blir början på en märklig resa där Ib och Edward själva blir måltavlor.

03.00I Spy Alex Scott (Owen Wilson) är en hemlig agent som har fått i uppdrag att återta ett specialbyggt smygflygplan som är osynligt för alla former av osynlighet. Scott får veta att en skurkaktig agent har sålt det till den skrupelfria vapenhandlaren Arnold Gundars (Malcolm McDowell). Efter att missat chansen att ta Gundars på bar gärning får Scott veta att han är ett fanatiskt boxningsfan. Därför anlitar han mellanviktsmästaren Kelly Robinson (Eddie Murphy), vars ego nästan överträffar skickligheten i ringen.

04.50Power Rangers I staden Angel Grove, Jason Scott, Kimberly Hart, Billy Cranston, Trini och Zack utforskar en gruva där de avslöjar förtrollade reliker som ger dem supermakta. När de upptäcker ett rymdskepp som är dolda under jorden, väcker de medvetandet från den forntida krigaren Zordon och hans robotassistent Alpha 5. De förklarar att världen är hotad av den tidigare Green Ranger Rita Repulsa som har uppstått. Med Zordons tutelage måste vännernas band använda sina krafter tillsammans för att besegra Repulsa och hennes minions.