MENY

Viasat Film Family

07.00Flygande farmor Den nioåriga Eva vill inte vara hemma på sommarlovet när alla andra är på semester. Dessutom arbetar hennes föräldrar. Hon sticker iväg till Rom med farmor för att leta efter postplanspiloten Åge, som var farmors stora kärlek i tre dygn för länge sedan.

09.00Gladiators of Rome [Dubbade Versionen]. En ny hjälte blir till i denna animerade film av mytologiska proportioner. Timo (Luca Argentero) är en elev på gladiatorakademin i Rom, men han har ingen önskan om att bli gladiator som sin styvfar. I alla fall inte förrän den förtrollande Lucilla (Laura Chiatti) ger honom ett skäl att träda in på arenan. Han och en grupp vänner hjälps åt för att göra Timo till hennes drömmars gladiator. Det hela är början på ett spännande äventyr mot att bli Colosseums främsta mästare.

11.00Bølle Bob og Smukke Sally Bølle Bob är Solbys skitunge, en naturlig bråkstake, men har ett hjärta av guld. En dag går han för långt när han förstör öppningen av det nya enrumshotellet. Synd bara att hans hemliga kärlek är hotellägarens dotter...

13.00Balto [dubbad version] [Dubbad version] Balto (Kevin Bacon) är utstött på grund av sin härstamning, som är till lika hälft varg som människa. Bortstött av såväl människor som vargar lär han känna gåsen Boris (Bob Hoskins) och isbjörnarna Muk och Luk (Phil Collins). Han tävlar om Jennas (Bridget Fonda) gunst med den hänsynslöse flockledaren Steele (Jim Cummings). När staden Nome drabbas av en difteriepidemi, måste Balto finna modet att övervinna när hundra mil Alaskavildmark och rädda barnen mot alla odds.

15.00Surf's Up 2: Wave Mania [Dubbad version] [Dubbad version]. Cody Maverick (Jeremy Shada) och hans fru Lani (Melissa Sturm) hänger på The Hang 5, ett legendariskt team surfande fåglar. Teamet består av den tvärsäkre J.C. (John Cena), den stoiske Undertaker (The Undertaker), den fräcke Hunter (Triple H) samt den söta Paige (Paige). Tillsammans letar de efter ett legendariskt surfställe, där en över 15 meter hög, grym våg lär finnas!

17.00Kalla mig bara Aksel Livet är inte lätt när du heter Aksel och är en dansk unge som älskar köttbullar. Speciellt inte när du mycket hellre skulle vilja vara en av de coola muslimska killarna som har guldhalsband och säger coola saker på arabiska. För att göra saken värre blir Aksel under lovet ihoptussad med de två tjejerna, Fatima och Annika, för att uppträda med en sång i stadens ungdomsklubbs sångtävling. Flickorna vill göra en tjejig popsång och hela juryn består av muslimska killar. Fatima får utegångsförbud av sina föräldrar och kan inte uppträda, så Aksel inser att han måste agera och fixa allt på sitt eget unika sätt.

19.00Ozzy [Dubbad version] [Dubbad version] Familjen Martin planerar sitt livs resa till Japan. Saker och ting börjar gå snett när de får veta ett deras älskade beagle Ozzy (med röst av Guillermo Romero) inte kan följa med dem. De besöker Blue Creek, ett lyxigt spa för hundar där man skämmer bort dem och uppfyller alla deras önskningar. När familjen Martins reser iväg, visar sig Blue Creek emellertid vara ett husdjursfängelse som styrs av brutala rottweilrar. Ozzy och hans fyrfota vänner planerar att rymma!

21.00Garden State Andrew Largeman är en medelmåttig tv-skådis som spelar en trögfattad fotbollsspelare. Hans kontrollerande far har fått Andrew att tro att det är hans fel att mamman sitter i rullstol. Andrew bestämmer sig för att sluta med drogerna, och ser plötsligt sin tillvaro med nykter blick.

23.00Fifty Shades of Black Hannah Steale (Kali Hawk) är en nyutexaminerad collegestudent som skickas att intervjua den framgångsrike entreprenören Christian Black (Marlon Wayans). Hannah finner snart att hon har fallit för den mystiske magnaten, och de inleder ett förhållande. Hon märker emellertid snart att han har smaker som är av det mörkare slaget.

01.00Then She Found Me Läraren April befinner sig mitt i en 40-årskris. Hennes man har precis lämnat henne och hennes mamma har just dött. Aprils biologiska mamma, den excentriska TV-värden Bernice Graves, kontaktar henne en dag och vill bli en del av Aprils liv. Samtidigt hamnar April i armarna på en av sina elevers far.

03.00The Boss Michelle Darnell (Melissa McCarthy) har hamnat i fängelse efter att ha åtalats för insiderhandel. När hon blir frisläppt tänker hon vinna tillbaka förtroendet från sina vänner, fiender och hela USA. Men när hon inte har någon att vända sig till flyttar hon och hennes unga dotter in till assistenten Claire (Kristen Bell). Michelle låter sig inte påverkas av motgången utan ger sig ut för att bygga upp sitt imperium igen och återfå sin forna glans.

05.00Gamba [Dubbade versionen]. Gamba, en modig mus, bestämmer sig för att ge sig ut på ett äventyr till havs med sin vän Mampuku. Längs vägen träffar han Chuta som behöver hjälp att försvara sin by från ett gäng vesslor som leds av den ondskefulla Noroi. De måste lära sig försvar och samarbete för att skydda sina vänner.