MENY

Viasat Film Family

07.00Gilbert's Grim Revenge Gilbert (Simon Hobbel Rosendahl) är fruktansvärt allergisk mot ägg. De får honom att kräkas kraftigt, och har därför gjort honom utstött i skolan. Han blir trots det vän med den söta tjejen Line (Hannah Dybvand) när de flyttar. Det korta andrummet upphör dock när hans faster Doris börjar leta efter honom. Hon försöker förgifta honom genom hans äggallergi, vilket skapar ett utslag i halva hans ansikte. Gilbert inleder då en rad upptåg mot den fruktansvärda Doris!

09.00Radiopiraterne Karl Jonathan Grannemann (Anders Hermann Clausen) och hans pappa (Fridtjov Såheim) flyttar till den förfallna barndomsbyn Skjrlleruten. Där är barnen tvungna att leva under onödigt stränga regler. De tillåts inte att utsätta sig för några faror eller nöjen som förknippas med barndomen, utan blir tvingade till allt från att bära hjälmar på skolans lekplats till att behöva använda cyklar med stödhjul tills de är tretton år gamla. I ett ungdomligt uppror försöker Karl och hans nya vän Sisiline (Helene Gystad) störta de stela och tråkiga vuxna genom att sända radio från en övergiven piratradiostation. Men de vuxna vägrar att ge upp sina stränga regler.

11.00Kung Fu Panda 3 [Dubbad version] [Dubbad version] När Pos sedan länge försvunna far plötsligt återvänder, reser den återförenade duon till ett hemlig pandaparadis för att träffa några nya och roliga karaktärer. Men när den övernaturliga skurken, Kai börjar svepa över Kina och besegrar alla kung fu-mästare, måste Po göra det omöjliga— träna en by full av hans klumpiga bröder till att bli de obesegrade "Kung Fu Pandas"!

13.00Tempelriddarnas skatt De fyra barnen, Katrine, Nis, Matias och Fie är på Bornholm och blir intresserade av gamla historier och myter. När de hör talas om en tempelriddarens skatt beger de sig ut på ett häftigt äventyr.

15.00Nicke Nyfiken [Dubbad version]. Ted, som arbetar som guide på Bloomsberry-museet, skickas på ett slags "affärsresa" av museets ägare i syfte att hitta Zagawa-helgedomen och stöter på en lekfull och nyfiken apa... faktiskt en schimpans, som han kallar "Nicke". Efter en misslyckad resa återvänder han till USA, bara för att hitta Nicke, som hållit sig gömd under hela båtresan och nu vill återlämna Teds hatt. Åter i USA åtar sig Ted att ta hand om Nicke, som inte kan hjälpa det att han gör Teds liv ännu mer hektiskt än det redan var.

17.00Pingvinresan [Dubbad version] [Dubbad version] Kejsarpingvinerna övervinner skrämmande hinder för att kunna återvända till sina avelsmarker för parningstiden. Detta är historien om en flock - med fokus på ett speciellt par - när de ger sig iväg på deras årlig resa över Antarktis. En färd som innehåller alla stora livsögonblick: från födsel till död, från dejting till parning, från komedi till tragedi och från kärlek till en kamp om överlevnad.

19.00Dumma mej 3 [Dubbad version] [Dubbad version] Superskurken Gru får sparken från antiskurkligan för att han misslyckas stoppa det senaste hotet mot mänskligheten. Han känner sig nedstämd, men blir snart på bättre humör då han får veta att sin tvillingbror Dru vill träffa honom. Gru och hans familj hälsar på sin bror och hans överdådiga hem. Bröderna slår sig ihop för att besegra den tidigare barnstjärnan, och numera superskurken, Balthazar Bratt, som terroriserar världen. Miniorerna börjar strejka i protest mot Grus svala intresse om att ta över planeten.

21.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

23.00Extract Joel, ägaren till en fabrik som framställer extrakt, kämpar med oändliga personliga och arbetsrelaterade problem, som till exempel sin potentiellt otrogna fru och anställda som vill utnyttja honom.

01.00Sausage Party Seth Rogen, Kristen Wiig och Jonah Hill medverkar i denna gulliga men grova tecknade film. En varmkorv drömmer om att bli köpt, men får veta sanningen om vad som händer utanför snabbköpet.

03.00Klassfesten 3 De tre vännerna Niels (Nicolaj Kopernikus), Thomas (Troels Lyby) och Andrew (Anders W. Berthelsen) ger sig ut på en fantastisk resa genom ett somrigt Danmark på väg mot en spektakulär dopfest.

05.00Ice Age: Scratattack [Dubbad version] [Dubbad version] Scrats fortsatta försök att få tag i sitt ekollon leder till att han utlöser en rad händelser som får meteorer att störta ned mot jorden. Den kaosartade situationen tvingar Manny, Diego, Sid och deras familjer att söka skydd. Den äventyrslystna vesslan Buck varnar dem för att ett massutdöende snart kan vara ett faktum. I jakten på ett nytt hem träffar de en rad nya figurer och hälsar på exotiska lokalbor.