MENY

Barnkanalen

10.45Wibbly Gris Tåg. Wibbly Gris är en småbarnserie som på ett humoristiskt sätt tar upp barnens dagliga göromål. Wibbly klättrar i träd, slår in paket eller går och lägger sig. Han rör sig obehindrat mellan fantasi och verklighet. Svenska röster: Oliver Gramenius, Daniel Melén, Anna Arnbom, Mimmi Sandén m.fl. Textat sid. 199.

10.55Hej Jycke Meditationsmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

11.05Bing Ekollon. Ekollon. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

11.10Victor & Josefine Det flygande tefatet. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

11.25Mästerflygarna Pyramidpojken. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

11.35Träd Fu Tom Den sista Krumeluren. Följ med till Trädtopolis, en förunderlig plats där du kan hjälpa till att skydda och hjälpa invånarna med Träd Fu-magi. Textat sid. 199.

12.00Läsa med - pashto Det finns inga lejon i Hammarkullen. Det finns inga lejon i Hammarkullen. Två killar ska korsa en liten skogsdunge men en av dem tvekar. Tänk om det finns farliga djur där? Om att byta perspektiv. Del 6 av 6. UR.

12.05Pinos dagbok - tigrinja Pino och pottan. Idag ska Pino köpa en potta. Det ska bli kul. Pingvinen står bakom disken i pottaffären. Bakom honom finns en hylla full med intressanta pottor i olika färger och former. Vilken potta ska Pino välja? Del 2 av 20. UR. Textat sid. 199.

12.10Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Det rätta ljudet. Det rätta ljudet. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.

12.20Drakens hotell - teckenspråkstolkat Säsong 2. Rosa blir svartsjuk. Rosa och Draken är bästa vänner. Men när en gäst som behöver Drakens hjälp kommer till hotellet, lämnar Draken Rosa ensam. Rosa blir svartsjuk och tar en gruvlig hämnd. Textat sid. 199.

12.30Pappa på förskolan - teckenspråkstolkat Ökenäventyr. Pappan och barnen bygger en fantastisk pyramid i sandlådan. Där ska de bo. Men nej, vandaler kommer och förstör hela bygget. Pappan och barnen bryter ihop. Pappan krymper och hamnar i ett spännande ökenäventyr med kameler och hägringar. Var ska detta sluta?. Textat sid. 199.

12.35Paulinas vlogg Barnprogram på meänkieli/svenska. Säsong 2. Paulina lagar världens godaste tacos. Och så är hon irriterad på katten Lynx. Häng med kattkvinnan från Övertorneå, 23-åriga Paulina. Textat sid. 199.

12.50Ninjaman - romani Ninjaman stöter på en konkurrerande superhjälte, Ninjawoman. När larmet går så vet Ninjaman att barn behöver hans hjälp. Då rycker han ut och rusar blixtsnabbt till undsättning. Del 7 av 8.

12.55Ninjaman - romani Ninjaman spelar in en överlevnadsdokumentär ute i vildmarken. När larmet går så vet Ninjaman att barn behöver hans hjälp. Då rycker han ut och rusar blixtsnabbt till undsättning. Del 8 av 8.

13.05Alla älskar fotboll Program på teckenspråk. Idag finns tränaren Ali Attar på plats för att träna laget IK Hephata. Barnen får göra många övningar och Ali berättar vad han tycker är viktigast med fotboll. Barnen ställer frågor till proffsspelaren Mimmi Larsson och även till en fotbollsspelare som heter Zorss. Det blir också en träningsmatch och alla tycker dagen varit toppen. Del 2 av 8. Textat sid. 199.

13.20Labyrint - syntolkat Taurus är sjuk och kan inte tävla idag. Stinger får ställa upp som ersättare och testa sina förmågor som slajmare i labyrinten. Daidalos upptäcker också ett virus i slajmsystemet. Daidalos spelas av Leif Andrée och programledare är Kitty Jutbring. Del 7 av 10. Textat sid. 199.

14.05Familjen Rysberg - syntolkat Svensk komediserie från 2018. Säsong 4. Drak-Olles rysliga morsa. Till Drak-Olles stora fasa kommer hans mamma på besök för första gången på hundra år. Och som om inte det var nog har hon dessutom med sig en obehaglig överraskning. Samtidigt har Vampyrella bestämt sig för att adoptera en föräldralös fladdermus. Manus och regi: Fredde Granberg och Thomas Claesson. Del 4 av 12. Textat sid. 199.

14.30Lilla Aktuellt skola 2018-11-16. Direktsända nyheter för barn och ungdomar. UR. Textat sid. 199.

14.45Lilla Aktuellt teckenspråk 2018-11-16. Nyheter för barn och ungdomar. UR.

15.00Annedroider Kärlekens kraft. Kärlekens kraft. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.20MI High Pippi i buren. Nya äventyr för nya agenter inom MI9. En ny, mycket mäktigare, fiende också. Textat sid. 199.

15.50Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Kamerakatastrof. Kamerakatastrof. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.15Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Del 10 av 26. Under dansen på surfklubben avslöjar Mike att han inte kan dansa. Nästa dag får gruppen i uppgift att undersöka psykologin bakom lärandet. Och till Mikes förfäran bestämmer sig eleverna för att som sitt projekt försöka lära honom att dansa. Textat sid. 199.

16.40Jobbigt läge Allt för jämlikheten. Allt för jämlikheten. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 2. Textat sid. 199.

17.10Lille Roy Mors dag. Mors dag. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

17.25Franklin och hans vänner Franklin och det fantastiska, förbluffande cirkus. Franklin och det fantastiska, förbluffande cirkustricket. Sköldpaddan Franklin och hans vänner lär sig många saker under sina glada äventyr i det färgsprakande Skogland. Förutom allt kul vi får delta i när vi följer deras lekar och äventyr så lär vi oss om hur viktigt det är att hjälpa andra och vara schysst mot sina vänner. Textat sid. 199.

17.40Ballonggården Gräsdagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

17.45Daniel Tigers kvarter Daniel smakar på ny mat. Daniel smakar på ny mat. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.10Simon Om en liten stund. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.20Molang Pigvinen. Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu.

18.25Pappa på förskolan Soppan. Idag är det soppa på förskolan. Gott men oj så blött det är, tycker pappan. Alla äter och sörplar. Pappan får inte i sig ett endaste dugg. Till slut häller han resolut upp soppan i ett glas. Skål då! Pappan krymper och hamnar naturligtvis i sopptallriken och blir jagad av en haj. Hur ska det gå?. Textat sid. 199.

18.30Gissa Alex Alex Hermansson tar dig med genom fredagkvällens program i Barnkanalen. På vägen antar han utmaningar och ditt uppdrag blir att gissa hur det går. Textat sid. 199.

18.30Pax jordiska äventyr Parken. Del 3 av 10: Parken. Den galna Pax landar på den märkliga planeten Jorden och tampas med Arga tanten om den försvunna manicken. Pax umgås med änderna, blir nypt i rumpan och kör rakt in i en picknick med Arga tantens elbil. Ska hon trots alla hinder lyckas stråla upp sig till rymdskeppet med manicken i behåll? Textat sid. 199.

18.45Djupet Saknade. Saknade. Ombord på ubåten Arronax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

19.10Familjen Rysberg Svensk komediserie från 2018. Säsong 4. Frankensteins sup. Den ökände Dr Frankenstein kommer till hotellet med sin fasansfulla assistent Igorina. Dom är bland dom levande för att söka efter en ny hjärna till sitt senaste monster. Problemet är bara att den tillhör nån som lever. Manus och regi: Fredde Granberg och Thomas Claesson. Del 5 av 12. Textat sid. 199.

19.35Zombie-Lars Norsk dramaserie från 2016. Herman och Carolin. Lars är till hälften zombie och till hälften människa, eller halvt levande-olevande som är den politiskt korrekta termen. I den nya staden och skolan han flyttar till är det dock inte alla som vill ha honom där. Textat sid. 199.

19.50Grizzy och lämlarna Kontrollbjörn. Kontrollbjörn. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

04.30Klassen Utvecklingssamtalet. Varför vill Linus slippa utvecklingssamtalet?. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Ute. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy lamm Timmys picknick. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.20Långhalsen Lo Plocka äpplen. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.30Pocoyo Full i skratt. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.35Skåpbilen Olle Guppesta-rallyt. Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!. Textat sid. 199.

05.40Wibbly Gris Studsboll. Wibbly Gris är en småbarnserie som på ett humoristiskt sätt tar upp barnens dagliga göromål. Wibbly klättrar i träd, slår in paket eller går och lägger sig. Han rör sig obehindrat mellan fantasi och verklighet. Svenska röster: Oliver Gramenius, Daniel Melén, Anna Arnbom, Mimmi Sandén m.fl. Textat sid. 199.