MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Paraply. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Omtankens dag, del 1:2. Omtankens dag, del 1:2. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.10Claude Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

06.25Kiri & Lou Låtsaskompisen. I en underbart underlig skog skrattar och sjunger Kiri & Lou med sina vänner - och lär sig hantera alla barndomens känslor. Textat sid. 199.

06.30Simon Grodsången. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Dinoranchen Stoppa spinosaurusen. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. Textat sid. 199.

06.45Kojsagor De kivande monstren. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

06.55Molang Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu. Drömjobb.

07.00PAW Patrol Valparna räddar klumpiga katter. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

07.10Bluey Håll den uppe. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

07.20Fåret Shaun Ping-pong, tjoff!. Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård. Textat sid. 199.

07.25Familjen Rävling Skogsbalen. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

07.40Paddingtons äventyr Paddington och meteorregnet. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

07.50Andys akvatiska äventyr Andy och valrossungarna. Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!. Textat sid. 199.

08.05Tilde Tilde, frånkopplad. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.15Pirata & Piloto Farbror Murän den Stores gyllene gräs. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.25Mästerflygarna Krävande grävande. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

08.40Pyjamashjältarna Små superhjältar. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

08.50Ax till max Smilet. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

09.00Safirdrakens krafter Tigerprinsen. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

09.10Fix och trix Bubbel-trubbel. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

09.25Luo Bao Bei Kattfisk 4. Att vara sju år och nyfiken på världen och allting är kul och klurigt. Tur att Luo Bao Bei har sin hemliga vän Skärbjörn - och sina verkliga vänner Timo och Fanny. Textat sid. 199.

09.35Heidi Klara står. Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 21: Klara står. Textat sid. 199.

09.55Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Äppeltunas fasadklättrare. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

10.20Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Kitesurfing eller hästbasket. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

10.40Arthur & Excalibur Ord är bundet. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Ord är bundet. Textat sid. 199.

10.55Super-duper-asgrymt! Grattis! Här får du en get!. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

11.05Skattsökarna Doolins gyllene harpa. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dom. Textat sid. 199.

11.20Nina Patalo Drick Tjohoo!. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.25Bangarang Hjärnbyte. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.35Våfflan Våfflan är sjuk. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

11.50Monsterskolan Gosemonstret. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

11.55Greta Gris Akvariet. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

12.00Pinos dagbok - polska Pino åker tåg. Pino åker tåg. Genom tågfönstret ser han allt som tåget passerar. Men Pino blir trött och Pino somnar. Del 7 av 20. UR.

12.05Pinos dagbok - polska Pino polis. Pinos vänner ska gå till stranden men kan inte komma över gatan. Det ordnar Pino polis! Del 8 av 20. UR.

12.10Uppfinnar-Johanna - engelska Skrämselmaskinen. "Du får inte vara med", säger en taskig typ till Johanna och tar hårt i hennes arm. Johanna blir rädd och går hem. Hon tänker göra en ny uppfinning som får tyst på alla gaphalsar och taskmörtar. Del 4 av 7. UR.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Vakna, Igglepiggle!. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.45Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippis jul. Nu är det jul, och Prusseluskan kan inte stå ut med tanken på att Pippi ska fira jul ensam. Så på julmarknaden bussar hon poliserna Kling och Klang på Pippi för att få henne till barnhemmet. Men Pippi är inte så lätt att fånga. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Del 8 av 13: Pippis jul. Textat sid. 199.

13.15Miss Moon Jonna och grodan. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

13.25Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

13.30Magiska fyran Den magiska harpan. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Den magiska harpan. Textat sid. 199.

13.45Grizzy och lämlarna Kung Fu-lämlar. Kung Fu-lämlar. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

13.50Legendarerna Kilimanchu vaknar. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Kilimanchu vaknar. Textat sid. 199.

14.10Gumballs fantastiska värld Tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den före detta guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.25Lilla Aktuellt skola Nyheter för barn och ungdomar om veckans viktigaste händelser. UR.

14.45Lilla Aktuellt teckenspråk Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar. UR.

15.00MI High Brittisk dramaserie i 13 delar, femte säsongen. Den förlorade hjälten. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.30Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Sömnlös i skolan. Sömnlös i skolan. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 3. Textat sid. 199.

15.50Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

16.15Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.40Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

16.45Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Den som gräver en grop. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

16.55Ett fall för KLURO Ett ljudligt fall. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

17.10Pirater i huset intill Grälet. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Grälet. Textat sid. 199.

17.20Monsterbarnvakterna Här ska handlas!. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

17.30Louie & Yoko bygger En tennisbana. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.

17.40Bing Nicky. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.45Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Den enorma sjöelefanten. Den enorma sjöelefanten. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Spela memo. Livia och Draken spelar memory-spel. Textat sid. 199.

18.00Mini-Agenterna Fallet med den kidnappade tävlingshunden. En supersnabb tävlingshund har blivit stulen på väg till en greyhound-tävling. Kommer Mini-Agenterna hinna hitta skurken och få tillbaka hunden innan tävlingen börjar? Del 4 av 12. Textat sid. 199.

18.15Paddingtons äventyr Paddington och talangshowen. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

18.30Robin Hoods rabalder och rackartyg Robins bro. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Robins bro. Textat sid. 199.

18.40Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Tomt i tanken, del 2:2. KLURO får mer och mer att göra och det är verkligen dags att tänka nytt. Medan de andra agenterna fortsätter lösa konstigheter startar Stora O en mobil patrull med fyra specialplockade agenter för uppdrag runtom i världen. Denna gång: Tomt i tanken, del 2 av 2. Textat sid. 199.

18.55Kokobäng Det ultimata barnprogrammet. Anna tror plötsligt att hon är kunglig och kräver att de andra beter sig annorlunda mot henne. Oskar vill göra det ultimata barnprogrammet, "Delfinhäst-unicorn-kaninhoppnings-ninjavalparna", men Alex vill absolut inte spela skurken. Är Tindy Annas frisör? Var det egentligen fattigare förr eller var det bara fejk? Och vem är det som kommer i slutet av avsnittet? Medverkande: Alexander Hermansson, Caroline Hermansson, Ina Lindgren, Olle Cardell, Tindy Laville, Oskar Arleon och Anna Dieden. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

19.10Allihop ihop Norsk komediserie från 2014. Unfriend. Två familjer flyttar ihop i huset de ärvt och ska nu samsas under samma tak. Del 4 av 9: Unfriend. Textat sid. 199.

19.30Gumballs fantastiska värld En ovanlig tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

19.55Sånger med superkompisarna Superdetektiven Bella sniffar sig fram. Häng med Superkompisarna på rally, discodans, äventyr i rymden och mycket annat, och sjung med så högt du kan. Vilken sång blir din favorit? Del 5 av 10: Superdetektiven Bella sniffar sig fram. Textat sid. 199.

05.00Två snubbar Tjeckisk dockanimation om två fumliga killar med storslagna projekt som oftast går åt fanders. Men de två snubbarna är glada ändå.

05.05Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Pingu Leranimation från Schweiz om en liten pingvin och hans vänner.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Lilla björn Glöm mig inte, Rita!. Pompon är sex år, i björn-år. En liten björn som med sin bästis Rita ger sig ut i livet med stor fantasi, kreativitet och äventyrlighet!. Textat sid. 199.

05.30Maja Sprall Väder. I staden Vardaglig händer det alltid något vardagligt men för Maja och hennes vänner kan det innebära stora äventyr. Textat sid. 199.

05.35Ella, Oscar och Hoo Skattkartan. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.45Louie & Yoko bygger En basketkorg. Med sin magiska verktygslåda finns det ingen gräns för vad Louie och Yoko kan bygga - och visa dig hur man gör!. Textat sid. 199.