MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Ti är en stor kille. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Jag älskar dig, mamma. Jag älskar dig, mamma. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.10Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.25Bing Mer. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Gretas cirkus. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Simon Den lilla katten. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.40Regnbågsstadens hjälte Vilken röra. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.55Biet Maya Flyglicens. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

07.05PAW Patrol Havspatrullen: Valparna räddar en haj. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

07.20Pysselskogen Pysselprogram för barn. Del 3 av 16. Jenny roar sig med lite knep och knåp under tiden hon väntar på Ebba och Nora. Vad är det som döljer sig bakom siffrorna? Jo en katt! Kanske Ebba och Nora kan pyssla Jennys favoritkatt? En katt med tofsar på öronen... Programledare: Jenny Järvholm. Textat sid. 199.

07.30Monsterbarnvakterna Läggdags för Hugo. Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

07.45Ax till max Lama-drama. I staden Fräsinge finns det alltid något kul att göra för Ax och vännerna - och deras full-fartiga-fordon förstås!. Textat sid. 199.

07.55Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Katt och råtta. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Katt och råtta. Textat sid. 199.

08.00Bluey Yogaboll. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

08.10Gigantosaurus Mazu tar en risk. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

08.20Bangarang Skämtmästare. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

08.35Dinoranchen Små under. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. Textat sid. 199.

08.45Pyjamashjältarna Uppdrag pyjamasbilen. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov 2022 Ännu ett artistbesök bjuder på livemusik och svarar på tittarnas frågor. Häng med i barnens sommarlovsshow, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Zoki Poki. Textat sid. 199.

09.05Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

09.15Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Dockor och dubbletter, del 1. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. Textat sid. 199.

09.35Zoki Poki Camping. Följ fyra bästisar på deras plats i världen, lekar och äventyr i både den verkliga och fantasivärlden. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Nyheter för barn och unga. Textat sid. 199.

10.05Djupet Säsong 1. Provet. Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.25Ranchen Vänner och fiender. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

10.45Skattsökarna Dom lynniga maskerna. På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dem. Denna gång: De lynniga maskerna. Textat sid. 199.

11.00Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Barnlek. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

11.10Arthur & Excalibur I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt!. Textat sid. 199.

11.25Nina Patalo En lite udda säl. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

11.30Gumballs fantastiska värld En ovanlig tecknad serie, fylld av udda personligheter. Huvudpersonen Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: där förekommer bl.a. en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern: Mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

12.00Fel väder - ukrainska Båtutflykt. Idag är det lätt vind och fint väder för en båtutflykt, men är det för lite vind för Berit och för mycket för Håkan? Vi får väl se vad som händer. Animerad serie om väder. Del 2 av 5. UR.

12.05Nyfiken på Sverige - ukrainska Grundlagarna. Sveriges grundlagar förklarade på ett enkelt sätt. Om deras innehåll och påverkan på samhället. Syftet är att ge en förståelse för vilka rättigheter och skyldigheter man har i det svenska samhället. Del 3 av 10. UR.

12.10Nyfiken på Sverige - ukrainska Brott och straff. Det svenska rättssystemet förklaras på ett enkelt sätt. Du får lära dig vad polis, åklagare och domstol har för uppgifter. Men också vad du ska göra om du blivit utsatt för ett brott. Del 4 av 10. UR.

12.20I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Igglepiggles filt i Makka Pakkas dike. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.45Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi håller avskedskalas. Tommy och Annika får följa med Pippi ombord på kapten Långstrumps båt. Ändå är Tommy och Annika inte glada, för Pippi tänker ju resa ifrån dem. Men först håller hon det mest fantastiska avskedskalas i Villa Villekullas trädgård. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 12 av 13: Pippi håller avskedskalas. Textat sid. 199.

13.15Heidi Säsong 2. Farväl lilla svan. Välkommen tillbaka till de gröna ängarna högt upp bland silverbergen, där Heidis och farfars liv går sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Farväl lilla svan. Textat sid. 199.

13.35Beccas gäng Becca och hennes vänner i Sidensvansskogen är alltid redo för äventyr. Skogsspelen. Textat sid. 199.

13.45Våfflan Våfflans valpkurs. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

14.00Safirdrakens krafter Spionglasögonen. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

14.10Thunderbirds Kaos, del 2. Internationella räddningsstyrkan står alltid beredd att hjälpa, men det finns också alltid de som står redo att stjälpa bröderna Tracy och Kayo. Kaos-ligan gör entré och Hoods maktbegär verkar aldrig mättas. Textat sid. 199.

14.30Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 17 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

14.55M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar, andra säsongen. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.20Annedroider Tystnad! Tagning! Vulkan!. Tystnad! Tagning! Vulkan!. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.45Backstage Uttagningen, dag två. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.05Tidlös prinsessa Bara den bästa. Det är sista terminen på balettakademien och allting står på spel - inte bara dansmässigt utan tidsmässigt. Med byrån ständigt hack i häl och frågan om vem som är den utvalda måste Lena och gänget fatta svåra beslut som påverkar både nuet, framtiden och dåtiden. Textat sid. 199.

16.35Gumballs fantastiska värld Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Mysteriet på Figurelund, del 1. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

17.10Mästerflygarna Jätten på Jeju. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.25Miss Moon En mumie till frukost. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

17.35Familjen Rävling Morfars trappa. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

17.45Paddingtons äventyr Paddington och trädkojan. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Doktorerna Säsong 3. Liams migrän. Stackars Liam har så ont i huvudet. Vilken tur att doktorerna är proffs på just onda huvuden. Liams hjärna blir noggrant undersökt med elektroder och laser. Men ingenting hjälper. Doktorerna skickar Liam till doktor Gotte som är expert på hjärnor och onda huvuden. Ladda för arbetsglada doktorer, livsviktiga undersökningar och pigga hjärnor! Del 5 av 12. Textat sid. 199.

18.15Dinoranchen Miguels comspognathusproblem. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov 2022 Ännu ett artistbesök bjuder på livemusik och svarar på tittarnas frågor. Häng med i barnens sommarlovsshow, hela sommarlovet. Dessutom visas filmerna Småkryp, Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen och Zoki Poki. Textat sid. 199.

18.35Småkryp Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.

18.45Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Dockor och dubbletter, del 1. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. Textat sid. 199.

19.05Zoki Poki Camping. Följ fyra bästisar på deras plats i världen, lekar och äventyr i både den verkliga och fantasivärlden. Textat sid. 199.

19.30Kändisbarnvakten Patrik Sjöberg. Höjdhopparen Patrik Sjöberg har hoppat högre än någon annan svensk någonsin gjort och ett tag var han den som hoppade högst i hela världen. Hakim, Amanda, Tristan och Filippa har såklart höga förväntningar på sin barnvakt när de beger sig till Göteborg där Patrik bor. Att höjdhopp och barnpassning inte har så mycket gemensamt får Patrik verkligen erfara när han sätts på prov av den stenhårda juryn. Klarar den före detta världsmästaren i höjdhopp av att bli världsmästare i att ta hand om barn? Del 11 av 12. Textat sid. 199.

05.00Ella, Oscar och Hoo Dom tre klanerna. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Vilket instrument?. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Sara och Anka Minnen på film. Minnen på film. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

05.20Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Delfinrevsräddningen. Delfinrevsräddningen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Musikskaparmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.