MENY

Barnkanalen

05.55Hej Jycke Sagomärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

06.00Greta Gris Hoppa studsmatta. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.05Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.15Regnbågsstadens hjälte Frukta inte modet. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.30Max och Maja Max och Maja vill gärna att du leker med dem!. Skaka fram segern. Max och Maja är bästisar, fast kan man alltid hålla sams även när man är det? Om man är snäll vad som än händer så går det nog bra. Textat sid. 199.

06.35Hej Jycke Glasögonmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

06.45Thomas och vännerna Övernattningen. Thomas är varken det största eller snabbaste tåget men han vill bli det bästa tåget han kan bli! Tillsammans med sina vänner älskar han att vara på äventyr eller bara ha kul. Textat sid. 199.

06.55Greta Gris Husdjurstävlingen. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

07.00Fåret Shaun Största möjliga tysssstnad. Nya upptåg med Shaun och hans vänner! Del 10: Största möjliga tysssstnad. Textat sid. 199.

07.05Bluey Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Kafé. Textat sid. 199.

07.15Julkalendern: Kronprinsen som försvann Kronprinsen inser att han måste byta både kläder och namn för att klara sig nere i staden. Samtidigt smider någon en ny lömsk plan för att få tag på honom. Del 2 av 24. Textat sid. 199.

07.25Julkalendern 2022: Lucköppning Barnens julvärd Markus Granseth öppnar dagens lucka till årets julkalender Kronprinsen som försvann. Därefter blir det fredagsmys i Julköket där det lagas mat på snedden med kända gäster. Dagens gäst är Eva Röse. Textat sid. 199.

07.30PAW Patrol Uppdrag Paw: Valparna räddar en kuslig konsert. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!. Textat sid. 199.

07.40Pyjamashjältarna Ohoj pirater. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

07.55Paddingtons äventyr Paddington och sommarspelen. Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond. Textat sid. 199.

08.05Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Sillkungen. Sillkungen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.20Ricky Zoom Reparations-bottarna. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

08.30Våfflan Adjö Våfflan?. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

08.40Biet Maya Den gyllene bollen. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

08.55Miss Moon En mumie till frukost. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

09.05Heidi Säsong 2. Operationen. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Operationen. Textat sid. 199.

09.25Vilse i Oz Villa Roquat. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem. Textat sid. 199.

09.50Djupet Finn kliver ombord. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

10.10Ranchen Ingen dålig häst. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantha känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

10.35Team Dronix Bråka inte med Vicky. Buck, Tom och Vicky går på Hawkings-academy, en elitskola för genier inom högteknologi. De har byggt den unika drönaren Dronix. Ingen har sett något liknande förut - förutom Vickys far Charles, innan han försvann spårlöst. Men vad är Dronix hemlighet och varför vill så många komma åt den? Denna gång: Bråka inte med Vicky. Textat sid. 199.

10.55Thunderbirds Säsong 2. Giftigt uppdrag. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

11.20Safirdrakens krafter Mini-Mogo. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

11.30Gigantosaurus Skrevan. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

11.40Andys safariäventyr Andy och flyghundarna. Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!. Textat sid. 199.

12.00Om evolution - meänkieli Variation och sköldpaddor. Om orden som beskriver begreppet evolution. Vad krävs för att djurarter ska kunna utvecklas och förändras? Del 2 av 5. UR.

12.10Bara vanligt vatten - meänkieli Vatten är viktigt. Seriestart. Det finns sötvatten i sjöarna, åarna och djupt nere i jorden, och i haven finns saltvatten. Allt som lever på jorden behöver vatten. Vi gör mycket med vatten, en del av det vi gör är inte så bra. Det är en konstig idé att slösa med vatten. Vatten är ju superviktigt. Del 1 av 5. UR.

12.15Vad händer med återvinningen? - ukrainska Kläder. När vi inte vill eller kan använda våra kläder längre så ska vi inte bara slänga dem. Här får du veta mer om återvinning, återbruk och hur man kan designa om textilier. Din gamla jeansjacka kan till exempel få nytt liv - här får du veta hur det går till. Del 6 av 10. UR.

12.20Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

12.30Modiga kaniner Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner. Textat sid. 199.

12.35Bluey Bosse. Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa. Textat sid. 199.

12.45Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippis ballongfärd. Var det någon som visste, att Pippis pappa också var ballongflygare en gång i tiden? Det är därför hans gamla ballong ligger kvar på Pippis vind. Med den ballongen gör Pippi en märklig ballongfärd tillsammans med Tommy och Annika. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Del 10 av 13: Pippis ballongfärd. Textat sid. 199.

13.10Min lillebror Jack busar. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

13.20Claude Trevlig resa. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

13.30Snorkråkan Säsong 3. Mullvaden. Tore som är en mästare på förklädnad drar nytta av sin talang när Victor får tandvärk. Maskrosstugan gillrar Tore-fällor och Hillevi sluter en ny pakt - men allt tycks gå i baklås när saker får en oväntad vändning. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

13.45Julkalendern: Kronprinsen som försvann - syntolkat Kronprinsen inser att han måste byta både kläder och namn för att klara sig nere i staden. Samtidigt smider någon en ny lömsk plan för att få tag på honom. Del 2 av 24. Textat sid. 199.

14.00Gumballs fantastiska värld Animerad serie, fylld av udda personligheter. Gumball är en katt som ofta hamnar i svårigheter tillsammans med sin bäste vän och adoptivbror, den fd guldfisken Darwin. Hans lillasyster Anais är en kanin och ett geni. Skolkamraterna är av blandat slag: exempelvis en jordnöt, en banan och en T-Rex. Familjen är mycket modern, mamma går till jobbet medan pappa sköter marktjänsten. Textat sid. 199.

14.25Lilla Aktuellt skola Nyheter för barn och ungdomar om veckans viktigaste händelser. UR.

14.45Lilla Aktuellt teckenspråk Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar. UR.

15.00M.I. High Brittisk dramaserie i 13 delar. Säsong 3. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till St. Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

15.50100 saker att göra före high school CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?. Textat sid. 199.

16.10Tracy Beakers dröm Tracy är 10 år gammal och bor på ett barnhem. Hon drömmer om att en dag få ett eget hem med en riktig familj. En serie gjord på böcker av Jacqueline Wilson. Textat sid. 199.

16.40Holly Hobbie Väggmålningen. Holly är 13 år och drömmer om en karriär som singer-songwriter. Hon brinner också för en rättvisare värld och drar sig inte för att hjälpa andra. Första säsongen. Textat sid. 199.

17.00Abel och Fant Gräsligt problem. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

17.10Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

17.25Greta Gris Den öde ön. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.30Regnbågsstadens hjälte Bakom ridån. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

17.40Fix och trix Det pampiga pariserhjulet. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

17.50Fåret Shaun Leranimerad humorserie. Katt och råtta. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Katt och råtta. Textat sid. 199.

18.00Bolibompaklubben Drakens dansskola: Shake it off. Draken och Harriet dansar till Taylor Swift - Shake it off. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa: Prinsessorna och Superkraftsaften Drakens hemfärd. Draken har plockat färdigt sin drakört och beger sig hemåt, men hen är mycket svag. Del 4 av 10. Textat sid. 199.

18.10Rita och Krokodil Skogspromenaden. Rita är 4 år och har ett ovanligt husdjur - en krokodil! Krokodil är jättesnäll, men gör inte alltid som Rita vill - och det kanske är bra ibland. Textat sid. 199.

18.15Dinoranchen Ranch-lattjolajban. Bland mängder av dinosaurier i den vilda, vilda västern hittar vi familjen Cassidy på sin stora ranch. Textat sid. 199.

18.35Ett fall för KLURO - flygande fixpatrullen Dockor och dubbletter, del 1. Stora O ska på uppdrag i rymden och behöver en efterträdare. KLURO får förstärkning från flera håll för att kunna fortsätta rätta till alla konstigheter som dyker upp överallt i världen. Textat sid. 199.

18.45Julkalendern: Kronprinsen som försvann Kronprinsen inser att han måste byta både kläder och namn för att klara sig nere i staden. Samtidigt smider någon en ny lömsk plan för att få tag på honom. Del 2 av 24. Textat sid. 199.

18.55Julkalendern 2022: Lucköppning Barnens julvärd Markus Granseth öppnar dagens lucka till årets julkalender Kronprinsen som försvann. Därefter blir det fredagsmys i Julköket där det lagas mat på snedden med kända gäster. Dagens gäst är Eva Röse. Textat sid. 199.

19.00Snorkråkan Säsong 3. Bröllopet. Victor tar i med hårdhandskarna och bjuder in en hypnotisör för att få pli på sina fångar. Kärleken spirar och Victor ställer till bröllop med Hillevi som brud. Tore gör allt för att avblåsa bröllopet men den enda som blir blåst är han själv. Del 5 av 8. Textat sid. 199.

19.15Agenterna Simhallshotet. Simhallschefen på Krimsta Simhall har mottagit ett allvarligt hot riktat mot honom och hans dotter - den framgångsrika simmaren Katja Thelin. Agenterna tar sig an uppdraget och snart visar det sig att fallet är allvarligare än de någonsin kunnat ana. De måste riskera sina liv för att sätta dit gärningspersonen. Trots att agenterna förra säsongen lyckades stoppa den ökända gangstern Cecile Nordenskiöld och hennes försök att förinta hela staden, har kriminaliteten i Krimsta City ökat lavinartat och polisen står maktlös. Det är upp till agenterna att rädda staden och dess invånare. Del 3 av 9: Simhallshotet. Textat sid. 199.

19.45Djungelpuls Födelsedagstabbe. Ovanliga och annorlunda djurhistorier.

19.50Abel och Fant Rädda Rocky. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

04.30Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippis ballongfärd. Var det någon som visste, att Pippis pappa också var ballongflygare en gång i tiden? Det är därför hans gamla ballong ligger kvar på Pippis vind. Med den ballongen gör Pippi en märklig ballongfärd tillsammans med Tommy och Annika. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg. Del 10 av 13: Pippis ballongfärd. Textat sid. 199.

05.00I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Kurragömma i blomkrukor. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

05.25Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

05.40Nasse Tecknad svensk serie från 2004. Nasse hittar väskor. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. Textat sid. 199.

05.45Sara och Anka Kryp-pop. Kryp-pop. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.