MENY

Barnkanalen

05.55Sara och Anka Kryp-pop. Kryp-pop. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

06.00Timmy Lamm - svenska ord Kusliga ljud. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

06.05Min lillebror Jack leker tittut. Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling. Textat sid. 199.

06.10Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

06.25Daniel Tigers kvarter Först i ledet. Först i ledet. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Havsleguanerna. Havsleguanerna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

06.50Tilde Husdjurs-utmaningen. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

07.00Fåret Shaun Leranimerad humorserie. En lurig gepard. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: En lurig gepard. Textat sid. 199.

07.05Robyn och rymdpatrullen Dom rykande raketerna. Dom rykande raketerna. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

07.20Philofix Del 10 av 16: Philomène pysslar med sin Frankrikeresa. Vill du behålla dina semesterminnen länge? Philomène har värsta tipset! Hon visar hur man enkelt kan göra en tredimensionell modell från semestern med hjälp av en skolåda, några blompinnar och massor av fotografier! Kolla också in Samuel Trygg Wik och David Nilssons schackspel av indianpärlor. Programledare: Philomène Grandin. Textat sid. 199.

07.30Fix och trix Speglar i slottet. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

07.45Safirdrakens krafter Ringen. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

07.55Mästerflygarna Kolossal krabat. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

08.05Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.15Abel och Fant Laddad till tusen. En tecknad komedi om bästa vännerna Abel och Fant som bor i djungeln. Textat sid. 199.

08.20Matildas superkrafter Potatishistorien. Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?. Textat sid. 199.

08.30Min riddare och jag Rikets största väpnare. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

08.45Ett fall för KLURO För en handfull frukt. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: För en handfull frukt. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Glitter och stjärnglans när Angelika tar emot Theoz som bjuder på livemusik och svarar på tittarfrågor. Och så tar Angelika Malins parti i Malinmästerskapens märkliga grenar. Häng med i barnens sommarlovsshow från Beijers Park i Malmö. Programledare är Angelika Prick. Dessutom visas Grizzy och lämlarna, Gronkarna samt Legendarerna. Textat sid. 199.

09.05Grizzy och lämlarna Radioaktiv docklek. Radioaktiv docklek. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

09.15Gronkarna Blå gener. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa? Detta avsnitt: Blå gener. Textat sid. 199.

09.30Legendarerna Osynlig attack. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Osynlig attack. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

10.05Zorro - legenden föds Kanonerna från Monterey. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.25Snö + 7 Förvirring. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

10.50Pingvinerna från Madagaskar Amerikansk tecknad komedi. Det fanns en gång en film som hette Madagaskar. I den förekom det några pingviner. Här återkommer de i en egen tv-serie. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Deras grannar och rivaler är tre lemurer. Svenska röster: Claes Ljungmark, Oscar Harrysson, Anders Öjebo, Daniel Bergfalk, Niclas Wahlgren, Johan Reinholdsson, Bengt Skogholt m.fl. Textat sid. 199.

11.10Heidi Getter i staden. Föräldralösa Heidi skickas till bergen att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 22: Getter i staden. Textat sid. 199.

11.30Piggley Winks äventyr Amerikansk animerad serie. Följ med grisen Piggley, ankan Dannan och tjuren Ferny på massor av lek och spänning och skoj. Svenska röster: Jasmine Heikura, Linus Wahlgren, Pernilla Wahlgren, Per Myrberg, Claes Månsson m.fl. Textat sid. 199.

12.00Folksagor i världen - kinesiska När natten kom till jorden. Tre tjänare öppnar kungens hemliga väska och släpper ut djuphavsskuggorna i ljuset. En animerad saga från Brasilien om nyfikenhet och olydnad. Del 6 av 6. UR.

12.05Pinos dagbok - tjetjenska Pino badar. Pino har lekt i parken. Nu är han så lerig och smutsig att han behöver bada. Hemma i badrummet badar han skumbad, han älskar bubblor. Pino badar dockan, men katten vill inte. Del 1 av 20. UR.

12.10Pinos dagbok - tjetjenska Pino och pottan. Idag ska Pino köpa en potta. Det ska bli kul. Pingvinen i pottaffären har en hylla full med intressanta pottor i olika färger och former. Vilken potta ska Pino välja? Del 2 av 20. UR.

12.15Doktorerna - teckenspråkstolkat Doktor Paloma har en stor vårta. Hennes kollegor Doktorerna rycker ut, men tvååringar kan ju inte bota vårtor. I väntrummet sitter patienten Vera. Hon har också en stor fotvårta. Ett gäng små minidoktorer flyttar in med sin lilla ambulans på sjukhuset för att bota precis alla patienter. I varje avsnitt får de hjälp av en specialist. Del 6 av 12. Textat sid. 199.

12.20Charlie och Lola Charlie är sju år och hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Tecknad småbarnsserie från BBC där de svenska rösterna görs av Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

12.30Lille Roy Självmål. Självmål. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

12.45Puck och det försvunna fåret Medan Puck väntar på att hennes lillebror ska födas får hon hälsa på hos sin kompis Sten som bor på en fårfarm. När de hjälper till att valla fåren upptäcker Puck att ett av fåren har försvunnit. Textat sid. 199.

12.55Pocoyo Var är Pocoyo?. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

13.05Simon Snöbollar. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

13.10Abbys flygande skola för feer Bokstaven B-dagen. Abby är en fe men eftersom hon fortfarande är ett barn går hon i skolan. Hon lär sig att förvandla saker till pumpor och hon förundras över siffror och bokstäver. Abbys trollstav fungerar också som mobiltelefon. Svenska röster: Rakel Wärmländer, Nicklas Berglund, Irene Lindh m.fl. Textat sid. 199.

13.20Draken Digby Aprilskämt. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Idag: Aprilskämt. Textat sid. 199.

13.30Bagel & Beckys show En lång, varm, giftig sommar. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

13.40Ziv & Zack Zack-racadabra. Ziv och Zack kommer till vår planet, stackars de som bor i Ortsbyn! Det här kan väl aldrig gå bra?. Textat sid. 199.

13.50Tre vilda vänner Rolig serie om tre vänner i en stubbe. Betty. Betty. Pillan, My och Gull, tre djurkompisar som lever tillsammans i en stubbe. Kanske låter det ganska vardagligt, men det som händer den här trion är allt annat än vardagligt. Allt i stubben utvecklas till galna, vilda och hysteriska äventyr hur mycket ekorren My än försöker undvika det. Textat sid. 199.

14.10Läsmysteriet Mysteriet med ansiktet i spegeln. Vem skrämde baronessan? Laget Leoparderna ska lösa mysteriet på slottet. I den mörka, läskiga källaren måste de klara två utmaningar för att få ledtrådar. Dessutom går det på tid! Kommer de att hinna? Och vem är skuggfiguren som förföljer laget? Del 6 av 8. UR.

14.25Uppdrag skolväg Finya i Tyskland. Finya bor i Köln och åker skateboard till skolan. Hon tyckte inte om sin gamla skola och har därför bytt till en Waldorfskola. Där får eleverna i hög grad bestämma över hur de studerar och Finya trivs med ett sådant undervisningssystem. Del 6 av 25. UR.

14.30Kortrasten Yaya. Kortrasten - några minuter av skoldagen med tid för mellis och lek. Sex elever berättar sina versioner av vardagliga händelser i deras skola. En komedi/mockumentär baserad på böcker av Danny Katz. Textat sid. 199.

14.50MI High Flykten. Nya äventyr för nya agenter inom MI9. En ny, mycket mäktigare, fiende också. Textat sid. 199.

15.20Jobbigt läge Flunsa och salsa. Flunsa och salsa. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 3. Textat sid. 199.

15.45Spartikelmysteriet Brittisk science-fictionserie. Meddelandet. Plötsligen töms gatorna på folk. Alla som är äldre än 15 har försvunnit. Serien följer ett antal barn som måste klara sig själva. Först tycker de att det är roligt och spännande men efter bråk och problem med att få mat för dagen måste de samarbeta för att hitta en lösning. Av Alison Hume och med Abigal Hardingham, Karim Zeroual, Emily Sanderson, Zachary Middleton m fl. Textat sid. 199.

16.15Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

16.40Sommarlägret Nä, jag drömmer!. Fransk animerad serie från 2012. Under sin vistelse på ett sommarläger upptäcker Mats och Lisa att skogen runt dem är magisk, full av musikaliska fiskar, minnesträd och den legendariske Flapacha! De två kusinerna och deras vänner bestämmer sig för att hålla legenden hemlig och beger sig ut i skogen för att söka efter den mystiske Flapacha som sägs ha svar på alla frågor och kunna besanna dina drömmar. Svenska röster: Max Nobel, Hanna Bhagavan, Johan H:son Kjellgren, Beatrice Järås m.fl. Textat sid. 199.

16.50Äventyrskatten Guldfeber. Mjaua på - klös, fräs och framåt - med Äventyrskatten och hennes vänner!. Textat sid. 199.

17.05Anden i lampan Den sorgsne sultanen. Den sorgsne sultanen. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

17.15Djungelboken Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar. Textat sid. 199.

17.25Regnbågsstadens hjälte Föreställning med förhinder. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

17.35Professor Balthazar Tecknad serie om den uppfinningsrike professor Balthazar som gärna hjälper sina vänner när de fått problem. Textat sid. 199.

17.50Greta Gris Parfymen. Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.55Bing Gosefilt. Gosefilt. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Simon Det stora dilemmat. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.15Om jag var ett djur Leopard. Nyfiken på djur? På hur de lever och hur deras uppväxt ser ut? Häng med ner i gryt, gångar och andra bon och följ dem på nära håll. Vilket djur skulle du vilja vara?. Textat sid. 199.

18.20Astrid och Adrian flyttar Del 5 av 10. Packa och ge bort. Idag är det dags att börja packar ner alla leksaker. Men Astrid är arg, hon vill inte flytta överhuvudtaget! När de väl börjar packa är det svårt att veta vad som ska med och vad man ska ge bort. Till slut blir det ändå en hel kartong full som andra barn kan få. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Glitter och stjärnglans när Angelika tar emot Theoz som bjuder på livemusik och svarar på tittarfrågor. Och så tar Angelika Malins parti i Malinmästerskapens märkliga grenar. Häng med i barnens sommarlovsshow från Beijers Park i Malmö. Programledare är Angelika Prick. Dessutom visas Grizzy och lämlarna, Gronkarna samt Legendarerna. Textat sid. 199.

18.35Grizzy och lämlarna Radioaktiv docklek. Radioaktiv docklek. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

18.45Gronkarna Blå gener. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa? Detta avsnitt: Blå gener. Textat sid. 199.

19.00Legendarerna Osynlig attack. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Osynlig attack. Textat sid. 199.

19.30Kändisbarnvakten Lisa Ajax. I säsongens sista avsnitt tar Lisa Ajax hand om barnjuryn bestående av Signe, Svante, Hanin och Casper. Hur reagerar höjdrädda Lisa när juryn testar om hon är modig genom att utsätta henne för just höga höjder? Hur fixar hon mat när hon bor på hotell och saknar kök? Och är det ok att ta med barnjuryn till musikstudion när man måste jobba? Det blir inte lätt för Lisa när hon tar sig an Kändisbarnvaktens stenhårda jury och frågan är om hon över huvud taget har en chans när säsongens vinnare ska utses. Når Lisa hela vägen till toppen? Del 12 av 12. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som de? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Miffys stora små äventyr Miffy spelar tennis. Miffy spelar tennis. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Babblarna En serie program för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.30Lunneskär Animerad serie om fågelfamilj. En högljudd granne. En högljudd granne. Lunneskär är fullt av djur och många äventyr. Där bor också lunnefågeln Oona och hennes lillebror Baba som tillsammans med familj och vänner gillar att utforska både ön och vattnet runt omkring. Textat sid. 199.

05.35Olobob-toppen Osynliga. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.40Voffa, Kvittra och Len Ett trädgårdsäventyr. Ett trädgårdsäventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.