MENY

Barnkanalen

05.55Lunneskär Animerad serie om fågelfamilj. Spring, flaxa, flyg. Spring, flaxa, flyg. Lunneskär är fullt av djur och många äventyr. Där bor också lunnefågeln Oona och hennes lillebror Baba som tillsammans med familj och vänner gillar att utforska både ön och vattnet runt omkring. Textat sid. 199.

06.00Wisska Fortare Herbert, fortare. Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!. Textat sid. 199.

06.10Pocoyo Nyckeln till allt. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

06.15Sara och Anka Paraplyutställning. Paraplyutställning. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

06.25Hej Jycke Samarbetsmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

06.30Greta Gris Onkel kanin i rymden. Tecknad serie från England. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

06.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Valrosskungen. Valrosskungen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

06.50Voffa, Kvittra och Len Ett upp-och-ner-äventyr. Ett upp-och-ner-äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

07.00Fåret Shaun Listan-listen. Nya upptåg med Shaun och hans vänner! Del 12: Listan-listen. Textat sid. 199.

07.05Victor & Josefine Simon har försvunnit. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

07.20Draken Digby Klarvaken. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himlen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Idag: Klarvaken. Textat sid. 199.

07.30Regnbågsstadens hjälte Bondgårds-skoj. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

07.40Elias och räddningsteamet Rockys räddningsuppdrag. Rockys räddningsuppdrag. Följ med till Lugnvik och träffa den lilla räddningsbåten Elias och hans vänner. I räddningsteamet ingår också Doppi, Rapp och Helinor och tillsammans är de duktiga på att bogsera och dra loss båtar som gått på grund, köra ut paket och material till öar eller vara med vid svåra dykuppdrag. Det händer alltid något spännande i vattnen runt Lugnvik. Svenska röster: Olle Svensson, Filippa Åberg, Lizette Pålsson mfl. Textat sid. 199.

07.55Biet Maya Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

08.05Lille Roy Roys tumme. Roys tumme. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

08.20Äventyrskatten Masktjusaren. Mjaua på - klös, fräs och framåt - med Äventyrskatten och hennes vänner!. Textat sid. 199.

08.30Andys förhistoriska äventyr Epidexipteryxen och fjädern. Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter. Textat sid. 199.

08.45Pyjamashjältarna Skyll inte på Ugglis. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Glitter och stjärnglans när superaktuella Theoz besöker Alex och bjuder på livemusik och galna upptåg. Sommarlov är barnens morgonshow och sänds från Beijers park i Malmö. Programledare är Alex Hermansson. Dessutom visas Bon, Pirater i huset intill och Ridtur. Textat sid. 199.

09.00Bon Reparatör. Ohlala, mormors fina klocka är trasig, vilken tur att jag är reparatör idag!. Textat sid. 199.

09.10Pirater i huset intill Kvacksalvaren. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Kvacksalvaren. Textat sid. 199.

09.30Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

10.00Lilla Aktuellt Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

10.05Superkrypen Kampen om pizzan. Kampen om pizzan. När Jack nyfiket pillar på en av farfars uppfinningar råkar han krympa dem båda till myrstorlek. Nu gäller det att samla ihop alla delar och bygga ihop maskinen så de kan bli stora men det finns andra i trädgården med samma plan. Textat sid. 199.

10.15Djupet Fossiler. Fossiler. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.35Lassie Äventyrsserie från 2013 om collien Lassie. Järnhästen från Storberget. Lassie är en vacker collie som bor i ett naturreservat, och tillsammans med sina vänner upplever hon massor av spännande äventyr i vildmarken. Textat sid. 199.

11.00Min riddare och jag Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

11.15Kapten Flinn & Piratdinosaurierna Upp med hakan, Rassel. På de sju och ett halvt haven seglar de godaste goda, ständigt i kamp med de grymmaste grymma!. Textat sid. 199.

11.25Flax Max Syskonen Silver och Flax Max hjälper monster och människor i nöd i den lilla staden Skumberga. Den tama fladdermusen Pat är på äventyr med sina vänner, de tre syskonen Martin, Rebecca och Leo Silver. De fyra stöter på alla möjliga knasiga monster och spöken som alla har sina väldigt egna problem. Det finns oftast en lösning som vännerna kan klura ut tillsammans. Textat sid. 199.

11.35Kate och Mim-Mim Rolig kanadensisk äventyrsserie för småbarn. Drottning Kate. Kate är en pigg och äventyrlig liten 5-åring som tillsammans med sitt gosedjur Mim-Mim hamnar på fantastiska äventyr i fantasivärlden Mimiloo. Mim-Mim kommer till liv och tillsammans med sina vänner reser de två äventyrarna på upptäcktsfärd till spännande platser för att försöka lösa förbryllande problem som Kate har stött på i den riktiga världen. Textat sid. 199.

11.50Katten i hatten vet allt om ditten och datten En honungslent avtal. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Prylomobil". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

12.00Folksagor i världen - ryska Kalifen som förvandlades till en stork. En kalif blir förvandlad till en stork. Kalifen inser snart att det är hans giriga bror som ligger bakom förvandlingen. Han vill ta över kalifens plats på palatset. Med hjälp av en uggla försöker kalifen att ställa saker och ting rätt. Animerad film från Irak om farorna med girighet. Del 1 av 6. UR. Textat sid. 199.

12.05Godnattsagor - arabiska Ledsenlek. Sagan "Ledsenlek" av Behrang Miri och Moa Schulman. Berättare: Ayad Hamid. UR. Textat sid. 199.

12.10Gaspard och Lisa När Gaspard träffade Lisa. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

12.20Peg + Katt Problemet med den stora hunden. Problemet med den stora hunden. Peg och Katt hamnar ofta i kluriga situationer. Hur får man pirater att somna? Vad är skillnaden mellan långt och kort? Hur många sidor har en romb eller hur fångar man bäst in 100 kycklingar? Problemen som uppstår löser de ganska enkelt med hjälp av lite matematik. Svenska röster: Ellen Bergström, Tommy Nilsson, Olle Svensson m.fl. Textat sid. 199.

12.35Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Raa-Raas stora bok om ljud. Raa-Raas stora bok om ljud. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.

12.45Skåpbilen Olle Ta mig om ni kan. Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!. Textat sid. 199.

12.50Ella Bella Bingo Det bästa med hela soltoppen. Välkommen till Soltoppen! Här bor Ella Bella och hennes vänner. Alla leker och har roligt och hjälper varandra, oavsett om man är barn eller vuxen, för det är ju mycket roligare att ha kul tillsammans!. Textat sid. 199.

12.55Robyn och rymdpatrullen Dinosaurieballongen. Dinosaurieballongen. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

13.10Roboten Rob Kanadensisk animerad serie. Party. Fyra barnrobotar åker ut i rymden för att lösa problem. Men man måste inte vara robot för att kunna hänga med. Svenska röster: Mimmi Sandén, Josefine Götestam, Julianna Wretman Werner, Filippa Åberg, Jonas Bergström m.fl. Textat sid. 199.

13.20Full fart i Verksta Kanadensisk animerad humorserie från 2014. Plocka prylar. Spänn fast säkerhetsbältena och häng med Jack och hans kompisar i deras häftiga lekpark. "Verksta" är en rolig stad där alla invånare är lastbilar och stora fordon. De älskar att buffas, krocka och köra vilt, i "Verksta" finns det gott om utrymme och härliga vägar för det. Textat sid. 199.

13.35Deckar-Jack Mästerdetektiv - hör upp! Kan du lösa mysteriet före Deckar-Jack och Harriet?. Vem rånade boan?. När djuren i djurparken inte är ute och visar upp sig för besökarna så lever de ett vanligt liv, men då och då spelar någon lite utanför reglerna. Det är då djurparksdetektiv Sherlock Yack kliver in? Kan du med hjälp av ledtrådarna lösa mysteriet innan Sherlock gör det?. Textat sid. 199.

13.45Sommarlägret Illern med fem fläckar. Fransk animerad serie från 2012. Under sin vistelse på ett sommarläger upptäcker Mats och Lisa att skogen runt dem är magisk, full av musikaliska fiskar, minnesträd och den legendariske Flapacha! De två kusinerna och deras vänner bestämmer sig för att hålla legenden hemlig och beger sig ut i skogen för att söka efter den mystiske Flapacha som sägs ha svar på alla frågor och kunna besanna dina drömmar. Svenska röster: Max Nobel, Hanna Bhagavan, Johan H:son Kjellgren, Beatrice Järås m.fl. Textat sid. 199.

14.00Ett fall för KLURO Kapten Kul. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Textat sid. 199.

14.10Vicke viking En äkta viking. Vicke är en liten viking som brukar följa med sin pappa, vikingahövdingen Harald, och hans män när de drar ut på äventyr med långskeppet. Och tur är väl det eftersom Vicke med sina kluriga idéer alltid lyckas hjälpa dem ur de mest hopplösa situationer. Efter böcker av Runer Jonsson. Svenska röster: Leopold Römpötti, Stephan Karlsén, Marie Robertson, Fredde Granberg, Figge Norling, Rafael Edholm, Clara Rynger mfl. Textat sid. 199.

14.20Nina Patalo Trillingarna från Plättby. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

14.30Grötnöt & Fjädrik Guldägget. De här rymdsniglarna är inte de skarpaste knivarna i stället. Faktiskt egentligen inte skarpa nog att ens vara med i stället, om man ska vara ärlig. Textat sid. 199.

14.40Matildas superkrafter Det förbjudna ordet. Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?. Textat sid. 199.

14.55Grizzy och lämlarna Enarmad banditbjörn. Enarmad banditbjörn. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

15.00Geronimo Stilton Smaragdkistan. Smaragdkistan. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.25Spartikelmysteriet Den vita hästen. Ett år har gått sedan barnen snubblade på mållinjen med att föra samman sin dimension med de försvunna föräldrarnas. Ett år av besvikelser och uppgivenhet. Några i Spartikelgänget har till och med gett upp jakten på Kvantum Nexus. Av en slump hittar de en ledtråd som leder dem på ett nytt äventyr. Men, inte alla vill att de ska lyckas - och vem kan man lita på när gamla vänner blir fiender och man dessutom tvivlar på sig själv?. Textat sid. 199.

15.50MI High Det arv du fick. Nya äventyr för nya agenter inom MI9. En ny, mycket mäktigare, fiende också. Textat sid. 199.

16.20Elefantprinsessan Australiensisk äventyrsserie. Klubb Kanal. Att vara prinsessa över Manjipoor har övergått till pappersarbete och Kuru sköter det mesta åt Alex, som fortsätter att jobba med sin musik tillsammans med Amanda. Men i Västra Manjipoor är livet tufft och Zamiras missnöje får henne att kalla på mörka krafter för att försöka avsätta Alex från tronen. Serie 2. Detta avsnitt: Klubb Kanal. Textat sid. 199.

16.45Scouts safari Scout är en 12-årig storstadsflicka. Efter föräldrarnas skilsmässa har hon bott hos pappan, en fotograf. Men när han ska resa på jobb i ett år måste hon flytta till sin mamma som är omgift, har en ny son som Scout inte känner - och som bor i en djurpark i Sydafrika. Scout kan inte tänka sig något värre. Textat sid. 199.

17.05Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

17.15Mästerflygarna Lejondansen. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.25Tilde Hallå cello. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

17.35Daniel Tigers kvarter Kattis klär ut sig. Kattis klär ut sig. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

17.50Nelly och Nora Ny frisyr. Ny frisyr. Systrarna Nelly och Nora spenderar sina lediga stunder med familjen på en camping. De älskar att hitta på egna äventyr och bryr sig inte ett dugg om vad det är för väder. Serien är baserad på böcker av Emma Hogan. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa En halvtimmes Bolibompa. Textat sid. 199.

18.00Sara och Anka Molntornet. Molntornet. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Textat sid. 199.

18.15Simon Stödhjulen. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

18.25Pappa på förskolan Svensk serie för de minsta. Del 3 av 15. Åka kana. Pappa Anders övervinner till slut sin rädsla för den läskiga rutschkanan. När han väl har börjat åka vill han aldrig sluta. Pappa Anders byter plats med sin dotter och hamnar på förskolan tillsammans med ett gäng bestämda tvååringar. Pappan: Christoffer Nordenrot. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Glitter och stjärnglans när superaktuella Theoz besöker Alex och bjuder på livemusik och galna upptåg. Sommarlov är barnens morgonshow och sänds från Beijers park i Malmö. Programledare är Alex Hermansson. Dessutom visas Bon, Pirater i huset intill och Ridtur. Textat sid. 199.

18.30Bon Reparatör. Ohlala, mormors fina klocka är trasig, vilken tur att jag är reparatör idag!. Textat sid. 199.

18.40Pirater i huset intill Kvacksalvaren. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Kvacksalvaren. Textat sid. 199.

19.00Ridtur Ridtur utspelar sig på en anrik brittisk privatskola, Covingtonakademin, med ridning som inriktning, hit kommer Kit från USA och hennes pappa som fått jobb på skolan. Kit tycker att det är jättespännande att börja på Covington tills hon inser att hon blir tvungen att utmana sin största rädsla - att rida på en häst, men efter att hon har bekantat sig med TK, gör hon vad som helst för att få stanna. Textat sid. 199.

19.30Piratöarna Australisk äventyrsserie i 26 delar. Linn och svärdet. Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris. Kanske är den gömda skatten vägen hem, i så fall måste de hinna före piraterna. Svenska röster: Linn Ehrner, Ima Nilsson, Alexander Kaunitz, Dominique Pålsson Wiklund, Tom Ljungman, Björn Bengtsson, Allan Svensson m.fl. Textat sid. 199.

19.55Unge greve Dracula Vlad gör allt för att smälta in i sin nya stad vilket inte är så lätt när man är son till den store greve Dracula. Del 10 av 14. Textat sid. 199.

20.20Svaleskär Ungdomsthriller. Del 8 av 12. Den mystiske och missförstådde figuren Nikki Lauda skrämmer slag på öborna. Vad vill han egentligen? Efter att ha funderat ett tag, bestämmer sig Ibb för avslöja sina känslor för Sara. Textat sid. 199.

20.50Oggy och kackerlackorna Fransk tecknad serie om katten Oggy som ständigt måste tampas med tre besvärliga kackerlackor.

05.00Långhalsen Lo Isen är hal. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.

05.05Twirlywoos Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som de? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.20Pocoyo Nytvättad anka. Pocoyo är nyfiken liten kille som upptäcker världen tillsammans med sina vänner Elly, Pato, Sömniga fågeln och Loula. Textat sid. 199.

05.30Fifi och blomsterfröna Engelsk animerad serie. Fifi är en engelsk liten förgätmigej-tjej som lever ihop med sina blomsterfrö-vänner och de leker och arbetar och hjälper varandra på alla sätt. Fifi är tankspridd och glömsk vilket gör att hon ofta hamnar i konstiga situationer. Svenska röster: My Holmsten, Mi Ridell, Babben Larsson, Andreas Nilsson, Jan Modin m.fl. Textat sid. 199.

05.40Ballonggården Målardagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

05.45Miffys stora små äventyr Moster Alice är krasslig. Moster Alice är krasslig. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.