MENY

Barnkanalen

05.55Kojsagor Kära Bill. I en fantastisk trädkoja fylld av böcker samlas Lisette, Antoine, Fanny och Tiago för att leka och läsa sagor. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Kritfabriken. Kritfabriken. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.10Ho-ho, kör! Fnitter-lus är borta. Fnitter-lus är borta. Tre små ugglor vet allt om samarbete. Med lite sång och lek kommer de med ho-troliga lösningar. Textat sid. 199.

06.20Biet Maya Skalberts dröm. Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en riktig latmask. Textat sid. 199.

06.30Simon Igelkotten Stickis. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

06.35Monsterbarnvakterna Vildaste västern. Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!. Textat sid. 199.

06.45Pyjamashjältarna Må den bästa kraften vinna. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

07.00Stella och Sam Roliga och äventyrslystna Stella är nog den bästa storasyster man kan tänka sig, särskilt när du heter Sam och är ivrig att utforska allt vad världen har att erbjuda. Stella har tankar, kunskap och åsikter om det mesta och leder sin lillebror Sam och deras vänner in i fantasifulla, härliga äventyr. Textat sid. 199.

07.10Fåret Shaun Leranimerad humorserie. En lurig gepard. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: En lurig gepard. Textat sid. 199.

07.20Victor & Josefine Dragspelsknappen. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

07.35Andys safariäventyr Andy och vävarmyrorna. Det finns många unika platser, och många sällsamma djur och beteenden, som Andy vill uppleva. Häng med när han gör det!. Textat sid. 199.

07.50Tilde Pär på banan. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

08.05Mästerflygarna Näsa för dofter. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

08.15Pirata & Piloto Vem stal Hallondöskallen. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.30Andys minsta babydjur Att dricka. Små, ulliga, gulliga. Alla ska de lära sig gå, klättra, simma - och leka!. Textat sid. 199.

08.40Pippi Långstrump Tv-serie från 1969. Pippi går ombord. Nu ska Pippi gå ombord på "Hoppetossa" och lämna Tommy och Annika. Pippi försöker trösta dem, men det går bara inte. I huvudrollerna: Inger Nilsson, Maria Persson och Pär Sundberg. Del 13 av 13: Pippi går ombord. Textat sid. 199.

09.05Fixarna Tandborsten. Tandborsten. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

09.10Lille Roy Ploj-Roy. Ploj-Roy. Roy är 5 år och en kille med stor fantasi. Den största skillnaden mellan Roy och andra barn i hans ålder är att han är tecknad. Textat sid. 199.

09.25Anden i lampan Palatsträdgården. Palatsträdgården. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Textat sid. 199.

09.35Snö + 7 Mattegeni. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

10.00Pirater i huset intill Hedersskulden. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Hedersskulden. Textat sid. 199.

10.10Arthur & Excalibur Birgit hade i alla fall tur med vädret. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Birgit hade i alla fall tur med vädret. Textat sid. 199.

10.25Bagel & Beckys show Hårbollboll. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

10.35Blinky Bills bravader Den dubbla förtrollningen. Oavsett om det är rymdvarelser som landar eller en borgmästare med storhetsvansinne så är det dags för ännu en bravad av Blinky Bill och gänget!. Textat sid. 199.

10.45Grötnöt & Fjädrik Stinkande stank. De här rymdsniglarna är inte de skarpaste knivarna i stället. Faktiskt egentligen inte skarpa nog att ens vara med i stället, om man ska vara ärlig. Textat sid. 199.

11.00Bangarang Dunder Dennis. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Men Valter gör vad han kan för att sabotera. Textat sid. 199.

11.10Matildas superkrafter Trädens hemliga liv. Ett gäng kompisar, en talande fisk och en magisk kokosnöt. Vad kan gå fel (förutom allting)?. Textat sid. 199.

11.20Grizzy och lämlarna Den vandrande björnvålnaden. Den vandrande björnvålnaden. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

11.30I drömmarnas trädgård BBC-serie för de allra minsta. Tomblibooerna bygger en båge. Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr. Textat sid. 199.

12.00Amanda längtar - turkiska Vintern. Det är höst. Men Amanda längtar till vintern och snön. Hon vill att det ska bli jul, nyår och gnistrande stjärnor. Naturdokumentär serie byggd av naturbilder från svensk natur i norr och söder. Del 4 av 4. UR.

12.05Gudar och badkar - arabiska Lördag - Lögardagen. Hur har alla veckodagarna fått sina namn? Lördag var dagen när alla skulle bada - även gudar, älvor och jättar! Del 6 av 7. UR.

12.10De rättslösa - arabiska Smaragdstaden. Justine är ensam i Smaragdstaden för att försöka rädda den Heliga Konventionen. Men tiden håller på att rinna ut. Del 6 av 6. UR.

12.20Voffa, Kvittra och Len Ett studsigt äventyr. Ett studsigt äventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

12.30Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Lova att absolut inte släppa taget. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

12.40Monsterskolan Sluta härmas. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

12.50Roboten Rob Kanadensisk animerad serie. Klotet är runt. Fyra barnrobotar åker ut i rymden för att lösa problem. Men man måste inte vara robot för att kunna hänga med. Svenska röster: Mimmi Sandén, Josefine Götestam, Julianna Wretman Werner, Filippa Åberg, Jonas Bergström m.fl. Textat sid. 199.

13.00Hajar med Doreen Vassa tänder och stora gap. Visste du att du kan se på en hajs tänder vad den har för favoritmat? Eller att det funnits en haj med tänder lika stora som en vuxen människas hand? Det här avsnittet tar Doreen tar en närmare titt på hajens alla många och sylvassa tänder! Del 2 av 10. Textat sid. 199.

13.05Bara på skoj Kanadensisk serie där barn utsätter vuxna för skämt. Textat sid. 199.

13.20Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Arvet. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

13.40Zorro - legenden föds Lösensumman. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

14.00Legendarerna Den fruktansvärda stjärnan. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Den fruktansvärda stjärnan. Textat sid. 199.

14.25Lilla Aktuellt skola 2020-10-02. Direktsända nyheter för barn och ungdomar. UR.

14.45Lilla Aktuellt teckenspråk 2020-10-02. Nyheter för barn och ungdomar. UR.

15.00MI High Brittisk dramaserie i 13 delar, femte säsongen. Förmörkelse. I dagens samhälle finns en ny typ av hemliga agenter, väl gömda på en plats där skurkar och banditer aldrig skulle leta. Välkomna till S:t Hopes, skolan som gömmer de mest avancerade tonårsagenterna den engelska regeringen har. Textat sid. 199.

15.25Soptippen - livet efter Tracy Beaker I drömmarnas värld. Medan Tee och Johnny hoppas på ett bättre liv utan sina föräldrar går andra och drömmer om att bli adopterade. Kan Lily acceptera förändringarna i sitt liv och vad bär Faith på för hemligheter? Livet på barnhemmet "Soptippen" går vidare. Första säsongen. Textat sid. 199.

15.55Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.15Fångad Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Vistelsen blir allt annat än lugn och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl. Textat sid. 199.

16.40Oddbods Sketcher med Oddbods, lustiga små figurer med olika karaktärsdrag. Det är aldrig lugnt och stillsamt i deras värld.

16.50Min riddare och jag Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Fiender i nöden. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Fiender i nöden. Textat sid. 199.

17.10Ricky Zoom Loops sanna natur. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

17.25Greta Gris Karnevalen. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

17.30Bing Bubblor. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

17.35Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Den stora strömvirveln. Den stora strömvirveln. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

17.50Ella, Oscar och Hoo TV-moln. Varje dag - ett nytt äventyr! för en bubblande flicka, en studsig pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.10Nasse Tecknad svensk serie från 2004. Nasse hittar ett paraply. Nasse är en helt vanlig björn i randig mössa och prickig overall som bor vid en landsväg. Vi får följa med när Nasse hittar olika saker som han undrar hur de fungerar. Baserad på böcker av Sven Nordqvist. Textat sid. 199.

18.20Astrid är storasyster Del 3 av 10: Astrid och Adrian går till biblioteket. Astrid är jättestor. Hon är så stor att hon är storasyster till Adrian. Nu ska Astrid, Adrian och mamma gå till biblioteket och låna böcker. Men för att låna böcker behövs ett lånekort och det har inte Astrid. Och vart har egentligen lillebror Adrian tagit vägen?. Textat sid. 199.

18.30Pettson & Findus Tecknad serie på Sven Nordqvists berättelser. Pettson och Bror. Mitt i natten kommer Pettsons bror Alfred på besök och skrämmer både Pettson och Findus. När sedan Alfred hotar med att slå sig ner i trakten är det Pettsons och Findus tur att skrämma Alfred. Textat sid. 199.

18.40Supersnällasilversara och Stålhenrik Supersnällasilversara och Stålhenrik är två helt vanliga superhjältar som bor på månen. Rätt som det är tjuter uppdragstutan. Ett barn behöver superhjältarnas hjälp. Då flyger de iväg för att tillsammans med barnet reda ut situationen så att allt blir frid och fröjd. Del 1 av 10. Om att våga tala sanning och våga säga förlåt. Cornelia tror hon slarvat bort mormors finaste halsband och vågar inte berätta sanningen för henne. Hjältarna kommer till undsättning för att hitta det. Med Sara Edwardsson och Henrik Ståhl. Textat sid. 199.

19.00Maxat fredag! Bajs-o-väck. Erik och byggänget bygger maxade kedjereaktionsmaskiner. I detta avsnitt ska maskinen "Bajs-o-väck" äntligen ta bort det äckliga hundbajset under skon med hjälp av en dumper, världens längsta bajskorv och en exploderande toalett. Del 7 av 10. Textat sid. 199.

19.45Anden i lampan Nimruds bevingade tjur. Nimruds bevingade tjur. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Säsong 2. Textat sid. 199.

19.55Larva Animerad serie om två maskar.

05.00Två snubbar Tjeckisk dockanimation om två fumliga killar med storslagna projekt som oftast går åt fanders. Men de två snubbarna är glada ändå.

05.05Sov gott Babblarna Kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix, passar bra att varva ner till eller som en mjukstart på morgonen. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - svenska ord Stanna och kör. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig nya svenska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna Kom dansa med mig. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Ballonggården Superhjälpardagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

05.30Henry och... En violin. Varje dag råkar Henry på någon, eller något, nytt!. Textat sid. 199.

05.35Gaspard och Lisa Prins ställer till det. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

05.45Hej Jycke Musikskaparmärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.