MENY

SVT 24

20.00På spåret - syntolkat Det är dags igen för Sveriges mest populära frågesportprogram. Programledare är Kristian Luuk och domare är Fredrik Lindström. I första matchen i grupp 1 möter Peter Magnusson och Inga-Britt Ahlenius Cecilia Hagen och Jonatan Unge. För musiken ikväll står Lada & Svenska Grammofonstudion tillsammans med Nina Persson. Del 1 av 13. Textat sid. 199.

21.00Engelska Antikrundan University of East Anglia. På Sainsbury Centre for Visual Arts i Norwich görs det riktigt spännande upptäckter bland antikexperterna. En dödsmask av William Gladstone, ett komplett 50-talskök och ett förolämpande broderi från ett viktorianskt sinnessjukhus är några av exemplen! Programledaren Fiona Bruce och antikexperterna åker runt Storbritannien på jakt efter gömda skatter i det populära faktaprogrammet som har fängslat den engelska publiken i mer än 30 år. Från SVT1 tidigare i dag.

22.00Hjärtats vägar Australisk dramaserie från 2019. Säsong 4. Elizas andra mormor, Dinah, gör en dramatisk entré, men varför är hon egentligen tillbaka? Del 3 av 10: Självuppfyllande profetia. Från 3/12 i SVT1.

22.50Gud så gott Traditionen. Om vår längtan tillbaka till det naturliga och vår vurm för traditioner. Programledarna Anna Lindman och Johanna Westman avslutar sin programserie om mat och religion i skogen där många sekulära svenskar säger att de blir religiösa. Med bland andra Fredrik Lindström, Po Tidholm och David Thurfjell. Del 7 av 7. Från 3/12 i SVT2. Även i SVT2 7/12. Textat sid. 199.

23.20Robins Humortalkshow med Robin Paulsson. Messiah Hallberg och Lotta Engberg. Gäster hos Robin denna gång komikern Messiah Hallberg och artisten Lotta Engberg. Från 30/11 i SVT1. Textat sid. 199.

23.50Andra åket - syntolkat Svensk komediserie från 2019. Säsong 2. Skaffa barn. Madde och Petter försöker återfå gnistan, nu när Petters handleder äntligen är läkta. Men det är svårt att få till både tid, plats och faktiskt lust. Ett lesbiskt par besöker Stisse och de kommer med ett förslag. Vill Tommy och Stisse bli föräldrar med dem? Det sätter igång tankar hos både Stisse och Tommy, som läcker över till Madde och Petter. Ska kanske Madde och Petter också skaffa barn? Ja, är inte Ida lite ensam och underlig? Kanske de ska göra det för hennes skull. Del 5 av 8. Textat sid. 199.

00.20Första dejten Svensk realityserie från 2019. Säsong 3. Inte för att skryta men skål för ostronen!. Karin är en festlig sångfågel som söker en man med mycket humor och som inte får vara för snygg. Hon möter den glade och spexige Roger från Grebbestad. Han vill inte skryta men menar att ostron är bra för både det ena och det andra. Det energiska yrvädret Tiinas dealbreaker är fula skor. Faller den frånskilde trebarnspappan Niklas skor Tiina i smaken? Niklas första intryck av Tiina är en Hollywoodfru. Hur ska detta sluta? Blir det någon andra dejt? Följ?några av Sveriges alla?singlar?som går?på blinddejt. Del 8 av 8. Från 2/12 i SVT1. Textat sid. 199.

00.50Rätta virket Alexander och Leonard ger sig av till Gotska Sandön för att restaurera ett gammalt torp på ön, men Nils Johan får stanna kvar i Gnesta och färdigställa det som är kvar. Sommaren närmar sig sitt slut och för bröderna Alexander och Leonard går äntligen en dröm uppfyllelse. Del 8 av 8. Från 2/12 i SVT1. Textat sid. 199.

01.20Min egen väg Program på teckenspråk. Emilo guidar oss genom transvärlden och lär oss skilja på kön, identitet och uttryck. Emilo berättar också om den psykiska ohälsa han drabbades av som transperson. Laith, Lica, Vida och Emilo hamnar mitt i en transmanifestation och träffar transpersonen Blake. Del 3 av 5. Från 3/12 i SVT2. Textat sid. 199.