MENY

Kanal 9

06.00Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

06.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

07.50Dallas Car Sharks Fyra bilentusiaster tävlar om en 1993 Ford Bronco.

08.15Homeshop

08.45Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

09.50Kustbevakarna Det blir stort pådrag när man letar efter en kvinna som tidigare hotat att ta livet av sig genom att hoppa i sjön i Vaxholm. Det är mitt i natten och ett stort sökande inleds.

10.50Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

11.50Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

12.55Grand Designs Australia Joe Cato har under sin trettio år långa som ingenjör antagligen byggt fler vägar än romarna, men för ett par år sedan bestämde sig han och hustrun Maura för att trappa ned för att få ett lugnare liv.

13.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

14.55Arga snickaren Anders möter Robbin och Gabriella som bor i kedjehus i Rönninge. Paret startade renoveringen med att lyfta taket. De fick en vattenläcka och familjen går nu på betonggolv. De sover i vardagsrummet eftersom de inte har någon trappa till övervåningen.

15.55Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.25Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.50Grand Designs Australia Melbourne-läkarna Ian och Ann Howard vill skapa ett hem som ingen annan. Deras plan är att bygga ett trevåningshus helt klätt i vattentankar. Trettio stycken massiva två meter höga H-formade svarta plastbestar ska utgöra huden på deras nya hus.

18.00Kustbevakarna Besättningen på KBV 311 får samtal om att en färja gått på grund och åker till platsen för att undersöka. Inne i Mälaren har en båt sjunkit och nu läcker den olja. Johan och Nisse finns till hands under Cape North Race.

19.00Arga snickaren Anders möter Carina från Vallentuna som köpte hus 2009 efter separationen från pappan till hennes tre barn. Huset är en gammal taxistation och 2010 blev Carina sjukskriven. Huset är inte färdigrenoverat. För att duscha måste de tex gå till pannrummet.

20.00Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

20.30Gränsbevakarna Australien Actionfylld dokumentärserie där vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

23.00Glory Road Don Haskins är en karismatisk coach som bryter mot det tidiga 60-talets konventioner genom att välja sina spelare enbart efter talang, och inte efter hudfärg. Teamets oväntade framgångar sprider en chockvåg genom hela basketvärlden.

02.15Murdoch Mysteries Murdochs undersökning av mordet på två personer kompliceras av förstörelsen som orsakats av den stora branden i Toronto. (forts fr föregående avsnitt)

03.10Killing Fields Utan kropp och med bara en bekännelse fortsätter detektiverna att leta efter fysiska bevis som kopplar Tommy Francise till mordet på Curtis "Cochise" Smith.

03.10Killing Fields Utan kropp och med bara en bekännelse fortsätter detektiverna att leta efter fysiska bevis som kopplar Tommy Francise till mordet på Curtis "Cochise" Smith.

03.50Killing Fields Med en husrannsakan som stöd lägger lagens väktare i en högre växel och söker genom Tommys hem.

03.50Killing Fields Med en husrannsakan som stöd lägger lagens väktare i en högre växel och söker genom Tommys hem.

04.35Law & Order: Special Victims Unit En ung kvinna från Buffalo hävdar att hennes bil blev stulen utanför en närbutik och att hennes bebis var kvar i bilen, men den unga mammans berättelse visar sig snart innehålla konstigheter.

04.35Law & Order: Special Victims Unit En ung kvinna från Buffalo hävdar att hennes bil blev stulen utanför en närbutik och att hennes bebis var kvar i bilen, men den unga mammans berättelse visar sig snart innehålla konstigheter.

05.15Dallas Car Sharks Efter en oväntat lyckad auktion hoppas Ash att Sam kan hjälpa honom att väcka nytt liv i en Ford Galaxie från 1963. Frank köper Jeep-delar från 1981.

05.35Dallas Car Sharks Frank hämtar upp en Toyota Land Cruiser från 1970-talet, medan Ash pumpar nytt liv i en 4x4 Blazer.