MENY

Kanal 9

17.30Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

17.55Grand Designs Varför är våra hem konstruerade för att endast vara praktiska? Matt och Sophie White från Sussex vill bygga en nöjesvilla till sig och sina barn. Det ska ha roterande bokhylledörr, hemliga hålor, gömställen bakom enkelriktade speglar och brandstång.

19.00Saturday Night Live Kvällens värd är Scarlett Johansson och Lorde bjuder på musiken.

20.00Rizzoli & Isles En begravningsentreprenör hittas död i en av sina egna kistor, vilket leder polisen in i en värld av balsamering, gravsättning och, i slutändan, seriemord. Tommy Rizzoli kommer på besök med sin son och funderar på att återvända till Boston för gott.

21.00Criminal Minds: Beyond Borders En amerikansk ballerina kidnappas i Ryssland och International Response Team åker dit för att hitta henne, och Jack måste hantera en före detta KBG-agent som rymt från fängelset.

22.00CSI Grissom återvänder efter sin ledighet. Keppler tar hand om ett fall där en polis hittas död tillsammans med en prostituerad på ett hotellrum. Han håller dock hemligt att han känner mannen som hittat kropparna.

23.00CSI Grissom får ett litet dockskåp levererat till kontoret och det innehåller en ledtråd till ett kommande mord.

00.00Everest: På liv och död Vi följer ett gäng amatörer som ska bestiga världens högsta berg, Mount Everest, och upplever deras med- och motgångar. Fruktansvärda faror lurar i form av snö, is, stormar, kyla, branter och syrebrist.

01.00World of Weird Billie JD Porter fester med folk som klär sig som djur. Djävulen hoppar över spädbarn i Spanien. Joel Dommett besöker ett japanskt apology agency.

02.05Bob's Burgers Tina och Darryl samarbetar för att försöka vinna en partävling. Linda gör upp tjusiga planer för Alla hjärtans dag.

02.05Bob's Burgers Tina och Darryl samarbetar för att försöka vinna en partävling. Linda gör upp tjusiga planer för Alla hjärtans dag.

02.30Kommissarie Lewis "Whom The Gods Would Destroy". Lewis och Hathaway utreder mordet på en medelålders Oxford-akademiker. Den mördade och tre andra män hade en klubb under sina studentdagar på Oxford och snart blir ännu en medlem mördad.