MENY

Kanal 9

06.00Diners, Drive-Ins, and Dives

06.23Fast N' Loud säsong 1b

07.14Gold Rush Den som äger Todds gruvlott dyker för upp ta reda på hur det går för Hoffman-gänget, medan Dustin kommer tillbaka från bergen och hinner hjälpa till.

08.20Deadliest Catch specialavsnitt Fiskemännen ser tillbaka på sina tidigare äventyr på Berings hav, och diskuterar höjdpunkter och lågvattenmärken från varje resa.

11.34Salvage Hunters

12.50Wheeler Dealers säsong 15b Mike hittar en Chevy C10-truck från 1971. Bilen är i gott skick, men Mike känner ändå att de skulle kunna maximera vinsten genom att göra bilen mer körvänlig.

14.00Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 Tennis Grand Slam: Wimbledon 2022 dag 12 semifinal herr

20.04The Last Dance Ett utpumpat lag avslutar sin dynasti med ett sjätte mästerskap. Michael, Phil och andra lagmedlemmar funderar över slutet på en era.

21.25Gränsbevakarna Australien

22.00Us Udda tillfälligheter gör att tvåbarnsmamman Adelaide påminns om ett barndomstrauma och får en föraning om att något hemskt kommer att hända. Familjens semester förvandlas snart till en mardröm när fyra figurer dyker upp för att plåga dem.

00.42Mad Max Max Rockatansky är en orädd polis som startar krig mot ett mordlystet motorcykelgäng som mördat hans familj. Det är ett "take-no-prisoners-krig" som utspelar sig i ett framtida Australien.

02.50Top Gear Skotrar som ska klara den brittiska landsbygden. Michael Fassbender är stjärnan i Bil Till Rimligt Pris. Ferraris fyrhjulsdrivna FF tävlar mot nya Bentley Continental GT med V8.

04.00Criminal Minds Prentiss och JJ fattar viktiga beslut om framtiden och teamet reser till Beaumont i Texas för att utreda en serie mord.

04.58Alaska: The Last Frontier I det här förlorade avsnittet som aldrig tidigare har visats återvänder vi till tiden före Atz Lees olycka, då han och Jane tänkte förnya sina löften.

04.58Alaska: The Last Frontier I det här förlorade avsnittet som aldrig tidigare har visats återvänder vi till tiden före Atz Lees olycka, då han och Jane tänkte förnya sina löften.