MENY

Kanal 9

05.50Gärdsgårdsserien På tågstationen i Hallsberg sitter döve Unisa Turay och drömmer sig bort till ett liv som fotbollsproffs. Bort från verkligheten som hemlös.

06.00Diners, Drive-ins and Dives

07.13Fast N' Loud Gänget försöker bli klara med och sälja en Ferrari F40, men kostnaderna stiger när vindrutan som är värd $8 000 går sönder. Kan de ändå gå med vinst?

08.04Gold Rush specialavsnitt Säsongen inbringade den största mändgen guld någonsin trots utmaningar. Vi återser de bästa och värsta ögonblicken.

08.55Deadliest Catch Halvvägs genom säsongen visar både fiskare och maskin tecken på uttröttning. Ramblin' Rose kämpar med motorproblem och nykomlingen på Wizard tvivlar.

10.00Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant tar sig an en Alfa Romeo Spider Quadrifoglio från 1987 med ett ovanligt tak. Bilen är i behov av en omfattande renovering, inklusive en ombyggnation av kardanaxeln.

10.00Wheeler Dealers säsong 14b Mike och Ant tar sig an en Alfa Romeo Spider Quadrifoglio från 1987 med ett ovanligt tak. Bilen är i behov av en omfattande renovering, inklusive en ombyggnation av kardanaxeln.

11.07Alaska: The Last Frontier

12.13Salvage Hunters Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet.

13.20Wheeler Dealers säsong 14b Mike tar sig an en Porsche 924, samma bil som han byggde om i början av programserien. Men räcker det med att fixa oljeläckor och inredningen för att han ska tjäna pengar på bilen?

14.30Ullared Morgan och Ola-Conny tvingas tänka om när den otroligt varma sommaren torkat ut ån där de vanligtvis anordnar varuhusets årliga ankrace. Koncern-VDn Boris söker personal till ett maskot-jobb. Efter 29 år i rad på varuhusets camping har det idag blivit lite dålig stämning hemma hos Kjell och hans shoppingälskande fru Ros-Marie. Kjell beger sig därför till varuhuset för handla till en myskväll som förhoppningsvis kan tina upp stämningen.

15.35Kustbevakarna & SSRS special En tunna med misstänkt farligt innehåll hittas på en ö i Göteborgs skärgård. Kustbevakningen kallas till platsen. Lars och Jonas söker efter en misstänkt sjöfyllerist när plötsligt ett larm kommer. En man har fallit överbord. Det blir en kamp mot klockan för Lars och Jonas.

18.00Böda Camping Fest och mat är viktiga ingredienser på semestern och naturligtvis även på Böda. Frukosten är en klassisk Bödatradition med det egna bageriet som bakar bullar varje natt för att camparna ska få sina frukostbullar. Fest blir det också på Bödas egen Beach club där det väntas dansbandssväng till dansbandsälskarna Anki & Ankis stora lycka. Camparen Roger är något av en grillkonnässör, ikväll väntas det grillad älg med en mycket speciell marinad.

18.53Mullvaden 2022 Samarbetet måste fungera perfekt i nästa uppdrag. Men mullvaden har gott om draghjälp. Därefter ska deltagarna hitta rätt sak - men det kommer att bli obehagligt!

20.00Gränsbevakarna Australien

20.26Gränsbevakarna Australien

20.53Trafikpoliserna Susanne agerar på instinkt när hon ser en bil flyga 20 meter upp i luften med ett litet barn i baksätet. Bilen fattar eld och Susanne tar ett avgörande beslut. Vi varnar för starka bilder när Johan informerar om viltolyckor.

22.00Hulk Ett militärt högriskprojekt anlitar universitetsstudenter för att assistera vid framtagandet av en cellmanipulerande maskin. När apparaten slår ut fel blir Bruce Banner påverkad och får möjligheten att kunna förvandlas till ett monster som snart börjar kallas "Hulken". Hulken är en skapelse av Banners inre demoner som muteras när han triggas av starka känslor.

01.12The First Purge Det tredje politiska partiet i USA - De nya unionsfäderna - tar makten och utför ett extremt experiment. Under tolv timmar är Staten Island laglöst land. Man behöver inte stanna på ön, men om man gör det vinner man en rejäl summa pengar.

03.07Havets hjältar En passagerarfärja med 59 personer ombord har fått motorstopp mitt i farleden utanför Gröna Lund och glider mot land. Sjöräddarna måste ta sig snabbt till platsen för att stoppa en katastrof. Sjöpolisen får larm om en brand på en ö.

03.07Havets hjältar En passagerarfärja med 59 personer ombord har fått motorstopp mitt i farleden utanför Gröna Lund och glider mot land. Sjöräddarna måste ta sig snabbt till platsen för att stoppa en katastrof. Sjöpolisen får larm om en brand på en ö.

04.09The Walking Dead Daryl och hunden fångas in och tas med till Meridian för att möta en figur ur det förflutna.

05.16How Do They Do It? Hur byggs den definitiva bilkrossningskolossen? Dessutom, hur blandar Lea and Perrins till sin Worcestershiresås?