MENY

Kanal 9

06.00Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.

07.50The Middle Sue är alldeles till sig av upphetsning när hon ska börja på college, men glädjen dämpas när hon råkar bränna sitt hår och måste klippa det kort. Frankie upptäcker att hon inte är så ledsen som hon borde vara för att Sue ska flytta.

08.15Homeshop

09.05Arga snickaren När Ia skilde sig köpte hon en fallfärdig sommarstuga till sig själv och sina två barn. Nu bor hon och barnen i det kalla huset som är oisolerat i stora delar, det finns inget varmvatten i köket, det finns ingen ordentlig el och väggarna håller på att rasa.

10.30The Middle Sue är nervös inför att börja på college och besviken över att hennes rumskompis inte har kommit och då gör hon Frankie och Mike galna genom att ringa och skicka SMS dygnet runt. Axl och Hutch upptäcker att deras hus håller på att invaderas av myror.

11.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

11.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

13.05Grand Designs Henning Stummel och hans partner Alice Dawson försöker förvandla ett besvärligt instängt utrymme i norra London till ett modernt hem för familjen och kontor för Hennings företag.

14.05Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

14.35Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

15.00Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

16.00Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

16.30Gränsbevakarna USA Vi följer de hängivna män och kvinnor som på flygplatser, i hamnar, i ökentrakter och längs kuster bevakar USAs gränser. Med hjälp av högteknologi, hundar, sunt förnuft, och ibland även vapen, arbetar de med att skydda USA.

17.00Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

17.30Diners, Drive-ins and Dives Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare.

17.55Grand Designs Kevin återvänder till Lincoln Miles och hans fru, konstnären Lisa Traxler, som hade hittat en oinspirerande 70-tals bungalow på Isle of Wight som de skulle förvandla till sitt drömhem.

19.00Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

20.00Rizzoli & Isles En rik kvinna hittas död nedanför en trappa och det visar sig snart att det inte var någon vanlig halkolycka. Teamet tvingas in i en katt och råtta-lek med en smart mördare som har betämt sig för att komma undan med det perfekta brottet.

21.00Criminal Minds: Beyond Borders Jack måste kämpa för att hålla huvudet kallt när han får veta att hans son jobbar under täckmantel med de mexikanska kartellerna.

22.00CSI Grissom utreder mordet på en åldrande rockstjärna. Catherine upptäcker att någon verkar vara ute efter hennes familj (forts fr föregående avsnitt).

23.00CSI Donna, Rebecca, Jack, Lou och Ray har alla en sak gemensamt. De är döda. Supermodellen Rebecca dör när hon fotvandrar med sin nya make. Soldaten Jack har precis återvänt från Irak-kriget när han dödas framför sin fru och dotter.

00.00Idris Elba: Fighter Med bara fyra veckor kvar till sin första fight, reser Idris till Thailand för att träna med kickboxningslegendaren Buakaw Banchamek, och beger sig sen till ön Koh Samui inför nedräkningen till sin första fight. Kommer Idris kunna stå som segrare?

01.00Unge kommissarie Morse En pojke från en problemfamilj försvinner och en död journalist hittas på järnvägen under mystiska omständigheter. Planerna på att bygga en ny polisstation gör att Morse och Fred ifrågasätter sina platser hos polisen.

02.50Bob's Burgers När Louise får veta att Boo Boo ska lämna Boyz 4 Now går hon med i en tävling som kan ge Tina chansen att träffa honom. Bob och Linda får intressant information om restaurangen, vilket leder till spänningar mellan Bob och Jimmy Pesto.

03.15Bob's Burgers Efter att äntligen ha övertalat Bob och Linda att skicka henne på ett hästläger inser Tina att hon måste skiljas från sin fantasihäst, Jericho.

03.15Bob's Burgers Efter att äntligen ha övertalat Bob och Linda att skicka henne på ett hästläger inser Tina att hon måste skiljas från sin fantasihäst, Jericho.

03.40Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

03.40Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

04.30American Chopper Orange County Choppers är ett företag i Montgomery, New York, som bygger unika motorcyklar. Företaget ägs och drivs av Paul Sr och Paul Jr Teutel, och samspelet kan vara både muntert och temperamentsfullt när de skapar motorcyklar som är konstverk.

05.15Deadliest Catch Vi möter kaptenerna och deras besättningar på Berings hav när de gör det de gör bäst: fiskar krabbor. Äventyret är deras kall och krabbor deras byte. I den riskfyllda jakten på krabbor får dessa män kämpa mot både oväder och svåra arbetsförhållanden.