MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram med Malou von Sivers. Malou von Sivers bjuder in gäster till långa intervjuer, nyfikna frågor och engagerande diskussioner. Varje dag har ett aktuellt huvudtema och programmen avhandlar allt från forskning av olika slag till relationer och livsöden.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. En mystisk kvinna dyker upp i byn, vilket överraskar Megan. Leyla å andra sidan verkar veta vem det är.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Susies intåg sätter käppar i hjulet för Megan och Leyla. Leyla får också besök av en gammal bekant.

13.00Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En gammal vän till Magnum anländer till Hawaii för att varna honom att en sadistisk rysk agent som torterade dem i Vietnam är ute efter dem igen.

14.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Brittisk livsstilsserie från 2012.

15.00Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2015. Fixarproffsen Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och i behov av upprustning. Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån köparens budget. Chip och Joanna visar Denitita och Norris Blount tre hus nära Baylors universitet där Norris arbetar. Paret har helt olika smak och det blir ett tufft uppdrag att få dem att kompromissa.

16.00Kockarnas kamp Svensk matlagningsserie från 2017. Under ledning av Pär Lernström tävlar några av Sveriges bästa kockar. De utsätts för tuffa prov och till sist står en av dem som vinnare.Tävlande är Tareq Taylor, Linn Söderström, Jonas Svensson, Marie Skogström, Viktor Vesterlind, Rickard Waje, Erik Videgård och Carl Ishizaki. Det är dags för final och alla kockarna samlas på gården för att rösta fram vinnaren. De två finalisterna ställs först inför ett skaldjursrace där snabbhet och noggrannhet kan ge ett rejält försprång. I den sista duellen ska de två tävlande laga varsin trerättersmeny i världsklass. Efter provsmakning är det sedan dags för kockkollegorna att utse årets vinnare i Kockarnas kamp.

17.00Efter fem Svenskt aktualitetsprogram från 2019. Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby oss sällskap när hon sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del allt från ögonöppnande omvärldsanalyser av de främsta experterna till varma möten och spännande intervjuer med kända kulturpersoner. Dagsfärskt aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och vi får möta intressanta gäster.

17.50V75-Klubben

17.55Efter fem Svenskt aktualitetsprogram från 2019. Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby oss sällskap när hon sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del allt från ögonöppnande omvärldsanalyser av de främsta experterna till varma möten och spännande intervjuer med kända kulturpersoner. Dagsfärskt aktualitetsprogram med Tilde de Paula Eby där fokus ligger på heta ämnen och vi får möta intressanta gäster.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten

19.20TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Postkodmiljonären Svenskt frågesportsprogram från 2019. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet. Programledare är Rickard Sjöberg.

20.00Let's dance Svenskt underhållningsprogram från 2019. Stjärnspäckad underhållning väntar när elva kända svenskar kastar sig ut på dansgolvet för att göra upp om titeln vinnare av Let's Dance 2019. Som tidigare år är programledarduon Tilde de Paula Eby och David Hellenius på plats. Stjärnspäckad underhållning väntar när kända svenskar sig ut på dansgolvet för att tävla i olika typer av tiodans. Programledarduon Tilde de Paula Eby och David Hellenius är på plats för att guida såväl tittare som deltagare genom säsongen.

22.00TV4Nyheterna och Sporten

22.15TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

22.25Let's dance XIV - Resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2019. Resultatet av omröstningen i Let's dance redovisas. Programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius tillkännager resultatet för den första deltävling i Let's dance 2019.

22.50Air Force One Den amerikanske presidenten James Marshall är på väg hem från ett toppmöte i Ryssland när hans plan Air Force One kapas av terrorister. Men de har inte räknat med att presidenten själv är gammal elitsoldat som inte ger upp i första taget. Huvudrollerna i actionsuccén "Air Force One" spelas av Harrison Ford, Gary Oldman och Glenn Close, och för regin står Wolfgang Petersen ("Das Boot").

01.20Rocky V Rocky V är ett amerikanskt actiondrama från 1990. Det här är den femte filmen om boxaren Rocky. Rocky måste sluta boxas av hälsoskäl och när hans ekonomi rasar samman så tvingas han sälja allt han äger och börja om på nytt. Han börjar träna en ung boxartalang men hans engagemang som tränare får honom att försumma det som egentligen spelar roll i hans liv.

03.30Big Eyes Konstnären Margaret Keane slog igenom på 50-talet med sina säregna porträtt med stora ögon men länge var det hennes make, den mindre framgångsrike Walter, som tog äran för hennes verk. Hon fick till slut kämpa i rätten för att få erkännande för sin konst. Det verklighetsbaserade dramat är regisserat av Tim Burton och i rollerna syns Amy Adams och dubbla Oscarvinnaren Christoph Waltz.