MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2018. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Jools fest på puben går inte som hon tänkt. Ross försöker göra Debbie svartsjukt genom att flörta med Jools och Sarah säljer alkohol till tonåringar på toaletten.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ett slagsmål bryter ut mellan Roger och Ross. Priya försöker ta reda på vad Leyla känner för Pete.

13.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Den unga Susan upprör sin familj när hon avslöjar att hon är gravid. Chris och Jacko försöker hitta ett hem åt Zoe.

14.00Tareq Taylors nordiska matresa Svensk matlagningsserie från 2017. Kocken Tareq Taylor besöker de nordiska länderna och Estland för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Ekologiska och lokalt producerade varor gärna hämtade direkt från naturen utgör basen i Tareqs recept. Tareq besöker Florö i Norge för att fira Norges nationaldag den 17 maj. Omgiven av den vackra naturen dyker han efter pilgrimsmusslor i Nordsjön och utforskar den norska laxens historia.

14.40Skidskytte: Världscupen Tyumen Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Damernas sprint.

15.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Amanda och Adam har semestrat i Phuket i många år och de gifte sig även där. Nu söker de efter ett eget ställe i området och Jonnie guidar dem genom den lokala marknaden och visar dem fem fantastiska fastigheter.

16.55Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering.Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till köparens drömhem utifrån deras budget. Chips och Joannas vän Brett har en dröm om att bo på en husbåt och tar hjälp av paret. Det blir en tuff utmaning för Chip och Joanna med en tight budget och litet utrymme att designa något de aldrig gjort tidigare.

17.50V75-Klubben Travmagasin. En tittare får chansen att komma till studion och vinna på Top 7 spelet på upp till 9000 kronor. Hur stor Top 7-spelet blir avgöras av ett lotterihjul. Vinnaren kan sedan dubbla sin vinst genom ett Harryboy-system.

17.55Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2016. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor på Skånes djurpark söver brunbjörnshanen Glok för att bland annat kontrollera tänderna. Kaninen Hugo har en misstänkt tumör och veterinären Charlotta Nilsson tvingas kastrera honom. Tävlingshästen Tippen har ryckningar i munnen som får sin förklaring. Veterinären Inger Carlsson ger positivt besked till hunden Aikos matte.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Postkodmiljonären Svenskt frågesportsprogram från 2018. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet. Programledare: Rickard Sjöberg.

20.00Let's dance Svenskt underhållningsprogram från 2018. Här kastar sig kända svenskar ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare. Det gäller att imponera på den kritiska juryn med sin dans. Programledare: Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Säsongsstart.

22.00TV4Nyheterna och Sporten Nyheter och sport.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Focus Svindlaren Nicky slår sina påsar ihop med nybörjaren Jess och lär henne alla sina yrkeshemligheter. Men deras samarbete avslutas abrupt. Tre år senare när Nicky är i Buenos Aires dyker Jess upp och ställer alla hans planer på ända.

00.25A mighty heart A mighty heart är ett verklighetsbaserat amerikanskt drama från 2007. Makarna Daniel och Mariane Pearl är framgångsrika reportrar på tidningen Wall Street Journal. Efter att ha arbetat i Afghanistan i kölvattnet av attackerna den 11 september 2001 åker de till den pakistanska mångmiljonstaden Karachi där Daniel är utlovad en sista viktig intervju till det reportage han jobbar med. I Karachi blir de kollegor med den indiska journalisten Asra Q Nomani. Men när Danny ska intervjua shejk Gilani blir han kidnappad av muslimska fundamentalister. Nu börjar Marianes kamp för att återfinna honom med hjälp av bland andra polischefen i Pakistan och såväl den inhemska som amerikanska underrättelsetjänsten. I huvudrollerna ses Dan Futterman och Angelina Jolie.

02.40Sudden impact Sudden impact är en amerikansk thriller från 1983. Efter att återigen ha använt alldeles för brutala metoder i sitt polisarbete blir polisinspektör "Dirty" Harry Callahan skickad till den lugna orten San Paulo för att utreda ett mord. Men Harry upptäcker snart att allt inte är så fridfullt som det verkar vara. När fler brutala mord begås förstår Harry att han har att göra med en seriemördare. Clint Eastwood återses i rollen som Dirty Harry i den fjärde filmen i serien och står även för regin.

05.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2016. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie är i Pembrokeshire där Graham och Dorothy bygger ett upp-och-nedvänt klimatvänligt hus längs kusten. Paret är ovana hemmabyggare men de satsar på att bli färdiga inom 20 veckor. När byggandet är i gång börjar de snart oroa sig för att de tagit på sig för mycket.