MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

10.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Rachel såg framför sig att hennes dotter Sheila skulle gå ut college, komma in på läkarlinjen, gifta sig med en intelligent och attraktiv man och bli mamma men hennes drömmar har gått i kras. När Sheila träffade Destinee ändrades allt och Rachel hävdar att allt gått åt skogen sedan de två flyttade ihop för två månader sedan. Sheila har nu hoppat av skolan och Rachel tycker att hon beter sig som Destinees tjänare. Hon vill till varje pris att Destinee försvinner ur deras liv.

10.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Enäggstvillingarna Shaylen och Skyler stod varandra nära som barn men Skyler hävdar att deras föräldrar numera behandlar henne som den dåliga tvillingen medan Shaylen omhuldas som den goda. Deras mamma Sheri säger att hon vill stötta dem lika mycket men att det inte är så lätt när Skyler avslutat ett behandlingsprogram för alkoholister och verkar tjäna pengar som en så kallad sugar baby. Deras pappa tillstår att Sheri bär på mycket ilska gentemot Skyler och ber doktor Phil om hjälp med att läka familjens sår.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Aaron blir överväldigad över att hans vänner ordnat en överraskningsfest. Rakesh varnar Jai för att komma för nära Nell.

12.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Byborna samlas för att träffa Ashley en sista gång. Robert oroar sig över vad Rebecca har sagt till Aaron.

13.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1995. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Jessica reser till Japan där hon träffar en av sina tidigare studenter som tvingas ingå ett arrangerat äktenskap. Men så hittas den tilltänkta brudgummen död.

14.00Skidskytte: Världscupen Antholz Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Från herrarnas sprint.

15.50En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2015. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Cliff och Angela blev förälskade i St Lucia när de var på en kryssning i Karibien och har nu bestämt sig för att investera i en fastighet där. Jasmine Harman tar sig an paret och får en tuff utmaning att hitta något som både är en bra investering och ett idylliskt semesterhem.

16.50Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2014. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av upprustning. : Efter att paret valt det objekt de vill köpa sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem utifrån deras egen budget. Carolyn Muska förlorade både sitt hem och sin man i en förödande explosion. Nu vill hon börja om på nytt och Chip och Joanna visar henne tre hus i hemstaden.

17.50V75-Klubben Travmagasin. En tittare får chansen att komma till studion och vinna på Top 7 spelet på upp till 9000 kronor. Hur stor Top 7-spelet blir avgöras av ett lotterihjul. Vinnaren kan sedan dubbla sin vinst genom ett Harryboy-system.

17.55Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2015. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Lejonhanen Aslan på djurparken i Eskilstuna skadar sig under ett bråk med de andra lejonen. Veterinären Marek Goczkowski undersöker Aslan för att bedöma hur allvarliga skadorna är. När katten Mana råkar ut för en olycka oroar sig hennes matte Annelie för att de kanske måste avliva henne. Neurologspecialisten Cecilia Rohdin på Djursjukhuset Albano undersöker Mana. Hunden Pommac blir attackerad av en annan hund under en promenad och får akut hjälp av veterinären Åsa Wolf. Shetlandsponnyn Ajax besöker Brunmåla hästklinik på grund av en inflammation i hoven. Ägaren Emelie oroar sig för att Ajax är för gammal för att tillfriskna från skadan.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Postkodlotteriets grannyra Svenskt frågesportsprogram från 2018. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet. Programledare: Rickard Sjöberg.

20.00Talang Svenskt underhållningsprogram från 2018. Pär Lernström och Kristina "Keyyo" Petrushina har dammsugit Sverige på häpnadsväckande begåvningar i jakt på Sveriges nästa stora talang. I juryn finns Alexander Bard, David Batra, LaGayla Frazier och Bianca Ingrosso. Juryn träffar den yngsta deltagaren någonsin när femårige Osman bjuder på gangstarap. Andra sökande är fårhunden Vera som bjuder på olika trick och Frida som med sin sång vill ta steget från snabbköpskassan till talangscenen.

21.30American sniper American sniper är ett amerikanskt krigsdrama från 2014. Filmen är baserat på en bok av Chris Kyle som bygger på hans egna erfarenheter. Den amerikanska Navy Seal-soldaten Chris Kyle åker till Irak med ett enda uppdrag, att skydda sin vapenbröder. Hans pricksäkerhet räddar otaliga liv och trots faran och att han måste lämna sin familj genomför han fyra uppdrag i Irak. Men när han till slut återvänder hem inser han att det egentligen inte är familjen utan kriget han inte kan lämna.

22.00TV4Nyheterna och Sporten Nyheter och sport.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.15American sniper American sniper är ett amerikanskt krigsdrama från 2014. Filmen är baserat på en bok av Chris Kyle som bygger på hans egna erfarenheter. Den amerikanska Navy Seal-soldaten Chris Kyle åker till Irak med ett enda uppdrag, att skydda sin vapenbröder. Hans pricksäkerhet räddar otaliga liv och trots faran och att han måste lämna sin familj genomför han fyra uppdrag i Irak. Men när han till slut återvänder hem inser han att det egentligen inte är familjen utan kriget han inte kan lämna.

00.25Runner Runner Runner, runner är ett amerikanskt kriminaldrama från 2013. Studenten Richie försöker få ihop pengar till sin terminsavgift på universitet via internetpoker. Han är säker på att han kommit på hur man ska göra för att knäcka onlinespelen men ändå förlorar han. Richie är övertygad om att han blivit svindlad och bestämmer sig för att åka till Costa Ricka där han konfronterar spelkungen Ivan Block. Men mötet blir inte som Richie tänkt och snart har han hamnat i en knipa han inte kan ta sig ur.

02.10Side effects Side effects är en amerikansk dramathriller från 2013. Psykiatern Jonathan Banks är ambitiös och vill gärna visa framfötterna. När han får den nya patienten Emily som söker hjälp efter ett självmordsförsök skriver Jonathan ut alla tillåtna antidepressiva mediciner som finns men de hjälper inte. Till slut bestämmer han sig för att ordinera en ny experimentell medicin som visar sig fungera. Emily får tillbaka sitt liv och kärleken till sin man Martin. Men en kväll knivhuggs Martin till döds och polisen hittar Emily på mordplatsen. Hon har inget minne av vad som hänt och frågan är om det är medicinen som är orsaken till Emilys beteende. Jonathans karriär slås i spillror och han bestämmer sig för att ta reda på sanningen om vad som verkligen hänt.

04.30Ambassaden - uppläst text Australisk realityserie från 2016. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. En jordbävning drabbar Nepal och hundratals australier evakueras till Thailand. En tonåring ljuger för polisen och en kvinna anländer med sina två söner för att besöka deras pappa som sitter i ett thailändskt fängelse. En lärare får problem när hans pass följer med i tvättmaskinen.

05.20Vad blir det för mat Svensk matlagningsserie från 2007. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per har innan han blev skådespelare arbetat som kock på bland annat Operakällaren. Per ger sig ut på en båtfärd i Trosa skärgård tillsammans med sin gode vän Jocke. Per har till uppdrag att fiska upp dagens meny och använder sig som vanligt av sina speciella knep. Efter fisketuren beger de sig till Jockes hem där de gör i ordning ett temporärt kök ute på verandan. Torsken lagas till i sann kompisanda och sen är det dags för desserten, lingonkokta päron.