MENY

TV4

06.45Nyhetsmorgon

10.00Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Mel ställde in sitt kommande bröllop efter att fästmannen Ian bett henne att skriva på ett äktenskapsförord. Hon menar att avtalet skulle ha lämnat henne utblottad vid en skilsmässa. Ian påstår att hans far uppmanat honom att göra det.

10.55Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Samantha och hennes treåriga dotter har de senaste tre åren bott hos hennes föräldrar men mamman Lisa har tröttnat. Hon undrar om hon bör slänga ut dottern eller fortsätta hjälpa henne.

11.55Hela England bakar Säsongsstart. Det första temat är mjuka kakor och de tävlande börjar med att baka en brittisk klassiker, drizzle cake. Mary ger dem sedan i uppdrag att göra jaffakakor som har en fettfri kakbotten och choklad på toppen. Till sist gör de en kaka vars hölje ska glänsa som en spegel. Det är brödtema och först blir det ett sötebröd som ska ha någon form av snurr. I den tekniska utmaningen ska inte ugnen användas utan det är ånga som gäller. Till sist behöver de tävlande använda tre olika slags mjölsorter för att skapa ett stort dekorativt bakverk.

12.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. När två japanska entreprenörer lägger ett bud på Essie Harringtons hus väcks gamla sorger och konflikter till liv i Coopers Crossing. Essies man dödades av japaner under andra världskriget och smärtsamma minnen väller över henne.

13.55Djurparkens hemligheter Programstart. De asiatiska elefanterna får en ny medlem i familjen då matriarken Thi som varit gravid i två år ska föda. Det har även skett tillökning bland kattbjörnarna och bland schimpanserna pågår det en maktkamp. Det är dags att ta steget ut i vuxenvärlden för ett gäng pingviner som tillbringat de senaste sex månaderna i ett avskilt område där djurskötarna tagit hand om dem. Niall måste använda all sin övertalningsförmåga när schimpansen Boris tillfångatar en rörhöna.

14.55Husjägarna Kirstie och Phil hjälper ett läkarpar att hitta ett inte alltför dyrt hem i Cambridgeshire. De letar även efter ett drömhus på landsbygden. Kirstie och Phil är i Bristol och på Cotswolds imponerande landsbygd för att hjälpa några köpare att hitta en stuga på landet och ett krypin mitt i smeten som de har råd med.

15.55En plats i solen: Sommarsol Säsongsstart. Neil Masey och Affy Wajid söker efter ett semesterhem på Ibiza dit de kan fly från sina hektiska liv i Brighton. Paret tycker om öns rika nöjesliv som de gärna vill ta del av. Rodney och Lynda Palliser från Hertfordshire söker efter en lägenhet på Mallorca. De vill att den ska ligga nära Palmas marina där deras son bor.

16.55Bonde söker fru Säsongsstart. Det är dags för ett nytt gäng kärlekstörstande singelbönder att få hjälp att hitta en livspartner. Linda Lindorff beger sig på en resa från Sölvesborg i Blekinge till Trångsviken i Jämtland för att dela ut årets kärleksbrev. Det är dags för gruppdejter men det hinner hända en hel del saker innan dagen ens börjat. En av böndernas brevskrivare kommer med ett oväntat besked och en bonde som grubblat hela natten lättar sitt hjärta för Linda. Dessutom ställer vädret till det.

17.50V75 med Matteus och Mormor Travreporter Matteus Lillieborgs bästa vän i livet är mormor Margaretha. Att analysera V75 tillsammans är det roligaste de vet och varje fredag träffar de en V75-aktuell häst, i jakten på sju rätt.

17.55Veterinärerna Jack russell-tiken Nova är dräktig och ska föda men värkarna vill inte sätta i gång. Labradoren Winnie har fått något i ögat. Travhästen Blixtsnabb har skadat benet och en kull med manvargsvalpar ska vaccineras. Den franska bulldoggen Maja har ett blåsljud på hjärtat. Bondkatten Sotis har fått näthinnelossning på båda ögonen. Cavalier king charles spanieln Eros lider av den kroniska sjukdomen syringe mylonite och dvärgschnauzern Evita kan vara dräktig.

18.50Keno

19.00TV4Nyheterna

19.15Sporten

19.20TV4Vädret

19.30Brännvin i kikar'n Bröderna Bert och Holger är båda i behov av pengar och har bestämt sig för att sälja sitt föräldrahem. Under tiden huset stått tomt har grannen Våge och hans dotter Wilma tagit hand om det, de har till och med flyttat in och sålt sitt eget hus.

22.00TV4Nyheterna och Sporten

22.05TV4Vädret

22.10G - som i gemenskap Tre killar i 16-årsåldern, Kim, Robban och Alexander, ser fram emot sommarlovet efter nian med blandade känslor. Kim är kär i Mia, samtidigt som han känner sig dragen till Kristoffer. Robban har hoppat av skolan tidigare för att börja jobba. Alexander hoppas slå igenom som sångare.

05.25Vad blir det för mat Per lagar en kärleksmåltid till sig och Inese. Han börjar med att besöka en ostbutik i Trosa där han komponerar den perfekta ostbrickan. Sedan lagar han kalvstek som han serverar med hasselbackspotatis. Förrätten bli en coup med räkor och avokado. När Per Morbergs vänner, författaren Ernst Brunner och artisten Sulo, besöker honom på Tullgarn lagar han till växter som kan vara giftiga om de inte tillagas på rätt sätt.