MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram med Malou von Sivers.

12.00Hem till gården Charles fattar ett viktigt beslut. Tracy känner att Faith har tagit över i hushållet.

12.30Home and Away Ash ifrågasätter om VJ verkligen kommer stanna kvar hos Billie när barnet kommit. Phoebe inser att hon tappat bort sig själv efter allt drama med Justin. Hunter försöker gå vidare, men Olivia undrar om hon är redo för det ännu.

13.00Bytt är bytt Pehr och Richard har kallats Sveriges mesta julpyntare då de lyckats med bedriften att klämma in hela 34,5 julgranar i sin lägenhet på Kungsholmen. Kan deras intresse för juldekorationer hjälpa dem att hitta dyrgripen i Li Pamps samling?

14.00Dr Phil Dr. Phil träffar Donna som har problem med sin våldsamma tonårsdotter. Donna berättar att dottern vid flera tillfällen hotat att mörda hela familjen och fruktar att hoten en dag kommer att bli verklighet.

14.57En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Dawn och Las från Basingstoke har nyligen gått i pension. Nu vill de flytta till soliga Cypern i medelhavet. De söker det perfeka huset, en bungalow eller townhouse som alla fyra generationer av familjen kan besöka när de vill.

15.58En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Ben Hillman hjälper makarna David och Victoria att hitta semesterhus i den vackra staden Los Alcazares i Costa Calida. Högst på önskelistan är en lägenhet nära stranden där de kan spendera helgerna och semestrar med sin familj.

17.50Bli vän med V75 En stor del av 23-årige Simon Walls liv kretsar kring hästar och travsport. Ta del av hans underbara värld på gården Ljuva-Tun.

17.55Efter fem Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

17.55Efter fem Live varje vardag gör Tilde de Paula Eby, Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Maximilian Artell och Axel Pileby oss sällskap när de sätter nyheter och aktuella händelser i fokus. Ta del av allt från ögonöppnande omvärldsanalyser till spännande intervjuer.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.17Sporten De senaste nyheterna från sportvärlden.

19.23TV4Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Postkodmiljonären För Hjärt-Lungfondens räkning tävlar tidningsdrottningen och journalisten Amelia Adamo tillsammans med sin son Filip Adamo, projektledare. På frågan "Vilken av följande måltider kan bäst beskrivas som frugal?" blir det tufft för mor och son.

20.00Idol

21.30Mumbo jumbo Sveriges härligaste humorgäng är tillbaka. Med nutidsaktuella parodier, träffsäkra imitationer och ett och annat ess i rockärmen bjuder Mumbo jumbo-gänget in till skrattfest varje fredag.

22.00TV4Nyheterna och sport Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

22.17TV4Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

22.25Idol fortsättning

22.54Idol Extra

23.12Odödliga När Isak och Em möts en natt i Stockholm känner de att de äntligen hittat rätt. De lämnar allt och ger sig ut på en roadtrip genom de norrländska skogarna. Men det som börjar som ett äventyr övergår snart till en farlig lek. De utmanar ödet och begår det ena allvarliga brottet efter det andra. Till slut finns det ingen återvändo. "Odödliga" är ett svenskt romantisk drama från 2015.

01.32Minority report Minority report är en amerikansk science fiction-film från 2002 baserad på en novell av Philip K Dick. Året är 2054 och i Washington pågår ett experiment där man kan förutse mord och på så sätt försöka stoppa dem. Tack vare detta har staden varit befriad från brott i sex år. När chefen för enheten, John Anderton, utpekas i ett framtida mord måste han försöka ta reda på vem som är ute efter honom. Men tiden är knapp, han har bara 36 timmar på sig att förhindra att han själv blir mördad.

04.30Younger Liza ställs inför stora utmaningar på bokturnén. Kelsey och Zane besöker Washington D.C. för att uppvakta en talskrivare med potential att sätta sina memoarer på pränt.

05.02En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Marcelle och hennes make Graeme var nyligen med om en svår period i livet, och nu vill de leva varje dag till fullo. För att fånga dagen ordentligt söker de nu ett semesterhus i Malaga. De vill ha ett hus som är avkopplande med pool och trädgård.