MENY

TV4

05.45Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist.

10.00Malou efter tio Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Malou von Sivers bjuder på långa intervjuer, starka berättelser, nyfikna frågor och engagerande diskussioner och teman som tar upp allt från stamcellsforskning till kärlek i dag. Det blir politik, medicin, hälsa och kultur i en halsbrytande blandning.

12.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Aarons dom förkunnas. Ross är chockad över Debbies krav. Liv känner sig avvisad.

12.30Rena rama Rolf: Utomjordingen Svensk komediserie från 1994-1995. Grannparen Mjunstedts och Linds bor i Göteborg. Spårvagnsföraren Rolf och hans fru Bettan lever i ett stormigt men lyckligt äktenskap. Ovanför dem bor Ina och Nisse. Ina arbetar på Åhléns parfymavdelning och Nisse är spolare på Vatten- och Avloppsverket. Nisse och Rolf är vänner i vått och torrt. Det är dags för Masthuggarbrödernas årliga maskeradbal. Rolf och Nisse ger sig in i kampen om förstapriset på 1 000 kronor.

13.00Downton Abbey Brittisk dramaserie från 2011. Om kärlek, intriger, liv och död på godset Downton Abbey. Det är oroliga tider när 1920-talet inleds. Familjen är nästan ruinerad på grund av dåliga investeringar och frågan är om de har råd att bo kvar på godset. Säsongsavslutning. Hela familjen Crawley besöker Roses familj i Skottland för att fira jul. För Carson slutar tjänstefolkets besök på den lokala marknaden med problem. När familjen återvänder hem drabbas de av en ytterligare tragedi.

14.55Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2005. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter undersökta och värderade av programmets experter. Michael och teamet reser till Londonderry och bland föremålen de granskar finns en kudde vävd av människohår.

15.55En plats i solen: Vintersol Brittisk livsstilsserie från 2014. Här hjälper fastighetsexperter personer som söker sitt drömhus där de kan tillbringa sin semester under vintern. Varje avsnitt följer personerna när de tittar på fastigheter på platser som Florida, Costa Rica, Spanien och Portugal. Ann och Chris har arbetar hårt i hela sina liv. Nu när barnen är vuxna har de bestämt sig för att det är dags att köpa ett semesterhem i västra Malaga.

16.50Fixer upper Amerikansk livsstilsserie från 2016. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering.Efter att paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till köparens drömhem utifrån deras budget. Will och Lauren tar hjälp av Joanna och Chip att skapa deras drömhem. Men de har en liten budget och Chip och Joanna måste vara väldigt kreativa för att kunna uppfylla parets önskemål.

17.50V75-Klubben Travmagasin. En tittare får chansen att komma till studion och vinna på Top 7 spelet på upp till 9000 kronor. Hur stor Top 7-spelet blir avgöras av ett lotterihjul. Vinnaren kan sedan dubbla sin vinst genom ett Harryboy-system.

17.55112 - på liv och död Svensk dokumentärserie från 2014. Serien följer polis, räddningstjänst och sjöbevakning i Stockholm, Åmål, Västervik och på Åland. Starka känslor, spänning och snabba beslut blandas med humor, värme och hopp om att hinna fram i tid för att kunna rädda liv och förhindra brott. Brandmannen Matte från Farsta skyndar sig till en villabrand. Haningepolisen Sebastian får larm om skottlossning på en skola. Janne från Farsta brandstation får en hektisk kväll med flera bränder.

18.50Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Anna Lindmarker, Anders Kraft Ulrika Nilsson, Peter Lindgren och Bengt Magnusson leder TV4Nyheterna under vardagar och helger.

19.15Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Drömpyramiden Svenskt underhållningsprogram från 2017. Här tävlar par i att försöka svara rätt på så många frågor i rad som möjligt. Målet är att klättra i en pyramid av containrar där fem av dem innehåller otroliga priser för hela familjen. Priserna är utvalda av familjens egna nära och kära. Programledare: Rickard Sjöberg.

20.00Idol 2017 Svenskt underhållningsprogram från 2017. Juryn bestående av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge söker efter Sveriges nästa superstjärna bland tusentals sökande. Efter auditionturnén får tittarna rösta fram sin idol under fredagsfinalerna. Vinnaren får ett skivkontrakt. Programledare: Pär Lernström. De tidigare idoldeltagarna Robin Bengtsson, Lisa Ajax, Linnea Henriksson och Liam "Liamoo" Cacatian Thomassen sjunger duetter tillsammans med årets deltagare. De tävlande kommer även att sjunga en låt som legat som listetta.

21.30Ack Värmland Svensk komediserie från 2017. Anettes och Fannys mammaledigheter är över och det är dags för Ola och Pontus att vara pappalediga. Men både Anette och Fanny har svårt att släppa kontrollen. De litar inte på sina män som har en helt egen syn på föräldraskapet. Till råga på allt har Sol-Britt gjort om fotvårdssalongen. Lokaltidningen ska kora årets värmlänning och alla försöker visa upp sina mest värmländska sidor. Sol-Britt kämpar med att passa in och startar en blogg i sin kamp att bli värmlänning. En okänd sida av Pontus avslöjas.

22.00TV4Nyheterna och sport Nyheter och sport.

22.15TV4Vädret Väderprognos.

22.25Idol 2017 - resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2017. Resultatet av kvällens röstningar i Idol redovisas.

22.45Idol Extra Svenskt underhållningsprogram från 2017. Programledare Pär Lernström och hans sidekick Daniel Redgert bjuder på intervjuer, eftersnack och analyser tillsammans med journalister, bloggare, jurymedlemmar och tävlande.

23.10Tropic thunder Trophic thunder är en amerikansk actionkomedi från 2008. Skådespelarna Tugg Speedman, Jeff Portnoy och Kirk Lazarus har vitt skilda karriärer och ska alla medverka i en film om Vietnamkriget. Filmens regissör anlitar en krigsveteran som rådgivare för att filmen ska bli så verklighetstrogen som möjligt. Han bestämmer också att filmen ska spelas in i en riktig djungel och filmas med dold kamera. Men när skådespelarna råkar ramla på ett herointillverkningsläger blir dramat plötsligt verklighet.

01.20Lay the Favorite Lay the Favorite är en amerikansk komedi från 2012. Beth bor i en liten håla där hon försörjer sig på ströjobb och att strippa. Hon är trött på småstadslivet och flyttar till Las Vegas för att jobba som servitris. Väl där visar det sig att hon har en fallenhet för nummer och spelsystem. Hon lockas in i en förförisk men farlig värld där hon träffar storspelaren Dink som sysslar med illegal vadslagning. Komedin är baserad på journalisten Beth Raymers självbiografi.

03.10Ingen utväg Ingen utväg är en amerikansk thriller från 1987. Marinofficern Tom Farrell kallas hem efter ett hjältedåd och får som uppdrag att jobba för försvarsminister David Brice. När Farrell träffar Susan på en fest blir det kärlek vid första ögonkastet men snart skakas han av upptäckten att hon även är Brices älskarinna. En dag tilldelas han ett fall där en ung kvinna ska ha mördats av en sovjetagent, och kvinnan är Susan. Plötsligt inser Farrell att han själv kan få skulden för mordet. Men han vet vem mördaren är.

05.25Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2015. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins. Säsongsavslutning. De tre finalisterna tar sig an tävlingens sista utmaningar. De använder sig av smaksatt deg för att göra fyllda bullar med glasyr och måste sedan klara av något som de alla har haft problem med tidigare i tävlingen. Till sist ska de göra en klassisk brittisk tårta.