MENY

TV10

06.00The Curse of Oak Island Medan broderskapet kommer närmare den ursprungliga Money Pit än någonsin, tyder nya upptäckter på att översvämningstunnlarna inte var de enda fällorna som skulle hindra sökare.

06.50Yukon Gold Ken måste välja mellan att betala sina skulder eller betala ut lön till sitt gäng. Big Al känner lukten av guld men får maskinproblem.

07.45Storage Wars Darrell hittar ett mycket ovanligt föremål i depån som har har köpt på auktion.

08.15Storage Wars Köparna budar på en rad annorlunda föremål, designade för herrummet.

08.40Storage Wars Köparna är nöjda med auktionsförrättarens fru, som har tagit över auktionerna, eftersom hennes man är för sjuk för att arbeta.

09.05Storage Wars En av höjdpunkterna på dagens auktion är en rad spännande samlarobjekt, inklusive en gammal projektor.

09.30Heavy Rescue: 401 När en bro kollapsar i en flod är det upp till Ross-teamet att utföra säsongens största och mest komplexa jobb - och en av Nordamerikas yngsta rotatorförare hamnar i en situation som är för svår för honom.

10.35Heavy Rescue: 401 Collin fastnar när isiga vägar gör att lastbilar hamnar i diket, och hans första försök att bärga tunga lastbilar på egen hand innebär en obehaglig överraskning.

11.45The Curse of Oak Island Upptäckten av ett gammalt dokument ger nya ledtrådar om den exakta placeringen av Money Pit. Teamet gör en kryptisk upptäckt på okända djup.

12.45Highway Thru Hell En bärgning av en dubbelrotator har fått det aggressiva teamet på fall. En krasch nära gränsen sätter Kirpal och hans söner på prov.

14.55Shipping Wars Jessica anmäler sig för att flytta en mycket tung robot på en enda dag, men kommer dåligt väder att förstöra hennes last? Todd och Tamera inser att man inte kan kombinera alla möjliga saker i lasten på en släpvagn.

15.25Shipping Wars Jenns transport av medicinska förnödenheter tar en märklig vändning. Todd och Tamera upptäcker att den svåraste delen av deras dag kommer att vara att ta sig från New Yorks gator.

15.55Shipping Wars Jarrett transporterar en märklig skulptur till olika platser i Bay Area för att fotograferas. Samtidigt gör Jessica sitt bästa för att förstöra en viktig del av det amerikanska arvet.

16.25Shipping Wars Todd och Tamera tar sig an några monster. Under tiden hämtar Dusty några reskamrater. Kan någon av våra älskade transportörer nå sina destinationer utan att förlora förståndet?

17.00Storage Wars North Long Beach lockar inte direkt fram det bästa hos våra köpare. Darrell och Dave slår vad om vem som har får det bästa förrådet. Brandi och Jarrod spenderar alldeles för mycket pengar.

17.30Storage Wars Köparna är tillbaka i Hawaiian Gardens, där Emilys make Cody ställer till det för dem. Damerna i Vegas kämpar för att bli sedda, medan Ivy besöker några av sina glansdagar... åtminstone på ett sätt.

18.00American Pickers Killarna stöter på leksaksbilar som är lika mycket värda som riktiga bilar och en samling specialtillverkade motorcyklar med en otrolig bakgrundshistoria.

18.55American Pickers Danielle ansluter sig till teamet och använder sin kunskap och charm för att hjälpa Mike och Frank att få rätt varor till rätt pris i hela USA.

21.00Storage Wars "Kungen av Montebello" är spänd på att se vad han hittar på den här gången. Rene är ute efter guldet, och han överraskar sina konkurrenterna för att få det.

21.30Storage Wars Brandi och Jarrod har nyligen separerat, men hamnar på samma auktion och spänningarna blossar upp. Så mycket att hon får Laura-behandlingen och han återgår till sitt barndomsjag.

22.00Hunting Hitler Teamet letar igenom två sumpmarker i Bogota som är nämnda i det förr hemligstämlade FBI-materialet som platsen där planet som transporterade Hitler tros ha landat.

23.05The Curse of Oak Island Efter år av sökande och spekulation avslöjar Lagina-bröderna och deras team bevis på vad Marty tror bevisar är den exakta platsen för det ultimata målet - The Money Pit.

23.55Alone Efter en månad i den obevekliga vildmarken är det svårt att stå emot naturen och avskildheten. Medan vissa pressar sig själva för att säkerställa långsiktig överlevnad, ifrågasätter andra sin förmåga att uthärda.

23.55Alone Efter en månad i den obevekliga vildmarken är det svårt att stå emot naturen och avskildheten. Medan vissa pressar sig själva för att säkerställa långsiktig överlevnad, ifrågasätter andra sin förmåga att uthärda.

00.55Running Wild with Bear Grylls Ben Stiller följer med Bear Grylls på hans äventyrsresa till Isle of Skye i norra Skottland.

02.00Running Wild with Bear Grylls Bear Grylls tillbringar två dagar i Utahs öken tillsammans med Tamron Hall. Hall småpratar med en osannolik vän i vildmarken, men får senare problem när hon hittar honom på sin middagstallrik.

03.00Yukon Gold En av Kens medarbetare försvinner. Cams svetsare fastnar och måste åka helikopter till sjukhuset. En björn kommer farligt nära Karls team.

04.00Yukon Gold Karl kämpar mot permafrost. Kens fru är på besök och upptäcker att han nästan är pank. Big Al har maskinproblem.

05.00Highway Thru Hell Jamie och Greg utför en kamp i uppförsbacke mot en omkullvänd grävmaskin. Big John utmanas av ett trotsig semifordon och Dylan och Scott testar sitt lagarbete vid en teknisk bärgning återhämtning.

05.00Highway Thru Hell Jamie och Greg utför en kamp i uppförsbacke mot en omkullvänd grävmaskin. Big John utmanas av ett trotsig semifordon och Dylan och Scott testar sitt lagarbete vid en teknisk bärgning återhämtning.