MENY

Sjuan

06.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge avslöjar något för Brooke, Thomas och Rick och erkänner att han ljugit för dem. Nicole ställs inför ett svårt beslut som kan påverka hennes förhållande med Zende. Steffy ger Liam ett efterlängtat besked.

06.35Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En husägare hävdar att en byggarbetare inte färdigställde en renovering. En hyresvärd stämmer en hyresgäst och kräver att få utebliven hyra. En kvinna anklagar sin före detta pojkvän för att ha förstört hennes bil.

07.35Hem till salu Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra färgstarka personer i Swindon bjuder varandra på middag. Deltagarna är Annette, Imelda, Sarah och Mark. Frågan är vem av de fyra som får högst betyg av sina medtävlare och kammar hem vinsten på 1 000 pund.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Debbie spelar softboll och vill ta med sig sin australian shepherd Joe på matcherna, vilket hittills har varit omöjligt. Han skäller, sliter sig och rusar ut på planen. Tim och Laura är vana vid hundar men beagleblandningen Penny skäller på alla och gör parets andra hundar oroliga. Mastiffen Promise måste regelbundet åka bil till veterinären, något hon avskyr. Dessutom bråkar hon med sin ägare Pamela och en annan hund i familjen. Frågan är om Cesar kan ställa allt till rätta för hundarna och deras ägare.

13.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. När en trebarnsmamma försvinner spårlöst faller misstankarna på hennes nya pojkvän som hon träffat via internet. Doktor Phil intervjuar en kvinna som påstår att hon är pojkvännens före detta flickvän. Hon tror att han har en mörk sida. Doktor Phil träffar även Rhonda Stapley som berättar om när hon blev kidnappad och närapå mördad av USA:s mest ökända seriemördare, Ted Bundy.

14.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Shannon hävdar att hennes tonårsdotter Ryann är en lögnare som lurar unga män på pengar genom att porträttera sig på internet som en söt cheerleader som väntar på sin prins. Ryann tycker att det är hennes mamma som ljuger och vill att doktor Phil ska tala Shannon till rätta. Men frågan är hur hon reagerar när doktor Phil visar henne uppgifter som verkar bekräfta hennes mammas version. Shannon oroar sig för att Ryanns beteende beror på att hon aldrig träffat sin biologiska pappa. Doktor Phil visar sig ha en överraskning åt dem.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2015. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av fotografen. Några bröder bråkar om ett lån där den som lånat pengar anser att han inte behöver betala tillbaka eftersom de är släkt. En kvinna vill att hennes styvfar återbetalar pengarna som använts för att marknadsföra ett företag.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Berit Isaksson bor på anrika Julita gård utanför Katrineholm. Det spökar på gården som är ett gammalt herresäte. Den övernaturliga besökaren märks mest genom att Berits säng förflyttas på nätterna, en bit i taget. Vaktmästarna på området försökte lösa problemet genom att binda fast sängen i väggen, men det hjälpte inte. Caroline Giertz och mediet Lena Ranehag besöker Berit och upptäcker fler besynnerligheter i huset.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Chatrin och Andreas Stensson har fått ovälkomna besökare på sin gård. Under en längre tid har de arbetat hårt för att rusta upp sitt drömhus, en lantlig idyll där de vill erbjuda övernattningar och turridning. Men under renoveringen har underliga saker börjat hända. De har upplevt obehagliga närkontakter av ovälkomna besökare, känslor av att vara iakttagna och att vara ovälkomna på gården. När även hästarna började störas fick paret nog. Mediet Pierre Hesselbrandt besöker dem för att ta reda på vilka besökarna är och vad de vill.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Den förmögna familjen Forrester driver ett modehus i Los Angeles. De tampas ständigt med familjerna Spencer, Logan och Spectra i sin strävan efter makt, pengar, ära och kärlek. Liam och Sally är begravda under betongmassorna och börjar sakta men säkert tappa hoppet om att de ska bli räddade.

18.35Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man erkänner att han råkade köra in i en parkerad bil men hävdar att bilens ägare sprang rakt ut i gatan. En videoinspelning avslöjar en man som ber om lösenordet till en mobil. En vänskap krossas på grund av ett par konsertbiljetter.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Brooke vände sig till gud för tre år sedan för att ta sig igenom en tuff period men hennes make Jack tycker att hon gått för långt. Han berättar att hon tror gud talar till henne och genom henne vilket har orsakat slitningar på äktenskapet.

19.55Poirot Brittisk kriminalserie från 1987. Hercule Poirot utreder avancerade mordgåtor på mer eller mindre exotiska platser och varken kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. Serien är baserad på Agatha Christies böcker om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Poirot är på semester på Rhodos och blir indragen i de andra hotellgästernas komplicerade relationer efter att en kvinnlig hotellgäst blivit förgiftad.

21.00Lida Amerikansk thriller från 1990. Författaren Paul Sheldons böcker har gett honom berömmelse och pengar men nu har han tröttnat på att skriva banala historier och tar en gång för alla död på hjältinnan i sina böcker. Han bestämmer sig för att åka i väg och skriva sitt livsverk. Men Paul råkar ut för en snöstorm och kör av vägen. Han blir räddad av Annie Wilkes som visar sig vara hans största fan och psykiskt instabil. Hennes omsorg om honom blir lite väl intensiv och snart upptäcker Paul att han är hennes fånge.

23.10Wallander - Firewall Brittiskt kriminaldrama från 2008. Det här är den brittiska versionen av Wallander där Kurt Wallander spelas av Kenneth Branagh. En man hittas död vid en bankomat och orsaken verkar vara en hjärtattack. Strax därefter grips två tonåriga flickor för ett brutalt mord på en taxichaufför. Flickorna erkänner brottet utan minsta tvekan eller tecken på ånger. Till en början verkar de två händelserna inte ha något samband men när Wallander gräver djupare i varför de två flickorna mördade taxichauffören upptäcker han en rad oväntade beröringspunkter som sammankopplar fallen. Utredningen leder Wallander till en konspiration som når långt utanför Sveriges gränser.

01.10Big mommas hus Amerikansk komedi från 2000. FBI-agenten Malcolm (Martin Lawrence) är en mästare på förklädnader och hans senaste uppdrag har fört honom till staden Georgia på jakt efter en förrymd fånge. Man misstänker att fången tänker söka upp sin före detta flickvän Sherry (Nia Long) och hennes son. Malcolm vet att Sherry tänker besöka Big Momma och väntar utanför hennes hus. När det visar sig att Big Momma rest från staden bestämmer sig Malcolm för att klä ut sig till henne.

03.10Agatha Raisin - privatdetektiv Agatha Raisin - privatdetektiv är en brittisk kriminalkomedi från 2014. Pr-agenten Agatha Raisin flyttar från London till den till synes idylliska byn Carsely i Cotswolds. Där blir hon övertalad av bybon Bill att delta i byns aktiviteter och hon ställer upp i en pajtävling under en tillställning. Men Agatha fuskar och beställer sin paj från ett bageri, en hemlighet bara hennes städerska Gemma känner till. När domaren dör efter att ha ätit Agathas paj blir hon misstänkt för dådet. Nu måste Agatha hitta förövaren för att rentvå sig själv.

05.10Husjägarna Brittisk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av mäklarna Phil Spencer och Kirstie Allsopp att hitta sitt drömhus. Oavsett om det handlar om att köpa ett större eller mindre hus eller flytta till en ny stad så innebär det många känslor för köparna, vilket tar fram både det bästa och det värsta hos dem. Säsongsavslutning. Kirstie och Phil kollar hur det gått för Jodie och Andy i Portsmouth och Jocelyn och Simon i Stansted. Frågan är om Jocelyns och Simons drömmar om en idyll på landet slog in.