MENY

Sjuan

06.00Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

06.30Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

07.00SOS - Superstädarna Den tidigare IT-konsulten Richard bor i en till synes charmig lägenhet med utsikt över en bullrig shoppinggata med nära till havet. Men inuti lägenheten döljer sig en stökig hemlighet. Kommer Superstädarna lyckas hjälpa Richard städa upp hemma?

08.00Bachelorette Sverige Olivia får kärleksbrev av killarna, där ett av dem leder till en både rolig och romantisk singeldejt. Under minglet blir orättvisan påtaglig bland killarna medan Olivia har fokus på att ge ett annorlunda besked till en av sina beundrare.

09.00Ambulans: kod röd För den 32-årige sjukvårdaren Tom finns ingen tid att förlora när han tar hand om truckföraren Rafai som skadats allvarligt efter en olycka med en cirkelsåg. Helikopterteamet rycker ut till en man som fastnat under sin jeep.

10.00En plats i solen Danni Menzies har begett sig till Benalmadena i Spanien för att hjälpa trebarnsmamman Sheila hitta ett familjevänligt boende för sig och barnen. Sheila vill hemskt gärna ha havsutsikt, men kommer det gå med hennes budget?

11.00Home and Away Justins riskabla plan splittrar hans familj. Alf misstänker att Roo döljer något. Är Ziggys uppoffring tillräcklig för att rädda Maggie?

11.30Skilda världar Klassisk svensk dramaserie om tvillingarna Daniel och Sandra som separeras vid födseln.

12.04Christmas joy När Joy Holbrooks moster Ruby hamnat på sjukhus återvänder hon till den charmiga hemstaden Crystal Falls för att ta hand om henne i juletid. Väl där får hon också ta Rubys plats i stans stora kakfestival, och så stöter hon på gamla pojkvännen Ben. Julfilmen "Christmas Joy" är gjord av tv-kanalen Hallmark.

13.56Lilla huset på prärien Doktor McQueen beter sig hänsynslöst när han får veta om pojkens tillstånd och går emot vad alla i staden tycker. Isaiah Edwards gör sitt bästa för att låta barnet slippa förödmjukelsen som detta skulle innebära.

15.02Nurses Grace kastas in i en svår situation samtidigt som hon försöker skydda Naz. Keon får problem med en patient i handbojor. Ashley försöker medla mellan hennes patient och hans udda kompis. Wolf hamnar i ekonomisk knipa.

16.00Det okända Mediet Birkan Tore beger sig till Bromma för att hjälpa Magnus och Natalie som känner ett starkt obehag i sitt hem. Paret har inte kunnat sova i sitt sovrum på flera månader då deras hus är plågat av en ande som tycks kunna anta olika skepnader.

17.00King of the Tigers Ross Kemp fortsätter att intervjua ägare till stora katt- och vilddjur. Han möter bland annat en man som har 46 giftiga ormar och en krokodilägare som har en ovanlig dödsönskan. Dessutom upptäcker han vad som kan ske när vilddjur rymmer.

18.09Rocky Mountain Christmas Romantiskt drama om Sarah som just dumpats av sin pojkvän som är rikskänd för sitt stora tech-bolag. Hon flyr uppståndelsen i New York och tar sin tillflykt till sin farbrors ranch i Colorado. Här blir hon snart indragen att ordna småstadens årliga julparad, och träffar på hollywoodskådisen Graham som är i stan för att researcha en roll. Rocky Mountain Christmas är gjord av tv-kanalen Hallmark

19.56Mord i paradiset Jack och hans kollegor utreder ett fall där en man hittats död ombord på en båt utanför Saint Maries kust. Samtidigt måste Jack fatta ett livsomvälvande beslut.

20.56Mord i paradiset En ny polis vid namn Neville Parker anländer till paradisön. Han får det svåra uppdraget att utreda mordet på en kvinna som mördades vid invigningen av ett lyxhotell.

21.56Ett fall för Frost Frost undersöker om tre manliga lik som påträffats begravda i en triangelform kan vara del i en satanistisk ritual. När den hänsynslösa mediemogulen James Callum bestämmer sig för att sätta sitt avtryck på Denton får ingenting stå i hans väg.

00.00Every day Romantiskt drama om 16-åriga Rhiannon som blir förälskad i en märklig figur som kallar sig "A". För A är livet minst sagt annorlunda. Hen vaknar varje morgon upp i en ny kropp, i ett nytt liv, utan att veta varför eller hur. Tillsammans kämpar de två varje dag för att hitta varandra, utan att veta var A ska dyka upp härnäst. Every Day bygger på David Levithans bästsäljande roman "Jag, En".

01.57The sun is also a star Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel möter pragmatikern Natasha . Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet slagit till. Men kommer de två ungdomarna att kunna gå från blixtförälskelse till evig kärlek? Det romantiska dramat The Sun Is Also a Star bygger på boksuccén "Idag är allt" av Nicola Yoon.

04.04Det okända Mediet Terry Evans beger sig till Lillaröd för att hjälpa Sara och Martin som berättar att en närvaro försöker jaga bort dem från deras gård. Först höll den till i ladan, men nu tar den mystiska närvaron hela övervåningen i besittning.

05.05Husakuten Husakuten och lokala volontärer hjälper Karis, som har celebral pares och bor med sin mamma Karen och syster Jo. De önskar sig ett hem där Karis kan röra sig oförhindrat i sin rullstol – annars kommer hon behöva flytta till ett vårdboende.