MENY

Sjuan

06.10Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Bill varnar Wyatt och Steffy funderar på vad hon ska svara Eric. Ridge och Rick är säkra på att Quinn ligger bakom erbjudandet till Steffy. Eric överraskar deltagarna på personalmötet med ett oväntat besked.

06.40Judge Rinder En författare kräver kompensation av en person som hon påstår aldrig lämnade tillbaka ett utkast de arbetade på. Ett före detta par grälar om obetalt underhållsbidrag. En man kräver att hans mamma återbetalar ett lån hon fått för att täcka veterinärutgifter. Ett par före detta vänner grälar om ett billån.

07.40Hem till salu Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Säsongsstart. De fyra kändisarna David Gest, Hannah Waterman, Diarmuid Gavin och Sherrie Hewson turas om att bjuda varandra på julmat. De fyra kvällarna innehåller allt från renar, olämpliga gåvor, hungriga gäster som ringer efter hämtmat och avslöjande om plastikoperationer. Fyra amatörkockar i Stoke-on-Trent bjuder varandra på middag. Här finns Stokes svar på Hyacinth Bucket, Caroline Hicky, som försöker utklassa de andra. Övriga värdar är bankmannen Paul Condliffe, vadhållningsombudet Linda Jackson och hårstylisten Jay Davies.

12.00Mannen som talar med hundar Cesar kommer till amerikanske underhållaren Howie Mandels undsättning när hunden Lola gjort honom till en fånge i hans eget hem. Cesar hjälper också ägarna hundarna Sadie och Bebe som inte kommer överens, Bebe har dessutom en konstig fixering vid olika objekt så som lampskärmar. Cesar kommer till amerikanske underhållaren Howie Mandels undsättning när hunden Lola gjort honom till en fånge i hans eget hem. Cesar hjälper också ägarna hundarna Sadie och Bebe som inte kommer överens, Bebe har dessutom en konstig fixering vid olika objekt så som lampskärmar.

13.00Mannen som talar med hundar Cesar kommer till amerikanske underhållaren Howie Mandels undsättning när hunden Lola gjort honom till en fånge i hans eget hem. Cesar hjälper också ägarna hundarna Sadie och Bebe som inte kommer överens, Bebe har dessutom en konstig fixering vid olika objekt så som lampskärmar. Veterinärer och andra tränare ser hunden Chloe som ett hopplöst fall, matte har en speciellt band med Chloe men hunden har efter ett intensivt hundbråk blivit aggressiv mot andra hundar vilket går ut över hennes ägare. Nu kan bara Cesar rädda livet på Chloe.

14.00Judge Rinder En kvinna hävdar att hon lånat pengar till en före detta vän medan vännen påstår att det inte var ett lån utan en investering i hans företag. En drönarpilot hävdar att en fiskare attackerade hans drönare. Men fiskaren påstår att drönaren i själva verket flög rakt in i honom och skadade hans fiskespö.

15.00Det okända Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Anneli hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne. Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Anneli hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne.

16.00Det okända Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Anneli hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne. Det holländske mediet Birkan Tore åker till ett ridhus i Norrköping där det sedan lång tid tillbaka har gått rykten om spöken. När ridhusets medlemmar började dra sig för att komma dit nattetid inser ordföranden Jennifer Carlegrim att något måste göras.

17.00Judys domstol En kvinna blir skjuten i benet av en vän under en campingtur. Vännen förnekar att han är skyldig och hävdar att hon överdriver. En kvinna stämmer en före detta vän på grund av ett obetalt lån. En gymnasieelev skyfflas runt mellan sin mammas och pappas hus medan de grälar om uppfostringsmetoder och en förstörd mobiltelefon.

17.30Judys domstol En kvinna blir skjuten i benet av en vän under en campingtur. Vännen förnekar att han är skyldig och hävdar att hon överdriver. En kvinna stämmer en före detta vän på grund av ett obetalt lån. En stammis på en bar anklagas för att ha varit full och trakasserat kvinnor. Han hävdar att en annan bargäst sparkade honom i ansiktet. En man påstår att hans före detta vän stal hans hyresbil och förstörde den.

18.00Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Ivy tar tacksamt emot Quinns hjälp. Pam är förvånad över att Ivy verkat tappa sin brytning medan Eric välkomnar henne tillbaka till Forrester Creations. Brooke och Bill firar sin förlovning. Ridge sätter Quinn på plats.

18.35Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Brooke visar Ridge och Rick sin förlovningsring. Ridge, Steffy, Thomas och Rick pratar om sin oro för henne. Pam får dåliga nyheter. Ridge och Steffy ger Quinn ett tydligt budskap.

19.00Dr Phil Dr Phil fortsätter sin intervju med den amerikanske fotbollsspelaren Aaron Hernandez fästmö Shayanna. Hon svarar på rykten kring Aarons sexualitet och att han skulle ha haft ett intimt förhållande med en annan intern. Cherylyn, 19 år, erkänner att hon är en bortskämd diva som satt sprätt på andras pengar för att kunna fortsätta med sin överdådiga livsstil. Hennes pojkvän Tyler är trött på att stå för notan och ger henne ett ultimatum.

20.00Allsång på gränsen Gästprogramledare är Aune Sand. Artister som uppträder är E-Type, Emilia, A1, Halvdan Sivertsen, Mads Hansen och Summernights.

21.00Blended Jim och Lauren är två ensamstående föräldrar som hamnar på en blind date med varandra. Deras kväll blir dock helt misslyckad, och de svär på att aldrig ses igen, men när deras familjer av en slump hamnar på samma semesterort får deras romans en andra chans.

23.20En timme att rädda ditt liv Motorcyklisten Vincent blir allvarligt skadad i en olycka på en landsväg. Gudrun, 77 år, förs med ilfart till sjukhuset då man misstänker att hon drabbats av en stroke. Arboristen Ben har ramlat över sex meter från ett träd och landat på en trottoar. Mick får hjärtstillestånd och kollapsar. Michael drabbas av livshotande skador när han är med om en trafikolycka på sin motorcykel och en ung man har blivit knivhuggen.

05.05Little children I en amerikansk förort drömmer hemmafrun Sarah om mer än att bara sitta i parken med sin dotter, och då hon möter hemmapappan Brad blir det början på ett förbjudet kärleksförhållande. Den före detta sexförbrytaren Ronnie flyttar också till området och även han handskas med förbjudna känslor.