MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Bill drabbas av en inre konflikt när Justin pressar honom att ta ett viktigt och överraskande affärsmöte samma tid som han lovat att hämta Will. Samtidigt lovar Thorne att bli en fadersgestlat för Will om Bill skulle fortsätta vara frånvarande.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Liam och Hopes förälskelse fortsätter bli djupare under deras speciella smekmånad. Kate oroar sig för vilket beslut som är det rätta när Thorne föreslår att hon ska ansöka om ensam vårdnad för Will eftersom Bill visat sig oengagerad i sonen.

07.00Familjen Annorlunda Svensk dokumentärserie från 2012. Här följer man familjen Wahlström som har sju barn, familjen Wallquist som har tio barn och familjen Norrström som även de har tio barn. De tvingas hitta nya vägar för att vardagen ska fungera i en värld som är skapad för familjer på fyra. Hemma hos familjen Wahlström åker mamma Anna i väg på en mässa och pappa Christian ska ensam sköta ruljansen. Det blir en kamp mot klockan för att hinna med allt och dessutom har Christian bestämt sig för att få småkillarna att sluta med nappar. Familjen Norrström har en hel del att fixa med på gården innan vintern kommer och då man i trakten ordnar en loppmarknad bestämmer de sig för att besöka den. Hos familjen Wallquist har Walle hand om inkomsten och Maria står för resten.

08.00Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2013. Tretton deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Nu är det dags för de återstående tolv bagarna att tackla brödbak. De måste klara av att göra 36 lika perfekta brödpinnar med personlighet och försöka mästra den tekniskt svåra engelska muffinsen. Dessutom ska de skapa en kreativ limpa i egen design.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2005. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment är lika viktigt, meny, dukning, fördrink och slutligen middagen. Fyra personer i Blackburn ska bjuda varandra på middag. Deltagarna är Stephen Mahon, Kelly Barlow, Steve Burns och Michelle Brandon. Alla försöker göra allt för att imponera på sina gäster för att kamma hem priset på 1000 pund.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Wes Murph äger tillsammans med sin fru en skönhetssalong för hundar. Han är nöjd med sitt yrke men inte lika nöjd med alla sina klienter. Hunden Roxy hatar att få sina klor klippta och cocker spanieln Sunshine blir en riktig diva när det är dags för en uppfräschning. Cesar lär Wes hur han ska handskas med de besvärliga klienterna. Shelley Gottliebs chihuahua Peanut har svårt att komma överens med andra, vare sig det gäller hundar eller människor. Shelley har försökt att socialisera henne men utan framgång. Cesar försöker lugna Peanut.

13.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Haley som bland annat påstått att hon är gravid med Jesusbarnet. Haley har nu insett att hon aldrig var gravid men säger att hon hör röster. Frågan är om hon är villig att återta sin behandling.

14.00Mord och inga visor Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. När hon lämnar sitt hem är det för att bedriva detektivarbete och då har hon stor användning för sin erfarenhet som deckarförfattare. Jessica hälsar på en gammal vän som blir anklagad för skattesmitning och hennes före detta man hittas mördad. När det kommer fram att mannen var på väg att avlägga ett vittnesmål hos skattemyndigheten ser fallet mörkt ut.

15.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. Ett par kvinnor som blev vänner när de arbetade tillsammans på kanalen Babe station grälar om resekostnader. En man kräver ersättning för en mobilreparation och förstörda byxor efter att hans vänner utsatt honom för olika spratt.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Familjen Mendez kom till Sverige som flyktingar från inbördeskrigets El Salvador. För några år sedan nåddes de av ett dödsbud från hemlandet. Kort därefter började det hända svårförklarliga saker i familjens närhet och de är övertygade om att det är en kvinnlig släkting som hemsöker dem. Caroline Giertz och mediet Lena Ranehag beger sig till familjen för att hjälpa dem.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Under hela sin uppväxt har Petra Östlund upplevt hur hon får besök av en liten flicka på nätterna. Hennes mamma Anna-Lena berättar om att hon ibland hör gråt från dotterns rum, trots att rummet är tomt. Förutom flickans besök upplever familjen andra, mer skrämmande fenomen och har nu insett att de behöver hjälp. Caroline Giertz och mediet Terry Evans beger sig till huset för att ta reda på vad det är som stör familjen. Terry upptäcker att det inte bara är andevärlden som orsakar deras problem.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Emma drabbas av svartsjuka när Zoe flörtar med Xander medan han fotar henne för den nya underklädeskollektionen. Det förvärras när Zoe stjäl en kyss från Xander just som han bett henne vara mer schysst mot Emma. Bill och Thorne hamnar i bråk.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2018. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. När Hope letar efter Liam för att han ska följa med till läkaren för ett ultraljud, finner hon honom tillsammans med Steffy och Kelly. Will tvekar inför att tillbringa tid med sin far, något Thorne använder som ammunition mot Bill.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Kristen är en alkoholist som dricker ren vodka gömt i vattenflaskor och håller sig full flera veckor i sträck. Hon har gripits för rattonykterhet och hittats medvetslös men Kristen påstår att alkoholen får henne att må bra.

19.55Poirot Brittisk kriminalserie från 1990. Hercule Poirot utreder avancerade mordgåtor på mer eller mindre exotiska platser och varken kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. Baserad på Agatha Christies böcker om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Poirot blir ombedd att hjälpa en kvinna som lever i rädsla för sin man. Han bjuds in på en fest i parets hus och ett mord begås. Det visar sig att allt kan spåras tillbaka till en duell som ägde rum för tio år sedan.

21.05Can't Buy Me Love Romantisk komedi och high school-klassiker där nördiga Ronald (Patrick Dempsey) betalar den populära cheerleadern Cindy (Amanda Peterson) $1000 för att hon ska låtsas vara hans flickvän i en månad. Han får en makeover, nya vänner och status, men allt går ändå inte riktigt som planerat...

23.00På driven i New York Jim Carroll kunde ha blivit en framgångsrik basketspelare men hamnade på fel spår i livet. Hårt pressad av sin mamma och sin tränare flydde han in i ett destruktivt liv av droger och ett kringflackande liv på gatan. Leonardo DiCaprio hyllades stort för sin insats i "På driven i New York", en stark filmatisering av Jim Carrolls självbiografiska bok om sitt liv i 60-talets New York.

01.10Fargo Frances McDormand fick en Oscar för rollen som polischefen Marge Gunderson i bröderna Coens mest kultförklarade film. Med svenskklingande Minnesotadialekt går hon från klarhet till klarhet när hon utreder en kidnappning, som arrangerats av offrets make (William H Macy). Steve Buscemi och Peter Stormare spelar skurkarna som fått i uppdrag att utföra dådet. "Fargo" fick även en manus-Oscar.

03.10Benny & Joon Benny bor tillsammans med sin psykiskt sjuka syster Joon efter att deras föräldrar dött i en olycka. Joon lär känna den excentriske och filmbesatte Sam, som blir hushållets alltiallo, trots Bennys protester. Joon och Sam kommer dock bra överens och vänskapen utvecklas till en romans. Huvudrollerna i dramakomedin "Benny & Joon" spelas av Johnny Depp, Mary Stuart Masterson och Aidan Quinn.

05.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Bobby hade hoppats att han och hans före detta fru Andrea skulle klara av att dela på vårdnaden om deras sexårige son men han tycker inte att det fungerar. Han påstår att hon är en lögnaktig sexmissbrukare som låter pojken fara illa.