MENY

Sjuan

06.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric och Liam ser häpet på när Sheila sjunker ihop efter att ha blivit skjuten. Steffy försöker övertala Eric att gå hem till sin fru. Quinn berättar för Ridge om sitt gräl med Sheila.

06.35Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2015. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. I varje avsnitt följs en ny person på resan till det förflutna. Saichon kom till världen på ett sjukhus i Thailand för 28 år sedan. Hennes mor lämnade bort henne för adoption, och hon fick en trygg uppväxt i Danmark. Men nu är Saichon gravid och längtan efter att hitta sin biologiska mor är större än någonsin.

07.35Hem till salu Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som auktioneras ut. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång. Följ Lucy Alexander och Martin Roberts som besöker hem som både ska säljas och har sålts på auktion. Programledarna undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna både köpare och säljare under programmens gång.

08.55Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2012. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra amatörkockar i Hartlepool bjuder varandra på middag och tävlar om ett kontantpris.

11.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Casey Anderson har svårt att hantera sin frus båda hundar som blir väldigt uppspelta och ger sig på andra hundar de möter. Cesar Millan kommer till hans undsättning. Sebastian och Renée hittade hunden Oscar på ett djurhem i Delaware. De tyckte att han verkade vara en perfekt lekkamrat åt deras andra hund Lola. Men snart visade det sig att Oscar hade problem med att uppföra sig. Bland annat var han rädd för barn, något som inte är hållbart eftersom paret väntar sitt första barn. Frågan är om Cesar kan rätta till Oscars beteende.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Nate Brouwer och Charnae Wright träffades genom en gemensam bekant och upptäckte snart att de båda var intresserade av hundar och friluftsliv. Men dessvärre kommer deras hundar inte överens och hamnar ständigt i slagsmål. När Dena Spencer skaffade pudelblandningen Phoebe var hon medveten om att hunden hade beteendestörningar. Phoebe är extremt rädd för män och attackerar så fort någon kommer in närheten. Det har gjort att det endast är kvinnor som kan hälsa på hemma hos Dena.

14.00Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En före detta uppassare för en sällskapsklubb hävdar att han är oskyldigt anklagad för stöld och fick sparken på felaktiga grunder. En sångare tycker inte att han är skyldig för inspelningen av ett album då den inte gått med vinst.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2014. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Caroline Giertz och mediet Terry Evans besöker Gävles fängelsemuseum. Museets historia sträcker sig ända till 1500-talet och många har berättat om övernaturliga upplevelser innanför de gamla fängelsemurarna. Skuggor har setts svepa förbi, besökare har blivit inlåsta och vittnen har berättat att de blivit fysiskt hindrade från att röra på sig. Personalen menar att de måste hälsa andarna god morgon varje dag, annars blir de på dåligt humör.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2015. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Mediet Lena Ranehag beger sig till en äldre flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen. Yvonne berättar att hon hört underliga ljud i huset medan Annelis upplevelse är mer fysisk. Hon hävdar att hon både sett, hört och känt en aggressiv man som verkar ha något otalt med henne. När Lena undersöker vad det är som står på kommer hon i kontakt med både vilsna själar och tragiska livsöden.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En hyresvärd anser sig ha haft rätt att säga upp sin rumskompis då han lämnade dörrar öppna och fläktar påslagna. En man och hans partner stämmer en bröllops-dj och kräver att få tillbaka handpenningen.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En diamantimportör anklagar en konstnär för att ha förstört hans dyrbara kandelaber. En ung kvinna anklagar en gammal fängelsekund för att ha lurat henne vid en bilförsäljning.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Det nya uppdraget diskuteras på företaget. Liam återspeglar sin relation med Bill.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Hope tar ett stort steg och uppmuntrar Liam att slå sig fri från Steffy och Bill. Katie berättar för Brooke om det senaste kring relationen med Wyatt.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Jessica förälskade sig direkt i Jason, känd från realityserien Redneck Island, men efter 18 månader har hon ändrat mening. Hon kallar honom för en självupptagen narcissist som föredrar att festa framför att umgås med deras lilla son.

19.55Poirot Brittisk kriminalserie från 1990. Hercule Poirot utreder avancerade mordgåtor på mer eller mindre exotiska platser och varken kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. Serien är baserad på Agatha Christies böcker om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Poirot har under en resa till Cornwall träffat den unga vackra Nick Buckley som utsatts för ett flertal mordförsök. När han undersöker fallet närmare finner han kopplingar till en grupp vänner, en frånvarande pilot och märkliga förbindelser mellan avlägsna släktingar.

21.00Inte utan min dotter Betty är gift med Moody från Iran , de har en dotter och bor i USA. Moody övertalar sin fru att åka till Iran för att hälsa på hans familj, men snart inser Betty att han inte har för avsikt att åka tillbaka. Han tvingar Betty och dottern att stanna i Iran, och har dessutom lagen på sin sida. Drama baserat på en sann historia regisserat av Brian Gilbert. Sally Field (”Forrest Gump” och ”Välkommen Mrs. Doubtfire”) ses i rollen som Betty, och i andra roller ses Alfred Molina (”Frida”) och Roshan Seth (”Gandhi”).

23.25De misstänkta De misstänkta är en amerikansk Oscarsbelönad thriller från 1995. Polisen får ett tips som leder till att de tar in fem kända brottslingar till förhör men sedan inträffar en våg av brott som kulminerar i en båtexplosion. Bara två personer överlever och polisen står utan ledtrådar till såväl motiv som misstänkta.

01.30Morning glory Morning glory är en amerikansk komedi från 2010. Becky får anställning som tv-producent på ett morgonprogram som nästan ingen tittar på. Med hopp om att öka tittarsiffrorna anställer hon det legendariska nyhetsankaret Mike Pomeroy, ett beslut hon snart får ångra. Beckys rykte står på spel och hon måste göra allt som står i sin makt för att rädda programmet.

03.40Happy Christmas Happy Christmas är en amerikansk dramakomedi från 2014 med Anna Kendrick och Lena Dunham. Efter att 20-åriga Jennys förhållande tagit slut flyttar hon in hos sin äldre bror och hans familj. Hon har sin kompis Carson i släptåg och inleder snart en relation med familjens barnvakt och skakar allmänt om saker och ting i hushållet.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna stämmer sin släkting efter att hon hyrt ut sitt hus till honom. Hon påstår att huset lämnats i ett hårresande tillstånd efter hans fester och kräver ersättning för uppkomna skador.