MENY

Sjuan

06.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Brooke ställer Quinn mot väggen men hon har svar på tal. Frågan är om Brooke tror på henne. Bill funderar på att ge upp sina förhoppningar om Brooke och börja på ny kula i Sydney.

06.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Eric ber Brooke att berätta varför hon är så upprörd. Ridge försvarar sig inför Brooke som kommer till en bister slutsats. Quinn försöker rädda sitt äktenskap.

07.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att den här gången hjälpa både norska kvinnor och män men också norska kändisar att bli sitt allra snyggaste jag, med hjälp av sitt professionella team. Cyklisten Anita Valen tycker det är svårt att hitta kläder till sin atletiskt byggda kropp. Susannah ger henne ett uppvaknande. Dansaren Alexandra Kakurina behöver hitta tillbaka till de färger och paljetter hon en gång klädde sig i.

08.00En timme att rädda ditt liv Brittisk dokumentärserie från 2016. Den akutvård som patienten får under den första timmen efter ett nödsamtal anses vara mest kritisk. Läkarna måste ta svåra beslut som kan betyda skillnaden mellan liv och död och både utryckningen och vården blir ofta en kamp mot klockan. Säsongsavslutning. Michael kollapsar på jobbet och man misstänker att det handlar om hjärtstillestånd. Gidia förs till sjukhuset efter att ha blivit knivhuggen flera gånger. Cyklisten Ben har krockat med en buss och lider av svåra inre blödningar.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Halv åtta hos mig: England Brittisk matlagningsserie från 2011. Här får amatörkockar sätta sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Varje vecka får fyra för varandra okända personer turas om att bjuda varandra på middag. Varje moment i bjudningen är lika viktigt, presentation av menyn, dukning, matlagning, fördrink och slutligen middagen. Fyra britter som bor på Costa del Sol i Spanien bjuder varandra på middag med underhållning.

12.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. När Marni, Jacy, Audrey och Mary samt deras hundar flyttade in i ett hus trodde de att alla skulle kunna hålla sams. Men det går inte alls, hundarna är aggressiva mot andra hundar och människor. Företagarna Daniel och Rebecca har full koll på sina företag men inte på sina tre små hundar. Två av dem är bittra fiender efter ett fruktansvärt bråk och nu behöver de Cesars hjälp.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Den amerikanska eskimåhunden Cotton agerar vakthund hemma hos sin familj men nu har han gått över gränsen och skrämmer både familjen och deras omgivning. Ricky var en snäll shiba inu som kom bra överens med andra hundar, men det förändrades när hans ägare köpte valpen Jordan. Nu har han blivit aggressiv och svartsjuk. Boxern Lila attackerades av en främmande hund och har sedan dess börjat gå till angrepp mot andra hundar.

14.05Judge Rinder Brittisk realityserie från 2016. Domare Rinder styr domstolen på sitt egna unika vis. Han tar sig an fall som handlar om allt från före detta par som bråkar om vårdnaden om hunden till grannbråk och brudar som fått sina bröllopsdagar förstörda av bröllopsfotografen. En konstnär som bara skapar i sömnen kräver kompensation för en förstörd målning. En man stämmer en vän som inte betalat tillbaka ett lån.

15.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. I Jordbro utanför Stockholm bor Miku och Jowana med sin mamma, lillebror och Mikus dotter. De har sett gestalter och känt en närvaro i lägenheten under hela tiden som de har bott där. Värst är det för Miku som blir attackerad av gestalterna med stryptag och hugg i ryggen. Men när hennes lilla dotter råkar illa ut får familjen nog och kontaktar Det okända. Caroline Giertz besöker familjen tillsammans med mediet Vendela Cederholm. Vendela försöker hjälpa dem och får assistans från oväntat håll.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2011. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Berit Isaksson bor på anrika Julita gård utanför Katrineholm. Det spökar på gården som är ett gammalt herresäte. Den övernaturliga besökaren märks mest genom att Berits säng förflyttas på nätterna, en bit i taget. Vaktmästarna på området försökte lösa problemet genom att binda fast sängen i väggen, men det hjälpte inte. Caroline Giertz och mediet Lena Ranehag besöker Berit och upptäcker fler besynnerligheter i huset.

17.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Några maskerade personer klädda helt i svart blir sedda vid en bil som morgonen därefter visar sig ha blivit vandaliserad. En man hävdar att det är förtal när hans hyresvärd berättar för andra att han är en slusk.

17.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna som lovat att ta hand om en smyckesbutik i en bowlinglokal blir stämd efter att hon inte dykt upp. En man som just lämnat sjukhuset upptäcker att han är på väg att bli vräkt. En nedsågad ek leder till en stämning.

18.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Wyatt och Katie utbyter presenter med varandra och hon överraskar honom med heta underkläder. Utan att känna till den förfärliga situationen, uttrycker Liam sin största beundran för Bill och hyllar deras relation.

18.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Familjerna Logan, Forrester och Avant samlas i julens anda. Eric och Brooke utbringar en skål i deras respektive familjers ära och högtidens betydelse. Ett par utnyttjar detta magiska tillfälle för att offentliggöra sin förlovning.

19.00Love Island Sverige Svensk realityserie från 2018. Love Island Sverige är en svensk realityserie. I den heta jakten på sin själsfrände spenderar en grupp unga och kärlekstörstande singlar tid med varandra i en pompös villa på den sagolika grekiska ön Korfu.

19.55Poirot Brittisk kriminalserie från 1987. Hercule Poirot utreder avancerade mordgåtor på mer eller mindre exotiska platser. Varken kidnappare, tjuvar eller förrädare lyckas lura den skicklige detektiven. Serien är baserad på Agatha Christies böcker om den belgiske detektiven Hercule Poirot. Medan Anthony Cascoigne ligger döende i Brighton faller hans tillbakadragne bror Henry mot sin död. Nu är det upp till Poirot att ta reda på om det rör sig om en tragisk olycka eller ett mord.

21.00Johan Falk Svensk actiondramaserie från 2015. Om polisen Johan Falk och hans kollegor i specialstyrkan GSI, gruppen för särskilda insatser, i Göteborg. Johan Falk följer med änkan efter en död maffiaboss till Lettland för att försöka lösa en gåta som gäckat honom i flera år. Men det Johan hittar i en stuga utanför Riga chockar inte bara honom utan även GSI:s nya chef Sophie Nordh och den tidigare chefen Patrik Agrell. Samtidigt släpps de flesta av Rydellgängets originalmedlemmar ut ur fängelset och tillsammans med nyrekryterade på anstalterna går nu Seth Rydells gäng från tre till tjugotre medlemmar.

23.05Wallander - One step behind Brittiskt kriminaldrama från 2008. Det här är den brittiska versionen av Wallander där Kurt Wallander spelas av Kenneth Branagh. På midsommarafton skjuts tre unga kvinnor som är klädda i 1700-talskläder till döds och först på plats är Svedberg. När Svedberg strax efteråt hittas död tror man att han begått självmord men det visar sig senare att han blivit mördad. Wallander inser att mordet på Svedberg och de tre ungdomarna är sammankopplade. Frågan är bara hur. Han kämpar med att försöka fånga mördaren innan denne slår till igen, men han ligger hela tiden ett steg efter.

01.05Winter's tale Fantasifullt och romantiskt drama med Colin Farrell, baserat på Mark Helprins bästsäljande roman ”Vintersaga”. Filmen utspelar sig i ett magiskt skimrande New York på tidigt 1900-tal, där den flinke inbrottstjuven Peter bryter sig in hos en förmögen man och faller handlöst för dennes vackra dotter Beverly (Jessica Brown Findlay från ”Downton Abbey”). Hon är döende i en mystisk sjukdom men besvarar Peters kärlek.

03.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2016. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En kvinna som inte har ett tillräckligt bra kreditvärde fattar det dåliga beslutet att köpa en bil i en väns namn. När ett bröllopsdatum flyttas runt av bruden bestämmer sig en nära familjemedlem för att gå på en hästtävling i stället.

04.00Onda andars hus Amerikansk dokumentärserie från 2016. Här berättas skrämmande historier om personer som varit med om oförklarliga händelser. När fenomenen fortsätter kallar många in ett medium, en präst eller en spökjägare. I värsta fall slutar det med att de drabbade tvingas lämna sina hem. En familj utsätter sig själva för en stor fara när de tar upp kampen mot en ond ande som gör allt i sin makt för att sabotera ett ungt pars förhållande.

05.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2016. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie är i Hertfordshire där Roz och Mick bygger ett kompakt och modernt hem i bakre delen av sin trädgård. Paret vill skala ner från sitt nuvarande hus som är lite väl rymligt men att rita ett hem som är hälften så stort har gett upphov till en del huvudbry.