MENY

Sjuan

06.00Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

06.30Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

07.00Fabriken inifrån I en enorm madrass-fabrik i Leeds tillverkas varje dag över 600 sängar. Gregg är nyfiken på hur själva arbetsprocessen går till och bestämmer sig för att följa produktionen från start till slut.

08.00SOS - Superstädarna Brennan och Jon reser till Rochester i Kent för att träffa Elaine vars hem förfallit den senaste tiden. Elaine har lidit av sjukdom länge och behöver lära sig hur hon ska ta hand om hemmet själv. Men städningen blir en större utmaning än de trott.

09.00Den stora matresan Programstart. Per Morberg besöker den svenska Västkusten för att fiska havskräftor. Han besöker också Strömstad rökeri och ger sig ut på jakt efter ostron i vattnen utanför Grebbestad. I Halland fäller Per en dovhjort.

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Mike och Dianne har förälskat sig i vackra Malta. Paret har därför nu bestämt sig för att köpa ett semesterboende på platsen. För att hitta rätt tar de hjälp av Danni Menzies men frågan är om något av alternativen kommer få dem att lägga ett bud?

11.00Ambulansen Säsongsstart. Det är lördagskväll och ambulanskåren hjälper en uppriven kvinna vars man plötsligt kollapsat. Fram emot midnatt börjar nödsamtal om bråk och våldsamma attacker komma in. Ett par ambulanssjukvårdare tvingas fatta ett svårt beslut när de når fram till en kvinna som är på väg att föda.

12.00Husjägarna Kristie assisterar förstagångsköparna Mia och Jack. Paret har redan tittat på fem hus utan att hitta nåt det gillar och Kristie har en riktig utmaning framför sig. Phil hjälper Rachel och Chris som vill flytta hem till Leeds efter några år i London.

13.00Skilda världar Närheten mellan far och son ökar, men en annan kärlek går förlorad. Är Stina beredd att stödja Andreas till varje pris?

13.30Skilda världar Mikael hamnar ur askan i elden. Ett fotografi återkallar smärtsamma minnen för Matti.

14.00Lilla huset på prärien Ett hemskt oväder och en trasig kärra sätter käppar i hjulet för Charles som försöker hinna hem i tid för att fira sin bröllopsdag. Caroline är hemma själv med barnen och bestämmer sig för att berätta om det första mötet med deras pappa.

15.00Fabriken inifrån Att mat är ett av Gregg's stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat.

15.58Det okända Mariette har länge känt närvaron av olika gestalter i sitt hem utanför Älmhult i Småland. Nu har även hennes man och dotter börjat höra knackningar och märkt av att lampor tänds och släcks. Mediet Camilla Öhrnberg åker till familjen för att hjälpa dem att skapa lugn och ro i deras hem.

16.56Ambulansen Det är nattskiftet och kåren får flera larm om hjärtattacker. Sjukvårdarna hjälper en knivhuggen man som blöder kraftigt. Kort därifrån tvingas en annan besättning stanna kvar hos en äldre man som har slut på livsviktiga mediciner.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Hundar utan hyfs Enäggstvillingarna Christine och Jackie är bästa vänner och gör allt tillsammans. Men deras vänskap får sig en rejäl törn när båda bestämmer sig för att köpa varsin hund. Vi möter också en fransk bulldog som hatar familjens TV.

19.00TV4 Nyheterna Nyheterna från TV4 med senaste nytt, analyser, debatter, ekonomi och fördjupning. TV4Nyheterna sänds varje dag klockan 19 och 22.

19.17Sporten TV4 Sporten ger dig de senaste nyheterna från sportens värld, spännande intervjuer och reportage med de hetaste profilerna och analyser från våra experter.

19.20TV4 Vädret Meteorologerna på TV4 presenterar väderprognosen.

19.30Vad blir det för mat Per Morberg flyttar ut i trädgården vid sitt torp för att laga mat på en vedeldad grill. På menyn står oxfilé provencale, men i stället för att ugnsgratinera filén använder han en svets för att få till den rätta ytan. Till dessert blir det en mousse på vildhallon.

20.00Mord i paradiset När en brittisk turist hittas död, strypt med sin egen scarf, pekar det mesta på att det är ett rån som spårat ur men Richard minns ett liknande fall i London.

21.00Mord i paradiset Öborna förbereder sig för det värsta när orkanen Irma kommer allt närmare Saint Marie. Samtidigt utreder Richards gäng mordet på en ung meteorolog och brottsplatsen verkar ha manipulerats till att se ut som en olyckshändelse i orkanens spår.

22.00Ett fall för Frost Frost blir pistolhotad av en ung knarklangare, en soldat skjuts till döds under en övning och en värdetransport blir rånad. Frost misstänker att soldatens död inte var en olycka och försöker hitta ett samband mellan de tre händelserna.

00.18Fredsmäklaren Actionthriller där ett tåg lastat med kärnvapenstridsspetsar exploderar i en avlägsen del av Ryssland, vilket misstänks vara en undanmanöver för att stjäla vapen. Vita Husets kärnvapenexpert Dr. Julia Kelly (Nicole Kidman) får i uppdrag att ta reda på vem som ligger bakom attentatet när världsfreden hotas. Till sin hjälp får hon överste Thomas Defoe (George Clooney) som har kontakter i Ryssland.

02.50Paris can wait Romantisk dramakomedi om Anne som står vid ett vägskäl i livet. Hon har varit gift i många år med en framgångsrik, men självupptagen, filmproducent när hon oväntat ska resa från Cannes till Paris med en mans affärspartner, den levnadsglade fransmannen Jacques. Det som skulle blivit en sju timmar lång bilresa förvandlas till ett äventyr på två dagar, fyllda av pittoreska sevärdheter, god mat, vin och romantik – upplevelser som ger Anne en ny smak på livet.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.