MENY

Sjuan

05.55Mannen som talar med hundar Dana och Jeff Huckles hund Jake visade sig ganska snart vara väldigt aggressiv när det gäller mat och även extremt aggressiv mot kvinnor. De senaste tio månaderna har de inte kunnat ha honom lös i huset utan måste stänga in honom i garaget.

07.00Bachelor Sverige

08.00Chokladens underbara värld Det grävs i den schweiziska chokladjätten Toblerones historia och sedan blir det ett besök i Wien för att återupptäcka en av de mest kända chokladkakorna i världen. Vi får också höra historien om Bournville, staden som byggdes på choklad.

09.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Mäklaren Jasmine Harman hjälper Dorothy Pinkett som är på jakt efter ett semesterhus på Menorca som hon och hennes man kan fly till när vardagen blir för mycket. Nu gäller det bara för Jasmine att hitta ett passande alternativ inom deras budget.

10.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Under flera års tid har Merwyn och Liesl från London rest till Spanien när de blivit för trötta på vädret hemma. Nu vill de förverkliga drömmen om att köpa ett permanent boende på platsen. Mäklaren Danni visar paret fem fantastiska alternativ.

11.00Mannen som talar med hundar Leora Hahns dobermann-blandning Scrout är aggressiv. Susan Hills dobermannpinscher Jody är rädd för alla ljud och rörelser. Skådespelaren och komikern Kathy Griffin lyckas inte kontrollera sina två labradorblandningar Chance och Pom Pom.

12.02Fabriken inifrån Gregg besöker en fabrik i Manchester som producerar 700 000 toalettrullar varje dag och Cherry åker till ett reningsverk för att lära sig vad som händer med det vi spolar ner. Samtidigt tar Ruth reda på vad man använde innan toapappret fanns.

13.00Privatdetektiverna Shakespeare & Hathaway Säsongsstart. När Frank och Lu anlitas för att hjälpa till med stängningen av en gammal bingohall blir Frank förvånad att se en gammal fiende i arbete. Men vad är det han egentligen håller på med?

14.00Mord och inga visor Cabot Cove drabbas av mord och förödelse när 900 000 dollar utan ägare dyker upp. En kriminalare från Chicago som är bekant med Jessica anländer kort därefter.

15.00Diagnosis Murder Paul Brewer är den andra personen att mördas i det exklusiva bostadsområde Hillview Estates, på en månad. Steve bestämmer sig för att gå under cover för att ta reda på vem mördaren är.

16.00Det okända Efter att flera skådespelare på Strindbergs Intima Teater i Stockholm klagat över underliga ljud och mystiska skepnader bestämmer sig producenten Katarina Lind för att göra något åt saken.

17.00På kryssning med Jane McDonald Jane McDonald ger sig ut på sin minsta kryssning någonsin när hon och sex passagerare kliver ombord på en ombyggd trålare. Resan går runt Isle of Mull i de inre Hebriderna, Skottland. Naturen är magisk och Jane blir helt tagen av utsikten.

17.58Morden i Brokenwood Lantbrukaren Philip Hendersen har fått hela sin skörd förstörd och i sin vrede skyller han allt på grannen Doug. Dagen därpå hittas Philip giftmördad och Doug ligger pyrt till. Men Mike gräver djupare i fallet och fler misstänkta läggs till listan.

20.00Mord i paradiset Säsongsstart. När miljonär och filantrop mördas på sin båt ställs DI Goodman och hans team inför en riktigt knivig utmaning, då den enda misstänka befunnit sig under vattnet vid mordtillfället. Samtidigt avslöjar DI Goodman en ny hobby.

21.00Mission: Impossible Mission: Impossible är en amerikansk actionfilm från 1996. Ethan Hunt är ledare för ett elitförband inom CIA och när ett farligt uppdrag i Prag går fel får han skulden. Det uppdagas att det finns en infiltratör inom CIA och misstankarna riktas mot Hunt. Hans enda chans att behålla sitt jobb är att själv ta reda på vem den verklige infiltratören är.

23.12In time I en framtid där åldrande inte längre förekommer och ingen blir äldre än 25 år kan de rika köpa sig evigt liv medan de fattiga får kämpa för att få mer tid på jorden. Will Salas hör till de fattiga vilket innebär att varje dag kan vara hans sista. När han anklagas för mord flyr han för att försöka bevisa att han är oskyldig, men tiden är knapp. Huvudrollen i "In Time" spelas av Justin Timberlake.

01.30Fences "Fences" utspelar sig i 1950-talets Pittsburgh där vi möter den tidigare basebollspelaren Troy Maxson som kämpar för att försörja de han älskar i en ny hård verklighet i efterkrigstidens USA. Drama av och med Denzel Washington efter August Wilsons Pulitzer pris-belönade pjäs.

04.25Hundräddaren En familj söker en hund som kan hålla deras gamla hund sällskap. Brandon tror sig ha hittat en lämplig kandidat men innan en adoption kan genomföras så måste han testa hur hunden hanterar barn och hur den anpassar sig i en flock,

05.03Judys domstol En man hör ett rop på hjälp bara för att upptäcka att någon kraschat in i hans parkerade bil.

05.32Judys domstol En kvinna stämmer ägaren till en frisersalong då hennes specialbeställda peruk inte blir som hon har tänkt.