MENY

Sjuan

06.25Rebel without a kitchen Kanadensisk matlagningsserie från 2014. Matt "Fidel Gastro" Basile och hans team besöker olika gatukök över hela Nordamerika. De åker från New York till New Orleans och Miami till Montreal där de med hjälp av lokalbefolkningen upptäcker vad som är nytt i varje stad en munsbit i taget. Matt skapar en meny som baseras på ingredienser från Leslieville Farmers Market.

07.05Rebel without a kitchen Kanadensisk matlagningsserie från 2014. Matt "Fidel Gastro" Basile och hans team besöker olika gatukök över hela Nordamerika. De åker från New York till New Orleans och Miami till Montreal där de med hjälp av lokalbefolkningen upptäcker vad som är nytt i varje stad en munsbit i taget. Matt funderar på att köpa en food truck och planerar samtidigt en klassisk meny för att imponera på konstälskande kunder.

07.40Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett par skolkamraters slagsmål leder till en dag i rätten.

08.15Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En polis stämmer sin före detta hyresvärd för ärekränkning efter att värden skickat felaktiga uppgifter till polisen.

08.45-Sändningsuppehåll-

10.55Celebrity wife swap Amerikansk realityserie från 2014. Kända kvinnor byter familj under en vecka. De första dagarna måste de följa instruktioner från husets fru. De resterande dagarna får de bestämma själva hur det ska vara. Fruarna får en inblick i varandras kändisliv och för många blir det en chockerande upptäckt av hur annorlunda andra lever. Skådespelarna Tichina Arnold och Kelly Packard byter familj för en vecka. Det blir en stor omställning för Tichina, vars familj bor i New York, när hon lär känna Kellys man och fyra barn som bor på landsbygden i Kalifornien. De är mormoner och har massor av olika husdjur. Tichinas familj består av självständiga karriärister. Till och med nioåriga dottern Alijah försöker slå igenom i nöjesindustrin och är van att ta hand om sig själv. Kelly bestämmer sig för att försöka få familjen att tillbringa mer tid tillsammans.

11.55Rebel without a kitchen Kanadensisk matlagningsserie från 2014. Matt "Fidel Gastro" Basile och hans team besöker olika gatukök över hela Nordamerika. De åker från New York till New Orleans och Miami till Montreal där de med hjälp av lokalbefolkningen upptäcker vad som är nytt i varje stad en munsbit i taget. Det är dags för Torontos filmfestival och Matt är upptagen hela veckan. Bland annat sätter han upp ett pop up-event på det prestigefyllda Drake hotel.

12.25Rebel without a kitchen Kanadensisk matlagningsserie från 2014. Matt "Fidel Gastro" Basile och hans team besöker olika gatukök över hela Nordamerika. De åker från New York till New Orleans och Miami till Montreal där de med hjälp av lokalbefolkningen upptäcker vad som är nytt i varje stad en munsbit i taget. Matt beger sig till Sandbanks Estate Winery för det årliga eventet då man plockar vindruvor under en hel dag.

12.55Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. När familjen Kleins hund dog bestämde de sig för att leta rätt på en annan hund av samma ovanliga ras, ungersk vizsla. Men Ruby är inte den lojala och lydiga hund som vizslor är kända för att vara. Hon är rädd för nästan allt och biter därför. Familjen Klein har tvillingar som är tio år gamla och många barn kommer till huset och besöker dem. Därför måste familjen lämna bort Ruby om hon inte ändrar sitt beteende. Rana, en shetland sheepdog, skäller varje gång Karen eller dottern Alanna Adams rostade bröd hoppar upp ur brödrosten, när mikrovågsugnen plingar till och när telefonen ringer. De har till och med slutat att rosta bröd och nu är de innerligt trötta på sin hund. Hundexperten Cesar Millan visar hur ägarna kan bli av med sina problem genom att uppträda som alfa-hundar. I Ranas fall beväpnar sig Cesar med en brödrost och ett koppel. Ruby, som kräver lite mer tid, får ägna sig åt att simma i en swimmingpool.

13.30Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2005. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Josh är en livlig malteser som inte låter någon med en borste eller sax komma i närheten av honom. Mycket hellre jagar han dammsugaren eller springer i cirklar runt huset. Alla försök att få honom att stå stilla slutar med att någon blir biten. Boomer är en chesapeake bay retriever som skäller oavbrutet, vägrar gå upp ur poolen och som ständigt vill stå i centrum. Skällandet gör grannarna galna och ägarna Jodys och Christys relation ansträngd. I båda fallen har ägarna låtit sina hundar ta över hemmet. Båda hundarna behöver mer motion och mer bestämda ägare. Cesar Millan ska försöka få ordning på både ägare och hundar.

14.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man kräver att hans bror betalar hans sjukhusräkningar och för utebliven lön efter en misshandel. En man stämmer sin 20 år yngre flickvän då hon inte betalat tillbaka ett lån.

14.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man tycker inte att han är skyldig sin före detta barnflicka några pengar då hennes pojkvän ska ha stulit från dem. Ett par tonårsföräldrar grälar om en dator. En ung kvinna stämmer sin före detta vän efter att de greps tillsammans för snatteri.

15.00Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En före detta fängelsekund som har tre barn med tre olika kvinnor blir stämd av en familjemedlem på grund av ett lån. En man förnekar att han slagit sin syster med en stor sten. Han påstår att han siktade på sin mamma.

15.30Judys domstol Amerikansk realityserie från 2015. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En lärare anklagas för att ha lämnat sitt sjuåriga barn i sin bil. Bilen ska sedan ha rullat in i en kollegas bil. En hyresvärd anklagar sin hyresgäst för att vara en alkoholist och slänga skräp från balkongen.

16.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2008. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Redan från första dagen känner Anita Ekdahl att hon ogillar huset i Hörby som hon och hennes sambo Christer flyttar in i. Känslan blir inte bättre när hon upptäcker att en mystisk man stirrar in på dem genom fönstren, för att sen försvinna i tomma intet. När tragedin drabbar familjen och Christer begår självmord, blir fenomenen än värre. De hör ljudet av gråt i huset och en röst som viskar Anitas namn. Garaget blir rent av farligt för hästarna som hålls där då de försöker slita sig och riskerar att drabbas av hemska olyckor. Frågan är om det är Christer som försöker nå familjen från andra sidan, och vem den lilla flickan är som kan ses leka på övervåningen. Mediet Lena Ranehag och programledaren Caroline Giertz beger sig till huset för att försöka ta reda på vem som hemsöker det.

17.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2008. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. För Fia och John Pettersson blev husköpet en mardröm. Redan under renoveringen hörde de hur någon stampade i golvet på nedervåningen och Fia känner sådant obehag på övervåningen att hon vägrar att gå upp dit ensam. Familjen hindras från att gå dit de vill av möbler som flyttar på sig av sig självt och konflikter uppstår ständigt på grund av den röra som uppstår så fort de vänder ryggen till. Två månader efter inflyttning får de veta att huset är känt som skilsmässohuset. Det sägs att inget par som bott där kunnat hålla sams längre än ett år. Programledaren Caroline Giertz och mediet Jörgen Gustafsson beger sig till huset för att ta reda på vad oroligheterna beror på.

18.00Det okända Svensk dokumentärserie från 2008. Det finns människor som känner att deras hem hemsöks av andar, medan andra vittnar om oförklarliga händelser. Programledaren Caroline Giertz beger sig tillsammans med några av landets mest framstående medier till svenska hem. Där söker de förklaringar till mystiska fenomen och hjälper de utsatta. Jenniefer Johansson har alltid tyckt att det övernaturliga varit något från sagornas värld, ända till hon utan förvarning natt efter natt börjar drömma om olika dödsfall. Det dröjer inte länge förrän hon ser människorna från drömmarna även i vaket tillstånd. Sömnlös och panikslagen tror Jenniefer först att hon har blivit galen tills hon får höra hur hennes familj och vänner som hon varit i kontakt med också har börjat se andar både hemma hos sig och hos henne. Caroline Giertz och mediet Terry Evans träffar Jenniefer för att försöka förstå vad det är andarna vill henne.

19.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2016. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Doktor Phil fortsätter sitt samtal med Shelbie som tror att hennes styvfar Ed, och kanske även hans dotter Lauren, hade ett finger med i spelet när hennes mamma Carie Zapletal försvann, något de båda förnekar. Lauren avslöjar vad hon tror hände kvällen då hennes styvmor försvann. Ed hävdar att hans fru är beroende av droger och att hon synts till på stan vid flera tillfällen efter sitt försvinnande. Han tror att hon är vid liv och att hon snart återvänder hem.

20.00Allsång på gränsen Norskt underhållningsprogram från 2017. Från Fredrikstens fästning i norska Halden sänds allsång med norska, svenska och internationella artister. En publik på närmare 10 000 personer samlas för att sjunga såväl klassiker som sommarens nya hits. Med uppträdanden av Odd Nordstoga, Modern Talking, Lisa Ekdahl, Skei och PT samt Øivind Elgenes. Gästprogramledare är Eilev Bjerkerud.

21.00Erin Brockovich Erin Brockovich är ett amerikanskt drama från 2000. Den frånskilda småbarnsmamman Erin Brockovich har det tufft. När hon lyckas få arbete som kontorist på en advokatbyrå råkar hon på ett kontroversiellt rättsfall. Ett stort företag försöker tysta ner det faktum att de har förgiftat ortsborna i den lilla staden Hinkley i Kalifornien. Många i staden har drabbats av kroniska sjukdomar och Erin hjälper tillsammans med advokaten Ed Masry ortsborna att inleda en stämning mot företaget.

23.45Heat Heat är en amerikansk actionthriller från 1995. Den professionella bankrånaren Neil McCauley och hans liga hör till eliten bland Los Angeles undre värld och tack vare McCauleys listighet har de hittills lyckats undgå att bli gripna av polisen. När ligan rånar en värdetransport går allt enligt planerna till en början. Men när en ny kille i gänget skjuter ner vakterna lämnar de onödiga spår efter sig. Den skicklige polisen Vincent Hanna undersöker brottsplatsen fast besluten att sätta dit McCauley och hans gäng.

03.10Burn after reading Burn after reading är en amerikansk dramakomedi från 2008. Osbourne Cox arbetar som analytiker på CIA. När han på grund av sina alkoholproblem får sparken bestämmer han sig för att skriva sina memoarer trots att han inte har så många hemligheter att berätta om sitt yrke. På hemmafronten ser det inte heller ljust ut, Osbournes fru Katie Cox har bestämt sig för att hon vill skiljas och på inrådan av sin advokat kopierar hon Osbournes personliga filer på datorn. Dessvärre råkar advokatens receptionist glömma cd-skivan med filerna på sitt gym och den hamnar i händerna på Linda och Chad. På skivan hittar de information som leder dem till Osbourne. Linda som har problem med kärlekslivet och inget hellre önskar än att plastikoperera sig ser en chans att få pengar till en operation genom utpressning. Men deras försök att pressa Osbourne på pengar misslyckas. Linda vägrar att ge upp och kontaktar den ryska ambassaden för att få dem att betala för vad hon tror är värdefull information om CIA. Snart har de två trasslat in sig i en härva som de tappar kontrollen över och som leder till svek, lögner och mord. I huvudrollerna ses Brad Pitt, John Malkovich, Tilda Swinton och Frances McDormand. Dramat nominerades 2009 till två Golden Globe och är regisserat av Joel Coen och Ethan Coen.

05.10First dates Brittisk dokumentärserie från 2014. Singlar stämmer träff via en dejtingsajt för en första dejt som filmas med dold kamera. Paren träffas på en restaurang och allting dokumenteras. Dj:n Terry från Essex, enäggstvillingarna Ben och Gary och Londontjejen Rochelle kommer till restaurangen för att gå på dejter. Rochelle vill träffa en kille som inte har något emot att hon brukade arbeta som nakenmodell.