MENY

Kanal 11

17.00One Tree Hill Nathan kommer hem och har ett berg av räkningar att betala så Lucas och Payton bestämmer sig för att ha en insamlingsfest. Brooke vill vara mer än bara vän med Lucas.

18.00Private Practice Amelia, som är nykter sen ett drygt år och är på bättringsvägen känslomässigt, går på en serie av katastrofala blindträffar som arrangerats av de andra läkarna. Under ett jobb går hon på middag med James, vilket leder till något helt oväntat.

19.00Just Jillian Jillian utökar sitt imperium och bevisar att hon är mer än bara en fitnessguru när hon ror iland en affär med Cosmopolitan. Samtidigt utsätts Jillians skyddsling för det ultimata testet under en träning.

20.00My Fat Saved My Life Fyra häpnadsväckande berättelser om människor som lyckades undvika en säker död tack vare det extra fett som de går och bär på. Extravikten kan vara en riktig hjälte.

21.00War Horse Året är 1914 och fölet Joey och den unge mannen Albert är vänner. Men Joey blir inkastad i kriget. Trots krigets fasor når Joeys mod fram till soldaterna och han finner värme och hopp. Men hans hjärta slår för Albert, bondens son han en gång lämnade.

23.55RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

00.55RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

01.30RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

02.30RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

03.00RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

03.50RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

04.15Fråga Olle dokumentären Malin besöker syndens världsmetropoler Las Vegas och Amsterdam. Utanför Las Vegas besöker hon en bunny ranch och hänger med eskorttjejen Nikki Avalon. I Amsterdam kollar Malin världens största swingersklubb.

05.10Cougar Town Jules förbereder sig för att ha en orkanfest, och hon och Bobby bråkar om ifall Travis ska jaga efter Laurie, som har egna relationsproblem på distans.

05.10Cougar Town Jules förbereder sig för att ha en orkanfest, och hon och Bobby bråkar om ifall Travis ska jaga efter Laurie, som har egna relationsproblem på distans.