MENY

Kanal 11

06.00Cheerleaders Truppen är halvvägs till världsmästerskapet och närmast är truppens stora utmaning National Cheerleading Championships i Dallas. Pressen är enorm eftersom den kaliforniska truppen också är favorittippade.

06.30Cheerleaders Truppen reser hem efter tävlingen och det är dags att trappa upp träningen. Eddie och Orby måste höja motivationen och bjuder in familjer och vänner till en speciell uppvisning.

08.00Tvins

10.10Gossip Girl It's a Dad, Dad, Dad, Dad World.

11.10One Tree Hill Dans och Debs årliga basketfest öppnar gamla sår och rör upp nya känslor. Brooke sprider ett elakt rykte som har en förkrossande inverkan på Haley.

12.10Private Practice Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy.

13.10Cheerleaders Truppen reser till San Diego för att klara av en sista tävling innan det är dags för världsmästerskapen. Tränaren Eddie förväntar sig perfektion.

13.40Cheerleaders Det är dags att åka till Orlando, Florida och tävla i världsmästerskapen i cheerleading. Truppen har jobbat hela terminen för att bli bäst och bli det första laget i sin ålderkategori som vinner VM två år i följd.

14.10Ellen DeGeneres Show En blandning av kändisintervjuer, musikframträdanden och humor. Ellen dansar och delar med sig av sitt eget liv och vad hon alltid velat uppnå.

15.05Familjen Kardashian Khloe upptäcker ett inbrott och Kourtney, Kim och Khloe åker till New York för att göra ett oannonserat besök i DASH-butiken.

16.05Gossip Girl Jenny läcker avsiktligt information som kan förstöra Lilys och Rufus äktenskap. När det blir spänt mellan Rufus och Will väljer Serena att stå bakom sin far.

17.00One Tree Hill Brooke och Peyton går på party men en kille drogar Peyton. Haley ger Nathan en ny chans och de går på sin första dejt.

18.00Private Practice Vi möter läkarna på en privatklinik i Santa Monica i Kalifornien. De gör allt för sina patienter medan de ofta kämpar med kaos i sina egna privatliv. Spinoffserie till Grey's Anatomy.

19.00Just Jillian USA:s tuffaste tränare, Jillian Michaels, avslöjar okända sidor av sig själv. Hon reser till Storbritannien för att arbeta, vilket frestar på hennes hemliv, och när hon återvänder till Los Angeles pressas hon av sina vänner att gifta sig.

20.00Million Dollar Matchmaker Världens mest kända matchmaker, Patti Stanger, träffar miljonärer från sitt förflutna när de kommer med sina relationsproblem till exklusiva "Millionaire's Club" för en sista chans att hitta kärleken.

21.00Niceville Skeeter är en ung vit kvinna från södern som återvänder hem efter college och vill bli bli författare. Hon vänder upp och ner på sina vänners liv och livet i staden Jackson i Mississippi när hon bestämmer sig för att intervjua de svarta hembiträdena.

23.55RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

00.55RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

01.25RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

02.30RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

03.00RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

03.50RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

04.15Fråga Olle dokumentären Människorna som tagit vanlig träning och gjort den snäppet roligare genom att addera sex, som Sexercise, en sexig form av aerobics uppfunnen av Dr Venus Ramos. Sara Kellett har uppfunnit en form av yoga som ger dig orgasm bara av att andas.

05.05Brothers & Sisters Nora och Sarah flyger till Washington DC för att "överraska" Evan på hans födelsedag, men vad de egentligen är ute efter är sanningen bakom Kittys resa till östkusten. Kevin och Scotty är glada över att officiellt vara Olivias föräldrar.

05.05Brothers & Sisters Nora och Sarah flyger till Washington DC för att "överraska" Evan på hans födelsedag, men vad de egentligen är ute efter är sanningen bakom Kittys resa till östkusten. Kevin och Scotty är glada över att officiellt vara Olivias föräldrar.