MENY

TV4 Film

07.20Sändningsuppehåll

07.25Sändningsuppehåll

10.25Hopplös och hatad av alla Komedi om Sidney som driver en brittisk tidning som hånar kändisvärlden, men trots det får erbjudande om en tjänst på tjusiga kändismagasinet Sharp i New York. Men Sidney, som avskyr kändisar, får svårt att anpassa sig och kollegan Alison tvingas upprepade gånger rädda honom ur genanta situationer. "Hopplös och hatad av alla" bygger på Toby Youngs bok om sin tid på tidningen Vanity Fair.

12.40Dragonfly När läkaren Joe Darrows hustru Emily omkommer i en bussolycka i Venezuela rasar hans liv samman. Snart blir han allt mer övertygad om att Emily försöker kontakta honom på olika vis. Han tror sig se trollsländor överallt vilket påminner honom om ett av Emilys födelsemärken. Joe bestämmer sig för att bege sig till Venezuela och platsen där hon dog. Huvudrollen i "Dragonfly" spelas av Kevin Costner.

14.55Pieces of April I ett försök att stärka familjebanden bjuder April hem sina föräldrar och syskon på middag. Hennes mamma lider av cancer och de vet alla att det här kan bli deras sista familjesammankomst. Men middagen blir inte riktigt som April planerat.

16.35Two lovers När Leonards fästmö lämnar honom flyttar han hem till sina föräldrar och börjar hjälpa till på deras kemtvätt. Det dröjer inte länge förrän han träffar två kvinnor, Sandra och Michelle, som han blir intresserad av. Leonard slits mellan de två kvinnorna och har svårt att bestämma vem som är den rätta. Huvudrollerna i "Two Lovers" spelas av Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow och Vinessa Shaw.

18.50Eternal sunshine of the spotless mind Egensinnigt romantiskt drama där ett företag, Lacuna Inc, har uppfunnit en minnesraderingsprocess. Joel (Jim Carrey) blir chockad när han får reda på att hans flickvän Clementine (Kate Winslet) har låtit radera alla minnen av honom och deras stormiga förhållande. "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" belönades med en Oscar för bästa manus, skrivet av Charlie Kaufman ("I huvudet på John Malkovich")

21.00Snuten i Hollywood Amerikansk actionkomedi från 1984. Axel Foley är polis i Detroit och följer sällan regelboken. När hans bästa vän blir mördad beger han sig till Kalifornien för att hitta förövaren. Till sin hjälp i jakten får han två motvilliga poliser från Beverly Hills som även fått i uppdrag att hålla ett öga på Axel. Snart är Axel inte längre önskvärd bland poliserna i lyxiga Beverly Hills. Dessutom är hans liv i fara.

23.05Hälsoresan Hälsoresan är en svensk komedi från 1999. Efter att Stig-Helmer skilt sig har han blivit en soffpotatis. Hans vän Ole behöver ta det lugnt och lockar med Stig-Helmer på en hälsoresa där han förhoppningsvis ska bli av med de överflödiga kilona. På hemmet provar de flera olika terapier och behandlingar tillsammans med den något udda skara som befinner sig där. Samtidigt kommer Stig-Helmer allt närmare Rebecka som arbetar på hemmet.

01.2021 gram Tre personers liv vävs samman efter en tragisk trafikolycka. Vi möter Jack som orsakade olyckan; Christina som förlorat sin familj och förkrossad söker tröst i alkohol och droger; samt Paul som behöver en hjärttransplantation. Snart möts de på flera plan i både sorg, frustration och försoning. Den rosade dramathrillern "21 gram" är gjord av Alejandro González Iñárritu ("The Revenant", "Birdman").

03.50Close Up Amerikansk dokumentärserie om Hollywoods största skådespelare. Tom Hanks, Jennifer Lopez och Denzel Washington är några av de sammanlagt 30 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

04.25Close Up Amerikansk dokumentärserie om Hollywoods största skådespelare. Tom Hanks, Jennifer Lopez och Denzel Washington är några av de sammanlagt 30 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

05.00In good company Dan arbetar som chef i reklambranschen men en dag blir hans firma uppköpt av en annan byrå. Hans nya chef Carter visar sig vara en arbetsnarkoman som är hälften så gammal. Dessutom misstänker Dan snart att Carter är intresserad av hans dotter. Huvudrollerna i komedin "In Good Company" spelas av Dennis Quaid, Scarlett Johansson och Topher Grace, och för regin står Paul Weitz ("About a Boy").