MENY

TV4 Film

07.35Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Brad Pitt, Scarlett Johansson och Al Pacino är några av de sammanlagt 60 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

08.10Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Brad Pitt, Scarlett Johansson och Al Pacino är några av de sammanlagt 60 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

08.40Sändningsuppehåll

11.55Den ofrivillige golfaren Den ofrivillige golfaren är en svensk komedi från 1983. När Stig-Helmer får sparken tar han jobb som gatsopare. Samtidigt slår finansmannen Bruno och galleristen Mette vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spela. Tillsammans med vännen Ole åker han till Skottland för att få experthjälp. Frågan är om han har vad som krävs för att kunna slå Bruno.

14.05The next three days När Lara Brennan (Elizabeth Banks) grips för mord på sin chef slås hennes och familjens liv i spillror. Lara hävdar att hon är oskyldig men bevisen talar emot henne och hon döms till fängelse. Hennes man John (Russell Crowe) gör allt för att försöka få henne frikänd. Men när inget hjälper börjar han fundera på en radikal annan plan. "The Next Three Days" är regisserad av Paul Haggis ("Crash").

16.50Miffo Tobias är nyutexaminerad präst som börjar jobba i en av Stockholms fattigaste förorter, i tron att han kan förändra världen. Här träffar han Carola som sitter i rullstol, lever på socialbidrag och bor tillsammans med sin alkoholiserade mamma. Kärlek uppstår, men kan deras världar förenas? Huvudrollerna i den romantiska dramakomedin "Miffo" spelas av Jonas Karlsson och Livia Millhagen.

18.50Top Gun Actionklassiker med Tom Cruise som piloten Pete "Maverick" Mitchell som har ett mål i livet, att bli världens bästa stridsflygare. Tillsammans med vännen Goose blir han antagen till Top Gun, flottans elitskola för flygare. Maverick inleder en romans med instruktören Charlie och tävlar ständigt med piloten Iceman om vem som är bäst.

21.00The imitation game Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse. Verklighetsbaserad dramathriller som nominerades till åtta Oscar och vann för bästa manus. I huvudrollerna syns Benedict Cumberbatch (”Sherlock”) och Keira Knightley.

23.10Snuten i Hollywood II Amerikansk actionkomedi från 1987. När Axel Foley, Billy Rosewood och John Taggart är ute på sin årliga fisketur får de veta att deras vän och tillika Billys och Johns chef Bogomil blivit skjuten och är allvarligt skadad. Axel sätter Taggart och Rosewood på fallet och ger sig i väg för att försöka hitta förövaren. Men den nya polischefen Harold Lutz sätter dem att bevaka trafiken i stället, ett beslut Taggart och Rosewood struntar i.

01.25Snuten i Hollywood III Snuten i Hollywood III är en amerikansk actionkomedi från 1994. Tillsammans med sina kollegor i Detroit slår polisen Axel Foley till mot en liga med biltjuvar och i tumultet dödas hans chef. Axel är fast besluten att göra allt för att gripa mördaren och spåren leder honom till en populär nöjespark i Los Angeles där han återförenas med sin gamla Beverly Hills-kollega Billy Rosewood. Tillsammans med Billys nya partner Jon Flint gör de allt för att lösa mordet och gripa förövarna.

03.25Autumn blood Autumn blood är ett amerikanskt-österrikiskt drama från 2013. När en kvinna dör på en avlägset belägen gård högt uppe i bergen lämnar hon två barn efter sig. Den naiva dottern är 16 år och sonen, som är 10 år, slutade prata flera år tidigare efter att ha varit vittne till en traumatisk upplevelse. Då deras pappa också är död är de oroliga för att de kommer att bli separerade så de berättar inte för någon vad som hänt. Men snart finns det illvilliga personer som upptäcker deras situation.

05.25Hälsoresan Hälsoresan är en svensk komedi från 1999. Efter att Stig-Helmer skilt sig har han blivit en soffpotatis. Hans vän Ole behöver ta det lugnt och lockar med Stig-Helmer på en hälsoresa där han förhoppningsvis ska bli av med de överflödiga kilona. På hemmet provar de flera olika terapier och behandlingar tillsammans med den något udda skara som befinner sig där. Samtidigt kommer Stig-Helmer allt närmare Rebecka som arbetar på hemmet.