MENY

TV4 Film

07.00Hej du glada sommar!!! Hej du glada sommar!!! är en svensk komedi från 1965. Bröderna Valle och Bror Väster bor i skärgården och försörjer sig på fiske. Valle är gift med Lina och Bror är ungkarl. En dag får Lina veta att hon ärvt 50.000 kronor från en avlägsen släkting och hon och Valle reser till Stockholm för att kvittera ut arvet. Valle vill investera pengarna i något säkert och innan han vet ordet av har han en anmärkningsvärd kompanjon. Regissör: Börje Larsson.

08.40Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

09.15Sändningsuppehåll

12.25My best friend's girl My best friend's girl är en amerikansk komedi från 2008. Tank (Dane Cook) livnär sig på att hjälpa dumpade pojkvänner. Hans affärsplan går ut på att han går på dejt med den före detta flickvännen och beter sig som ett svin för att tjejen ska inse vilket kap den tidigare pojkvännen var. För det mesta går hans plan i lås och flickvännen tar tillbaka killen. Tanks kusin, Dustin (Jason Biggs), som han också bor ihop med, är tillsammans med sin kollega Alexis (Kate Hudson). Men han är lite väl ihärdig och till slut orkar Alexis inte med honom utan säger att hon bara vill att de ska vara vänner. Dustin blir förkrossad och bestämmer sig för att anlita Tank med hopp om att Alexis ska ändra sig. Tank sätter igång med sina vanliga knep för att Alexis ska ta tillbaka Dustin, men planen går inte riktigt som någon av dem tänkt sig. Alexis har bestämt sig för att det är dags att leva loppan och Tank är den rätta att ha lite skoj med. När det otänkbara händer och Tank blir förälskad i Alexis ställs han inför ett dilemma, att följa sitt hjärta eller stå emot sina känslor för Dustins skull. Regissör: Howard Deutch.

14.40Släkten är bäst Släkten är bäst är en amerikansk komedi från 2005. Den 34-årige psykologen Richard Clayton har ett idylliskt liv tills hans föräldrar plötsligt avslöjar att han är adopterad. Han börjar leta efter sina biologiska föräldrar och blir förfärad när han hittar dem. De är ohyfsade och högljudda och svär hela tiden. De passar inte alls in i Richards välordnade liv men de vägrar lämna honom ifred.

16.30Hemma bäst Hemma bäst är en amerikansk romantisk komedi från 2006. Båtförsäljaren Tripp (Matthew McConaughey) trivs utmärkt med att bo hemma hos sina föräldrar och låta sin mamma sköta markservicen. På sin fritid sportar han med sina kompisar Ace (Justin Bartha) och Demo (Bradley Cooper), som också de bor kvar hemma. När han träffar tjejer och de börjar bli för seriösa, tar han dem hem till mamma och pappa för att bli av med dem, ett knep som vanligtvis fungerar. Men Tripps föräldrar Al (Terry Bradshaw) och Sue (Kathy Bates) har tröttnat på att ha sonen boende hemma och nu vill de bli av med honom. För att få sonen att flytta tar de hjälp av Paula (Sarah Jessica Parker), en kvinna som gjort karriär på att få män som bor hemma att bli kära i henne och därför lämna hemmet. Naturligtvis vet Tripp ingenting om arrangemanget. Regissör: Tom Dey.

18.25The terminal The terminal är ett amerikanskt drama från 2004 som är baserat på verkliga händelser. Viktor Navorski är på väg till New York när hans östeuropeiska hemland utsätts för en statskupp, något som gör att hans pass blir ogiltigt. Han fastnar i det byråkratiska efterspelet och tvingas vänta på flygplatsen på obestämd tid. Navorski landar på flygplatsen ovetande om tillståndet i sitt hemland. Då han inte pratar engelska uppstår en förvirrad situation när han stoppas i säkerhetskontrollen. Personalen lyckas till slut förklara för honom vilken prekär situation han hamnat i. Han blir ombedd att stanna på flygplatsen tills situationen löst sig. Det visar sig att Navorski lyckas anpassa sig till livet på flygplatsen. Trots sin begränsade engelska får han snart både vänner och arbete och han får bekanta sig med en rik och mångfacetterad värld som gömmer sig bakom de sterila väggarna. Han möter även kärleken i form av flygvärdinnan Amelia Warren. När tiden går och Navorski fortfarande är kvar börjar säkerhetschefen Frank Dixon bli desperat. Hans förhoppningar om en befordran kan grusas om Navorski fortsätter att vara ett problem och han försöker få Navorski att lämna flygplatsen.

21.00Cop out Cop out är en amerikansk actionkomedi från 2010. Polisen Jimmy Monroes (Bruce Willis) dotter ska gifta sig och han måste skaffa fram pengar till bröllopet. Han inser att enda sättet att få det att gå ihop är att sälja ett värdefullt basebollkort som han äger men kortet blir stulet. Tillsammans med sin partner Paul Hodges (Tracy Morgan) måste han försöka hitta tjuven. Men Paul har egna bekymmer, han misstänker att hans fru är otrogen och har svårt att fokusera på jobbet. Tillsammans bryter de mot alla regler och lagar i jakten på det försvunna kortet. Regissör: Kevin Smith.

23.05Fight Club Fight Club är ett tyskt-amerikanskt drama från 1999. En handelsresande upplever sitt liv som tomt och meningslöst. Han kan inte sova och besöker en stödgrupp för personer med cancer för att få veta vad riktig smärta är. När han träffar Tyler upptäcker de att de är tvillingsjälar och snart är de inblandade i en knytnävskamp som livar upp dem båda. Deras regelbundna duster samlar en publik och de startar en klubb där män kan delta i livsbejakande slagsmål. Men Tyler har även andra mer ambitiösa planer.

02.05Old School Amerikansk komedi från 2003. Då Mitchs flickvän är otrogen mot honom gör han slut med henne och bestämmer sig för att hyra ett hus nära universitetet. Där startar han en alternativ och totalt hämningslös studentförening tillsammans med sina gamla vänner Frank och Beanie, där universitetsstudenter som inte passar in kan bo. Vardagen börjar bestå av enorma fester men snart får männen handskas med diverse problem.

02.25Sändningsuppehåll

02.30Old School Amerikansk komedi från 2003. Då Mitchs flickvän är otrogen mot honom gör han slut med henne och bestämmer sig för att hyra ett hus nära universitetet. Där startar han en alternativ och totalt hämningslös studentförening tillsammans med sina gamla vänner Frank och Beanie, där universitetsstudenter som inte passar in kan bo. Vardagen börjar bestå av enorma fester men snart får männen handskas med diverse problem.

03.55Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsongsstart.

04.30Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

05.00Möhippan Möhippan är en amerikansk romantisk komedi från 2012. De fyra vännerna Regan, Gena, Katie och Becky har känt varandra sedan skoltiden. Regan och Gena älskar att festa medan Katie är mer intresserad av att få pojkvännen att fria. Till allas förvåning berättar den snälla Becky att hon ska gifta sig och kompisarna bestämmer sig för att ge henne en ordentlig möhippa. Becky vill ha en städad variant så när möhippan tar slut fortsätter de festen på egen hand, ett beslut som får oanade konsekvenser.