MENY

TV4 Film

05.47Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

06.20Star File

06.36Star File

06.50The hustle Sofistikerade Josephine (Anne Hathaway) och småfifflaren Penny (Rebel Wilson) är två svindlare som stöter ihop på Rivieran. Efter visst gruff om reviret bestämmer de sig för att göra gemensam sak, med siktet inställt på att lura pengar av en internetmiljonär. Komedin The Hustle är en nyinspelning av Rivierans guldgossar (1988) som i sin tur byggde på Bedtime Story (1964).

08.50Poms - Dansa för livet När Martha får besked att hon har cancer lämnar hon New York för pensionärsbyn Sun Springs i soliga Georgia. Hon har gett upp om livet men får ny energi när hon blir vän med Sheryl som övertalar henne att vara med och starta en cheerleading-grupp för kvinnor som är 60+. Huvudrollerna i komedin Poms - Dansa för livet spelas av Diane Keaton, Jackie Weaver, Pam Grier och Rhea Perlman.

10.36True love blooms Vikki är en hängiven odlare som är engagerad i sitt grannskaps gemensamma trädgårdsodling, som en gång startades av hennes far. Så när fastighetsutvecklaren Chace har planer på att bygga hus på tomten tar hon upp kampen. Men trots att de står på motsatta sidor börjar känslorna att spira. Romantiskt drama från tv-kanalen Hallmark.

12.27Dear John Soldaten John (Channing Tatum) och studenten Savannah (Amanda Seyfried) möts på en badstrand och blir förälskade. De bestämmer sig för att satsa på ett liv tillsammans när han lämnar armén, men 11 september-attentaten kommer i vägen. Svenske Lasse Hallström har regisserat detta romantiska drama som bygger på en bästsäljare av Nicholas Sparks (”Dagboken”).

14.35Daredevil Action där vi får träffa Marvels superhjälte "Daredevil". Som barn förlorade Matt Murdock (Ben Affleck) synen när han råkade ut för en olycka med radioaktivt avfall. Men olyckan förstärkte också hans andra sinnen och han kan se med hjälp av ljudvågor. På dagen arbetar Murdock som advokat, men när mörkret faller blir han hjälten Daredevil som vaktar stadens gator och kämpar för rättvisa.

16.45Star File

16.50The Beach House Cara (Minka Kelly) lämnar Chicago efter att ha fått sparken från sitt reklambyråjobb. Hon far hem till South Carolina och sin mamma Lovie (Andie MacDowell) som bor vid stranden och behöver hjälp med såväl huset som sin passion - att trygga traktens havssköldpaddor. Här stöter Cara snart också på sin gamla kärlek Brett och kanske finns några känslor kvar. Romantiskt drama från Hallmark.

18.48Sånger från Manhattan Regissören bakom den irländska succéfilmen ”Once” ligger bakom detta lika musikspäckade drama med Keira Knightley bakom mikrofonen. Hon spelar singer-songwritern Gretta som irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän, Dave (Adam Levine från Maroon 5). Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan (Mark Ruffalo) uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.

21.00Wallander När Amanda anmäler sin mor Julia som försvunnen blir Kurt känslomässigt engagerad i fallet. Det dröjer inte länge förrän Julias kropp hittas svårt bränd vid familjens villa. Kurt misstänker Amandas far Erik men det verkar som om han skyddar någon.

23.00Spy game CIA-agenten Nathan Muir (Robert Redford) ska snart gå i pension. Men när hans tidigare adept, Tom Bishop (Brad Pitt), grips av kinesiska myndigheter för spioneri måste Nathan rycka ut för att undsätta sin kollega. I samband med detta minns han tillbaka på Toms första tid i CIA. Spionthriller i i regi av Tony Scott som gjorde filmer som Top Gun, Man on Fire och Rött hav.

01.35Fighter, The Verklighetsbaserat drama om nederlagstippade boxaren “Irish” Micky Wards (Mark Wahlberg) osannolika resa från anonym slugger i de fattiga delarna av Boston till världsmästare. Vid sin sida har han sin bror Dicky (Christian Bale) som själv utkämpar en hård kamp mot droger och kriminalitet. Bale och Melissa Leo, som spelar deras mor, belönades båda med Oscar för bästa biroll.

04.00Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

04.33Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.07Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.46Star File