MENY

TV4 Film

06.55All Yours Romantisk komedi om Cass, en framgångsrik advokat som har svårt att få ihop tillvaron då hon också är ensamstående mamma till två barn. Hennes mamma Vivian kan ha hittat en lösning när hon anlitar Matt som barnvakt. Och även om Matt och Cass inte är helt lika upptäcker hon att det har fattats något, eller någon, i livet. Huvudrollen i All Yours spelas av Nicollette Sheridan (Desperate Housewives).

08.50Varning för vilda djur Familjekomedi där Dan Sanders (Brendan Fraser) beger sig från storstaden till skogen när han får i uppdrag att bygga ett klimatvänligt bostadsområde i Rocky Springs. Men snart får han tampas med skogens invånare, bestående av griniga gnagare, bitska bävrar och en mycket barsk brunbjörn, som tar upp kampen för att bevara friden i skogen.

10.45Summer Love När Maya plötsligt blir änka och ensamstående mamma går hon tillbaka till studierna för att klara ekonomin. Snart får hon praktik på ett techbolag som är en helt ny värld för henne. Här finns också två kollegor som intresserar sig för henne, även om hon själv inte har några planer att hitta någon ny. Romantiskt drama från Hallmark med Rachael Leigh Cook, känd från 90-talsklassikern She's All That.

10.45Summer Love När Maya plötsligt blir änka och ensamstående mamma går hon tillbaka till studierna för att klara ekonomin. Snart får hon praktik på ett techbolag som är en helt ny värld för henne. Här finns också två kollegor som intresserar sig för henne, även om hon själv inte har några planer att hitta någon ny. Romantiskt drama från Hallmark med Rachael Leigh Cook, känd från 90-talsklassikern She's All That.

12.30Love on Harbor Island Lily lämnar storstaden Seattle när hennes moster Maggie behöver hjälp med sitt värdshus, som ligger vid vattnet på idylliska Harbor Island. Det dröjer inte länge innan hon träffar på stilige piloten Marcus, som kan hjälpa till med allt som behöver göras på huset. Snart måste Lily välja mellan sitt gamla liv i stan och kärleken på landet. Love on Harbor Island kommer från tv-kanalen Hallmark.

14.16Blueprint to the Heart I romantiska dramakomedin Blueprint to the Heart möter vi Tiffany som är värd för ett tv-program som renoverar hus. Men när tittarsiffrorna dalar kommer producenterna på ett nytt inslag; hon ska även ge människor en makeover. Första offret är stilige, men sjavige, snickaren Brooks som varit med i ett tidigare program. Där var de en aning oense emellanåt, men de båda kanske inte är så olika ändå.

16.05Sahara Matthew McConaughey spelar Dirk Pitt, en upptäcktsresande och äventyrare som tillsammans med sin kompanjon Al får tips om att ett gammalt stridsskepp lastat med skatter ska finnas begravt på en högst oväntad plats - i Saharas öken. På sina strapatser stöter de snart på Eva, en forskare som är ute i samma ärende. Bygger på en av Clive Cusslers många bästsäljande böcker om äventyraren Dirk Pitt.

18.45Push Påkostad amerikansk sci fi-action om en grupp unga agenter med övernaturliga mentala förmågor som arbetat för en hemlig del av den amerikanska underrättelsetjänsten. Nu vill de lämna sina gamla liv bakom sig, något som deras chefer inte är redo att acceptera. Agenterna tvingas vända sig mot sina tidigare arbetsgivare - eller dö.

21.00The Whistleblower The Whistleblower är ett verklighetsbaserat tysk-kanadensiskt-amerikanskt drama från 2010. År 1999 stationeras polisen Kathryn Bolkovac i Bosnien-Hercegovina som en del av FN:s fredsbevarande uppdrag. Snart upptäcker hon att en grupp FN-anställda är djupt inblandade i en trafficking-organisation som systematiskt utnyttjar unga kvinnor. Med livet som insats börjar Kathryn samla bevis mot sina egna kollegor för att kunna sätta stopp för de övergrepp som sker.

23.10Solace Thriller där vi möter Dr. John Clancy (Anthony Hopkins) som lever ett tillbakadraget liv när han kontaktas av sin vän, FBI-agenten Joe Merriwether (Jeffrey Dean Morgan) som behöver hjälp att fånga en seriemördare. Clancy har rykte om sig att vara synsk, något Merriwethers unga kollega Katherine Cowles (Abbie Cornish) har svårt att tro. Men snart visar sig Clancy kunna hjälpa dem med utredningen.

01.18Brad's Status Dramakomedi om Brad (Ben Stiller) som lever ett bekvämt liv i en villaförort med sin fru och son. Men på en resa till Boston, där han pluggade som ung, kan han inte låta bli att jämföra sitt liv med det gamla kompisgänget som alla blev förmögna, berömda och framgångsrika. Brad föreställer sig deras glamorösa liv och plötsligt bleknar hans trevliga medelklassvardag.

03.20Autumn Dreams Romantisk komedi om Annie och Ben som var så kära som tonåringar att de gifte sig i hemlighet. Det föll inte i god jord hos deras familjer och äktenskapet varade inte länge. Men nu femton år senare, när båda är i en ny fas i livet, upptäcker de till sin förvåning att de på grund av en byråkratisk teknikalitet fortfarande är gifta. Autumn Dreams kommer från tv-kanalen Hallmark.

05.03Star File

05.20On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.