MENY

TV4 Film

06.07Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

06.45Dater's handbook Cassandra (Meghan Markle) är en framgångsrik affärskvinna men hon inser att hon har en tendens att välja fel kille i kärlekslivet. För att få rätsida på romantiken tar hon hjälp av populära Dr. Susies nya bok "The Dater's Handbook". Men när hon så måste välja mellan stabile George och lättsamme Robert blir allt inte så enkelt ändå. Romantisk komedi från tv-kanalen Hallmark.

08.35June in january Romantiskt drama om June som länge drömt om sitt sommarbröllop, som hon planerade ihop med sin bortgångna mamma. Men när det blir dags att knyta bandet med fästmannen Alex blir det fnurror i form av såväl en intrigerande svärmor som en oförutsedd händelse som gör att bröllopet måste flyttas från juni till januari - om tre veckor! June in January är gjord av tv-kanalen Hallmark.

10.30Love & glamping Romantisk komedi om stadstjejen Katie som ska skriva ett reportage om en resort som erbjuder glamping - glamourös camping full av bekvämligheter. Hon får hjälp att ta sig runt i naturen av den stilige guiden Will, men allt kompliceras en aning av att hon är undercover. Love & Glamping är gjord av tv-kanalen Hallmark.

12.15The way way back Rosad charmig växa upp-komedi där vi möter 14-årige Duncan som tvingas tillbringa sommarlovet i en småstad vid havet tillsammans med sin mamma Pam, hennes påfrestande pojkvän Trent och hans malliga dotter Steph. Men tillvaron vänds till det bättre när han blir vän med Owen som jobbar på den lokala vattenparken, där Duncan får hjälpa till.

14.25The sun is also a star Blixtförälskelse uppstår under en magisk dag i New York, när romantikern Daniel möter pragmatikern Natasha . Gnistor flyger omedelbart mellan dessa två främlingar, som kanske aldrig hade träffats om inte ödet slagit till. Men kommer de två ungdomarna att kunna gå från blixtförälskelse till evig kärlek? Det romantiska dramat The Sun Is Also a Star bygger på boksuccén "Idag är allt" av Nicola Yoon.

16.30Letters to Juliet Romantiskt drama om Sophie, en ung amerikansk kvinna som drömmer om att bli författare. Hon reser till den romantiska italienska staden Verona, skådeplatsen för Shakespeares “Romeo och Julia”, för att bli inspirerad, och stöter där på fenomenet med människor som skriver kärleksförklaringar till pjäsens Julia. I rollerna syns Amanda Seyfried, Gael García Bernal och Vanessa Redgrave.

18.45Mother's day Den stjärnfyllda dramakomedin "Mother's Day" utspelar sig just på Mors dag och skildrar olika aspekter av moderskap utifrån några kvinnors liv. Vi får träffa frånskilda Sandy (Jennifer Aniston) vars ex-man är tillsammans med en yngre förmåga, den ambitiösa karriärkvinnan Miranda (Julia Roberts) som inte har några barn och Jesse (Kate Hudson) som har en komplicerad relation till sin mamma.

21.00Delivery man Komedi om David Wozniak (Vince Vaughn) som lever ett lugnt och lite tråkigt liv i New York där han jobbar som budbilschaufför åt familjens charkuteriaffär. För att dryga ut inkomsterna när han var yngre så var han spermadonator. Men tyvärr skedde det en pytteliten miss på donationskliniken och det visar sig att David är biologisk pappa till 533 barn...som gärna vill komma i kontakt med honom!

23.20Spy game CIA-agenten Nathan Muir (Robert Redford) ska snart gå i pension. Men när hans tidigare adept, Tom Bishop (Brad Pitt), grips av kinesiska myndigheter för spioneri måste Nathan rycka ut för att undsätta sin kollega. I samband med detta minns han tillbaka på Toms första tid i CIA. Spionthriller i i regi av Tony Scott som gjorde filmer som Top Gun, Man on Fire och Rött hav.

02.00Du kommer att möta en lång mörk främling Dramakomedi av Woody Allen om två par som upptäcker att gräset inte alltid är grönare på andra sidan. Alfie (Anthony Hopkins) dumpar frun Helena efter 40 år i ett försök att återuppleva ungdomen med en ung callgirl (Lucy Punch). Samtidigt blir deras dotter Sally (Naomi Watts) förälskad i sin chef (Antonio Banderas), och hennes make (Josh Brolin) blir besatt av vackra grannen (Freida Pinto).

04.00Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

04.30Planet Action Amerikanskt nöjesprogram som tar oss med bakom kulisserna på hollywoods största actionfilmer. Här får följa med på inspelningsplatserna och se hur actionmagin skapas

05.13Star File

05.24Star File

05.30The kids are all right Nic och Jules är ett lesbiskt par som fått barn med hjälp av artificiell insemination. Nu är sonen Laser och dottern Joni i tonåren och vill veta vem som är deras biologiske far. Han visar sig heta Paul och bor i trakten. De bjuder över honom på middag, vilket kommer att få oanade konsekvenser. Kritikerrosad dramakomedi som vann Golden Globe för bästa film och blev fyrfaldigt Oscarnominerad.