MENY

TV4 Film

07.20Sändningsuppehåll

10.25Monte Carlo Monte Carlo är en amerikansk romantisk komedi från 2011. Grace, Emma och Meg tar sina sparpengar och åker på sin drömresa till Paris. Resan börjar som en katastrof men när de smyger in på ett femstjärnigt hotell och Grace blir misstagen för att vara en brittisk arvtagerska förändras allt. Innan de hinner förklara misstaget hamnar de i en värld av dyra plagg och privatplan. Snart är de dessutom på väg till Monte Carlo, en resa de sent ska glömma. I huvudrollerna ses Selena Gomez, Katie Cassidy och Leighton Meester.

12.45Jönssonligan och den svarta diamanten Jönssonligan och den svarta diamanten är en svensk komedi från 1992. Jönssonligans ledare Charles-Ingvar 'Sickan' Jönsson kan inte längre delta i några kupper. Efter att ha suttit i fängelse blev han inlagd på mentalsjukhus. Vanheden och Dynamit-Harry visar sig vara rätt inkompetenta på tu man hand. Men Sickans psykiater Max Adrian Busé har anteckningar som utgör en handbok i brott och Wall-Enberg har en idé som går ut på att stjäla greve Romanoffs svarta diamant från Nationalmuseum. Regissör: Hans Åke Gabrielsson.

14.50Jönssonligans största kupp Jönssonligans största kupp är en svensk komedi från 1995. När Vanheden (Ulf Brunnberg), Dynamit-Harry (Björn Gustafsson) och Doris (Birgitta Andersson) försöker frita doktor Busé ur fängelset går det hela snett. I stället för Busé råkar de frita den klåfingrige Herman Melvin (Stellan Skarsgård). Melvin berättar att Busé hade planerat en kupp mot kungliga tryckeriet där Melvin tidigare var säkerhetschef. Jönssonligan bestämmer sig för att utföra kuppen. De vill lägga vantarna på en last tyska mark. De gömmer de sig in en pansarvagn som ska frakta nytryckta sedlar till Tyskland. Men det visar sig att rutinerna har ändrats sedan Melvin arbetade där och i stället för D-mark innehåller vagnen polska sloty. Framme i Warszawa bestämmer sig Jönssonligan för att ta kontakt med den polska maffian så att de kan tvätta sina polska pengar. Det de inte räknat med är att deras ärkefiende Wall-Enberg redan har förenat sig med maffian. Snart har Jönssonligan både den svenska och polska polisen samt Wall-Enberg och den polska maffian efter sig. Frågan är om de ska lyckas komma undan eller om detta blir ytterligare en kupp som slutar med fiasko för trion. I regi av: Hans-Åke Gabrielsson.

16.50In good company Amerikansk komedi från 2004. Dan Foreman arbetar som chef i reklambranschen och är även en hängiven familjeman. En dag blir firman som Dan jobbar på uppköpt av en annan reklambyrå och Dans nya chef Carter visar sig vara en arbetsnarkoman som är hälften så gammal som han. Snart börjar Dan dessutom misstänka att Carter är romantiskt intresserad av hans dotter, vilket han inte uppskattar överhuvudtaget.

19.00Sliding doors Sliding doors är en amerikansk/brittisk romantisk komedi från 1998. Helen har en bra karriär men en dag får hon plötsligt sparken. Då hon kommer hem tidigare än vanligt tar hon sin pojkvän på bar gärning med en annan kvinna. Hon lämnar honom och börjar på ny kula. I ett alternativt händelseförlopp missar Helen tunnelbanetåget hem, blir rånad och hamnar på sjukhuset. När hon kommer hem står hennes pojkvän i duschen och hon får aldrig veta om hans älskarinna. Frågan är vilken handling som är verklig. Helen lever med båda två samtidigt.

21.0010 000 timmar 10 000 timmar är en svensk komedi från 2014. När Eric vinner en stor summa pengar på lotto bestämmer han sig för att satsa på sin dröm att bli fotbollsproffs trots att han är 36 år och inte ens kan spela fotboll. Men enligt en bok Eric fått i present tar det bara 10 000 timmar för att bli bra på vad som helst. Erics fru Emma som är politiker är inte lika övertygad och tycker att han ska lägga pengarna på att renovera huset eller skänka dem till välgörenhet.

23.00Lost in translation Lost in translation är ett amerikanskt drama från 2003. Bob (Bill Murray) är en amerikansk skådespelare som är i Tokyo för att spela in en lukrativ reklamfilm för ett whiskymärke. På hotellet blir han bekant med Charlotte (Scarlett Johansson), en ung kvinna som just slutat universitetet och inte vet vad hon ska göra av sitt liv. Hon är i Japan med sin fotograferande pojkvän och medan han är ute på uppdrag utvecklas en allt starkare vänskap mellan den medelålderskrisande Bob och den vilsna Charlotte. Regissör: Sofia Coppola.

01.05Don't say a word Don't say a word är en amerikansk thriller från 2001. Dottern till en psykiatriker kidnappas av ett kriminellt gäng. Men kidnapparna kräver konstigt nog ingen lösen. I stället vill de att läkaren uppmanar en gravt störd flicka i hans vård att yppa en hemlig sifferkod. Den mystiska koden ska ge dem tillgång till en dyrbar juvel. Gänget hotar att döda dottern om hennes far inte samarbetar och han försöker desperat att få kontakt med den traumatiserade flickan. Problemet är att hon inte har sagt ett ord på tio år.

03.30Jackass: The movie Jackass-gänget bjuder på våghalsiga stunttrick och galna upptåg, som att göra skrot av en hyrbil och hoppa bungyjump i kalsongerna.

05.20Monte Carlo Monte Carlo är en amerikansk romantisk komedi från 2011. Grace, Emma och Meg tar sina sparpengar och åker på sin drömresa till Paris. Resan börjar som en katastrof men när de smyger in på ett femstjärnigt hotell och Grace blir misstagen för att vara en brittisk arvtagerska förändras allt. Innan de hinner förklara misstaget hamnar de i en värld av dyra plagg och privatplan. Snart är de dessutom på väg till Monte Carlo, en resa de sent ska glömma. I huvudrollerna ses Selena Gomez, Katie Cassidy och Leighton Meester.