MENY

TV4 Film

07.15Janssons frestelse John Jansson arbetar som kamrer på en bankfirma i Stockholm sedan 30 år tillbaka. Hans chef, direktör Holger Linder, har ingen större känsla för ansvar och spekulerar med firmans pengar. När banken hotas av en likviditetskris vill ledningen att John ska ta över företaget.

08.45Sändningsuppehåll

12.00Älskar, älskar inte Svenskt drama från 1995. Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är Viggenpilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. De går i giftastankar men tar en dag i sänder. Den dag Patrik råkar ut för en allvarlig olycka förändras allt för dem. Mia är överlycklig över att han överlevt men Patrik gräver ner i sig i sin olycka. När han vid ett av Mias besök gör slut förstår hon ingenting. Från 11 år. (100 min)

14.15Supersugen Seth och Evan är två tafatta tonåringar som inte är särskilt populära på sin high school, och de beklagar sig ständigt för varandra. När en av skolans snyggaste tjejer överraskande bjuder in dem på årets viktigaste fest lovar de självsäkert att ta med sig alkohol, men har egentligen ingen aning om hur de ska lyckas med det.

16.30Dare to Be Wild

18.35Mitt liv med Liberace När Scott Thorson är en ung man i slutet på 1970-talet träffar han den världskände pianisten Liberace och blir hans älskare. Men under de kommande åren blir Liberace allt mer kontrollerande. Han börjar även visa intresse för andra unga män medan Scott i sin tur börjar missbruka droger.

21.00Besökarna Frank och Sara har precis flyttat in i sitt drömhus på landet med sina två barn. Efter några dagar börjar märkliga saker att hända. De nyuppsatta tapeterna ramlar ner gång på gång, dörrar öppnas och stängs av sig själva. Snart börjar de undra om det finns någonting annat i huset.

23.1021 gram Tre personers liv vävs samman efter en tragedi. En före detta fängelsekund som nu är troende kraschar sin bil och dödar en man och hans barn. Den döde mannens fru är helt förkrossad och söker tröst i alkohol och droger. En professor som behöver en hjärttransplantation får den döde mannens hjärta.

01.40När lammen tystnar Nybakade FBI-agenten Clarice Starling utreder ett fall där en seriemördare misstänks ha kidnappat en politikers dotter. När utredningen kör fast skickas Clarice till ett högriskfängelse för att ta hjälp av den iskalle psykopaten Hannibal “The Cannibal” Lecter.

04.00Close Up

04.35Close Up

05.05Mr. Deeds En mediemiljardär dör och hans brorson – en godhjärtad pizzeriaägare från landsbygden – får ärva hela klabbet. Adam Sandler gör rollen som den nyrike Longfellow Deeds, i nyinspelning av Frank Capras klassiska romantiska komedi från 1936. Winona Ryder spelar kvinnan som Deeds faller för och i rollistan finns även John Turturro och Peter Gallagher.