MENY

C More Hits

06.35Upp i det blå Åttaåriga Pottan ska på ridläger men av misstag släpper hennes föräldrar av henne på en återvinningsstation. Här huserar några märkliga figurer som tar hand om Pottan. Och snart upptäcker hon att deras hemlighet - de håller på att bygga en hemmagjord rymdraket! Familjekomedi som blandar skådespelare med dockor och är regisserad av Petter Lennstrand, känd för Allram Eest, Höjdarna och Dockhumor.

07.55Bring It On Hejaklacksgruppen Toro tränar hårt inför de nationella tävlingarna, där de räknar med att vinna igen. Men nya ledaren Torrance upptäcker att hennes företrädare stulit all koreografi från ett annat lag, och nu måste de börja om från noll. Kirsten Dunst fick sitt stora genombrott i denna hyllade high school-komedi som blivit ett popkulturellt fenomen och kallats “cheerleader-filmernas Citizen Kane”.

09.30Her Romantiskt sci-fi-drama om deprimerade Theodore (Joaquin Phoenix) som inte kommit över sin förra flickvän och isolerar sig allt mer. Men när han installerar ett nytt operativsystem på sin dator, som har en egen spännande personlighet (Scarlett Johansson), börjar han så smått vakna till liv igen. Regissören Spike Jonze (I huvudet på John Malkovich) skrev även manuset som belönades med en Oscar.

11.35Office Christmas Party Amerikansk komedi om Clay som är avdelningschef på familjeföretaget Zenotek i Chicago. När hans stränga syster till VD hotar att lägga ner hans avdelning, ställer han till med en episk julfest för att säkra en ny kund som kan rädda deras jobb. Men festen går helt överstyr…Huvudrollerna i Office Cristmas Party spelas av Jason Bateman, Jennifer Aniston, T.J. Miller, Olivia Munn och Kate McKinnon.

13.20Mitt stora feta grekiska bröllop Romantisk komedi om 30-åriga Toula som bor i Chicago men har sina rötter i Grekland. När hon förälskar sig i engelskläraren Ian chockar hon hela sin stora bullriga familj, som har räknat med att hon ska välja en grekisk man. Filmen blev en makalös succé och räknas som en av tidernas mest framgångsrika komedier - med en budget på endast $5 miljoner spelade den in hela $368 miljoner bara på bio.

14.55Coco - Livet före Chanel Fransk biografi-film med Audrey Tautou i titelrollen som den världsberömda modeskaparen Coco Chanel. Filmen följer Gabrielle Chanels tidiga liv från den arma uppväxten på barnhem via jobb som sömmerska och sångerska, vilket både gav henne kontakter i societeten och smeknamnet "Coco". Här skildras också de kärlekar som skulle påverka hennes tidiga karriär.

16.45Viceroy's House Historiskt drama där Lord Mountbatten (Hugh Bonneville), det brittiska Indiens siste vicekung, har i uppdrag att överse övergången från brittiskt styre till självständighet. Men landets två största ledare har olika syn på saken. Jawaharlal Nehru vill ha ett enat Indien, medan Muhammad Ali Jinnah vill etablera en muslimsk stat i Pakistan. Viceroy's House är regisserad av Gurinder Chadha.

18.30Most Wanted Man, A Rosad thriller med Philip Seymour Hoffman i en av sina sista roller. Han spelar den burduse tyske spionen Günther Backmann som leder en hemlig avdelning inom underrättelsetjänsten med bas i Hamburg. Samtidigt som han jagar terrorpengar får han ett fall med en flykting från Tjetjenien som anländer till staden med mystiska kopplingar till en lokal bank. Bygger på en bok av John le Carré.

20.30Så jävla easy going 18-åriga Joannas hjärna är som en blinkande nöjespark och för att funka normalt behöver hon ADHD-medicin. Som kostar pengar. Men hennes pappa är deprimerad och har en sjuklön som knappt räcker till hyran. Joanna tvingas bli kreativ för att få fram pengar och mitt i allt dyker charmiga Audrey upp och får henns hjärta att fullkomligt explodera. Svensk dramakomedi efter Jenny Jägerfelds roman.

22.00The Twilight Saga: Breaking dawn - Part 2 Övernaturligt romantiskt drama med Kristen Stewart och Robert Pattinson. Det sista spektakulära kapitlet i sagan om Bella och Edward, den passionerade romansen mellan en människa och en vampyr som engagerat bokläsare och biopublik världen över. Nu står Bella, Edward och deras vänner inför en slutgiltig konfrontation med de fruktade Volturi.

23.55Maktens män Stjärnspäckat politiskt drama som synar rävspelet bakom kulisserna under en amerikansk valkampanj om vem som ska bli demokraternas presidentkandidat. Stephen (Ryan Gosling) är en ung, idealistisk presstalesman för guvernör Morris (George Clooney) som dras in i ett maktspel av lojalitet, svek, hämnd och skandaler som äventyrar både hans jobb och kampanjen.

01.35Philadelphia Andrew Beckett, en framgångsrik advokat i Philadelphia, avskedas från sin tjänst när det uppdagas att han är homosexuell och sjuk i AIDS. Men istället för att låta sig skrämmas drar Andrew sina forna arbetsgivare inför rätta och stämmer dem för diskriminering. Tom Hanks belönades med en Oscar för sin insats, och även Bruce Springsteens ledmotiv till filmen vann en statyett.

03.40Ted - För kärlekens skull Ted Gärdestads makalösa genombrott saknar motstycke i svensk pophistoria. I början av 70-talet greps landet av Ted-feber och över en natt blev han Sveriges första riktiga tonårsidol. "Ted - För kärlekens skull" är berättelsen om en av vår tids största kompositörer, hans relation till brodern Kenneth, som stod för låttexterna; till musiken och till livet. För regin står Hannes Holm och som Ted syns Adam Pålsson.

05.38Star File

05.50Star File