MENY

C More Hits HD

06.30The Maiden Heist Tre säkerhetsvakter upptäcker att museet de jobbar på har sålt stora delar av samlingen till ett museum i Danmark. Flera av deras favoritföremål ingår i flytten och de kläcker genast en våghalsig plan för att hindra att de försvinner.

08.00Grace Stirs Up Success Nioåriga Grace har lärt sig allt hon kan om bakning av sina morföräldrar, men när hon reser till Paris med sin mamma får hon med sig lite nya tricks från en stenhård fransk mästerbagare. Knepen kommer väl till pass när hon ställer upp i en tv-sänd bakningstävling.

09.45My Sassy Girl Den lågmälde Charlie bor i New York och har inte så många kompisar, än mindre en flickvän. Men en kväll möter han Jordan, en hårt festande tjej som däckat på tunnelbanan. Charlie tar hand om Jordan, och trots att de är ett omaka par som inte har något gemensamt dras de till varandra.

11.20Miss Potter London, sent 1800-tal. Beatrix Potter är en ung kvinna som drömmer om att bli barnboksförfattare, men har svårt att få respekt av omvärlden. Till slut får hon napp hos nybakade förläggaren Norman, som hon också blir förälskad i – men mamma Potter är inte nöjd.

12.50Prinsen och jag Paige Morgan har vuxit upp den amerikanska landsbygden och drömmer om att bli läkare. På college träffar hon Eddie, en dansk utbytesstudent, och de blir förälskade. När paret plåtas av paparazzifotografer inser Paige att Eddie har mörkat sin bakgrund – han är i själva verket Danmarks kronprins.

14.40Steve Jobs Ett porträtt av Apples grundare och visionär, den egensinnige och ofta kontroversielle Steve Jobs. Filmen skildrar händelserna bakom kulisserna i samband med tre ikoniska produktlanseringar.

16.40Penelope Penelope kommer från en förnäm och förmögen familj, men hon har drabbats av en förbannelse som kastades över släkten flera generationer tidigare. Hon har fötts med öron och näsa som en gris, och förtrollningen kan bara brytas om hon finner äkta kärlek.

18.25We Are Your Friends Cole är en ung, lovande DJ som tillbringar sitt liv på klubbar och i studion, där han gör musik med sina kompisar och satsar på att skriva den perfekta klubblåten. Men hans tillvaro kompliceras när James, en erfaren DJ, tar honom under sina vingar och Cole förälskar sig i hans flickvän Sophie

20.00Jorden runt på 80 dagar I 1800-talets London får vetenskapsmannen Phileas Fogg och hans sidekick Passepartout en utmaning: Res jorden runt på 80 dagar. De ger sig ut på en halsbrytande färd, jagade av korrupta poliser och hämndlystna ninjor.

22.00Silence Två portugisiska Jesuitpräster reser 1600-talet till Japan för att försöka hitta deras mentor som försvunnit där. På plats i Japan, där katolicism är förbjuden, utsätts prästerna för såväl kroppsliga som andliga prövningar.

00.35Deadpool Den kaxige legosoldaten Wade kidnappas och utsätts för ett brutalt medicinskt experiment. Det förstör hans utseende, men ger honom superkrafter. En bitter Wade döper om sig till Deadpool, beväpnar sig till tänderna och börjar planera en gruvlig hämnd.

02.25The Promise Med det Ottomanska rikets sista tid och det begynnande första världskriget som fond berättas här ett episkt triangeldrama mellan läkarstudenten Michael, den vackra och sofistikerade Ana, och den Parisbaserade amerikanska journalisten Chris.

04.35Churchill: The Hollywood Years En stilig ung soldat får i uppdrag att gestalta Winston Churchill på film. Snart förälskar sig den cigarrökande premiärministern i prinsessan Elisabeth, och tillsammans försöker de sätta stopp för Adolf Hitlers ondskefulla planer att gifta in sig i kungahuset.