MENY

TV 12

06.00Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Claire har förvandlats till en superkvinna som klarar av att sköta företaget och alla sysslor hemma. Phil är frustrerad för han förstår inte hur hon lyckas med allting men han vet inte att hon har en hemlighet. Jay och Gloria lider av sömnbrist. Mitchell och Cameron behandlas illa på ett bröllop.

06.30Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Phil hamnar i en spiral av lögner när han försöker dölja för Claire att han har en ny klient som han tycker är attraktiv. Gloria misstänker att hennes yogalärare är kär i henne så hon ber Claire följa med på ett träningspass. Jay handskas med nättroll. Mitchell och Cameron lär Lily att cykla.

07.00Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Phil får en idé om att åka på en spontan resa till Paris med Claire. Det enda problemet är att båda två är väldigt utslitna men de försöker kämpa sig igenom tröttheten.

07.30Modern family Amerikansk komediserie från 2015. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. Manny och Luke sitter barnvakt åt Lily så att de vuxna kan få lite egentid. Bland annat besöker Jay och Cameron en sportbar och Claire och Gloria planerar en spaweekend. Men saker och ting börjar gå fel när brandlarmet i huset går och Claire blir övertygad om att killarna ställer till med en fest.

07.55-Sändningsuppehåll-

10.00Hardcore pawn: pantbanken - bakom kulisserna Amerikansk realityserie från 2013. En titt bakom kulisserna genom familjen Golds ögon där Les, Seth och Ashley avslöjar tricks och hemligheter på pantbanken i Detroit. Om när Les gjorde ett spektakulärt avtal gällande en klocka värd 60 000 dollar.

10.30Hardcore pawn: pantbanken - bakom kulisserna Amerikansk realityserie från 2013. En titt bakom kulisserna genom familjen Golds ögon där Les, Seth och Ashley avslöjar tricks och hemligheter på pantbanken i Detroit. Familjen Gold diskuterar vad som hände när Les upptäckte en väska med smycken på en av de anställdas skrivbord och misstänkte att smyckena inte tillhörde den personen.

11.00Hardcore pawn: pantbanken - bakom kulisserna Amerikansk realityserie från 2013. En titt bakom kulisserna genom familjen Golds ögon där Les, Seth och Ashley avslöjar tricks och hemligheter på pantbanken i Detroit. Familjen Gold tittar tillbaka på smarta, dumma och oförglömliga avtal. Bland annat när en man försöker sälja sin flickväns ring och hon kommer på ett straff som familjen aldrig sett förr.

11.30Hardcore pawn: pantbanken - bakom kulisserna Amerikansk realityserie från 2013. En titt bakom kulisserna genom familjen Golds ögon där Les, Seth och Ashley avslöjar tricks och hemligheter på pantbanken i Detroit. En titt tillbaka på när familjen Gold fick chansen att köpa en olympisk fackla. En bilbrand på parkeringsplatsen hotar butiken men saker och ting blir värre då de misstänker att någon kan vara inne i bilen.

12.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2011. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. Två unga kvinnor stoppas och en av dem är redan känd som prostituerad av polisen. Tom handskas med en turist som daskat till en polishäst. En berusad man försöker fly efter att han bråkat med en gatuartist och en man som precis kommit ut ur fängelset ställer till med problem för en affärsinnehavare.

12.30Heja Sverige Svensk dokumentärserie från 2015. Här följer man deltagare i den svenska truppen till Special Olympics från uppladdning, träning och vardagsliv till guldjakten i USA. Bland de tävlande finns omtänksamma Daniel som kämpar för att ta brunt bälte i judo och Elin som tävlar i kula och spjut och hoppas på att få träffa USA:s president. Daniel ligger i hårdträning inför Special Olympics och tar med vännen Mats till gymmet. Handbollslaget åker till Göteborg där de ska spela en uppvisningsmatch mot Holland. Fotbollslaget kämpar i motvind och samlas en sista gång inför resan till USA.

13.30Lurad! Brittisk underhållningsserie från 2014. Här bjuder Ben Hanlin på magiska trick och dolda kameran-inslag. Ben jagar kända personer och ger dem deras livs överraskning. Det handlar om allt från att jaga en kändis för att få en autograf till en gatukonstnär som försvinner in i sin tavla.

14.30V75 Direkt med V4 Travmagasin.

16.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

18.00Heja Sverige Svensk dokumentärserie från 2015. Här följer man deltagare i den svenska truppen till Special Olympics från uppladdning, träning och vardagsliv till guldjakten i USA. Bland de tävlande finns omtänksamma Daniel som kämpar för att ta brunt bälte i judo och Elin som tävlar i kula och spjut och hoppas på att få träffa USA:s president. Den svenska truppen anländer till Los Angeles och staden Riverside. Där välkomnas de på klassiskt amerikanskt vis med en parad genom staden. Innan tävlingarna sätter i gång blir det sightseeing där de bland annat besöker en cowboyranch. Judolaget hälsar på hemma hos Bo Svensson som ska vara deras mentor under tävlingarna. Bo bor i Hollywood och jobbar med kampsport både som tränare och som skådespelare. När det är dags för invingingen av Special Olympics går över 7 000 idrottare in på Los Angeles Memorial Coliseum där 60 000 åskådare samlats på läktarna. Michelle Obama håller invigningstal och bland andra Stevie Wonder uppträder.

19.00Halvvägs till himlen Svensk komediserie från 2015. livet fortgår hos kyrkoherde Alibin och komminister Jan i Östra Nöbberups församling. Albin inleder ett komplicerat distansförhållande och Jan drabbas av kärleken. Dessutom får de problem med den nya excentriska diakonissan Ylva. Kärleken och lyckan frodas i Östra Nöbberup, prästen Albin och diakonissan Fanny ska gifta sig och deras bröllop kommer att bli komminister Jans hundrade vigsel. Men när Fanny blir erbjuden ett jobb utomlands riskerar allt att rasa samman. Albin tvingas anställa den arbetsskygga Ylva. Samtidigt som Albin och Fanny inte vet hur de ska göra med sitt förhållande är frågan hur Jan ska lyckas hitta ett nytt jubileumsbröllopspar med så kort varsel.

19.30Halvvägs till himlen Svensk komediserie från 2015. livet fortgår hos kyrkoherde Alibin och komminister Jan i Östra Nöbberups församling. Albin inleder ett komplicerat distansförhållande och Jan drabbas av kärleken. Dessutom får de problem med den nya excentriska diakonissan Ylva. Den nya diakonissan Ylva visar sig vara helt olämplig att hålla i kyrkans barnverksamhet och Albin tvingas ta över, vilket visar sig bli en tuff uppgift. Ett av barnen är en kopia av Jan och en rad frågetecken dyker upp om saker som får honom att ifrågasätta om han kan vara pappan.

20.00Pang på pensionatet Pang på pensionatet är en svensk fars från 2011 inspelad på Vallarnas friluftsteater. För regi och manus står Krister Classon. På pensionatet Solrosen på den svenska landsbygden förefaller allt vara idylliskt. Men det här pensionatet är allt annat än en idyll. Ägarinnan (Ewa Roos) har hamnat i akut ekonomiskt trångmål, pensionatets enda anställda (Annika Andersson) har bestämt sig för att en åldrad gästs tid är ute och en bedragen och deprimerad gäst påverkar stämningen negativt. Lägg till en kvinnlig spion och en kommissarie som dyker upp, och kaoset är ett faktum. När saker och ting inte kunde bli värre så har brevbäraren Dag-Otto Flink (Jojje Jönsson) bestämt sig för att fira sin födelsedag på Solrosen. I övriga roller syns bland andra Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson och Thomas Nystedt.

22.05About Schmidt About Schmidt är ett amerikanskt drama från 2002. Warren Schmidt har precis blivit pensionär och känner sig rotlös och till råga på allt dör hans fru. Utan jobb och utan sin hustru är Warren desperat efter att hitta någon mening med sitt liv. Han bestämmer sig för att bila till sin dotter i Denver och hjälpa henne med förberedelserna inför hennes bröllop och samtidigt försöka hitta sig själv. Men det blir inte lätt för Warren, han hatar sin dotters fästman och hans familj. Warren blir allt mer övertygad om att hans uppgift i livet är att stoppa sin dotters bröllop. I rollerna ses bland andra Jack Nicholson, Kathy Bates och Dermot Mulroney.

00.40Dating naked Amerikansk realityserie från 2014. Här letar män och kvinnor efter romantik och kärlek utan förutfattade meningar, sterotypiska uppfattningar eller distraherande klädesplagg. Varje vecka anländer två singlar, en man och en kvinna, till ett tropiskt paradis. De går på tre dejter var i hopp om att hitta kärleken. Blondinen Diane och den vältränade Keegan anländer till ön. På sina dejter får de bland annat prova på fiske med spjut, ståpaddling och ridning.

01.35Kingdom Amerikansk dramaserie från 2016. Om en familj som äger ett mixed martial arts-gym i Venice, Kalifornien, samt dess medlemmar och deras förhållanden, missbruk och hängivenhet till kampsporten. Dominick skjuter på gränserna på gymmet. Jay fortsätter att brottas med både jobbet och sin relation till Amy. Lisa ordnar en match åt Nate och Ryan tar en paus från träningen.

02.35Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

03.35Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2016. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet.

04.35Cops reloaded Amerikansk dokumentärserie från 2013. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

05.00Kingdom Amerikansk dramaserie från 2016. Om en familj som äger ett mixed martial arts-gym i Venice, Kalifornien, samt dess medlemmar och deras förhållanden, missbruk och hängivenhet till kampsporten. Dominicks förhållande till Ryan skapar problem med Alvey och Lisa. Jay ger upphov till spänningar hemma och Alvey får en överraskning från sitt förflutna.