MENY

TV 12

06.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Ashley utmanar Seth på en unik tävling i butiken. Om han förlorar kommer hela världen att få veta hans största hemlighet.

06.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les tappar tålamodet då hans barn föreslår att han ska sälja deras andra butik som det inte går bra för. Seth sätter en lömsk plan i verket med familjens levebröd som insats.

07.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2012/2013. Sjätte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Ashley hamnar i kläm då Seths plan angående försäljningen av Pontiac-butiken kompliceras. Ett möte med en möjlig köpare försätter dem i en svår situation.

07.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan.

07.55Sändningsuppehåll

10.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation och frågan är om de till slut väljer varandra. Natalie går på dejter med en professionell golfspelare och en äldre man som är gammal nog att vara hennes farfar. David presenteras för två nya singelkvinnor.

11.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation och frågan är om de till slut väljer varandra. Natalie känner sig som det tredje hjulet när hon ser David dejta Sarah. Det blåser dock över när hon simmar med hajar med en kille och tränar på utomhusgym med en annan. David sätter sin nya romans på spel när han tar med sig nya tjejer till huset.

12.00Kameran ser dig Australisk dokumentärserie från 2014. Här ges en inblick i kontrollrum och övervakningskameror i Australien när de följer folk som inte vet att de blir filmade. En man leker med sitt barn på en tågräls och en fräck man försöker stjäla en orm.

12.30Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva, känslosamma och sådana som ljuger dem rakt upp i ansiktet. Paul och hans team handskas med ett svårt fall då en mamma och dotter riskerar att bli hemlösa. Det blir även en titt på hur det gått för medverkande i tidigare program.

13.30Världens roligaste djur Brittisk dokumentärserie från 2015. På internet finns det en uppsjö av videos med djur och här tittar man det bästa som finns runt om världen. Allt kommenteras av experter och komiker. Här bjuds det på roliga och galna klipp med hundar, allt från dansande jyckar till hundar som talar. Man tittar också på några av internets mest populära hundvideos som Bizkit som går i sömnen och Norman som åker scooter och skateboard.

14.30V75 Direkt med V4 Travmagasin.

16.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

18.00Fotboll: Studio Svenskt fotbollsprogram från 2018. Studiosändning i samband med Svenska cupen i fotboll 2017/2018.

18.15Fotboll: Svenska Cupen Östersund - Malmö semifinal Svenskt fotbollprogram från 2018. Från Svenska cupen för herrar 2017/2018.

19.10Fotboll: Studio Svenskt fotbollsprogram från 2018. Studiosändning i samband med Svenska cupen i fotboll 2017/2018.

19.20Fotboll: Svenska Cupen Östersund - Malmö semifinal Svenskt fotbollprogram från 2018. Från Svenska cupen för herrar 2017/2018.

20.20Fotboll: Studio Svenskt fotbollsprogram från 2018. Studiosändning i samband med Svenska cupen i fotboll 2017/2018.

20.30Campa i klaveret Campa i klaveret är en svensk fars från 2012. Göran (Jan-Ove Jönsson) och Fia Lönn (Anna Bromée) ska tillbringa semestern i sin husvagn på en campingplats. Göran ser framemot en lugn och skön ledighet men den blir allt annat än lugn. De hinner inte ens komma in på campingen innan Fia lyckas backa in i föreståndaren Ernsts (Claes Månsson) hus. Det är bara början och husvagnssemestern blir ett virrvarr av flirtande, jäkelskap och överraskningar. På campingen finns bland andra den söta Nadja (Emmi Christensson) och hennes pryltokiga mormor (Siw Carlsson) och sprätten Olof (Robin Stegmar). Regissör: Lars Classon.

22.30Familjen är värre Familjen är värre är en amerikansk komedi från 2005. Sjuksköterskan Greg och hans flickvän planerar sitt stundande bröllop men det finns ett litet problem som de måste klara av först, att presentera sina föräldrar för varandra. De är varandras raka motsatser och Greg inser att hans frigjorda mamma och pappa inte kommer falla Pams konservative pappa i smaken. Det blir en tuff helg för Greg där han måste rädda den ena katastrofen efter den andra och frågan är om han lyckas få alla att acceptera varandra.

01.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation och frågan är om de till slut väljer varandra. Natalie går på dejter med en professionell golfspelare och en äldre man som är gammal nog att vara hennes farfar. David presenteras för två nya singelkvinnor.

02.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation och frågan är om de till slut väljer varandra. Natalie känner sig som det tredje hjulet när hon ser David dejta Sarah. Det blåser dock över när hon simmar med hajar med en kille och tränar på utomhusgym med en annan. David sätter sin nya romans på spel när han tar med sig nya tjejer till huset.

02.55World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

04.00World's wildest police videos Amerikansk realityserie från 1999. Här visas några av de mest extrema polisvideorna från olika delar av världen. Det blir allt från biljakter till rån och upplopp och brottslingar som inte skyr några medel i sina försök att fly.

05.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan.

05.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan.