MENY

TV 12

06.00Världens roligaste Programstart. Här ses komiska internetklipp på temat jul. Här ses komiska internetklipp på temat dumma brottslingar.

07.00Las Vegas strip Poliserna stöter bokstavligt talat in i en rattfyllerist. En ung man med en marijuanacigarett har ett fejkat id-kort och en grupp studenter bestämmer sig för att hoppa i en fontän utanför ett lyxhotell. En övergiven bil slukas av lågor mitt på boulevarden. En turist urinerar vid sidan av ett hotell och en ung man som säljer cd-skivor olagligt försöker fly från polisen. En kvinna blottar sina bröst för människor på boulevarden och ett par prostituerade kvinnor blir ertappade och måste välja vem av dem som ska hamna i fängelse.

07.30Las Vegas strip Poliserna stöter bokstavligt talat in i en rattfyllerist. En ung man med en marijuanacigarett har ett fejkat id-kort och en grupp studenter bestämmer sig för att hoppa i en fontän utanför ett lyxhotell. En övergiven bil slukas av lågor mitt på boulevarden. Poliserna blir förvånade när en misstänkt person springer in i deras bil. En berusad turist utan skor försöker korsa boulevarden på en farlig plats. Ett gräl uppstår mellan Spider-Man och en prostituerad kvinna.

07.55Sändningsuppehåll

10.00Border patrol En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg. Säsongsstart. Tullpoliserna brottas med en drogpåverkad ung man. Carrie söker efter illegala arbetare på en massagesalong. En japansk resenär har bråttom och glömmer att deklarera något.

10.30Border patrol En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg. Tullpoliserna söker efter en mystisk lyxjakt, en person gömmer sig i ett kylskåp och några rugbyspelare från Tonga har inte återvänt hem.

11.00Border patrol En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg. Ett par som är på smekmånad stoppas efter att tullpoliserna misstänker att de har med sig illegala droger.

11.30Border patrol En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg. En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg.

12.00Polis på plats

12.30Polis på plats

13.00Kronofogden knackar på

14.00Border patrol En passagerare som försöker smuggla droger fångas av kameran på flygplatsen i Queenstown. Carrie och Bernard letar efter illegala arbetare på ett bageri och Stu tar itu med exotiska malar ombord på ett fartyg. Mark och Lesina undersöker två tjeckiska kvinnor som misstänks arbeta illegalt i landet. Stu och Aimee träfffar racerföraren Greg Murphy.

14.30V75 Direkt med V4

16.00V75 Direkt

18.00Gustafsson 3 tr Gottfrid anställs vid Seniorpoolen och placeras på Fredriks jobb. Snabbt får han erfara hur det är att ha sin pappa som kollega, en pappa som dessutom är över 90 år och dement. Herman tar sig vatten över huvudet då han lyckas tjata sig till att få vakta fru Lundkvists älskling Majsan. Gottfrid anställs vid Seniorpoolen och placeras på Fredriks jobb. Snabbt får han erfara hur det är att ha sin pappa som kollega, en pappa som dessutom är över 90 år och dement. Herman tar sig vatten över huvudet då han lyckas tjata sig till att få vakta fru Lundkvists älskling Majsan.

18.30Gustafsson 3 tr Gottfrid anställs vid Seniorpoolen och placeras på Fredriks jobb. Snabbt får han erfara hur det är att ha sin pappa som kollega, en pappa som dessutom är över 90 år och dement. Herman tar sig vatten över huvudet då han lyckas tjata sig till att få vakta fru Lundkvists älskling Majsan. När Fredriks chef Börje blir lämnad av sin fru ser Fredrik och Veronica en chans att snabba på Fredriks väntande befordran genom att låta Börje flytta in hos dem några dagar. Att ha sin chef under samma tak visar sig inte vara så lätt. Att chefens dotter dessutom flyttat med gör inte saken lättare

19.00Hur svårt kan det va? Seriestart. Panelen som består av Hilda, Evelyn och Elin ger insiktsfulla och kanske lite oväntade svar på de stora frågorna. Maria Lundqvist behöver hjälp med sin bucketlist. Panelen ikväll består av Dante, Anton och Julia – ett expertgäng som ger nya vinklar på gamla problem. Peter Settman lotsar barnen fram bland vuxna frågor och i musikstudion ger Benjamin Ingrosso en helt ny version av sin låt ”Good Lovin”.

19.30Hur svårt kan det va? Seriestart. Panelen som består av Hilda, Evelyn och Elin ger insiktsfulla och kanske lite oväntade svar på de stora frågorna. Maria Lundqvist behöver hjälp med sin bucketlist. Artisten Martin Stenmarck är en av flera som får hjälp av Ebba, Anton och Isak i barnpanelen. Syskonen Della och Beppe berättar historien om Bonnie och Clyde. I ordspråksrundan ger barn sin syn på vad de vanligaste ordspråken betyder.

20.00Gustafsson 3 tr Gottfrid anställs vid Seniorpoolen och placeras på Fredriks jobb. Snabbt får han erfara hur det är att ha sin pappa som kollega, en pappa som dessutom är över 90 år och dement. Herman tar sig vatten över huvudet då han lyckas tjata sig till att få vakta fru Lundkvists älskling Majsan. Fredrik får en motståndare i valet av ordförande i bostadsrättsföreningen när Börje ställer upp som kandidat. Men han vägrar ge upp utan strid och en smutsig valkampanj drar igång. Fru Lundkvist, som inte har körkort har vunnit en bil så hon övertalar Herman att ställa upp och ge henne körlektioner.

20.30Gustafsson 3 tr Gottfrid anställs vid Seniorpoolen och placeras på Fredriks jobb. Snabbt får han erfara hur det är att ha sin pappa som kollega, en pappa som dessutom är över 90 år och dement. Herman tar sig vatten över huvudet då han lyckas tjata sig till att få vakta fru Lundkvists älskling Majsan. Tord som är kusin till Gottfrid hälsar på. Veronica vill byta efternamn men det vill inte Fredrik. Herman lär sig varför det är viktigt att sopsorter

21.00Parlamentet Säsongsstart. I det blå partiet syns Kristoffer Appelquist och Bianca Kronlöf. De röda representeras av Johan Ulveson och Henrik Hjelt. I det blå laget finns bland andra David Batra och i det röda syns Nour El Refai och Henrik Hjelt.

21.30Parlamentet Säsongsstart. I det blå partiet syns Kristoffer Appelquist och Bianca Kronlöf. De röda representeras av Johan Ulveson och Henrik Hjelt. Säsongsavslutning. Pia Johansson tävlar i det blå laget och i det röda finns Soran Ismail.

22.00Felix stör en ingenjör Reprisstart. Felix besöker ingenjören Maria Vistrand som arbetar som affärsutvecklare på Permobil. Felix får flytta in i på företagets ranch i Nashville och får i uppgift att åka hem till en användare för att prova ut en ny permobil. Han och Maria tävlar också i ett permobilrace på kontoret. Felix beger sig till Gällivare där ett av världens största dagbrott för koppar finns och han får bokstavligen en flygande start med processingenjören Jennifer Andersson som arbetar för Boliden. Efter arbetet blir det en skjuttävling på den lokala skytteklubben och drinkar på ishotellet.

05.00Jägarna 2 För 15 år sedan tvingades Erik lämna sin polistjänst i Norrland. Nu bor han i Stockholm men när ett brutalt mord inträffar i hans hemtrakter måste han återvända till Norrland. Det som till en början verkar vara ett enkelt fall visar sig snart vara mycket mer komplicerat än någon kunnat ana.