MENY

TV 12

06.00Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Det är den stora valdagen för Claire och alla är upptagna med kampanjen. Barnen och Gloria ringer runt med hopp om att värva några röster i sista minuten. Phils uppgift består av att skjutsa äldre personer till vallokalen, men det går inte helt enligt planerna. Mitchell och Cameron åker runt på stan med hemmagjorda skyltar och högtalarsystem på bilen och uppmanar alla förbipasserande att rösta på Claire. Men Claire drabbas av det ena missödet efter det andra och börjar misströsta.

06.30Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Claire blir bekymrad när Luke verkar helt oberörd över att deras äldre granne Walt har dött. Hon bestämmer sig för att försöka få Luke att visa sina känslor. Phil inser att han försummat Alex och tar med henne på en tur för att uppfylla Walts sista önskan. Haley lyckas lura till sig att få ha en poolfest hemma hos Jay. Jay ser inte fram emot att äta middag med Camerons pappa som är på besök. De två har aldrig kommit överens. Cameron och Mitchell försöker få sina fäder att lägga sina vanliga machofasoner åt sidan.

07.00Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Phils leasingavtal har gått ut så han tar med sig vännen Andre till en bilhandlare. Tanken är att skaffa en likadan bil som han har nu men Andre lyckas få honom att välja en Porsche i stället. Phil oroar sig för vad Claire ska säga, men hon reagerar inte alls som han förväntat sig. Lily glömmer sitt favoritgosedjur på ett tåg och är otröstlig, vilket ställer Mitchell och Cameron inför ett dilemma. Jay, Gloria och Manny ska åka på Jays klassträff men stöter på flera hinder under resans gång.

07.30Modern family Amerikansk komediserie från 2011/2012. Om det komplicerade livet hos en amerikansk familj. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn och en vacker ung fru med en son. Det är ingen lätt uppgift att försöka hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de alltid upp för varandra. Familjerna ska besöka Disneyland. Phil och Luke är exalterade över att Luke äntligen är tillräckligt lång för att få åka alla berg- och dalbanor. Manny är inte lika entusiastisk över besöket och Jay oroar sig över Glorias val av skor. Claire har bjudit med den väluppfostrade Ethan i hopp om att Haley ska glömma Dylan men hennes plan går i stöpet när Dylan dyker upp på nöjesfältet. Mitchell och Cameron får gliringar från familjen när de sätter en sele på Lily, något de hävdar är nödvändigt för hennes säkerhet.

07.55-Sändningsuppehåll-

10.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Seth får allas uppmärksamhet då han försöker visa sig värdig att ta över butiken. Frågan är om han kan hålla sig lugn när trycket ökar.

10.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Seth gör ett stort misstag som kan sluta med att butiken hamnar i en finansiell katastrof. Medan han jobbar på att fixa det berättar Ashley allting för Les.

11.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. Les arbetar så snabbt han kan för att skräddarsy en diamantring värd 20 000 dollar. Men när Ashley strular till det med försäljningen av ringen går Les i taket.

11.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011/2012. Femte säsongen om en familjeägd pantbank i Detroit, Michigan. En bonde som vill starta en kycklingfarm försöker sälja en specialbyggd trehjuling. En annan man vill sälja ett silverhalsband men Ashley upptäcker att det är oäkta.

12.00Las Vegas strip Amerikansk realityserie från 2012. Polisen i Las Vegas kämpar för att upprätthålla lag och ordning längs en av världens vildaste boulevarder. Här har alltifrån gatuvåld till drogrelaterad brottslighet och prostitution blivit vardagsmat. En turist urinerar vid sidan av ett hotell och en ung man som säljer cd-skivor olagligt försöker fly från polisen. En kvinna blottar sina bröst för människor på boulevarden och ett par prostituerade kvinnor blir ertappade och måste välja vem av dem som ska hamna i fängelse.

12.30Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Fredrik får i uppdrag att ta reda på vem som stökar ner i trapphuset och hamnar i ett udda bråk med en hyresgäst. En hotfull stämning piskas upp. Men när Fredrik möter hyresgästen öga mot öga tar allt nya vändningar. Även Herman hamnar i konflikt med den nyinflyttade familjen Schultz om vad som får hänga på dörren. Gottfrid drömmer om en snygg hemhjälp och drar sig inte för att fejka senilitet för att få som han vill. Priset han får betala är dock högre än väntat.

13.00Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Gottfrid spionerar på sina grannar med teleobjektiv och ser plötsligt en granne med en blodig kniv i handen. Övertygad om att grannen är styckmördare bestämmer sig Gottfrid för att reda ut mysteriet, men seniliteten lägger krokben för honom. Fredrik blir inblandad men han är som vanligt inte mycket till hjälp eftersom han har sina egna problem. Han måste göra sig av med en samling porrtidningar innan den hamnar i fel händer. Fru Lundkvist har inte setts till på mycket länge och nu börjar man undra vad som hänt henne.

13.30Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma och en del ljuger dem rakt upp i ansiktet.

14.30V75 Direkt med V4 Travmagasin.

16.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

18.00Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Fredrik försöker bli av med en soffa med en mystisk fläck men som en bumerang kommer soffan tillbaka på olika sätt. Lasse Berghagen köper en lägenhet i bostadsrättsföreningen och Fredrik kan inte sluta fjäska för honom, vilket får konsekvenser för övriga i föreningen. Herman fattar mod och överlämnar en cd med egenskrivna vaktmästarlåtar till Berghagen.

18.30Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Fredrik passar en grannes barn men när hans egen dotter smiter hemifrån lämnar han barnen till Herman för att smyga på henne. Herman gör allt för att förstöra för husets homosexuella par när de ska ha fest.

19.00Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Gottfrid går på dejt och blir glatt överraskad när han upptäcker att damen i fråga är mycket yngre än vad han trodde. Veronica drabbas av en ålderskris och börjar klä sig i utmanande kläder. Herman försöker med alla tänkbara medel ta reda på vem som satt upp lappar i huset.

19.30Gustafsson 3 tr Svensk komediserie från 2011. I en illa skött bostadsrättförening samlas flera generationer. Fredrik Gustafsson är ordförande i föreningen men även hunsad make åt sin hårdföra fru Veronica. Här finns även vaktmästaren Herman och Fredriks pappa, den skandalösa hippien Gustafsson den äldre. Det är dags för gårdsfest och Herman plockar fram den gamla festmanualen från 1933. En bekant från Fredriks skoltid dyker upp för att renovera en lägenhet svart. I ett försök att bräcka sin skrytsamma vän trasslar Fredrik in sig i en lögn som riskerar att avslöja en hemlighet.

20.00Ack Värmland Svensk komediserie från 2015. I den lilla orten Molkom i Värmland bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt om Anette trott. Fanny anser att Anette är alldeles för sur och negativ så Anette anmäler sig till en kurs i positivit tänkande. Pontus är orolig för hur det ska gå med papparollen och ber Ola att skaffa dem en faderskapsmentor. Men den fembarnspappa som Ola anlitar är kanske inte den bästa kandidaten.

20.30Ack Värmland Svensk komediserie från 2015. I den lilla orten Molkom i Värmland bor Anette och hennes dotter Fanny. När Anette blir uppsagd från sitt jobb på brukets personalmatsal bestämmer hon sig för att starta en nagel- och fotvårdssalong. Men att starta eget visar sig inte vara så enkelt om Anette trott. Säsongsavslutning. Anette har fått nog av att vara trångbodd och när grannhuset blir till salu tycker hon att Fanny och Ola ska köpa det. Dessvärre är Sol-Britt också sugen på att flytta och hon tänker inte vika sig i budgivningen. Men det tänker inte Ola heller.

21.00Time out Svenskt underhållningsprogram från 2017. Två lag tävlar och testar sina kunskaper i ämnet sport. Det gäller att vara snabb och vass i repliken, kunna improvisera, ha stor fantasi och vara lagom allmänbildad i märkliga sportföreteelser. Robert Gustafsson och Annika Andersson leder varsitt lag och programledare är Anders Jansson. Säsongsstart. Tävlar gör komikerna Babben Larsson och Robin Paulsson samt simmaren Sarah Sjöström och fotbollsspelaren Lotta Schelin.

21.30Time out Svenskt underhållningsprogram från 2017. Två lag tävlar och testar sina kunskaper i ämnet sport. Det gäller att vara snabb och vass i repliken, kunna improvisera, ha stor fantasi och vara lagom allmänbildad i märkliga sportföreteelser. Robert Gustafsson och Annika Andersson leder varsitt lag och programledare är Anders Jansson. Tävlar gör före detta fotbollsspelaren Anders Limpar, mountainbikecyklisten Jenny Rissveds samt komikerna David Batra och Ann Westin.

22.00Teenage Mutant Ninja Turtles Teenage mutant ninja turtles är en amerikansk actionkomedi från 2014. Mörkret har lagt sig över New York sedan Shredder och Fotklanen kopplat ett hjärngrepp kring polisen och politikerna och framtiden ser dyster ut för befolkningen. Men så plötsligt reser sig fyra bröder, som upptäckt sitt öde som Teenage mutant ninja turtles, upp från kloakerna. De slår sig samman med reportern April och hennes fotograf Vern för att rädda staden och avslöja Shredders diaboliska planer.

00.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. Den skadade jarlen Ragnar Lodbrok återvänder hem till Kattegatt efter räden på Paris. Han måste handskas med fiender från nya håll samtidigt som han måste acceptera sin bror Rollos svek och hantera nya utmaningar. Ubbe, Sigurd och Ivar samlar ihop en stor vikingahär för att återvända till England och hämnas Ragnar. Rollo erbjuder land i Normandie till alla vikingar som vill bosätta sig där. Ivar och Ubbe försöker mörda Lagertha men Björn ställer sig i deras väg.

01.00Gotham Amerikansk kriminalserie från 2014/2015. James Gordon har precis blivit befordrad till kriminalinspektör i Gotham City och är redo att bevisa vad han går för. Han bestämmer sig för att få rätsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen, som gangsterbossen Fish Mooney. Gordons arbete på Arkham Asylum hinner knappt påbörjas innan en vakt dödas. Under utredningens gång lär han känna doktor Leslie Tompkins. Oswald Cobblepot är på jakt efter likasinnade.

02.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2014. Här letar män och kvinnor efter romantik och kärlek utan förutfattade meningar, sterotypiska uppfattningar eller distraherande klädesplagg. Varje vecka anländer två singlar, en man och en kvinna, till ett tropiskt paradis. De går på tre dejter var i hopp om att hitta kärleken. Säsongsavslutning. Företagaren Joe från Newport Beach och MJ, en produktspecialist från Detroit, går på tre dejter var och får bland annat prova på yoga, kajakpaddling och att måla.

02.55Kronofogden knackar på Brittisk dokumentärserie från 2014. Här följer man kronofogdar i deras arbete runt om i Storbritannien. Det blir en nära inblick när de besöker företag och privatpersoner för att utmäta deras skulder. Det är ingen lätt uppgift och de möter personer som är aggressiva och känslosamma och en del ljuger dem rakt upp i ansiktet.

03.55Ambassaden Australisk realityserie från 2014. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden.

04.30Ambassaden Australisk realityserie från 2014. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden.

05.05Gotham Amerikansk kriminalserie från 2014/2015. James Gordon har precis blivit befordrad till kriminalinspektör i Gotham City och är redo att bevisa vad han går för. Han bestämmer sig för att få rätsida på korruptionen i staden och det blir en ensam kamp där han ställs mot sina kollegor och den undre världen, som gangsterbossen Fish Mooney. Selina tar med sig Bruce på en riskfylld resa genom staden i ett försök att bli av med lönnmördarna som är henne på spåren. Gordon omplaceras till mentalsjukhuset Arkham Asylum.