MENY

TV4 Guld

06.30Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En journalist reser till Honolulu under förevändningen att han ska ta hand om ett rutinuppdrag. Men det han egentligen har i tankarna är att följa upp ett tips om ett planerat lönnmord. Mördaren är en mästare på förklädnader och leker katt och råtta med journalisten.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1978-1979. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En trumpen chef släpper loss och förälskar sig i sin sekreterare och en låtskrivare får en kvinna att återupptäcka kärleken till sin man. Kapten Stubing tar hand om sin före detta flickväns föräldralösa barn och en brysk kryssningschef från Ryssland får en ny stil.

08.45Sändningsuppehåll

11.45M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Efter att ha gått miste om en befordran verkar fader Mulcahy till en början lugn. Men snart chockar han hela kompaniet när han frivilligt anmäler sig till ett räddningsuppdrag där en sårad soldat ska hämtas med helikopter.

12.20M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Innan jul skriver fader Mulcahy ett brev till sin syster, som är nunna på ett kloster, där han beklagar sig över sina bristande prestationer på arbetet.

12.50M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. BJ umgås allt mer med en koreansk familj för att fylla tomrummet efter hans egen. Efter ett tag börjar det gå ut över hans arbete.

13.20M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En svensk läkare kommer till sjukhuset för att lära sig mer om fältsjukvård.

13.50M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Sjukhuset tvingas hantera två kriser när en koreansk pojke vägrar värnplikt samtidigt som överste Potters häst försvinner.

14.20M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. En ung kirurg håller i en föreläsning om de senaste arbetsmetoderna vilket får personalen på fältsjukhuset att inse att de inte är helt uppdaterade.

14.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hot Lips firar sin nyligen godkända skilsmässa men lyckas samtidigt reta upp överste Potter. Radar blir betagen av en ny och söt sjuksköterska, Linda Nugent, och förlitar sig på Hawkeyes erfarenhet för att hantera situationen.

15.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Enhet 4077 blir evakuerad till en närliggande grotta för att undgå ett amerikanskt artillerianfall på ett kinesiskt mål. Situationen blir problematisk för Hawkeye som lider av klaustrofobi. Margaret å sin sida tål inte oväsen.

15.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Överste Flagg är övertygad om att Hawkeye är kommunist.

16.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1978. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Det kommer in betydligt fler skadade än vanligt till sjukhuset.

16.55Magnum Amerikansk actionserie från 1980. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum blir kontaktad av några personer som ber honom att beskydda en brigadgeneral från den brittiska armén. Men de ger honom bara den information de tycker att han behöver.

17.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1985. Amerikansk actiondramaserie om den hemlige agenten Angus MacGyver som arbetar för det amerikanska departementet. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik, vilket kommer till nytta när han hamnar i äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver ställs inför ett av de mest farliga och krävande uppdragen någonsin. Han ser till att bli fängslad i ett försök att hjälpa en kvinnas bror att rymma men upptäcker snart att hans eget liv står på spel.

18.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1985. Amerikansk actiondramaserie om den hemlige agenten Angus MacGyver som arbetar för det amerikanska departementet. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik, vilket kommer till nytta när han hamnar i äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver infiltrerar ett mentalsjukhus i Ryssland i ett försök att rädda livet på en politisk fånge.

20.00Kvinna inför rätta Brittisk dramaserie från 2017 med Emily Watson. Forskaren Yvonne Carmichael är en lyckligt gift tvåbarnsmamma som ger vika för den plötsliga attraktionen till en främling. Konsekvenserna av hennes handling eskalerar till ett stort svek och slutligen även ett livsförändrande våldsdåd. Yvonne, chockad och förkrossad, känner sig oförmögen att koppla in polisen efter attacken. I stället anförtror hon sig till Costley som tar kontroll över situationen.

21.00Cardinal Kanadensisk kriminaldramaserie från 2016 med Billy Campbell. Kriminalaren John Cardinal tjänstgör i den lilla vindpinade staden Algonquin Bay i södra Kanada. Tillsammans med kollegan Lise Delorme utreder han mordet på en ung flicka som hittas död vid en övergiven gruva. Den lokala polisen försöker att lugna allmänheten när utredningen om Katie Pine drar ut på tiden. Delorme kämpar med såväl sin hemliga agenda som sitt privatliv och mördaren siktar in sig på nästa offer.

22.00CSI Amerikansk dramaserie från 2000. Om en grupp kriminaltekniker som vänder på varje sten för att lösa brott i Las Vegas. Även om förövarna gjort allt för att sopa igen spåren finns det inget som kan stoppa gruppen i jakten på sanningen. En polisbiljakt efter en stulen bil slutar med att polisen hittar ett huvud i bakluckan på den stulna bilen. Senare hittas ett huvudlöst lik i öknen och CSI försöker reda ut om de två fallen har ett samband.

22.55Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. Tillsammans bildar de en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. En dömd rappare har rehabiliterats och släppts ur fängelset, men Trudy tror att offret söker hämnd.

00.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. Tillsammans bildar de en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Sonny och Tubbs försöker lösa en serie av mord som är kopplade till en grupp knarklangare,

01.00Tyst vittne Brittisk kriminalserie från 2014. Rättspatologerna vid Londons universitet nöjer sig inte med att bara obducera offren utan ger sig inte förrän de löst mysteriet. Om de inte är nöjda med de slutsatser polisen kommit fram till startar de en egen undersökning om brottet. En gravid kvinna från Nordirland hittas död. Då det visar sig att hennes bebis är spårlöst försvunnen måste Nikki och Jack agera snabbt. Misstankarna faller först på barnets far, en gift man, men de upptäcker snart att kvinnan var tillsammans med missbrukaren Nuri. Tillsammans med knarkhandlaren Bekir är Nuri misstänkt för att ha arrangerat avrättningen av en polis på knarkroteln. Det nya spåret leder till att inspektör John Brooke, som är ute efter att hämnas sin kollegas död, blandar sig i undersökningen.

03.20Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 1995. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på dem. Eddys kök återuppbyggs efter att Patsy bränt ner det med en cigarett. Eddy är fast besluten att inredningen ska bli perfekt koordinerad. Hennes jakt på det perfekta dörrhandtaget kan liknas vid jakten på den heliga graalen. Tillsammans med Patsy flyger hon Concorde till New York i sitt sökande. Där träffar de en och annan märklig figur och Edina låter pierca naveln. När de kommer hem avslöjar Saffy att det är hennes födelsedag, vilket Eddy har glömt. Frågan är om hon hinner få fram en present.

03.55Ett herrans liv Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley där hon försöker väcka liv i medlemmarna i församlingsrådet. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier. Byborna är upptagna med att planera årets julspel. Hugo har varit ansvarig för att regissera showen men hans program visar sig vara så omfattande att det skulle sträcka sig ända in på det nya året. Geraldine får rycka in med kort varsel för att försöka rädda showen. Jim, Frank och Owen blir de tre vise männen. Hugo och den gravida Alice får vara Josef och Maria och Geraldine spelar ängeln Gabriel. David Horton blir utsedd att spela kung Herodes. Julspelet visar sig bli en mycket speciell kväll för invånarna i Dibley.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Maya informerar en mycket olycklig Thorne att Brooke och Ridge fortsätter planera sitt bröllop.

05.35Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum anlitas för att undersöka misstänkt dataspioneri och hålla ett öga på en felande fru. Han blir dock rejält överraskad när han upptäcker att den otrogna fruns älskare är hans kompis Rick.