MENY

TV4 Guld

06.50Glamour Bill får inte tag på Liam och ber Justin att leta upp honom. Steffy och Finn har något att berätta för Ridge. Liam står i valet och kvalet om han ska avslöja allt.

07.20Glamour Steffy och Finn ser fram emot deras nya framtid tillsammans. Bill uppmanar Liam att hålla tyst om deras hemlighet, men Liam bestämmer sig för att prata med Baker.

07.50Glamour Steffy, Finn, Ridge och Thomas längtar efter att välkomna en ny medlem i familjen. Liam försöker hävda sin oskuld men Baker är tveksam. Bill blir orolig när han inte fåt tag på Liam.

08.23Glamour Brooke planerar en speciell kväll för Hopes och Liams familjer, men Ridge vill inte att Bill ska närvara. Bill blir rasande när han får reda på att Liam erkänt.

08.53Glamour Bill gör ett erkännande för att skydda sin son. Liam försöker få Baker att inte lyssna på Bill. Baker kräver att få veta sanningen. Hope skyller allt på Bill.

09.23Glamour Brooke berättar för Ridge om Liams erkännande och Ridge bestämmer sig för att föra informationen vidare till Steffy och Thomas. Men konsekvenserna blir dramatiska.

09.53Glamour Eric och Carter pratar om konsekvenserna av Liams gripande och plötsligt känner sig Carter väldigt skyldig. Flo blir förvirrad när Paris vill prata med Shauna.

10.23Glamour Eric ifrågasätter varför Quinn hjälper Zoe att återförenas med Carter. Shauna kämpar med sina lögner gentemot sin dotter men får nog.

12.56Lilla huset på prärien Laura får skuldkänslor efter att ha stulit en leksak under tiden som hon varit hemma hos en av sina kompisar. Som följd får hon mardrömmar om allt från avrättningar till fångenskap i en källarhåla vaktad av Nellie Oleson.

13.57Lilla huset på prärien Det är dags att välja skolans nya studentrådsledare. De äldre killarna nominerar den trögtänke Elmer Dobkins för att bevisa att till och med klassens idiot kan vinna över en tjej. Något som Elmers mamma en dag får nys om.

14.58Lilla huset på prärien Det är hårda tider i Walnut Grove. Skörden har slagit fel och den dåliga ekonomin tvingar familjen Ingalls att försöka sig på guldgrävning. Tillsammans med familjen Edwards ger de sig av till Dakota där Charles och Isaiah sliter så hårt de kan.

16.00Lilla huset på prärien Säsongsavslutning. Familjerna Ingalls och Edward har fortfarande guldfeber och de gör vad de kan för att leva ett normalt liv. Men en åldrande enstöring kommer oväntat in i deras liv och viskar något till Laura som får kostsamma följder.

16.57Lilla huset på prärien Säsongsstart. En gammal dam med stor resvana försöker slå sig ner i Walnut Grove. De vuxna vänder ryggen till henne medan barnen är villiga att välkomna henne efter att hon gett dem viktiga kunskaper inom kärlek.

17.58M.A.S.H. Rosies bar får oväntat besök när fältsjukhusets personal bestämmer sig för att gå dit.

18.30M.A.S.H. Både Charles och Klinger blir kära.

19.00M.A.S.H. Säsongsavslutning. Enhet 4077 håller en stor fest när det kommer rykten om att den kinesiska armén ska göra ett nytt anfall.

19.30M.A.S.H. En soldat lyckas stärka moralen i lägret när han skapar utsökta rätter från militärens spartanska proviant.

20.02M.A.S.H. En av kongressens utsända anklagar Margaret för att vara kommunistsympatisör på grund av en vän hon haft i skolan.

20.32M.A.S.H. En koreansk kvinna anländer till sjukhuset, vilket skapar en del konflikter.

21.03M.A.S.H. Generatorn går sönder medan Radar är på semester vilket leder till att fältsjukhuset blir utan ström.

21.33M.A.S.H. Radar förbereder sig motvilligt för att lämna sjukhuset som fortfarande saknar elektricitet.

22.04M.A.S.H. BJ:s och Klingers hemlängtan förvärras när de får höra om Radars återförening med familj och vänner.

22.36M.A.S.H. Ett missförstånd uppstår mellan fader Mulcany och en ung sjuksköterska som planerar att bli läkare när hon lämnar armén.

23.07Dr. Quinn Matthew förälskar sig i en ung självständig kvinna men det faktum att hon är prostituerad komplicerar saker och ting.

23.07Dr. Quinn Matthew förälskar sig i en ung självständig kvinna men det faktum att hon är prostituerad komplicerar saker och ting.

00.06Skål Carla och Eddie ser fram emot ett lyckligt liv tillsammans som gifta. Men plötsligt dyker Eddies mamma upp och sätter käppar i hjulet.

00.06Skål Carla och Eddie ser fram emot ett lyckligt liv tillsammans som gifta. Men plötsligt dyker Eddies mamma upp och sätter käppar i hjulet.

00.37Skål Sam agerar fredsmäklare för att försäkra sig om att Carla blir lyckligt gift. Men motstridiga intressen är inte det enda hindret som måste överbryggas.

00.37Skål Sam agerar fredsmäklare för att försäkra sig om att Carla blir lyckligt gift. Men motstridiga intressen är inte det enda hindret som måste överbryggas.

01.15Skål Diane bestämmer sig för att hitta ett nytt jobb, men det visar sig bli svårare än hon hade väntat sig.

01.46Vår herre tar semester I komedin "Vår herre tar semester" träffar vi Mr Schwartz och mr. White, två herrar som ser ut som folk gör mest. Men skenet bedrar. Schwartz är utsänd av djävulen för att sprida ondska bland människorna och White är utsänd av gud för att sprida godhet. Vi möter även Per Olof, skuldsatt skulptör med kärlekstrassel, och fröken Johansson som behöver vara gift för att inte mista sin anställning.

02.15Bleka greven Svensk komedi från 1937. På det hemsökta slottet Gyllenholm läser en advokat upp den avlidne grevens testamente. Sonen Rouglas ärver med nöd och näppe godset framför näsan på Anne-Marie, grevinnans dotter från ett tidigare äktenskap. Men det finns ett tillägg i testamentet som ska läsas upp efter sex månader.

05.03Vår herre tar semester I komedin "Vår herre tar semester" träffar vi Mr Schwartz och mr. White, två herrar som ser ut som folk gör mest. Men skenet bedrar. Schwartz är utsänd av djävulen för att sprida ondska bland människorna och White är utsänd av gud för att sprida godhet. Vi möter även Per Olof, skuldsatt skulptör med kärlekstrassel, och fröken Johansson som behöver vara gift för att inte mista sin anställning.