MENY

TV4 Guld

06.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Blakes första åtgärd efter att ha återfått kontrollen över Denver-Carrington är att sparka Adam. Sable rekryterar sin dotter Monica för att hjälpa henne få Alexis på fall. Alexis försöker ta reda på information om Roger Grimes.

07.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Alexis relation med Sable blir än mer bitter när Dex erkänner att han haft en affär med henne men nyheter från Ntumbe ger henne efterlängtad revansch.

08.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Alexis råkar avslöja familjerna Carringtons och Colbys avskyvärda hemligheter för Sable.

08.55-Sändningsuppehåll-

12.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Blake och Jeff vet inte vad de ska tro när Dex gör en förbluffande upptäckt.

13.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988-1989. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Blake anklagar Adam för att försöka sätta dit honom för mordet på Elsworth Chisolm. Tanner ifrågasätter sina löften som präst när han erkänner sina känslor för Sammy Jo.

14.00Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari till fastighetsförvaltarens förtret. Magnum tar med sig Ricks lillasyster och visar henne Hawaii. Det framkommer dock med all tydlighet att hon är svår att ha att göra med. Som om det inte var nog försvinner hon plötsligt.

15.00Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari till fastighetsförvaltarens förtret. Magnum träffar systrarna LaSalle, före detta vaudeville-artister som bor i ett fallfärdigt pensionärshotell. Då hotellet snart ska säljas kommer systrarna och många andra talangfulla hotellgäster att bli hemlösa och utblottade.

16.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. Ett mystiskt fall där en fönsterputsare hittats död bredvid en sportbil han inte äger får Jane att misstänka att en fastighetsentreprenör döljer något.

17.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2016. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde från som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. Jane måste lösa mysteriet med en playboy som försvann flera år tidigare för att kunna hitta förklaringen till en kvinnas plötsliga dödsfall.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper en åldrande stumfilmstjärna vars filmer blivit stulna av rånare. Misstankarna faller snart på en gammal vän till skådespelaren.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1991-1992. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyvers gamle vän Earl Dent behöver hjälp med att träna inför en boxningsmatch. Men några korrupta bookmakers vill ha en läggmatch och de försöker komma åt Earl genom hans dotter.

20.00Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari till fastighetsförvaltarens förtret. En mystisk brittisk kvinna anländer till Hawaii i tron att de kärleksbrev som Higgins har författat i själva verket kom från Magnum.

21.00Magnum Amerikansk actionserie från 1983. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet på Hawaii och lånar ofta Masters Ferrari till fastighetsförvaltarens förtret. Ett bisarrt vad över en softbollsmatch som anställda på två olika företag ingått med varandra sätter en stor fastighet i farozonen.

22.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Crockett och Tubbs upptäcker att de blir övervakade när en bitter före detta polis dyker upp i deras liv.

23.00Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Trudy skjuter ihjäl en misstänkt person när ett uppdrag går fel. Hon prövas ytterligare när hennes före detta pojkvän tar med henne till en fest där droger flödar.

00.00Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2012. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur en mördad person dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen undersökning av brottet. Gruppens ledare är Leo Dalton som till sin hjälp har Jack Hodgson och Nikki Alexander. Nikki och Jack undersöker en död tonåring vars kvarlevor hindrar bygget av ett miljövänligt husprojekt. Samtidigt blir Leo vittne till när Tom Hancock hotar en anställd på sjukhuset till livet efter att denna försökt stänga av hans sons livsuppehållande hjälpmedel. Leo går med på att obducera Toms son efter hans död och upptäcker att sonen lidit av samma njursjukdom som tonåringen som hittats vid husbygget. Leo misstänker att han är en potentiell hälsofara på spåren och att någon försöker göra allt för att dölja det.

02.10Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2012. Rättspatologerna vid Londons universitet ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur en mördad person dött. Om de inte är nöjda med polisens slutsatser startar de en egen undersökning av brottet. Gruppens ledare är Leo Dalton som till sin hjälp har Jack Hodgson och Nikki Alexander. Den brittiske korpralen Scott Lambert ber Leo om hjälp med att identifiera en kropp som hittats i Afghanistan. Lambert tror att kroppen tillhör hans bror Daniel, som försvann fem år tidigare och som misstänks ha blivit kidnappad av talibaner. Leo, Nikki och Jack beger sig till det krigsdrabbade landet för att identifiera den döde soldaten men upptäcker att det är mer som står på spel. På brottsplatsen pågår ett bygge av ett vattenreningsverk lett av Fawzia Joya. När talibanerna börjar störa identifieringsarbetet fruktar Joya att det ska sätta käppar i hjulet för hennes projekt och riskera att tusentals afghaner blir utan rent vatten.

04.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Steffy ber Ridge och Rick att se det positiva med hennes nya jobb men de har en annan syn på saken. Liam berättar för Steffy om sin oro och Ridge försöker genera Quinn.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Maya och Rick diskuterar det kommande julfirandet. Eric hoppas att hela familjen ska komma till honom och Quinn under julen. Zende försöker prata med Nicole och Ridge ger Brooke en tidig julklapp.

05.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Liam försöker få Steffy att ändra sin planer för julfirandet och Bill ber Brooke att överväga sitt beslut. Eric vägrar låta Rick förstöra hans första jul med Quinn men snart får han ett ovälkommet samtal.