MENY

TV4 Guld

06.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Ett blodprov visar vem som är Fallons riktiga pappa. Steven upptäcker att Sammy Jo arbetar som nakenmodell i Hollywood. Krystle tvingas hantera en beväpnad Claudia som bestämt sig för att döda Cecil.

07.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Claudia skadas och Krystle hamnar i en svår situation. Logan Rhinewood fortsätter sitt målmedvetna arbete och Cecil friar till Alexis.

08.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Claudia är inte förmögen att hjälpa Krystle. Jeff vill återförenas med Fallon för deras barns skull. Steven blir utpressad.

08.55Sändningsuppehåll

12.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Steven lämnar Denver efter ett gräl med Blake. Alexis svarar på Cecils frieri och Claudia lider av tvångsföreställningen att Fallons baby är hennes nu döda dotter Lindsay.

13.00Dynastin Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. Säsongsavslutning. Nick är säker på att Blake bär ansvaret för hans brors död och bestämmer sig för att konfrontera honom. Cecil drabbas av en hjärtattack och Claudia faller djupare ner i sina tvångsföreställningar.

14.00Magnum En mystisk brittisk kvinna anländer till Hawaii i tron att de kärleksbrev som Higgins har författat i själva verket kom från Magnum. Magnum anlitas för att beskydda en kvinna som han blev vänskaplig med för fem år sedan.

15.00Magnum En mystisk brittisk kvinna anländer till Hawaii i tron att de kärleksbrev som Higgins har författat i själva verket kom från Magnum. Säsongsavslutning. Higgins, TC och Rick har olika minnesbilder av vad som hände när en klubb blev utsatt för ett väpnat rån.

16.00Brokenwood mysteries Den omtyckta men ineffektiva tränaren för Brokenwoods rugbylag hittas död, naken och bunden vid en målstolpe. När ännu en person mördas försöker Mike och teamet hitta en koppling mellan dåden. En mystisk kvinna visar sig bli en viktig ledtråd. Den omtyckta men ineffektiva tränaren för Brokenwoods rugbylag hittas död, naken och bunden vid en målstolpe. När ännu en person mördas försöker Mike och teamet hitta en koppling mellan dåden. En mystisk kvinna visar sig bli en viktig ledtråd.

18.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. När MacGyver är på besök hos några vänner som borrar efter olja börjar oljetornet brinna okontrollerat. Det blir upp till MacGyver att stoppa flammorna och rädda sina vänners oljefyndighet.

19.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. MacGyver får i uppdrag att skydda en man som är beredd att vittna mot sin egen bror, en maffiamedlem. Mannens mor ligger för döden och MacGyver går med på att låta honom besöka henne, något som utsätter vittnet för livsfara.

20.00Magnum En mystisk brittisk kvinna anländer till Hawaii i tron att de kärleksbrev som Higgins har författat i själva verket kom från Magnum. Reprisstart. Magnum hamnar i en bisarr situation när en vacker tvilling övertalar honom att hon behöver beskydd dygnet runt.

21.00Magnum En mystisk brittisk kvinna anländer till Hawaii i tron att de kärleksbrev som Higgins har författat i själva verket kom från Magnum. Dianes tvillingsyster Deirdre Dupres dyker upp och berättar sanningen om Diane för Magnum.

22.00Miami Vice Crockett och Tubbs hittar en viktig ledtråd i jakten på knarkbaronen Louis McCarty. De ger sig ut på havet för att försöka komma åt honom. Crockett och Tubbs måste hitta en argentisk torped som anlitats av Calderone innan Crockett blir hans nästa offer.

23.00Miami Vice Crockett och Tubbs hittar en viktig ledtråd i jakten på knarkbaronen Louis McCarty. De ger sig ut på havet för att försöka komma åt honom. Efter Rodriguez död reser Crockett och Tubbs till Bahamas för att hitta knarkbaronen Calderone. Men det hela kompliceras när Tubbs faller för Calderones oskyldiga dotter.

00.00Wallander - The Man Who Smiled Kommissarie Wallander och hans team undersöker mordet på ett äldre par. Precis innan kvinnan dog hann hon uttala ordet utlänningar till Wallander. När den informationen läcker ut till pressen sätter det i gång rasistiska hämndaktioner. Wallander har lämnat polisen efter att han dödat en man i tjänsten. Han blir uppsökt av en gammal vän som ber om hjälp med att bevisa att hans fars dödsolycka i själva verket var mord. Wallander tackar först nej, men när vännen hittas mördad återvänder han till jobbet.

00.00Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Neville och Monroe förenas i sin gemensamma strävan att sätta stop för patrioterna. Rachel letar efter Aaron och ställs ansikte mot ansikte med nanotech. Miles, Charlie och Gene försöker stjäla patrioternas förråd av senapsgas.

00.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Patrioterna gör sig redo för krig. Miles, Charlie och Monroe inleder ett anfall mot patrioterna men måste improvisera fram en riskabel ny plan för att förhindra det förestående kriget mellan Kalifornien och Texas.

01.50Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära.

01.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära.

02.50Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Raf måste komma över sina tvivel på sina kollegor för att kunna utföra Harrys operation. Arthur försöker imponera på Serena. Mo blir tvungen att fatta ett svårt beslut om sin far.

04.00Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. Elliot och Mo måste hjälpa Jonny för att han ska slippa återvända till fängelset. Harry pressar Ralf att utföra fler operationer på honom.

05.20Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Eric visar Rick och Maya foton från Australienresan. Quinn berättar för Ridge om sin oro. Katie och Brooke inser att de har helt olika åsikter om vad de ska göra med Eric.