MENY

TV4 Guld

06.55Judys domstol En modells känslomässiga stödhund, en fransk bulldogg, sägs ha blivit attackerad av en schäferblandras under en modefotografering. Under ett snabbt meningsutbyte med domaren råkar en man försäga sig och erkänna att kan kört på en parkerad bil.

07.23Judys domstol En flicka skadas vid en krock med en bil i rörelse. Föraren stämmer henne för skador på bilen och vägrar att svara på domarens tillspetsade fråga. En otrogen man medger våld i hemmet och kvinnan som räddade honom får ett tufft bemötande av domaren.

07.50Judys domstol En kvinna ska ha förstört egendom och brutit sig in i sitt tidigare hem. Hennes f.d. pojkvän vill ha sin hund tillbaka. En man som har tillbringat många år i fängelse blir stämd av sin f.d. partner för ett obetalt lån för borgen.

08.10A Million Little Things Gary tar ett stort steg och konfronterar sitt förflutna, medan Maggie till slut pratar med Eric. Regina berättar om sina planer på adoption för sin mamma vilket gör deras relation än mer spänd.

09.06A Million Little Things Delilah och Sophie kommer närmare varandra under ett nödfall. Rome och Regina får reda på att deras potentiella surrogatmamma kan vara i fara. Maggie och Gary går på en gemensam väns fest.

10.03A Million Little Things Delilah får hantera Dannys första övernattning borta. Rome och Regina fortsätter att försöka skydda sin surrogatmamma från hennes förflutna. Maggie ber en vän om stöd inför ett sjukhusbesök.

12.02Frasier På Frasiers sociala front råder stiltje. Daphne tycker synd om honom och bestämmer sig för att locka med drinkar på hennes favoritbar där hon är ett känt ansikte. Frasier följer med på festligheterna men gör lite väl hemmastadd.

12.30Frasier Niles och Frasier hittar en förlovningsring i Martins byrålåda och bröderna får bråttom att undersöka Sherrys brokiga förflutna innan deras pappa hinner fria till henne. Det visar sig snart att Niles tar uppgiften på största allvar.

13.00Lilla huset på prärien Säsongsstart. Laura bestämmer ett datum för sitt bröllop medan Eliza Jane förälskar sig för första gången. Almonzo köper mark och hoppas Laura ska glädjas men när hon får reda på att han vill att hon ska sluta undervisa blir det inga glada miner.

14.00Lilla huset på prärien Förlovningen bryts efter att Almanzo vägrar stötta Lauras beslut att bli lärare. Samtidigt berättar Eliza Jane att hon ska gifta sig med Harve Miller men när Charles stöter på honom i staden visar det sig att han är förlovad med någon annan.

15.02Lilla huset på prärien Jonathan och Andy Garveys nya tillvaro i Sleepy Eye hotas av ett gäng bråkiga ligister. Flytten som var tänkt som en nystart blir långt ifrån som hoppats och frågan är hur de ska lösa den problematiska situationen.

16.03Lilla huset på prärien När Walnut Groves pojkar får en ny tränare som är en före detta professionell amerikansk fotbollsspelare blir de först överlyckliga. Men snart får de anledning att misströsta. Det visar sig nämligen att han varken bryr sig om läxor eller skador.

17.05Lilla huset på prärien En liten pojke tar till drastiska åtgärder för att kunna stanna hos sina stumma bror när han får veta att de ska separeras. Samma kväll som de ska adopteras flyr dem och på vägen möter de en gammal man som visar sitt stöd.

18.06M.A.S.H. BJ:s och Klingers hemlängtan förvärras när de får höra om Radars återförening med familj och vänner.

18.37M.A.S.H. Ett missförstånd uppstår mellan fader Mulcany och en ung sjuksköterska som planerar att bli läkare när hon lämnar armén.

19.08M.A.S.H. En sydkoreansk kvinna misstolkar Klingers motiv när han försöker hjälpa hennes dotter ekonomiskt.

19.40M.A.S.H. Charles Winchester återvänder efter en vild utekväll i Tokyo.

20.10M.A.S.H. Hawkeye och BJ tappar bort sig när de skyndar sig till sjukhuset med antibiotika.

20.40M.A.S.H. En mycket svårt skadad soldat flygs till sjukhuset i helikopter. Om han inte får omedelbar vård riskerar han att bli förlamad.

21.09M.A.S.H. Klinger inser att hans arbetsuppgifter som militärsekreterare inkluderar att följa officerarnas nycker.

21.40M.A.S.H. När Rosie läggs in på sjukhus efter ett krogslagsmål tvingas läkarna agera tillfälliga barägare.

22.10M.A.S.H. Hot Lips reder ut problemen med sin pojkvän. BJ och Winchester blir irriterade på varandra efter att de blivit ombedda att skriva en rapport till en prestigefull medicinsk skrift.

22.42M.A.S.H. En bebis med både amerikanska och koreanska drag lämnas in på sjukhuset.

23.12Skål Lilith är ledsen över att en av hennes försöksråttor har dött. Sam kan inte förstå hur en snygg kvinna kan föredra Paul framför honom.

23.12Skål Lilith är ledsen över att en av hennes försöksråttor har dött. Sam kan inte förstå hur en snygg kvinna kan föredra Paul framför honom.

23.43Skål Woody oroar sig för Kelly när hon ska jobba på Cheers för ett projekt i skolan.

23.43Skål Woody oroar sig för Kelly när hon ska jobba på Cheers för ett projekt i skolan.

00.14Skål Carlas syn försämras och hon skaffar ett par läsglasögon i smyg. Sam försöker sabotera Rebeccas plan på att ta över baren.

00.44Skål Norm får panik när hans fru Vera får ett nytt jobb. Lilith planerar en sexig överraskning till Frasiers födelsedag.

01.23Judys domstol Bråk mellan poliskollegor på skjutbanan, med anklagelser om stalking och sönderskurna däck.

01.52Melodin från Gamla Stan Mitt i sommarstockholm försöker den arbetslöse musikern sälja låtar till musikförläggare. En dag häktas en kassör, som arbetar för en framstående förläggare, misstänkt för att ha stulit pengar ur ett kassaskrin. Nisse misstänker att något är fel.

03.26Janssons frestelse I dramat "Janssons frestelse" möter vi kamreren John Jansson (Sigurd Wallén) som arbetar på en bankfirma i Stockholm. Hans chef, direktör Holger Linder (Uno Henning), har ingen större känsla för ansvar och spekulerar med firmans pengar. När banken hotas av en likviditetskris vill ledningen att John ska ta över företaget. John försöker samtidigt få Gunnar (Sture Lagerwall), som han är förmyndare åt, att ta ansvar och börja arbeta i stället för att fördriva tiden med att festa bort sina pengar.

05.02Åsa-Nisse på semester Åsa-Nisses hustru Eulalia har tappat en balja ner i brunnen. Åsa-Nisse rycker ut för att hjälpa till och hissar ner frugan i brunnen men avbryts av ett telefonsamtal. Han glömmer helt bort Eulalia som sitter i brunnen och väntar eftersom han fått höra att släktingen Doris ska komma på besök från Amerika. När Doris anländer till Knohult är det som en frisk fläkt och snart kommer hon med ett djärvt förslag. Hon vill bjuda Åsa-Nisse och Klabbarparn på en semesterresa till Stockholm. "Åsa-Nisse på semester" är den fjärde filmen i den långlivade komediserien.