MENY

TV4 Guld

06.45Bröderna Cartwright Familjen försöker hjälpa sin granne. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård. När ranchägare mördas och deras nötkreatur stjäls sätter Denver McKee i gång flera fruktlösa eftersökningar. Samtidigt verkar det som att McKee plötsligt har gott om pengar.

07.50Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Blakes misstankar om Peters inblandning i kidnappningen visar sig vara välgrundade. Tracy fortsätter sina försök att solka Krystles rykte och Fallon blir påkörd av en lastbil.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Peter grips för droginnehav och Blake erbjuds en politisk tjänst. Fallon återfår medvetandet och får höra förkrossande nyheter.

12.50Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Alexis försöker stoppa Kirby från att gifta sig med Adam genom att erbjuda henne en utlandstjänst. Fallon är oförmögen att gå men så hamnar hennes barn i fara. Claudia vill ta reda på vem som skickar mystiska paket till henne.

13.50Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Krystle och Blake får glädjande nyheter. Fallon drabbas av svår huvudvärk. Claudia är övertygad om att hennes make och dotter är döda men hennes prövning är inte över då hon får ännu ett mystiskt telefonsamtal.

14.50Dynastin Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Säsongsavslutning. Alexis försöker få till en uppgörelse med Kirby. Sammy Jo avslöjar vem som ligger bakom de mystiska telefonsamtalen till Claudia. Fallon drabbas av ett anfall precis när hennes vigselceremoni ska börja. Alexis planerar att sätta käppar i hjulet för Blakes oljeavtal i Kina. Tracy försöker förföra Blake och Steven misstänker att Dex är Claudias mystiska plågoande.

15.50Kommissarie Morse En ung kvinna hittas död på en parkering. Säsongsavslutning. En ung kvinna hittas död på en parkering utanför en pub och ett vittne berättar att hon frågat efter bussen till Woodstock. Detta leder Morse till ett komplicerat nät av relationer och bland dem finns kvinnans mördare. En ung kvinna, Sylvia Kane, hittas död på en parkering utanför en pub. Vännen hon skulle möta på puben har inte sett till henne och ett vittne berättar att hon frågat efter bussen till Woodstock. De enda ledtrådarna är en röd bil och ett brev adresserat till en kollega. Detta leder Morse till ett komplicerat nät av relationer och bland dem finns kvinnans mördare.

18.00MacGyver MacGyver räddar en människorättsaktivist. Säsongsavslutning. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist. Säsongsavslutning. MacGyver tvingas samarbeta med en hänsynslös frilansagent för att kunna rädda en människorättsaktivist.

19.00MacGyver En ishockeyspelare är i behov av MacGyvers hjälp. En ung ishockeyspelare är i behov av MacGyvers hjälp när han blir utslängd från USA:s landslag för att han är för aggressiv. MacGyvers lojalitet sätts på prov när han åtar sig ett uppdrag från KGB i utbyte mot att en kvinna han en gång älskade ska sättas på fri fot.

20.00Kommissarie Morse En framgångsrik arkitekt stryps till döds. Säsongsavslutning. En framgångsrik arkitekt stryps till döds i sin bil och Morses utredning visar att offret var en självupptagen knöl med otaliga otrohetsaffärer. Sir Julius Hanbury försvinner och flera av hans erotiska tavlor stjäls från familjens gods Hanbury house. Morse förhör alla på godset och under utredningen återfinns sir Julius död i familjens mausoleum. Morse upptäcker att Julius hade en rival om en eftertraktad position på universitetet och plötsligt dör en man med anknytning till familjen Hanbury i en bilolycka. Morse är övertygad om att även detta dödsfall är ett mord och ger sig in i en härva där avund, hämnd och girighet spelar huvudrollerna.

22.10Miami Vice Gina ställs inför ett moraliskt dilemma. Gina ställs inför ett moraliskt dilemma när en agent beslutar sig för att döda mannen som orsakade hennes mammas död för 26 år sedan. Sonny och Rico hotas av en kriminell ledare när de försöker lösa mordet på en kollega.

23.10Miami Vice Gina ställs inför ett moraliskt dilemma. Gina ställs inför ett moraliskt dilemma när en agent beslutar sig för att döda mannen som orsakade hennes mammas död för 26 år sedan. Sonny och Rico går under täckmantel och stöter på en paramilitär grupp som har blodiga planer i sikte.

00.10Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Serena kämpar med ett svårt beslut efter att hon upptäckt en familjehemlighet. Dom hamnar i hetluften.

01.30Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. En person från Dominics förflutna dyker upp vilket får traumatiska konsekvenser. Zosia blir inblandad i en patients privatliv. Bernie tar sig vatten över huvudet.

02.50Holby city Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dominic kommer på ett ovanligt sätt att sörja förlusten av sin bästa vän. Raf berättar för Fletch om sina känslor för Naomi. Dom är chockerad över att Lee fortfarande har en så stor påverkan på honom. Morvens fars tillstånd försämras och hon fattar ett livsavgörande beslut.

04.00Bröderna Cartwright Familjen försöker hjälpa sin granne. Familjen Cartwright försöker hjälpa sin funktionshindrade granne genom att bygga en vetekvarn på hans gård. En enveten familj från bergen i Kentucky är ute efter hämnd då en av deras egna mördas.

05.05Glamour Steffy försöker blidka Thomas. Bill ber Jarrett att se till så att Spectras comeback blir en flopp. Steffy försöker blidka Thomas. Spectra-gänget är uppmuntrade av den mediala uppmärksamheten och försöker imponera på Jarrett. Ridge och Quinn plågas av minnen från San Francisco. Wyatt berättar för Eric om sin nya inställning till Steffy och Liam ger Steffy ett ultimatum när telefonen ringer.