MENY

TV4 Guld

06.40Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Geoff och Kate ger sig ut på camping för att få lite tid för sig själva men de upptäcker att en starkt religiös familj bor i närheten. Saker och ting spårar ur när familjefadern tar ett drastiskt beslut.

07.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Sammy Jo ger Clay ett hårt besked. Dominique attackeras av ligister efter att hon tackat nej till Gary Tildens erbjudande. Blake börjar återfå sitt minne efter att Alexis anförtrott sig åt honom.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Krystle misstänker att gammal passion blossat upp på nytt mellan Blake och Alexis. Blake och Ben försonas men Leslies bitterhet sätter käppar i hjulet för hennes återförening med Ben.

12.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Blake övertalar Leslie att ge Ben en andra chans efter deras misslyckade återförening. Alexis planerar att slå in en kil mellan Blake och Krystle med hjälp av Adams och Danas bröllop. Krystina blir allvarligt sjuk.

13.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Steven och Sammy Jo kommer överens om att låtsas ha ett normalt äktenskap för Dannys skull. Krystle och Blake får förskräckliga nyheter.

14.50Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987. Sjunde säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Leslie tackar ja till Krystles inbjudan att flytta in på Carringtons herrgård. En tragisk olycka ger nytt hopp till Krystina som förbereds för hjärttransplantation.

15.50Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1992. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. När en intern dör får Morse och Lewis anledning att utreda tre fängslade affärsmäns komplicerade förehavanden. Affärsmännen har dömts för bedrägeri och det visar sig snart att deras familjers intressen står på spel, liksom fängelsechefens rykte.

17.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver blir anklagad av kvinnorna i hans liv för att ha svårt att binda sig. I en dröm transporteras han till vilda västern där han hjälper tre kvinnor i nöd.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver utreder mordet på en protestledare som hittat bevis på att bönder använt livsfarliga bekämpningsmedel på sina åkrar.

20.00Kommissarie Morse Brittisk kriminalserie från 1992. Den hårt arbetande kommissarie Morse utreder brott i universitetsstaden Oxford tillsammans med sin assistent, inspektör Lewis. Morse drar nytta av sin höga intelligens i sin på jakt på gärningsmän men hans romantiska sida ställer ibland till det för honom. Morse drabbas av en tragedi när hans begåvade syskonbarn Marilyn tar sitt liv. Medan Morse är borta från arbetet pluggar Lewis för att bli inspektör och får en tillfällig chef i paragrafryttaren Holroyd. Tillsammans utreder de ett fall med en ung man som blivit påkörd av ett tåg. När Morse och Lewis återförenas gör de en upptäckt om de två händelserna.

22.10Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Tubbs får en inblick i kulten kring voodoo när den används som täckmantel för drogsmuggling och han hamnar snart i en knepig situation.

23.10Miami Vice Amerikansk kriminalserie från 1985-1986. Kriminalpolisen Sonny bor på en segelbåt i Miami och Rico är en New York-polis som beger sig till Florida för att hitta sin brors mördare. De bildar en stilsäker polisduo som bekämpar brottslingar inom narkotika, prostitution och vapen. Castillo plågas av minnen från sitt förflutna när frun och sonen till en gammal soldatvän måste föras i säkerhet.

00.15Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1999. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Julstämningen mattas av för Frost när en arbetare på en kraftstation dör i en mystisk fallolycka och en polis mördas. Spåren pekar mot korruption och Frost tvingas ställa en kollega mot väggen.

01.55Victoria Brittisk dramaserie från 2017. Om den brittiska drottningen Victorias liv. Den andra säsongen följer den impulsiva unga drottningen när hon tvingas balansera en växande familj med hennes make och hennes arbete - allt medan hon sitter på tronen till världens mäktigaste nation. Julen närmar sig, makarna Victoria och Albert visar sig ha helt olika idéer om hur en jul med familjen bör firas vilket skapar en spricka mellan dem. Familjen sätts i gungning ytterligare när en afrikansk prinsessa anländer till det brittiska hovet.

02.55Victoria Brittisk dramaserie från 2017. Om den brittiska drottningen Victorias liv. Den andra säsongen följer den impulsiva unga drottningen när hon tvingas balansera en växande familj med hennes make och hennes arbete - allt medan hon sitter på tronen till världens mäktigaste nation. Säsongsavslutning. Julfirandet sätter press på familjen. När en hemsk olycka inträffar under en hal vinteraktivitet tvingas Victoria och Albert att se över sina prioriteringar och lägga sina egna svåra barndomsminnen bakom sig.

03.55Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Jai kommer med ett erkännande. Paddy är upprörd över att ingen tror på honom och Charity drar sig för att berätta sina nyheter för Cain.

04.25Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Charity gläds över Cains förslag. Joanie konfronterar Kerry och Rhona är imponerad av Pierce.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Sally tjuvlyssnar när Bill uppmanar Thomas att skapa en familj med Caroline och Douglas. Caroline äter lunch med Sally och Steffy ställer sin pappa mot väggen.

05.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Dan kräver att få veta sanningen. Ross blir skakad över Charitys nyheter. Marlon känner sig osäker på Carly.