MENY

TV4 Guld

06.00Nord och syd Amerikansk dramaserie från 1985. Orry Main och George Hazard lär känna varandra och blir bästa vänner under sin tid som studenter på den Amerikanska arméns officershögskola i West Point i delstaten New York under 1840-talet. Men när det amerikanska inbördeskriget bryter ut blir de varandras motståndare. Sista delen. Orry och George leder sina trupper mot varandra i en sista uppgörelse i Petersburg. Kriget tar slut och Charles beger sig till Augustas gård där han möts av dåliga nyheter. Virgilia blir sviken av sin älskare. George söker upp Orry och hjälper honom att hitta Madeline.

08.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Ross vill hämnas. Lachlan mixtrar med Lawrences medicin och Diane kommer med nyheter till Val.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.55Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. Fåraherden Jeb Drummond försöker valla sina får över Ponderosas marker trots familjen Cartwrights skarpa varningar.

13.00Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1982-1983. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Gopher skaffar i hemlighet en träningsmaskin men hans kollegor drar fel slutsats om de mystiska ljuden. Ett äldre par bestämmer sig för att skiljas och bägge vill att deras son som är skilsmässoadvokat ska representera dem. En skrothandlare tampas med mindervärdighetskomplex.

14.00Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1982-1983. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Besättningen är i Grekland och deras kryssningsfartyg är värd åt ett studentfirande. Skolans rektor får nobben av en lärare på grund av hans stränga behandling av en student. Vicki får till kaptenens bestörtning en beundrare. En student upptäcker något besvärande och Isaac träffar en gift kvinna.

15.00Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1982-1983. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Besättningens grekiska äventyr fortsätter. Vicki förälskar sig och en älskad besättningsmedlem fattar ett stort beslut.

16.05Kommissarien och havet - i denna ljuva sommartid Svensk kriminalserie från 2008. Robert Andersson är kriminalkommissarie och bor på Gotland med sin danska fru Line och två barn. Livet på ön är dock allt annat än idylliskt då Roberts vardag består av att lösa olika typer av svåra brott och mysterier. En förman på ett bygge påträffas död i samband med en sprängning och det som först verkar vara en olycka visar sig vara ett mord. Under utredningen påträffas stora mängder narkotika och allt tyder på att förmannen var inblandad i en omfattande smuggelverksamhet. Spåren leder vidare till ett ouppklarat mord på en flicka som ägde rum för nästan 15 år sedan. Trots att kriminalkommissarie Robert Andersson är mördaren på spåren dröjer det inte länge förrän ännu en person, som också misstänks för smugglingen, hittas död. Samtidigt kommer Roberts gladlynta och utåtriktade mamma på besök. Hon och Robert har alltid stått varandra nära men det visar sig att även den bästa mor- och sonrelationen ibland kan stöta på problem.

18.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver åker till den lilla staden Maple Ridge för att ta sig an ett byggföretag. Deras planer för staden hotar att utmynna i en miljökatastrof.

19.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver hjälper några arkeologer som söker efter Alexander den stores grav men de upptäcker snart att de inte är de enda som försöker hitta den.

20.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2015. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. Seriestart. När en tonåring hittas död vid ett torn tror kriminalpolisen Higgins att det rör sig om självmord. Men rättsläkare Jane Kennedy misstänker att det handlar om något annat.

21.00The Coroner Brittisk dramaserie från 2015. Advokaten Jane Kennedy återvänder till den småstad hon flydde som tonåring för att arbeta som dödsfallsutredare. Hennes jobb går ut på att undersöka plötsliga och oförklarliga dödsfall. Jane gör allt för att skipa rättvisa för de döda. När en kropp spolas upp på stranden har Jane och Davey olika åsikter om vad som hänt. De båda är fast beslutna att bevisa att den andre har fel.

22.00Messiah Brittisk kriminalserie från 2005. Red Metcalfe är Scotland Yards bäste mordutredare. Han har en säregen talang för att sätta sig in i hur seriemördare tänker och agerar. Red är lyckligt gift med Susan som är döv. Men hans perfekta liv är en illusion. Hans bror Eric har blivit dömd för mord och Red själv döljer en ohygglig hemlighet. Red och hans kollegor har äntligen hittat en länk mellan de olika morden. Det ser ut som om de har att göra med teologi och det råder ingen tvekan om att mördaren kommer att slå till igen. Fallet tar upp det mesta av Reds tid men hans förflutna gör sig ständigt påmint och plågar honom. Frågan är om hans bror Eric, som med Reds hjälp fälldes för mord, har något att göra med morden.

23.30Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2006. Rättspatologerna vid University of London är oerhört dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst gåtan med varför och hur personen i fråga avlidit. Harrys före detta flickvän, Penny Harris, hittas död efter en ovanlig bilolycka. Nikki tar sig an fallet som till en början ser ut att vara självmord. Polisen misstänker att Penny haft en affär. Harry blir besatt av fallet och resultaten från obduktionen skakar om honom rejält. Fallet leder dessutom till att den nya relationen mellan Nikki och Harry blir spänd. Leo undersöker om konstnären Jimmy Triangles död är självmord eller om det ligger något brott bakom dödsfallet. En anonym video pekar ut konstkritikern Seth Jewell som skyldig till dådet. Men Leo låter sig inte övertygas. Ledtrådarna är motsägelsefulla och Leo inser att någon leker med honom.

01.45Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2006. Rättspatologerna vid University of London är oerhört dedikerade sitt arbete. De nöjer sig inte med att obducera offren utan ger sig inte förrän de löst gåtan med varför och hur personen i fråga avlidit. Leo får i uppdrag att undersöka en fjortonårig flickas självmord vilket rör upp minnen från när han själv förlorade sin dotter. Med hjälp av psykologen Caroline inser Leo att Alison inte begått självmord utan blivit mördad. Samtidigt arbetar Harry med ett fall där en bilförsäljare blivit knivhuggen till döds. Snart visar det sig att Harrys och Leos fall är relaterade till varandra. Leos efterforskningar leder honom in i tonåringars främmande värld och han börjar misstänka att skolrebellen Fish kan vara den skyldige. När Leo försöker hitta ett samband mellan de till synes motivlösa morden inträffar ett tredje mord på skolan. Nikki får ett fall där man till en början tror att en äldre kvinna mördats av en inkräktare men upptäcker att sanningen är mycket mer överraskande.

03.50Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1997. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Säsongsavslutning. Frost utreder två fall av våld i hemmet. Det ena tycks vara enkelt att lösa, en fru har dödat sin man. Det andra fallet leder dem till en konfrontation med en farlig pedofil.