MENY

TV4 Komedi

06.40What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.00What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.20What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.40What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

08.00-Sändningsuppehåll-

11.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Säsongsavslutning. Max och Caroline får uppdraget att hämta Sophies importerade brudklänning från tullen. De måste transportera klänningen till kyrkan i tid för det stora bröllopet.

11.25Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ridge väntar på att Caroline ska berätta hur det gick. Caroline når fram till Thomas. Liam påpekar något för Wyatt. Steffy får ett oväntat besök.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Zende och Nicole ställs inför sina känslor för varandra. Sasha planerar en romantisk eftermiddag vid poolen. Pam tar över rodret när det uppstår en oväntad kris på Forrester Creations. Quinn ber Liam och Wyatt att förlåta henne.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Sasha försöker distrahera Zende. Nicole lägger band på sig själv. Eric och Brooke funderar på hur de återigen kan ena familjerna.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Nicole får anledning att bli känslosam. Eric pratar med Stephanie om familjens nuvarande tillstånd. Sasha gör sig hemmastadd i familjen Forresters hem.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Sasha vill till varje pris behålla den man hon älskar. Julius ber sin familj om förlåtelse. Brooke hamnar i en obekväm situation.

13.15Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Säsongsavslutning. Sasha säger åt sin pappa att inte ta ut segern i förskott. Katie ger röst åt sin ilska. Zende ber Nicole om förlåtelse men hon anar att allt inte är som det ska vara.

13.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och sångaren Connie Britton samt programvärden Debbie Matenopoulos.

14.25The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Amanda Peet och kocken Aaron Sanchez som lagar enchiladas med krabbkött och majs.

15.10The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Gary Sinise och Aja Naomi King.

16.05Åsa-Nisse Åsa-Nisse är en svensk komedi från 1949. När ungdomarna flyr bygden bestämmer man sig för att göra något åt saken, nämligen att anställa en så kallad hemsyster som ska kunna ge kvinnorna lite välbehövlig semester. Hemsystern ska vara en vecka i varje hushåll, även hos dem som inte har några kvinnor att ge ledigt. Hemsyster Elsa Haglunds första uppdrag blir att arbeta en vecka hos handlare Sjökvist. Handelsboden fylls snabbt av kunder, men dagskassorna blir inte större.

18.10Åsa-Nisse i kronans kläder Åsa Nisse i kronans kläder är en svensk komedi från 1958. Halva Knohult får inkallelseorder och Åsa-Nisse och Klabbarparn klarar sig inte undan. Väl på regementet får de genast ett uppdrag av furiren, ett uppdrag som verkar lite för svårt för de båda vännerna från Knohult. De lyckas som vanligt klanta till det hela. Hemma i Knohult bestämmer sig kvinnorna för att se till att det blir ordning på torpet när männen är borta.

19.55Åsa-Nisse på jaktstigen Åsa-Nisse på jaktstigen är en svensk fars från 1950. Åsa-Nisse lurar i Eulalia att han och Klabbarparn blivit fiender. På natten smyger han dock ut för att tillsammans med Klabbarparn ge sig ut på tjuvjakt. Men Eulalia vaknar och när hon upptäcker att Åsa-Nisse inte ligger i sin säng tar hon kontakt med Klabbarparns fru Kristin. De två ger sig också ut i natten på jakt efter de två vännerna. I huvudrollen ses John Elfström.

21.55Åsa-Nisse flyger i luften Åsa-Nisse lyckas vinna en resa för två till Åre och bestämmer sig för att ta med Klabbarparn. I Åre träffar de direktör Jonsson som de försöker sälja en uppfinning till. Men det de inte vet är att Eulalia sålt rättigheterna till uppfinningen för en spottstyver hemma i Knohult.

00.00Sändningsuppehåll