MENY

TV4 Komedi

06.25Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

06.50Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.10Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.35Teen titans go! Amerikansk animerad serie. Superhjältarna och tonåringarna Robin, Cyborg, Starfire, Raven och Beast Boy bor tillsammans. De ställs ofta inför dråpliga situationer och det är inte alltid lätt att hålla sams.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00Åh, en sån advokat Åh, en sån advokat är en svensk komedi från 1940. Elof "Loffe" Karlsson tar jobb hos advokat Nyberg samtidigt som han träffar servitrisen Greta. Hon har anlitat advokat Nyberg för att få hjälp i en arvstvist men det visar sig att Nyberg är en skojare som själv vill åt pengarna. När Greta inte lyckas få hjälp av någon advokat tar sig Loffe an saken på ett något udda sätt.

12.15Beredskapspojkar Beredskapspojkar är en svensk komedi från 1941. Nisse och Calle är två skådespelare som just har avslutat inspelningen av sin tredje militärfars. Nu ska de äntligen få lite semester. Då får de reda på att de blivit inkallade på riktigt. Väl där saknar de sin kompis från inspelningarna, Manne, som också blivit inkallad. I stället dyker det upp en okänd person, som har fått tag på Mannes inskrivningsbok och som utger sig för att vara honom. I rollen som Nisse ses Nils Poppe.

13.45All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

14.10The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och sångaren Josh Groban samt krönikören Michael Starr.

14.55The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och regissören Anjelica Huston samt livsstilsexperten Chi-Lan Lieu som ger tips på presenter till hela familjen.

15.35The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren och koreografen Debbie Allen samt inredningsdesignern Nate Berkus som tipsar om hur man kan göra sitt hem festligt.

16.25New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. När Jess försöker dekorera hemmet med lite egna saker blir Schmidt upprörd. Det får Jess att ta hem saker hon hittar på gatan bara för att visa att hon också har rätt att inreda hemma. Schmidt vet inte vart han ska ta vägen och blotta tanken på att hans dyra möbler kommer i kontakt med skräp från gatan gör honom illamående. I ett försök att få Schmidt att koppla av tar Jess med honom till stranden vilket slutar med att han ansluter sig till en grupp hippies och struntar i både jobbet och hemmet.

16.55New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess blir oense med en elevs pappa om dotterns skolarbete vilket får honom att ifrågasätta Jess kompetens. Efter mötet blir hon kallad till rektorn som kräver att hon ber mannen om ursäkt, eftersom han är en av skolans största donatorer. Men Jess vägrar och bestämmer sig för att konfrontera pappan, vilket slutar med att hon faller för honom. Winston blir arg på Schmidt under en frågetävling när Winston försöker imponera på sin flickvän Shelby.

17.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

17.50All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

18.20Möhippan Möhippan är en amerikansk romantisk komedi från 2012. De fyra vännerna Regan, Gena, Katie och Becky har känt varandra sedan skoltiden. Regan och Gena älskar att festa medan Katie är mer intresserad av att få pojkvännen att fria. Till allas förvåning berättar den snälla Becky att hon ska gifta sig och kompisarna bestämmer sig för att ge henne en ordentlig möhippa. Becky vill ha en städad variant så när möhippan tar slut fortsätter de festen på egen hand, ett beslut som får oanade konsekvenser.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess går på en dejt med Russell. Till en början går det bra men när det är dags för att runda av kvällen blir det inte som hon tänkt sig. När Shelby åker i väg på en möhippa blir Winston först lättad över att få lite tid för sig själv men får panik när han tror att hon kan ha missförstått något han sa till henne innan hon åkte. Nick får besök av en gammal kompis som försöker hjälpa honom att komma över Julia. Schmidt och Cece försöker hålla sin relation hemlig men blir påkomna.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Winston har varit ett nervvrak sedan han fick reda på Schmidts och Ceces hemlighet. Till slut kan han inte hålla tyst utan berättar det för Nick. Men det dröjer inte länge innan Jess kommer på Nick med att dölja något. När hon får veta att Schmidt och Cece umgåtts i smyg blir hon sårad över att Cece inte berättat det för henne och deras vänskap får sig en törn. Nick har plötsligt framgång hos det motsatta könet, men inser snart att han är ute på djupt vatten när han dejtar flera personer samtidigt.

21.00Louie Amerikansk komediserie från 2015. Den mångfaldigt prisbelönta komediserien är löst baserad på komikern Louis C.K.:s liv som framgångsrik ståuppare och singelpappa till två döttrar. Louis C.K. innehar även huvudrollen som Louie och i serien ses många kända ansikten. Louie ger sig ut på turné men retar upp sig på att föraren pratar för mycket och att hotellet är för dåligt. På flygplatsen i Atlanta tappar han bort sitt handbagage när han hjälper ett barn som är vilse.

21.30Louie Amerikansk komediserie från 2015. Den mångfaldigt prisbelönta komediserien är löst baserad på komikern Louis C.K.:s liv som framgångsrik ståuppare och singelpappa till två döttrar. Louis C.K. innehar även huvudrollen som Louie och i serien ses många kända ansikten. Säsongsavslutning. Louie reser vidare till Oklahoma City där han tvingas dela lägenhet med en annan komiker, Kenny, som gör narr av Louie under sitt framträdande.

22.00Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Efter att Justin har dejtat en kvinna vid namn Lauren i två veckor är det dags att ta nästa steg. Han ska träffa hennes överbeskyddande pappa som uppfostrat henne på egen hand som ensamstående pappa. Candace ser på håll vad som håller på att hända och erkänner för gänget att hon blivit kär i Justin.

22.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Candace vill ha eget boende och går med i en tävling. Det är Leslie som anordnar tävlingen där den som sist nuddar vid ett hus vinner det. Candace blir irriterad när hon upptäcker att hennes före detta pojkvän Trent också deltar i tävlingen. Justin erbjuder sig att också tävla men det får Candace att känna sig obekväm. Då tar Danny Justins plats och vinner huset åt Candace. Brett får besök av en gammal vän från Storbritannien och gänget inser att han inte berättat att han är homosexuell för någon i sin hemstad.

23.00Angels Sing Angels Sing är en amerikansk familjefilm från 2013. När Michael var liten önskade han att det skulle vara jul varje dag tills en tragisk olycka förstörde hans julstämning. Nu är han vuxen och har samma aviga inställning till julen trots att hans fru och föräldrar försöker göra allt för att han ska gilla julen igen. Men så drabbas Michaels yngsta son av en tragedi och han blir tvungen att göra upp med sitt förflutna. Hans räddning är en mystisk man som ger honom en gåva och hjälper honom få tillbaka glädjen han förlorat.

00.35All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

01.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Ett av paren tvingas arbeta hela natten med sin terrass. Stämningen är spänd bland teamen.

01.40The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Domarna diskuterar förra veckans omdömen på entréhallarna och tvättstugorna. Teamen färdigställer sina terrasser och extrarum.

02.05The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Efter en sömnlös natt för de flesta paren är terrasserna redo för bedömning. Veckans pris visar sig bli en åtråvärd överraskning.

02.50The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna undersöker sina konkurrenters terrasser och vinnarna blir snabbt ifrågasatta. Teamen måste för första gången samarbeta då de börjar arbetet på det gemensamma taket och entrén.

03.30The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna har svårt att samarbeta kring de gemensamma delarna av fastigheten.

04.20The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Scotty undersöker hur det går för teamen med entréhallen och takterrassen. Madi försöker få revansch. Deltagarna tar sig an en designutmaning.

05.05All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

05.35Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2013. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan och hans team tar sig an en trädgård i Cumbria. Alice Pyne led av Hodgkins sjukdom i fem år fram till sin död i januari 2013. Hon bestämde sig för att leva sitt liv till det yttersta och skrev en lista på allt som hon ville hinna med, något som väckte uppmärksamhet över hela världen. Överst på hennes lista var att få fler folk att gå med i registret för stamcellstransplantation. Alices föräldrar Vicky och Simon visar upp sin förfallna trädgård. Alan bestämmer sig för att skapa en stenträdgård med Alices favoritfärger.