MENY

TV4 Komedi

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10What's new Scooby-Doo? Amerikanskt barnprogram. Scooby-Doo och hans vänner tar sig an nya äventyr.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00Smålänningar Smålänningar är en svensk komedi från 1935. Den unge uppfinnaren Gustav Söderlund (Sture Lagerwall) arbetar i sin farfar Augusts verkstad med att konstruera en ny slags båtmotor. Arbetet har finansierats av fabrikör "Hatt-Johan" Johansson som är orolig för sin investering och helst vill sälja uppfinningen. Men Gustav är inte färdig med motorn och vill inte sälja. Han sätter sin tillit till fadern, Gustav-Adolf (Sigurd Wallén), som är på väg hem efter många år i Amerika och som säkert blivit förmögen under tiden. Regissör: Gösta Rodin.

12.30Alla tiders Karlsson Alla tiders Karlsson är en svensk komedi från 1936. Åke och hans morbror Karlsson får jobb på teaterdirektör Helanders revyturné. Sällskapet anländer till en liten stad där premiären ska hållas men dessvärre sammanfaller deras premiär med trolleriprofessor Tantos uppträdande i närheten. Publiken sviker Helanders revy och han försvinner. Mer problem uppstår när Åke blir förälskad i Tantos brorsdotter, den vackra Cleo, och hans känslor är besvarade. Cleo bestämmer sig för att lämna Tanto och hans trolleriföreställning men Tanto tänker inte ge upp Cleo så lätt.

13.40All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

14.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är rapparen och skådespelaren Shad Moss samt kocken Pati Jinich som lagar till kycklingvingar med dippsås och potatissallad.

14.55The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Mary Steenburgen och Bridget Moynahan. Wendy Goldberg delar med sig av recept från sin kokbok.

15.35The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är artisten och skådespelaren LL Cool J samt radiopersonligheten Jennifer Hutt.

16.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Julen närmar sig med stormsteg och Jess har fortfarande inte köpt någon present till Paul. Det hela kompliceras av det faktum att de bara träffats i några månader. När det är dags att utbyta julklappar inser hon sitt misstag. Paul ger henne en dyr gåva och hon ger honom en leksak, vilket får henne att inse att han tar förhållandet mycket mer seriöst än hon. Hela gänget går på Schmidts företags julfest. Som den enda manliga anställda på kontoret tvingas Schmidt klä ut sig till jultomte. Jess som bjudit med Paul tillbringar hela kvällen med att undvika honom för att slippa prata om deras relation. Nick är fast besluten att inte missa sitt flyg hem som han gjort fem år i rad, men en krissituation kan tvinga honom att ändra sina planer.

17.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Schmidt har planerat sin födelsedag in i minsta detalj. Men allt raseras när han förlorar den buss han bokat till festen. Jess tar sig an uppgiften att hitta en ersättningsbuss och lyckas få skolans vice rektors tillstånd att låna en av skolbussarna. När Nicks senaste flickvän Julia får höra om festen vill hon följa med, vilket Nick motvilligt går med på. Gänget och Schmidts vänner beger sig i väg i bussen och födelsedagsfirandet sätter igång. Men strippan som Jess hyrt in är inte vad de väntat sig och Schmidts vän Benjamin börjar klaga på allt. Schmidt måste nu bestämma sig för om han ska låta sin fest bli ett fiasko eller försöka göra det bästa av situationen.

17.30Åsa-Nisse i popform Åsa-Nisse i popform är en svensk komedi från 1964. Den småländske hjälten uppfinner en brevkanon och ett automatiskt hönseri samt stiftar bekantskap med popstjärnan Ronnie. Stjärnan återvänder till orten i triumf efter en framgångsrik turné i Sydamerika i hopp om att kunna gifta sig med grevinnan Betty Gyllenstöörs dotter Kristin. Vilseledd av rykten om Ronnies vilda leverne har emellertid Kristin trott sig vara övergiven och förlovat sig med stadsbon och advokaten Bengt Hammar. I rollerna ses John Elfström och Thor Hartman.

19.35All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Nick berättar för Julia hur mycket han tycker om att umgås med henne. Julia håller med om att det är kul men gillar framförallt att de inte behöver sätta någon stämpel på förhållandet. Jess ber Julia om hjälp med en parkeringsbot på sitt eget vis men Julia snäser av henne. I ett försök att få till det med en tjej ringer Winston upp en före detta flamma och upptäcker att hans gamla charm inte räcker till. Schmidt är fast besluten att ta reda på varför hans handduk alltid är fuktig och sanningen visar sig vara värre än han kunnat ana.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess och Nick möter husets tjuriga hyresvärd Remy och Nick tar tillfället i akt att klaga på allt som är trasigt i lägenheten. Jess bestämmer sig för en annan taktik, att försöka bli vän med Remy, och får snart se mer av honom än hon önskar. Samtidigt råkar hon avslöja för honom hur många som faktiskt bor i lägenheten och Remy konfronterar genast killarna. Schmidt är övertygad om att hans chef försöker förföra honom men Winston misstänker att det inte stämmer eftersom Schmidt jämt tror att alla kvinnor och även en del män stöter på honom. När Schmidt vänder sig till Cece för råd får han ett överraskande förslag om hur han ska hantera situationen.

21.00Wilfred Amerikansk komediserie från 2014. Om Ryan, en deprimerad ung man som börjar se sin grannes hund som en man i hundförklädnad. Ryan och Wilfred får en ovälkommen gäst när de är på campingsemester, och känslig information undanhålls från Jenna. Ryan får en chans att ställa saker och ting till rätta efter att hans värld vänts upp och ner.

21.30Wilfred Amerikansk komediserie från 2014. Om Ryan, en deprimerad ung man som börjar se sin grannes hund som en man i hundförklädnad. Ryan och Wilfred får en ovälkommen gäst när de är på campingsemester, och känslig information undanhålls från Jenna. Ryans och Wilfreds campingtur tar en oväntad vändning när en ovälkommen gäst dyker upp.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max och Caroline försöker övertala ägaren av pizzarestaurangen bredvid att hyra ut en del av sin lokal så att de kan expandera sin dessertbar.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Säsongsavslutning. Max och Caroline får veta att Han är skyldig ett gäng en stor summa pengar så de bestämmer sig för att betala av hans skuld på 30 000 dollar. I utbyte vill de ha äganderätt till en del av dinern.

23.00Familjen Macahan Amerikansk västernserie från 1979. Om familjen Macahan och deras öden och äventyr på en gård i 1860-talets USA. Molly Culhane tar hand om sina syskonbarn efter att deras föräldrar dött. Farbror Zeb besöker gården med jämna mellanrum, oftast för att hjälpa eller beskydda familjen. Joe lär känna Cora Johnson, en änka som driver en hårt ansatt färjelinje. När hennes funktionshindrade son Willie anklagas för mord trappas situationen upp.

00.50Reckless Amerikansk dramaserie från 2014. Två advokater ställs mot varandra i ett rättsfall där flera medlemmar i den lokala poliskåren är inblandade. Men de måste kämpa för att dölja attraktionen som de båda känner för varandra. Lee Anne Marcus anlitar försvarsadvokaten Jamie Sawyer med anledning av en sexskandal där flera medlemmar i den lokala poliskåren är inblandade.

01.35Reckless Amerikansk dramaserie från 2014. Två advokater ställs mot varandra i ett rättsfall där flera medlemmar i den lokala poliskåren är inblandade. Men de måste kämpa för att dölja attraktionen som de båda känner för varandra. Saker och ting tar en oväntad vändning när Jamie och Roy representerar olika klienter i en vårdnadstvist. Roy funderar över vad han ska göra eftersom en del av polisens sexfilm saknas.

02.15Reckless Amerikansk dramaserie från 2014. Två advokater ställs mot varandra i ett rättsfall där flera medlemmar i den lokala poliskåren är inblandade. Men de måste kämpa för att dölja attraktionen som de båda känner för varandra. En domare föreslår att Lee Anne ska gå med på en uppgörelse när hennes stämning mot polisen fortsätter att väcka anstöt i staden. Under tiden argumenterar Jamie och Roy för motsatta sidor i ett fall.

03.00Reckless Amerikansk dramaserie från 2014. Två advokater ställs mot varandra i ett rättsfall där flera medlemmar i den lokala poliskåren är inblandade. Men de måste kämpa för att dölja attraktionen som de båda känner för varandra. När två fotbollsspelare anklagas för att ha dödat sin tränare måste Jamie och Roy samarbeta för att rentvå dem. Efter att Preston sett Jamie i Lee Annes sexvideo så ber hon honom att förlåta henne.

03.45Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. London är fullt av snabbmat och Rachel visar hur enkelt det är att laga snabba delikatesser hemma. Hon träffar Lisa vars populära varma taiwanesiska mackor påminner Rachel om hennes egen barndom. Dessutom åker Rachel tilI södra London för att lära sig laga karibisk jerk-kyckling.

04.15Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. London kan vara en hektisk stad men ibland är det viktigt att sakta ner. Rachel njuter av lata dagar med en cykeltur vid kanalen där hon träffar Tom. Han gör en somrig sallad från sin stadsträdgård. Hemma i sitt kök lagar Rachel en tårta, en fläskrätt och en vegetarisk version av en klassisk rätt.

04.40Rachel Khoos matresa - London Brittisk matlagningsserie från 2014. Den brittiska kocken och matskribenten Rachel Khoo gör en inspirerande resa genom Londons kulinariska värld. Hon utforskar staden och skriver ned sina upptäckter i en anteckningsbok. Rachel utforskar Londons kärleksaffär med fjärran östern och funderar på hur det speglar hennes egen europeiska och asiatiska familj. Hon äter även lunch i China Town, lär sig hur nudlar görs på bästa sätt och lagar en kycklingrätt med den perfekta blandningen mellan öst och väst.

05.10The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Domarna inspekterar sovrummen och omklädningsrummen. Ett av paren frågar sig vad de måste göra för att vinna. Scotty har något att berätta.