MENY

Kanal 5

06.00Wahlgrens värld - teckenspråkstolkat Teckenspråkstolkat. Allt är kaos! Mormor Christina är tillfälligt hemma från Spanien och flyttar in hos Pernilla. Alla tar hand om Bianca som är förkrossad för att Philippe gjort slut. Pernilla och Christina bestämmer sig för att ta med henne till Paris.

06.45Cake Boss: Next Great Baker Cake Boss Buddy Valastro sätter ett antal begåvade bagare på hårda prov för att ge dem chansen att förtjäna titeln Next Great Baker. En stor prissumma står på spel och en chans att arbeta med Buddy på Carlo's Bakery.

07.35Cake Boss: Next Great Baker Cake Boss Buddy Valastro sätter ett antal begåvade bagare på hårda prov för att ge dem chansen att förtjäna titeln Next Great Baker. En stor prissumma står på spel och en chans att arbeta med Buddy på Carlo's Bakery.

08.50Vem kan slå Anja och Foppa Thomas Ravelli och Jesper Blomqvist tävlar bland annat i den fysiskt påfrestande snurrstocken och den nervkittlande äggkastartävlingen ”Omeletten”. Blomqvist får problem bakom ratten och Ravelli slår sin vinnarskalle blodig i ballongburen.

10.20Förlossningskliniken Norge Varje dag, varje timme, föds ett nytt barn i Norge - men inga födslar är likadana. Följ föräldrarnas nervpirrande resa under den första tiden på förlossningsavdelningen.

11.20Förlossningskliniken Norge Varje dag, varje timme, föds ett nytt barn i Norge - men inga födslar är likadana. Följ föräldrarnas nervpirrande resa under den första tiden på förlossningsavdelningen.

12.15Förlossningskliniken Norge Varje dag, varje timme, föds ett nytt barn i Norge - men inga födslar är likadana. Följ föräldrarnas nervpirrande resa under den första tiden på förlossningsavdelningen.

13.14Böda Camping Nu startar industrisemestern och högsäsongen. Många är ovana campare. Familjen Östlund försöker få upp förtältet och campingovana Aidin & Maria har problem med det mesta. Sjömannen Thomas har bytt hav mot husbil, men det är ju inte riktigt samma sak.

14.16Böda Camping Kärleken flödar på Böda. Kärleksparet Caroline och Magnus firar ettårig förlovningsdag och Caroline överraskar Magnus med ett kärleksframträdande. Uppsalas finest är ett gäng som ska partaja och leta brudar. Aidin & Maria får dansa med Tony Irving.

15.14Good Karma Hospital Ruby ställs inför nya utmaningar när en extrem värmebölja drabbar Kerala. Lydia beslutar att Ruby är redo för att jobba nattskift ensam men då slår en storm till.

16.15Berättelsen om Askungen När Ellas mamma dör gifter Ellas pappa om sig med Lady Tremaine som har döttrarna Gabriella och Petronella. Men Ellas far dör oväntat och hon befinner sig plötsligt i en grym familj. Hon tvingas bli familjens tjänare och får gå under namnet Askungen.

18.25Extremt högt och otroligt nära En elvaårig amatöruppfinnare, smyckesdesigner, astrofysiker, tamburinspelare och pacifist söker över hela New York för att finna låset som matchar den nyckel han ärvt av sin far, som dog i Elfte septemberattentatet.

21.00How To Be Single New York City är fullt av ensamma hjärtan som söker efter den rätta. Och det de alla har gemensamt är behovet att lära sig hur man bäst är singel i en värld där definitionen av kärlek ständigt utvecklas.

23.12Sommaren med släkten Det är äntligen sommar och Jens och Åsa är redo att spendera lata dagar utan släktingar i stugan. Gunnar har dock bestämt sig för att sätta dem på prov. Även för Carro har semestern börjat, men en förrymd hund får henne att förlora sitt goda humör.

23.40Så mycket roligare Parodier på svenskarnas favoritprogram. Lars Lerin och Junior är värdpar och tittar på Idol, där drottning Silvia, Morgan Alling och Babben Larsson sitter i juryn. De avnjuter tittarsuccéer som I huvudet på Gunde Svan, Sommar med Ernst och Ullared.

00.10Criminal Minds Elitteamet BAU kallas till Taos i New Mexico för att ta upp jakten på en seriemördare.

01.05Criminal Minds Reid hittar före detta FBI-agenten Owen Quinn inlåst i ett lagerutrymme och då börjar BAU ifrågasätta trovärdigheten i Quinns bisarra jakt på en gärningsperson som han kallar Stryparen.

02.00Criminal Minds Reid och Garcia blir kidnappade av Benjamin Merva och resten av teamet gör allt för att hitta dem. BAU finner överraskande ledtrådar i sin egen historia när de försöker komma underfund med varför de två hjältarna har blivit måltavlor för en massmördare.

02.50Law & Order: Special Victims Unit Försvarsadvokaten Nikki Staines blir våldtagen efter en välgörenhetstillställning som hålls av polisen och Benson måste motvilligt leta bland sina egna i jakten på gärningsmannen.

03.35Law & Order: Special Victims Unit En kvinna stormar in på ett bröllop och anklagar sin terapeut för sexuella övergrepp och ord står mot ord när SVU ska utreda.

04.20Vägens hjältar Pelle larmas till en olycka där en brottningsmatch utbryter på vägen och polisen måste ingripa. Soffan får kommunikationsproblem med föraren till en stillastående tankbil. I Dalarna har en lastbil kört av vägen och lagt sig på sidan i ett dike.

05.10Ambulansen Läkarstudenten Petter arbetar som vikarie i ambulansen vid sidan av studierna. Han och Bente får vara med när en patient de kör ska byta kateter på sjukhuset. Gerry och Cecilie skyndar till en patient med misstänkt stroke.

05.35Ambulansen Cecilie och Gerry rycker ut till en man med bröstsmärtor. När de anländer uppgraderas fallet till akut nödsituation. Maria och Monica måste hämta en akut sjuk kvinna med misstänkt kristallsjuka.