MENY

Kanal 5

06.00Sofias änglar - teckenspråkstolkat Mirsad drömde om att bygga ett vitt stenhus till sin fru Senada och deras söner. Bygget kom igång, men på julaftons morgon förra året avled Mirsad av en hjärtinfarkt. Senada vill uppfylla sin mans dröm om huset, men i dag är bygget bara ett kalt skal.

06.42Sofias änglar Sofia, Johnnie och Mattias åker tillbaka till några av de familjer vars berättelser och öden har berört många. Det blir bland annat ett besök hos Vanja och Henrik och deras tre barn i Gävle. Dottern Luna drabbades av leukemi när hon bara var två år.

07.25Sofias änglar Anders, 38, har en hjärntumör och läkarna uppskattar att han bara har några få år kvar att leva. För Anders är familjen och döttrarna viktigast av allt och han slits mellan att umgås med dem eller att renovera klart huset. Sofias änglar undsätter.

08.10Ullared - jakten på storsäljaren Det gäller att hitta en ny uppfinning som kan bli Ullareds nästa succé. Allt under ledning av Ullareds fd koncern-VD Boris Lennerhov. Vi stöter på allt från en väsklampa till en käkhållare, och får se upplösningen på duellen mellan två skohorn.

09.05Sophia Grace & Rosie's Royal Adventure Sophia Grace och Rosie skickas till Switzelvania för att rapportera om kröningen av den nya drottningen. När de möter tre mycket olika prinsessor som tävlar om tronen, kommer Sophia Grace och Rosie på en plan för att hjälpa den bästa kandidaten vinna.

10.45Ullared - jakten på storsäljaren Vi får se uppfinningar av alla de slag, allt från blixtlåshållare till en halv handduk, och även presenteras för vad som kan bli årets boll-innovation: "Swing ping-pong".

11.45Tunnelbanan Slagsmål på T-centralen och en av bråkstakarna gör kraftigt motstånd. En ung man har somnat på pendeltåget och blir aggressiv när han ska avvisas. En man har ramlat ihop i en biljetthall, och Stefan och Mathias får sin bil vandaliserad i Skarpnäck.

12.45Tunnelbanan En man påstår sig ha blivit hotad med pistol men Niklas och Farre anar att allt inte står rätt till. Micke och Arian jagar en man som har antastat två 15-åriga tjejer. Det blir bråk mellan en taxichaufför och en kvinna som har smitit från betalningen.

13.45Tunnelbanan Ordningsvakterna Goran och Patrik kallas till Fridhemsplan för att avhysa en man som är så berusad att han är en fara för sig själv. Det blir stort pådrag när knivslagsmål utbryter på T-centralen.

16.45Dolphin Tale Pojken Sawyer hittar en skadad delfin. Delfinen förs till marinsjukhuset och får namnet Winter. Tack vare Sawyers hängivenhet och marinbiologens och protesteknikerns expertkunskaper får Winter en andra chans. Baserad på verkliga händelser.

19.00Hyséns Glenn har fått den stora chansen att dubba en helt ny tecknad film. Hela inspelningen hänger dock på en skör tråd när det visar sig att inspelningen är I Stockholm. Finns det något som Glenn hatar, är det just att lämna sitt älskade Göteborg.

20.00Tunnelbanan En ung kvinna har fallit ihop på ett tåg och Mattias och Tor skyndar dit. När de tar hand om kvinnan har hon en lite annorlunda förklaring. På Stockholm City har ett större sällskap börjat bråka med en ordningsvaktspatrull som behöver förstärkning.

21.00Sagan om de två tornen Målet att tillintetgöra Härskarringen är ännu ej fullbordat. Frodo och Sam lägger sina liv i Gollums händer för att hitta till Mordor. Sarumans armé närmar sig och de överlevande i brödraskapet förbereder sig för strid. Kriget om ringen har börjat.

00.40Sommaren med släkten Det är städdag i samfälligheten och Carro bestämmer sig för att slänga en gammal korgstol. Att hon skulle drabbas av nostalgi hade hon inte räknat med. Ordföranden är förälskad, men Jens kommer ofrivilligt emellan.

01.10Helt perfekt Johan och Eva funderar på att skaffa fadderbarn och får samtidigt frågan om Johan kan tänka sig att donera spermier till sitt lesbiska ex. Två stora frågor som visar sig vara ganska invecklade.

01.40Law & Order: Special Victims Unit Amaro kommer till en bilkrasch och där försöker Hollywoodstjärnan Tensely Evans flirta sig fri från att bli arresterad, men snart visar det sig att hon har värre anklagelser hängande över sig.

02.40Law & Order: Special Victims Unit Cykelbudet Holden Mars startar videodagbok om sina problem med kvinnor, men pratet övergår snart till brutal handling och SVU måste stoppa honom innan han begår ännu en våldshandling. Benson försöker balansera moderskap och karriär men får problem.

03.24Law & Order: Special Victims Unit Evie Barnes svarar på en modellannons för att bekosta studierna, men jobbet förvandlas till nätporr. När hennes klasskamrater upptäcker hennes dubbelliv går de över gränsen, och sen måste Evie bevisa sin oskuld trots att det inte är hon som är åtalad.

04.09Vägens hjältar Det är rejält halt och snöigt i Dalarna och en fullastad dieselbil har fastnat på en blixthal skogsväg. Putte och kollegan Olle får verkligen tänka till för att klara av bärgningen och Putte råkar själv illa ut när han halkar i den isiga backen.

04.09Vägens hjältar Det är rejält halt och snöigt i Dalarna och en fullastad dieselbil har fastnat på en blixthal skogsväg. Putte och kollegan Olle får verkligen tänka till för att klara av bärgningen och Putte råkar själv illa ut när han halkar i den isiga backen.

04.54Södertäljepolisen Utredarna berättar om baronen som hotade med att spränga hela Södertäljehamn i luften om han inte fick hundra miljoner kronor. Dessutom följer vi med när polisen Jonas hittarett stort parti stark smuggelsprit och illegal tobak hos en krögare.

04.54Södertäljepolisen Utredarna berättar om baronen som hotade med att spränga hela Södertäljehamn i luften om han inte fick hundra miljoner kronor. Dessutom följer vi med när polisen Jonas hittarett stort parti stark smuggelsprit och illegal tobak hos en krögare.

05.37Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.