MENY

Kanal 5

06.00Över Atlanten - teckenspråkstolkat Våra seglarhjältar är nu halvvägs över Atlanten och det firas med rom och popcorn. Peter berättar hur han började som skådespelare, och Markus öppnar ett paket från sina barn. Det blåser för dåligt och Gurra är oroad över tillgången på diesel.

06.50Sofias änglar Tina fick problem med balansen och kände sig trött. Det var en hjärntumör. Den var godartad, men då kom nästa bakslag: hon diagnostiserades med MS. Sjukdomen har också gjort henne väldigt ljudkänslig, och lägenhetens tunna väggar gör vardagen svår.

07.40Sofias änglar Lotta och Mats och deras två barn trivdes bland hästar och får på gården i Grödinge. De hade köpt den billigt och börjat renovera. Men Mats avled av en hjärtinfarkt. Nu står Lotta med sorgen och med en ofärdig renovering som hon inte har råd att avsluta.

08.36Sofias änglar Nattis och Rolle var unga och lyckliga när Nattis skadades allvarligt i en bilolycka. Hon är förlamad i halva ansiktet och har ständig smärta. Paret köpte Rolles pappas gård i Rimbo, men huset hade stora renoveringsbehov och nu orkar de inte längre.

09.35Ullared Sista semesterdagen för många Ullaredsbesökare och det gäller att shoppa järnet. Gunnel och Maritta gör en fasansfull upptäckt i bilen. Koncern-VDn Jan har storslagna framtidsplaner. Morgan och Ola-Conny gör ett studiebesök i en djurpark.

10.34Harry & Meghan: An African Journey Nyhetsankaret Tom Bradby följde Harry och Meghan när hertigparet tog med sonen Archie på sin resa till södra delarna av den afrikanska kontinenten. Bradby och ITV News at ten fick exklusiv access till hertigen och hertiginnan av Sussex.

11.40Sofias änglar 10-åriga Matilda väntar på att bli friskförklarad efter en stamcellstransplantation. Hon är extremt infektionskänslig och har mestadels bott på sjukhus den senaste tiden. Matilda är isolerad från släkt och vänner, får inte gå i skola eller affärer.

12.40Vägens hjältar När Berra larmas till en smitningsolycka på Essingeleden, klappar hans hjärta lite extra för den hund som är inblandad. Roiene får larm om en våldsam olycka söder om Stockholm. Han möts av två skärrade småbarn i baksätet i en av de inblandade bilarna.

13.40Green Lantern Piloten Hal Jordan rekryteras att bli en Green Lantern, en medlem i en styrka som beskyddar universum. Hal tvivlar på att han är rätt man för jobbet men när utomjordiska krafter hotar världen finns det bara två val: att fly eller att slåss.

16.00The Great Wall Kina på 1000-talet. Två europeiska legosoldater, William och Tovar, blir tillfångatagna av en kinesisk militärstyrka som har sitt högkvarter i Kinesiska muren. William och Tovar blir indragna i striden mellan de kinesiska soldaterna och övernaturliga monster.

18.00Ullared Stefan Löfven besöker varuhuset. Statsministern fascineras över anledningen till att sportbaren ligger nära damavdelningen och enorma mängden strumpor som säljs årligen. Morgan blir hedrad av att få packa upp en helt ny vara till sortimentet.

21.00Sagan om konungens återkomst Det närmar sig slutstrid och i kampen för att rädda Midgård från Mordors mörker och hindra fienden från att finna Frodo går Aragorn till anfall. Den vita staden Minas Tirith rustar sig för krig och i den karga vildmarken fortsätter Frodo och Sam sitt omöjliga uppdrag.

01.10Sommaren med släkten Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än av själva jobbet. Jens och Åsa blir överlyckliga när Ingrid och Gunnar meddelar att de tänker köpa en lägenhet i Spanien.

01.37Helt perfekt Eva och Johan vill döpa sitt barn till Billie men upptäcker att en väninna valt samma namn till sitt barn. Eva anser sig ha mer rätt till namnet och väljer att ta strid.

02.04Basic Instinct Nick Curran vid kriminalpolisen i San Francisco utreder det bestialiska mordet på fd rockstjärnan Johnny Boz. Överst på listan står älskarinnan Catherine Tramell. Hon är en deckarförfattare vars böcker har en skrämmande förmåga att bli verklighet.

04.10Trafikpoliserna När leken blir till allvar och slutar i total katastrof. Hasse med kollega håller en nykterhetskontroll i samband med julbord. Hasse konstaterar att det brukar vara unga personer som gillar att ”fyllesnacka”, men inte den här gången.

04.10Trafikpoliserna När leken blir till allvar och slutar i total katastrof. Hasse med kollega håller en nykterhetskontroll i samband med julbord. Hasse konstaterar att det brukar vara unga personer som gillar att ”fyllesnacka”, men inte den här gången.

04.55Superstars 2020 Fyra sportstjärnor återstår i kampen om titeln. Deras strategiska sinne sätts på prov i grenen Taktik och därefter är det dags för den mest fruktade grenen, Trail. I den avslutande duellen avgörs det sedan vem som blir nästa att lämna årets tävling.

04.55Superstars 2020 Fyra sportstjärnor återstår i kampen om titeln. Deras strategiska sinne sätts på prov i grenen Taktik och därefter är det dags för den mest fruktade grenen, Trail. I den avslutande duellen avgörs det sedan vem som blir nästa att lämna årets tävling.

05.37Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.