MENY

Kanal 5

06.00Sofias änglar - teckenspråkstolkat Nattis och Rolle var unga och lyckliga när Nattis skadades allvarligt i en bilolycka. Hon är förlamad i halva ansiktet och har ständig smärta. Paret köpte Rolles pappas gård i Rimbo, men huset hade stora renoveringsbehov och nu orkar de inte längre.

06.47Mexico Life Vi följer potentiella husköpare som letar efter en tropisk tillflyktsort med sol, sand och bad vid Mexikos kust. Lokala fastighetsmäklare hjälper dem att hitta sitt eget paradis.

07.10Grey's Anatomy Teddy får kämpa efter en hjärtskärande förlust och minnen från hennes förflutna gör sig påminda. Amelia försöker underlätta situationen genom att övertala Owen att förlåta Teddy.

07.54Grey's Anatomy Bristen på respiratorer oroar läkarna när en mor och dotter båda slåss för sina liv. Hayes svägerska som är högriskpatient kommer till sjukhuset och Amelia agerar barnvakt under tiden.

08.40Good Bones Karen och Mina tar hjälp av vännen Josh för att renovera ett fint objekt vid Fountain Square. Men när de besiktigar huset inser de att några av förra ägarens kel-ormar tydligen bor kvar.

09.32Good Bones Mor och dotter Karen Laine och Mina Starsiak köper ett äldre hus och gör sitt bästa för att behålla alla detaljer, men det historiska hemmet att hotar spräcka budgeten.

10.33Havets hjältar Sjöpolisen får syn på en båt vars förare uppträder konstigt, och vid närmare kontroll visar det sig att han är efterlyst. Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om en seglare som upprepade gånger svimmar och mannens fru står hjälplös.

11.35Havets hjältar En av SL:s båtar ligger och driver nära Djurgården mitt i Stockholm och räddningsaktionen blir dramatisk. Sjöpolisen startar en stor sökinsats efter att en ung kvinna rapporterats försvunnen.

12.38Havets hjältar I säsongsavslutningen får Sjöpolisen händerna fulla när en kraftigt berusad person ska omhändertas på en ö ute i skärgården. Polisens dykgrupp söker efter en försvunnen person i en sjö.

13.40Vägens hjältar I Dalarna har en bil fastnat på en mur. Thomas medlar vid en olycka där känslorna är upprörda. En våldsam olycka sker mellan lastbil och personbil på Centralbron. På Essingeleden har flera bilister av okänd anledning fått punktering på samma ställe.

14.43Vägens hjältar En förare har haft änglavakt när en lastbil tappat en del av lasten från flaket. Vid en olycka är förarna skärrade och oense om vems felet är. På Liljeholmsbron har en kvinna skadat nacken allvarligt. I Dalarna får Martin larm om en våldsam seriekrock.

15.55Babybossen Sjuårige Tim lever det perfekta livet som ensambarn med föräldrarnas fulla uppmärksamhet – tills en oönskad lillebror dyker upp. Snart får Tim glömma svartsjukan för att hjälpa babybossen stoppa ett storföretags ondsinta planer

18.07Den stora hälsoresan Sista veckan är äntligen här. Deltagarna samlas för att efter 112 dagar få veta: har de nått sina mål? Och vad säger coach Tony om deras utveckling? Det blir känslosamt när alla ska summera sexton veckor av slit, motgångar och framsteg.

19.02Vägens hjältar Micke på vägassistansen får ge en tröstande nalle till ett barn efter en olycka och Lutten riskerar att hamna i Estland om han inte lyckas ta sig ut ur lastutrymmet på en lastbil.

20.00Rönnäsfallet - jakten på sanningen Marko träffar Lars i fängelset för att få svar på det alla undrar, är han verkligen oskyldig? En av Sveriges mest erfarna mordutredare, Bo Åström, kopplas in.

21.03Insats torsk - sexhandeln inifrån Organisationerna bakom sexhandeln i Sverige har mycket makt. Vi träffar Jasmina som levde i hallickarnas våld. En tillvaro som ledde till missbruk och självskadebeteende.

22.07Fast & Furious 8 När en mystisk kvinna lockar in Dom på brottets bana och får honom att förråda de som står honom närmast, ställs gruppen inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

01.06JonBenet: An American Murder Mystery Det olösta mordet på den sex år gamla skönhetsdrottningen JonBenét Ramsey är tidernas mest kostsamma mordutredning. Med hjälp av nya bevis tar vi reda på hur det hela började.

02.12JonBenet: An American Murder Mystery Utredningen fortsätter och det begås allvarliga misstag, men man hittar möjliga misstänkta - däribland en tomte och en sexbrottsling.

03.20JonBenet: An American Murder Mystery År 2006 får en akademiker som skriver en bok om JonBenét en rad meddelanden från "Daxis". Varför är han så besatt av fallet?

04.27Jessica Chambers: An ID Murder Mystery Människorna i Courtland, Mississippi chockas efter nyheten om mordet på nittonåriga Jessica Chambers. När varje sten vänds för att hitta hennes mördare skapas klyftor i samhället.

05.27Sommaren med släkten Bobo har anlitat städhjälp. Problemet är bara att tjejerna som ska städa verkar vara mer intresserade av honom än av själva jobbet. Jens och Åsa blir överlyckliga när Ingrid och Gunnar meddelar att de tänker köpa en lägenhet i Spanien.