MENY

Kanal 5

06.00Gärdsgårdsserien I Borgstena spelar hemmalaget en helt vanlig förlustmatch i lägsta divisionen. Med planstormande kossor som publik och Peo som kritiker.

06.12Sofias änglar - teckenspråkstolkat År 2010 får den 33-årige polisen och tvåbarnspappan Fredrik diagnosen Parkinson. Han och frun Michaela köper ett hus med renoveringsbehov i Michaelas gamla hemstad Linköping så att de ska ha nära till familjen. Men Fredriks tillstånd förvärras snabbt och han blir sjukskriven. Renoveringen stannar av och Fredrik är så dålig att han har svårt att gå och inte klarar att ta hand om parets två små döttrar. Michaela är utmattad av att ständigt vara orolig och ensam ta hand om barn, hem, jobb och make.

07.00Mexico Life

07.22Mexico Life

07.44Mexico Life

08.07Älskar, älskar inte Luis lämnar Linda ensam i Karlstad. Mike saknar sitt jobb och känner sig ensam. Jenny vet inte riktigt var hon har Brandon.

09.52Grinchen - julen är stulen Grinchen är en mycket grön, elak och lättirriterad varelse som bor ensam i ett berg. Han är på sitt sämsta humör när man firar jul i den närbelägna staden Whoville. Då blir Grinchen utom sig av ilska, eftersom det var vid jultid som han en gång i tiden i vredesmod lämnade staden. En dag kommer Grinchen ned till staden för att utklädd gå omkring på gatorna och ställa till ofog. Men han nöjer sig inte bara med det utan han bestämmer sig även för att stjäla julen.

12.05Alla mot alla med Filip och Fredrik Far och dotter Billgren möter charmiga Lina Thomsgård och Sven-Göran Eriksson. Filip försöker övertala Svennis att ställa upp som julvärd och vi får ett kärt återseende.

13.09Alla mot alla med Filip och Fredrik Segertörstande Dilba Demirbag och Leif Andrée möter slutspelsjagande Magdalena Forsberg och Martin Schibbye. Burarnas minnen testas och det snurrar rejält i Under pressure.

14.15Alla mot alla med Filip och Fredrik Favorittippade Annika Lantz och Johar Bendjelloul möter formstarka Lina Thomsgård och Sven-Göran Eriksson. Svennis har tydligen förberett sig på ett intressant sätt.

15.18Alla mot alla med Filip och Fredrik I sista gruppspelsmatchen ställs Elsa och Ernst Billgren mot Magdalena Forsberg och Martin Schibbye. Båda lagen har slutspelet i sitt sikte i denna nagelbitare.

16.30Herre på täppan Kändisarnas största utmaning hittills är stapelmuggar för ettåringar. Men även pappersflygplan, packa resväskor och bubbelplast i smala rör visar sig vara svårt.

18.10Vem tror du att du är? Marianne är i Sollentuna för att söka på sin adoptivmamma Margaretas sida. Det finns rykten om en rysk baron som sköt sig i ett hotellrum. Jill har lämnat Hällsjö och reser vidare till Dalarna där det ska finnas en musikalisk koppling. Lars vill inleda resan med att ta reda på varför hans farmor Herdis var så besviken på sin mor Vendela. Lars vet att hans farmors mor Vendela födde flera utomäktenskapliga barn som hon lämnade bort, men varför?

19.00Kompani Svan Slutövningen närmar sig. I en lagtävling utmanas minnet samtidigt som rummet fylls med tårgas. Sedan repellerar de nedför en klippa och över en dånande fors måste de leverera. Vilka kan undvika kompanikamp och ha en chans att ta sig till finalen?

19.50Gränsbevakarna Sverige Alex tar in en man som beter sig lite konstigt. När han scannar mannens bagage ser han något ännu konstigare. Ett tyskt par är inte ärliga mot Adam om vad de egentligen har i lasten.

20.55Vägens hjältar Ett bilkapningsdrama har utspelat sig mitt i centrala Stockholm och när Lutten anländer för att hämta bilen är det kaotiskt på platsen.

22.00Bianca

23.07Wahlgrens värld Pernilla är nervös när hon visar Benjamin och Bianca nya huset. Hon tar med Theo, Bianca och Benjamin på After Dark där barnen blir förskräckta när en stor hemlighet avslöjas.

23.07Wahlgrens värld Pernilla är nervös när hon visar Benjamin och Bianca nya huset. Hon tar med Theo, Bianca och Benjamin på After Dark där barnen blir förskräckta när en stor hemlighet avslöjas.

00.00Law & Order: Special Victims Unit Benson försöker jonglera arbete och sin nya roll som fostermor för bebisen Noah Porter. Amaro arresterar en minderårig prostituerad med kopplingar till Noahs mamma Ellie som blev mördad. Amaros undercover-arbete sätter igång en kedja av händelser som försätter alla inblandade i fara.

01.04Law & Order: Special Victims Unit Basketstjärnan Shakir "The Shark" Wilkins går ut med att han ska samarbeta med en klädkollektion som ägs av miljardären Orion Bauer och hans dotter Cordelia. Men SVU ingriper när en kvinna avslöjar att hon blivit våldtagen av Wilkins, och snart träder fler kvinnor fram.

02.09Naked Attraction UK Richard sjunger i ett Take That-tribute band och tjejer älskar honom, men det är en man han vill ha. Frånskilde David söker sin nästa partner.

03.14Naked Attraction UK Charles vill ändra sitt sexliv. Lee är öppen för alla förslag.

04.25Naked Attraction UK Zoe gillar allt som ser naturligt ut. Och det verkar som att Derrys livsstil förstör hans chanser till kärlek.

05.30Sommaren med släkten Carro lånar Noras brun utan sol-kräm, men får inte riktigt till det resultat hon vill ha. Jens försöker verka ungdomlig inför några tjejer, men råkar istället utlösa en skallgång med Missing people.