MENY

Kanal 5

06.00Sofias änglar - teckenspråkstolkat Alexandra och Tony bodde i en lägenhet i Vällingby med två gemensamma barn och Alexandras två barn från tidigare. Under en hjärtoperation i mars 2017 avled Tony. Plötsligt stod Alexandra ensam med fyra barn i en kaotisk, gammal och trång lägenhet.

06.50My 600-lb Life Lashanta har varit sängliggande de två senaste åren och barnen har fått sköta tvätt och matlagning. Hon vill ta del av Dr Nows program men behöver hjälp med att lämna huset.

07.38My 600-lb Life Lashanta har varit sängliggande de två senaste åren och barnen har fått sköta tvätt och matlagning. Hon vill ta del av Dr Nows program men behöver hjälp med att lämna huset.

08.37Vägens hjältar Lutten hjälper en känd svensk idrottsprofil med en punktering. Benny larmas till en av tunnlarna i Södra Länken, där två lastbilar är inblandade i en våldsam kollision och det finns misstanke om att en förare inte är helt nykter.

09.42Vägens hjältar Roiene åker med blåljus genom centrala Stockholm, under ett brådskande prio-1 larm, för att undvika den värsta trafikproppen. Ett äldre par får helgplanerna förstörda när de på ett skrämmande sätt blir knuffade framför en lastbil.

10.45Wahlgrens värld Pernilla fortsätter med sin träning och går på yoga. Hon tar med sonen Theo på en fotbollsmatch som får en helt annan utgång än hon kunnat ana. Och så ska Benjamin uppträda på Skansen och Bianca tar på sig rollen som manager när han ska stå på scen.

11.50Wahlgrens värld Pernilla och barnen åker till Spanien för att besöka Pernillas föräldrar Hans och Christina. Det blir sol, bad, matlagning och en liten färd nerför minnenas allé. Dessutom firas Hans 79-årsdag och tumult utbryter när en av presenterna ska presenteras.

12.53Wahlgrens värld Mor och dotter ska övningsköra. Det ska rensas i Theos garderob och nya kläder ska inhandlas. Det har blivit dags för Pernillas årliga tjejfest där det bjuds på god mat, en väl lagrad flaska skumpa och en stor överraskning till Pernilla från Bianca.

13.55Grey's Anatomy Maggie har tankarna på Winston när hon försöker hjälpa en patient som skadats under protesterna. Levi prövas av ett akutfall och läkarna försöker ta hand om en patient som inte tror att COVID finns.

14.56Wahlgrens värld Pernilla med vänner lyxar i Ullared och spanar in hennes nya kollektion. Bianca besöker Emilios restaurangbygge och är taggad på att snart kunna äta pappas mat i Stockholm. Hon besöker även sitt barndomshem, som hon en dag ska köpa tillbaka.

15.58Journey to the Mysterious Island Unge Sean Anderson tar emot en kodad signal från en mystisk ö som inte finns på kartan. Det är en plats med märkliga livsformer, dödliga vulkaner och hemligheter. Oförmögen att hindra honom från att åka följer Seans nya plastpappa Hank med på resan.

18.00Roomservice VIP Viktor Frisks föräldrar har stöttat honom genom allt, från den tuffa skolgången till framgången. De skjutsade honom land och rike runt när han turnerade. Nu har det blivit dags för Viktor att överraska dem med något de så länge drömt om.

19.00Ensam i vildmarken Efter en månad i vildmarken har deltagarna tappat rejält i vikt. Vädret blir hårdare för varje dag och jakten på mat mer utmanande. Nu gäller det att hålla sig frisk och stark för att orka fortsätta.

20.04Vägens hjältar Berra åker rakt in i en olycka där en släpvagn nu blockerar en stor del av motorvägen. Stephie får ett minnesvärt möte på E4an när en lastbil havererat. En sopmaskin som vält över en trottoar ställer till med rejält huvudbry för Lutten

21.00The Commuter Före detta polisen Michael MacCauley är på väg hem från sitt lugna skrivbordsjobb när en okänd kvinna tar kontakt med honom på pendeltåget. Hon uppmanar honom att hitta en person som finns ombord innan tåget kommer fram - annars kommer något fruktansvärt att hända.

23.24Sommaren med släkten När Åsa hittar en gammal gästbok ställs allt på ändå. Kanske är det någon annan än Gunnar som är hennes riktiga pappa? Jens försöker under tiden ta igen lite förlorad ungdom.

23.50Helt perfekt Johan vill att Tommy Körberg ska bli gudfar till sonen Ingmar men tvingas beblanda sig med Tommys allehanda kroppsvätskor för att få som han vill.

00.20Law & Order: Special Victims Unit Benson och Voight leder sina team i utredningen av ett mord- och våldtäktsfall som är skrämmande likt ett fall i New York tio år tidigare. När de tvingas släppa sin huvudmisstänkte ansluter sig Chicagopolisen till SVU i New York i jakten på Yates.

01.24Law & Order: Special Victims Unit Bayard Ellis tar sig an ett fall med en man som blev inspärrad för incest och våldtäkt mot sin dotter. Dottern vill nu ta tillbaka sitt vittnesmål och få sin pappa frikänd. Men domaren vägrar att återuppta det 17 år gamla fallet.

02.25Law & Order: Special Victims Unit Åttaåriga Owen Farhidi försvinner från skolan och hans mamma Dana får snart ett krav på lösensumma, och övervakningsfilmerna visar att Owen kände igen sin kidnappare. Sgt Benson erbjuds att göra ett prov och bli chef.

03.25Law & Order: Special Victims Unit Benson och åklagaren Barba ställer Johnny D inför rätta för människohandel, våldtäkt och kidnappning. Men när baby Noahs adoption blir inblandat i fallet fruktar Benson för Noahs säkerhet. SVU möter ett hot som kan förändra gruppen för evigt.

04.20Law & Order: Special Victims Unit I sjuttonde säsongen har Olivia Benson mycket att ta ställning till med en möjlig befordran, och lille Noah på hemmaplan. Rollins gräver ned sig i ett fall med anknytning till seriemördaren Greg Yates.

05.13Havets hjältar Sjöräddningssällskapet på Rörö får larm om rökutveckling på en båt. Ett litet barn har andats in den giftiga röken och måste snabbt få vård. En ung man har under en simtur försvunnit i en insjö och sjöpolisens dykare är på plats.