MENY

Kanal 5

05.46Gärdsgårdsserien I 40 år dömde FIFA-Kenneth lokalfotboll i Växjö, samlade pantburkar och städade rent stadens gator. När han nu inte längre syns till undrar många var han tagit vägen.

06.00Mexico Life

06.20Mexico Life

06.43Böda Camping Hälsovågen sveper även över semesterparadiset Böda camping. Löpning, gymping, dans eller varför inte sandslottsbygge? De gamla militärkompisarna vill tävla i allt och det blir både golf, tennis och löpning. Dessutom ska Bödas sandslottsmästare utses.

07.30Böda Camping Camping är en livsstil och som sådan finns det naturligtvis trender. Vad är inne i campingvärlden just nu? Vilken inredning är trendigast i husvagnen och vilka prylar bara måste man ha? På Böda är det inne att namnge sin gata, men vilka var egentligen först? Vi möter bl.a. långliggarna på 5th ave, Brandbils-Markus, Steffe, Kärleksparet Caroline och Magnus, unge vaktmästaren Kevin, sentimentala Eva som samlar på allt som är limegrönt och Zäta som försöker få i hop en grill.

08.17Böda Camping Sommaren lider mot sitt slut. Då passar man på att fira 20-årsjubileum med stor fest för alla. Det blir fyrverkerier, allsång och dragkamp mellan nord och syd. Vi möter bland andra campingmormor Gurli, liksom MC-knuttarna Bettan, Pernilla och Steffe.

09.05SOS Sverige Operatören Erika får ett viskande samtal från en kvinna om ett inbrott i hemmet. Förövaren är kvar i huset. Plötsligt hörs ett blodisande skrik. Samtalet bryts. Operatören Hampus ställs inför ett nytt problem - vad gör man om man har en älg i poolen?

10.08SOS Sverige Antonio i Östersund får ett samtal från en panikslagen pappa vars 2-åring fått ett krampanfall. Det är bråttom. Barnet börjar bli blått. I Göteborg får Annelie samtal om en överförfriskad båtburen man som löper amok i småbåtshamnen i Västerås.

11.18Draktränaren 3 Unge Hicke har vuxit upp och leder byn Berk tillsammans med Astrid. Hans vän draken Tandlöse är ledare för en grupp drakar som kallas nattfasor. När båda deras världar hotas måste de samarbeta för att rädda sina folk - och sig själva.

14.54Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

15.28Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.03Gränsbevakarna Australien I denna actionfyllda dokumentärserie får vi följa expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

16.37Gränsbevakarna Australien I denna actionfyllda dokumentärserie får vi följa expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

17.12Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

17.55Gränsbevakarna Australien Vi följer expertteamet som på flygplatser och kustremsor bevakar Australiens gränser. Varje dag arbetar de med att skydda landet från illegala invandrare, potentiella terrorister, farliga sjukdomar och droghandel.

18.24...och så kom Polly Reuben är expert på planering och riskeliminering. När hans nyblivna fru plötsligt lämnar honom för en dykinstruktör står han däremot handfallen. Men då träffar han Polly som alltid tar dagen som den kommer och aldrig planerar något.

20.00Robin Hood Robin kämpar vid kung Richards sida i strid men när kungen dör reser han tillbaka till Nottingham. Väl hemma inser han att landet hotas av fransk invasion och tar över en död adelsmans liv för att rädda engelska kronan.

23.10Alla mot alla med Filip och Fredrik Klassens ljus Jesper Rönndahl och Josefin Johansson möter den kanske lite stökiga musikerburen med Josefine Jinder och Pelle Almqvist. Kan de sina valutakoder, flintisar och keno?

00.04Beauty and the Geek Australia Hela gänget får ta över en radiostation och får sina rätta partners på en balkväll med åttiotalstema.

00.04Beauty and the Geek Australia Hela gänget får ta över en radiostation och får sina rätta partners på en balkväll med åttiotalstema.

01.30Den stora hälsoresan Efter två veckor är det dags att gå in i deffen. Deltagarna samlas för uppladdning och fredagsmys hemma hos Sofia som tar hjälp av kändiskocken Alexandra Zazzi för att få till maten så bra som möjligt.

02.37Den stora hälsoresan Magnus stöter på problem när hans fru är i Stockholm och han själv ska stå för matlagningen. Sofia är på radion tillsammans med vännen Pernilla Wahlgren som inte riktigt förstår varför Sofia utsätter sig för det strikta kostschemat.

03.37Var fan är storken? Charlotte Perrelli berättar om hur hon blev en medicinsk försökskanin under sin kamp att behålla sitt barn efter nio missfall. Hanna och Kevin får ett katastrofalt besked på ultraljudet.

04.37Ensam i vildmarken Efter en månad i vildmarken har deltagarna tappat rejält i vikt. Vädret blir hårdare för varje dag och jakten på mat mer utmanande. Nu gäller det att hålla sig frisk och stark för att orka fortsätta.

05.36Mexico Life