MENY

TV3

06.00Kids do the craziest things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna. Oavsett om de är söta, nyfikna eller bara lite galna är varje busigt litet ögonblick fångat på film.

06.25Kids do the craziest things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna. Oavsett om de är söta, nyfikna eller bara lite galna är varje busigt litet ögonblick fångat på film.

06.50The Santa Incident Efter att jultomtens släde skjuts ner under en flygtur genom militärt luftrum, blir han efterlyst och söks för förhör av ett par fanatiska agenter från säkerhetsdepartementet. Nu ligger tomtens och julens öde i nu i händerna på en ovanlig duo. Deras tro på tomten måste nu återställas med hjälp av två barn och tre nissar som har kommit till stan för att rädda en vän i nöd.

08.40Det stora experimentet I denna julkalender har den avundsjuka Professor Primus låst in vinnarna av en uppfinnartävling. Varje dag får de lösa experiment som förhoppningsvis öppnar en dörr till friheten. Hinner de hem innan jul?

09.00Det stora experimentet I denna julkalender har den avundsjuka Professor Primus låst in vinnarna av en uppfinnartävling. Varje dag får de lösa experiment som förhoppningsvis öppnar en dörr till friheten. Hinner de hem innan jul?

09.20Det stora experimentet I denna julkalender har den avundsjuka Professor Primus låst in vinnarna av en uppfinnartävling. Varje dag får de lösa experiment som förhoppningsvis öppnar en dörr till friheten. Hinner de hem innan jul?

09.35Det stora experimentet I denna julkalender har den avundsjuka Professor Primus låst in vinnarna av en uppfinnartävling. Varje dag får de lösa experiment som förhoppningsvis öppnar en dörr till friheten. Hinner de hem innan jul?

09.55Northpole Nordpolen, Jultomtens och Tomtemors hem, har vuxit till en stor stad som drivs av alla människors julglädje världen över. Men i takt med att människor blir alltför upptagna för att njuta av högtiden tillsammans hotas staden att gå under. Vem kan hjälpa till att rädda julens älskade traditioner? Kevin, en ung pojke, har kanske en chans - om han lyckas övertyga sin överbeskyddande mor, Chelsea, att återupptäcka högtidens magi.

11.45Hook Den framgångsrike och skrupellöse advokaten Peter Banning har glömt något viktigt på vägen genom karriären: att han en gång var Peter Pan och kunde konsten att flyga. När hans gamle fiende kapten Krok för bort hans barn måste han återigen ta upp striden med den gamle piraten... Text-TV s. 690.

14.30Croodarna En grottman, av den gamla skolan, måste leda sin familj genom ett farligt förhistoriskt landskap på jakt efter ett nytt hem. Den gigantiska floran och faunan är utmaning nog i sig, men riktigt komplicerat blir det när familjen får sällskap av en alarmerande modern grottman vars jakt på "framtiden" står i stark kontrast mot vår hjältes förkärlek för det förflutnas traditioner.

16.25Annie Annie, ett glatt litet barnhemsbarn som är tillräckligt tuff för att klara sig på New Yorks gator, har sen hon övergavs av sina föräldrar levt ett riktigt hundliv hos barnhemsföreståndaren miss Hannigan. Men allt förändras när den oresonlige miljardären och borgmästarkandidaten Will Stacks, tillsammans med sin briljanta sekreterare Grace och finurlige kampanjrådgivare Guy, bestämmer att han ska ta hand om Annie som en del av ett illa dolt försök att gynna borgmästarkampanjen. Will Stacks ser sig gärna som hennes skyddsängel, men Annies självsäkra personlighet och ljusa syn på livet kan snart betyda att rollerna blir ombytta.

18.55Julfritt Familjen Krank har alltid firat en julkortslik jul. Men när deras enda dotter Blair inte är hemma, lider Nora och Luther av tomt-i-boet-syndrom och beslutar sig för att hoppa över julen. Men grannarna tar julen väldigt allvarligt och gillar inte Kranks bojkott. Precis som Kranks är färdiga att ge sig av på juldagen ringer dottern och säger att hon kommer hem till jul i alla fall!

21.00Die Hard II En actionspäckad uppföljare till den Oscarnominerade filmsuccén från 1988. När den före detta New York-snuten John McClane, numera inom Los Angeles-polisen, väntar på att hämta upp sin fru på Dulles-flygplatsen i Washington, tar beväpnade män plötsligt över byggnaden. Deras mål är att rädda en knarkhandlande utländsk diktator som förs till USA för att ställas inför rätta. Och återigen befinner sig McClane i centrum av en terroristplan som bara han själv kan förhindra...

23.30Just Friends "Vän-zonen" är datinglivets absoluta skamvrå - och den är nästan omöjlig att ta sig ur! När väl en tjej har bestämt sig för att ni bara ska vara vänner reduceras du till ett fullständigt asexuellt föremål - som en lillebror eller en bordslampa. Får vi presentera Chris Bander. Highschool på nittiotalet var en pina: han var blyg, överviktig och hemligt förälskad i Jamie, hans enda kompis och en av skolans mest populära hejarklacksledare. Men när han äntligen hade lyckats samla mod nog att göra en framstöt, ville hon bara att de skulle vara vänner. I dag är Chris en läcker skivproducent i LA och kan välja bland en uppsjö av vackra och villiga tjejer. Och när han plötsligt blir strandsatt i sin gamla hemstad ser han chansen att förföra Jamie en gång för alla.

01.25På gränsen När miljardären Charles Morse kliver ombord ett litet flygplan för att resa till Alaska tillsammans med sin supermodell till flickvän och hennes fotograf anar han inte att det kommer att bli hans livs värsta resa. Det lilla planet störtar nämligen mitt ute i vildmarken och den omaka trion tvingas samarbeta för att hitta tillbaka till civilisationen. Text-TV s. 690.

03.20Northpole Nordpolen, Jultomtens och Tomtemors hem, har vuxit till en stor stad som drivs av alla människors julglädje världen över. Men i takt med att människor blir alltför upptagna för att njuta av högtiden tillsammans hotas staden att gå under. Vem kan hjälpa till att rädda julens älskade traditioner? Kevin, en ung pojke, har kanske en chans - om han lyckas övertyga sin överbeskyddande mor, Chelsea, att återupptäcka högtidens magi.

04.45Kids do the craziest things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna. Oavsett om de är söta, nyfikna eller bara lite galna är varje busigt litet ögonblick fångat på film.

05.10Pluras jul Plura har gett sig ut i Stockholms skärgård för att fira jul. Och han bjuder förstås in svenska folket i stugvärmen. I Pluras jul får vi lära oss att laga julmat på Pluras vis i sex avsnitt. Det blir klassiska och nya rätter, sill- inläggningar, nubbe och griljering av skinka. I köket får han hjälp av kända svenskar som också brinner för julmat. Välkomna till en serie med julstämning á la Plura, där vi också får lära känna både programledaren och hans gäster lite bättre.

05.35Pluras jul Plura har gett sig ut i Stockholms skärgård för att fira jul. Och han bjuder förstås in svenska folket i stugvärmen. I Pluras jul får vi lära oss att laga julmat på Pluras vis i sex avsnitt. Det blir klassiska och nya rätter, sill- inläggningar, nubbe och griljering av skinka. I köket får han hjälp av kända svenskar som också brinner för julmat. Välkomna till en serie med julstämning á la Plura, där vi också får lära känna både programledaren och hans gäster lite bättre.