MENY

TV8

06.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

07.00Buying and Selling Ensamstående mamman Jonie bor med äldsta dottern Taisha och hennes lilla dotter. Men även om Jonies hjärta har rum nog så har tyvärr inte hemmet det.

08.00Buying and Selling Francis och Juanita flyttade från Indien till Kanada för fem år sen och köpte det första huset som de hade råd med. Nu, två barn senare, drömmer de om att återförena familjen under ett och samma tak.

09.00Buying and Selling Lesley och hennes son har flyttat ihop med Ryan och hans två söner, men huset är alldeles för litet och de är desperata efter mer plats. För att kunna köpa nytt behöver de göra en helrenovering.

10.00Prestige Pantbank En blivande fitnessguru tar med James på en tur genom London i en iögonfallande superbil.

11.05Idas Fristelser En väl använd krydda i Idas kök är vanilj, och hon föredrar att använda hela vaniljstänger. I det här avsnittet visar hon hur man gör en crème brûlée.

11.35Big House, Little House I varje program har två familjer samma typ av renoveringsprojekt i sina egna hem men med två HELT olika budgetar.

12.35Otäcka odjur Brittisk komedi från 1997

14.30Burlesque Amerikanskt musikaldrama från 2010

17.00Jamie's Great Britain Jamies kulinariska resa tar honom till Englands hjärta – Midlands. Leicester blir första stopp, där han tar reda på mer om hur den brittiska imperialismen påverkat engelska matvanor.

18.00Million Dollar Listing Los Angeles Josh Altman har besök av några giganter från Chicago som är på utkik efter en snabb affär. Om Altman inte lyckas hitta deras drömhus till ett vanvettigt bra pris blir han lottlös.

19.00Doc Martin Martin bestämmer sig för att flytta från kirurgin för att ge Louisa det utrymme hon behöver.

20.00Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2006

22.00Unge Kommissarie Morse När en okänd man störtar till sin död upptäcker Morse en hemlighet med rötter i universitet, men som sträcker sig betydligt längre än så.

00.00Belle Brittiskt drama från 2013

02.00I skottlinjen Amerikanskt drama från 1993

04.20Frasier Familjen Crane plågas av märkliga mardrömmar under deras resa i bergen.

04.40Alla älskar Raymond Ray och Debra förnyar sina äktenskapslöften när de får reda på att Ray råkat spela över videobandet med deras bröllop. Del 16:24

05.05Pascals konditori Årets första arbetsdag är kommen. Pascal och hans anställda hoppas på att få en rolig start på det nya året, men inser snart att den turen har de inte.