MENY

TV8

06.00Dragons' Den

07.15Dragons' Den

08.45Home Again - Kärleken flyttar in Amerikansk komedi från 2017

11.50Undercover Boss US Dina Dwyer-Owns går undercover i företaget som hon är ordförande och VD för, The Dwyer Group. Företaget består av både byggmarknader och elbutiker, nu ska hon smälta in som en anställd.

12.55Undercover Boss US Rick Tigner, VD för Kendall-Jackson Wine Estates, den största familjeägda vinfirman i USA, går undercover.

13.55Undercover Boss US Rick Silva är VD för Checkers & Rallys, en av USAs största snabbmats-kedjor. När han nu går undercover tvingas han fatta ett drastiskt beslut på en av sina restauranger.

14.55Undercover Boss US Bernt Bodal är VD för American Seafood, inser att han inte är i form för det stenhårda arbetet ombord på fiskefartygen. Bodal når också kokpunkten när han sänks ner i en bassäng på en fabrik.

15.55Undercover Boss US Lynne Zappone, en av cheferna på en av de största snabbmatskedjorna i USA, Popeyes Louisiana Kitchen, går undercover och blir frustrerad över kundservicen.

16.55Jamie & Jimmy's Food Fight Club Komikern Jack Dee är med Jamie och Jimmy när de återskapar en fransk grillad kyckling från hans barndom.

18.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David anordnar en grillfest för deras nya familjeorienterade fastighet i Santa Monica. Flagg försöker hitta Glee-stjärnan Becca Tobin sitt drömhem i Hollywood Hills.

19.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David upplever svårigheter med fastigheten i Santa Monica, när säljarna har sina egna idéer om priset och om vilka köparna ska vara. Tracy visar att hon kan dominera andra marknader.

20.00Morden i Midsomer Simon Bright kropp hittas i en bil från andra världskriget. Det som till en början ser ut som självmord är inte det, eftersom bevisen tyder på att han blev slagen i huvudet innan han dog.

22.00Morden i Midsomer Faith Alexander anländer till Midsomer Deverell och får reda på att hennes farbror har försvunnit och att han har berättat för alla att hon har dött.

00.15Hope Springs Amerikansk romantisk komedi från 2012

02.25Julie & Julia Amerikansk dramakomedi från 2009

05.00Undercover Boss US VDn för Diamond Resorts International arbetar undercover på sitt företag. Han jobbar bland annat på telefoncentret, där han blir frustrerad över situationens tillstånd och avslöjar sin identitet.

05.00Undercover Boss US VDn för Diamond Resorts International arbetar undercover på sitt företag. Han jobbar bland annat på telefoncentret, där han blir frustrerad över situationens tillstånd och avslöjar sin identitet.