MENY

TV8

06.00The Deed Annes spirande fastighetskarriär får ett enormt bakslag efter en personlig tragedi. Hon hoppas att en nedgången stuga i ett av New Orleans hetaste områden kommer få henne tillbaka på banan.

07.00The Deed För tio år sen satsade Emanuel och Tonya allt på ett fallfärdigt hus som de vill fixa till, sälja och göra vinst på, men banken ville inte låna ut de pengar som behövdes.

08.00Dragons' Den En entreprenör som jobbar med grönt te vill ha grönt ljus från drakarna.

09.20Nio månader Amerikansk komedi från 1995

11.30Home Again - Kärleken flyttar in Amerikansk komedi från 2017

13.35Nigella: At My Table Nigella delar med sig av både nya upptäckter och gamla klassiker. Vad sägs om en turkisk-inspirerad äggrätt eller mer traditionella favoriter?

14.15Nigella: At My Table Nigella lagar bland annat en glasskaka med passionsfrukt. Den är en dröm att äta och lätt att göra.

14.55Nigella: At My Table Fantastiska rätter lagas, inklusive Nigellas chokladmousse och hennes morotskaka med ingefära och valnöt – rätter som faller både vänner och familj i smaken.

15.35Nigella: At My Table Några av Nigellas favoriter lagas, bland annat en sötpotatiscurry och hennes koriander- och jalapeño-salsa.

16.15Nigella: At My Table Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.

17.00Nigella: At My Table Perfekta recept för ett avslappnat avslut på dagen. Till exempel en värmande kycklingsoppa med röda vindruvor och en pasta med musslor.

17.40Jamie's Easy Meals For Every Day Den här veckan gör Jamie en riktigt häpnadsväckande maträtt - blomkålsrispaj - och delar med sig av sin idé för att förhöja den enkla laxfilén med sin version av en läcker Cajun-kryddad po'boy.

18.15Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie visar oss sina läckra fyllda paprikor, som serveras på en kraftig gryta av svarta bönor, med avokado och fetaost.

18.50Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie inleder den här veckan med en aptitretande kycklingrätt som serveras med hans speciella bakade bönor.

19.25Jamie's Easy Meals For Every Day Jamie visar oss en superenkel, smakfylld risrätt med chorizo och räkor, och Buddy gör delar med sig av sina chokladdoppade jordgubbar och körsbär.

20.00Morden i Midsomer Zoe Stock tror sig bevittna hur en kvinna drunknar i floden. När polisen anländer finns inget som stödjer hennes historia, men Barnaby erinrar sig identiska omständigheter arton år tidigare.

22.05Morden i Midsomer Invånarna i Midsomer firar den lokala boxaren John Kensellas framgångar. Men gästerna har alla olika intressen i matchen och det hela slutar med ett mord som Barnaby får i uppdrag att utreda.

00.15The Call Amerikansk thriller från 2013

02.05The Seagull Amerikansk komedi från 2018

02.45Den svarta dahlian Amerikansk thriller från 2006

04.45En plats på landet Margherita Taylor är i Yorkshire Dales med en pensionerad rektor som har 400 000 pund att spendera på hennes flytt till landet.

05.35Idas Fristelser En väl använd krydda i Idas kök är vanilj, och hon föredrar att använda hela vaniljstänger. I det här avsnittet visar hon hur man gör en crème brûlée.