MENY

TV8

06.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

06.50Alex Polizzi Dream Hotel Brittisk reality från 2017

07.45Skärgårdsdröm I åttonde avsnittet av Skärgårdsdröm rycker Madeleine in för att hjälpa Lars från Stockholm att hitta drömhuset i skärgården. Han vill ha ett modernt hus med egen brygga och lättskött tomt med båtavstånd från Stockholm.

08.30Buying and Selling Laurie och Johns hem har funnits i familjen i generationer och är tänkt att fungera som allas besparingar. Nu är Lauries föräldrar redo för pension, så är det dags att sälja huset och fördela vinsten.

09.25Buying and Selling När Denise och Gus flyttade in i sitt hem var det bara de två. Men 12 år och tre barn senare räcker inte ytan längre, och det är dags att flytta till något större.

10.25Buying and Selling Med fyra barn och två packade karriärer är Chris och Stephanies hem belägrat av saker. Familjen letar efter ett rymligare hem, men med deras fullt av prylar och halvfärdiga projekt sitter de fast.

11.25Buying and Selling Renee och Brent bor i ett stilla område, men i deras lilla hem råder kaos. Med tre aktiva pojkar i huset är de i desperat behov av något större, men de har inte råd att flytta innan de renoverat.

13.25OSL 24-7 En man som dömts för organiserad brottslighet transporteras tillbaka till sitt hemland av polisen. Tullmyndigheten beslagtar en större mängd torkad Khat.

13.55Big House, Little House Två systrar planerar att skapa ett modernt studentboende för 100 000 pund mendan i sydöstra London görs en tvårummare om till ett familjeboende för 35 000 pund.

15.00Det kan hända dig Amerikansk romantisk komedi från 1994

17.00Jamie's American Road Trip Jamie besöker Los Angeles, hemstad för de mexikansk-amerikanska smakerna och känt för problem med droger, gäng och våld.

18.00Million Dollar Listing Los Angeles Josh Altman krigar mot sin egen kund om en fastighet på 20 miljoner dollar. Madsion hjälper en kund att gå ner i storlek på boende.

19.00Doc Martin Brittisk komediserie från 2013

20.00Morden i Midsomer Brittisk deckarserie från 2006

22.00The Danish Girl Brittisk drama från 2015

00.20Ett rum med utsikt Brittisk oscarsbelönad dramakomedi från 1985

02.40Alla älskar Raymond När Marie får reda på att Ray ordnat en stor föräldrafri fest för 20 år sedan blir hon ledsen och besviken...

03.05Frasier Onöjd med Frasiers begynnande relation med Julia, ändrar Roz sitt beslut om att lämna radiostationen och utfärdar ett ultimatum till Frasier istället.

03.30Frasier Bebe lurar in Frasier på dåliga banor efter att hon avslöjat att hon är agent åt Dr. Phil McGraw.

03.55Frasier Julia avslutar sin affär med Frasiers revisor Avery och bryter sig in på hans kontor för att stjäla tillbaka en del av hennes egna arbete.

04.15Idas Fristelser Ida har fått dille på citron och hon bakar friska sötsaker med citron i. Resultatet är en saftig citrontårta och inte minst, läckra macarons med citronkräm.

04.15Idas Fristelser Ida har fått dille på citron och hon bakar friska sötsaker med citron i. Resultatet är en saftig citrontårta och inte minst, läckra macarons med citronkräm.

04.40Idas Fristelser Det finns många olika chokladkakor – men den fantastiska Devils Food-kakan som Ida bakar idag är verkligen crème de la crème av chokladkakor.

04.40Idas Fristelser Det finns många olika chokladkakor – men den fantastiska Devils Food-kakan som Ida bakar idag är verkligen crème de la crème av chokladkakor.

05.05Pascals konditori Medan Pascal är på semester i Frankrike är 22-årige Mathrurin chef i hans ställe, och får bestämma över konditorer som är både äldre och mer erfarna än han själv.