MENY

TV6

06.00Frasier Familjen Crane plågas av märkliga mardrömmar under deras resa i bergen.

06.25Frasier Frasier får ett samtal från en lyssnare och förstår hennes upphetsning kring kleptomani. Senare, när han hjälper sin granne att byta en glödlampa blir terapeuten själv en tjuv.

06.50Knight Rider På väg för att hämta ut sin smoking stöter Michael på ynglingen Tino som just har stulit en guldklocka från tre bankrånare.

07.40My Name Is Earl Randy får en romantisk relation med en kattälskare som heter Judy trots att han är allergisk mot katter.

08.052 1/2 män Walden och Zoey är med om en nära-döden-upplevelse, vilket påverkar deras förhållande. Samtidigt undrar Alan om Lyndsey har alkoholproblem.

08.302 1/2 män Stridigheterna förvärras när Waldens tidigare affärspartner (Patton Oswalt) dyker upp i hopp om att sluta fred

09.002 1/2 män Alan och Lyndsey presenterar sina mödrar för varandra, medan Jake och Eldridge ber Walden att skjutsa dem till sin gymnasiefest.

09.302 1/2 män Walden gissar att Zoey kommer att bli rejält upprörd när hon får veta att han ska arbeta tillsammans med Bridget. Samtidigt måste Alan och Lyndsey försöka smälta det faktum att deras föräldrar nu dejtar varandra.

10.00Lethal Weapon Amerikansk actionserie från 2016

11.00Buffy the Vampire Slayer Ett gäng livsfarliga varelser som skulle kunna höra hemma i en saga stjäl invånarnas röster.

12.00Buffy the Vampire Slayer Buffy försöker sätta stopp för demoner som är fast beslutna att orsaka en apokalyps genom att öppna helvetesgapet.

13.00NCIS: Los Angeles En pensionerad CIA-agent blir mördad och teamet måste fråga ut Hetty om hennes förhållande till mannen.

14.00NCIS: Los Angeles NCIS-teamet utreder ett rån som kan ha kopplingar till terrorism. Kensi är tvungen att arbeta tillsammans med Granger medan Deeks vittnar i rätten.

15.00NCIS: Los Angeles Teamet har tagit semester, men Callen, Sam, Kensi och Deeks är vid havet för att lösa mordet på en död NCIS-agent. Samtidigt håller Eric och Nell ställningarna på kontoret.

16.00Last Man on Earth Tandy försöker få kontroll över en ny situation som har uppstått i gruppen. Carol fattar misstankar mot Todds beteende.

16.30Last Man on Earth Gruppen anordnar en stor fest för att fira alla högtider, men ett bråk mellan Tandy och Todd riskerar att förstöra stämningen.

17.00Ink Master En Flash-utmaning testar deltagarnas användning för färg. En föredetta deltagare återvänder till tävlingen och lägger till ytterligare en tvist.

18.00Superstore Efter ett uppenbart rån gör Dina en stor undersökning i hela affären vilket stör allas Halloweenplaner. Jonah och Cheyenne försöker bli vänner och Garrett försöker försvara sig när Dina kommer med sina stöldanklagelser.

18.30Superstore Cloud 9 blir en officiell vallokal och Mateo försöker dölja sin odokumenterade civilstatus.

19.00Kevin Can Wait Kevins erbjudande att hjälpa Kendra och Chale att köpa Enzos äventyras när han vägrar att vara en tystpartner.

19.30Kevin Can Wait Kevin ignorerar Vanessas varningar och uppträder med sitt gamla band på Enzos.

20.00Magnum P.I. Magnum låtsas vara läkare i en dejtingapp för att hitta en mördare som utnyttjar rika och välbärgade män.

21.00Transcendence Amerikanskt drama från 2014

23.20R.I.P.D. Amerikansk action från 2013

01.05Möhippan Amerikansk komedi från 2012

02.50Wrong Turn 6: Last Resort Amerikanskt skräck från 2014

04.20The Brave Efter att ha fått information om att Ranier Boothe, en storspelare i den internationella vapenhandeln, kommer att besöka Mexico, tar Patricia ett kontroversiellt beslut som kan leda till ett genombrott.

05.10Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.

05.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.