MENY

TV6

06.00Frasier Frasier och Niles måste lära sig att cykla för första gången i deras liv då de ska vara med på KACLs Bike-a-thon.

06.25Frasier Kennys skilsmässa är klar och han börjar inse att hans fru aldrig kommer tillbaka. När Frasier föreslår att han träffar en psykolog vill Kenny att Frasier ska vara det.

06.50Knight Rider Flera traktorer och stora maskiner har blivit stulna och Michael och K.I.T.T. utreder.

07.40My Name Is Earl När Joy är gravid igen blickar Earl tillbaka på när Earl Jr. föddes och inser att hans far ligger bakom en av Earls första riktigt goda gärningar.

08.052 1/2 män I säsongsfinalen dejtar Walden en 22-årig tjej, men inser att han är mer intresserad av hennes mycket äldre släkting. Samtidigt reser Alan och Jake bort för att komma varandra närmare.

08.302 1/2 män I säsongspremiären får sig Walden en överraskning när Charlies okända dotter (Amber Tamblyn) plötsligt dyker upp. Alan är lika förvånad, speciellt när han ser hur mycket hon liknar Charlie.

09.002 1/2 män Jenny flyttar in hos Evelyn för att ta hänsyn till Waldens känslor. Alan tar sig en tätatät med Lyndsey, trots att hon dejtar någon annan.

09.302 1/2 män Berta gör illa ryggen på jobbet och hamnar i bråk med Walden angående sin pension. Snart därefter bestämmer hon sig för att säga upp sig.

10.00Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

10.30Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

11.00Buffy the Vampire Slayer Det är halloween och Buffy och gänget köper dräkter i en ovanlig affär vars kunder förvandlas till det som de är utklädda till.

12.00Buffy the Vampire Slayer Buffy luras av ett gäng gothare som hoppas på att Spike ska göra dem till vampyrer om de ger honom vampyrdödaren.

13.00Tattoo Fixers Sketch träffar Amber vars kärlek till såpoperor har gått lite för långt.

14.00Tattoo Fixers Belieber Nathan bestämmer sig att det är dags för Sketch att ta bort hans pinsamma idoltattuering och Jay tar hand om en dåligt tattuering av sin idol.

15.00Face Off Den Oscarsvinnande makeup artisen Robin Matthew bedömer deltagarnas resultat i Foundation Challange.

16.00Ink Master Tävlingsnerverna är spända när deltagarna ska göra sina kaxigaste tattuering. Rivalisernade allianser tävlar om makten.

18.00Lethal Weapon Murtaugh och Riggs utreder den mystiska döden av en känd sångares livvakt. Murtaugh vänder sig till sin dotter Riana för att lära sig mer om artistens bakgrund.

19.00Superstore Mateos odokumenterade status hotar hans förflyttning till en annan butik. Amy och Glenn får problem med internet.

19.30Superstore När Glenn tar med sina fosterbarn till butiken utvecklar Jonah känslor för ett utav dem.

20.00Simpsons När Bart skriver ordspråk på T-shirts får han Goos Gladwells, en presententreprenör, uppmärksamhet och blir snart en T-shirt mogul.

20.30Simpsons Homer går till Kanada med Apu och Ned för att köpa Grampas medicinering, men de tre har problem att komma hem eftersom gränsvakten tycker att Apu är en terrorist.

21.00Hancock Amerikansk action från 2008

22.55Seventh Son Amerikansk action från 2014

01.00X-Men: The Last Stand USA, superhjältar/äventyr, 2006

03.05The Brave Efter att ha gått från uppdrag till uppdrag för att hålla världen säker, står nu teamet inför en situation som slår dem mer personligt.

03.55Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2012

04.20Bilbaronen i Las Vegas Amerikansk realityserie från 2012

04.45Last Man on Earth Carol får spel när hon inser att hennes en vecka gamla spädbarn kan bli helt ensamma i världen och utser Jasper till framtida friare åt en av döttrarna.

04.45Last Man on Earth Carol får spel när hon inser att hennes en vecka gamla spädbarn kan bli helt ensamma i världen och utser Jasper till framtida friare åt en av döttrarna.

05.10Last Man on Earth I jakten på den försvunne Jasper stöter Tandy och Todd på en man som bott i ett mexikanskt fängelse sedan viruset kom. Mannens mystiska förflutna kan emellertid försätta hela gruppen i stor fara.

05.10Last Man on Earth I jakten på den försvunne Jasper stöter Tandy och Todd på en man som bott i ett mexikanskt fängelse sedan viruset kom. Mannens mystiska förflutna kan emellertid försätta hela gruppen i stor fara.

05.30Border Security: America's Front Line I den här serien får vi följa de amerikanska gränsvakterna i deras jakt på olagligheter.