MENY

TV6

06.00Simpsons Halloween-avsnitt med Jerry Springer som gäst i Springfield.

06.30Simpsons Homer blir tjenis med en grupp hollywoodkändisar som är i Springfield på besök. Han lovar att inte basunera ut att de är i stan. Kim Basinger och Alec Baldwin med flera gästar programmet.

07.00Simpsons Homer får veta att hans mor var en hippie och han finner goda skäl till att själv utvecklas lite åt det hållet.

07.30Simpsons Lisa genomlider svåra samvetskval efter att ha fuskat på ett prov.

08.00Simpsons Homer erbjuder sig att donera en njure till sin svårt sjuke far - tills han upptäcker att det sätter hans eget liv i fara.

08.30Simpsons När Homer och Marge går vilse i en isig vildmark måste de pressa sig själva till sina gränser för att överleva.

09.00Just Shoot Me! Jack anställer en personlig assistent. Kenny och Nina försöker sluta röka.

09.30A.P. Bio Jack är chockerad över att han inte kom med på topp-10-listan över Toledos 100 bästa ungkarlar, medan Durbin gjorde det.

10.00Alone En allvarlig brist på mat tar hårt på de återstående deltagarna. Många av dem har inte ätit på flera dagar och det börjar försämra deras mentala och fysiska förmåga.

11.00Alone Trots sina ansträngningar kämpar många av deltagarna fortfarande mot sviktande hunger och svält. Precis när några hittar mat, hotar en storm som närmar sig deras överlevnadsplaner.

12.00Alone Känslorna går i vågor för de återstående deltagarna när de kämpar för att anpassa sig till öns svårigheter. En deltagare kämpar med ensamheten och överväger att ge upp.

13.00Jay Leno's Garage Vad gör en bil riktigt häftig? Det svarar skådespelaren Josh Duhamel på medan han kör Jays Corvette från 1963, och därefter kör ett lopp i den nya ZR1.

14.00Jay Leno's Garage Ken Block visar upp sitt rallyområde i Utah och tar med Jay på en tur i sin galna Grupp B-bil. Jay och bloggaren Matt Farah lär sig också lite mer om racing på Dirt Fish-rallyskolan i Seattle.

15.00Face Off I den här veckans utmaning väljer artisterna en riktig inspelning från rymden och använder dem som inspiration för sina egna roliga och vänliga utomjordingar.

16.00Young Rock Hawaii, 1982: Medan Ata förbereder sig för sin Star Search-audition tar Rocky till en oortodox metod för att hjälpa Dewey att ta itu med några mobbare.

16.30Young Rock Miami, 1990-talet. Efter en förödande skada under sitt första år på college följer vi Dwayne när han försöker få igång sin fotbollskarriär igen.

18.00Måndag hela veckan Amerikansk romantisk komedi från 1993

20.00S.W.A.T. En serie väpnade rån gör att S.W.A.T. hamnar i konflikt med en grannskapsvakt på nätet. Street kämpar med tragiska nyheter medan Hondo kämpar för att behålla sitt jobb.

21.00Svenska fall I maj 2017 påträffas småbarnspappan Filip Viking skjuten i Katrineholm. Vittnen rusar fram och i samband med försöken att rädda Filips liv hinner de se en lång svartklädd man springa från platsen.

22.00Magnum P.I. Shammy ber Magnum och Higgins att hitta hans försvunna vän, en hemlös veteran. T.C. försöker också få Cade att återvända till skolan, men får snabbt veta att det inte är så enkelt.

23.00American Sniper Amerikansk drama från 2014

01.45På heder och samvete Amerikanskt drama från 1992

04.35Running Wild with Bear Grylls Derek Hough följer med Bear på ett äventyr genom de bulgariska alperna. Men det är Bears överraskande, dödsföraktande final som kommer att sätta Derek på prov som aldrig förr.

04.35Running Wild with Bear Grylls Derek Hough följer med Bear på ett äventyr genom de bulgariska alperna. Men det är Bears överraskande, dödsföraktande final som kommer att sätta Derek på prov som aldrig förr.

05.30Family Guy Peter övertalar Brian att flytta ihop med Jilian. Även Stewie flyttar in men börjar plötsligt lägga sin i deras förhållande.