MENY

TV6

06.00Superstore Glenn och Dina erbjuder de anställda amnesti för alla dåliga saker de bekänner och Garrett och Cheyenne bestämmer sig för att dra fördel av det.

06.25Chevaleresk Nu är det dags för Måns och Wiberg att besöka norra Norrland. Där testar duon snabba färdmedel och provar fiskelyckan på isarna.

06.50Just Shoot Me! Maya blir förtjust i sonen till en gammal familjevän och Jack blir orolig över att sonen skulle kunna vara Mayas bror.

07.102 1/2 män Alan överväger att gå i pension när Evelyn meddelar att hon kommer att ansvara för utgifterna rörande Jakes skolgång.

07.352 1/2 män Charlie omvärderar sitt vilda leverne efter en väns död.

08.00Brooklyn Nine-Nine Holt är skyldig Seamus Murphy en tjänst så polisdistriktet försöker hitta en kryphål åt befälhavaren så han kan hålla sitt löfte utan att bryta lagen.

08.25Brooklyn Nine-Nine Efter att Seamus hotar Kevin gör Holt en plan för att gömma honom och med Jake som vakt.

08.55My Name Is Earl När Mr Turtle hittar hem igen efter att ha varit försvunnen bestämmer sig Earl för att ta honom till Darnell, som nu bor i ett exklusivt samhälle med sin familj, tack vare vittnesskyddet.

09.25My Name Is Earl Darnells frånvarande pappa anländer till Camden och hävdar att han har kommit för att gottgöra sin son. Earl och Randy misstänker att allt inte står rätt till och varnar Joy och Darnell.

09.55Simpsons I en magisk värld förvandlas Marges mamma till en vålnad och Homer tvingar Lisa att använda sig av otillåtna krafter för att rädda henne. Homer startar ett feodalt uppror för att rädda sin kidnappade syster.

10.25Man With a Plan Adam försöker organisera en födelsedagsmiddag för Andi och upptäcker att det inte alltid är så lätta att hantera alla gäster.

10.50Man With a Plan Adam och Andi råkar förlora film på en intim stund de råkade spela in och måste hitta det innan någon annan gör det.

11.202 1/2 män Alan attraheras av sin receptionist medan Charlie och Jake tävlar om en servitris.

11.502 1/2 män Alan upptäcker att Judith är gravid och är övertygad om att han är fadern.

12.20Nitro Circus: All Access Nitro Circus All Acccess är din biljett bakom kulisserna för att träffa de nya stjärnorna på Nitro Circus himlen.

12.50Big Amerikansk dramakomedi från 1988

15.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

16.00Bilprovningen Brandkåren kommer för att besikta sin skylift och Bosse och Fredrik får ta en titt på stationen från ovan. Stamkunden Kjell bjuder in till sin mack och verkstad i Habo.

17.00Brooklyn Nine-Nine Holt och Jake utreder ett fall på Kevins universitet. På stationen tar Terry och Amy med alla ut på lunch.

17.30Impractical Jokers Killarna frågar anställda saker som inte är HR-vänliga.

18.00Magnum P.I. Magnum och Higgins chockas när hennes f.d. kollega från M16 dyker upp med en skottskada och nyheter om att “the Viper” är tillbaka på Oahu.

19.00Lingonligan En viss Henrik Larsson erbjuder sina tjänster i Vinninge BK och maktbalansen i laget förändras. Kroyf som är van att står i strålkastarljuset får ta ett steg tillbaka.

19.30Lingonligan När det står klart att vinningehataren Reine ska döma nästa match, förbereder sig laget för en förlust.

20.00Carter En reklamfilm med stor budget ska spelas in i Bishop, och Carter ska vara med i den tillsammans med en populär japansk maskot. När den älskade maskoten dör blir alla chockade.

21.00Benknäckargänget - krossa dem Amerikansk action/komedi från 2005

23.20Blade Runner 2049 USA, science fiction/drama, 2017

02.35Looper Amerikansk action från 2012

04.40Midnight Texas I kölvattnet av tragedin svär Manfred att hämnas. Kai ger Patience ett ultimatum.

05.25American Dad Francine är värd för en middag, trots att en seriemördare som riktar in sig på middagar terroriserar staden. Under middagen börjar gästerna mystiskt att försvinna.