MENY

TV6

06.00Simpsons Familjen vinner en flygresa till skatteparadiset Delaware men Homer vägrar skatta för biljetten. Istället åker de tåg och träffar på en statare som berättar roliga historier om familjemedlemmarna.

06.25Simpsons Bart blir tagen på bar gärning då han kör polischefens bil. Hans straff blir att vakta Homer dygnet runt.

06.50Simpsons Moe gör om sitt hak till något riktigt exklusivt, men Homer och de andra trivs inte alls där. Vänskapen med Moe är inte vad den har varit...

07.15Kevin Can Wait Kevin och Vanessa är oroliga för att bli stämda efter att Rootger skadat sig på jobbet.

07.40Kevin Can Wait Kevin insisterar på att han klarar av att laga en hel Thanksgiving-middag åt familjen och Vanessa. Men inser att han tagit sig vatten över huvudet, och ber sin flirtiga granne om hjälp.

08.05My Name Is Earl Medan Earl är upptagen med att planera en Halloweenfest för Dodge och Earl Jr, blir Randy vän med Catalinas brorson som är på besök.

08.30My Name Is Earl Joy blir besatt av tanken att vinna en vetenskapsmässa så att hon kan köpa något speciellt för prispengarna.

09.00Pawn Stars Ett Line Drive flipperspel kommer in i butiken, kommer Corey få det bästa resultatet eller kommer det vara game over?

09.30Pawn Stars Konsertaffisher signerade av ingen mindre än Johnny Cash och Stevie Ray Vaughn rockar in och vecklas ut i butiken.

10.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

11.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

12.00Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

13.00Just Shoot Me! Elliott känner press från Jack och bestämmer sig för att fråga Maya om hon vill bli hans fru.

13.30Impractical Jokers Killarna frågar anställda saker som inte är HR-vänliga.

14.00Impractical Jokers Killarna delar med sig av lite vilseledande information om flygning.

15.00Man With a Plan När Adam insisterar på att det är ok att spela ett spratt på andra planerar Andi ett spratt på honom för att lära honom en läxa.

15.30Man With a Plan När Adam får reda på att Andi undanhåller information för hans eget bästa blir han fast besluten om att ta reda vad det är.

16.00Great News Carol börjar förstå att hon har lite för mycket julkänsla och har börjat driva alla runt omkring henne till vansinne.

16.30Great News Carol och Chuck tycker inte att de behöver delta i någon känslighetsutbildning.

17.30Fresh Off the Boat Amerikansk dramakomedi från 2015

18.00Lethal Weapon Murtaugh är på tunn is med Trish, Riggs blir oväntat vän med Ruthie, och kapten Avery återförenas med en bekant från universitetet som har viktig information om ett fall.

19.00Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy utreder ett svårt fall om sexuella övergrepp där ord står mot ord. Holt blir misstänksam när han hör att hans ärkefiende dött under en fångtransport.

19.30Brooklyn Nine-Nine Jake hjälper Amy navigera den komplicerade relationen hon har med sin bror David. Charles adderar lite drama i ett undercover-uppdrag som involverar Terry och Holt.

20.00Simpsons En hemvideo från Marges barndom visas på Springfields filmkväll och Marge blir deprimerad av det.

20.30Simpsons Homer vill hämnas på Cletus efter att han kilat i bilkön och Marge, Lisa och Bart börjar berätta historier för att lugna honom och få honom på andra tankar.

21.00Gods of Egypt Amerikansk action från 2016

23.3021 and Over Brittisk komedi från 2013

01.25Spy Amerikansk actionkomedi från 2015

03.30Fifty Shades of Black Amerikansk komedi från 2016

05.00Cops I den här programserien får vi se den amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

05.25Fresh Off the Boat Amerikansk dramakomedi från 2015

05.25Fresh Off the Boat Amerikansk dramakomedi från 2015