MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Efter att ha glömt en viktigt möte låtsat Finch vara Jack.

06.25Just Shoot Me! Vicki fundera på att gå tillbaka till sitt jobb som hårstylist men hon behöver komma på hur hon ska berätta det för Jack.

06.50Just Shoot Me! Maya misslyckas med att hejda en bojkott av tidningen, men Jack lyckas genom att gå till sängs med den feministiska organisationens ledare.

07.20Just Shoot Me! På en återträff tävlar Finch och hans barndomsvän om den tjej de såg upp till i high school.

07.50Community Ett tak kollapsar under vikten av fyra årtionden med strandade frisbees. "Frankie" tar över som ekonomichef på Greendale.

08.25Community Efter att ha köpt ett virtuell verklighetsprogram riskerar skolan att gå i konkurs, och Jeff måste hitta programmets skapare för att rädda Greendale.

09.00Buffy the Vampire Slayer Alla hjärtans dag närmar sig och Xander försöker att få sitt på det torra genom att använda sig av trollkonster, men det slutar med att han får för mycket av det goda.

10.00Buffy the Vampire Slayer Angel ger sig på Buffy och hennes vänner, medan Jenny försöker hitta ett sätt att göra så att han får tillbaka sin själ.

10.55Buffy the Vampire Slayer Buffy får influensa och hamnar på ett sjukhus där hon kämpar mot en demon som suger livet ur sjuka barn.

11.55Pawn Stars En specialtillverkad dubbel-gitarr får pantstjärnorna att rocka loss.

12.25Pawn Stars Ett signerat Led Zeppelin-album kan slå nya rekord i butiken.

12.50Frusna vägar Kent får larm om en man som i panik har försökt att få stopp på sin bil som helt tappat fäste i en glashal backe. I Umeå kommer Mattias till en lastbil som kört av vägen.

13.50Frusna vägar Snö och is orsakar problem för våra bilister och utanför Umeå åker Rickard på en allvarlig olycka där två killar har voltat med sin bil. I Örnsköldsvik träffar vi vår nya bärgare Sandra.

14.55Ink Master Lagarbete blir viktigt i en Flash Challenge med glasmålningar. Konstnärerna skapar sedan stentatueringar varpå en av dem bryter ihop under trycket.

15.55Young Rock Pennsylvania, 1987. Dwayne låtsas vara rik för att imponera på den populära tjejen Karen, men en dejt till Rockys brottningsmatch på loppmarknaden riskerar att avslöja sanningen.

17.30Polisskolan Amerikansk komedi från 1984

19.30Young Rock Hawaii, 1982. När flera brottare hoppar av från Lias Battle Royal misstänker hon att det är en rivaliserande promotors fel.

20.00Simpsons Det udda paret Skinner och Chalmers ger sig ut på en 120 mil lång bilresa till Cincinnati.

20.30Family Guy Säsong 20 av “Family Guy” är knasigare än någonsin. Med Peter och Lois i täten av sin familj och sina vänner i de mest löjliga situationer slutar gapskratten aldrig att komma.

21.00Once Upon a Time in Venice Amerikansk action från 2017

23.00Dödligt vapen 3 Amerikansk action från 1992

01.25Ride Along Amerikansk kriminalkomedi från 2014

03.30Unforgettable Carries goda minne är oumbärligt när en mordplats exploderar, endast några ögonblick efter att hon har fått en skymt av rummet.

04.25Bear's Mission with... Rob Brydon följer med Bear Grylls på ett äventyr som han aldrig kommer att glömma när han tar sig an ett uppdrag bland Snowdonias berg.

04.25Bear's Mission with... Rob Brydon följer med Bear Grylls på ett äventyr som han aldrig kommer att glömma när han tar sig an ett uppdrag bland Snowdonias berg.

05.25Seinfeld Hela gänget ska gå på bio men allt går fel. Tid, plats och film - det är mycket som ska koordineras.