MENY

TV6

06.00Simpsons Homer vill hämnas på Cletus efter att han kilat i bilkön och Marge, Lisa och Bart börjar berätta historier för att lugna honom och få honom på andra tankar.

06.25Just Shoot Me! Finch hämnas efter att ha fått en mesig julklapp.

06.50Just Shoot Me! Maya försöker övertyga Elliott att hans långsamma bror är en fake.

07.15Community Skolåret lider mot sitt slut och grupperna börjar att arbeta på sitt sista antropologiprojekt. De minns sina delade erfarenheter och Troys apa gör ett gästframträdande.

07.40Community Shirley får födslovärkar mitt under examen, och Jeff och Britta hjälper henne. Chang är nervös inför barnets ankomst. Skolan håller matfestival på parkeringsplatsen och uppror utbryter.

08.05My Name Is Earl Earl är ute från fängelset och både pank och hemlös. Så när han ser att Ralph lever det goda livet genom att göra dåliga saker, deklarerar han att det inte finns någon karma och kastar bort sin lista.

08.35My Name Is Earl Earl hamnar i koma efter att ha blivit påkörd av en bil. Randy stjäl en ambulans för att få honom till sjukhuset, men att komma dit visar sig vara både svårt och komplicerat.

09.05Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

10.05Brit Cops Om polisernas vardag i Storbritannien. Se hur det går till när ordningsmakten skyddar allmänheten från både farliga brottslingar och harmlösa småskurkar.

11.05Brooklyn Nine-Nine Patrullen deltar i tävlingen om bäst klädda detektiver i årets Halloweentillställning.

11.35Brooklyn Nine-Nine Rosa och Pimento bestämmer sig för att gifta sig vilket leder till att hela avdelningen förbereder sig för deras giftemål under Amy´s ledning. Jake och Gina letar febrilt efter Pimentos mormors rubinörhängen.

12.05Simpsons Lisa gör en dokumentärfilm om sin familj som en del av ett skolprojekt. Rektorn blir så imponerad att han försöker få Lisa att ställa upp på en filmfestival.

12.35Simpsons När Homers mamma dör drabbas Homer av dåligt samvete för att han inte berättat för sin mamma hur mycket han älskat henne.

13.05Simpsons En hemvideo från Marges barndom visas på Springfields filmkväll och Marge blir deprimerad av det.

13.30Just Shoot Me! Jack blir upprörd när han petas bort från listan över New Yorks mest inflytelserika personer. Skådisen Mark Hamill stalkar Finch.

14.00Just Shoot Me! Jack strävan att bli känd slår tillbaka efter att han döpt en park efter sig själv.

14.30Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

15.00Men at Work Amerikansk komediserie från 2012

15.30The Mick En av de populära barnen i Chips klass kommer för att sova över.

16.00The Mick Mickey bestämmer sig för att avråda Sabrina från att göra en bröstoperation genom att göra ett offentligt test.

16.30Brooklyn Nine-Nine Jake hjälper Rosa att berätta den stora nyheten för hennes föräldrar.

17.00Impractical Jokers Killarna tävlar mot varandra med hjälp av fokusgrupper.

17.30Impractical Jokers Killarna ställer upp i en matturnering.

18.00A.P. Bio Jack sätter studenterna på ett hämnduppdrag. Samtidigt vill rektorns sekreterare att Jack ska baka till den årliga kakförsäljningen.

18.30A.P. Bio Jack hamnar i en dispyt med Marcus, ordförande för elevrådet. Marcus vägrar backa och situationen eskalerar.

19.00Lethal Weapon Cole kommer i julstämning inför sin första jul med Maya. Samtidigt hoppas Murtaugh att han kan övertyga RJ till att komma hem över julen.

20.00Simpsons Under en gatufestival upptäcker flera i staden att de har blivit bestulna av en ficktjuv. När fel man hamnar i fängelse, är det upp till polischefen Wiggum att rentvå hans namn och fånga den skyldige.

20.30Family Guy När Stewie får en deltagningsmedalj på förskolan, ifrågasätter han allt han tidigare tror sig ha vunnit. Peter orsakar ett bråk mellan Lois föräldrar och måste reparera skadan.

21.00Exodus: Gods and Kings Amerikansk action från 2014

00.10Let's Be Cops Amerikansk komedi från 2014

02.15Risen USA, historiskt drama, 2016

04.05Bordertown Gerts ohälsosamma matvanor gör att hon får en hjärtinfarkt under "Little Miss Mexicania Pageant". Eftersom de inte har råd med operationen i Amerika tar Bud med henne över gränsen till Mexiko.

04.25Ink Master De fyra kvarstående tatueringsstudiorna kämpar mot varandra i ett tatueringsmaraton.

05.10The Strain Amerikansk dramaserie från 2016