MENY

Viasat Film

07.00Smurfs: The Lost Village A mysterious map sets Smurfette and her best friends Brainy, Clumsy and Hefty on an exciting and thrilling race through the Forbidden Forest filled with magical creatures to find a mysterious lost village before the evil wizard caramel does.

09.00Before I Fall En populär, självisk gymnasieelev återupplever samma dag, om och om igen, vilket alltid slutar på samma sätt—i en dödlig bilolycka. Med tiden måste hon lära sig hur hon kan förebygga olyckan samtidigt som hon blir en bättre och mer älskvärd person till de omkring henne.

10.45Gold Kenny Wells (Matthew McConaughey) har ärvt ett företag som sysslar med guldutvinning, men framtiden ser inte ljus ut. Den ivriga geologen Michael Acosta (Èdgar Ramírez) övertalar honom till att öppna en gruva i Indonesiens djungel. Kenny drabbas dock av malaria och blir sängliggande i flera dagar. När han har återhämtat sig berättar Michael att de har hittat guld. Efter att ha importerat guldfyndigheten till USA utsätts Kennys företag för hänsynslösa börsmäklare på Wall Street som är fast beslutna om att göra förtjänst på hans vinst. Med uppmuntran och stöd från sin flickvän Kay (Bryce Dallas Howard) försöker Kenny försvara sitt guld.

12.45Alla tiders kvinnor Året är 1979 i Santa Barbara. Dorothea Fields (Annette Bening) är en ensamstående mamma som uppfostrar sin femtonåriga son Jamie (Lucas Jade Zumann). Hon är hyresvärdinna för ett pensionat där hyresgästerna hjälper till att uppfostra Jamie. Fotografen Abbie (Greta Gerwig) får behandling för sin livmoderhalscancer. William (Billy Crudup) är en praktiskt lagd man vars uppväxt i ett hippie-kollektiv fortfarande påverkar honom. Jamies goda vän Julie (Elle Fanning) bor ofta i huset, men hon är orolig för att deras vänskap ska förstöras om de ligger med varandra. Tillsammans påverkar deras sammanflätande liv hur Jamie hanterar en ständigt föränderlig värld.

14.45The Shack Efter att Mackenzie ”Mack” Phillips yngsta dotter Missy blir kidnappad och antas vara död får Mack ett brev som han misstänker kommer från Gud. I brevet blir han ombedd att återvända till stugan där Missy kan ha blivit mördad. Mac överväger erbjudandet och bestämmer sig till slut för att åka till stugan för första gången sedan Missy blev bortrövad. Där får han vara med om ett möte som kommer att förändra hans liv för alltid.

17.00Arrival Lingvisten Louise Banks (Amy Adams) undervisar på ett universitet när ett tiotal utomjordingar dyker upp på olika platser i världen. Överste G.T. Webster (Forest Whitaker) ber henne ta reda på varför rymdvarelserna har kommit till jorden. Hon och den teoretiska fysikern Ian Donnelly (Jeremey Renner) samarbetar för att försöka kommunicera med dem. De lyckas få kontakt med de sjulemmade varelserna, som använder sig av bläck och bildar cirkulära symboler för att kommunicera. Banks lär sig grunderna i deras språk, och lär i sin tur ut grundläggande engelska till dem. I takt med att hon blir bättre på språket börjar syner av hennes döda dotter att hemsöka henne. När hon frågar utomjordingarna varför de har kommit till jorden svarar de att de vill erbjuda vapen. Den kinesiska militären tolkar budskapet annorlunda, och avbryter kommunikationen. Spänningen stiger mellan nationerna, och världens länder står inför ett krig mot sig själva och utomjordingarna.

19.00Scratattack [Dubbad version]: Premiere [Dubbad version] Scrats fortsatta försök att få tag i sitt ekollon leder till att han utlöser en rad händelser som får meteorer att störta ned mot jorden. Den kaosartade situationen tvingar Manny, Diego, Sid och deras familjer att söka skydd. Den äventyrslystna vesslan Buck varnar dem för att ett massutdöende snart kan vara ett faktum. I jakten på ett nytt hem träffar de en rad nya figurer och hälsar på exotiska lokalbor.

21.00Guardians of the Galaxy Vol. 2 Samtidigt som han handskas med följderna från en hafsig kupp träffar Star Lord (Chris Pratt) Ego (Kurt Russell) som berättar att han är hans sedan länge försvunna pappa. Familjen Quill är inte de enda som måste handskas med besvärliga familjemedlemmar eftersom Gamoras (Zoe Saldana) syster Nebula (Karen Gillan) ständigt försöker döda henne. Rocket Raccoon (med röst av Bradley Cooper) och Yondu Udonta (Michael Rooker) inleder motvilligt ett samarbete för att ta sig från ett rymdskepp, som fungerar som ett fängelse, med hjälp av den modiga och bedårande Baby Groot (med röst av Vin Diesel).

23.20Ouija: Ondskans ursprung Elizabeth Reaser, Annalise Basso och Henry Thomas medverkar i denna skräckuppföljare. En änka, tillika medium, och hennes döttrar ställs mot demoner som nästlar sig in i deras liv via ett ouija-bräde.

01.00Kidbusters Bertram och hans syskon hamnar alltid i trubbel tack vare sin hopplösa men charmiga farbror. Lilla Bertram är den yngste av de fyra syskonen. Deras far är arbetslös och en före detta kriminell och Bertrams farbror Georg är en små-brottsling som alltid kläcker ur sig galna "bli-rik-snabbt"-idéer som aldrig fungerar. Hans senaste plan är att familjen ska kidnappa en rik mans son och kräva honom på en lösensumma. Tyvärr kidnappar de fel barn och ett helvete brakar loss.

02.25Spider-Man: Homecoming Peter Parker försöker att leva upp till sin persona som den älskade Spindelmannen. Exalterad över hans korta räd med Avengers, återvänder han hem, under hans nya mentor Tony Starks vaksamma öga. Peter försöker att falla tillbaka till sina normala dagliga rutiner - distraherad av tankar om att bevisa att han är mer än vad han visat - men när Vulture framträder som ett nytt hot, kommer allt som Peter håller kärt att vara i fara.

04.40Guardians of the Galaxy Vol. 2 Samtidigt som han handskas med följderna från en hafsig kupp träffar Star Lord (Chris Pratt) Ego (Kurt Russell) som berättar att han är hans sedan länge försvunna pappa. Familjen Quill är inte de enda som måste handskas med besvärliga familjemedlemmar eftersom Gamoras (Zoe Saldana) syster Nebula (Karen Gillan) ständigt försöker döda henne. Rocket Raccoon (med röst av Bradley Cooper) och Yondu Udonta (Michael Rooker) inleder motvilligt ett samarbete för att ta sig från ett rymdskepp, som fungerar som ett fängelse, med hjälp av den modiga och bedårande Baby Groot (med röst av Vin Diesel).