MENY

Viasat Film Action

06.003 Things Innan vittnesbeskyddsprogrammet inleds kräver bankrånaren, Mikael tre saker från polisen. Tre saker som kastar ett helt nytt ljus på rånet som han och hans partner har blivit fängslade för.

08.00When the Bough Breaks Morris Chestnut, Regina Hall och Jaz Sinclair medverkar i denna spända dramafilm. Ett välbärgat par betalar en ung kvinna för att föda deras barn, men under graviditeten blir hon fixerad vid maken.

10.00Passengers Avalon är ett rymdskepp som transporterar tusentals kolonister till en ny planet. Ett fel får dock sömnkapslarna till mekanikern Jim Preston (Chris Pratt) och författaren Aurora Lane (Jennifer Lawrence) att öppnas nittio år för tidigt. Deras inledande umgänge leder till en spirande romans när robotbartendern Arthur (Michael Sheen) av misstag avslöjar en oroväckande hemlighet. De är dock tvungna att samarbeta för att ta reda på varför skeppet har gått sönder. Det hela blir en kamp mot klockan för att rädda de tusentals personer som befinner sig ombord.

12.00The Damned United När den framgångsrika fotbollstränaren Brian Clough tar över den lyckade brittiska fotbollsklubben Leeds United skapar hans tydliga avsky till spelarnas fulspel starka motsättningar. Tillbakablickar till hans tidigare karriär bidrar till att förklara hans dåliga inställning till den före detta tränaren Don Revie, och hur mycket han saknar sin högra hand Peter Taylor, som troget stannat hos Brighton & Hove Albion.

13.40Tretton dagar I oktober 1962 tog amerikanska spionplan foton som bevisade att Sovjetunionen var på väg att placera kärnvapen på Kuba. Dessa vapen skulle kunna förgöra USA:s östra och södra kustlinje inom fem minuter efter att ha avfyrats. President John F. Kennedy (Bruce Greenwood) och hans rådgivare måste tänka ut en handlingsplan för att bemöta hotet mot de sovjetiska stridskrafterna. Kennedy är fast besluten om att bevisa att han är stark nog för att stå upp mot hotet. Pentagon råder militären att angripa Kuba, och leda vägen mot ännu ett försök av USA att inta ön. Men Kennedy är motvilligt inställd till att genomföra operationen eftersom en invasion skulle kunna leda till att Sovjetunionen hämnas och attackerar USA:s allierade i Europa. Därmed verkar en nukleär kraftmätning nästintill oundviklig.

16.20Charlies änglar Den nördiga Natalie Cook (Cameron Diaz), tuffingen Dylan Sanders (Drew Barrymore) och den eleganta Alex Munday (Lucy Liu) är tre attraktiva kvinnor som är lika bra på att få män att tappa hakan som att ge dem en rak höger. De får i uppdrag av den mystiska välgöraren Charlie (med röst av John Forsythe) och kontaktpersonen John Bosley (Bill Murray) att rädda det kidnappade geniet Eric Knox (Sam Rockwell) från hans omoraliska konkurrent Roger Corwin (Tim Curry) och komma över ett avancerat röstigenkänningsprogram. Den tystlåtna men farliga Thin Man (Crispin Glover) riskerar dock att sätta käppar i hjulet för dem. Kan de stoppa den ondskefulla planen och rädda världen?

18.00The Truth About Charlie Regina Lambert återvänder hem från sin semester. Hon upptäcker att hennes man har blivit mördad och att alla deras pengar är borta. Medan hon fortfarande sörjer intervjuas hon av myndigheterna om hans falska identiteter. Regina vet ingenting om hans hemliga liv men blir ändå målet för flera mystiska grupper som var och en är villiga att skada henne för att få tillbaka pengarna som hennes man stal. En amerikansk man försöker att hjälpa henne men kan hon lita på honom?

20.00Mechanic: Resurrection Arthur Bishop (Jason Statham) lever ett lugnt liv i Rio de Janeiro efter att ha fejkat sin egen död. Hans idylliska pensionering krossas emellertid när hans älskarinna Gina Thorne (Jessica Alba) tas som gisslan. Den motsträvige Bishop tvingas ta till all sin kunskap för att oskadliggöra sina offer, men han måste få allt att se ut som olyckshändelser. Attentaten för Bishop över hela världen där an tvingas infiltrera ett brutalt malaysiskt fängelse och klättra uppför en skyskrapa i Sydney.

22.00The Final Girls Max, som går sista året på gymnasiet, hamnar mitt i en 90-tals skräckfilm med sina vänner. En film som hennes mamma – en berömd skräckdrottning, hade huvudrollen i. Fångad inuti filmen återförenas Max med sin mamma som hon förlorat i det verkliga livet. Tillsammans med sina vänner måste de avvärja lägerledarnas rasande hormoner, slåss mot en galen machete-svingande mördare och hitta ett sätt att fly filmen för att ta sig hem.

00.00I.T. Mike Regan (Pierce Brosnan) är en framgångsrik magnat vars senaste projekt är Omni Jet, en revolutionär tillämpning inom flyget, men som kräver godkännande Securities and Exchanges Commission. Lanseringen saboteras av en datorkrasch, men problemet löses snabbt av den unge datateknikern Ed Porter (James Frenchville). Mikes tonårsdotter Kaitlyn (Stefanie Scott) klagar på att hemmets trådlösa nätverk är långsamt, och han anlitar därför Ed för att fixa det. Medan han är där uppgraderar han GPS:en i Mikes bil och omnämner också att han tidigare har arbetat för NSA. Ed talar med Kaitlyn, som han direkt får en bra relation till. De talar om att ta över sociala media, men när hon bjuder hem honom till sig, avskedar Mike honom.

02.00Twisted Ashley Judd, Samuel L. Jackson och Andy Garcia medverkar i denna thriller. En kriminalpolis som nyligen blivit befordrad blir förföljd av en person som mördar männen i hennes närhet.

04.00The Great Wall William Garin (Matt Damon) och Pero Tovar (Pedro Pascal) är två legosoldater som är på jakt efter att avslöja hemligheten bakom krutet. De tas till fånga av trupperna som är stationerade på en högborg vid den kinesiska muren. Efter att ha fått tala med medfången sir Ballard (Willem Defoe) blir de rekryterade av befälhavaren Lin Mae (Jing Tian) och får hjälpa till i kampen mot de oändliga massorna av övernaturliga varelser som muren byggdes för att hålla i schack.