MENY

Viasat Film Family

07.00Asfaltenglene Det är sommarlov. 12-åriga Maja, Rikke och Ohna har som ambition att inte lyfta ett finger under hela ledigheten. Men så hittar polisen droger gömda i Ohnas föräldrars restaurang Saigon House. Ohnas bror arresteras snart därefter och flickorna vet att han är oskyldig, men han kommer inte att släppas fri förrän drogligan har avslöjats. Detta är ett fall för Asfaltsänglarna.

09.00Alice i spegellandet Alice (Mia Wasikowska) återvänder till underlandet och får en chock när hon får reda på att den galne hattmakaren (Johnny Depp) har blivit deprimerad efter hans familjs möte med Jabberwocky. Angelägen om att hjälpa honom reser hon till det förflutna för att rädda hans släktingar. När hon stjäl en mystisk medaljong drabbas hon av urmanikern Tidens (Sacha Baron Cohen) vrede. Den störtade drottningen Hjärter dam (Helena Bonham Carter) försöker återta sin tron och läka gamla sår.

11.00Rex och hans vänner [Dubbade Versionen]. Kapten Neweyes (Walter Cronkite) reser tillbaka i tiden och gör dinosaurierna smarta och välvilliga. De går med på att resa till framtiden för att uppfylla fyra New York-barns önskan. Där får de träffa dr Bleeb (Julia Child) på det naturhistoriska muséet, men äventyret med deras nya vänner kommer av sig när de stöter på kaptenens onda bror professor Screweyes (Kenneth Mars) som har andra planer för dinosaurierna.

13.00Ozzy [Dubbad version] [Dubbad version] Familjen Martin planerar sitt livs resa till Japan. Saker och ting börjar gå snett när de får veta ett deras älskade beagle Ozzy (med röst av Guillermo Romero) inte kan följa med dem. De besöker Blue Creek, ett lyxigt spa för hundar där man skämmer bort dem och uppfyller alla deras önskningar. När familjen Martins reser iväg, visar sig Blue Creek emellertid vara ett husdjursfängelse som styrs av brutala rottweilrar. Ozzy och hans fyrfota vänner planerar att rymma!

15.00Den magiska leksaksaffären Välkommen till herr Magoriums magiska gamla leksaksaffär där allt har ett eget liv. För att kunna uppskatta butikens förtrollande egenskaper måste man dock ha barnasinnet kvar och ha en vild fantasi. Då herr Magorium bestämmer sig för att gå i pension och lämna över affären till det fantasilösa butiksbiträdet Molly gör leksakerna därför uppror.

17.00Den långa resan hem När den unga flickan Amy förlorar sin mamma återförenas hon med sin far efter en nio år lång separation. Vilsen och plågad av saknaden efter sin mor tillbringar Amy mesta delen av sin tid med att utforska naturområdena runtomkring sitt nya hem. Under en av sina vandringar hittar hon ett övergivet gåsrede fyllt med ägg. Tillsammans med sin pappa tar hon hand om äggen som så småningom kläcks. Plötsligt är Amy och hennes far ansvariga för en hel grupp små gässlingar som tror att de är deras föräldrar. Snart står det klart att de måste lära de små gässen att flyga om de ska kunna ta sig till sydligare breddgrader och överleva vintern. Det blir en kamp mot klockan, vädrets makter och oförstående myndigheter... Baserad på en sann historia. Text-TV s. 690.

19.00Berättelsen om Narnia 3: Kung Caspian och skeppet Gryningen Lucy och Edmund Pevensie är strandsatta i Cambridge, där de bor hos sin avskyvärda kusin Eustace, medan de vuxna Susan och Peter bor i USA med sina föräldrar. När en målning av ett skepp som seglar på Narnias hav översvämmar deras rum med vatten transporteras Lucy, Edmund och Eustace till Narnias hav och räddas av kung Caspian och besättningen på skeppet The Dawn Treader. Caspian förklarar att det har rått fred i Narnia i tre år, men att innan han tog tillbaka tronen försökte hans farbror döda Telmars sju lorder, som var hans fars närmaste och mest lojala vänner. De flydde till The Lone Island och ingen har hört från dem sedan dess. Nu letar Caspian efter Telmars lorder med sin kapten Drinian, råttan Reepicheep och hans lojala män. Snart upptäcker de att en ondskefull sorts grön dimma hotar Narnia och syskonen och deras kusin slår sig samman med Caspian för att försöka ta tillbaka Telmars sju lorders sju svärd för att rädda Narnia från ondska.

21.00Then She Found Me Läraren April befinner sig mitt i en 40-årskris. Hennes man har precis lämnat henne och hennes mamma har just dött. Aprils biologiska mamma, den excentriska TV-värden Bernice Graves, kontaktar henne en dag och vill bli en del av Aprils liv. Samtidigt hamnar April i armarna på en av sina elevers far.

23.00Fifty Shades of Black Hannah Steale (Kali Hawk) är en nyutexaminerad collegestudent som skickas att intervjua den framgångsrike entreprenören Christian Black (Marlon Wayans). Hannah finner snart att hon har fallit för den mystiske magnaten, och de inleder ett förhållande. Hon märker emellertid snart att han har smaker som är av det mörkare slaget.

01.00Laws of Attraction Pierce Brosnan och Julianne Moore spelar huvudrollerna i den här romantiska komedin om två skilsmässoadvokater som gifter sig med varandra efter en alldeles för blöt festkväll. Frågan är hur de ska kunna undvika att drabbas av samma äktenskapsproblem som sina klienter.

03.00Hotell Marigold 2 Sonny (Dev Patel) förbereder sig på att expandera hotell Marigold samtidigt som han planerar sitt kommande bröllop med Sunaina (Tena Desae). De nya gästerna Guy (Richard Gere) och Lavinia (Tamsin Greig) hamnar i en besvärlig situation när de anländer till hotellet och upptäcker att bara ett rum är ledigt. Muriel (Maggie Smith) har börjat arbeta på hotellet och försöker hitta ett sätt att hjälpa hotellets sista gäster, men det är en tuff uppgift eftersom Douglas (Bill Nighy) och Evelyn (Judi Dench) inleder sina nya karriärer i Jaipur samtidigt som de leker med tanken av en romans som den mellan Norman (Ronald Pickup) och Carol (Diana Hardcastle).

05.00SVJ [Dubbad version] [Dubbad version] Sophie (Ruby Barnhill) bor på ett barnhem i London när hon en natt träffar på den Store Vänlige Jätten (Mark Rylance) som ingjuter drömmar i sovande barn. Han tar med henne till sitt hem i Jättelandet, där de samlar vilda drömmar som ska ge glädje åt de sovande barnen. Sophie hamnar emellertid snart i stor fara när hennes närvaro upptäcks av Jättens brutala storebröder Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Bloodbottler (Bill Hader) och Maidmasher (Ólafur Darri Ólafsson). Snart smider det omaka paret en plan för att besegra de hemska trollen.