MENY

Viasat Film Family

07.00Karlas kabale Den tioåriga flickan Karla står inför ett problem. Hon vill att hela hennes familj firar jul tillsammans. Det kan verka nog så lätt att ordna men när ens föräldrar är skilda och man har två irriterande småbröder är det ordentligt komplicerat!

09.00Space Dogs 2: Moon Adventures Flertalet viktiga monument förvinner spårlöst från jorden. Vilka ska rädda situationen? Varför inte de två legendariska ryska hundastronauterna Belka och Strelka, med assistans av Belkas modiga son Pushok och den amerikanska apan Bonnie… Tillsammans beger de sig på äventyr till månens baksida i detta fina familjeäventyr.

11.00Olsenbanden Jr. - Silvergruvans hemlighet Jakten på de försvunna kronjuvelerna leder Egon och hans kompisar till staden Kongsberg och dess kungliva gruvor. I Kongsberg ökar intrigen för både Egon och hans vänner både polis och skurkar anländer.

13.00Trio - Jakten på Olavsskrinet De nyfikna tonåringarna Nora (Naomi Hasselberg Thorsrud), Simen (Henrik Hines Grape) och Lars (Bjørnar Lysfoss Hagesveen) bestämmer sig för att leta efter det heliga Olavsskrinet, som har varit försvunnet i århundranden, runt den medeltida kyrkan Nidaros Dome. Det är dock inte bara de som är intresserade av att hitta skatten.

15.00Radiopiraterne Karl Jonathan Grannemann (Anders Hermann Clausen) och hans pappa (Fridtjov Såheim) flyttar till den förfallna barndomsbyn Skjrlleruten. Där är barnen tvungna att leva under onödigt stränga regler. De tillåts inte att utsätta sig för några faror eller nöjen som förknippas med barndomen, utan blir tvingade till allt från att bära hjälmar på skolans lekplats till att behöva använda cyklar med stödhjul tills de är tretton år gamla. I ett ungdomligt uppror försöker Karl och hans nya vän Sisiline (Helene Gystad) störta de stela och tråkiga vuxna genom att sända radio från en övergiven piratradiostation. Men de vuxna vägrar att ge upp sina stränga regler.

17.00Zambezia (Svenska röster) När den levnadsglade, unge falken Kai hör talas om Zambezia, den fantastiska fågelstaden, lämnar han sitt hem på landsbygden, mot sin fars (Samuel L. Jackson) inrådan. Men när hans far blir tillfångatagen av en ondskefull ödla som planerar att anfalla staden måste Kai lära sig att samarbeta om han ska kunna rädda sin far och sina nya vänner och hålla ödlan borta från Zambezia.

19.00SVJ [Dubbad version] [Dubbad version] Sophie (Ruby Barnhill) bor på ett barnhem i London när hon en natt träffar på den Store Vänlige Jätten (Mark Rylance) som ingjuter drömmar i sovande barn. Han tar med henne till sitt hem i Jättelandet, där de samlar vilda drömmar som ska ge glädje åt de sovande barnen. Sophie hamnar emellertid snart i stor fara när hennes närvaro upptäcks av Jättens brutala storebröder Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Bloodbottler (Bill Hader) och Maidmasher (Ólafur Darri Ólafsson). Snart smider det omaka paret en plan för att besegra de hemska trollen.

21.00Morran & Tobias Tobias (Robert Gustafsson) bor tillsammans med sin mamma Morran (Johan Rheborg). De försöker lösa en rad olika problem i vardagen på ett unikt och ofta förbryllande sätt.

23.00The D Train Dan Landsman har aldrig varit en av dem coola. Men det blir det snart ändring på. Om bara han kan övertyga den populäraste killen från hans tidigare klass Oliver Lawless, som nu är ansiktet utåt för en nationell reklamkampanj, att gå med honom på klassåterträffen. Dan åker därför från Pittsburgh till Los Angeles och drar en rad lögner för att övertala Oliver. Men han får mer än vad han önskar när Oliver försöker ta över både hans hem, karriär och liv.

01.00Eddie the Eagle Baserad på verkliga händelser är "Eddie the Eagle" en känslomässig berättelse om Michael Eddie Edwards, en modig brittisk skidhoppare som aldrig slutade att tro på sig själv, samtidigt som en en hel nation räknade med honom. Med hjälp av en rebellisk och karismatisk tränare tar Eddie upp kampen och vinner sportfansens hjärtan runt om i världen genom att göra en fantastisk och historisk insats vid 1988 årets vinter-OS i Calgary

03.00Ella den förtrollade I en magisk värld välsignas alla barn med en förtrollning, men något går fel för Ella (Anne Hathaway) när hennes goda fe Lucinda (Vivica A. Fox) av misstag ger henne lydighetens gåva. Ella måste rätta sig efter varje order, oavsett vad hon tycker om det. I ett försök att få tillbaka kontrollen över sitt liv ger hon sig ut på en resa för att befria sig själv från förbannelsen. Under resan träffar hon den käcka prinsen Charmont (Hugh Dancy) som försöker komma undan några beundrare. På hans slott planerar hans lömska farbror Sir Edgar (Cary Elwes) att stjäla kronan från sin brorson. Ella ställer upp på att hjälpa den unga och naiva prinsen att göra anspråk på tronen samtidigt som hon försöker bli av med sina lydnadsproblem.

05.00Milton’s Secret Den tolvårige Milton måste ta itu med problem som mobbarna från skolan och föräldras ständiga bråk om pengar. När hans optimistiska morfar, Howard kommer på besök, omfamnar han sin farfars livsfilosofi; att leva i nuet—hemligheten till att leva ett lyckligt liv.