MENY

Viasat Film Family

07.00Snobben: The Peanuts Movie [Dubbad version] [Dubbad version]. Charlie Brown, Snobben och resten av gänget är tillbaka i en hjärtlig berättelse. En ny flicka med rött hår flyttar in i huset mitt emot, och Charlie Brown blir blixtförälskad. Han försöker imponera på den rödhåriga flickan för att hon ska se honom som en vinnare, men Charlie Brown lyckas inte göra någonting rätt. Samtidigt skriver Snobben en kärlekshistoria om hans fortsatta strider med Röde baronen. Och så plötsligt lyckas Charlie Brown med något som aldrig hänt förut. Han får bästa möjliga resultat på ett prov, men egentligen har det skett ett misstag. Ska han berätta sanningen och riskera att förlora sin nyvunna popularitet? Kan Charlie Brown få flickan att älska honom, eller kommer han att bli en nolla igen?

09.00Venner for livet Saker och ting ser inte så ljust ut när den tolvårige Petter och resten av familjen flyttar till en liten bondgård i mitten av ingenstans för sommaren. Men landsbygden är inte lika lugn som han ursprungligen trodde. Efter en promenad i skogen finner han en misshandlad hund som han tar hand om. Ägaren vill ha det tillbaka den, men med Nila och hennes vän Samson räddar de hunden och upptäcker i samma veva lokala biltjuvar. Sommaren visar sig bli ett farligt och spännande äventyr.

10.40The Last Dragonslayer Detta är berättelsen om 15-åriga Jennifer Strange som driver en arbetsförmedling för magiker i en värld där magi har tappat i kraft, och ersatts med modern teknik. Exempelvis används numera flygande mattor för att leverera pizza. Men Jennifer upptäcker också att den sista draken är jagad.

13.00Paws Alex vet om platsen vars en förmögenhet på $1 miljon befinner sig. Den mystiska Anja mördar honom men innan dess överförde Alex ledtrådar till pengarnas position på en cd-skiva som han ger till sin hund, PC, som ska leverera skivan till Alexs vän, Susie. Men PC tas istället hand om av den 14-årige tonåringen, Zac som är granne till Susie. Zac skapar en applikation som översätter PCs skall till vanlig engelska och väljer en röst med en skotsk accent. Anja har dock spårat PC till grannskapet så nu måste PC hjälpa Zac och Susies dotter, Samantha att hitta pengarna innan Anja gör det.

15.00Tsatsiki, Morsan och Polisen Åttaårige Tsatsiki har aldrig träffat sin grekiske pappa. Men Tsatsiki drömmer om att kunna fånga bläckfiskar som sin pappa och han tränar hårt för att kunna hålla andan under vattnet. En dag upptäcker en polis Tsatsiki, nere på bassängens botten...

17.00Vargsommar När sommarkursen i utomhusklättring blir inställd beslutar sig den tolvårige Kim för att hon ensam ska klättra "Östmuren" - en bergsram nära norsk-svenska gränsen - som hennes far gjorde när han var tolv, men saker och ting går inte riktigt som hon planerat.

19.00Eragon Eragon (Ed Speleers) är en ödmjuk bondpojke som är ute i skogen när han upptäcker en mystisk sten. Det visar sig vara ett drakägg, och i det finns en blå drake. När han nuddar den märkliga varelsen får han genast ett ärr. Brom (Jeremy Irons) söker upp Eragon och berättar för honom att han har märkts som en drakryttare, och lär honom efteråt att hantera ett svärd. Brom och en grupp rebeller kämpar mot Galbatorix (John Malkovich) tyranniska styre. Eragon får lära sig att hantera sina magiska förmågor och kontrollera sin drake som han gett namnet Saphira (med röst av Rachel Weisz). I den eviga striden mellan det goda och det onda behöver Eragon all hjälp han kan få för att besegra sin skräckinjagande fiende.

21.00Morran & Tobias Tobias (Robert Gustafsson) bor tillsammans med sin mamma Morran (Johan Rheborg). De försöker lösa en rad olika problem i vardagen på ett unikt och ofta förbryllande sätt.

23.00Man Up Nancy är 34 år, singel och trött på att hennes vänner – som välmenade men ovetande – ständigt försöker att para ihop henne med män. Hon har gett upp tanken om att hitta någon och bestämmer sig för att leva sitt liv ensam. Detta är förstås tills Jack misstar Nancy för hans blinddejt under klockan på "Waterloo Station" och hon gör det otänkbara och bara ... följer med. För tänk ifall man kan hitta den rätta genom att låtsas vara någon annan och förvandlas till hennes smärtsamt ärliga, orginella och lite instabila, sanna jag?

01.00Ghostbusters Fysikerna Abigail ”Abi” Yates (Melissa McCarthy) och Erin Gilbert (Kristen Wiig), ingenjören Jillian ”Holtz” Holtzmann (Kate McKinnon) och kollektivtrafiksanställde Patricia ”Patty” Tolan (Leslie Jones) utgör tillsammans Ghostbusters. De får handskas med det stigande antalet fantomer och paranormala fenomen i New York.

05.00Milton’s Secret Den tolvårige Milton måste ta itu med problem som mobbarna från skolan och föräldras ständiga bråk om pengar. När hans optimistiska morfar, Howard kommer på besök, omfamnar han sin farfars livsfilosofi; att leva i nuet—hemligheten till att leva ett lyckligt liv.