MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Mega-Action-apan. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Pirat-papegojfisken. Pirat-papegojfisken. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

06.15Daniel Tigers kvarter Hitta på en show tillsammans. Hitta på en show tillsammans. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.30Regnbågsstadens hjälte Fallet med de stulna glasögonen. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.40Safirdrakens krafter Magneten. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

06.50Vem spökar, Alfons Åberg? Tecknad film av Per Åhlin efter Gunilla Bergströms bok. Vem spökar, Alfons Åberg?. "Så klart att det inte finns några spöken", säger Alfons. Det vet han. Och inga monster och mystiska marsmän heller. Så klart! Men ibland glömmer Alfons det. Textat sid. 199.

07.00Lilla spöket Laban Tecknad serie. Världens godaste kaka. Lilla spöket Laban är ett litet snällt spöke, som vill bli precis likadan som sin stora hemska Spökpappa. Men Laban är faktiskt rädd för spöken. Detta avsnitt: Världens godaste kaka. Textat sid. 199.

07.10Monsterskolan Marschorkestern. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

07.15Draken Digby Snigeljakten. Snigeljakten. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

07.25Bing Magiskt glitter. Magiskt glitter. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

07.35Mästerflygarna Tänk stort. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

07.45Fix och trix Kryss på kartan. Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt. Textat sid. 199.

08.00Philofix Del 1 av 16: Magi. Philofixus magius! Experialfix! Repysslos! Trollformlerna far över Philofix ställe men var är hon? Det låter från byrån... När hon väl lyckas trolla sig ut blir det frossa i magiska pyssel som trollkarlsgodis, trollstavar och en väldigt skum hårväxt. Missa inte heller Jonas Anderssons dödskallemask, ett måste för alla riktiga magiker. Programledare: Philomène Grandin. Textat sid. 199.

08.10Spökpatrullen Del 4 av 10. En bal på slottet. Spöket Lazlo har slagit till mot det kungliga slottet och stulit prinsessans balklänning. Nu sitter hon och gråter i tornrummet. Spökjägaren Agatha skickar dit barnen i Spökpatrullen för att ta tillbaka klänningen och fånga Lazlo. Textat sid. 199.

08.25Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.30Arthur & Excalibur Den fega riddaren. I en magisk tid, i ett mytomspunnet rike, kämpar de unga riddarna runt runda bordet för rättvisa, dygd och, ibland, ett gott skratt! Detta avsnitt: Den fega riddaren. Textat sid. 199.

08.45Mysteriet på Barnkanalen Någon försöker utpressa chefen på pengar. Många har motiv men vem är skyldig? Del 2 av 10. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med "Trassel", "Lejonvakten" och en klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

09.50Legendarerna Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: De fördömdas triangel, del 1. Textat sid. 199.

10.10Lilla Aktuellt lördag Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

10.25På riktigt!? Avlopps-vättar. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

10.35Snö + 7 Förvirring. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

11.00Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Alkemisten. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

11.15Ranchen Minnesförlusten. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch sköter de sina hästar och hjälper även andra skadade djur. Lena kan inte tänka sig ett liv utan sin Mistral och fortsätter att utveckla sin förmåga som hästlyssnare men Samantas känner stor rivalitet och har svårt att låta dem vara ifred. Säsong 2. Textat sid. 199.

11.35Djupet Sjöjungfrur. Ombord på ubåten Aronnax fortsätter familjen Nekton att värna om haven och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien? Säsong 2. Textat sid. 199.

11.55Magiska fyran Undervattenstaden. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från den ondskefulle Moroks illasinnade planer! Denna gång: Undervattensstaden. Textat sid. 199.

12.10Geronimo Stilton Löständer. Löständer. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 3. Textat sid. 199.

12.30Alisa klarar sig alltid! Balans i naturen. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

12.55Min riddare och jag Den stinkande träskhäxan. Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

13.05Miss Moon Marshmallowträdgården. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

13.20Lilla Aktuellt teckenspråk 2019-10-25. Nyheter för barn och ungdomar. UR.

13.35Game of hands Barnprogram på teckenspråk. Sista chansen för Hugo att klara ut teckenspråksspelet så att Loli kan komma hem till sin planet igen. Tiden är snart ute, men lillebror och pappa stör och tjatar om att de ska fixa tacos ihop. Hugo vill vara ifred. I bana 10 ska han berätta genom att teckna Visual Vernacular. Del 10 av 10. Textat sid. 199.

13.45Indogas Barnprogram på samiska. Anne Krihke testar höghöjdsbana. Flera meter upp i luften tappar hon fotfästet. Vågar hon fortsätta till nästa zon på banan som är ännu högre upp?. Textat sid. 199.

14.00Programmera mera 2.0 - teckenspråkstolkat Datorer. Allt som är digitalt är programmerat. Men hur kan ettor och nollor bli en spelbild eller en text? Gästerna Elina, Jane och Silas fårs lösa programmeringsuppgifter och bygga en dator. Experten Cristobal Araneda förklarar vad en serverhall är. Del 1 av 8. UR.

14.15Tiggy testar - teckenspråkstolkat Trött i nosen. Doftcellerna i näsan kan bli så trötta att de inte orkar göra sitt jobb. Tiggy kollar hur det fungerar. UR.

14.20Berätta för mig - teckenspråkstolkat Triggad. Roddes klasskompis Rosa tycker om att stå i centrum och ibland retar hon andra elever. Rodde tycker att Rosa är kul och applåderar hennes elaka skämt. Men är det verkligen rätt att skratta när andra känner sig mobbade? Del 4 av 5. UR.

14.30Flyg 29 saknas Amerikansk äventyrsserie. Efter en dramatisk nödlandning är en grupp ungdomar strandsatta på en öde ö. Tillsammans måste de nu lära sig att samarbeta för att överleva. Textat sid. 199.

14.50Leonardo Brittisk serie från 2011. Serie 1. Del 8 av 13. Leonardo da Vinci är i tonåren och arbetar som konstnärslärling under mästaren Verrocchio. Han umgås flitigt med sina vänner Mac (Machiavelli) och Lorenzo, son till en av Florens mest inflytelserika män. Svenska röster: Tom Ljungman, Norea Sjöquist, Nick Atkinson, Anton Raeder, Jonas Bergström, Claes Ljungmark m.fl. Textat sid. 199.

15.20Tidlös prinsessa Ananasbehandling. En av tidernas mest talangfulla balettdansöser hamnar i vår tid genom ett magiskt halsband. Ska hon anpassa sig till ett liv i nuet, eller vill hon hellre återvända?. Textat sid. 199.

15.45Fotbollsdrömmen Serie om fotboll. Maxi. Koen och Niels spelar för det holländska fotbollslaget FC Top och drömmer om en karriär i högsta ligan, hos FC Stark. Laganda och vänskap sätts på prov när FC Stark öppnar upp för att ta in nya spelare. Textat sid. 199.

16.10Kortrasten Bacillstopp. Kortrasten - några minuter av skoldagen med tid för mellis och lek. Sex elever berättar sina versioner av vardagliga händelser i deras skola. En komedi/mockumentär baserad på böcker av Danny Katz. Textat sid. 199.

16.20Bangarang Jakten på den försvunna karamellen. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Jo, kanske Valter. Textat sid. 199.

16.30Pirater i huset intill Fritjofs träben. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... Detta avsnitt: Fritjofs träben. Textat sid. 199.

16.45Zoé Kézako Kriminalare Zoe. Zoé är en tjej på åtta år, stark, rolig - och supersjälvisk. Svenska röster: Rakel Löwe, Norea Sjöquist, Sanna Bråding. Textat sid. 199.

16.55Ett fall för KLURO Stulen röst. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Textat sid. 199.

17.05P King Älling Hällekulla mot Skumposkuff. Häng med till Hällekulla och träffa tre goda, snälla, knasiga vänner!. Textat sid. 199.

17.20Pirata & Piloto Undervattenssymfoni. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

17.30Katten i hatten vet allt om ditten och datten Gräsligt högt. Katten i hatten tar sina vänner Sally och Tim med på äventyr till spännande platser i sin "Thinga-ma-jigger". Med på resorna är även kattens kompanjoner Fisken i sin skål samt Sak 1 & Sak 2. Baserad på en klassisk barnbok av Dr. Seuss. Textat sid. 199.

17.40Olobob-toppen Jättestenarna. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

17.45Simon På flygplanet. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

17.50Bing Koja. Koja. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.10Vem? Vem blöder?. Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul. Det är varma historier med goda slut för de allra yngsta. Bygger på böcker av Stina Wirsén. Textat sid. 199.

18.15Molang firar Halloween Molang är en glad kanin vars bäste vän är kycklingen Piu Piu. Nu är det dags att fira Halloween.

18.25Vänner med Doreen Doreen reser ut i världen och träffar barn i Ungern. Textat sid. 199.

18.30Nicke Nyfiken firar Halloween Tecknad film med svenskt tal. Nicke Nyfiken och hans vänner ska fira Halloween på den årliga halloweenfesten. Nicke hör talas om en legendarisk fågelskrämma som stjäl hattar. Den måste Nicke hitta! Den nyfikna apan och hans vänner ger sig ut på ett spännande äventyr för att fånga den mystiska fågelskrämman. Textat sid. 199.

19.25Thunderbirds Kollision. Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

19.45Bara på skoj Kanadensisk serie där barn utsätter vuxna för skämt. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som de? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Trolleri. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En animerad serie för de allra minsta. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Ballonggården Mysteriedagen. Åsnorna Bella och Blixten bor ute på landet tillsammans med de andra ballongdjuren. Vad händer på ballonggården idag?. Textat sid. 199.

05.30Misse-kisse Dela med sig. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

05.35Voffa, Kvittra och Len Ett strandäventyr. Ett strandäventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

05.45Miffys stora små äventyr Moster Alice är krasslig. Moster Alice är krasslig. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.