MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Tis affär. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Bing Olycka. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Textat sid. 199.

06.05Sara och Anka Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Säsong 1. Textat sid. 199.

06.15Monsterskolan Bu. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

06.20Hej Jycke Sagomärket. Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?. Textat sid. 199.

06.30Kiri & Lou En mysko känsla. I en underbart underlig skog skrattar och sjunger Kiri & Lou med sina vänner - och lär sig hantera alla barndomens känslor. Textat sid. 199.

06.35Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Vad ska jag ha på mig på Halloween?. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.45Regnbågsstadens hjälte En dålig hår-dag. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.55Familjen Rävling Dagens hjälte. Bonnie och hennes mamma Melda har flyttat in hos Even och hans tre ungar. En brokig skara som lär sig samsas under ett och samma tak. Textat sid. 199.

07.10Våfflan Våfflan och läraren. En magisk talande hund? Är det sant? Jajamän!. Textat sid. 199.

07.20Djungelpuls Borta bra men hemma bäst. Ovanliga och annorlunda djurhistorier.

07.25Lexi och Lottie, tvillingdetektiverna Äppeltunas fasadklättrare. Det kan vara bra att slå sina kloka huvuden ihop och är man dessutom tvillingar kan det till och med ske telepatiskt. De pålitliga tvillingdeckarna Lexi och Lottie är duktiga på att lösa mysterier och tillsammans med sin bästa kompis och blivande stjärnreporter Farid ska det bli skurkfritt i den lilla staden Äppeltuna. Textat sid. 199.

07.50Hajar med Doreen Hajattacker. Stämmer det att hajar är blodtörstiga monster som attackerar, dödar och äter upp allt som kommer i deras väg? Till och med människor? Gör hajar någon nytta eller vore det bättre om hajar inte fanns? Det här avsnittet handlar om så kallade hajattacker. Del 6 av 10. Textat sid. 199.

07.55Octonauterna Animerat undervattensäventyr. Späckhuggarna. Späckhuggarna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser. Textat sid. 199.

08.05Gigantosaurus Bröder och systrar. Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus. Textat sid. 199.

08.15Miss Moon Kärlekszombies. Miss Moon är en barnflicka med magiska krafter. Riddare, drakar och flygande skateboards blir plötsligt en naturlig del av Jonnas, Lous och lille Jons vardag. Textat sid. 199.

08.30Fixarna Elvispen. Elvispen. Att maskiner och mackapärer går sönder är inget konstigt i sig, men vad som är underligt och lustigt för 10-åriga Karl Johan är att han kan se de små varelserna som hjälper till att laga trasiga saker hemma hos honom. De kallar sig Fixarna och visar och förklarar hur saker fungerar inuti. Textat sid. 199.

08.35Robin Hoods rabalder och rackartyg Robin och kungen, del 1. Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Detta avsnitt: Robin och kungen, del 1. Textat sid. 199.

08.45På riktigt!? Killen från framtiden. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

09.00Sommarlov Sommarskuggan har fått tillbaka sina buskrafter och Polis-Alexandra och Dr Skarp kommer till Sommarlov för att hjälpa programledarna med de ledtrådar de fått tag i hittills. De har ingen aning om att de själva kan bli skuggmisstänkta och Dante bygger en skuggfälla. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Kokobäng: Musik, Labyrint: Utmaningen och Heidi. Textat sid. 199.

09.05Kokobäng: Musik Ingen surf. Musikvideon "Ingen surf" från humorprogrammet Kokobäng (Säsong 2) med Alex Hermansson, Caroline Hermansson, Ina Lindgren, Olle Cardell, Tindy Laville, Oskar Arleon och Anna Dieden. Textat sid. 199.

09.10Labyrint: Utmaningen Olika lag testar om de har vad som krävs för att tävla mot Daidalos i Labyrint. Erik Ekstrand och Daidalos robotar utsätter idag laget Renarna för läskigheter, svårigheter och så den superhala slajmtrappan. Textat sid. 199.

09.30Heidi Säsong 2. Kvinnan i rött. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Kvinnan i rött. Textat sid. 199.

10.00Disneydags Disneydags med klassisk tecknad film, Bumbibjörnarna och Trassel. Textat sid. 199.

11.00Alisa klarar sig alltid! Spel utan regler. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

11.25Djupet Spiran. Ledtrådarna hopar sig och familjen Nekton verkar komma allt närmare Lemurien. Samtidigt vaknar fler och fler monumentaler ur sin långa dvala. Säsong 3. Detta avsnitt: Spiran. Textat sid. 199.

11.45Legendarerna Lotusboken. Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Lotusboken. Textat sid. 199.

12.10Zorro - legenden föds Gruvan. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

12.30Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Översvämningen. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

12.50Min riddare och jag Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

13.05Bagel & Beckys show Titta vi pappers-flyger!. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

13.15Jakten på den glömda historien - teckenspråkstolkat Fabellas färd till 1910. Minnet skickar Fabella på en tidsresa till 1910. Där träffar hon statarpojken Alvar som bor trångt i en statarlänga full med vägglöss. Del 7 av 10. UR.

13.30Glotten tittar på djur Barnprogram på romani chib. Getyoga. Glotten stressar av med att titta på getyoga och visar sen några "getebra" yogaövningar. Akta bara så du inte råkar prutta. Del 7 av 12. Textat sid. 199.

13.35Glotten tittar på djur Barnprogram på romani chib. Marsvin behöver mycket mat. Glotten tittar på filmer med gulliga djurungar och tar hand om mini-Glotten, som behöver mycket mjölk, sömn och kärlek. Och kanske en ren blöja. Det 8 av 12. Textat sid. 199.

13.40Glotten tittar på djur Barnprogram på romani chib. Upp, upp och iväg. Glotten tittar på en film om fåglar och pysslar egna fågelvingar. Hen försöker flyga men det går sådär. Kanske går det bättre att flyga med superhjältemantel? Del 9 av 12. Textat sid. 199.

13.45Hejolojla Barnprogram på samiska. Räven oroar sig för rymdens atmosfär. Raketen börjar bli startfärdig och Räven oroar sig för rymdens atmosfär. Glotten trollar fram en astronautdräkt till Räven. Räven hittar även ett djur som hen vill veta mer om och vi ser även den animerade serien Stora överflödet. Programmet är på lulesamiska. Del 13 av 16.

14.00Djuren på Djuris - teckenspråkstolkat Alla vill leka. Ull och Satsumas vill leka ifred. Men vad ska Fiolin hitta på? Och är det inte roligast om alla leker tillsammans istället? Del 17 av 20. UR.

14.10Vad händer med återvinningen? - teckenspråkstolkat Matavfall. Även gamla matrester, fruktskal och mat som har blivit för gammal för att äta, kan komma till nytta om det tas till vara på rätt sätt. Del 9 av 10. UR.

14.15Uppdrag framtid - teckenspråkstolkat Renskötaren Risten Alida och klimatet. Risten är renskötare och älskar att leva nära naturen och ta hand om djur. Men klimatet på fjället håller på att förändras och hon är osäker på om hon kommer att kunna ha kvar sina renar i framtiden. Vi träffar också bagaren och biodlaren Sébastien som visar att det går att ta hand om bin mitt i stan. Del 6 av 6. UR.

14.30Djur som förändrar världen - teckenspråkstolkat Korp. Korpen är en av de smartaste fåglarna. Genom att härma ljud kan den locka till sig vargar när den behöver hjälp med mat. Vi får se varför den gärna rör sig nära människor och hur den sprider näring i naturen. Del 9 av 12. UR.

14.40Piratöarna Australisk äventyrsserie i 26 delar. Max återkomst. Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt. Piraterna tror att de märkliga främlingarna kommit för att lägga beslag på skatten och planerar att stoppa dem till varje pris. Kanske är den gömda skatten vägen hem, i så fall måste de hinna före piraterna. Svenska röster: Linn Ehrner, Ima Nilsson, Alexander Kaunitz, Dominique Pålsson Wiklund, Tom Ljungman, Björn Bengtsson, Allan Svensson m.fl. Textat sid. 199.

15.05Fångad Ryan ska på semester på en ö tillsammans med sin pappa. Vistelsen blir allt annat än lugn och ganska snart får han och hans kamrater problem med att ta sig ifrån ön. Svenska röster: Anton Mencin, Molly och Mimmi Sandén, Amanda Krüger, Matilda Lilliestierna m.fl. Textat sid. 199.

15.25100 saker att göra före high school CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?. Textat sid. 199.

15.50Det hemsökta huset Efter att ha flyttat från New York till New Orleans var familjen Hathaway redo att fortsätta sitt normala liv i sitt nya hem, men inte visste de att en spökfamilj hade exakt samma idé! Kan två familjer, som bokstavligen är från två olika världar, leva i hemsökt harmoni? En serie i 47 delar. Textat sid. 199.

16.10Gronkarna Inspektionen. Flash, en alien, har sänts till jorden för att visa neandertalarna i Gronk-stammen framtidens uppfinningar. Men är de redo för dessa?. Textat sid. 199.

16.25Super-duper-asgrymt! Murplarnas återkomst. Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!. Textat sid. 199.

16.35Pelle Päras pruttiga värld Val. Hur dåligt det än går för Pelle så kan det alltid gå sämre. Han är en katastrofmagnet men som tur är så är han även en hjälte. Textat sid. 199.

16.45Robin Hoods rabalder och rackartyg Det var en gång ett gäng som tog från de rika och gav till de fattiga... Prinsens staty. Följ med gänget som med hjälp av skratt, magi och vänskap ska rädda Nottingham! Vid 10 års ålder är Robin Hood redan en hjälte och bor med sina vänner i Sherwoodskogen. Tillsammans med Broder Tuck, Lille John, Scarlett och Marion bekämpar han prins Johns olika upptåg. Textat sid. 199.

17.00Ett fall för KLURO Monstermatning. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Monstermatning. Textat sid. 199.

17.10Pyjamashjältarna Vrickade vagnar. På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar. Textat sid. 199.

17.25Mästerflygarna Katt i knipa. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

17.35Ricky Zoom Loops sanna natur. Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna. Textat sid. 199.

17.45Victor & Josefine Söderexpressen. Björnen Victor och musen Josefine är som ler och långhalm, bästa vänner och nästan familj. Deras vardag kantas av värme, musik och munterhet. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Maja Sprall Jojo. I staden Vardaglig händer det alltid något vardagligt men för Maja och hennes vänner kan det innebära stora äventyr. Textat sid. 199.

18.10Greta Gris Sandlådan. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar. Textat sid. 199.

18.20Bolibompa: Draken och blomstermysteriet En Önskeblomma planteras. För att kunna väcka Blå och förvandla humlan tillbaka till Rosa, måste Draken och Gul plantera en ny önskeblomma. Textat sid. 199.

18.30Sommarlov Sommarskuggan har fått tillbaka sina buskrafter och Polis-Alexandra och Dr Skarp kommer till Sommarlov för att hjälpa programledarna med de ledtrådar de fått tag i hittills. De har ingen aning om att de själva kan bli skuggmisstänkta och Dante bygger en skuggfälla. Programledare är Alex Hermansson, Dante Zia, Ida On och Markus Granseth. Dessutom visas Kokobäng: Musik, Labyrint: Utmaningen och Heidi. Textat sid. 199.

18.35Kokobäng: Musik Ingen surf. Musikvideon "Ingen surf" från humorprogrammet Kokobäng (Säsong 2) med Alex Hermansson, Caroline Hermansson, Ina Lindgren, Olle Cardell, Tindy Laville, Oskar Arleon och Anna Dieden. Textat sid. 199.

18.40Labyrint: Utmaningen Olika lag testar om de har vad som krävs för att tävla mot Daidalos i Labyrint. Erik Ekstrand och Daidalos robotar utsätter idag laget Renarna för läskigheter, svårigheter och så den superhala slajmtrappan. Textat sid. 199.

19.00Heidi Säsong 2. Kvinnan i rött. På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Kvinnan i rött. Textat sid. 199.

19.30Spookys Finns det spöken på riktigt?. Yousef ser sitt första spöke och träffar Calle, Herman och Rio som går på Spookys, en skola för dom som kan se spöken. Det läbbiga spöket Gulp härjar i stan och nu börjar jakten på allvar. Eleverna får hjälp av professor Jupiter som av en slump hittar en oväntad svaghet hos Gulp. Del 1 av 10: Finns det spöken på riktigt?. Textat sid. 199.

19.50Nina Patalo Hemske Björn. Nina är en tjej som kan göra vad som helst, eftersom Patalo kan det. Det vill säga förvandla sig till vad som helst som slutar på bokstaven O. Allt för att ha vansinniga äventyr med grottmannen Walter och ankan Andy. Textat sid. 199.

05.00Pablo Det stora stället. Pablo är en 5-årig pojke med autism. Han ser världen på ett lite annorlunda sätt och för att förstå den bättre tar han hjälp av sina kritor. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Utflykt. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En animerad serie för de allra minsta. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Sara och Anka Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner. Säsong 1. Textat sid. 199.

05.30Olobob-toppen Lövshowen. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

05.35Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman. Textat sid. 199.

05.45Punky Lugn och ro. Lugn och ro. Punky är en liten tjej med Downs syndrom. Vi följer henne i vardagen tillsammans med familjen. Textat sid. 199.