MENY

Barnkanalen

05.55Ti och Mo Skratt-attack. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

06.00Daniel Tigers kvarter Trygghetspromenad. Trygghetspromenad. Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i. Textat sid. 199.

06.15Greta Gris Surfa. Greta är en bedårande och fräck liten gris som bor tillsammans med lillebror George, mamma Gris och pappa Gris. Greta älskar att klä ut sig och att träffa nya vänner men det hon gillar allra mest är att hoppa runt i gyttjepölar. Textat sid. 199.

06.20Regnbågsstadens hjälte Geting-kalabalik. När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små. Textat sid. 199.

06.30Odjuret och Alfons Åberg Tecknad film av Per Åhlin efter Gunilla Bergströms bok. Odjuret och Alfons Åberg. Kanske ångrar Alfons att han klippte till lillkillen. Tänk om Alfons slog för hårt, och lillkillen blev skadad på riktigt!. Textat sid. 199.

06.40Safirdrakens krafter Ägget. Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att stjäla draken och dess krafter. Textat sid. 199.

06.50Liten och stor Program på teckenspråk. Bianca vaktar familjens hus då föräldrarna är bortresta. Olja in förstukvisten står på dagens att göra-lista som Bianca fått av sina föräldrar. Har Bianca en fördel gentemot Niklas med tanke på att Bianca är kort och Niklas lång? De hinner även med att testa hoverboard. Textat sid. 199.

07.00Monsterskolan Snörvlas födelsenatt. Följ med monstren som varje natt på Monsterskolan utforskar sin vrålsnuffliga värld och gör maffiga monstersaker!. Textat sid. 199.

07.05Draken Digby Klarvaken. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himlen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Idag: Klarvaken. Textat sid. 199.

07.20Ella, Oscar och Hoo Värdefull. Varje dag - ett nytt äventyr! för en smart, bubblande flicka, en studsig liten pojke och ett väldigt litet moln. Textat sid. 199.

07.30Jultomtens lärling En fransk serie om den lille föräldralöse pojken Nicolas som ska läras upp till att bli en ny jultomte. Svenska röster: Sture Ström och Felix Dryselius. Textat sid. 199.

07.40Mästerflygarna Plocka plast. När du behöver ett paket levererat, ring Mästerflygarna! Jett och hennes vänner levererar till hela världen!. Textat sid. 199.

07.55Philofix Del 13 av 16: Välkommen till Philofix, den som vågar. Ett skrik hörs, blodet sipprar, ett avhugget finger skymtas i det skumma ljuset. Hjälp! Nej, det är faktiskt inte en skräckfilm utan bara Philofix som testar sina bästa trick. Det blir inte bara avhuggna fingrar utan också fula röror som smakar himmelskt och några riktigt läskiga skuggor. Men vi möter också ljuvaste virkdrottningen Catarina Sandstedt - blir det gulligt och gott?. Textat sid. 199.

08.05Tjuvarnas jul Kurre inser att polisen är Klappsnapparna på spåren - och får besök av rektorn på stadens skola som har något oväntat att berätta. Manus och regi: Stefan Roos och Per Simonsson. I rollerna bl.a. Gustaf Hammarsten, Tea Stjärne, Elisabet Carlsson och Siv Carlsson. Del 7 av 24. Textat sid. 199.

08.20Masha och björnen Masha är en liten vandrande katastrof. Fast hon gör det inte med flit, hon vill ju bara prova! Prova att hoppa i en stor björns säng till exempel, eller leka doktor med vargarna. Textat sid. 199.

08.30Mysteriet på Barnkanalen Någon stjäl alla julklappar som SVT Barns jultomte ska dela ut. Frågan är vem som varit så fräck. Del 9 av 10. Textat sid. 199.

08.45Julkalendern: Panik i tomteverkstan Tomten håller ett tal för nissarna i verkstan. Alla blir chockade av Tomtens nya planer, inte minst Snögubben som börjar få nog av alla förändringar. Tomtemor är också bekymrad; varför är Tomten så okänslig? Julle är dock mer nöjd, för han har kommit på den briljanta idén att tillverka en leksaksbock, som är både snäll och gullig, allt för att folk ska sluta vara rädda för Julbocken! Del 14 av 24. Textat sid. 199.

08.55Julkalendern 2019: Lucköppningen Barnens julvärdar Markus Granseth och Erik Ekstrand öppnar luckorna till årets julkalender Panik i tomteverkstan. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med "Trassel", "Lejonvakten" och en klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

09.50På riktigt!? Totemdjur. På väg till skolan råkar vännerna Malika och Frej ut för de mest otroliga saker. Så otroliga att de väl knappast kan vara på riktigt!?. Textat sid. 199.

10.00Grizzy och lämlarna Månlandarbjörn. Månlandarbjörn. Björnen Grizzy flyttar in i en övergiven skogvaktarstuga. Äntligen ska han få njuta av alla moderna bekvämligheter! Det är bara det att en stor lämmelfamilj fått samma idé.

10.10Lilla Aktuellt lördag Nyhetsprogram för barn och unga. Textat sid. 199.

10.25Thunderbirds Inferno. Andra säsongen. Internationella räddningsstyrkan har sett till att Hood gripits av, och är i förvar hos, Globala Dynamiska Försvaret. Men oskadliggjord, det är han inte!. Textat sid. 199.

10.45Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Branden. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

11.05Djupet Mer blixt och dunder. Ledtrådarna hopar sig och familjen Nekton verkar komma allt närmare Lemurien. Samtidigt vaknar fler och fler monumentaler ur sin långa dvala. Säsong 3. Detta avsnitt: Mer blixt och dunder. Textat sid. 199.

11.30Magiska fyran Förstoringsglaset. I den magiska staden Myshkin förenas fyra väktare för att beskydda oss från ondskans krafter!. Textat sid. 199.

11.40Geronimo Stilton Mini Jack. Mini Jack. Geronimo Stilton är en berömd journalist på tidningen Mus-Nytt. Helst av allt vill Geronimo spendera sina dagar med att läsa och spela schack med sin brorson Benjamin men han dras i stället hela tiden in i olika äventyr, ofta i sällskap av sin syster Tea, sin kusin Tiburtus och inte minst av brorsonen Benjamin. Geronimos störste konkurrent är den lömska Sally Rasmus som arbetar på tidningen Gnagar-Nytt. Säsong 3. Textat sid. 199.

12.05Alisa klarar sig alltid! Mysteriet med den sista Sannixen. Följ med till framtidens hisnande äventyr på jorden och i rymden! Science fiction-äventyr som utspelar sig år 2093. Alisa är en tjej som tillsammans med sina fyra vänner ger sig ut på äventyr i vardagen. Textat sid. 199.

12.30Bangarang Vildmarksliv. Bangarang, pangarang! För Dennis, Rubi, Jessi och Pajsarn finns inga begränsningar när det gäller hur knasigt det kan bli eller hur illa en stinkbomb kan lukta. Jo, kanske Valter. Textat sid. 199.

12.45Julkalendern: Panik i tomteverkstan - syntolkat Tomten håller ett tal för nissarna i verkstan. Alla blir chockade av Tomtens nya planer, inte minst Snögubben som börjar få nog av alla förändringar. Tomtemor är också bekymrad; varför är Tomten så okänslig? Julle är dock mer nöjd, för han har kommit på den briljanta idén att tillverka en leksaksbock, som är både snäll och gullig, allt för att folk ska sluta vara rädda för Julbocken! Del 14 av 24. Textat sid. 199.

12.55Tomten på Luppioberget Julkalender på meänkieli och svenska. Det är trettonde dagen i denna julmånad. Oskar önskar sig en ljuslykta, men hur gör man en sådan av gammalt skräp? Kika in i Tomten och Vättis magiska värld, där det är full rulle som vanligt. Textat sid. 199.

13.05Tomten på Luppioberget Julkalender på meänkieli och svenska. Det är fjortonde dagen i julmånaden. Mette önskar sig en båt, men hur gör man en sådan av gammalt skräp? Kika in i Tomten och Vättis magiska värld, där det är full rulle som vanligt. Textat sid. 199.

13.15Lilla Aktuellt teckenspråk Nyheter för barn och ungdomar. UR.

13.30BFF Barnprogram på teckenspråk. Häng med bästa kompisarna Jonny och Rhianna, som alltid hittar på något roligt tillsammans. Vad gör de idag? Del 8 av 10. Textat sid. 199.

13.40Barnens skog Barnprogram på teckenspråk. Esmee, Frej och Eric letar efter olika djur som sniglar, myggor och maskar, men de hittar något helt annat som som inte borde finnas i skogen. Textat sid. 199.

13.45Sàpmi teens Vloggprogram på samiska. Ivar tar med oss på älgjakt och Melly pratar med sin pappa om samiskan hemma. Textat sid. 199.

14.00Programmera mera 2.0 - teckenspråkstolkat Robotar. Hur bra kan robotar bli i framtiden? Danica Kragic Jensfelt som är professor i robotik berättar om hur man får robotar att använda sina sensorer på samma sätt som människor använder sina sinnen. Eleverna får programmera robotar att dansa utan att de krockar med varandra. Del 8 av 8. UR.

14.15Vattenmannen och Speed Hajar i Sverige. Speed tror inte att det finns hajar i Sverige, men en hajexpert på Fiskeriverket berättar att en av de största hajarna finns i svenska vatten. På Universeum simmar hajexperten med hajar. Del 3 av 8 UR. Textat sid. 199.

14.30Annedroider Skrotband. Skrotband. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

14.50Blue water high Australiskt ungdomsdrama. Säsong 3. Del 5 av 26. De sex eleverna på surfarskolan Solar Blue satsar på en framtid som professionella surfare. Varje år utses en av eleverna till vinnare av ett sponsoravtal som innebär första steget mot en proffskarriär. Medverkande: Kain O'Keefe, Lachlan Buchanan, Eka Darville, Cariba Heine, Amy Beckwith, Rebecca Breeds m.fl. Textat sid. 199.

15.15Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Lärarplåga. Lärarplåga. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 3. Textat sid. 199.

15.40Backstage Den andra. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Textat sid. 199.

16.00Kortrasten Korridoren utanför 6E. Kortrasten - några minuter av skoldagen med tid för mellis och lek. Sex elever berättar sina versioner av vardagliga händelser i deras skola. En komedi/mockumentär baserad på böcker av Danny Katz. Textat sid. 199.

16.15Djungelboken Tecknad serie efter Kiplings roman. Här finns gamla bekanta som Mowgli, Baloo, Bagheera och Shere Khan men även en del nya, bland andra Mowglis hittills okända vargföräldrar. Textat sid. 199.

16.25Heidi Stormen. Föräldralösa Heidi skickas till bergen att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem. Heidi får snart flera nya vänner och upplever en rad äventyr tillsammans med dem. Del 34: Stormen. Textat sid. 199.

16.50Ett fall för KLURO Rädda agent Orvar. Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem. Detta avsnitt: Rädda agent Orvar. Textat sid. 199.

17.00Pirata & Piloto Den förtrollade spegeln. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

17.10Claude Vad sägs om lite jordgubbar. Claude är en vit hund med tjusig röd basker och matchande tröja. Varje dag ger han sig ut på olika äventyr med sin bästa vän i hela världen som är en strumpa. Textat sid. 199.

17.30Olobob-toppen Berget. Följ med Bubbel, Lallo och Tibb och bygg en ny konstig, kulig, rolig figur varje dag!. Textat sid. 199.

17.35Bing Lunch. Lunch. Bing bor tillsammans med Flopp i ett hus i närheten av en stor fin park. Där leker Bing ofta med sina vänner Soola, Pando, Kajsa och lille Charlie. Det finns mycket att undersöka och lära när man är liten som Bing, men Flopp finns alltid nära till hands för att svara på frågor och hjälpa Bing på vägen. Serien bygger på böcker av Ted Dewan. Textat sid. 199.

17.40Jultomtens lärling En fransk serie om den lille föräldralöse pojken Nicolas som ska läras upp till att bli en ny jultomte. Svenska röster: Sture Ström och Felix Dryselius. Textat sid. 199.

17.55Draken och julmysteriet Rosa är borta. Det har plötsligt blivit kallt i trädgården, mycket kallt. Rosa ber trädanden om hjälp att hitta Sommarskuggan, som då tar honom till fånga. Del 6 av 10. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa En halvtimmes Bolibompa. Textat sid. 199.

18.05Vem? Vems byxor?. Små filmer om stora känslor med Lilla nalle och hennes kompisar som leker, bråkar, tävlar och gosar. Berättelser om att komma bort, vara bäst, spika sig på näbben eller att vara ful för att man är gul. Det är varma historier med goda slut för de allra yngsta. Bygger på böcker av Stina Wirsén. Textat sid. 199.

18.15Wisska Val-korus. Shh! En hemlis - Wisska kan prata med djur! Och hjälpa dem med allt möjligt!. Textat sid. 199.

18.23Tripp och Tropp upptäcker djur Lejon. Kan du gissa djuret? Häng med Tripp och Tropp i deras gissningslek och sång. Svenska röster: Anna Isbäck och Mojje. Textat sid. 199.

18.30Superhjältejul Del 12 av 24: Skurkarna Trillingarna Tinnitus har fått i uppdrag att ta bort musiken i världen. Musik gör ju barnen glada. Supersnällasilversara och Stålhenrik är pensionärer och bor på julstjärnan, en planet där det alltid är jul. Barnbarnen Vega och Nova är på besök och Stålhenrik läser högt för dem ur hjältedådboken om sitt och Supersnällasilversaras allra största äventyr. Samtidigt längtar Vega och Nova efter ett eget superhjälteäventyr. Textat sid. 199.

18.45Julkalendern: Panik i tomteverkstan Tomten håller ett tal för nissarna i verkstan. Alla blir chockade av Tomtens nya planer, inte minst Snögubben som börjar få nog av alla förändringar. Tomtemor är också bekymrad; varför är Tomten så okänslig? Julle är dock mer nöjd, för han har kommit på den briljanta idén att tillverka en leksaksbock, som är både snäll och gullig, allt för att folk ska sluta vara rädda för Julbocken! Del 14 av 24. Textat sid. 199.

19.00Ronja Rövardotter Serie efter en bok av Astrid Lindgren om Ronja och hennes äventyr i Mattisskogen. Del 2 av 3. En dag får Ronja syn på en jämnårig pojke, Birk, på andra sidan Helvetesgapet, klyftan som delar Mattisborgen mitt itu. När Mattis får reda på att hans ärkefiende Borka har flyttat in i andra halvan av hans spruckna borg, då blir han rasande. Vintern kommer, Ronja åker skidor i skogen och fastnar med foten i taket på en rumpnissehåla. Från 1986. Textat sid. 199.

19.55Ugglan och co Superugglan. Det enda ugglan vill är att sitta stilla på en gren och äta larver men i skogen är det fullt med olika djur som stör hela tiden. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Utanför. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Timmy Lamm - engelska ord Spännande djur. Följ med Timmy Lamm till förskolan och lär dig engelska ord!. Textat sid. 199.

05.15Babblarna En animerad serie för de allra minsta. En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.20Babblarna En serie för de allra minsta med figurerna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Textat sid. 199.

05.25Ti och Mo Biltur. Treåriga Ti är alltid på jakt efter äventyr, hans mamma också för den delen!. Textat sid. 199.

05.30Misse-kisse Skilja ut. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

05.35Voffa, Kvittra och Len Ett sagoäventyr. Ett sagoäventyr. Följ med Voffa, Kvittra och Len när de beger sig ut på frågeäventyr tillsammans med hamstern Hatte. Kan du gissa vem som svarat rätt?. Textat sid. 199.

05.45Miffys stora små äventyr Miffys nya drake. Miffys nya drake. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.