MENY

Barnkanalen

05.50Charlie och Lola Tecknad småbarnsserie. Den är väldig ovanlig och extremt jättegammal. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis. Svenska röster: Jakob Bergström, Ella Andersson, Mathilda Smedius, Benjamin Wahlgren m.fl. Textat sid. 199.

06.00Misse-kisse Loppis. Misse-kisse och vännerna Ankodil, Adda, Ågel och andra gör kuliga, konstiga, grejer tillsammans!. Textat sid. 199.

06.05Raa-Raa - lejonet som låter En animerad serie för de minsta. Trumpe tappar rösten. Trumpe tappar rösten. Raa-Raa är ett litet lejon som tillsammans med sina vänner Trumpe, Topsi, Krocke, Sebbi och Oo-oo gärna ger sig ut på ljudliga äventyr i djungeln. Textat sid. 199.

06.15Miffys stora små äventyr Miffy och molnen. Miffy och molnen. Miffy och hennes vänner upplever lagom små och stora äventyr i kälkbaken, när de planterar frön eller när de sover i tält på tomten. Textat sid. 199.

06.25Lekdags Hitta hamstern!. Följ med till ett vindsrum där ett antal gosedjur kommer till liv - men bara när barnen inte är där!. Textat sid. 199.

06.30Daniel Tigers kvarter Smaka på nya grönsaker. Smaka på nya grönsaker. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi. Textat sid. 199.

06.45Igelkotten som delade med sig En hungrig liten igelkott hittar ett äpple. Men skogen är full av hungriga djur. Svenska röster: Kristoffer Hansson, Lova Atterhall, Oliver Lohk, Laura Jonstoij Berg. Textat sid. 199.

06.50Baka med farfar Barnprogram på teckenspråk. Vanilj, grädde, socker och mjölk!. Det är allt som behövs när farfar Boris och 3-åriga Elle ska göra något jättegott till fikat. Gissa vad Elle och farfar Boris ska göra för smaskigt i dag? Del 9 av 10: Vanilj, grädde, socker och mjölk!. Textat sid. 199.

07.00Morgonshowen Textat sid. 199.

07.00Alfons Åberg Tecknad film av Per Åhlin efter Gunilla Bergströms bok. Del 13 av 13: Knåpigt, Alfons Åberg. Nu behöver inte pappa jämt, jämt böja sig och knyta Alfons ishockeyrör eller skor. Nu är det slut med trassel och knutar! För nu klarar Alfons allt knytande själv. Textat sid. 199.

07.15Lilla prinsessan Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Textat sid. 199.

07.25Gaspard och Lisa Gaspards trädgård åt mamma. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

07.40Rymdrekryterna Satelittsparven. För att kunna upptäcka sånt som ingen förut gjort i rymden krävs noggrannhet, nyfikenhet och lagarbete! Har du vad som krävs att bli en av Rymdrekryterna? På Stjärnstoftvikens rymdakademi lär sig Rymdrekryterna kraften hos vetenskapliga studier och observationer, rymdens under, och vikten av att kunna jobba tillsammans. Textat sid. 199.

07.55Minimyror i Kenya Del 3: Flodhäst. Några av djuren i Kenya är mycket svåra att hitta. Flodhästen är en sådan. Men Julia tänker minsann hitta en och få sig en titt. Textat sid. 199.

08.00Drakens hotell Säsong 2. Blå får inte vara med. Rosa och Gul tränar dans med en danslärare, Blå får inte vara med. Han låtsas som han inte bryr sig, men kan till sist inte stå emot. Blå vill OCKSÅ dansa!. Textat sid. 199.

08.10Simon Mäster-förstöraren. Simon är en modig liten kanin, men inte alltid. Tur att han har vänner, och föräldrar, som stöttar honom!. Textat sid. 199.

08.15Biss och Kajs En show om kroppen för de allra minsta från 2013. Att höra. I dagens avsnitt menar Kajs att hon hör bäst på hela jorden. Folk på stan får göra hörseltest och dansa örondansen. Dessutom framför Rumporkestern och Örat Örjan sin hit "Dax att spisa öronvax". Del 13 av 16. Textat sid. 199.

08.30Pirata & Piloto I valens mage. Lätta ankar och hissa storseglet! Vi ska iväg på nya äventyr med havets bästa och snällaste pirat - och hennes besättning!. Textat sid. 199.

08.40KlurTub Klurig fakta med Olympia. Pandor. Pandor. Agent Olympia på KLURO har en startat en egen kanal. Textat sid. 199.

08.45Lilla Polisskolan Lektion 4: Utredning. Sex barn har blivit utvalda till att gå Lilla Polisskolan. De tränar som riktiga polisstudenter gör. Polisen Alexandra är huvudlärare. Idag är det lektion i utredning och förhör. Textat sid. 199.

09.00Disneydags Disneydags med "Trassel", Nya "Ankliv" och en klassisk tecknad film. Textat sid. 199.

09.55Zorro - legenden föds Trevlig resa, kapten. Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på de som stod i vägen!. Textat sid. 199.

10.15Lilla Aktuellt lördag Lilla Aktuellt lördag sammanfattar det viktigaste och mest spännande från veckan som gått. Programledare: Aida Pourshahidi och Kristoffer Fransson. Textat sid. 199.

10.30Djupet Den mörka zonen. Den mörka zonen. Familjen Nekton bor på ubåten Arronax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld. Nu med all ny teknik, verkar Lemurien närmare än någonsin. Textat sid. 199.

10.50Ranchen Fransk animerad äventyrsserie från 2012. Ranchen. Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur. Lenas förmåga som hästlyssnare kommer väl till pass när hon hittar en vanvårdad hingst. Men det måste gå ett år och en dag innan den kan bli hennes. Textat sid. 199.

11.15Pingvinerna från Madagaskar Pingvinerna från filmen Madagaskar är tillbaka. De bor i djurparken i Central Park i New York och har ett hemligt liv som kommandosoldater. Textat sid. 199.

11.40Snö + 7 Gnagarna. Snö lever ett sagolikt liv. Vad annat är att vänta när hon har en Mästerkonditor till pappa och - snäppet bättre - en ättling till Snövit som mamma! Betyder det att Snö själv en dag också ska bli drottning? Tja, det beror ju på om de sju bröderna kan sluta klanta sig... Textat sid. 199.

12.00Sengångarna Följ med till Costa Rica och världens första sengångar-fristad!. Clare, Judy och Becky jobbar alla på världens första sengångarfristad - med att rädda, studera och återföra just sengångare. Textat sid. 199.

12.25Pirater i huset intill Sjörövarskolan. Gnölviken är lika tråkigt som det låter, där händer absolut ingenting. Men en dag får Matilda nya grannar... I dag: Sjörövarskolan. Textat sid. 199.

12.40Paulinas vlogg Barnprogram på meänkieli/svenska. Säsong 2. Paulina åker till stugan i Lövheden med familjen. Häng med kattkvinnan från Övertorneå, 23-åriga Paulina. Textat sid. 199.

12.55Familjen Rysberg - teckenspråkstolkat Svensk komediserie från 2018. Säsong 4. Frankensteins sup. Den ökände Dr Frankenstein kommer till hotellet med sin fasansfulla assistent Igorina. Dom är bland dom levande för att söka efter en ny hjärna till sitt senaste monster. Problemet är bara att den tillhör nån som lever. Manus och regi: Fredde Granberg och Thomas Claesson. Del 5 av 12. Textat sid. 199.

13.15Lilla Aktuellt teckenspråk 2018-11-16. Nyheter för barn och ungdomar. UR. Textat sid. 199.

13.30Hopp och galopp Program på teckenspråk. Vad spännande! Äntligen är det dags för Aimee att träna hoppning och Aimee förbereder hästen för det. Hur kommer det att gå? Följ med Fannie till djursjukhuset, där hon kommer att vara med vid en veterinärbesiktning. Textat sid. 199.

13.45Indogas Barnprogram på samiska. Slalom. Sámmol Ánde ska för första gången delta i en internationell slalomtävling. Backen är blöt och gropig så det kommer att bli riktigt tufft. Del 18 av 18. Slalom. Textat sid. 199.

14.00Bokstavshissen M. Ett ABC-program riktat mot yngre, samt döva och hörselskadade barn. Här får de bekanta sig med bokstäver och enklare ord. I avsnitt M får vi se Gabriel göra en praktisk musmatta. Del 13 av 28. UR. Textat sid. 199.

14.10Pinos dagbok - teckenspråkstolkat Pino gör fint. Idag får Pino städa mycket i sitt kök. Det blir kladdigt och stänker när han bakar. Och på kalaset med Pinolina och Pingvinen blir det kladdigt och stökigt igen. Del 9 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.15Pinos dagbok - teckenspråkstolkat Pinos år. Pino gör många olika saker under ett år. På vintern åker han pulka och skidor. På våren cyklar han. På sommaren är han på stranden och badar. På hösten plockar Pino svamp. Men vem vill fira jul med Pino? Del 10 av 20. UR. Textat sid. 199.

14.20Om evolution - teckenspråkstolkat Charles och arternas uppkomst. Seriestart. Om orden som beskriver begreppet evolution. Charles Darwin är ett känt namn i sammanhanget. Men vem var han? Och vad är en art? Del 1 av 5. UR. Textat sid. 199.

14.30Backstage Val. Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnär och allehanda kreativa yrken. Textat sid. 199.

14.50Annedroider Elektromagnetisk vän. Elektromagnetisk Vän. Nicks liv ändras drastiskt när han och hans mamma flyttar in i huset mittemot det mystiska skrotupplaget. Han och granntjejen Shania får snart reda på att det bor en flicka som heter Anne där och med henne bor även de tre androiderna Hand, Öga och Vän. Säsong 1. Textat sid. 199.

15.15Hank Zipzer - världens bästa underpresterare Dela rum. Dela rum. Henry "Hank" Zipzer är dyslektiker, allt är inte så lätt för honom i skolan och han har dessutom en förmåga att ställa till problem... utan att egentligen mena det. Som tur är så har Hank vänner och familj som stöttar och hjälper honom, så i slutänden löser han alltid sina problem... på sitt eget, ofta lite speciella sätt. Säsong 2. Textat sid. 199.

15.40Jobbigt läge Otrolig otur. Otrolig otur. Lilly, Martha och Jas är tre akademiskt begåvade tonåringar men lite av en katastrof rent socialt. Lägger man därtill pinsamma föräldrar finns det mycket man ska klara av och stå ut med. Säsong 2. Textat sid. 199.

16.05Bagel & Beckys show Titta vi pappers-flyger!. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

16.15Min riddare och jag Riddaren Henry har ett hjärta av guld men han har en förmåga att klanta till det. Som tur är har han sin smarta son Jimmy till hjälp och väpnare. Textat sid. 199.

16.30Lassie Äventyrsserie från 2013 om collien Lassie. Storberget-utmaningen, del 1. Lassie är en vacker collie som bor i ett naturreservat, och tillsammans med sina vänner upplever hon massor av spännande äventyr i vildmarken. Textat sid. 199.

16.50Jamillah och Aladdin Andeboll. Andeboll. På vinden hittar Jamillah en magisk lampa vars ande tar henne tillbaka till antika Bagdad. Där träffar hon den unge Aladdin som blir hennes vän. Textat sid. 199.

17.05Robyn och rymdpatrullen Det rätta gunget. Det rätta gunget. Gäller det en borttappad sko eller en trasig leksak? Rymdpatrullen står alltid beredd att hjälpa en jordvän och Robyn vet att hon har den robot som behövs för att klara varje uppdrag. Textat sid. 199.

17.15Draken Digby Tuffa tuffar på. Tuffa tuffar på. Digby övar flitigt på att lära sig flyga och drömmer om att ta sig fram över himmelen precis som Röde Rufus gör i sina böcker. Varje dag är ett nytt äventyr med Fissi och de andra vännerna i Gläntelund. Textat sid. 199.

17.25Tilde Fick dig. Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar. Textat sid. 199.

17.40Supersnällasilversara och Stålhenrik Tv-serie för barn i 10 delar. Supersnällasilversara och Stålhenrik är två helt vanliga superhjältar som bor på månen. Rätt som det är tjuter uppdragstutan. Ett barn behöver superhjältarnas hjälp. Då flyger de iväg för att reda ut situationen så att allt blir frid och fröjd. Del 3 av 10. Textat sid. 199.

18.00Bolibompa Textat sid. 199.

18.00Alfons Åberg Alfons har börjat skolan och får en klasskamrat som är elak och skrämmer alla - mobbar och spelar kung. Ingen törs säga emot. Inte Alfons heller. Men ändå är det Alfons som till slut inte kan hålla sig längre. Och då blir det äntligen ändring. Textat sid. 199.

18.20Första gången Jujutsu. Olivia 5 år är nyfiken på jujutsu. Hur går det till och hur knyter man egentligen dräkten? Följ med henne på jujutsu-träning för första gången. Textat sid. 199.

18.30Lejonkungen 2 - Simbas skatt Långfilm från 1998. Kiara är Lejonkungen Simbas och Nalas dotter. Timon och Pumbaa får i uppdrag att vaka över henne för att ingenting skall hända henne. Men Kiara, som är ett äventyrslystet ungt lejon, smiter lätt från sina övervakare och beger sig ut på äventyr i förbjudna marker. Hon möter snart den unga lejonhannen Kovu och de blir goda vänner, men Kovu bär på en hemlighet. Svenska röster: Frank Ådahl, Emma Iggström, Maria Rydberg, Alexander Lundberg, Christer Nerfont, Kayo Shekoni m.fl. Textat sid. 199.

19.45Bagel & Beckys show En haklapp på axeln. Bagel & Becky reser i tiden! Slåss mot monster! Petar näsan! Och en massa annat skoj, konstigt, larvigt och läskigt!. Textat sid. 199.

04.30Klassen Pojkvänstjuven, Del 1. Vem är det som sprider rykten om Alba och Elias?. Textat sid. 199.

05.00Twirlywoos Ner. Twirlywoos är lustiga små figurer som lämnar sitt hem på den stora röda båten för äventyr i människornas värld. Familjen Twirlywoos är inte som vi människor. Eller är det vi människor som inte är som dem? Det måste undersökas!. Textat sid. 199.

05.10Gaspard och Lisa Bästa vännernas baugette. Gaspard och Lisa är två 6-åriga bästisar som bor i Paris. Varje dag är ett nytt äventyr. Det är inte alltid det blir som man tänkt sig och då känns det bra att ha en bästa vän som hjälper till och stöttar. Animerad serie som bygger på böcker av Anne Gutman. Svenska röster: Vilhelm Siljeholm, Zoë Ackerman, Ella Hagman, Edvin Raeder Sjögren mfl. Textat sid. 199.

05.20Skåpbilen Olle Olle är en katt. Olle är en liten vit bil med stort hjärta och mycket energi. Tillsammans med sin förare Sten, hjälper han sina vänner att lösa olika problem, allt som oftast ackompanjerat av en svängig sång!. Textat sid. 199.

05.25Wibbly Gris Moln. Wibbly Gris är en småbarnserie som på ett humoristiskt sätt tar upp barnens dagliga göromål. Wibbly klättrar i träd, slår in paket eller går och lägger sig. Han rör sig obehindrat mellan fantasi och verklighet. Svenska röster: Oliver Gramenius, Daniel Melén, Anna Arnbom, Mimmi Sandén m.fl. Textat sid. 199.

05.35Timmy lamm Timmy leker kurragömma. Det lilla bebisfåret med napp i munnen i serien Fåret Shaun har här fått en egen serie tillsammans med alla kompisarna på dagiset.

05.45Långhalsen Lo En fullmåne. Dags för lek med vännerna Lo, Rafo och Lepo!. Textat sid. 199.