MENY

SVT 24

20.00Duellen - syntolkat Underhållningsprogram. Säsong 2. Skicrosstjärnan Sandra Näslund ställs mot en snöskoter. Skicrosstjärnan Sandra Näslund ställs mot skoterstjärnan Daniel Bodin. Vem får spikarna i stocken snabbast, en snickare eller en bodybuilder? Agnes, 10, med sin ponny Malva utmanas av trailcyklisten Joachim Nyman på hoppbanan. Golfproffset My Leander kämpar mot tre golfjuniorer och en snabbköpskassörska ställs mot ett mattesnille. Till sist ska trialmotorcyklisten Eddie Karlsson försöka slå Carolina Klüft i en mäktig hinderbana.Programledare: Carolina Klüft och Micke Leijnegard. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

21.00Kalles och Britas sex liv - syntolkat Livet i ett lajv. Kalle längtar efter personlig utveckling. Tänk att få byta identitet och bli någon helt annan. Han och Brita följer med Peder och Kim ut på en storslagen lajvhelg med hundratals deltagare utklädda till orcher, stråtrövare och herrefolk. Kan rollspel och livet som lajvare ge Kalle det han söker? Och kommer Brita ändra sin uppfattning att lajv är lite larvigt? Tv-paret Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström längtar efter ett liv med mindre stress, mindre arbete och mer tid för varandra och barnen. De träffar sex människor som brutit sig loss från ekorrhjulet och börjat om. Del 5 av 6: Livet i ett lajv. Textat sid. 199.

21.30Det stora racet Första riktiga folkracetävlingen. I kvällens avsnitt chockar teamen sina kändisförare med en utmaning de inte räknat med. Trots väldigt få timmar bakom ratten slängs de alla ut i sitt livs första folkracetävling mot proffsen. Fyra av Sveriges mest dedikerade folkraceteam står inför sina racing-karriärers hittills största utmaning. På bara sex veckor ska de förvandla varsin fullkomlig novis till en fullvärdig folkraceförare och göra allt de kan för att coacha sina nya teammedlemmar till seger i Det stora racet. Svårighetsgraden utökas rejält när teamen överraskar sina förare med den ultimata folkrace-träningen! Deltagare: Magnus Wislander, Elisa Lindström, Ellen Bergström, Kodjo Akolor. Programledare: Erik Ekstrand. Del 3 av 6. Från 18/9 i SVT1. Även i SVT1 23/9. Textat sid. 199.

22.20Svenska nyheter Programledare Jesper Rönndahl bjuder på spaningar om valet och det efterföljande politiska spelet. Satirprogrammet som ska förklara varför saker är som de är, och hur de borde vara, och skämtar om sånt som är politik och sånt som man inte visste var politik. Del 5 av 8. Från 21/9 i SVT1. Även i SVT1 24/9. Textat sid. 199.

22.50Gift vid första ögonkastet Nya Zeeland Nyzeeländsk reality från 2017. "Jag vill verkligen inte kyssa honom". Ytterligare två par har tagit sig igenom en bröllopsceremoni och äntligen fått möta sin matchning. Nu är det dags för de sista två paren att mötas. Och en av deltagarna som nu ska gifta sig är redan van vid att dejta med tv-kameror runt sig. Bell Clarke var med i The Bachelor men träffade inte sin drömprins. Frågan är om brottaren Hayden kan vara den hon letat efter? Del 3 av 14. Även i SVT24 24/9.

00.00Liberty Dansk dramaserie från 2018. Jonas Larsson tar till extraordinära åtgärder för att begränsa skadorna orsakade av skandalen på hans sågverk Tanscan och Marcus spelar en viktig roll i Jonas plan att behålla företagets svenska stödpengar. Samtidigt hjälper Katrina Larsson familjen Knudsen att komma hem efter olyckan. Men huset är fullt av minnen. Det är svårt för Kirsten att vara tillbaka, Niels har svårigheter med sitt bomullsprojekt och det enda sonen Christian vill är att hitta någon sorts normal tillvaro. Del 2 av 5 . Från 17/9 i SVT1. Textat sid. 199.

01.00Skavlan Talkshow med Fredrik Skavlan och gäster. Del 2 av 13. Från 21/9 i SVT1. Även i SVT1 25/9 och SVT1 27/9. Textat sid. 199.

02.00Afrikas nya kök Danskt-svenskt matprogram från 2016. Etiopien. Vi tar oss till Addis Abbeba i Etiopien och möter Yohanis Haile Mariam som är en av de kockar som sätter en ny gastronomisk agenda för Afrika. I Afrika växer en ny generation kockar fram som hämtar inspiration från kontinentens egna råvaror, rötter och traditioner. Del 5 av 6: Etiopien. Från 19/9 i SVT2. Även i SVT2 23/9. Textat sid. 199.

02.30Alla för en - syntolkat Underhållningsprogram. Denna gång ställs Babben Larsson, Kristoffer Appelquist och Hasse Brontén mot Renaida Braun, Jessica Andersson och John Lundvik. Katrin Sundberg bjuder in till en lekfull spelkväll som kretsar kring film, musik och all sorts populärkultur. Bandet leds av Björn Ling. Del 2 av 10. Textat sid. 199.