MENY

SVT 24

20.00Vem kan vad? - syntolkat Klas Eriksson och Alfred Svensson (Leif & Billy). Klas Eriksson och Alfred Svensson bildar lag med de ständiga fördomsciceronerna Farah Abadi och Erik Ekstrand. Två tävlande lag ska gissa vad åtta människor har för dolda talanger, enbart baserat på sina första intryck. I detta program kommer lagen bland annat att utforska den hittills lite förbisedda talangen Kexmästare. Programledare: Clara Henry. Del 3 av 8. Textat sid. 199.

21.00Första dejten Säsong 4. 5. Ensamheten är en sjukdom. Madeleine söker en lång och stilig gentleman som vet hur man tar hand om sin prinsessa. Dessutom har hon en dealbreaker - han måste älska ostron! Alexander är inte så förtjust i skaldjur. Hur ska detta gå? Dalmasen Haldun är trött på misslyckade kärlekshistorier. Kan den pigga och färgstarka skånskan Mica ge honom det lyckliga slut han längtar efter?. Från 19/7 i SVT1. Även i SVT1 25/7. Textat sid. 199.

21.30Au pair i Nya Zeeland Vi är bara kompisar. Janes ankomst har definitivt rört upp känslorna. Sini försöker medla, men de andra är mer tveksamma till nykomligen. Emel fattar ett svårt beslut och Jussi hamnar i en bilolycka. Han skäms och det blir kris med värdfamiljen. Hela gänget åker på utflykt till en vingård. Och hur står det egentligen till mellan Jussi och Ada? Del 5 av 9. (Finland, 2020). Från 19/7 i SVT1. Även i SVT1 25/7.

22.00Alina reser österut Resereportageserie. Säsong 2. Piran. Efter att ha njutit av Sloveniens alper och floderna uppe i bergen fortsätter Alina och Lauri ut till kusten och Adriatiska havet. De kommer till kuststaden Piran, där den unga skådespelarstjärnan Zala tar med dem på en guidad tur och bjuder in till middag med lokala specialiteter. Del 5 av 8. (Finland, 2019). Från 21/7 i SVT2. Även i SVT2 27/7.

22.30Molanders - syntolkat Svensk dramaserie från 2013. Flytten. Familjen Molander lever ett hektiskt liv i Stockholm. Mamman Fanny har gått in i väggen och för att försöka rädda familjen flyttar de till Alingsås där pappan Olof växte upp. Allt blir förstås inte riktigt som de tänkt sig. Del 1 av 12: Flytten. Textat sid. 199.

23.15Allsång på Skansen - syntolkat Vikingarna, Newkid, Frida Öhrn & Jelassi med flera. Kvällens gäster på Sollidenscenen på Skansen är Frida Öhrn, Newkid, Jelassi, Vikingarna och Brynolf & Ljung. Programledare: Sanna Nielsen. Del 4 av 8. Textat sid. 199.

00.15Naturens revansch Brittisk naturserie från 2019. Förändringen. Det lilla landet Bhutan har bestämt att minst 60 procent av ytan ska täckas av skog, ett föredöme i en värld där så mycket regnskog skövlas. Men ska den biologiska mångfalden bevaras krävs också att förödda ekosystem repareras. Och det sker också världen över, till lands och i havet. Del 3 av 3. Från 21/7 i SVT2. Textat sid. 199.