MENY

SVT 24

21.00Gift vid första ögonkastet Norge Norsk reality från 2015. Ett tårfyllt samtal. Del 6 av 10. När paren sakta börjar vänja sig vid att bo tillsammans börjar även paren att se mer av hur deras respektive liv ser ut. Hannah inser hur viktigt arbetet är för Paul, som åker iväg på en jobbresa. Patricia följer med Ian till Kristiansand och ser honom hålla föreläsning. Det är nu två veckor kvar innan paren måste fatta sitt beslut - fortsätta att vara gifta eller skilja sig. Även i SVT24 3/7.

21.40Little Jinder - Live på Vasateatern Svenskt musikporträtt från 2017. Möt Little Jinder på hennes rosade turnépremiär för "Who cares tour" på Vasateatern i Stockholm. Gästar gör Alex "Melo" Tull och låtar som "Ful och tråkig tjej", "Random folk" och "Vita bergens klockor" varvas med intervjuer bakom scenen och i studion om Little Jinders musikambitioner och låtarnas uppkomst. Från 30/6 i SVT1. Textat sid. 199.

22.40Ett fall för Vera Brittisk deckarserie från 2014. Protected. Del 2 av 4. En ung man verksam inom fastighetsbranschen hittas död på stranden i Whitley Bay. Vera tar sig an fallet och får snabbt reda på den avlidna mannens mörka hemligheter. Från 30/6 i SVT1.

00.10Moving Sweden: Min faster i Sarajevo Guldbaggebelönad film i regi av Goran Kapetanovic. Zlatan har inte varit i Bosnien sedan han flydde landet för mer än 20 år sedan. Men han vill inte berätta om hemlandet då det för honom är förknippat med så många hemska minnen. Hans dotter Anja bestämmer sig för att ta saken i egna händer och bokar en resa för dem båda till Sarajevo. Moving Sweden är en filmsatsning som ska ge nya historier och nya spännande former. Från 28/6 i SVT2. Textat sid. 199.

01.05Bra dagar - Totta Näslund K special. Bra dagar ? Totta Näslund. Från de tidiga åren med Nationalteatern och Tältprojektet på 70-talet till Tottas bluesband och solokarriären som tog fart därefter. Följ med på en filmisk musikresa genom fyra decennier med en av Sveriges mest hyllade rock- och bluessångare Totta Näslund. Från 26/6 i SVT2. Textat sid. 199.