MENY

SVT 24

20.00Skicross: Världscupen Nakiska. Direktsändning från Nakiska, Kanada och skicrosstävlingen. Kommentatorer: Björn Becksmo och Lars Lewén.

21.00Leif & Billy Svensk humorserie från 2018. Säsong 2. Del 2 av 8: Tjuvjakten. Bröderna har fått ordning i sitt nya hus, men frysen gapar tomt och de är hungrigare än någonsin. Leif och Billy ger sig ut i skogarna runt Sörbäcken. Vi får följa med på en spännande tjuvjakt när bröderna ska fylla upp frysen en gång för alla. Från 19/1 i SVT1. Textat sid. 199.

21.15Scott & Bailey Brittisk polisserie från 2013. Säsong 3. Del 2 av 8. I en tillbakablick förflyttas vi tillbaka till händelser som äger rum precis efter förra säsongen. Rachel står inför ytterligare anklagelser om att ha planerat det dödliga överfallet på sin före detta älskare Nick. Hon finner tröst hos Sean och går med på att gifta sig med honom. Under bröllopsförberedelserna inser Janet och Ade att deras förhållande är över och beslutar sig för att göra slut för gott. Gill känner sig manad att gripa in när hon finner Pete i en besvärlig situation. Från 19/1 i SVT1.

22.00En natt i Havanna Amerikansk-kubansk långfilm från 2012. Tonårstjejen Lila känner sig inte hemma på Kuba och hennes pojkflickiga beteende går inte ihop med landets stereotypa könsroller. Tillsammans med sin tvillingbror Elio och hans struliga kompis Raúl planerar hon att fly den kubanska inskränktheten och fattigdomen, och istället söka sig till Miami. Det är en resa på drygt 360 km, som de tänker genomföra med hjälp av en flotte. (Una noche).

23.25Din för alltid Dansk programserie från 2017. Hur ser receptet ut för ett långvarigt äktenskap? Sex par i guldbröllopsåldern delar med sig av sina erfarenheter. Del 2 av 3. Denna gång: 74-årige Jesper och 71-åriga Vibeke gifte sig 1967. Carl och Lilli är båda 86 år gamla. De gifte sig 1951. Från 4/1 i SVT2.

23.55Auktionssommar Del 2 av 8. Två par tävlar mot varandra om vem som kan ropa hem de bästa fynden under en auktion med en begränsad summa pengar. I veckans program tävlar vännerna Patrick Lundin och Johnny Lundin från Norrtälje mot syskonen Jens och Ullis Björnehall från Umeå. Tävlingen äger rum på en gårdsauktion på gården Hoppet i utkanten av Edsbyn. Programledare är Sofia Rågenklint och domare och värderingsmän är Maria Granström och Mats Bergstrand. Från 16/1 i SVT1. Även i SVT1 21/1 och SVT24 21/1. Textat sid. 199.

00.55Bron - syntolkat Svensk-dansk kriminalserie från 2017. Säsong 4. Del 3 av 8. I fjärde och sista säsongen ser vi återigen Sofia Helin i huvudrollen som Saga Norén och Thure Lindhardt som Henrik och återser även fler skådespelare från tidigare säsonger som Sarah Boberg, Rafael Pettersson och Maria Kulle. De kommer att få sällskap av flera nya och spännande karaktärer spelade av Mikael Birkkjær, Johannes Bah Kuhnke och Thomas W Gabrielsson m fl. Textat sid. 199.

01.55På spåret - syntolkat Del 7 av 13. I kväll startar den tredje och sista gruppen kampen. Det blir en match mellan ett lag med två återvändare men i ny sammansättning, Martina Haag och Peter Magnusson och de möter Malou von Sivers och Sigge Eklund, som var med förra året. Augustifamiljen står för musiken, ikväll tillsammans med Ola Magnell. Programledare är Kristian Luuk och domare är Fredrik Lindström. Textat sid. 199.