MENY

SVT 24

20.00Årets sockerbagare - syntolkat För andra gången möts lag Vera, lag Alve och lag Amanda i Lasses sockerbagarkök. De som vinner idag går vidare till semifinal. Vilket bagarlag bakar bäst och godast och vilka lag får lämna programmet? Programledare: Lasse Kronér. Domare är Linn Utbult och gästexpert Kalle Bengtsson. Del 6 av 8. Textat sid. 199.

21.00Engelska Antikrundan Säsong 39. Pembroke Castle 2. Fiona Bruce och hennes expertteam är återigen på plats i Pembroke Castle. Denna gång fokuseras på en ovanlig safir-ring som ändrar färg, påven Pius påvehatt och en serie imponerande målningar från 1700-talets Indien. Del 18 av 27. Från 3/12 i SVT1.

22.00Terje ? fotografen, lögnen och sanningen Svensk dokumentär från 2020. Den hyllade naturfotografen Terje Hellesøs liv rasar samman en höstdag 2011. Han avslöjas med att ha manipulerat ett hundratal bilder på lodjur i skogarna utanför Mullsjö. Terje hängs ut som fuskare, där och då ser karriären ut att vara över. En film om lögnen, sanningen och en naturfotograf som aldrig slutat fotografera. En film av Andreas H Nilsson och Gustav Hugosson. Från 1/12 i SVT1. Textat sid. 199.

23.00Våra barns hemliga liv - syntolkat Får barn bestämma för mycket, eller kanske för lite? Förstår de vad som krävs för att kunna ta ansvar och fatta beslut? Och vad krävs egentligen av en god ledare? Barnens förmågor att samarbeta i hierarkier sätts på prov. Barnen har hunnit bli goda vänner men nu är det dags att ta adjö av varandra och av förskolan med ett riktigt avskedskalas. Psykologerna Malin Bergström och Lars Klintwall hjälper oss att ta reda på svaren. Del 6 av 6. Textat sid. 199.

00.00På spåret - syntolkat Sanna Lundell och Plura Jonsson möter Louise Epstein och Thomas Nordegren. För musiken står Little Dragon tillsammans med Carola. Programledare är Kristian Luuk och domare är Fredrik Lindström. Del 2 av 13. Textat sid. 199.

01.00Vargblod Skuggan i ljuset. Det stora avslöjandet har gjort människor misstänksamma mot vargbloden. Emilia tycker att Jana svikit dem och tar saken i egna händer men det finns ett större och mäktigare hot mot hela artens existens. Sista säsongen. Från 28/3 i SVT24. Textat sid. 199.

01.25Sapmi sessions Del 6 av 6: Wimme och Looptroop Rockers. Några av Sveriges just nu mest hyllade artister från topplistorna möter samiska artister i världsklass för ett helt unikt möte. Under tre dagar ska två artister göra en ny låt i den övergivna och mycket speciella fjällbyn Vassijavri som för några veckor står som värd för Sveriges kanske just nu hetaste musikstudio. Det blir inte helt friktionsfria möten men också mycket skratt på resan mot deras nya gemensamma låt - om de nu lyckas skapa den tillsammans... Även i SVT2 6/12. Textat sid. 199.