MENY

Kanal 9

05.45Special Morgan och Ola-Conny i Kalifornien.

06.00Food, Booze and Tattoos Serien följer Brett Rogers när han reser genom Sydafrika för att spåra upp de mest aptitretande matetablissemangen, de coolaste mikrobryggerierna, och de mest vågade tatuerarna.

06.25Surviving the Cut Serien tar med tittarna till den intensiva världen av militära elitstyrkors utbildning. Från dykare och krypskyttar till räddningstjänster och bombspecialister.

07.15You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

08.15Homeshop

08.35Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

10.25Running Wild with Bear Grylls Bear tar med NFL-spelaren Marshawn Lynch till den franska ön Korsika, där de bland annat jagar ett vildsvin och möter franska främlingslegionen.

11.25You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

12.25You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

13.25Surviving the Cut Serien tar med tittarna till den intensiva världen av militära elitstyrkors utbildning. Från dykare och krypskyttar till räddningstjänster och bombspecialister.

14.25Desert Car Kings Ron och Jason rullar ut den ultimata muskelbilen på den ansedda Russo & Steele-auktionen.

15.25Ice Cold Gold Med bara sex veckor kvar har gruvarbetarna redan sitt första mål på Storö. Att hitta tillgängliga mål nära lägret är avgörande för att lyckas med expeditionen.

16.25Black-ish Dre har alltid strävat efter att hans familj ska likna de förebildsfamiljer som han såg på tv som barn. När nyheten sprider sig att hans företag ska säga upp folk får Dre panik eftersom familjens rykte kommer att fläckas om han blir arbetslös.

16.50The Flash Flash upptäcker att han är maktlös mot Savitars överlägsna snabbhet, men andra frågor får företräde när Caitlin förvandlas till Killer Frost och försöker hitta Alchemy.

17.50The Flash Utomjordingarna Dominators landar på jorden och Barry inser att han inte ensam kan bekämpa dem. Han kallar på Green Arrow och hans team och även Legends och Supergirl kommer för att bekämpa anfallarna.

18.50Bangkok Airport Vi möter en strid ström av turister och anställda på Bangkoks flygplats. Turisterna är på väg till äventyr och minnen för livet, och de anställda måste dagligen hantera mer eller mindre bisarra incidenter och krav.

20.00Everest Rescue En skadad klättrare är fast i dödszonen och veteranpiloten Jason måste ta sin helikopter till världens högsta landningsplats. Nyblivna piloten Ryan letar efter nio klättrare som är strandsatta i ett avlägset hörn av Himalaya.

21.00Kommissarie Lewis Lewis ska ta hand om ett klagomål om oväsen och blir chockad över att träffa på en rocksångare som han en gång beundrat, och som alla trodde hade drunknat. En död tonårskille som som blivit överkörd verkar ha en koppling till bandet.

23.05Saturday Night Live Dave Chappelle leder liveshowen och för musiken står A tribe called quest.

00.05Killing Fields Teamet känner sig övertygade om att de har tillräckligt med bevis för att slutligen göra ett gripande och placera Tommy Francise bakom galler. De förbereder och presenterar sitt ärende för åklagaren.

01.05Criminal Minds Tre restaurangarbetare dödas vid ett rånmord i Las Vegas och BAU-teamet tittar på ett gammalt fall, sex år tillbaka i tiden, för att hitta ledtrådar.

02.05CSI En kvinna som lider av ett tillstånd som kallas "hamstring" blir mordmisstänkt när en död kropp hittas begravd under högar av skräp och bråte i hennes hem.

03.00CSI En collegestudent hittas död efter en "Walking with Dinosaurs"- show och CSI-teamet försöker ta reda på om hans död var ett mord eller en olyckshändelse.

03.45Home Free Under ledning av entreprenören Mike Holmes tävlar ett antal par med sin hantverkskunskap och sina hemmafixarfärdigheter i olika utmaningar för att renovera och återställa nedgångna bostäder, och för chansen att vinna sitt eget drömhem.

04.30Running Wild with Bear Grylls Bear tar med Kate Hudson på ett äventyr hon sent kommer att glömma. De vandrar i Dolomiterna, en farofylld bergskedja i Italien. De går mot österrikiska gränsen och måste kämpa mot tufft väder. Kate ger också Bear en inblick i sin unika uppväxt.

05.15Miami Ink Tatueringsstudion Love Hate i Miami. Vi får ta del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Vi träffar även kunderna som kommer för att pryda sina kroppar. Det finns en känslosam historia bakom nästan varje tatuering.