MENY

Kanal 9

06.00Fresh Prince i Bel Air Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...?

06.25NY Ink Tatueringsstudion har en tuff första vecka och dessutom orsakar Chris Torres stora problem, och Ami funderar redan på att avskeda.

07.15Top 20 Funniest Vilda, humoristiska och besynnerliga klipp. Vi ser de bästa snuttarna från nätet, hemfilmer, upptåg, övervakningsvideor och nyhetsbloopers. Alla med en sak gemensamt: de är hysteriskt roliga.

08.15Homeshop

08.55Fresh Prince i Bel Air Den streetsmarta Will Smith i Philadelphia råkar i trubbel med ett ruskigt gäng och skickas därför till sina rika släktingar i Kalifornien. Där blir han genast en glädjespridare som älskas av alla. Eller...?

09.25Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

10.25Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

11.30Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

12.35Motor Vilse i djungeln med världens osportigaste sportbil, Range Rover Sport. Vi testar Volvo 240 -80. Mattias möter Patrik som har byggt monstertruckar i 23 år. Vi kollar in drifting och Mattias blir utmanad. Charlie Frisk testar en Rolls Royce Seraph -99.

13.35Railroad Alaska Vi följer en elitgrupp av arbetare - byggarbetare, mekaniker och lokförare - i deras kamp för att hålla Alaskas järnväg igång under den hårda vintern.

15.30Chasing Monsters Cyril befinner sig i norra Kanada för att fiska gädda, som även kallats sötvattensvarg på grund av sitt aggressiva beteende.

16.30Gordons Hotel Hell Gordon är tillbaka i Harpers Ferry i West Virginia. Med en ägare som lever kvar i det förgångna måste Gordon genomföra en av de största hotellmakeovers han någonsin hanterat.

17.30Idris Elba: No Limits Idris Elba försöker bemästra aerobatik, köra rally och dragracing i racertävlingar i hela världen och slå Malcolm Campbells ”Flying Mile”-rekord.

18.30Bob's Burgers Louise hamnar i trubbel i skolan och Linda tvingas välja mellan att följa skolans policy eller att följa sin egen moraliska övertygelse.

19.00The Flash En tjuv tar sig genom ett golv i en kontorsbyggnad och stjäl en viktig regeringsakt, och General Wade Elling kommer till Central City för att övervaka utredningen. Harrison har haft med Elling att göra förr och varnar teamet för att lita på honom.

20.00The Flash Den nya metamänniskan som drabbar Central City är Tony Woodward, som kan förvandla sig till metall. Flash upptäcker att hans snabbhet är värdelös mot den järnpläterade antagonisten. Joe frågar Harrison om hans eventuella inblandning i Noras död.

21.00Kommissarie Lewis Lewis och Hathaway kallas in för att utreda mordet på Reuben Beatty, som arbetar på psykologiinstitutionen vid Oxfords universitet. Beatty har mördats med etorfin, ett morfinderivat som i huvudsak används för att söva stora djur som elefanter.

23.00Saturday Night Live Skådespelaren Tom Hanks och artisten Lady Gaga sköter showen.

00.00Everly Everly hamnar i konflikt med den japanska maffian och måste rädda sin mor och dotter ut ur staden. Everly vet hur man försvarar sig, men förstår att japanerna är i överläge och att de är villiga att gå mycket långt för att döda Everly.

01.45CSI Kidnapparen får gisslanpengarna för Nick men gör sen något fruktansvärt och jakten på att hitta platsen där Nick är levande begravd går vidare (forts fr föregående avsnitt). Story och regi: Quentin Tarantino.

02.45CSI CSI-teamen får fullt upp när ett mördat par hittas i sängen efter en explosion, en vacker strippa hittas död i ett slumområde, och två kroppar hittas i bagageutrymmet på en bil.

03.35CSI: Cyber Cyber-teamet utreder vad som verkar vara ett intrång i flygtrafikledningens kommunikationssystem, då försvinner ett plan i tomma intet och teamet dras in i världens första fall av online-flygplanskapning.

04.15Running Wild with Bear Grylls and President Barack Obama Bear tar oss med på ett annorlunda vildmarksmöte med den amerikanske presidenten Barack Obama. Under en vandring i Alaskas vildmark blev det samtal om naturen, människornas påverkan på naturen, om klimatförändringar och vilken framtid vi vill leva i.

04.15Running Wild with Bear Grylls and President Barack Obama Bear tar oss med på ett annorlunda vildmarksmöte med den amerikanske presidenten Barack Obama. Under en vandring i Alaskas vildmark blev det samtal om naturen, människornas påverkan på naturen, om klimatförändringar och vilken framtid vi vill leva i.

04.55Dog and Beth: On the Hunt Världens mest berömda prisjägare, Dog och Beth Chapman, ger sig ut på resa med sin show. De lämnar Hawaii för att hjälpa andra prisjägare och borgensföretag över hela landet i jakten på några av USAs farligaste brottslingar.

05.35Bear Grylls: Caught on Camera Bear Grylls reser till de tuffaste omgivningarna i världen och demonstrerar sina expertkunskaper i hur man överlever till varje pris. Vi får bevittna Bears bästa stunder och hans mest kreativa och farliga äventyr någonsin.