MENY

Kanal 9

06.00How Do They Do It?

06.24Pool Kings Fem meter höga vattenfall, lyxiga grottor och barer i vattnet är vardagsmat för Pool Kings. De skapar fantastiska prisbelönta drömpooler åt sina kunder. Från en egen specialbeställd sjö till en otrolig vattenpark på bakgården. Ingenting är omöjligt.

06.46Pool Kings Fem meter höga vattenfall, lyxiga grottor och barer i vattnet är vardagsmat för Pool Kings. De skapar fantastiska prisbelönta drömpooler åt sina kunder. Från en egen specialbeställd sjö till en otrolig vattenpark på bakgården. Ingenting är omöjligt.

07.07How It's Made

07.32How It's Made

07.56Deadliest Catch

08.50Deadliest Catch

09.52Deadliest Catch

10.52Richard Hammond’s Big Richard utforskar Volkswagens enorma bilanläggning i Wolfsburg i Tyskland. Han undersöker dess futuristiska teknik och upptäcker hur denna megafabrik fungerar.

11.53SOS Gute Ambulansen rycker ut när en kvinna blir påkörd av en cyklist. Det är extrem torka över hela Gotland och flera bränder bryter ut. Räddningstjänsten börjar undra och misstankar finns om att bränderna kan vara anlagda.

12.55SOS Gute En man har kört av vägen och kvaddat bilen så svårt att brandmännen måste klippa upp bilen för att få ut honom.

13.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

15.55Arga snickaren Huset går snart inte att rädda. Pia och Jimmy bor med sina två barn i ett hus i Saltsjö-Boo. Ont om pengar och Jimmys svårighet att slutföra projekt satte käppar i hjulen för renoveringen. Situationen förvärras av att Pia inte bidrar till bygget alls.

16.55Property Brothers Property Brothers hjälper par att hitta, köpa och omvandla ruckel till drömhus. De använder datoranimering för att visa sin framtidsvision. Kan Drew och Jonathan övertyga tveksamma husköpare att ta en risk? Och kan de slutföra i tid och inom budget?

17.56Celebrity IOU Rebel Wilsons nygifta bästis har lagt hela sparkapitalet på parets hem och har inte råd att ta hand om trädgården. Rebel och bröderna skapar en fridfull oas av den eftersatta bakgården.

18.56Gold Rush Specials Todd Hoffman sitter ner för att diskutera sina senaste åtta säsonger i Gold Rush, och vad nästa spännande kapitel kommer att bli.

19.55Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

20.28Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

20.57Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

21.27Highway Cops Vi följer trafikpoliserna i New Zealand Police Highway Patrol som jobbar hårt för att hålla bilister och andra trafikanter säkra på 11 000 kilometer spektakulära och ofta tuffa vägar på Nya Zeeland.

22.00War Dogs Under det första Irakkriget upptäcker två vänner att de kan buda på militära kontrakt. Snart drar de in mycket pengar och lever lyxliv. Men vännerna hamnar i livsfara då de åtar sig att distribuera vapen för 300 miljoner dollar till afghanska militären.

00.12Top Gear Killarna undersöker de många fallgropar man kan ramla i när man köper en billig begagnad cabriolet. Jeremy hårdtestar den galna Pagani Zonda R. Skådespelaren Simon Pegg kör en liten Kia.

01.23Criminal Minds BAU-teamet åker till Detroit för att jaga en mördare som hela tiden förändrar sitt tillvägagångssätt. Blakes man kommer tillbaka och han har ett livsförändrande förslag för henne.

02.17Arga snickaren Byggfirman skapade kaos. Familjen Gandini har bott i samma tvåa i Stockholm i 20 år, men nu börjar barnen bli stora och familjen är i behov av fler rum. De köpte fastighetens vind men byggfirman skapade kaos. Nu riskerar de personlig konkurs.

02.17Arga snickaren Byggfirman skapade kaos. Familjen Gandini har bott i samma tvåa i Stockholm i 20 år, men nu börjar barnen bli stora och familjen är i behov av fler rum. De köpte fastighetens vind men byggfirman skapade kaos. Nu riskerar de personlig konkurs.

03.05The Walking Dead Alexandrianerna är fortfarande paranoida på grund av Whisperers och det leder till att de tar ut sin rädsla på Negan.

03.55Mountain Monsters

04.47Bizarre Foods: Delicious Destinations

05.10Bizarre Foods: Delicious Destinations

05.35How Do They Do It?