MENY

Kanal 9

06.00Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

06.25North America Bara de starkaste överlever i den hotfulla terräng och det hårda väder som präglar den enorma nordamerikanska kontinenten. Möt grizzlybjörnar i bergen, bisonoxar på slätten, bävrar och kattfisk i floderna, vargar i skogen och hammarhajar i havet.

07.15You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

08.10Homeshop

09.05Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

09.35Saturday Night Live Louis C.K. tar hand om showen och för musiken står The Chainsmokers.

10.35Running Wild with Bear Grylls Äventyraren Bear Grylls tar med skådespelaren James Marsden på äventyr i hjärtat av Rattle Snake Canyon i Utah.

11.35You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

12.35You Have Been Warned En snabb nedräkning av världens bästa hemgjorda vetenskapliga trick. Vetenskapsmän analyserar de mest överdrivna videoklippen på nätet för att visa tekniken bakom tricken.

13.35North America Bara de starkaste överlever i den hotfulla terräng och det hårda väder som präglar den enorma nordamerikanska kontinenten. Möt grizzlybjörnar i bergen, bisonoxar på slätten, bävrar och kattfisk i floderna, vargar i skogen och hammarhajar i havet.

14.35Desert Car Kings Familjen McClure renoverar en T-Bird från 1965, men märker att familjeföretaget prövas svårt av att de säljer billiga klassiker på sina auktioner.

15.35Gordons Hotel Hell Gordon Ramsay ska försöka rädda ett 90-år gammalt hotell i Longview som har en alkoholiserad ägare och underbetald personal.

16.35Black-ish Efter en månad av tungt spenderande inser Dre och Bow att de måste vara mer ekonomiska och försöker bevisa för varandra att de kan leva utan sina galna kostnader. Junior vill dra sitt strå till stacken och bestämmer sig för att börja med daytrading.

17.00Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

18.00Gold Rush Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer.

19.00Rizzoli & Isles Jane och Maura försöker lösa två mord - ett från det förflutna och ett nutida - som har djupa personliga kopplingar till Korsak. Jane får ett överraskande besök som kan leda till romantik. Maura får upprörande feedback på sin roman.

20.00Major Crimes En något udda ung man hittas med halsen avskuren i sitt vardagsrum. Major Crimes-teamet riktar snart misstankarna mot hans rumskamrat och några ofrvilliga klienter som han utsatte för utpressning.

21.00Kommissarie Lewis "Expiation". Allt är inte vad det ser ut att vara mellan två gifta par som är gamla vänner. Lewis och Hathaway utreder när en av fruarna hittas hängd.

23.05Saturday Night Live Tiffany Haddish leder showen och för musiken står Taylor Swift.

00.05Killing Fields SÄSONGSSTART. Iberville Parish sheriffkontor fortsätter att utreda mordet på Eugenie Boisfontaine och detektiverna gör allt för att hitta ett motiv.

01.05Criminal Minds BAU-teamet utreder när ett antal mystiska bilolyckor inträffar där både förare och fotgängare fått sätta livet till. Dessutom får Reid dåliga nyheter.

02.05CSI En basketstjärna och hans flickvän försvinner och teamet misstänker först att de rymt till Mexico. Men snart misstänks istället mord då blod hittas på platsen för deras försvinnande.

03.00CSI Sara undersöker ett hus där flera kvinnliga dansare dödats. Hon hemsöks av ett av offrens sista mystiska ord.

03.40Brew Dogs James Watt och Martin Dickie äger Storbritanniens snabbast växande bryggeri. Här reser de runt i Amerika för att besöka amerikanska ölstäder. De testar unika lokalproducerade ölmärken för att få inspiration att skapa sina egna ölsorter.

04.25Running Wild with Bear Grylls Bear Grylls tar med skådespelaren Zac Efron på en äventyrsfylld resa i vildmarken i Catskill Mountains.