MENY

Kanal 9

06.00Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

06.25Railroad Alaska Vi följer en elitgrupp av arbetare - byggarbetare, mekaniker och lokförare - i deras kamp för att hålla Alaskas järnväg igång under den hårda vintern.

07.15Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

08.15Homeshop

08.55Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

09.25Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

10.20Boy to Man Äventyraren Tim Noonan reser till den isolerade Snake Island i södra Stilla havet för att möta Shark People. Unga män här ställs inför ett blodisande manlighetstest, att ge sig ut ensam i en liten kanot för att ensam fånga en haj.

11.25Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

12.30Mythbusters Adam Savage och Jamie Hyneman använder sig av modern vetenskap för att undersöka populära myter och urban legends för att kunna skilja mellan fakta och fiktion.

13.35Railroad Alaska Vi följer en elitgrupp av arbetare - byggarbetare, mekaniker och lokförare - i deras kamp för att hålla Alaskas järnväg igång under den hårda vintern.

15.35Running Wild with Bear Grylls Överlevnadsexperten Bear Grylls tar med sig kändisar som har gått med på att utsätta sig för samma prövningar som Bear själv. Tredje säsongen bjuder på möten med kända artister, skådespelare och idrottsmän.

16.35Black-ish Efter att ytterligare en Fars dag hamnat i skuggan av studentfester och sommarsemestrar bestämmer sig Dre och hans kollegor för att skapa en alternativ Fars dag som ska hylla allt som den vanliga Fars dag inte gör.

17.00The Flash Efter att Kendra och Cisco blivit attackerade av Vandal Savage tar Barry med Kendra till Star City för att Oliver och hans team ska skydda henne.

18.00The Flash Mark Mardon dyker upp för att befria The Trickster och Captain Cold ur sitt fängelse och Barry måste stoppa de tre kanaljerna från att förstöra julen i Central city.

19.00Rizzoli & Isles En rik kvinna hittas död nedanför en trappa och det visar sig snart att det inte var någon vanlig halkolycka. Teamet tvingas in i en katt och råtta-lek med en smart mördare som har betämt sig för att komma undan med det perfekta brottet.

20.00Better Late Than Never Gänget åker till Sydkorea för att återfinna sin ungdom. De börjar på en k-popskola och är med i en musikvideo. De besöker ett billigt spa och gränsen mellan Nord- och Sydkorea som är en av de farligaste platserna på jorden, och äter levande bläckfisk.

21.00Unge kommissarie Morse Jeannie Hearne ger sig iväg mitt i natten utan förklaring. Nästa dag hittas hennes kropp på landsbygden och Oxford-polisen utreder. Morse riskerar att bli avstängd men fallet utspelar sig så nära hans hem så han påbörjar en egen utredning.

23.00Saturday Night Live Melissa McCarthy leder showen, för musiken står Haim.

00.00Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

00.25Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

01.00Criminal Minds: Beyond Borders Jack måste kämpa för att hålla huvudet kallt när han får veta att hans son jobbar under täckmantel med de mexikanska kartellerna.

01.55CSI Grissom utreder mordet på en åldrande rockstjärna. Catherine upptäcker att någon verkar vara ute efter hennes familj (forts fr föregående avsnitt).

02.55CSI Donna, Rebecca, Jack, Lou och Ray har alla en sak gemensamt. De är döda. Supermodellen Rebecca dör när hon fotvandrar med sin nya make. Soldaten Jack har precis återvänt från Irak-kriget när han dödas framför sin fru och dotter.

03.45White Collar Brawlers Slöfocken Charles får reda på att playboyen Chauncey Tanton är intresserad av hans syster och Charles utmanar då Chauncey på en kamp.

04.25Animal Black Ops Vi följer aktivister och organisationer som jobbar för att skydda djur. Handeln med delar av utrotningshotade djur omsätter 20 miljarder dollar årligen. Djurrättsaktivisterna har organiserat sig och dragit nytta av lärdomar från CIA och militären.

04.25Animal Black Ops Vi följer aktivister och organisationer som jobbar för att skydda djur. Handeln med delar av utrotningshotade djur omsätter 20 miljarder dollar årligen. Djurrättsaktivisterna har organiserat sig och dragit nytta av lärdomar från CIA och militären.

05.10Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.