MENY

Kanal 9

06.00United States of Bacon Todd är i Kaliforniens Bay Area och upptäcker Harlan Sanders ursprungliga stekt kyckling-recept, sen kycklingsteker han något ännu mer originellt. Todd tittar in på en BBQ som är känd för sin roterande meny av experimentella baconrätter.

06.25NY Ink Megan får en lägenhet i New York. Tim saknar Kalifornien och vill gå surfa och drar med sig Ami. Tommy ser tatueringarna Jessica har gjort vid sidan om.

07.15Top 20 Funniest Vilda, humoristiska och besynnerliga klipp. Vi ser de bästa snuttarna från nätet, hemfilmer, upptåg, övervakningsvideor och nyhetsbloopers. Alla med en sak gemensamt: de är hysteriskt roliga.

08.15Homeshop

08.55Fail Army En YouTube-serie som öser på med korta roliga klipp av människor som skaffar sig massor av blåmärken genom att fullkomlig ofrivilligt slå kullerbyttor, ramla och klanta sig i största allmänhet.

09.25Saturday Night Live Legendarisk komediserie som spelas in i New York och har frambringat många komiker som gått vidare till lysande karriärer i Hollywood. Det bjuds på sketcher och parodier och varje program har en känd gästprogramledare.

10.25United States of Bacon Todd åker till Atlanta och äter en bacon-version av den klassiska kombon - stekt kyckling och våfflor. Därefter äter han en bacon-cheeseburgare som är inklämd mellan två klibbiga söta bröd.

10.55United States of Bacon Todd träffar Detroits baconmaestros. Först träffar han upphovsmännen bakom en fläskmacka, sen träffar han en bacongalen kock.

11.25Boy to Man Tom reser till Thailand för att utsätta sig för en manlighetsrit hos grottklättrarna på Andamanerna. Bara sedan man klättrat upp för en av de brantaste klipporna utan sele och hämtat ett fågelbo av salviakvistar får man kalla sig grottklättrare.

12.25Motor Bentley Mulsanne från 2012 bjuder på en härlig åktur. Fredrik Huldt kör nya Mercedes S-klass - världens mest avancerade bil. Föraren Philip Stenborg och burkaren Christian Nilsson ska visa hur snabbt ett race kan gå för en motorcykel med sidovagn.

13.25Speed with Guy Martin Motorcykelföraren och mekanikern Guy Martin åker till USA, där han hoppas kunna vinna en av USAs äldsta tävlingar: Pike Peak International Hill Climb. Guy använder sin egen motorcykel, anpassad speciellt för uppgiften.

14.25Railroad Alaska Vi följer en elitgrupp av arbetare - byggarbetare, mekaniker och lokförare - i deras kamp för att hålla Alaskas järnväg igång under den hårda vintern.

15.25Animal Black Ops Vi följer aktivister och organisationer som jobbar för att skydda djur. Handeln med delar av utrotningshotade djur omsätter 20 miljarder dollar årligen. Djurrättsaktivisterna har organiserat sig och dragit nytta av lärdomar från CIA och militären.

17.30Black-ish Jack och Diane får en svår skoluppgift och då kommer Pops till undsättning med den färgstarka berättelsen om hur hans gammelfarfar, Drexler Johnson, riskerade familjens framtid när han utmanade en hänsynslös gangster.

18.00The Flash Joe och Cisco åker till Starling för att fortsätta sin utredning om Dr Wells och de tar hjälp av Captain Lance, och Cisco möter Black Canary. Barry kämpar för att fånga en metamänniska som kan förvandla sig till varje människa han rör.

19.00The Flash Barry, Caitlin, Cisco och Joe gillrar en fälla för Wells. Cisco använder sig själv som bete, vilket försätter honom i allvarlig fara. Eddie fattar ett beslut angående Iris, vilket gör Joe orolig.

20.00Major Crimes Efter en skottlossning med tre döda måste Major Crimes-teamet rycka ut för att hitta en störd man med en väska full av vapen innan han dödar igen. Rusty kämpar för att hitta fler bevis när det gäller mordet på Buzzs pappa och farbror.

21.00Kommissarie Lewis En rektor hittas brutalt ihjälslagen i skogen och poliserna måste hitta offrets smutsiga hemligheter för att hitta mördaren. Hathaway måste också hantera sin pappas demens och försöker få veta mer om vem pappan var före sjukdomen.

23.00Saturday Night Live Skådespelaren Felicity Jones leder showen och för musiken står Sturgill Simpson.

00.00Saturday Night Live Aziz Ansari leder showen och för musiken står Big Sean.

01.00Criminal Minds: Beyond Borders Två mordfall liknar tillvägagångssättet som den mest beryktade mördaren i Italiens historia brukade använda, och Jack Garretts grupp kallas in för att utreda.

02.00CSI CSI-teamet måste utreda vad som egentligen hände när en tjej dödas i trafiken. Men misstankarna faller på en straffad våldtäktsman och det leder till ändrat fokus för teamet.

02.55CSI CSI detektiverna utreder det ruskiga mordet på grevinnan Heathers utstötta dotter Zoe som hittas mitt i öknen.

03.40CSI: Cyber Miljoner hemliga filer blir stulna och Cyber-teamet tar upp jakten på en hackare som är ansvarig för det största intrånget i historien.

04.25Running Wild with Bear Grylls Bear tar med NFL-spelaren Marshawn Lynch till den franska ön Korsika, där de bland annat jagar ett vildsvin och möter franska främlingslegionen.

04.25Running Wild with Bear Grylls Bear tar med NFL-spelaren Marshawn Lynch till den franska ön Korsika, där de bland annat jagar ett vildsvin och möter franska främlingslegionen.

05.15Dog and Beth: On the Hunt Världens mest berömda prisjägare, Dog och Beth Chapman, ger sig ut på resa med sin show. De lämnar Hawaii för att hjälpa andra prisjägare och borgensföretag över hela landet i jakten på några av USAs farligaste brottslingar.