MENY

TV4

06.30Lucky Dog - en andra chans Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade. Säsongsavslutning. Hundar är sociala djur som längtar efter tillhörighet men alla har inte lika lätt att knyta an.

07.00Bygglov Svenskt inredningsprogram från 2012. Snickarna Mats "Matte" Carlsson och Willy Björkman samt inredaren Mija Kinning reser runt i Sverige i en trailer fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. De söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Willy får ett mycket speciellt brev från stiftelsen Min stora dag som försöker uppfylla svårt sjuka barns önskedrömmar. Det är cancersjuke Adam i Mjölby som drömmer om att Willy ska komma hem till honom och göra i ordning hans rum och spela musik med honom. Självklart vill Willy uppfylla hans önskan och han tar med sig Matte och Mija till Mjölby för att göra om Adams rum. De fixar både ny inredning och teknik. Inte nog med det, även Adams bror Jesper får sitt rum fixat och hela familjen får en ny uteplats. När Adam trodde det inte skulle kunna bli bättre har gänget ordnat en överraskning på en film i Adams nya tv.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson.

11.30Idol 2017 Svenskt underhållningsprogram från 2017. Juryn bestående av Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini och Anders Bagge söker efter Sveriges nästa superstjärna bland tusentals sökande. Efter auditionturnén får tittarna rösta fram sin idol under fredagsfinalerna. Vinnaren får ett skivkontrakt. Programledare: Pär Lernström.

13.00Idol 2017 - resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2017. Resultatet av kvällens röstningar i Idol redovisas.

13.25Hela Sverige bakar Svensk matlagningsserie från 2017. Här tävlar deltagare om att koras till Sveriges bästa hemmabagare och ge ut en egen bakbok. Under tidspress ska de baka allt från helt nya recept till hederliga klassiker och försöka imponera på juryn. Programledare är Tilde de Paula Eby. Temat är choklad och i paradbaket får deltagarna helt fria händer bara bakverket är dekorerat med choklad och innehåller sprit. I den tekniska utmaningen ska de göra kreativa dammsugare på en timme och det blir stressigt för flera av dem.

14.30Hockeylördag: Skellefteå - HV71 Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

19.00TV4Nyheterna Nyheter.

19.10Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Drömpyramiden Svenskt underhållningsprogram från 2017. Här tävlar par i att försöka svara rätt på så många frågor i rad som möjligt. Målet är att klättra i en pyramid av containrar där fem av dem innehåller otroliga priser för hela familjen. Priserna är utvalda av familjens egna nära och kära. Programledare: Rickard Sjöberg. Säsongsavslutning.

19.55Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Så mycket bättre Svensk underhållningsserie från 2017. Artisterna Eric Saade, Kikki Danielsson, Tomas Andersson Wij, Uno Svenningsson, Sabina Ddumba, Anders "Moneybrother" Wendin och popduon Icona Pop, som består av Aino Jawo och Caroline Hjelt ska bo tillsammans och tolka varandras låtar. Det blir också intervjuer och samtal kring deras karriärer. Det är Thomas Andersson Wijs dag och han tar tillfället i akt att göra en låt tillsammans med de andra när han har dem samlade. Thomas berättar bland annat om sin uppväxt i ett kristet hem. Dessutom blir Uno utsatt för en rejäl blåsning.

21.35Så ock på jorden Så ock på jorden är en svensk dramakomedi från 2015. Lena bor i den norrländska byn Ljusåker och väntar barn med sin kärlek dirigenten Daniel som lämnat byn. När byns präst Stig får problem med vikande kyrkointresse ber han Lena ta hand om musiken i kyrkan. Lena som föredrar svängig musik tvekar men går till slut med på att ta sig an uppdraget. Det blir startskottet för en serie händelser som väcker människorna i byn till liv. Samtidigt blir vänner av ordning provocerade av Lenas arbetsmetoder.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.15Så ock på jorden Så ock på jorden är en svensk dramakomedi från 2015. Lena bor i den norrländska byn Ljusåker och väntar barn med sin kärlek dirigenten Daniel som lämnat byn. När byns präst Stig får problem med vikande kyrkointresse ber han Lena ta hand om musiken i kyrkan. Lena som föredrar svängig musik tvekar men går till slut med på att ta sig an uppdraget. Det blir startskottet för en serie händelser som väcker människorna i byn till liv. Samtidigt blir vänner av ordning provocerade av Lenas arbetsmetoder.

00.35Six Bullets Den före detta legosoldaten Samson Gaul har specialiserat sig på att rädda kidnappade barn men när ett räddningsförsök går fel bestämmer han sig för att sluta. När dottern till en kampsportare kidnappas vänder han sig till Gaul för hjälp. Frågan är om han kan övertala Gaul att ställa upp.

03.00Napoleon Dynamite Napoleon Dynamite är staden Prestons mest nyfikna invånare. Han bor med sin farmor och sin äldre bror som ägnar dagarna åt att söka efter tjejer på internet. Napoleon har ett enda mål, att hjälpa sin vän Pedro att spöa den elaka Summer Wheatley i valet till elevrådsordförande.

05.00Hela England bakar - masterclass Brittisk matlagningsserie från 2015. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Mel Giedroyc och Sue Perkins. Reprisstart. Mary Berry och Paul Hollywood tar sig an de utmaningar som deltagarna ställdes inför under de första veckorna av tävlingen. Det blir bland annat madeirakaka, valnötskaka, biscotti och schwarzwaldtårta.