MENY

TV4

05.55Hela England bakar Brittisk matlagningsserie från 2011. Tolv deltagare tävlar om att bli Storbritanniens bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Tävlingen når halvtid och de åtta återstående deltagarna ställs inför temat kakor. Först gör de sin egen tolkning av en klassisk kaka. Sedan följer de ett av Marys recept i den tekniska utmaningen. Till sist ska de presentera ett bord med makroner.

07.00Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie. Matte Carlsson, Willy Björkman och Madeleine Müller Lightner reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Ericsson bor i Fjärås med sina tre söner och nu väntar de tvillingar. För att få plats med alla barn behöver de Bygglovs hjälp med att bygga sovrum och barnrum. Bygglovsgänget bygger två sovrum och ett allrum till barnen, de tar hål på fasaden för ett nytt dörrparti, sätter in nya fönster och lägger in parkett i allrummet. Sovrummen får unika textilmattor och det målas, tapetseras och dessutom byggs det en terrass.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson. Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

11.30Idol 2018 Svenskt underhållningsprogram från 2018. Svenskt underhållningsprogram från 2018. Idol är Sveriges största talangjakt där hoppfulla talanger kan förverkliga sina drömmar. Här följs framtidens stjärnor från sitt första möte med juryn, genom kvalomgångar och fredagsfinaler till den stora finalen. Idolerna får konkurrens om rampljuset när de nu ska sjunga duetter tillsammans med kända artister. Vi ser våra idoler inta scenen med bland andra Benjamin Ingrosso, Felix Sandman och norska stjärnan Astrid S som dessutom bjuder på sin senaste singel.

13.00Idol 2018 - resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2018. Röstningsresultatet i Idol presenteras. Rafflande spänning och nervösa deltagare. Nu har det blivit dags för röstningsresultatet att presenteras. Vem får fortsätta sin artistresa och vem får lämna tävlingen?

13.20Idol Extra Svenskt underhållningsprogram från 2018. Det bjuds på intervjuer, eftersnack och analyser tillsammans med journalister, bloggare, jurymedlemmar och tävlande. Det bjuds på intervjuer, eftersnack och analyser tillsammans med journalister, bloggare, jurymedlemmar och tävlande.

14.00Hockeylördag: Brynäs - Djurgården Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin.

17.30Studio: UEFA Nations League

17.55UEFA Nations League: Turkiet - Sverige

18.50Studio: UEFA Nations League

19.00UEFA Nations League: Turkiet - Sverige

20.00Så mycket bättre Svenskt underhållningsprogram från 2018. Christer Sjögren, Stor, Linnea Henriksson, Eric Gadd, Charlotte Perrelli, Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau möts på Gotland där de bor ihop under 10 dagar. Det blir unika tolkningar av varandras musik och vi lär känna artisterna i ett nytt ljus. Stor tar sovmorgon på sin dag och de andra får hugga i för att allt ska gå enligt planerna. Men varför måste Eric och Christer gräva en grop? Stor tappar hakan av Linneas låtval och Christer lockar fram känslor när han sjunger om sin pappa.

21.35Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann Svensk komedi från 2013. Allan Karlsson har levt ett långt liv och bor nu på ett ålderdomshem. Men det finns ett problem, hans hälsa är fortfarande utmärkt och hans dagar blir därför oerhört trista. När hans 100-årsdag närmar sig tar han chansen att fly. Det blir en galen resa där allt från ett gäng kriminella, mördare, en väska full med pengar, en elefant och en polis ingår.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

22.15Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann Svensk komedi från 2013. Allan Karlsson har levt ett långt liv och bor nu på ett ålderdomshem. Men det finns ett problem, hans hälsa är fortfarande utmärkt och hans dagar blir därför oerhört trista. När hans 100-årsdag närmar sig tar han chansen att fly. Det blir en galen resa där allt från ett gäng kriminella, mördare, en väska full med pengar, en elefant och en polis ingår.

00.10Mission: Impossible III Mission: Impossible III är en amerikansk actionfilm från 2006. Ethan Hunt har slutat som fältagent och ägnar sig åt utbildning på Impossible mission force, IMF. Han har nyligen förlovat sig med Julia och lever ett lugnt liv. Men när hans före detta skyddsling Lindsey Farris kidnappas av den sadistiske vapenhandlaren Owen Davian blir han tvungen att ge sig ut i fältet igen för att rädda henne.

02.40True grit True grit är ett Oscarsnominerat amerikanskt västerndrama från 2010. När Mattie Ross far dödas av Tom Chaney för två guldmynt bestämmer hon sig för att hämnas. Hon anlitar Rooster Cogburn, en försupen och enögd sheriff, för att hjälpa henne hitta mördaren. Tillsammans med Texas rangern LaBoeuf beger de sig i väg ut i vildmarken. Det hela blir ett riskfyllt äventyr där villkoren ständigt förändras.

05.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2018. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige. De visar öppenhjärtigt upp sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Veterinärerna möter många olika typer av djur, både stora och små, och får ta del av deras ägares berättelser. Djurvårdaren Anders på Skånes djurpark ger järvarna en rejäl överraskning. Veterinären Carina Ohlsson-Melin på hästkliniken i Norrköping tar hand om hästen Ture som tidigare haft en spricka i hoven. Papegojan Poppy blir undersökt på Mälaren smådjursklinik efter att han plötsligt börjat plocka sina fjädrar.