MENY

TV4

06.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2016. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. Säsongsavslutning. Hästen Gloria har ryggproblem och blir undersökt av Cosima von Saldern på Brunmåla hästklinik. Eva Molin på Gärdet i Stockholm tar hand om norfolkterriern Louie som har problem med tänderna. På Skånes djurpark undersöker Kalle Nordfeldt och hans kollegor parkens tvättbjörnar.

07.00Bygglov Svensk inredningsserie från 2015. Matte Carlsson, Willy Björkman och Madeleine Müller Lightner reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Julin i Ucklum har haft det tufft sedan deras ena son drabbades av en hjärntumör. De driver en motorklubb och medlemmarna har stöttat och hjälpt sonen att bli frisk. Nu vill familjen ge tillbaka genom att göra ett nytt kök i klubben. Bygglovsgänget tar sig an projektet och börjar med att riva ut det gamla köket. Sedan lägger de in golv, sätter in fönster och ett nytt kök. Matte och Willy bygger en troféhylla och Madde inreder det stora rummet med plats för både en lounge och matsal.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson.

11.30Sveriges mästerkock Svenskt matlagningstävlingsprogram från 2018. Här tävlar svenska amatörkockar när de tar steget ut från sitt eget kök till att laga mat på toppnivå. Inför juryn, bestående av Markus Aujalay, Leif Mannerström och Mischa Billing, ska de visa upp sina kulinariska kunskaper. Deltagarna blir överraskade med brev hemifrån och i uppgift ska de laga familjens favoriträtt. Det de inte vet är att deras nära och kära gömmer sig i kulisserna. I det andra momentet ska de göra en egen tolkning av en rätt Markus visat.

12.30Tareq Taylors nordiska matresa Svensk matlagningsserie från 2017. Kocken Tareq Taylor besöker de nordiska länderna och Estland för att samla ihop deras allra bästa smakupplevelser. Ekologiska och lokalt producerade varor gärna hämtade direkt från naturen utgör basen i Tareqs recept. Tareq besöker Estlands huvudstad Tallinn. Han upptäcker stadens historiska skatter och dess frodande kulinariska liv. Sedan beger han sig till Soomaas nationalpark för att paddla kanot.

13.00Skidskytte: Världscupen Tyumen Från världscupen i skidskytte som består av deltävlingar på tio olika platser i världen, inklusive OS. Herrarnas jaktstart.

13.50Köket Svensk matlagningsserie från 2017. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks. Kocken Tom Sjöstedt lagar biff Rydberg.

14.00Hockeylördag: Brynäs - Växjö Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin.

17.30Fotboll: Studio

17.50Fotboll: Sverige - Chile Träningslandskamp som spelas på Friends arena.

18.50Fotboll: Studio

19.00Fotboll: Sverige - Chile Träningslandskamp som spelas på Friends arena.

19.55Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Stjärnornas stjärna Svenskt underhållningsprogram från 2018. Åtta artister gör upp i en musikalisk mångkamp där de framför tolkningar av kända hits. En panel ger dem feedback och varje vecka måste en deltagare lämna tävlingen, vem det blir är upp till tittarna. Programledare: Petra Mede. Artisterna tar sig an latinmusik och har under veckan brottats med att lära sig spanska och en av artisterna visar sig ha något stela höfter. Det bjuds bland annat på hiten Despacito. Den som får minst antal röster måste lämna tävlingen.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Kommissarie Maigret Brittisk kriminaldramaserie från 2017. Om kommissarie Jules Maigret som är verksam i Paris under 1950-talet. Bland annat undersöker han en judisk diamanthandlares dödsfall. Den exotiska dansösen Arlette söker upp Maigret och berättar att hon hört två män prata om att mörda en grevinna. Strax efteråt hittas Arlette strypt till döds och kroppen av den äldre grevinnan hittas också. Maigret upptäcker att den två kvinnorna har ett gemensamt förflutet då de båda bott på ett hotell i Nice där grevinnans man dog under mystiska omständigheter.

00.10Sherlock Holmes: A game of shadows Sherlock Holmes: A game of shadows är en amerikansk-brittisk actionfilm från 2011. När den österrikiske kronprinsen hittas död konstaterar mästerdetektiven Sherlock Holmes att han blivit mördad. Det leder honom och hans vapendragare doktor Watson till det kriminella geniet och hans ärkefiende professor Moriarty. Med hjälp av spåkvinnan Sim lyckas de avslöja en konspiration som kan leda till en världskatastrof om den inte stoppas. Holmes, Watson och Sim tar upp jakten på Moriarty med hopp om att kunna förhindra hans djävulska plan.

03.50Finders Keepers Allyson Simon flyttar in med sin dotter Claire i ett hus på landet och får reda på att det fem år tidigare skett ett brutalt familjemord där. Snart hittar Claire en sydamerikansk docka som tillhörde de förra ägarna. Hon blir helt besatt av dockan och förändras totalt.

05.40Köket Svensk matlagningsserie från 2017. Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks. Paolo Roberto lagar den italienska pastarätten rigatoni.