MENY

TV4

06.00Veterinärerna Svensk dokumentärserie från 2017. Om veterinärer och deras dagliga arbete runt om i Sverige på djursjukhus, djurkliniker och djurparker. De delar med sig av sin vardag där de hjälper djur som skadat sig eller blivit sjuka. De strävhåriga taxarna Manne, Vaisi och Algot ska avmaskas hos veterinärerna i Ludvika inför en utlandsresa. Veterinären Kalle Nordfeldt och kollegan Maria Nilsson på Skånes djurpark undersöker en berguvshona som tidigare haft problem med ett öga. Hunden Kajsa har brutit en hörntand när hon ramlat så hon får den rotfylld på Gärdet i Stockholm. Veterinären Nanna Åkerlund Denneberg i Jönköping undersöker hunden Doris för att se om hon har en tumörsjukdom.

07.00Bygglov Svensk inredningsserie från 2017. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Maria Kingsley reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. Bygglov söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Bygglov möts av en stor vind och ett påbörjat ombyggnadsprojekt hos familjen Wood. De behöver kavla upp ärmarna om de ska lyckas få till fyra barnrum. Frågan är om tiden kommer att räcka till den här gången.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson.

11.45Stockholm Marathon 2018 Från Stockholm marathon, årets folkfest och kraftprov inom svensk löpning.

15.30Let's dance Svenskt underhållningsprogram från 2018. Här kastar sig kända svenskar ut på dansgolvet tillsammans med några av landets bästa tävlingsdansare. Det gäller att imponera på den kritiska juryn med sin dans. Programledare: Tilde de Paula Eby och David Hellenius. Säsongsavslutning. Det är dags för final och 2018:års vinnare i Lets' dance ska koras.

17.30Let's dance - röstningsprogram Svenskt underhållningsprogram från 2018. Resultatet av omröstningen i kvällens deltävling i Let's dance redovisas.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

19.00TV4Nyheterna Nyheter.

19.10Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30Fotboll: Studio Studio i anslutning till fotbollslandskamp.

19.45Fotboll: Sverige - Danmark Från herrarns fotbollandskamper. Landskamp som spelas på Friends Arena.

20.35Fotboll: Studio Studio i anslutning till fotbollslandskamp.

20.45Fotboll: Sverige - Danmark Från herrarns fotbollandskamper. Landskamp som spelas på Friends Arena.

21.45Fotboll: Studio Studio i anslutning till fotbollslandskamp.

22.00TV4Nyheterna Nyheter.

22.05TV4Vädret Väderprognos.

22.10Dödligt vapen 4 Dödligt vapen 4 är en amerikansk actionkomedi från 1998. Kriminalarna Martin Riggs (Mel Gibson) och Roger Murtaugh (Danny Glover) är fortfarande i tjänst hos Los Angeles poliskår. Riggs har lugnat ner sig och börjat tänka mer på sin ålder. Han ägnar gärna lite extra tid åt sambon Lorna (Rene Russo), som väntar deras första barn. Men under en fisketur blir Riggs och Murtaugh inblandade i ett flyktingdrama som senare leder dem till ett kinesiskt brottssyndikat, styrt av den hänsynslöse Wah Sing Ku (Jet Li). Med Leo Getz (Joe Pesci) och den nyblivne polisen Lee Butters (Chris Rock) som sällskap startar poliserna en envis jakt för att stoppa den organiserade brottsligheten. Regissör: Richard Donner.

00.55Sagan om konungens återkomst Sagan om konungens återkomst är en amerikansk äventyrsfilm från 2003 baserad på en bok av J.R.R. Tolkien. Brödraskapets resa närmar sig sitt slut och kampen mellan gott och ont fortsätter. Saurons styrkor har anfallit Gondors huvudstad Minas Tirith. Riket har aldrig varit i större behov av sin konung. Men frågan är om Aragorn kommer att hitta den inre styrka han behöver för att acceptera sitt öde och axla den roll han fötts till. Frodo och Sam fortsätter in i Mordors mörka värld guidade av den desperate Gollum som vill åt ringen. Ringens makt över Frodo blir allt starkare och Gollum lyckas få Frodo att be Sam vända tillbaka. Gandalf försöker övertala Gondors trupper att resa sig och samtidigt samlar Théoden ihop Rohans ryttare för att ansluta sig till Gondors armé. Det drar ihop sig till ett sista slag som kommer att avgöra Midgårds framtid. I rollerna ses bland andra Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen och Orlando Bloom.

05.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2016. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie är i Devon för att hjälpa det ambitiösa paret Graham och Nicky Daniel som bygger ett modernt hus i ett avskilt beläget skogsparti.