MENY

TV4

06.00Antiques roadshow Brittiskt antikvitetsprogram från 2003. Programledaren Michael Aspel reser runt i Storbritannien tillsammans med antikexperter för att söka efter värdefulla föremål. På varje plats de besöker har invånarna chans att få sina antikviteter värderade. Michael besöker National Maritime Museum i Falmouth, Cornwall där han guidas runt av sir Robin Knox-Johnson.

07.00Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Lotta Lindgren reser runt i Sverige i en trailer som är fullt utrustad med allt som krävs för olika ombyggnadsprojekt. "Bygglov" söker efter bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Familjen Emanuelsson bor i en prästgård i Tidaholm. Huset är stort och det är sällan familjen är tillsammans på samma plats. Bygglovstrion kommer till familjens undsättning och ger dem ett nytt kök som också blir en samlingspunkt för dem.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson.

11.30Talang Svenskt underhållningsprogram från 2019. Vi letar än en gång efter landets vassaste och mest imponerande underhållare! Följ med när Sveriges alla talanger får chansen att visa vad de går för inför en färgstark och uttrycksfull jury. Programledare är Pär Lernström och sidekick Samir Badran. Förvirring i juryn när superhjälten Johan kliver upp på scen och hävdar att han kan läsa deras tankar. Vi träffar även bågskytten Gunnar som sprider skräck med sina brinnande pilar och göteborgaren Powell som lärt sig beatboxa på Youtube.

12.55Renées brygga Svensk underhållning från 2019 med Renée Nyberg. I sagolik skärgårdsmiljö möter vi några av våra mest älskade ansikten. Reneé Nyberg bjuder in till fantastiska samtal om livets svårigheter och glädjeämnen, varvat med soliga aktiviteter, kulinariska rätter och förlösande skratt. Säsongsstart. Renée möter hotellmagnaten Petter Stordalen, programledaren Kristin Kaspersen och artisten Viktor Frisk. Petter ger sin syn på Jante-lagen, Kristin delar med sig av sorgen efter mamma Lill-babs, och Viktor berättar om livet med ADHD.

13.55Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Paul beger sig till München för att se om de har mer att erbjuda förutom öl och kringlor. Konditorn Falko Burkert visar honom att Tysklands bästa bakverk står med i lagboken. Paul besöker även ett bageri som gör kringlor och bakar dampfnudel.

14.30Hockeylördag: Frölunda - Djurgården Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00V75 Direkt

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten

19.25TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

19.30En ska bort Svenskt frågesportprogram från 2019. Här tävlar man i tvåmannalag för att lista ut vilken bild som inte hör ihop med tre andra bilder. Om de tävlande lyckas ta sig hela vägen upp på pengastegen vinner de en miljon kronor. Programledare är Rickard Sjöberg.

19.55Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras. Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Så mycket bättre - Guldkorn Svenskt underhållningsprogram från 2018. Snart 10årsjubilerande programserien Så mycket bättre firas med ett axplock av avsnitt från de gångna åren. Vi får på nytt njuta av Lasse Berghagens, Tomas Ledins, Magnus Ugglas, Carolas och Tommy Nilssons dagar från de gotländska sommrarna. Säsongsavslutning. Vårt sista guldkorn är Tommy Nilssons dag från 2016 där artisterna Jill Johnson, Little Jinder, Magnus Carlson, Lisa Ekdahl och Danny Saucedo tolkar hans låtar och får prova på något som varit Tommys extraknäck i nästan 30 år.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret Väderprognos. Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är!

22.10En värsting till syster Amerikansk musikalkomedi från 1992. Nattklubbsartisten Deloris råkar bli vittne till ett mord. En gangster ger order om att hon måste röjas ur vägen och polisen gömmer henne på ett säkert ställe, ett kloster.

00.10Min brors flickvän Romantisk komedi från 2007. Änklingen Dan Burns åker tillsammans med sina döttrar till en familjeträff hos sina föräldrar. På vägen dit stöter han ihop med Marie och blir genast förtjust i henne. Det är första gången sedan hustrun dog som han känner något för en kvinna. Men snart visar det sig att Marie är tillsammans med Dans bror Mitch och under helgen blir Dan förälskad i sin brors flickvän.

02.25Cuban fury Cuban fury är en brittisk komedi från 2014. Som tonåring var Bruce en salsamästare men efter att ha blivit mobbad mister han självförtroendet och slutar dansa. Många år senare är han överviktig, singel och i ett jobb som inte leder någonvart. När han får en ny chef i den amerikanska Julia blir han förtjust men befarar att hon är ouppnåelig. Men han får veta att hon gillar salsadans och får den galna idén att konfrontera sina demoner och uppvakta Julia på dansgolvet. Frågan är om han klarar av utmaningen.

04.25Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Polen är måhända inte känt för sin bakkultur men Paul visar ett modernt Warsawa som sjuder av skaparglädje. Han utforskar en traditionell mjölkbar och ett gammalt bageri. Tv-profilen Madga Gessler delar med sig av sin passion för tårtor.

05.00Paul Hollywood bakar jorden runt Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma städernas historia och kultur där bara det bästa duger. Paul bakar med vulkanisk geotermisk energi i Reykjavik. Han möter matskribenten Eva Laufey som introducerar honom till landets speciella Skyr yoghurt. Paul bakar sedan två egna bakelser inspirerade av Island.