MENY

TV4

07.00Bygglov Svensk bygg- och inredningsserie från 2018. Matte Carlsson, Willy Björkman och arkitekten Maria Kingsley reser runt i Sverige och hjälper människor med deras bygg- eller renoveringsprojekt som havererat på grund av att pengarna eller kunskapen inte räckt till. Affe och Susanne bor på en gård utanför Billeberga tillsammans med fem fosterbarn. Det är mycket att göra både på gården och med barnen. Deras kök är i stort behov av en uppdatering då det inte fixats sedan tidigt 70-tal och de har själva inte tid att fixa det. Bygglovsgänget tar sig an uppgiften att installera ett modernt och lättarbetat kök. Men varken Matte, Willy eller Maria anar att huset kommer bjuda på många utmaningar och att projektet kan vara i största laget för dem.

07.55Nyhetsmorgon Direktsänt morgonprogram. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare: Jesper Börjesson. Vakna upp till Sveriges största morgonprogram, Nyhetsmorgon. Se nyhetshändelser utvecklas och fördjupas, trender granskas och situationer avhandlas i detta program som sänds varje dag, året runt.

11.30Idol 2018 Svenskt underhållningsprogram från 2018. Svenskt underhållningsprogram från 2018. Idol är Sveriges största talangjakt där hoppfulla talanger kan förverkliga sina drömmar. Här följs framtidens stjärnor från sitt första möte med juryn, genom kvalomgångar och fredagsfinaler till den stora finalen. Slutaudition är över och det har blivit dags för de 21 utvalda deltagarna att ställa sig på scenen i den direktsända Kvalveckan. Ikväll uppträder Bragi, Gonzalo, Sebastian, Anton och William – och det är du där hemma som har makten.

12.25Idol 2018 - resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2018. Röstningsresultatet i Idol presenteras. Rafflande spänning och nervösa deltagare. Nu har det blivit dags för röstningsresultatet att presenteras. Vem får fortsätta sin artistresa och vem får lämna tävlingen?

12.30Idol 2018 Svenskt underhållningsprogram från 2018. Svenskt underhållningsprogram från 2018. Idol är Sveriges största talangjakt där hoppfulla talanger kan förverkliga sina drömmar. Här följs framtidens stjärnor från sitt första möte med juryn, genom kvalomgångar och fredagsfinaler till den stora finalen. Idols livesända Kvalvecka fortsätter och nu är det dags för Ambér, Nadia, Alva, Lisa och Ida att framträda på scenen. Avgörandet ligger fortfarande hos dig som tittar och du har möjlighet att rösta vidare din favorit till fredagens kvalfinal.

13.25Idol 2018 - resultatshow Svenskt underhållningsprogram från 2018. Röstningsresultatet i Idol presenteras. Rafflande spänning och nervösa deltagare. Nu har det blivit dags för röstningsresultatet att presenteras. Vem får fortsätta sin artistresa och vem får lämna tävlingen?

13.30Drömmen om slottet Svensk realityserie från 2017. Svensk realityserie från 2017 där vi får lära känna Agnes och Stefan Lätt, som arbetar hårt för att drömmen om att bo i ett slott ska bli sann. Det första målet är att få nedersta våningen klar till midsommar. Men kommer de att lyckas? Hösten är här och det är bråttom att få klart fasaden. Källaren ska även göras om, men en mystisk ande hindrar renoveringen och Agnes och Stefan tar reda på mer om slottets historia. Det blir också en skattjakt på ladugårdsvinden.

14.30Hockeylördag: Malmö - Färjestad Svenskt hockeymagasin från 2017. Hockeymagasin. Direktsändning från SHL och matchen mellan Malmö och Färjestad. Matchen spelas i Malmö Arena. I studion: Lasse Granqvist, Sanny Lindström och Petter Rönnquist.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00V75 Direkt Direktsänd V75-omgång. Tips, intervjuer och analyser.

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten Sportnyheter. Det senaste inom sportnyheter.

19.25TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Postkodmiljonären Svenskt frågesportsprogram från 2018. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet. Programledare är Rickard Sjöberg. En person har chans att vinna en miljon kronor genom att svara rätt på femton frågor. Även tittarna har möjlighet att vinna stora pengar på sin bostadsadress genom att vara med i Svenska Postkodlotteriet.

19.55Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Klassfesten Kändisar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer. Kända svenskar tar tidsmaskinen tillbaka till sina högstadiekorridorer när Klassfesten återigen är tillbaka. Denna gång är det dags för kändisar som Kjell Bergqvist, Maria Montazami, Tina Nordström och Bianca Ingrosso att göra upp om vem som minns mest i sin egen historia. Nu möts stjärnkocken Tina Nordström och tonårsidolen Samir Badran. Samir får en matematisk utmaning och blir motvilligt påmind om ungdomsårens pojkstreck och tillfönade frisyrer. Tina bjuder på skönsång från 80-talet och en oförglömlig gymnastikutmaning i spandex.

21.30Rebecka Martinsson Svensk kriminaldramaserie från 2017. Rebecka Martinsson från Kiruna har inte riktigt funnit sig själv trots stora framgångar på en advokatfirma i Stockholm. När en barndomsvän plötsligt dör återvänder Rebecka till Kiruna där hon dras in i en gastkramande jakt. En ung kvinna hittas mördad i Torneträsk och en härva av lokala gruvbolag med utländska finansiärer rullas upp. Rebecka blir erbjuden jobb som extraåklagare i Kiruna. Men hennes okonventionella arbetsmetoder skapar motstånd bland kollegorna.

22.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. TV4Nyheterna uppdaterar tittarna med den senaste nyhetsutvecklingen i TV, på TV4 Play och i telefonen dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

22.05TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

22.15Rebecka Martinsson Svensk kriminaldramaserie från 2017. Rebecka Martinsson från Kiruna har inte riktigt funnit sig själv trots stora framgångar på en advokatfirma i Stockholm. När en barndomsvän plötsligt dör återvänder Rebecka till Kiruna där hon dras in i en gastkramande jakt. En ung kvinna hittas mördad i Torneträsk och en härva av lokala gruvbolag med utländska finansiärer rullas upp. Rebecka blir erbjuden jobb som extraåklagare i Kiruna. Men hennes okonventionella arbetsmetoder skapar motstånd bland kollegorna.

23.35Good People Good People är en brittisk-amerikansk-dansk-svensk thriller från 2014. Anna och Tom är ett ungt par som bor i London. De har börjat renovera sitt hus då pengarna tryter och skulderna hopar sig. Dessutom vill de starta en familj men lyckas inte bli med barn. När deras hyresgäst plötsligt dör av en överdos hittar de en stor summa pengar i hans rum. Medan de funderar på vad de ska göra med dem frestas de att betala sina skulder och gå till en fertilitetsklinik. Men det visar sig att det finns andra som också är intresserade av slantarna.

01.25Killers Killers är en amerikansk actionfilm från 2010. Spencer Aimes försörjer sig som lönnmördare, ett yrke som han håller hemligt. När han träffar Jen blir han genast förälskad och för att kunna gifta sig med henne ger han upp sitt jobb. De flyttar ut till förorten och lever ett stillsamt liv tills de upptäcker att någon är ute efter att döda Spencer. Frågan är bara vem. Plötsligt ser de alla i sin vänkrets och i grannskapet som potentiella fiender.

03.25En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Brittisk livsstilsserie från 2008. I jakten på ett nytt hem får britter hjälp av erfarna mäklare att hitta guldklimparna både på hemmaplan i England och bortaplan på soligare breddgrader. Tillsammans med mäklarna försöker husjägarna avgöra den stora frågan: borta eller hemma bäst? Trina och Pete vill desperat lämna livet i Florida bakom sig, deras val står mellan att återvända till familjen med ett hus i England med historiska anor eller ett satsa på ett nytt soligt hem på Portugals silverkust.

04.25Husjägarna - Danmark Dansk dokumentärserie från 2015. Här får människor hjälp av bostadsexperterna Peter Ingemann och Sara Lygum att hitta sitt drömboende. De tar reda på personernas önskemål och sedan visar de dem tre fastigheter som uppfyller deras krav. De får också hjälp av experterna att bjuda på bostaden om någon faller dem i smaken. Peter hjälper Janni och Anders som bor i en lägenhet i Århus och är på jakt efter ett lantställe. Camilla och Jesper drömmer om ett hus i Herning.

05.30Vad blir det för mat Svensk matlagningsserie från 2010. Skådespelaren Per Morberg bjuder på annorlunda matlagning i sitt hem i Sörmland. Hemma hos Per råder ständigt kreativt kaos. Med fem barn och gäster som ofta kommer på spontana besök gäller det att snabbt kunna laga något inspirerande och gott. Per blandar husmanskost med internationella influenser. Per Morberg flyttar ut i trädgården vid sitt torp för att laga mat på en vedeldad grill. På menyn står oxfilé provencale, men i stället för att ugnsgratinera filén använder han en svets för att få till den rätta ytan. Till dessert blir det en mousse på vildhallon. Som vanligt får han middagsgäster och i dag är det dottern Alida med vän.