MENY

TV10

06.00Highway Patrol En förare åker fast körandes ett oregistrerat fordon och han får ett utbrott på polisen.

06.25Highway Patrol Två motorcyklister hamnar i trubbel av två olika anledningar.

06.45Highway Patrol En polis tar fast en av sina reguljära förolämpare och får sig en duning.

07.10Highway Patrol När några i en bil som passar polisen börjar bete sig underligt bestämmer de sig för att ta en närmare titt. Men, bilen drar i väg och det blir början på en riktigt jakt.

07.35Yukon Gold Frusen mark hotas Cams säsong. Ken och Guillaume stänger ner deras prospekteringsuppdrag. Karl väger sitt guld som han har samlat halvvägs in i säsongen.

08.30Yukon Gold Nika och Chris har ont om pengar, Cam hittar inget guld och tvingas skicka hem sitt team. Ken och Guillaume hittar en perfekt plats där de kan rädda upp sin säsong.

09.30Yukon Gold Karl gräver djupt men kammar hem noll. Cams mål kanske blir omöjligt att nå. Nika och Chris upptäcker chockerande nyheter om deras andel guld.

10.30MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer.

11.35MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer.

12.40Storage Wars Köparna beger sig till Gardena i Kalifornien. Barry Weiss tar befäl över ett skepp och den nya köparen, Jeff Jarrod, hittar en souvenir från kalla kriget.

13.10Storage Wars De flesta av köparna beger sig till Westminster i Kalifornien. Darrell och Brandon möter en legend. Dave Hester känner på sig att det inte finns några skatter i depåerna och letar på annat håll.

13.40Storage Wars Köparna beger sig till Irvine i Kalifornien. Jarrod och Brandi är fortfarande i chock, medan Barry har tappat sin gnista.

14.10Storage Wars Garden Grove är platsen för auktionen den här gången och det ligger internationella intriger i luften. Dave kan ha rånat Tutankhamons grav. Darrell kan ha startat ett nytt affärsinitiativ i Tyskland.

14.40Formel 1: Kval Körs på Algarve International Circuit i Portimão, Portugal. (24/10-20)

16.15Storage Wars Köparna går på auktion i Riverside, Kalifornien. För många val och för mycket värme gör det svårt för Jarrod och Brandi. Det ligger spänningar i luften mellan Dave och Brandon.

16.50MythBusters I varje avsnitt får vi se när MythBusters tar reda på om vissa myter verkligen stämmer eller om det är just en myt.

18.00Car S.O.S. Tim och Fuzz åker till Derbyshire för att rädda en 48 gammal italiensk superbil, en 1971 Lamborghini Espada.

19.00Speed With Guy Martin Guy testar slipstreaming i hopp om att slå det brittiska rekordet för högst fart på en cykel – 177 km/h. Olympiska velodromcyklaren Laura Trott hjälper honom att komma i form inför försöket.

20.00Speed With Guy Martin Guy försöker sätta världsrekord i längst stäcka för en motorcykel på en vattenyta. Kommer Newtons tredje rörelselag hjälpa honom korsa Bala Lake i Wales?

23.00Hunting Hitler Mike och James ordnar en utgrävning vid ett avlägset alpint hotell i jakt på svar om hur nazisterna bedrev spioneri.

00.00Drug Wars Kriget mot drogerna stegrar i Filippinerna. Polisen beger sig till slumområden i Manila för att arrestera både langare och missbrukare.

00.30Drug Wars Den filippinska polisen använder sig mer och mer av taktiken "buy busts". Vi får följa med när informatörer lägger ut bete och när polisen slår till.

01.00Drug Wars Tack vare presidentens fullskaliga krig mot drogerna fylls de filippinska fängelserna på i rask takt. Vi får följa med polisen till slumområdena i Manila när ett flertal arresteringar görs.

01.30Drug Wars En militant jihadist-grupp försöker ta kontroll över en muslimsk region i Filippinerna. Styrkor beger sig dit för att ta reda på hur illegala droger finansierar terrorgrupperna.

02.00Navy Seals: America's Secret Warriors Vi går in på djupet och undersöker vad som krävs av den mesta stridsenheten i världen – Navy Seals.

02.00Navy Seals: America's Secret Warriors Vi går in på djupet och undersöker vad som krävs av den mesta stridsenheten i världen – Navy Seals.

02.35Fången på främmande mark En militärveteran, åtalad för dråp åker till Thailand för en snabb semester.

03.25Fången på främmande mark Jimmy slutar jobba som brevbärare för att öppna bar i Thailand men börjar snart langa metamfetamin. Polisen får nys om hans affärer och efter en dramatisk arrestering hamnar han i fängelse.

04.15Science of Stupid I det här avsnittet får vi veta hur det kan gå när man åker snöskoter riktigt fort, hoppar med skateboard eller går i långa rockar.

04.40Science of Stupid Här får du se exempel på hur du kan göra bort dig riktigt ordentligt genom att spela trummor, hoppa rakt in i en snöhög eller att landa med en pogo stick.

05.05Science of Stupid Styr en båt, åk rullskridskor eller hoppa med cykel. Med andra ord, fler nya tips på hur du kan göra bort dig.

05.30The Gadget Show I det här avsnittet blir Ortis en av de första att testa en Jet Pack.