MENY

Sjuan

06.00Det stora tårtslaget Säsongsavslutning. Jurymedlemmarna Mattias Ljungberg och Anette Hörnfeldt ger sina bästa tips på allt från att skapa i sockerpasta till att bygga våningstårtor. De tittar på misstag som deltagarna gjorde och visar hur de skulle ha gjort.

06.55En unge i minuten - Australien Programstart. Denna gång möter vi det unga paret Morgan och Javeus som väntar sitt första barn och Morgan har bestämt sig för att föda utan smärtstillande läkemedel. Joan och Frank har fyra barn och tror sig ha stenkoll på förlossningen av det femte.

07.56Biggest Loser Det är sjukstuga på slottet vilket ställer till med problem för de tävlande. En av deltagarna öppnar upp för coach Hollsten om sitt problematiska förflutna och Alexandra Zazzi kommer på besök för att anordna en pizza-tävling.

08.58Ambulansen Vi följer den brittiska ambulanspersonalen under ett tolv timmar långt nattskift. Samtalshanteraren Elly har svårt att hinna med då det inkommer samtal konstant och April och Clare bjuds på en oväntad överraskning.

10.00Ambulansen Alla enheter behöver rycka in när en misstänkt terrorattack drabbar landet. Det blir en tuff dag för den brittiska ambulanspersonalen och tankarna går tillbaka till det fruktansvärda terrorattentatet i Manchester 2017.

11.00Fabriken inifrån Att mat är ett av Gregg's stora intressen är svårt att undgå. Han beger sig därför till en fabrik som på ett dygn tillverkar över 200 000 kanapéer. I fabriken lär sig Gregg vad som är viktigt att tänka på när man lagar stora mängder av festmat.

12.00Husjägarna - Danmark Den här gången tar sig Sara och Christian med två par till utkanterna av Köpenhamn och landsbygden kring Aars för att uppfylla deras husdrömmar. På önskelistorna står ett stort kök med plats för många gäster samt fina arkitektoniska detaljer.

13.00Trädgårdsmästarna Roxy och Steve bor i Sheffield tillsammans med deras två barn. Huset är fint men trädgården är bland det tråkigaste de någonsin skådat. Förhoppningen är att trädgårdsexperterna ska kunna skapa en lekfull miljö där barnen kan spendera lediga dagar.

14.00Djurparkens hemligheter Intriger väntar bland schimpanserna när den dominanta hanen Dylan utmanas av den yngre Dylan. Vårttranan Wilma går på dejt med sina nya partner Ivan, men saker går inte riktigt som planerat på grund av högljudda grannar i djurparken.

15.00Hundar utan hyfs 16 veckor gamla Reggie tuggar på allt och alla. Hans ägare Kelly och Nick har fått nog. Lilla Luci är bara 13 veckor gammal men redan expert på att sabotera sin mattes hudvårdssalong. Graeme hjälper också en border collie som är extremt osocial.

15.58Poirot Poirot blir ombedd att vakta den unge sonen till en markägare som blivit hotad. Men när pojken trots det kidnappas är det upp till Poirot att ta reda på vem som är den skyldige.

17.02Mord och inga visor Jessica Fletcher går på en fest i Kentucky där man firar ett prisbelönt engelskt fullblod när en grannfejd leder till mord.

18.02Mord och inga visor Jessicas nya granne Bonnie Hastings återförenas med sin pappa som försvann 20 år tidigare i samband med ett bankrån. När han hittas mördad faller misstankarna på Bonnies make David men Jessica tvivlar på att det är han som är den skyldige.

19.02Mord och inga visor En blyg buktalare anklagas för att ha mördat den hänsynslösa ägaren av en komediklubb efter att hans docka hittas bredvid offret i ett låst rum.

20.02Hudson & Rex Ägaren till ett galleri hittas död efter stängning och det visar sig att en staty fattas. Men hör statyn ens hemma på galleriet? Charlie, Rex och Sarah undersöker statyns mystiska försvinnande och försöker hitta motivet bakom mordet.

21.00Adrift Tami är ute och reser när hon möter seglaren Richard på Tahiti. Känslorna spirar och när han får ett erbjudande att segla en båt till San Diego följer hon med. Men till havs råkar de ut för en kraftig orkan och deras romantiska resa blir en kamp för överlevnad. Huvudrollerna i det verklighetsbaserade dramat "Adrift" spelas av Shailene Woodley ("Divergent") och Sam Claflin ("Livet efter dig").

22.55Miss you already Milly och Jess (Toni Collette och Drew Barrymore) har varit bästisar så länge någon kan minnas. Nu är de vuxna: Milly är gift och har två barn, och Jess kämpar för att bli gravid med pojkvännen Jago. Då vänds allt upp och ned, när Milly drabbas av bröstcancer. Samtidigt blir Jess äntligen gravid, men vill inte skylta med sin lycka inför den sjuka Milly. Ska vänskapen överleva alla prövningar?

01.07A united kingdom Året är 1947 när Seretse Khama, tronarvinge från Botswana, studerar i England och möter Ruth Williams, en 24-årig kontorist från London. Deras kärlek och äktenskap bekämpades inte bara av respektive familjer, utan också av de brittiska och sydafrikanska myndigheterna. Paret kämpade mot apartheid och den brittiska regeringen för att införa demokrati i Botswana. Det romantiska dramat "A United Kingdom" bygger på den verkliga berättelsen om deras liv tillsammans.

03.30112 - först på plats Personalen larmas om en man som fallit från hög höjd och frågan är om de är för sent ute eller inte. En fasansfull husbrand raserar och man fruktar att flera liv har skördats.

04.00Prinsessan Sofia - Project playground (teckentolkad) Prinsessan Sofia och Renée Nyberg reser till Kapstaden för att besöka Project Playground. Sedan starten 2010 har mycket hänt i verksamheten – och i Sofias liv. Tillsammans med Sofia och medgrundaren Frida Vesterberg får Renée följa deras viktiga arbete och vad organisationen gör för skillnad för utsatta barn från kåkstäder. I öppenhjärtiga intervjuer berättar Sofia om sitt personliga engagemang för drabbade barn, egna reflektioner kring föräldraskap och om livet i offentligheten.

05.00Judys domstol En nästintill tandlös man påstås ha bett sin syster om pengar till tandläkaren. Nu kräver hon återbetalning.

05.27Judys domstol En man tar med sin flickvän på resa till Florida, men efter ett plötsligt bråk med både mamman och ex-frun slutar det hela med besöksförbud.