MENY

Sjuan

06.00Seven Year Switch - gifta på prov Amerikansk realityserie från 2016. Fyra par som drabbats av en relationskris får chansen att byta partner och bo med en främling i två veckor. Det blir ett experimentellt äktenskap där de har möjlighet att lära sig vad som behövs för att stärka sina förhållanden. De nya paren utmanas i att ge och ta emot vilket är svårt för några av dem. Det uppstår spänningar när de får se videoinspelningar av vad deras riktiga makar gör med sina nya partners.

06.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Brandi tyckte att hon hittat sin drömprins i Max och han flyttade snabbt in med henne och hennes tre barn. Men idyllen går i kras när hon får reda på att han varit otrogen mot henne sedan dag ett.

07.50Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Janyce blev chockerad när hon fick reda på ett hennes 22-årige son Chance byter kön och numera kallar sig Hope. Till råga på allt går Hope på gatan i Hollywood och säljer sexuella tjänster för att ha råd med könskorrigeringen.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Lucky dog - en andra chans Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade. Brandon tränar blandrasen Rosie att bli en terapihund för personer som överlevt cancer.

11.30Lucky dog - en andra chans Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade. En fotograf söker efter en maskot till sitt företag och blir intresserad av den tvåårige hunden Wilson. Men frågan är om Wilson har vad som krävs för att bli supermodell.

12.00Ernst i Toscana Svensk livsstilsserie från 2015. Ernst Kirchsteiger har begett sig till Toscana i Italien. Han utforskar Toscana genom maten, kulturen och hantverket. Varje program avslutas med en måltid som han bjuder sina nya bekantskaper på. Ernst Kirchsteiger ställer till med en picknick bland Toscanas vinfält. Till picknicken syr han en filt av kökshanddukar och bakar en traditionell skördekaka med vindruvor. Han gör också en aubergine- och olivröra samt en stående lasagne. Ernst ger sig också i väg till staden Impruneta för att se hur man i alla tider tillverkat terrakotta.

13.00Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Säsongsavslutning. Det är dags för final men Wincent förväntar sig att uppdragen ska vara genomförda. De gamla deltagarna har valt den sista förstekämpen och det bär av till tinget. Sedan är det dags för final för de två sista kämparna.

14.00Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Säsongsstart. De sexton deltagarna, som är fördelade på två lag, slungas rakt in i sin nya verklighet och ställs genast inför en tävling där ett misslyckande får ödesdigra konsekvenser. Frågan är vem man kan lita på och vem som är fiende.

15.00Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Månsson och Lillemor måste hantera sin situation och frågan är hur det ska gå. Lag syd fortsätter sin kamp för att få i gång elden. Lagen ställs inför sin första pristävling.

15.30Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. För de lyckosamma fiskarna väntar en hajmiddag. Anders bjuder in till byteshandel och någon känner sig manad att spela ett högt spel.

16.00Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. Det är dags för den första Robinsontävlingen och mycket står på spel. Båda lagen gör allt de kan för att undvika att hamna i örådet.

16.30Robinson Svensk realityserie från 2018. Till Fiji anländer ett gäng äventyrslystna deltagare. Här får de kämpa för sin överlevnad samtidigt som de testas i det sociala spelet. En efter en elimineras de i örådet tills en ensam vinnare står kvar. Programledare: Anders Öfvergård. I lag syd börjar det bli en hätsk stämning. Efter ett antal dagar med hunger erbjuds lag nord en möjlighet till frosseri. Men maten faller inte alla i smaken.

17.00Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2013. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. Varje episod följer en ny person på resan till det förflutna. Mark har kämpat med svek, missbruk och dåligt självförtroende sedan han endast tre dagar gammal blev bortadopterad av sin mamma i Chile. Nu åker han tillbaka till Santiago för att leta efter henne.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att hjälpa fler norrmän att bli sitt allra snyggaste jag. I varje program besöker duon en ny norsk stad och med hjälp av sitt professionella team ger de kvinnor och män chansen till en makeover. Rebecca har bipolär sjukdom och medicinen har fått henne att gå upp i vikt. Hon döljer sin kropp bakom stora och färglösa kläder. Anetts mörka klädkod på jobbet har spritt sig till hela garderoben. Mia får en peppning inför sina studier.

19.00TV4Nyheterna Nyheter.

19.10Sporten Sportnyheter.

19.20TV4Vädret Väderprognos.

19.30En ska bort Svenskt frågesportprogram från 2018. Här tävlar man i tvåmannalag för att tillsammans lista ut vilken bild som inte hör ihop med de andra. Om de tävlande lyckas ta sig hela vägen upp på pengastegen vinner de en miljon kronor. Programledare: Rickard Sjöberg.

20.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2011. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. En blodig kvinna kliver in på polisstationen och erkänner att hon mördat sin make. Eftersom det inte finns några bevis är Poole osäker på vad han ska göra.

21.00The dark knight rises The dark knight rises är en amerikansk actionfilm från 2012. I Gotham City råder fred efter att Batman åtta år tidigare tog på sig skulden för åklagare Harvey Dents död och sedan försvann spårlöst. Men när Bruce Wayne kommer på inbrottstjuven Selina Kyle som stjäl hans mors halsband inser han att det inte är halsbandet hon var ute efter utan hans fingeravtryck. När dessutom den maskerade terroristen Bane dyker upp och är ute efter att förinta staden måste Batman återvända från sin exil.

00.10Up in the air Up in the air är ett amerikanskt drama från 2009. Ryan Bingham är konsult och expert på nedskärningar inom näringslivet, när ett företag behöver hjälp med att sparka personal är Ryan rätt man för jobbet. Han har hundratals resdagar om året och hans plånbok är full av bonuskort och han har som mål att nå tio miljoner flygbonuspoäng. Ryan trivs med sitt liv som är smärtfritt, enkelt och okomplicerat. När förtaget han arbetar åt vill effektivisera får han sällskap av Natalie som ska studera hans arbete. Hennes uppdrag är att se om det verkligen är nödvändigt att resa till företaget som ska skära ner eller om det går att göra det via en videokonferens istället. En kväll träffar han Alex på en bar och de tillbringar en natt ihop, en natt som får Ryan att börja omvärdera sitt liv. Filmen tilldelades en Golden Globe och nominerades till sex Oscars.

03.30Locke Locke är ett brittiskt-amerikanskt drama från 2013. Ivan Locke har jobbat hårt för att ta sig fram i livet. Han har en framgångsrik karriär och är lyckligt gift. Kvällen innan ett avgörande skede på hans arbetsplats, där han är chef, får han ett telefonsamtal som blir startskottet för en rad händelser. Han sätter sig i sin bil och börjar köra från Birmingham till London. Det blir ett beslut som får oanade konsekvenser och under resan pratar han med ett otal viktiga personer i sitt liv. När han når sin destination är inget sig likt längre.

05.20Lucky Dog - en andra chans Amerikansk dokumentärserie från 2014. Djurtränaren Brandon McMillan besöker olika djurhem för att hjälpa hundar som ingen vill ha. Han tar dem med till sin gård där han tar sig an den näst intill omöjliga uppgiften att träna hundarna till att bli perfekta husdjur. Hans förhoppning är att de sedan ska bli adopterade. Brandon räddar en terrier blandras som blivit övergiven av sina tidigare ägare. Men om Kobe ska få en andra chans måste han lära sig lyda.