MENY

Sjuan

06.05Ambulansen Säsongsavslutning. V och Ollie larmas till en epileptiker som även tros ha fått en stroke. Andy och Emily åker till en liten bebis som känns lealös och febrig.

07.05Ambulansen En förbipasserande ser en man som sover i en bil och försöker väcka honom för att kolla läget. Den sovande mannen blir då våldsam och ambulans och polis måste tillkallas.

08.05Ambulansen SOS-operatören Brogan måste förklara för en nödställd person hur man genomför hjärt- och lungräddning över telefon i väntan på att ambulansen ska hinna till olyckplatsen.

09.05En plats i solen Hugh och Bruce vill byta livsstil och flytta från sitt hem i Skottland. De har sikt på Alicante i Spanien, där de vill hitta det perfekta huset att kunna slappna av i och njuta av varandras, och deras hundars, sällskap.

10.05En plats i solen Katrin och Thomas från London längtar bort till soliga Malaga. Här vill de köpa ett semesterhus som de en dag kan flytta till permanent. Men önskelistan för huset är lång, de vill ha pool, utsikt över bergen och trädgård där de kan odla och ha höns.

11.05SOS - Superstädarna Superstädarna Richard och Brennan besöker 40-åriga sci-fi-samlaren Abi och hennes inneboende Kayleigh. Abis stora samling av prylar har tagit över hemmet och är för mycket för Abi att hantera, nu behöver hon Superstädarnas hjälp att få ordning.

12.06Rocky Mountain Christmas Romantiskt drama om Sarah som just dumpats av sin pojkvän som är rikskänd för sitt stora tech-bolag. Hon flyr uppståndelsen i New York och tar sin tillflykt till sin farbrors ranch i Colorado. Här blir hon snart indragen att ordna småstadens årliga julparad, och träffar på hollywoodskådisen Graham som är i stan för att researcha en roll. Rocky Mountain Christmas är gjord av tv-kanalen Hallmark

14.03King of the Tigers Ross Kemp träffar privata ägare av stora kattdjur i Storbritannien. Först träffar han en man som har ett lejon i sin trädgård och ett par som byggt ett eget zoo. Han möter även en gammal cirkustränare som äger fem tigrar och kliver in i en lejonbur.

15.05Aurora Teagarden Mysteries - A Bundle of Trouble Aurora Teagarden, bibliotikarie och deckarfantast, får ett nytt mysterium på halsen när Martins släkting Regina dyker upp med sitt nyfödda barn för att hälsa på. Aurora erbjuder sitt gästrum men det dröjer inte länge innan Regina försvinner spårlöst. I samma veva hittar Aurora $10.000 i blöjpåsen och nu måste hon både ta hand om en baby och lista ut vad som pågår. Den sjätte filmen i deckarserien.

17.02Next Level Chef US Deltagarna står inför en överraskning när en twist gör att de får helt nya förutsättningar i tävlingen. Kvällens utmaning är att laga en rätt med fläsk som huvudingrediens.

18.13Write before Christmas Romantiskt drama från Hallmark där vi möter nyblivna singeln Jessica som bestämmer sig för att skicka julkort till fem personer som påverkat henne i livet: Hennes bästa vän, moster och bror, en gammal lärare samt en popstjärna vars musik inspirerat henne. Julkorten kommer att betyda mycket för mottagarna. Huvudrollerna i Write Before Christmas spelas av Torrey DeVitto och Chad Michael Murray.

20.00Morden i Brokenwood Mike lämnar Brokenwood under mystiska omständigheter för ett annat polisärende. Det innebär att Kristin får leda mordrutredningen om en 70-talsfest som slutade blodigt med många döda.

22.03An Ice Wine Christmas Amerikansk romantisk julfilm om Camilla som jobbar som sommelier i storstaden Philadelphia. I juletid åker hon hem till sin idylliska lilla hemstad för den årliga isvin-festivalen. Men i år får hon en överraskning när vingårdens ägare, hennes gudfar, har anställt Declan som ska modernisera företaget. Camilla, som älskar gamla traditioner, är tveksam men upptäcker att de båda ändå har en del gemensamt.

23.56Den of Thieves Los Angeles, bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick. En dag får han höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin, att råna centralbanken i Los Angeles. Huvudrollerna i "Den of Thieves" spelas av Gerard Butler, O'Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton") och Curtis "50 Cent" Jackson.

02.50En dag När Emma och Dexter träffas på sin examensdag blir det början på en livslång vänskap, trots att de är mycket olika. Vi får följa deras vänskap och förhållande under de följande tjugo åren, varje år på samma dag, den 15 juli. Tillsammans, och var för sig, genom vänskap och konflikter, hopp och förtvivlan, skratt och tårar. Det romantiska dramat "En dag" bygger på Peter Nicholls bästsäljande bok.

05.00Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.

05.30Judys domstol Amerikansk realityserie. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är hård men rättvis, och alltid fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar.