MENY

Sjuan

06.00Veterinärerna Cesar Guevara undersöker taxen Senta som kommit in akut med smärtor i ett ben. Veterinären i Jönköping får besök av ett gäng ovanliga patienter. Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark ställs inför en svår uppgift när vildkatterna måste fångas in.

07.00En plats i solen: Borta eller hemma bäst? Efter att ha arbetat hårt hela livet har Jacqui Lockhart äntligen sparat ihop tillräckligt med pengar för att kunna köpa ett hus i Costa Blanca. Något hon drömt om hela sitt liv. För att hitta rätt tar hon hjälp av mäklaren Danni och dottern Judy.

08.00Biggest Loser Rivaliteten på slottet blir allt tydligare och konflikterna avlöser varandra. Efter lite för mycket gnäll sätter Micke och Pischa press på deltagarna genom ett riktigt tufft träningspass. Frågan är vilka som kan hålla fokus på uppgiften?

09.00Hundar utan hyfs Sam och Lauras flytt till landsbygden blev inte så ljuvlig som de hoppats. Hundarna Maddie och Bisley blir som tokiga i närheten av boskap, vilket bland annat resulterat i att Sams axel dragits ur led. Schäfern Kobe låter ingen närma sig hans ägare.

10.00Hundar utan hyfs 16 veckor gamla Reggie tuggar på allt och alla. Hans ägare Kelly och Nick har fått nog. Lilla Luci är bara 13 veckor gammal men redan expert på att sabotera sin mattes hudvårdssalong. Graeme hjälper också en border collie som är extremt osocial.

11.00Ambulans: kod röd En 21-årig man kastas av sin motorcykel och hans hjälm faller av i kollisionen. En 80-årig man drabbas av hjärtstillestånd utanför sitt hem och sjukvårdare Rob kämpar för att rädda hans liv. En byggarbetare råkar skära upp sitt ben.

12.00På BB med Emma Willis Emma fortsätter med sin utbildning och får vara med och assistera vid ett kejsarsnitt. Senare möter hon den nyblivna mamman Erinoulla, vars son föddes med en klumpfot.

13.00Trädgårdsmästarna Charlie Dimmock och bröderna Rich är på plats i Wallasey för att hjälpa Sue med hennes betongträdgård. Sue vill att hennes baksida ska vara en harmonisk plats men då hon lever ensam har det varit svårt att ta tag i det själv.

14.00Ring så städar vi Seriestart. Yvonne och Angela har arbetat med städning i 19 år och i dag möter de sin värsta uppgift i karriären. Samtidigt tar sig Maxine och dottern Jasmine an en hamstrares lägenhet som samlat på sig grejer i över 30 års tid.

14.30Ring så städar vi Shaun och hans team beger sig till en hyresrätt i Kent som är minst sagt nedstökad. Maxine och Jasmine möter ett berg av cigarettfimpar när de ska städa i Luton samtidigt som Angela och Yvonne kämpar på med kackerlackor.

15.00Världens bästa veterinär Hunden Ruby kommer in till sjukhuset med livshotande skador efter att ha blivit påkörd. Ägaren Maria är utom sig av oro och frågan är hans liv går att rädda? Noel står för en tuff uppgift när han gör sig redo för en ryggradsoperation på Jess.

16.03Aurora Teagarden Mysteries - Three Bedrooms, One Corpse Bibliotikarien Aurora Teagarden är amatördeckare och medlem av The Real Murder Club som älskar att samlas och diskutera olösta mordfall. När hon en dag går på husvisning träffar hon spännande och mystiske Martin Bartell, men hittar också fastighetsmäklaren mördad på bakgården. Aurora bestämmer sig för att starta en egen utredning. Tredje filmen i deckarserien som bygger på Charlaine Harris böcker.

17.55Mord och inga visor Jessica kallas till London för att hjälpa till med att skriva en teaterversion av en av sina böcker. Huvudrollen ska spelas av en gammal vän till henne. När uppsättningens producent mördas måste Jessica bevisa sin väns oskuld.

18.56Mord och inga visor Jessica undersöker mordet på en före detta polis som arbetade som prisjägare i en liten stad i norra Kanada.

20.00Mord i paradiset En mörk värld bland Saint Maries politiker uppdagas när den avgående guvernören förgiftas på sin egen avskedsfest. DI Goodman får mycket på sitt bord då han upptäckt onlinedejtingens underbara värld. Lyckan byts snart mot obehag.

21.00Daddy's home Amerikansk komedi från 2015 med Will Ferrell, Linda Cardellini och Mark Wahlberg. Den trygge styvpappan Brad Whitaker (Will Ferrell) gör allt för sina styvbarn. Men när deras biologiske far, hårdingen Dusty (Mark Wahlberg), dyker upp vänds allt upp och ner och snart startar en galen fight om vem som är den bästa pappan.

23.00R.I.P.D Övernaturlig amerikansk actionkomedi om polisen Nick (Ryan Reynolds) som mördas i tjänsten av okända skurkar. Men hans osaliga ande hamnar hos de dödas polismyndighet, där han får i uppdrag att ta reda på vem som mördade honom. Han tvingas samarbeta med en gammal sheriff (Jeff Bridges) från vilda västern, som har en helt annan syn på rättsskipning än Nick.

00.53Poltergeist I skräckklassikern "Poltergeist" flyttar en familj in i en helt vanlig förortsvilla som visar sig ruva på en fasansfull hemlighet. Det börjar som harmlösa fenomen men blir snart skräckinjagande attacker och familjen måste söka hjälp av experter på det övernaturliga. För regin stod Tobe Hooper och Steven Spielbeg var producent och medmanusförfattare.

03.17The autopsy of Jane Doe I skräckthrillern "The Autopsy of Jane Doe" får två rättsläkare, som är far och son, ett mystiskt och tillsynes övernaturligt fall på halsen när liket av en okänd ung kvinna anländer till deras obduktionsbord för undersökning. I huvudrollerna syns Brian Cox ("X-Men", "Manhunter") och Emile Hirsch ("Milk", "Into the Wild"), och för regin står norske André Øvredal ("Trolljägaren").

05.02Judys domstol En vårdnadstvist går över styr då mamman förlorar humöret och river ner allt omkring sig.

05.30Judys domstol En säkerhetsvakt anklagas för att ha dragit pistol och kniv mot sin rumskompis efter ett bråk om hans flickvän.