MENY

Sjuan

06.10Grannar och swingers Amerikansk realityserie från 2015. Swingerspar öppnar dörrarna till sina privatliv och berättar om hur de gör för att behålla glöden i sina äktenskap. Serien följer några par som har två saker gemensamt, de lever i öppna äktenskap och de bor grannar med varandra. Brittany och Cody flyttar till kvarteret med förhoppningen om en nystart men det dröjer inte länge förrän de återfaller i dåliga vanor. Diana träffar en snygg läkare och Tony har svårt att hantera sin svartsjuka. Lori träffar en präst.

07.05Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Nick, 21 år, flyttade hemifrån för tre månader sedan och liftade över 370 mil till Los Angeles utan vare sig pengar, mobil eller tydliga planer. Han drömmer om att slå igenom som rapartist men hans familj vet att han sover på gatan och är oroliga för hur det ska sluta.

08.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. När Wilmas fyraåriga dotter berättade för henne att hennes pappa Adam rört vid henne på ett opassande sätt sparkade Wilma genast ut sin make, ringde polisen och ansökte om skilsmässa. Wilma är övertygad om att Adam förgripit sig på deras två barn men han hävdar att han är oskyldig.

09.00-Sändningsuppehåll-

11.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2006. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Cesar träffar en enögd australian shepherd som attackerar och biter främlingar. Han hjälper också en coonhound som är rädd för människor.

12.05Grannar och swingers Amerikansk realityserie från 2015. Swingerspar öppnar dörrarna till sina privatliv och berättar om hur de gör för att behålla glöden i sina äktenskap. Serien följer några par som har två saker gemensamt, de lever i öppna äktenskap och de bor grannar med varandra. Ben och Dedra försöker lista ut hur de kan fortsätta med sin swingerslivsstil samtidigt som de försöker skaffa barn. Brittanys och Codys dejt med Mike och Missy får förödande konsekvenser. Brittany förstör Bens födelsedagsfest.

13.00Transgender Brittisk dokumentärserie från 2015. Om människor i Storbritannien och USA vars könsidentitet avviker från samhällets normer. Det blir inslag om brittiska familjer som försöker hitta rätt väg för sina barn och amerikanska familjer där söner blivit döttrar och så följer man en grupp unga kvinnor under sin könskorrigering. Transbarn från hela USA och deras föräldrar deltar i ett sommarläger där barnen får vara den de vill.

14.00Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Rocco och Gustav kivas in i det sista om att färdigställa taket på hönshuset och frågan är om deltagarna kommer att lyckas med uppdragen. Förstekämpen väljer sin motståndare. Vid tinget uppdagas vad deltagarna egentligen tycker om varandra.

15.00Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. En ny storbonde utses och efter förra veckans besvikelse tar farmarna nya tag i både gamla och nya uppdrag. Mulle förklarar vad det var som gjorde att uppdragen misslyckades och Dee lär sig hur man levde på gårdar för 100 år sedan.

15.30Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. En ny storbonde har tagit över men på morgonen tar en annan deltagare över kommandot. JP har kommit på en ny strategi för hur han ska vinna farmen. Gustav provar på livet som murare och Dee har hittat en ny utmaning.

16.00Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Stella meddelar vilka uppdrag som måste färdigställas, bland annat en igloo. Grupperingar diskuteras och det blir bråk på farmen. En deltagare funderar till och med på att lämna gården.

16.30Farmen Svensk realityserie från 2017. Långt bort från moderniteter ska ett antal deltagare leva som bönder gjorde på 1800-talet. Förutom att leva som förr i tiden är det en hård tävling med taktik och rackarspel. Programledare: Paolo Roberto. Storbonden och Alexandra diskuterar strategi kring kommande förstekämpevalet. Mulle kastar sten i glashus när han ifrågasätter växthuset. Storbonden väljer sin förstekämpe samtidigt som något händer i skogen.

17.00Spårlöst - Danmark Dansk dokumentärserie från 2013. Människor får hjälp att hitta sina biologiska föräldrar eller andra anhöriga som de har tappat kontakten med. I serien dokumenteras hur de ger sig ut i världen på en ofta väldigt känslosam resa för att få svar på frågor om sina rötter. Varje episod följer en ny person på resan till det förflutna. Kristina blev adopterad från USA för 44 år sedan och har i flera år burit på en brännande längtan efter att få träffa den mor som födde och lämnade bort henne. Tillsammans med Spårlöst - Danmark beger hon sig till Hollywood i Los Angeles.

18.00Hela kändis-Sverige bakar Svensk matlagningsserie från 2017. Här delar kändisar med sig av sina favoritrecept. Det blir allt från födelsedagstårtor till frukostbröd och småkakor. Deras bakverk bedöms av Birgitta Rasmusson och Johan Sörberg. Vinnaren får skänka vinsten till välgörande ändamål. Programledare: Tilde De Paula Eby. Deltagarna intar slottet och gör sig redo att sätta i gång. Temat är desserter och det går bra för alla i det första baket. Men när det kommer till den tekniska utmaningen där de ska baka rulltårta går det inte lika bra för alla.

19.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att hjälpa fler norrmän att bli sitt allra snyggaste jag. I varje program besöker duon en ny norsk stad och med hjälp av sitt professionella team ger de kvinnor och män chansen till en makeover. Bloggaren Sophie Elise Isachsen är känd för sin säregna stil och sina plastikoperationer. Nu vill hon ha hjälp att klä sig som en affärskvinna. Trinny och Susannah ger sig även i kast med den skeptiska redaktören Martine Aurdal.

20.00Mord i paradiset Brittisk kriminalserie från 2014. Den principfaste kriminalpolisen Richard Poole skickas motvilligt till den avslappnade paradisön Saint Marie i Karibien för att utreda ett mord. När han löst fallet blir han till sin förfäran kommenderad att stanna på ön och tjänstgöra som kommissarie. När en gigolo hittas mördad leder spåren till den sociala eliten på Saint Marie. Fallet är extra svårsmält för Fidel som kände offret och han tvingas ta itu med några misstag han begått i sitt förflutna.

21.00Still Alice Still Alice är ett Oscarsbelönat franskt-amerikanskt drama från 2014. Alice Howland är professor i språkvetenskap vid universitetet i Columbia och har nyss fyllt 50 år. När hon börjar upptäcka skrämmande förändringar i sig själv, som att hon glömmer ord och går vilse, ställer läkarna diagnosen tidig alzheimer. Alice försöker behålla greppet på tillvaron men blir ännu mera förvirrad och oberäknelig allt eftersom hon tappar minnet. Hennes man och vuxna barn är förtvivlade och känner sig helt hjälplösa medan Alice verkar försvinna som person.

23.00Maria Wern: Inte ens det förflutna Maria Wern - inte ens det förflutna är en svensk kriminalfilm från 2012. En man hittas ihjälfrusen i en bil på Gotland och polisen Maria Wern och hennes kollegor får ta hand om utredningen. Ett halvår senare får Maria anonyma dödshot och hon och hennes team börjar söka efter avsändaren. Efter ett attentatsförsök skickas Maria i väg för att söka skydd och tillsammans med några väninnor beger hon sig till Stora Karlsö. På Gotland jobbar polisen för att hitta den skyldige och snart står det klart att mördaren kan följt efter Maria. Det dröjer inte länge innan vistelsen på ön förvandlas till en mardröm för Maria och hennes vänner.

00.55John Q John Q är ett amerikanskt drama från 2002. John och hans fru tittar på deras son Michaels baseballmatch när sonen plötsligt kollapsar. Väl på sjukhuset får de höra att Michael behöver en hjärttransplantation men att deras sjukvårdsförsäkring inte täcker ingreppet. De försöker få ihop pengar men lyckas inte och John blir allt mer desperat, så pass att han greppar vapen och åker till sjukhuset där han tar hela akutmottagningen som gisslan. John släpper dem bara om läkarna räddar sonens liv.

03.10Swordfish Den ohämmade och beräknande CIA-agenten Gabriel Shear har fått en idé. Han ska försöka komma över en stor summa pengar men de förmögenheter han vill åt finns placerade i statligt ägda fonder och riskerna med projektet är minst lika stora som den potentiella vinsten.

05.05Mitt galna hem Brittisk dokumentärserie från 2015. Många drömmer om att hitta ett eget litet krypin där man kan fly från vardagens stress. Nu visar den brittiske arkitekten George Clarke att det är möjligt att göra om små utrymmen till platser att bo eller arbeta i.