MENY

Sjuan

05.55Celebrity wife swap Amerikansk realityserie från 2014. Kända kvinnor byter familj under en vecka. De första dagarna måste de följa instruktioner från husets fru. De resterande dagarna får de bestämma själva hur det ska vara. Fruarna får en inblick i varandras kändisliv och för många blir det en chockerande upptäckt av hur annorlunda andra lever. Larry Birkhead är den avlidne Anna Nicole Smiths före detta partner. Han bor med sin syster Angie, sin och Anna Nicoles dotter Dannielynn och Angies två barn på landet i Kentucky. Angie byter under en vecka plats med rallyföraren Helio Castroneves flickvän Adriana. Hon slås direkt av hur välstädat och perfekt det är hos familjen Castroneves och får svårt att följa Adrianas hektiska schema. Adriana å sin sida bestämmer sig genast för att ordna upp i det oorganiserade och stökiga Birkhead-hushållet.

06.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Maddys familj oroar sig för att hon blir groomad av en man i Argentina och att hon kommer att säljas som sexslav när hon åker dit. Maddy, 18 år, träffade sin pojkvän via internet för ett år sedan och vill nu flytta dit och starta ett nytt liv med en man hon aldrig träffat i verkligheten.

07.50Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Danny tycker att hans svärmor Alana är ett riktigt monster som lägger beslag på hans fru Nicoles tid med påhittade sjukdomar, ständiga telefonsamtal och besök. Nu vill Danny att Nicole sätter ner foten, annars ansöker han om skilsmässa.

08.50-Sändningsuppehåll-

11.00Transgender Brittisk dokumentärserie från 2015. Om människor i Storbritannien och USA vars könsidentitet avviker från samhällets normer. Det blir inslag om brittiska familjer som försöker hitta rätt väg för sina barn och amerikanska familjer där söner blivit döttrar och så följer man en grupp unga kvinnor under sin könskorrigering. När tvillingarna Georgina och Jasmine var tre år blev Georgina George. Nu har det gått sju år och George är lycklig över att få leva som pojke.

11.55Mannen som talar med hundar - Australien Amerikansk dokumentärserie från 2009. Hundtränaren Cesar Millan reser till Australien för att hjälpa hundar med deras beteendestörningar. Den karismatiske och passionerade programledaren säger själv att han rehabiliterar hundar och tränar deras ägare. Sista delen.

13.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2006. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem. Det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar Millan går varligt fram och lyckas alltid hjälpa sina fyrbenta patienter och deras ägare. Systrarna Janet och Mary hittade två söta och övergivna rottweilervalpar, tog hand om dem och adopterade dem slutligen. De fick namnen Tiger och Roxy. Men efter tre månader var de inte så söta längre. Roxy har börjat morra åt människor som närmar sig henne och Tiger hoppar på möblerna. Roxy biter Janet om han inte får tillräckligt mycket uppmärksamhet och Tiger stöter matskålen ur händerna på henne. Båda hoppar på sina mattar och bråkar med deras tvååriga brorsdotter Kyla. Janet och Mary vill att hundarna ska lyda, gå ordentligt med koppel och vara snälla mot Kyla. Efter att ha förlorat sin katt tog familjen King hand om Buddy som är en blandning mellan welsh corgi och papillon. I början var han blyg men redan första natten visade han tänderna. Familjen ville lämna tillbaka honom till hundhuset men fick veta att då blir han troligen avlivad. Efter det har Buddy misslyckats på två lydnadskurser. Han har börjat attackera fötter på måfå och biter sina ägare när det är dags för den dagliga medicinen. Efter sex år har ännu ingen förbättring skett. Familjen vet inte hur mycket mer de står ut med men samtidigt vill de att Buddy ska få leva. Vizslan Booker föddes på landet. Då han adopterades av Michael fick han flytta till storstaden, vilken gjorde honom vettskrämd. Med svansen mellan benen försöker Booker på alla sätt att komma undan alla ljud och ljus i staden. Promenerande människor, resväskor, kärror och soppåsar är några av de saker som får Booker att skaka av rädsla. Michael ser till att hans hund får den motion han behöver varje dag men Bookers stadsrädsla håller på att ta över hans liv. Michael är orolig att hunden aldrig ska komma över sin rädsla. Hans sista hopp står nu till Cesar.

14.00Leila bakar i Frankrike Svensk matlagningsserie från 2011. Lelia Lindholm befinner sig i Bordeaux i Frankrike där hon bjuder på både franska och klassiska svenska bakverk. Hon gör också nedslag hos den lokala bagaren, besöker fruktmarknaden och beger sig till en vingård. Det blir sommarfest i den franska trädgården och strandutflykt med familjen. Leila Lindholm bjuder på ostbricka med hemgjorda tillbehör. Hon bakar rosmarin- och parmesankex, potatisflarn med getost och en klassisk fransk mandel- och päronpaj, tarte bordalou.

14.30Leila bakar i Frankrike Svensk matlagningsserie från 2011. Lelia Lindholm befinner sig i Bordeaux i Frankrike där hon bjuder på både franska och klassiska svenska bakverk. Hon gör också nedslag hos den lokala bagaren, besöker fruktmarknaden och beger sig till en vingård. Det blir sommarfest i den franska trädgården och strandutflykt med familjen. Leila Lindholm bakar ett surdegsbröd som kallas levain och gör en egen fyllning till. Hon gör också en dessert med persikor, nektariner och hallon som serveras med en lavendelkräm.

15.00Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Programstart. Paul är i pizzans hemstad Neapel tillsammans med kocken Gennaro Contaldo som tar med honom till stadens historiska och svårhittade pizzahak. Sedan går färden till Amalfikusten där Paul bakar en egen variant av torta caprese, en chokladkaka med mandel och kanderade citronskal.

15.30Paul Hollywood bakar jorden runt Brittisk matlagningsserie från 2016. Bagaren Paul Hollywood reser runt jorden för att utforska bagerikulturen i några av världens största och mest livfulla städer. Han är på jakt efter bakverk som hjälpt till att forma stadens kultur och historia och bara det bästa duger. Madrid är inte känd för sin bakkultur men det stoppar inte Paul som hittar flera tekniker och recept som är helt nya för honom. Kocken Omar Allibhoy visar honom stadens höjdpunkter och Paul får en utmaning när han provar på churros. Sedan bakar han en variant på empanadas med ost och skinka.

16.00Hela Danmark bakar Dansk matlagningsserie från 2012. Tio deltagare tävlar om att bli Danmarks bästa amatörbagare. De ställs inför utmaningar där deras kunskaper i bakning sätts på prov. Varje vecka får den som klarat sig sämst åka hem och till slut finns det bara en vinnare kvar. Programledare är Peter Ingemann och Neel Rønholt. Det bakas bland annat jordgubbsbakelser när de sex deltagarna kämpar vidare om vinnartiteln. Domarna Mette och Jan kräver mer och mer av de tävlande och det blir en jämn kamp hela vägen till utröstningen.

17.00Spårlöst Svensk dokumentärserie från 2017. Här får människor hjälp att hitta försvunna familjemedlemmar. Det blir både spännande resor och gripande möten för deltagarna när de letar efter en saknad biologisk förälder eller okända syskon. Hans Fahlén hjälper My att hitta svar om sitt ursprung i Sydkorea. När My tar sig en ordentlig titt i sin adoptionspärm hittar hon ingen förklaring på varför hennes biologiska föräldrar lämnade bort henne. Däremot upptäcker hon att de var mycket äldre än hon trott, 34 och 42 år, och hade redan ett barn sedan tidigare. My vill nu ta reda på sanningen innan det är för sent.

18.00Biggest loser VIP Svensk livsstilsserie från 2017. Sju välkända, folkkära personligheter som kämpar för att bryta tidigare ohälsosamma vanor gör en resa för att förändra sina liv. De får ta del av varandras livsöden som lett till övervikten vilket rör upp mycket känslor. Programledare är Anna Brolin. Mikael ordnar en bootcamp till skogs för de fem kvarvarande deltagarna och det blir utmanande på flera sätt. Vinnaren av kvällens tävling får en värdefull möjlighet som ändrar förutsättningarna för tävlingen. Den intensiva träningen och hemlängtan börjar ta ut sin rätt och pressen ökar. Då inträffar något som öppnar alla fördämningar.

19.00Biggest loser VIP Svensk livsstilsserie från 2017. Sju välkända, folkkära personligheter som kämpar för att bryta tidigare ohälsosamma vanor gör en resa för att förändra sina liv. De får ta del av varandras livsöden som lett till övervikten vilket rör upp mycket känslor. Programledare är Anna Brolin. Deltagarna samlas med förnyad energi. Under tävlingen ställs de inför ett svårt dilemma och många frestande beslut då kocken Pelle Johansson lagar aptitretande smårätter åt dem. Frågan är om de tävlande vågar riskera en utebliven viktnedgång för en välsmakande biff eller några lockande pilgrimsmusslor. En immunitet som kan få avgörande betydelse står på spel.

20.00Harry Potter och den flammande bägaren Harry Potter och den flammande bägaren är en brittisk äventyrsfilm från 2005 och den fjärde i filmserien om Harry Potter. Det är dags för Harry Potters fjärde år på Hogwarts när hans ärr i pannan börjar göra ont. Han får snart annat att tänka på då han till allas förvåning väljs ut av den flammande bägaren som en av deltagarna i den magiska trekampen, trots att han egentligen är för ung. Harry tvingas tävla mot en annan Hogwartselev och två deltagare från andra magiskolor i en stenhård kamp om evig ära. Vad han inte vet är att det finns någon som ser fram emot tävlingen av helt andra skäl, hans ärkefiende Voldemort. Ovetande om Voldemorts planer förbereder sig Harry på trekampen tillsammans med sina vänner Ron och Hermione samtidigt som han ger sig i kast med studierna. Trion stiftar snart bekantskap med skolans nya lärare, Monsterögat Moody, som är deras nya lärare i försvar mot svartkonster. I rollerna ses Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Ralph Fiennes och Brendan Gleeson.

23.20Stardust Stardust är en amerikansk science fiction-film från 2007. Tonåringen Tristan Thorn (Charlie Cox) lever i den lilla byn Wall på 1800-talet. Tristan är förälskad i Victoria (Sienna Miller) och en dag ingår han ett vad med henne, vinner han vadet får han hennes kärlek. För att vinna måste han hämta en fallande stjärna i Stormhold, en magisk värld där det finns häxor, spådomar och enhörningar. Tristan trotsar byreglerna och kliver in genom ett hål i byns mur till den magiska världen. Han har sju dagar på sig att hitta stjärnan för att vinna sin älskades hand. Men stjärnan visar sig vara en himmelsk prinsessa, Yvaine (Claire Danes), och Tristan är inte den enda som är ute efter henne. Yvaine och Tristan måste fly från pirater, stridande prinsar och tre elaka häxor som kan nå evig ungdom om de får tag på Yvaine. Regissör: Matthew Vaughn.

01.55Orphan Orphan är en amerikansk skräckfilm från 2009. När Kates och Johns tredje graviditet slutar med missfall bestämmer de sig efter en tid för att adoptera en äldre flicka. De åker till Ryssland och hämtar den nioåriga Esther. Till en början går allting bra men det dröjer inte länge förrän märkliga saker börjar ske. Kate försöker prata med John som till en början avfärdar henne men när Esther försöker förföra honom inser han att något är galet. Regissör: Jaume Collet-Serra.

04.15Andarna vänder tillbaka Dansk realityserie från 2014. Människor som upplever märkliga och skrämmande fenomen i sina hem tar kontakt med medier för att få hjälp. Det kan handla om mystiska attacker, oförklarliga händelser och andra obehagliga upplevelser. Programledare är Ibi Støving. Mediet Lena Ranehag besöker Maria och hennes två barn som bor i en lägenhet på Nørrebro i Köpenhamn. Efter flera oförklarliga upplevelser har Maria börjat bli rädd för att bo i sin lägenhet. Vid flera tillfällen har vattenglas exploderat och fyllt rummet med glasbitar, stearinljus slocknar av sig själva och tv:n slår av sig utan att hon rört fjärrkontrollen. Hon har även upplevt att någon satt sig på hennes säng och smekt hennes kind. Nu är måttet rågat för Maria och hennes barn och om Lena inte kan hjälpa dem kommer de att flytta ut. När Lena utforskar lägenheten förnimmer hon flera saker och vidarebefordrar bland annat en hälsning till Maria.

05.10Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. Ett par skilda föräldrar bråkar om möbler som den ena hävdar är stulna då Judy kallar ett oväntat vittne. En tonåring stämmer sin mamma efter att hennes hund skadats när mamman skulle ta hand om den.

05.40Judys domstol Amerikansk realityserie från 2014. Med sin rättframma stil tar domare Judith Sheindlin upp autentiska fall i sin rättssal. Hon är tuff men rättvis, och fast besluten att alltid skipa rättvisa och avkunna snabba domar. En man förnekar att han stulit en guldring av en vän. En videoupptagning från en pantbank avgör saken. Några personer bråkar om vem som ska ha vårdnaden om servicehunden Brutus.