MENY

Sjuan

06.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2016. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Charlie Luxton möter Caroline och Chris, som på egen hand ska genomföra sitt innovativa bygge på en väldigt begränsad tomt i södra London. Men den lilla ytan och med flera budgetproblem behöver duon stöd för att färdigställa sitt urbana mästerverk.

07.00Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Melinda, Jovana och Michelle trodde att en dröm slagit in när de upptäckte företaget SDWR som påstår att de tränar hundar att spåra glukosnivåer hos barn och vuxna med diabetes. Men kvinnorna är nu övertygade om att de blivit lurade.

07.55Dr Phil Amerikansk talkshow från 2017. Doktor Philip C McGraw är expert på mänskligt beteende och hans program tar på ett underhållande och upplysande sätt upp allt från människors vanor till frågor om moral. Sommaren 2011 knivhöggs sexåriga Lauren till döds av sin mamma Allisons dåvarande pojkvän. Han högg henne mer än 20 gånger inför ögonen på hennes tvillingsyster. Allison och flickornas pappa berättar om den tuffa tiden efteråt.

09.00Sändningsuppehåll

11.00Bachelor - När leken blev allvar Svensk realityserie från 2018. Svensk realityserie från 2018. Årets bachelor är 32-årige polisen David Möller från Göteborg, som nu letar efter någon att dela livet med. David får chansen att dejta ett tjugotal kvinnor på en romantisk plats med sol, värme och massor av kärlek. Samtidigt som dramat efter rosceremonin har skakat om hela gänget, så tar David med sig några tjejer på gruppdejter. Det gör de övriga i gänget gröna av avundsjuka. Sköter han sig verkligen och varför kommer de inte hem? Li får nog och packar väskan.

12.00Bachelor - När leken blev allvar Svensk realityserie från 2018. Svensk realityserie från 2018. Årets bachelor är 32-årige polisen David Möller från Göteborg, som nu letar efter någon att dela livet med. David får chansen att dejta ett tjugotal kvinnor på en romantisk plats med sol, värme och massor av kärlek. Svartsjukan hos tjejerna vibrerar när Gabriella får förklara varför hon bär Davids kläder efter bilresan? En av tjejerna bjuds in till en het singeldejt hos David, som senare ger chockerande svar under deras frågestund.

13.00Att bygga sitt drömhus Brittisk livsstilsserie från 2016. Många människor drömmer om att bygga ett eget hus men har inte råd. Arkitekten Charlie Luxton är övertygad om att det går att bygga sitt drömhus till ett överkomligt pris och nu hjälper han människor att uppfylla sin dröm om ett skräddarsytt hus som passar deras behov. Säsongsavslutning. Charlie Huxton besöker Jane och Nick i East Yorkshire som kämpar för att förverkliga sin husdröm, men möter många hinder under resans gång. Deras mål, ett maffigt tvåvåningshus, riskerar att vara en för stor utmaning för paret.

14.00Mannen som talar med hundar Amerikansk dokumentärserie från 2007. Hundtränaren Cesar Millan hjälper och rehabiliterar hundar med problem, det kan handla om allt från en aggressiv hund till en som vägrar låta sig borstas. Cesar går varligt fram i sitt arbete och lyckas alltid hjälpa hundarna och deras ägare. Cesar hjälper hunden Buddy, en pitbullterrier som utsatts för övergrepp. Det har gjort att han utan förvarning kan bli väldigt aggressiv mot människor. Sshar pei- och rottweilerblandningen Rufus är aggressiv mot både människor och andra hundar.

15.00Spårlöst - Norge Norsk dokumentärserie från 2014. Norsk dokumentärserie om människor som söker efter förlorade släktingar och svar på frågor om sina rötter och sitt ursprung. I serien dokumenteras hur människor ger sig ut på en ofta väldigt känslosam resa i världen och till det förflutna. Tvåbarnspappan Harald, 38 år, är på jakt efter sina rötter i Brasilien. Hans brasilianske pappa jobbade på ett rederi och gick bort för fyra år sedan. Nu beger sig Harald till sitt fädernesland för att se om han kan hitta några släktingar.

16.00Oops det blev trillingar Svensk realityserie från 2018. Svensk realityserie om fem familjer vars liv förändras helt när de får trillingar. Följ deras olika skeenden i livet - med tre gånger mer av gråt, bråk och kärlek. Vem hade kunnat tro att det skulle bli så mycket kaos, glädje och starka känslor? Karin och Mikael tar med familjen på picknick medan Johan och Sofia frångår sina rutiner, när trillingarna ska badas. Samtidigt funderar John och Pernilla på om man verkligen kan förbereda sig på att bli trillingförälder, och Pernilla överraskas.

17.00Trinny & Susannah stylar om Norge Brittisk livsstilsserie från 2013. Den brittiska stylistduon Trinny Woodall och Susannah Constantine reser tillbaka till Norge för att den här gången hjälpa både norska kvinnor och män men också norska kändisar att bli sitt allra snyggaste jag, med hjälp av sitt professionella team. Säsongsstart. Programledaren Siri Kristiansen känner sig ofta obekväm när hon träffar nya människor. Hon hoppas att Susannah kan få henne att se på sig själv på ett nytt sätt. Redaktören Ingeborg Heldal har svårt att bestämma sig för en stil.

17.55Keno Redovisning av dagens Kenodragning. Redovisning av dagens Kenodragning.

18.00Världens värsta tårtor - bröllops special Det brittiska kungahusets stora bröllop mellan prins Harry och Megan Markle får världen att drabbas av kunglig bröllopsyra. I Världens häftigaste tårtor - Bröllopsspecial tar de talangfulla tårtkonstnärerna sig an tårtbeställningar inspirerade av de stundande festligheterna, med allt från prinskarikatyrer och sagolika droskor till hundbröllop, allt i tårtform!

19.00TV4Nyheterna Nyheter från TV4. Nyheter från TV4. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare. Håll dig uppdaterad med kvällens nyheter. TV4Nyheterna sänder nyheter dygnet runt, året om. Varje nyhetssändning profileras av ett huvudankare.

19.10Sporten Sportnyheter. Det senaste inom sportnyheter.

19.25TV4Vädret Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Väderprognos. Håll dig uppdaterad med det senaste vädret, där just du är! Håll dig uppdaterad med det senaste vädret. Väderprognosen presenteras av meteorologerna på TV4.

19.30Drömpyramiden Svenskt underhållningsprogram från 2018. Här tävlar par i att försöka svara rätt på så många frågor i rad som möjligt. Målet är att klättra i en pyramid av containrar där fem av dem innehåller otroliga priser för hela familjen. Programledare är Rickard Sjöberg. Här tävlar par i att försöka svara rätt på så många frågor i rad som möjligt och klättra i en pyramid fylld av priser värda upp till en miljon som deras nära och kära har valt ut. Programledare är Rickard Sjöberg.

19.55Lotto, joker och drömvinsten Svenskt spelprogram. Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras.

20.00Skenet bedrar Klassiska brittiska komediserien Skenet bedrar bjuder på en julspecial där Hyacinth Buckets tillvaro och julplaner förpestas av maken Richards infekterade fot. I jakten på ett nytt kök passar Hyacintch på att göra några minst sagt intressanta experiment i köksbutiken.

21.05Taken 3 Taken 3 är en fransk actionthriller från 2014. Den före detta CIA-agenten Bryan Mills liv slås i spillror när han hittar sin före detta fru mördad och han blir misstänkt för dådet. Saker och ting blir inte bättre då han lyckas fly från brottsplatsen och får polisen, FBI och CIA efter sig.

23.25The face of love Amerikanskt drama från 2013. En sörjande änkas liv tar en oväntad vändning när hon träffar en man som är en kopia av hennes döde make. Utan att han känner till likheten inleder de ett förhållande som hon gör allt för att hemlighålla för familj och vänner. Men hon blir allt skörare och snart ställs situationen på sin spets.

01.10Entrapment Entrapment är en actionfilm från 1999. Den unga försäkringsagenten Virginia Baker får i uppdrag att fånga den legendariske konsttjuven Robert MacDougal. Hon får reda på att han planerar att stjäla en antik kinesisk mask och låtsas vara en yrkestjuv för att vinna hans förtroende. Snart inleder de två både ett professionellt och personligt förhållande. Men frågan är vem som egentligen lurar vem.

03.30The last days on Mars The last days on Mars är en amerikansk science fiction-film från 2013. Den sista dagen av ett bemannat uppdrag på Mars hittar forskaren Marko Petrovic en fossil med spår av bakteriellt liv. Då han gör en utgrävning för att skaffa fler prover slutar det hela i katastrof när jorden kollapsar och han faller ned i en djup spricka. Snart börjar besättningsmedlemmarna försvinna en efter en. När de dyker upp igen har de muterats och förvandlats till aggressiva zombies med ett enda syfte, att utplåna resten av besättningen.

05.20Spårlöst - Norge Norsk dokumentärserie från 2014. Norsk dokumentärserie om människor som söker efter förlorade släktingar och svar på frågor om sina rötter och sitt ursprung. I serien dokumenteras hur människor ger sig ut på en ofta väldigt känslosam resa i världen och till det förflutna. Tvåbarnspappan Harald, 38 år, är på jakt efter sina rötter i Brasilien. Hans brasilianske pappa jobbade på ett rederi och gick bort för fyra år sedan. Nu beger sig Harald till sitt fädernesland för att se om han kan hitta några släktingar.