MENY

Kanal 11

06.00Hart of Dixie Zoe vill undvika bråk med Brick och börjar diskret ta emot patienter igen, men hennes plan går snett när George informerar henne om att hon har en konkurrensklausul i sitt kontrakt som under ett år förbjuder henne att praktisera i staden.

07.00Hart of Dixie Lemon blir svartlistad från Junior Leagues halloweenmaskerad så hon ordnar en dejt med en annan av Alabamas mest eftertraktade ungkarlar. Lavon har en stor överraskning inför sitt jubileum med Annabeth.

08.00Tvins

09.30Cougar Town Jules fattar omedelbart tycke för sin nya psykolog Glenn, tills hon upptäcker sanningen om hennes metod. Ellie blir svartsjuk på Jules förtjusning i Glenn.

09.50Hart of Dixie Zoe blir glad när hon ser hur bra Joel anpassar sig till Bluebell, tills hon märker att stadsborna har en annan uppfattning om honom. För att bättra på hans anseende anmäler Zoe sig själv och Joel som tillsynsmän på ett äventyrsläger.

10.50Hart of Dixie Zoe och Joel vill hitta det perfekta boendet och det ägs av en släkting till Zoes biologiska far, men Zoe är osäker på om hon är redo att möta sin nya släkt. AnnaBeth är ivrig att få ut Lavon ur stan men han börjar undra vad hon gör.

11.45My Big Fat American Gypsy Wedding En ickeromsk tjej planerar att gifta sig med sin romske man för andra gången, men hans mamma gillar inte att hennes son ska ta tillbaka sin ickeromska exfru. En romsk tonårstjej måste välja mellan sina frånskilda föräldrar.

12.45The Bachelor Australia På en dejt ut på landsbygden får en kvinna som känt gnistor med Blake testa lågan igen. Gruppdejten blir en fest på en båt.

14.00Your Style In His Hands Kvinnor som klädmässigt fastnat i samma hjulspår får 5 000 dollar för att genomgå en förvandling. Men det finns en hake: deras män ska bestämma hur de ska se ut. Med hjälp av ett expertteam får de okunniga männen en intensivkurs i sina fruars stilar.

14.55Hockey Wives Kvinnorna klagar över ensamhet och Brijet Whitney har inte sett mycket av sin man på 23 år. Kodette är ensam mamma i Calgary medan hennes make börjar säsongen i USA. Kodette har valt att uppfostra sin autistiska son i Kanada men känner av isoleringen.

16.00Hockey Wives Tiffany vill desperat fly från skvallret i LA och ger sig ut på jakt efter ett hus i Vegas. Klockan tickar och hon och George riskerar att bli hemlösa. Emilie jagar också. Jon har skickats till AHL efter att ha misslyckats att ta en plats i Minnesota.

17.00Once Upon a Time Jacinda försöker hindra Victoria från att förstöra Lucys älskade park. I det förflutna avslöjas Tremaines hat mot Askungen, och vad hon planerar att göra i framtiden.

18.00Crazy Ex-Girlfriend Rebecca råkar ut för ett stort bakslag i sin plan att bli kvitt med Josh, och i panik startar hon en smutskastningskampanj för att misskreditera honom innan han vänder alla emot henne.

19.00Biggest Loser Bob visar förändringar i huset, gymmet och invägningen och vi får träffa de åtta paren. Paren utsätts för en frestelse som kan äventyra deras framtid i programmet, och vinnarna i första utmaningen har ett val att göra. Och det gäller att välja rätt.

20.00Döda poeters sällskap I Vermont 1959 kommer läraren John Keating till en privatskola för att undervisa. I skolan tror man på hård disciplin. John har dock en annorlunda filosofi. John blir omtyckt av eleverna, men de andra lärarna på skolan är inte lika förtjusta i honom.

22.40Scandal SÄSONGSSTART. Etthundra dagar in Mellies presidentskap visar Olivia Pope att hon kan styra världen, men för att undvika en skandal måste hon kanske ringa sitt tuffaste samtal någonsin. Quinn Perkins & Associates kämpar för att hitta sin första klient.

23.40Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

00.40Nate & Jeremiah By Design Följ inredningsdesigner-duon, tillika paret, Nate Berkus och Jeremiah Brent i och utanför hemmet. De jonglerar livet som gifta och att uppfostra sin dotter Poppy, samtidigt som de hjälper nödsatta husägare att göra om sina katastrofhem till drömhem.

01.45Castle Deep in Death.

02.30Våra omgjorda kroppar Katie träffar en slaktare som planerar för skrämselhicka, en man med barnförbjudna tatueringar, och Chantelle som har bröstimplantat.

03.20CSI Kidnapparen får gisslanpengarna för Nick men gör sen något fruktansvärt och jakten på att hitta platsen där Nick är levande begravd går vidare (forts fr föregående avsnitt). Story och regi: Quentin Tarantino.

04.0590 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

04.55Cheer Perfection START. Hejaklacksledarna i Cheer Time Revolution i Sherwood är inte några vanliga pompom-tjejer. Under mästarcoachen Alisha Dunlaps ledning förväntas de små atleterna utföra konster som kräver maximal precision och uthållighet. Alisha kräver perfektion.

05.40Special Berg & Meltzer på Hawaii.