MENY

Kanal 11

06.00Hart of Dixie Wade försöker få kunderna att komma tillbaka till Rammer Jammer med ett överraskande musikframträdande.

07.00Hart of Dixie Zoe och Wade får veta vilket kön barnet har och inser att de inte känner sig redo att bli föräldrar. Lemon övertalar Lavon att prata med ärkefienden, men han behöver Annabeths hjälp för att komma nära den rivaliserande borgmästaren.

08.00Tvins

09.35Super Fun Night Kimmie kommer ihåg när hon blev befordrad och träffade Richard för första gången. Hon övertalade sina bästa vänner att leva lite farligt och faktiskt lämna lägenheten och försöka ha kul en fredagkväll.

10.00Hart of Dixie Zoe ser Wade flirta med några tjejer och blir mycket upprörd. Wade vänder sig till Lavon för att få hjälp men hamnar snart i ännu värre problem. Lemon blir överraskad av någon från sitt förflutna och måste fatta ett tufft beslut.

11.00Hart of Dixie Brick blir besviken när alla glömmer hans födelsedag, så när Lavon och Wade bjuder med Brick på en fisketur tror han att han ska föras till en överraskningsfest. Lemon och Zoe planerar att ha en tjejdag, men saker och ting går inte som planerat.

12.00Stewarts & Hamiltons George meddelar att han är redo att slå sig till ro och då kan Alana äntligen erkänna sina känslor för honom. Samtidigt kämpar Kimberly för att återförenas med Ashley, och Sean startar sin verksamhet.

13.0090 Days to Wed Med ett 90-dagars förlovningsvisum kommer fyra kvinnor till USA för att leva med sina amerikanska fästmän för första gången. Varje par har 90 dagar på sig att gifta sig innan visumet löper ut och kvinnorna måste återvända till sina hemländer.

14.00Pure Country 2: The Gift Sångerskan Bobbie har fått sitt stora genombrott och har en lovande framtid. Men när hon försöker hitta balans mellan sin tro och kändisskapet förlorar hon rösten. Med hjälp av vännen George Strait lyckas Bobbie samla mod att få tillbaka sin röst.

16.10Just Jillian USA:s tuffaste tränare, Jillian Michaels, avslöjar okända sidor av sig själv. Hon reser till Storbritannien för att arbeta, vilket frestar på hennes hemliv, och när hon återvänder till Los Angeles pressas hon av sina vänner att gifta sig.

17.10Revenge Body with Khloé Kardashian Operasångaren Anjelicas viktökning har resulterat i att hon får sämre roller. Khloes experter hjälper henne komma i form och omger henne med positivitet.

18.10Hollywood Medium with Tyler Henry Unge mediet Tyler Henry använder sina förmågor för att hjälpa Audrina Patridge, Moby, Austin Mahone och Roselyn Sanchez att få kontakt med kära bortgångna familjemedlemmar och vänner.

19.10The Bachelorette Det blir en känslostormande rosceremoni innan Rachel tar med sex av männen till The Ellen DeGeneres Show. Rachel och en lycklig friare tar en ridande shoppingtur på Rodeo Drive.

21.00The Mysteries of Laura Laura och Jake får i uppdrag att skydda en viktig utländsk dignitär mot protester och dödshot.

22.00The Mysteries of Laura Laura måste hela tiden ligga steget före en Brooklyn-detektivs mordutredning när ett telefonsamtal avslöjar vem som är den huvudmisstänkta - Lauras syster.

23.00The Mysteries of Laura Ledaren för en internationell drogliga grips men det leder till en tragedi på polisstationen. Samtidigt fattar Jake ett livsförändrande beslut om sin framtid med Laura.

00.00Oculus När syskonen Tim och Kaylie var tonåringar mördades deras föräldrar. Tim fälldes för morden, men Kaylie är övertygad om att hennes bror är oskyldig och att svaret finns i en antik spegel. Syskonen hittar den gamla spegeln – och mardrömmen börjar om.

01.55RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

02.55RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

03.25RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

04.15RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

04.40Mixology Jessica och Fab tävlar om bartendern Dominic. Bruce, Cal och Tom får ingen service av Kacey som är arg på Cal. Liv blir chockad när hon får veta något intimt om Ron.

05.05Mixology Tom och Maya funkar utmärkt ihop till stor förvåning för Bruce och Cal, men då kommer Toms före detta flickvän. Liv blir vän med Jessica och Fab och ber dem om råd med att träffa killar. Några brandmän charmar damerna men Ron vägrar ge upp.

05.30Extreme Couponing Här möter vi USAs mest extrema supersparare. De är vanliga människor som har gjort till livsstil att göra bra affärer genom att jaga extrapriser, samla rabattkuponger och liknande. Här berättar de vad som driver dem och vi får bevittna deras affärer.