MENY

Kanal 11

06.00House of DVF Diane väljer ut en av flickorna som sällskap på en gala och de andra blir avundsjuka. Tjejernas första möte med pressen visar sig bli en större utmaning än väntat.

07.00House of DVF Adepterna måste arrangera en lanseringslunch för en ny kollektion, men eventet riskerar att gå om intet när två av kandidaterna storgrälar.

08.00Tvins

10.25House of DVF Ett gräl urartar i storbråk när kandidaterna ska skapa en sociala medier-kampanj. När Diane får nys om bråket fattar hon några oväntade beslut.

11.25House of DVF Kandidaterna åker ut till Hamptons för att jobba med styling. Men när en av flickorna tar sig ton med DvF-teamet riskerar hon sitt plats i tävlingen.

12.25Red Band Society Emma, Dash och Jordi lämnar sjukhuset för att gå ut och hitta en present. Kara får veta sanningen om Hunter.

13.25The Bachelor Australia Efter att en av damerna lämnat tävlingen får de som stannar kvar mer tid med Blake. Gruppdejten sätter speeddating i ett helt nytt ljus.

14.30The Bachelor Jimmie har 24 timmar på sig att gifta sig. Om han inte gör det förlorar han ett arv på 100 miljoner dollar. Problemet är att hans självständiga flickvän inte går med på att gifta sig just nu.

16.25My Big Fat Fabulous Life En negativ kroppsuppfattning har hindrat Whitney från att besöka stranden i 20 år. Kan en fräck baddräkt hjälpa henne att övervinna sin rädsla?

17.00My Big Fat Fabulous Life Med sina 170 kg måste Whitney kämpa med att klara av danslektionerna. Precis när det börjar kännas bra, trycks hon ned av elaka kommentarer.

17.25Hollywood Medium with Tyler Henry Unge mediet Tyler Henry använder sina förmågor för att hjälpa Jenna Dewan Tatum, Emily VanCamp och Pauly D att få kontakt med kära bortgångna familjemedlemmar och vänner.

18.25The Bachelorette Det är dags för Rachel att fatta sitt beslut och bestämma om hon har funnit sin framtida make.

21.00Temptation Island Ett av paren börjar fundera på om det egentligen var så klokt att äventyra ett perfekt förhållande. På varsitt håll kommer de båda fram till att svaret är nej. Det blir starka känslor, många tårar - och ett beslut som är avgörande för deras framtid.

22.00Temptation Island Stämningen blir flörtig mellan Oliver och Denise. Kristina har ledsnat på det hon sett av sin pojkväns beteende och tänker nu ha roligt. Det har blivit dags för bonfire och flickvännerna våndas inför erbjudandet att se klipp från pojkvännernas hus.

23.00Sound of My Voice Två dokumentärfilmare beslutar sig för att infiltrera en hemlighetsfull sekt som drivs av en mystisk kvinna. Hon påstår sig ha rest tillbaka från framtiden. Är det sanning eller bluff?

00.40My Fat Saved My Life Fyra häpnadsväckande berättelser om människor som lyckades undvika en säker död tack vare det extra fett som de går och bär på. Extravikten kan vara en riktig hjälte.

01.40RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

03.05RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

03.35Castle Hedge Fund Homeboys.

04.2090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

05.10Young & Hungry En välbärgad ung entreprenör anställer den unga matbloggaren Gabi Diamond som sin personliga kock, och snart är det kokta fläsket stekt.

05.10Young & Hungry En välbärgad ung entreprenör anställer den unga matbloggaren Gabi Diamond som sin personliga kock, och snart är det kokta fläsket stekt.