MENY

Kanal 11

06.00Hart of Dixie Zoe vill undvika bråk med Brick och börjar diskret ta emot patienter igen, men hennes plan går snett när George informerar henne om att hon har en konkurrensklausul i sitt kontrakt som under ett år förbjuder henne att praktisera i staden.

07.00Hart of Dixie Lemon blir svartlistad från Junior Leagues halloweenmaskerad så hon ordnar en dejt med en annan av Alabamas mest eftertraktade ungkarlar. Lavon har en stor överraskning inför sitt jubileum med Annabeth.

08.00Tvins

10.05Suburgatory Dallas mor avlider och hon tar med sig Tessa på en resa till södern för att vara med på begravningen. Under resan bearbetar Dallas sin rivalitet med systern och sina känslor för mamman.

10.35Hart of Dixie Zoe blir glad när hon ser hur bra Joel anpassar sig till Bluebell, tills hon märker att stadsborna har en annan uppfattning om honom. För att bättra på hans anseende anmäler Zoe sig själv och Joel som tillsynsmän på ett äventyrsläger.

11.30Hart of Dixie Zoe och Joel vill hitta det perfekta boendet och det ägs av en släkting till Zoes biologiska far, men Zoe är osäker på om hon är redo att möta sin nya släkt. AnnaBeth är ivrig att få ut Lavon ur stan men han börjar undra vad hon gör.

12.30Stewarts & Hamiltons Kimberly bestämmer sig för att utvidga Seans perspektiv på livet med en välgörenhetsresa till Haiti. George tar med Pablo och GT på ett Las Vegas-äventyr.

14.30Coat of Many Colors En film om nioåriga Dolly Parton från Tennessee. Familjen Parton kämpade för att komma över en stor tragedi och klarade sig tack vare kärlekens helande kraft, sin tro och en lappad kappa som formade Dolly Parton till den varmhjärtade stjärna hon är.

16.15Mariah's World Mariah måste vinna tillbaka sin publik när en tidszonsändring går obemärkt förbi. Tidigare anställda läcker information om managern Stella till pressen och Stella får kämpa med Mariahs krav att få tillbaka Danielle som frisör på turnén.

17.15Body Fixers Paul vill fixa sina långa tånaglar som skrämmer bort potentiella flickvänner. Chris vill bli av med stora arga rynkor i pannan, och Daisy letar efter en metod som kan dölja ett operationsärr.

18.15Hollywood Medium with Tyler Henry Unge mediet Tyler Henry använder sina förmågor för att hjälpa Maria Menounos, Retta, Pia Toscano och Larry Birkhead att få kontakt med kära bortgångna familjemedlemmar och vänner.

19.15Appetite for Love Mina har ett toppenjobb och en pojkvän, men hennes tillvaro vänds upp och ner när hon ska åka till sin gamla hemstad för att övertala en envis restaurangägare att sälja. Det visar sig att restaurangen ägs av hennes fd pojkvän - och han vägrar sälja.

21.00The Mysteries of Laura En pojke kidnappas från sin TriBeCa-familj och Laura och teamet mäste kämpa mot tiden och avslöja en mängd familjehemligheter för att rädda pojken.

22.00The Mysteries of Laura En cancerpatient dör under gåtfulla omständigheter. Polisen utreder och får några stora överraskningar när de fördjupar sig i världen av canceröverlevare och sympatisörer.

23.00The Ring Journalisten Rachel Keller blir ombedd att undersöka sin systerdotter Katies död. Rachel upptäcker en kuslig vandringssägen om en videofilm. Efter att man sett filmen ringer telefonen och en röst meddelar "du kommer att dö om sju dagar".

01.15Beyond En ung man vaknar upp efter att ha legat i koma i 12 år. Han upptäcker snart att han har erhållit underliga förmågor och minnen som försätter honom i en livsfarlig konspiration.

02.15Beyond När Holden kommer ihåg vad som hände under hans tid i koma bestämmer han sig för att göra en nystart. En annan person som vaknat upp ur koma dyker överraskande upp och det gör att Holden ifrågasätter sin lojalitet till Willa och Arthur.

03.15RuPaul's Drag Race De tävlande gör upp om vem som är den bästa dragshowartisten. De ska bevisa att de har karisma och talang för att vinna juryns gillande. Divan och dragshowstjärnan RuPaul fungerar som mentor och inspiration.

04.00RuPaul's Drag Race: Untucked! Bakom kulisserna i dragshowvärlden. Dramat som du inte ser någon annanstans - catfights, tårar och hemligheter. RuPaul leder oss bakom kulisserna och vi får se vad som händer när en skock dragdrottningar kämpar mot varandra... och sig själva.

04.25CSI Miami Horatio försöker hantera sitt jobbiga förflutna och resten av teamet försöker rädda den kidnappade Calleigh. FORTS FRÅN FÖREGÅENDE AVSNITT.

05.1090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.

05.1090 Days to Wed Kvinnor kommer till USA på så kallade K1-visum för att för första gången leva med sina tilltänkta män. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste kvinnorna åka tillbaka till sina hemländer.