MENY

TV4 Film

08.00Sändningsuppehåll

11.00En gång i Phuket Svensk komedi från 2011. Karriärcoachen Sven trampar på i sitt inrutade vardagsliv men han drömmer om att vara mer som sin gamla skolkompis, äventyraren Johan. När Johan omkommer i en olycka inser Sven att det är dags för honom att förverkliga sig själv. Han säger upp sig från jobbet och åker till Thailand för att skriva en bok. Men det visar sig inte vara så lätt och han börjar fundera på vad han vill ha ut av sitt liv.

13.15Saturday night fever Saturday night fever är ett amerikanskt drama från 1977. Tony Manero är 19 år och den lokala discokungen. En gång i veckan lever han upp på dansgolvet. Han är intresserad av Stephanie som desperat försöker framhäva sig som en världsvan kvinna. När Tony och Stephanie får tillfälle att delta i en danstävling med 500 dollar i första pris ser de en möjlighet att förverkliga sina drömmar om ett annat liv. I rollerna ses John Travolta och Karen Gorney.

15.35Mannen med järnmasken Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Frankrike år 1662, folket svälter och landet är i uppror. Musketörerna Aramis, Athos och Porthos vill undanröja den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är fester och unga kvinnor. I Bastiljen finns kungens okända tvillingbror Philippe. Musketörernas plan är att byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden.

15.40Mannen med järnmasken Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Frankrike år 1662, folket svälter och landet är i uppror. Musketörerna Aramis, Athos och Porthos vill undanröja den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är fester och unga kvinnor. I Bastiljen finns kungens okända tvillingbror Philippe. Musketörernas plan är att byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden.

18.15Arn - Tempelriddaren Arn Magnusson föds år 1150 i Västra Götaland. Hans uppfostran på ett kloster gör honom till en bildad man och en skicklig krigare. Han förälskar sig i Cecilia Algotsdotter men deras kärlek blir ett offer i kampen mellan andlig och världslig makt. Arn tvingas till uppdrag i det heliga landet och Cecilia spärras in på kloster. "Arn - Tempelriddaren" bygger på Jan Guillous succéböcker.

21.00Arn - Riket vid vägens slut Arn kommer återvänder hem från Jerusalem till sin älskade Cecilia och de bygger upp ett hem tillsammans på Forsvik. När kung Knut avlider inser Arn att ett krig hotar landet nu när sverkarna ser en chans att återta kronan med hjälp av danskarna. "Arn - Riket vid vägens slut" är den andra filmen efter Jan Guillous romantrilogi om den svenske korsriddaren Arn Magnusson.

23.35Taxi driver Få filmfigurer är lika odödliga som Robert De Niros porträtt av Vietnamveteranen och taxichauffören Travis Bickle i ”Taxi Driver”. Den förbittrade Bickle ser New York som en varböld, och bestämmer sig för att rädda en tolvårig prostituerad (Jodie Foster) undan sin hallick (Harvey Keitel), samtidigt som han blir alltmer paranoid och våldsam. Filmen belönades med Guldpalmen i Cannes.

02.00Mannen med järnmasken Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Frankrike år 1662, folket svälter och landet är i uppror. Musketörerna Aramis, Athos och Porthos vill undanröja den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är fester och unga kvinnor. I Bastiljen finns kungens okända tvillingbror Philippe. Musketörernas plan är att byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden.

04.35Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Brad Pitt, Scarlett Johansson och Al Pacino är några av de sammanlagt 60 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

05.20Legally blonde 2 Elles bröllop med Emmett närmar sig och hon jobbar hårt för att spåra upp alla på sin gästlista. När hon inser att hunden Bruisers mamma utsätts för tester på ett sminkföretag släpper hon allt och beger sig till Washington för att propagera för en lag mot plågsamma djurförsök. Korrupta politiker, vapenlobbyister och en homosexuell hund väntar i denna andra komedi om den skärpta advokatblondinen.