MENY

TV4 Film

06.50Bleka greven Bleka greven är en svensk komedi från 1937. På slottet Gyllenholm läser en advokat upp den avlidne grevens testamente. Sonen Rouglas ärver med nöd och näppe godset framför näsan på Anne-Marie, grevinnans dotter och den kvinna som greven hade hoppats att Rouglas skulle gifta sig med. Men det finns ett tillägg i testamentet som ska läsas upp efter sex månader.

07.10Sändningsuppehåll

07.10Bleka greven Bleka greven är en svensk komedi från 1937. På slottet Gyllenholm läser en advokat upp den avlidne grevens testamente. Sonen Rouglas ärver med nöd och näppe godset framför näsan på Anne-Marie, grevinnans dotter och den kvinna som greven hade hoppats att Rouglas skulle gifta sig med. Men det finns ett tillägg i testamentet som ska läsas upp efter sex månader.

07.50Sändningsuppehåll

07.52Bleka greven Bleka greven är en svensk komedi från 1937. På slottet Gyllenholm läser en advokat upp den avlidne grevens testamente. Sonen Rouglas ärver med nöd och näppe godset framför näsan på Anne-Marie, grevinnans dotter och den kvinna som greven hade hoppats att Rouglas skulle gifta sig med. Men det finns ett tillägg i testamentet som ska läsas upp efter sex månader.

08.25Sändningsuppehåll

11.35Down with Love Down with Love är en amerikansk romantisk komedi från 2003. Den etablerade författaren Barbara Novak anländer till New York för att marknadsföra sin nya bok Down with love men förläggaren vägrar stötta henne. Anledningen är att boken är ett feministiskt manifest som förespråkar sex snarare än kärlek och 1960-talets värld är inte redo för det. När boken äntligen publiceras blir den en sensation och journalisten tillika playboyen Catcher Block bestämmer sig för att bevisa att alla kvinnor letar efter kärlek och giftermål, även Barbara.

13.35Road Trip Road Trip är en amerikansk komedi från 2000. Josh och Tiffany har varit tillsammans sedan tonåren och när de börjar på universitetet i två olika delstater lovar de att ge långdistansförhållandet ett försök. Men Josh hamnar i säng med sin studiekamrat Beth och det hela hamnar på video som av misstag skickas i ett paket till Tiffany. Tillsammans med tre vänner har Josh inget annat val än att köra från New York till Texas där Tiffany studerar för att stoppa henne från att se videon.

15.35Forrest Gump Forrest Gump är en amerikansk dramakomedi från 1994. Forrest Gump är en man med vars IQ är något lägre än normalt. Under sitt liv sammanförs han med en mängd olika personer och råkar ut för en rad märkliga händelser. Han lyckas med konststycket att bli mästare i amerikansk fotboll och bordtennis, hjälte i Vietnamkriget och med att avslöja Watergateskandalen. Samtidigt blir han en framgångsrik affärsman, utan någon större personlig ansträngning. Alla dessa framgångar bekommer honom lite eftersom han egentligen bara bryr sig om sitt livs två stora kärlekar, sin mor och barndomsvännen Jenny. I rollerna ses Tom Hanks, Sally Field och Robin Wright Penn. Regissör: Robert Zemeckis.

18.25Dumpa honom Dumpa honom är en amerikansk romantisk komedi från 2009. Filmen handlar om nio personer som alla har olika kärleksbekymmer. I centrum står Gigi, en ung kvinna som alltid misstolkar tecken från män och tror att de är intresserade av henne. Barägaren Alex försöker förklara för henne hur män fungerar men hon missförstår även honom och tror felaktigt att han vill inleda en relation. Gigi har två kollegor, Janine och Beth, som båda har problem med sina respektive. Janine går igenom en svår period med sin man Ben vilket gör att Ben börjar flirta med yogaläraren Anna som i sin tur dejtar mäklaren Connor. Beth har varit tillsammans med Neil i flera år men lämnar honom eftersom han inte vill gifta sig. I rollerna ses Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Ginnifer Goodwin, Jennifer Aniston, Ben Affleck, Jennifer Connelly, Justin Long och Kevin Connolly.

21.00Proof Proof är ett amerikanskt drama från 2005. Catherine har tagit hand om sin mentalsjuke pappa, den framgångsrike matematikern Robert, och när han går bort isolerar hon sig. Men en dag dyker en av Roberts studenter, Hal, upp för att gå igenom faderns anteckningar. Hal och Catherine dras till varandra. När Hal gör en häpnadsväckande upptäckt bland faderns anteckningar hävdar Catherine att det är hon som ligger bakom den. I huvudrollerna ses Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins och Jake Gyllenhaal.

23.00The Bang Bang Club The Bang Bang Club är ett kanadensiskt-sydafrikanskt drama från 2010. I Sydafrika börjar tiden rinna ut för apartheidregimen och fyra unga fotografer reser runt i landet för att dokumentera vad som sker. Mandela har frigetts från fängelse, det första fria valet ska hållas och landet är som en krutdurk. Fotograferna kallas The Bang Bang Club, de förenas av vänskap och motiveras av viljan att avslöja sanningen om våldet som äger rum. Filmen är baserad på verkliga händelser och svensk-kanadensiska Malin Åkerman ses i en av rollerna.

01.05De utvalda En änka anklagar ett vapenföretag efter att hennes man blivit mördad. Stora ekonomiska intressen står på spel och företaget gör allt i sin makt för att få rätt dom från de tolv jurymedlemmarna, men det verkar som att någon annan har möjlighet att påverka juryn.

04.40Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.

05.15Close Up Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller.