MENY

TV4 Film

05.53On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.

06.26Love, Of Course Amy står inför en ny fas i livet när hon ska köra enda barnet Cara till sitt college i en annan delstat. På skolan jobbar också hennes vän Cheryl som undrar om Amy kan stanna ett tag och hjälpa till att ordna universitetets årliga skördefest. Festfixandet innebär också en hel del kontakt med den stilige professorn Noah. Den romantiska dramakomedin Love, of Course är gjord av tv-kanalen Hallmark.

08.20Love on Harbor Island Lily lämnar storstaden Seattle när hennes moster Maggie behöver hjälp med sitt värdshus, som ligger vid vattnet på idylliska Harbor Island. Det dröjer inte länge innan hon träffar på stilige piloten Marcus, som kan hjälpa till med allt som behöver göras på huset. Snart måste Lily välja mellan sitt gamla liv i stan och kärleken på landet. Love on Harbor Island kommer från tv-kanalen Hallmark.

10.00Remember Me Romantiskt drama om Tyler och Ally, två unga människor i New York som finner varandra av en slump. Men båda brottas med efterspelet av familjetragedier - Tylers bror har begått självmord och Allys mamma mördades under ett rån. I rollerna syns Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, Lena Olin och Chris Cooper.

12.20Love at First Glance Romantiskt drama om Mary som dumpas av sin fästman som inte tycker att hon är tillräckligt äventyrlig. En tid senare på tunnelbanan möts hennes blick av en främling som glömmer sin telefon på sätet när han går av. Hon ger sig på att hitta honom för att lämna tillbaka den, vilket ska ge henne nya vyer i livet. Romantiskt drama från Hallmark med Amy Smart (Justified) och Adrian Grenier (Entourage).

14.16En andra chans Amerikansk dramakomedi med Nicolas Cage och Téa Leoni. Jack är en hänsynslös och förmögen finansman på Wall Street som lever ett ensamt och känslokallt liv och enbart intresserar sig för pengar. Men när han efter ett magiskt möte med en man i en jourbutik får en glimt av hur hans liv hade kunnat se ut, om han tagit andra beslut, genomgår han en kris och börjar omvärdera sin livssituation.

16.50Something borrowed Romantisk komedi om Rachel (Ginnifer Goodwin) som har ett bra jobb som advokat i New York och en fantastisk kompis (Kate Hudson), men tycker ändå att det är något som fattas i hennes liv: kärlek. Efter en vild 30-årsfest vaknar Rachel upp vid sidan av Dex, som hon varit förtjust i sedan studietiden. Problemet är bara att han är förlovad med Darcy, Rachels bästa vän.

19.15The Secret Ingredient Kelly driver ett framgångsrikt bageri och har undvikit kärleken sedan det tagit slut med fästmannen Andrew när han lämnade landet för att utbilda sig till konditor i Frankrike. Men nu är Andrew tillbaka i stan, i samma veva som Kelly blir utvald att delta i en baktävling i New York med okända motståndare. Det romantiska dramat The Secret Ingredient är gjord av tv-kanalen Hallmark.

21.00After Life Efter en bilolycka vaknar Anna upp hos en begravningsentreprenör. Han säger att hon är död, trots att hon kan röra sig och känner sig högst levande. Han påstår att han är den enda som kan se henne. Har hon hamnat i en psykopats våld, eller kan det vara så att han faktiskt talar sanning? Huvudrollerna i thrillern After Life spelas av Christina Ricci, Liam Neeson och Justin Long.

23.10The Whistleblower The Whistleblower är ett verklighetsbaserat tysk-kanadensiskt-amerikanskt drama från 2010. År 1999 stationeras polisen Kathryn Bolkovac i Bosnien-Hercegovina som en del av FN:s fredsbevarande uppdrag. Snart upptäcker hon att en grupp FN-anställda är djupt inblandade i en trafficking-organisation som systematiskt utnyttjar unga kvinnor. Med livet som insats börjar Kathryn samla bevis mot sina egna kollegor för att kunna sätta stopp för de övergrepp som sker.

01.30The Night Listener Den populäre radioprataren Gabriel Noone (Robin Williams) läser en bok av en ung pojke som berättar om en barndom full av övergrepp. Via telefon uppstår en oväntad vänskap mellan Noone och pojken. Men hans adoptivmamma är minst sagt märklig, och snart uppstår tvivel om pojken finns på riktigt. Psykologisk skräckthriller efter en rysarroman av Armistead Maupin.

03.27October Kiss Det är strax före Halloween när Poppy Summerall får ett tillfälligt jobb som barnvakt åt Zoe och Zach, vars pappa Ryan Lawson är en änkling och arbetsnarkoman. Den optimistiska Poppy ska genom sin optimistiska stil och roliga påhitt visa familjen vad som är viktigt i livet - kärlek, familj och glädjen i vardagsbestyr. Det romantiska dramat October Kiss kommer från tv-kanalen Hallmark.

05.23On Set I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.