MENY

TV4 Film

07.00Flottare med färg Bröderna Nils, Lars och Ivar är medlemmar i ett flottarlag. Ivar känner att han inte riktigt hör hemma där, han föredrar tjuvjakt och att flörta med kvinnor. En dag dyker inte Ivar upp till flottarlaget och hans bror Lars får ta på sig en riskfylld uppgift som slutar med att han hamnar på sjukhus.

08.40Sändningsuppehåll

11.55Den blå lagunen Under den viktorianska tiden förliser ett skepp i Stilla havet. Barnen Richard och Emmeline når land och växer upp tillsammans på den öde ön. När de når tonåren börjar de utveckla starka känslor för varandra, men de har ingen kunskap om vare sig sexualitet eller biologi och snart är Emmeline gravid.

14.05Älskar, älskar inte Svenskt drama från 1995. Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är Viggenpilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. De går i giftastankar men tar en dag i sänder. Den dag Patrik råkar ut för en allvarlig olycka förändras allt för dem. Mia är överlycklig över att han överlevt men Patrik gräver ner i sig i sin olycka. När han vid ett av Mias besök gör slut förstår hon ingenting. Från 11 år. (100 min)

16.20Che - Argentinaren I november 1956 seglar Fidel Castro till Kuba tillsammans med sin bror Raúl och en argentinsk läkare vid namn Ernesto "Che" Guevara. Deras mål är att, tillsammans med sina drygt 80 kamrater, störta Batistas diktatur. Che visar sig snart vara oumbärlig för deras kamp.

18.55Imogene När Imogene får sparken från sitt kassa jobb och hennes kille gör slut iscensätter hon sitt eget självmord för att vinna honom tillbaka. Men i stället blir hon intagen på en sluten avdelning och tvingas flytta in hos sin excentriska mamma.

21.00Repmånad - eller hur man gör pojkar av män Det är dags för repmånad för Jonsson och hans gamla lumparkompisar. Men de tar inte det hela speciellt allvarligt. I stället passar de på att ha riktigt kul. Jonsson blir intresserad av Bea som jobbar i markan, det han inte vet är att Bea egentligen är journalist och ska skriva om livet på luckan.

22.45Lord of War Ukrainsk-amerikanske Yuri Orlov går från att sälja ett maskingevär till en lokal gangster i New York till att bli en av världens största vapenhandlare. Men det är en farlig värld och han får se upp med såväl köpare och säljare som en nitisk Interpol-agent.

01.05Wrong turn 4: Bloody beginnings Ett isolerat mentalsjukhus i vildmarken överges när en kannibalfamilj tar ut sin hämnd. Flera år senare tar en grupp universitetsstudenter skydd i det övergivna huset när de går vilse i en snöstorm. Snart måste de kämpa för sina liv.

03.05Fröken Sverige Moa är 19 år gammal och hennes kompisar är veganer. Moa hänger med på deras demonstrationer men får snart nog av gängets fåniga regler. När det gäller killar dras hon till fel sort. När Moas föräldrar börjar fostra den 17-årige värstingen Jens fångar han snart hennes intresse.

05.00Den blå lagunen Under den viktorianska tiden förliser ett skepp i Stilla havet. Barnen Richard och Emmeline når land och växer upp tillsammans på den öde ön. När de når tonåren börjar de utveckla starka känslor för varandra, men de har ingen kunskap om vare sig sexualitet eller biologi och snart är Emmeline gravid.