MENY

TV4 Film

07.40Sändningsuppehåll

11.00Switch Steve Brooks är en sexistisk kvinnokarl som en dag mördas av en av sina flickvänner. Men väl död blir han utkastad ur himlen och tvingas återvända till jorden som kvinna för att undvika att hamna i helvetet.

13.15Mannen som visste för lite Wallace Ritchie åker till London för att hälsa på sin bror James. James har planerat en stor middagsbjudning och vill därför ha Wallace ur vägen. James ger sin bror en biljett till en rollspelsfest, men då rollerna blir hopblandade går saker och ting inte alls som planerat.

15.00Entrapment Entrapment är en amerikansk-tysk-brittisk actionfilm från 1999. Den unga försäkringsagenten Virginia Baker får i uppdrag att fånga den legendariske konsttjuven Robert MacDougal. Hon får reda på att han planerar att stjäla en antik kinesisk mask och låtsas själv vara en yrkestjuv för att vinna hans förtroende. Snart inleder de två både ett professionellt och personligt förhållande. Men frågan är vem som egentligen lurar vem.

17.15Djävulen och jag Elliot säljer sin själ till djävulen i utbyte mot sju önskningar som ska hjälpa honom att våga uppvakta sin drömkvinna. Men då inträffar en rad märkliga händelser som gör det svårt för honom att förverkliga planerna.

19.10Team America: World police Team America: World Police är en amerikansk animerad film från 2004. De amerikanska världspoliserna i Team America åker världen runt för att bekämpa terrorister. I Paris förhindrar de en planerad terrorattack men i sin iver att komma åt terroristerna jämnar de staden med marken. Både Eiffeltornet, Louvren och Triumfbågen förvandlas till skrot. Trots det anser Team America att resultatet är en framgång. Snart värvas Gary Johnston till teamet, han är förmodligen världens bästa skådespelare och därmed en lämplig spion. Han lyckas infiltrera en terroristgrupp i Kairo men innan Team America är färdiga med uppdraget ligger både pyramiderna och Konungarnas dal i spillror. När några terrorister spränger Panamakanalen som hämnd får Gary dåligt samvete för att oskyldiga människor dött och lämnar gruppen. De kvarvarande medlemmarna blir tillfångatagna av Nordkoreas diktator Kim Jong Il och nu är Gary den enda som kan rädda jorden från undergång. Filmen är skapad av teamet bakom South Park.

21.00Sällskapsresan Sällskapsresan är en svensk komedi från 1980. Stig-Helmer Olsson (Lasse Åberg) ska åka i väg på sin första utlandssemester till Kanarieöarna. För att komma över sin flygskräck går han till doktor Levanders klinik för att få hjälp. Doktor Levander (Magnus Härenstam) ska precis köpa hus på Kanarieöarna och ser en chans att smuggla ut pengarna till köpet med en ovetande Stig-Helmers hjälp. På planet hamnar Stig-Helmer bredvid norrmannen Ole Bramserud (Jon Skolmen) och de två får även dela hotellrum. På plats träffar de tjejerna Siv (Kim Anderzon) och Majsan (Lottie Ejebrant) samt det nygifta paret Storch. Doktor Levander dyker också upp och han försöker göra allt för att komma åt sina pengar. Det udda gänget får en galen julvecka i staden Nueva Estocolmo där både vänskap och kärlek uppstår. Regissör: Lasse Åberg.

23.10Don't say a word Don't say a word är en amerikansk thriller från 2001. Dottern till en psykiatriker kidnappas av ett kriminellt gäng. Men kidnapparna kräver konstigt nog ingen lösen. I stället vill de att läkaren uppmanar en gravt störd flicka i hans vård att yppa en hemlig sifferkod. Den mystiska koden ska ge dem tillgång till en dyrbar juvel. Gänget hotar att döda dottern om hennes far inte samarbetar och han försöker desperat att få kontakt med den traumatiserade flickan. Problemet är att hon inte har sagt ett ord på tio år.

01.35Panic room Panic room är en amerikansk thriller från 2002. En frånskild kvinna och hennes elvaåriga dotter har precis flyttat in i sitt nya hem när tre män bryter sig in där. Familjen gömmer sig i husets panikrum, en bunker som ska skydda dem från inkräktare, men glömmer flickans diabetesmedicin utanför. Det visar sig att männen har en koppling till den tidigare ägaren och är ute efter värdepapper som ska finnas inne i rummet. De tänker ta sig in dit till vilket pris som helst och samtidigt blir flickans behov av sin medicin allt mer desperat.

03.55Switch Steve Brooks är en sexistisk kvinnokarl som en dag mördas av en av sina flickvänner. Men väl död blir han utkastad ur himlen och tvingas återvända till jorden som kvinna för att undvika att hamna i helvetet.