MENY

C More Starts

07.10Star File

07.20Star File

07.30100 steg från Bombay till Paris Dramakomedi som utspelar sig i södra Frankrike där en nyinflyttad indisk familj öppnar en restaurang i närheten av en anrik restaurang med en stjärna i Michelin-guiden. Snart börjar en kulinarisk kamp mellan de båda etablissemangen som ska utmana familjekänsla, lojalitet och kärlek. Helen Mirren och Om Puri spelar huvudrollerna i filmen som är regisserad av Lasse Hallström.

09.30I, Tonya Verklighetsbaserad dramakomedi om konståkaren Tonya Hardings liv och karriär, från barndomen till attacken mot OS-konkurrenten Nancy Kerrigan, ett kriminaldrama iscensatt av hennes make Jeff Gillolly som skulle göra henne världsberömd. Titelrollen i I, Tonya spelas av Margot Robbie (Wolf of Wall Street, Suicide Squad) som blev Oscarnominerad för sin insats.

11.30Kollektivet Köpenhamn, tidigt 70-tal. Läraren Erik, nyhetsankaret Anna och deras dotter ärver en villa, men tycker att den är för stor för dem. Anna längtar efter att släppa in fler människor i deras liv, så lösningen blir att starta ett kollektiv. Via middagar och fester följer vi deras liv, fram till vändpunkten då en förälskelse förändrar allt. Danskt drama av Thomas Vinterberg (Festen, En runda till).

13.20Comedy Queen Svensk ungdomsfilm om 13-åriga Sasha som vill bli ståuppkomiker. Mest av allt vill hon få sin pappa att skratta, för hemma påminner allt om mamma som inte längre lever. I hemlighet skriver Sasha en lista på allt hon måste göra för att överleva sorgen: Raka av sig håret, tacka nej till en hundvalp och framförallt, bli en Comedy Queen. För regin står Sanna Lenken efter Jenny Jägerfelds prisade bok.

14.56Peter och Petra Peter och Petra är två små barn. Två små, små barn! Inte större än två små dockor. De tillhör Småfolket, men deras mamma och pappa tycker att även Småfolket behöver lära sig att läsa och skriva. På så sätt hamnar Peter och Petra i Gunnars klass...Svensk familjefilm efter Astrid Lindgrens saga.

16.10Se upp för Jönssonligan Jönssonligan är tillbaka! Efter en misslyckad kupp får Sickan skaka galler och när han släpps ut har kumpanerna blivit hederliga. Brottsförmedlaren Anita ger honom ett knivigt uppdrag men då kommer han att behöva hjälp av sitt gamla gäng. I rollerna syns Henrik Dorsin, Hedda Stiernstedt, Anders Johansson och David Sundin och för regin står Tomas Alfredson. Filmen finns syntolkad i appen MovieTalk.

18.10Wonder Varmt, rosat drama om 10-årige Auggie som bor med sina föräldrar, syster och hund i Brooklyn, New York. Auggie är som de flesta andra 10-åringar men har haft en sjukdom som gjort att hans ansikte inte ser ut som alla andras. Nu ska han för första gången börja i en vanlig skola, vilket kommer att bli en stor omställning. I huvudrollerna syns Jacob Tremblay (Room), Julia Roberts och Owen Wilson.

20.00The Hunger Games 3: Mockingjay del 1 Den tredje delen i Hunger Games-serien som bygger på Suzanne Collins bästsäljande böcker. Efter de 75:e Hungerspelen kommer Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) till det gömda 13:e distriktet, platsen för rebellernas högkvarter. Här träffar hon sin familj men också motståndsrörelsens ledare president Coin som ber henne ansluta sig till kampen, som en kraftfull symbol för upproret.

22.00The Twilight saga: Breaking dawn - Part 1 "Twilight”-sagan går vidare med den nästsista filmen där Bella och vampyren Edward gifter sig under storslagna former, men på den romantiska bröllopsresan händer något som ingen av dem hade kunnat tro: Bella blir gravid. Men barnet är alldeles för starkt för hennes mänskliga kropp, och när arga varulvar anfaller svävar Bella i dubbel livsfara.

23.55The Spy Who Dumped Me Actionkomedi om Audrey (Mila Kunis) som blir SMS-dumpad av sin pojkvän Drew, men det är inte det värsta. Det visar sig att han i hemlighet är spion och har en hel terrororganisation efter sig. Snart är Audrey och bästa kompisen Morgan (Kate McKinnon) indragna i en internationell härva som tar dem runt ett Europa fullt av lönnmördare och hemliga agenter, där de enda de kan lita på är varandra.

01.50Projekt Z Norsk skräckkomedi där ett filmteam tar med sig några skådespelare till ett nedlagt hotell i de norska fjällen för att spela in en zombiefilm. Men inspelningen vimlar av intriger både framför och bakom kameran, och plötsligt blir skräcken verklighet när en okänd varelse börjar terrorisera filminspelningen.

03.20The King's Speech Kung George VI av Storbritannien, nuvarande drottning Elizabeths far, hette egentligen Albert och fick axla manteln när hans äldre bror abdikerat. Men Albert led av svår stamning och desperat vänder han sig till den färgstarke logopeden Lionel Logue, som använder sig av något okonventionella metoder. Det rosade dramat "The King's Speech" belönades med fyra Oscar, däribland för bästa film.

05.20Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet Svensk komedi med Janne "Loffe" Carlsson och Eva Röse. Tredje delen i den omåttligt populära komedisviten om båtkalabalik och falskspel i och omkring Göta kanal. Än en gång står båtbyggaren Janne Andersson i centrum, och nu hamnar han i trubbel när en leverans motorer till Italien beslagtas av maffian. Janne tar hjälp av sin kluriga dotter Petra för att lösa situationen.