MENY

TV 12

06.00Jagad av kronofogden Brittisk dokumentärserie från 2013. Här följer man kronoinspektörer i arbetet med att utmäta skulder från företag och privatpersoner. Det är ingen lätt uppgift och ofta möter de personer som gör allt de kan för att undvika att betala eller som är aggressiva eller känslosamma. En bilmekaniker i Oxford lagade en biluthyrningsfirmas van men har inte fått betalt och Lawrence och Kev reder ut varför. De besöker även en närbutik i Kent i jakt på en stor skuld.

06.55Sändningsuppehåll

10.00Bedrägeripolisen Brittisk dokumentärserie om jakten på försäkringsbedragare. Försäkringsbedrägerier är en typ av brott som ökar i rask takt. Uppfinningsrikedomen bland dem som vill lura till sig pengar är anmärkningsvärd. Ett team av utredare tar upp jakten på misstänkta bedragare och kameran följer dem när de konfronterar personerna. Några vänner ertappas på sociala medier efter att de avsiktligt kraschat sina bilar för att få försäkringspengar. En bilförare påstår att han krockat med en buss och nu behöver hemvård men övervakningskamerorna berättar en annan historia.

11.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2013. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Ian och Veronica tillbringar nästan varje vaken stund i varandras sällskap men på senaste tiden har Veronica blivit mer frånvarande vilket gör Ian misstänksam. Richard försörjer sin arbetslösa flickvän Tammy men deras förhållande förändras när han börjar arbeta mer och den enda gång hon vill vara i hans närhet är när hennes räkningar behöver betalas. Richard känner sig utnyttjad och vill ha svar på vad som försiggår.

12.00Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

12.30Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2013. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kameran följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

13.00Vräkning pågår Brittisk dokumentär från 2016. Brittisk dokumentär från 2016, som skildrar den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad. Här följer vi både offer och skurkar när de berättar om sina upplevelser av dramatiska boendekonflikter. Säsongsstart. En hyresvärd tvingas kalla in vräkningsexperter för att bli av med hyresgäster som förstör huset han ärvt av sina morfäldrar. Musikentrepenören Donovan har inte fått in sin hyra på sju månader, domstol är hans enda chans till räddning.

14.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011. Träffa Les, Seth, Ashley och managern Rich och följ med i deras dagliga arbete på den största pantbanken i Detroit. I den tredje säsongen kommer familjen Gold över ett antal konstverk som kan vara värda flera miljoner. Les får medla när en kvinna klagar på att hon får tillbaka sin laptop med ett smutsigt fodral. En kvinna säljer sin farmors smycken och en man säljer en 16 mm-film av Detroit Tigers i 1968 års World series i baseboll.

14.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2011. Träffa Les, Seth, Ashley och managern Rich och följ med i deras dagliga arbete på den största pantbanken i Detroit. I den tredje säsongen kommer familjen Gold över ett antal konstverk som kan vara värda flera miljoner. En man försöker lämna tillbaka en tv som han hävdar inte fungerar, trots att han inte har någon garanti. En kvinna vill bli av med en ovanlig träningsmaskin och ett par kommer in med en trampbil.

15.00Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2017. Australisk dokumentärserie om New South Wales-polisens eviga kamp mot att stoppa rattfylleri och vårdslöshet i trafiken. När polisen handskas med extremt berusade förare skildras riskerna med att köra med alkohol eller droger i blodet. En olycka är på väg att inträffa och en man inser att han har stora problem med alkohol. Polisen möter även en annan man som tycks ha klarat sig bra i trafiken i flera år - men något står inte riktigt rätt till den här gången.

15.30Booze patrol Australisk dokumentärserie från 2017. Australisk dokumentärserie om New South Wales-polisens eviga kamp mot att stoppa rattfylleri och vårdslöshet i trafiken. När polisen handskas med extremt berusade förare skildras riskerna med att köra med alkohol eller droger i blodet. Ett ungt par följer inte reglerna i trafiken och får snart lära sig en tuff läxa. Polisen har också ögonen på en suspekt aktivitet och stoppar två personer som varit på en bar. Frågan är vad de egentligen gjorde där och hur deras kväll slutar?

16.00Live PD - polisen direkt Amerikansk dokumenärserie från 2016. Live från sex städer runtom USA följer vi polisstyrkornas utryckningar och utredningar. Vi åker med i realtid hos sex olika polispatruller i en transparent inblick i den oförutsägbara vardagen för lagens långa arm. Få en unik inblick i polisens arbete i realtid. I sex amerikanska städer följer kamerateam patrullerna på utryckningar i en livesändning, vi får åka med och se händelserna utvecklas fullkomligt ofiltrerat där vad som helst kan hända.

19.00Vräkning pågår Brittisk dokumentär från 2016. Brittisk dokumentär från 2016, som skildrar den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad. Här följer vi både offer och skurkar när de berättar om sina upplevelser av dramatiska boendekonflikter. Efter att en hyresgäst hävdat att fastigheten var full av fukt får hyresvärden en chock när hon till slut får chansen att inspektera skadan. Sonen till en hyresvärd tvingas hantera oregerliga hyresgäster efter att hans far nyligen gått bort.

20.00Solsidan Svensk komediserie med Felix Herngren och Mia Skäringer. Den fjärde säsongen med Alex och Anna, Fredde och Mickan och Ove. Sveriges bästa granngäng tampas här med livets små och stora frågor, som om ett schemalagt sexliv verkligen är okej eller hur man ska hantera att ens mamma plötsligt går bort. Fredde och Mickan får nya grannar som till en början verkar trevliga men de visar sig, enligt Fredde, vara bra på att vara vänligt negativa, ett problem som måste lösas. Alex och Anna oroar sig för att de blivit vinalkisar över sommaren och bestämmer sig för att ha en vit månad. Samtidigt är Ove och Anette på dem om dopet av babyn. Ove, som var med vid födseln, har inte glömt att han blivit lovad att bli gudfar. Inte nog med det, de har också namnförslag på pojken och kommer med erbjudande om att passa honom.

20.30Solsidan Svensk komediserie med Felix Herngren och Mia Skäringer. Den fjärde säsongen med Alex och Anna, Fredde och Mickan och Ove. Sveriges bästa granngäng tampas här med livets små och stora frågor, som om ett schemalagt sexliv verkligen är okej eller hur man ska hantera att ens mamma plötsligt går bort. Mickan tycker att Fredde tillbringar för lite tid med barnen. Han försvarar sig med att han sköter ett stort företag men Mickan tycker inte det är någon ursäkt och tvingar Fredde att ta lite ledigt för att hon ska kunna skriva en barnbok. Alex funderar på om man kan skriva kram i ett sms till en av mammorna på dagis. Anna har bestämda åsikter om saken och Fredde har sina teorier.

21.00Mumbo jumbo Svenskt humorprogram från 2018. Svenskt veckoaktuellt humorprogram som skojar om vår populärkulturella samtid med träffsäkra imitationer och höga frisyrer. Se klockrena sketcher och parodier med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson. Programstart. Här blandas sketcher, imitationer och musikparodier hejvilt med veckans allra största snackisar. Daniel Norberg leder oss genom premiären där vi bland annat får möta Gustav Mandelmann, Gunilla Persson, Fredrik Skavlan och Stefan Löfvén.

21.30Mumbo jumbo Svenskt humorprogram från 2018. Svenskt veckoaktuellt humorprogram som skojar om vår populärkulturella samtid med träffsäkra imitationer och höga frisyrer. Se klockrena sketcher och parodier med Daniel Norberg, Shanthi Rydwall-Menon, Louise Nordahl och Christian Åkesson. Komikern Daniel Norberg leder oss genom ännu en kavalkad av sketcher, imitationer och galna parodier. Vi möter bland andra Christer Sjögren, Filip och Fredrik, David Batra och Charlotte Perrelli. Dessutom gör hårdrockslåten "Leg day" sin debut.

22.00Wallander - an event in autumn Brittisk kriminaldramaserie från 2012. Om polisen Kurt Wallander och hans kollegor i Ystad. Kurt Wallander flyttar ihop med sin flickvän Vanja och de ser fram emot att börja ett nytt liv tillsammans. Men deras lycka blir kortvarig i det nya huset när Wallanders hund upptäcker ett skelett nedgrävt i trädgården. Skelettet tillhör en mördad flicka som varit död i över tio år. Samtidigt spolas en arm upp på stranden i Ystad. Den tillhör en ung kvinna från Polen som setts på en färja. Frågan är om hon tog sitt liv eller blev knuffad i vattnet.

00.00Dolph Lundgrens Take the tower Brittiskt tävlingsprogram med Dolph Lundgren inspirerat av actionfilm. Ikoniske Hollywoodskurken Dolph Lundgren ställer team av vänner och familj inför spännande utmaningar baserade på filmvärldens bästa actionfilmer. För varje utmaning de klarar tar de sig närmare Dolph i toppen av tornet och den åtråvärda vinsten. Säsongsavslutning. Dolph Lundgren utmanas en sista gång för den här säsongen. Laget som ska försöka ta sig upp för det 53 våningar höga tornet är Alan från London och han vänner Glyn, George och Tom. Lyckas de ta sig upp och besegra Dolph Lundgren?

01.00Live PD - polisen direkt Amerikansk dokumenärserie från 2016. Live från sex städer runtom USA följer vi polisstyrkornas utryckningar och utredningar. Vi åker med i realtid hos sex olika polispatruller i en transparent inblick i den oförutsägbara vardagen för lagens långa arm. Få en unik inblick i polisens arbete i realtid. I sex amerikanska städer följer kamerateam patrullerna på utryckningar i en livesändning, vi får åka med och se händelserna utvecklas fullkomligt ofiltrerat där vad som helst kan hända.

04.00Cheaters Amerikansk realityserie från 2013. Människor som misstänker att deras partner bedrar dem får hjälp att ta reda på sanningen. Ett bevakningsteam rycker ut och skuggar partnern som misstänks vara otrogen och samlar bevis för att bekräfta misstankarna. Känsloladdade möten uppstår när paren möts med bevismaterialet framför sig. Ian och Veronica tillbringar nästan varje vaken stund i varandras sällskap men på senaste tiden har Veronica blivit mer frånvarande vilket gör Ian misstänksam. Richard försörjer sin arbetslösa flickvän Tammy men deras förhållande förändras när han börjar arbeta mer och den enda gång hon vill vara i hans närhet är när hennes räkningar behöver betalas. Richard känner sig utnyttjad och vill ha svar på vad som försiggår.

05.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. Den skadade jarlen Ragnar Lodbrok återvänder hem till Kattegatt efter räden på Paris. Han måste handskas med fiender från nya håll samtidigt som han måste acceptera sin bror Rollos svek och hantera nya utmaningar. Ragnar har svårt att få tag i manskap till resan till Wessex och folket i Kattegatt tror att gudarna har övergett honom. Aslaug har en uppenbarelse om en annalkande storm och försöker stoppa sin son Ivar och Ragnar från att ge sig ut på havet. Björn förbereder sig för att utforska Medelhavet.