MENY

TV 12

06.00Dating naked Amerikansk realityserie från 2016. En man och en kvinna befinner sig nakna i ett tropiskt paradis och varje vecka anländer två nya deltagare av varje kön. I slutet av varje avsnitt ska paret välja en person var som får stanna. De attraktiva nykomlingarna testar parets relation. David provar på aerial yoga med Noelle medan Natalie hamnar i en klistrig situation med Tommy.

06.55Sändningsuppehåll

10.00C/o Segemyhr Svensk komediserie med Johan Ulveson. Fredrik Segemyhr är en mycket fåfäng och självupptagen före detta börsmäklare som är mellan jobb. Under 80-talets glada dagar skaffade han sig en våning på Östermalm i Stockholm. Där lever han fortfarande tillsammans med flickvännen Cilla. Men för att klara hyran har han numera två inneboende. Antons klass startar ett korplag i fotboll men problemet är att det bara är Anton som vill vara med. Cilla får problem med kollegorna på jobbet som inte gillar hennes ledarstil, men i stället för att ändra på sig utser hon en favorit bland sköterskorna.

10.30C/o Segemyhr Svensk komediserie med Johan Ulveson. Fredrik Segemyhr är en mycket fåfäng och självupptagen före detta börsmäklare som är mellan jobb. Under 80-talets glada dagar skaffade han sig en våning på Östermalm i Stockholm. Där lever han fortfarande tillsammans med flickvännen Cilla. Men för att klara hyran har han numera två inneboende. Fredrik blir svartsjuk när Cilla flamsar i telefonen med sin chef. Han bestämmer sig för att ge igen men det hela slutar med att han hamnar i finkan. Den snygga tjejen i klassen verkar hata Anton vilket får honom att känna sig som om han är med i ett Shakespearedrama.

11.00Vräkning pågår Brittisk dokumentär från 2016. Brittisk dokumentär från 2016, som skildrar den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad. Här följer vi både offer och skurkar när de berättar om sina upplevelser av dramatiska boendekonflikter. Claire och Simon fann sitt hem ockuperat av en komplett främling som menar att han hyr deras hus via en bostadsagentur och blankt vägrar lämna huset. Hamza har blivit utelåst från sin egen lägenhet efter att gästerna blivit ockupanter.

12.00Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Den åttonde säsongen av den amerikanska realityserien som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewerly and Loan i Detroit, Michigan. Träffa Les, Seth, Ashley och managern Rich och följ deras vardag i den största pantbanken i Detroit. Säsongsstart. Les får reda på att Seth gör affärer bakom hans rygg. Detta leder till upprörda känslor och frågan är om familjeföretaget kommer att klara sig ur konflikten eller om Les och Seth slutligen kommer att gå skilda vägar.

12.30Lunchtravet Direkt Direktsänt trav. Tips, intervjuer och analyser.

14.30Grand Slam 75 Travmagasin. Direktsänd Grand Slam 75-genomgång. Travmagasin. Direktsänd Grand Slam 75-genomgång. Tips, intervjuer och analyser. Travmagasin. Direktsänd Grand Slam 75-genomgång. Tips, intervjuer och analyser.

17.30Cops reloaded Amerikansk realityserie. Sedan slutet av 1980-talet har ”Cops” på nära håll följt amerikanska poliser i deras arbete. I ”Cops Reloaded” visas de mest minnesvärda brottslingarna, biljakterna och händelserna i den populära realityseriens historia. Minnesvärda klipp från serien Cops i nytt format. Den amerikanska polisen följs under dramatiska biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

18.00Nya trafikpoliserna Brittisk realityserie från 2017 om Yorkshires trafikpoliser i arbete. Se trafikpolisernas utmanande arbete ur deras perspektiv när de tar sig an fall efter fall på Yorkshires gator där inget uppdrag är det andra likt. Poliserna är den sista utposten mot ett laglöst samhälle, de gör allt i sin makt för att skydda oss. Patrullerna har händerna fulla när de sent om natten hanterar de ibland bisarra, ofta farliga, men alltid riskfyllda konsekvenserna av förare som kör med alkohol i blodet. En stor polisinsats försöker stoppa en bil med en motorcykel hängandes ut.

19.00Vräkning pågår Brittisk dokumentärserie från 2017. Vräkning pågår är en brittisk dokumentär som skildrar den mörka sidan av Storbritanniens bostadsmarknad. I den tredje säsongen, som är från 2017, följer vi både offer och skurkar när de berättar om sina upplevelser av dramatiska boendekonflikter. Återblick på hur det har gått för bland annat Rachel Jacobs från Snowdonia och problemen hon drabbades av när hon skulle hyra ut sin stuga. Vi får också se hur det gått för Chris som hamnade i ekonomisk knipa efter han hyrt ut sin lägenhet.

20.00Tunnelbanan London special Brittisk dokumentärserie från 2017. Brittisk dokumentärserie i fyra delar från 2017 som tar oss ner i Londons tunnelbana. Programmet leds av Rob Bell som berättar om dess historia och konstruktion och om hur den har utvecklats under de 150 år som den har funnits. Programstart. Programledaren Rob Bel utforskar "The Northern Line" som sträcker sig från norr till syd och korsar Themsen. Linjen invigdes 1890 och transporterar dagligen över 700 000 resenärer och användes som skyddsrum under andra världskriget.

21.00Tunnelbanan London special Brittisk dokumentärserie från 2017. Brittisk dokumentärserie i fyra delar från 2017 som tar oss ner i Londons tunnelbana. Programmet leds av Rob Bell som berättar om dess historia och konstruktion och om hur den har utvecklats under de 150 år som den har funnits. Rob Bell utforskar Londons "The central line" som sträcker sig från väst till öst och passerar affärs- och shoppingdistrikten. "The central line" är Londons längsta och mest trafikerade linje och transporterar över 260 miljoner resenärer om året.

22.00Entrapment Entrapment är en actionfilm från 1999. Den unga försäkringsagenten Virginia Baker får i uppdrag att fånga den legendariske konsttjuven Robert MacDougal. Hon får reda på att han planerar att stjäla en antik kinesisk mask och låtsas vara en yrkestjuv för att vinna hans förtroende. Snart inleder de två både ett professionellt och personligt förhållande. Men frågan är vem som egentligen lurar vem.

00.15Body cam cops Brittisk dokumentärserie från 2018. Brittisk dokumentärserie från 2018 där vi får följa med till polismyndigheter i bl.a. USA, Storbritannien och Brasilien. Genom kameror monterade på polisernas kroppar för vi en närgången inblick i deras arbete och sammandrabbningar med misstänkta. I Grand Rapids i USA jagar polisen en farlig och desperat rymling som har attackerat en polis. I Storbritannien blir polisen attackerad av en man med ett samurajsvärd och i Brasilien jagar polisen en två rånare som gömmer sig i djungeln.

01.15Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2017. Få en sällan skådad inblick i polisens alldagliga arbete i denna nyzeeländska dokumentärserie. Med sin väletablerade relation till den nyzeeländska poliskåren får ni en obegränsad och ofiltrerat tillgång till allt som fastnar hos kamerateamet. Efter en anmälan om pågående våld i ett familjehem skyndar polisen till platsen, misshandel inom familjer är bland de svåraste och tuffaste utryckningarna de ställs inför. En bilförare låter sin ilska gå ut över sin bilkörning och medtrafikanter.

01.50Polis på plats Nyzeeländsk dokumentärserie från 2017. Få en sällan skådad inblick i polisens alldagliga arbete i denna nyzeeländska dokumentärserie. Med sin väletablerade relation till den nyzeeländska poliskåren får ni en obegränsad och ofiltrerat tillgång till allt som fastnar hos kamerateamet. Poliserna undersöker en anmälan om att en butiksägare trakasseras av en grupp tonårstjejer, det är ord mot ord. Ett plötsligt snöoväder ställer till det på vägarna, särskilt de förare som är ovana vid de prövande underlaget som blir en trafikfara.

02.20Trafikpoliserna Brittisk dokumentärserie från 2010. Trafikpoliserna på de brittiska öarna gör allt i sin makt för att upprätthålla lag och ordning på vägarna. Varje dag är en utmaning med adrenalinfyllda biljakter, dödliga olyckor och farliga brottslingar som ständigt tar till nya metoder för att fly. Trafikpoliserna i Sussex får mycket att göra då en bilförare kraschar in i en amerikansk bil och kör i väg. Dessutom startas en eldsvåda i form av ett hakkors på en åker och en lastbil full av hästar fastnar på motorvägen.

03.35Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2017-2018. Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie om den mytomspunne vikingakrigaren Ragnar Lodbrok och hans familj. Vikingarna har hämnats sin fars död och Ivar fäster nu sitt ledarskap i den stora armén. Samtidigt överlåter Floke sitt öde till gudarna. Samtidigt som vikingarna etablerar fäste i York är Ivar fast besluten att leda den stora Hednaarmén. I Kattegatt missbedömer Lagertha kung Harald, och hon får betala ett högt pris. Dessutom anländer Floke till mystisk mark.

04.30Hardcore pawn: pantbanken Amerikansk realityserie från 2013/2014. Den åttonde säsongen av den amerikanska realityserien som följer familjen Gold och deras anställda på American Jewerly and Loan i Detroit, Michigan. Träffa Les, Seth, Ashley och managern Rich och följ deras vardag i den största pantbanken i Detroit. Säsongsstart. Les får reda på att Seth gör affärer bakom hans rygg. Detta leder till upprörda känslor och frågan är om familjeföretaget kommer att klara sig ur konflikten eller om Les och Seth slutligen kommer att gå skilda vägar.

05.00Vikings Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie från 2017-2018. Irländsk-kanadensisk äventyrsdramaserie om den mytomspunne vikingakrigaren Ragnar Lodbrok och hans familj. Vikingarna har hämnats sin fars död och Ivar fäster nu sitt ledarskap i den stora armén. Samtidigt överlåter Floke sitt öde till gudarna. Dagen för den stora striden om Kattegatt är här. Men medan de två arméerna ställer upp måste bröderna Lothbrok ta ett beslut. Ska striden mynna ut i fred, eller ett fullständigt blodbad? Floke besväras av en oenighet som uppstår bland bosättarna.