MENY

TV4 Guld

06.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Chrissies hopp grusas. Emma upptäcker Moiras hemlighet. Frank blir misstänksam.

06.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Efter olyckan får Rebecca råd av Robert. Emma är frustrerad. Charity blir tvungen att förklara sitt agerande för Frank.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Debbie bestämmer sig för att flytta in hos Moira. Rebecca besöker Lachlan. Chrissie får stanna kvar på sjukhuset. Tracy är hoppfull inför sin första bokklubb.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En företagshöjdare träffar en charmig kvinna utan att känna till att hon arbetar på hans kontor. En pr-chef träffar sin vän Gopher på kryssningen, men Gopher insisterar på att alla kallar honom Burl. En nyvald borgmästare förälskar sig i en konkurrent.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. På kryssningen runt Skandinavien letar en pr-chef efter en nordisk kvinna, som kan representera en solkräm. En man med en stor näsa hoppas att en plastikoperation kan förbättra hans odds att hitta kärleken. En vetenskapsman skapar en klon av Isaac.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye tvingas kringgå regelverket när han desperat behöver ett par nya stövlar.

13.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1973. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye och Trapper stärker en ung soldats självförtroende genom att ge honom en näsoperation.

14.10Helt hysteriskt Brittisk komediserie från 2001. De bästa vännerna Edina Monsoon och Patsy Stone är ett par destruktiva karriärkvinnor som är lika begivna på mode som på alkohol. Livet skulle ha varit en enda stor fest om det inte vore för Edinas dotter Saffron som ständigt klagar på Edinas och Patsys uppträdande. Under en fotografering i Paris återupplever Patsy sina gamla modelldagar och tillbringar tid med sin nya bästa vän supermodellen Erin O'Connor. Eddy släpar runt på Saffy på modevaruhusen och försöker utan framgång få henne att ändra klädstil. Patsy tycker inte att plåtningen är fullt så glamorös som hon mindes dem och finner det inte helt lätt att handskas med unga fräscha modeller, eller med Rimmer, fotografen från helvetet.

14.50MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver tar hjälp av sin vän Jack Dalton för att stoppa en korrupt CIA-agent och hans anhang som smugglar ut topphemlig information.

15.55MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1986. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver och Thornton ställs inför en lönnmördare som de trodde varit död i flera år.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1988. Åttonde säsongen om familjerna Carrington och Colby, som styr över var sitt oljeimperium i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis, som gör allt för att förpesta deras liv. Sean är less på Leslies hotelser och försöker tysta henne för all framtid. Adam mutar Jesse i ett försök att få henne att lämna staden. Steven, Fallon och Adam får reda på vem som köpt aktierna i Denver-Carrington.

18.00Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. En desperat man hotar att ta livet av sin fru och sitt barn när han inte längre klarar av att leva med skuldkänslorna kring sina ekonomiska tillkortakommanden. En snygg, förmögen man flörtar med Rowie.

19.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Präst Mulcahy är inte sig själv och Sturgis vill stanna för att hålla ett öga på honom.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1980. Komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Klinger tar sönder Potters glasögon av misstag och Potter ifrågasätter ett brev från Radar.

20.00Kommissarie Gently Brittisk kriminalserie från 2014. Det är slutet av 1960-talet och kommissarie George Gently ser med förfäran på när tidens rebelliska anda genomsyrar en allt mer korrupt poliskår. Han har flytt London och tagit anställning i Northumberland där han löser brott tillsammans med den unge och oerfarne kriminalinspektören John Bacchus. Säsongsavslutning. Efter ett misstänkt dödsfall i en gruva i Burnsend upptäcker Gently och Bacchus att det sammansvetsade samhället håller på att slitas isär av nedläggningshotet. En djupt begraven hemlighet sträcker sig ända tillbaka till andra världskriget.

22.00Valkyrien Norsk dramaserie från 2017 Läkaren Ravn söker desperat ett botemedel till sin döende fru Vilma. För att finansiera arbetet med att hitta en kur öppnar han och den korrupte Leif en illegal klinik där Vilma också behandlas. Men Ravn slits mellan hoppet om ett mirakel för Vilma och sina etiska principer som ständigt åsidosätts. Vilma har återuppstått från de döda och Ravn har mycket att förklara. Familjen, vännerna och pressen tror inte på lögnerna de får höra. Sjukhuset och Grethe misstänker att det handlar om en medicinsk sensation och föreslår en riskabel lösning. Unn är tillbaka på sjukhuset och Teo sitter i fängelse så Leif står ensam kvar på en tom klinik.

23.00Valkyrien Norsk dramaserie från 2017 Läkaren Ravn söker desperat ett botemedel till sin döende fru Vilma. För att finansiera arbetet med att hitta en kur öppnar han och den korrupte Leif en illegal klinik där Vilma också behandlas. Men Ravn slits mellan hoppet om ett mirakel för Vilma och sina etiska principer som ständigt åsidosätts. Oslo är i kristillstånd efter flera dagar utan ström. Leif njuter i hemlighet av sina handlingar men bekräftelsen han alltid drömt om uteblir. Vilma försöker desperat förstå sitt eget mirakel och Ravns kärlek sätts på prov. När sjukhusets nödaggregat börjar krångla finns det bara en sak för Ravn och Unn att göra.

00.00Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum funderar på om någon spelar honom ett spratt när han anlitas för att skydda Higgins halvbror Elmo. Elmo är en tvättäkta Texas-bo med gitarr i hand och cowboyhatt på huvudet.

01.00Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Säsongsavslutning. En modedesigner anlitar Magnum för att få beskydd efter att en av hennes kollegor i en klädfirma mördats.

02.00Blue Bloods Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. Kriminalserie om familjen Reagan, som alla arbetar inom rättssystemet. Pappa Frank Reagan är New Yorks polismästare och styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj. Han gör allt för att de ska hålla ihop, men det är inte alltid så lätt. Eddie och Jamie blir lite för inblandade i ett komplicerat adoptionsfall och ber Erin om hjälp med att lösa konflikten. Frank utreder en anmälan om kadetter som misstänks fuska på sina prov.

02.55Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Chas återvänder till byn och blir rasande när han upptäcker att Faith tagit över Woolpack. Carly får ett överraskande erbjudande.

03.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Carly är pressad. Robert fruktar konsekvenserna av sitt beteende. Harriet besöker Ashley.

03.55Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. April är arg på Carly. Männen i byn planerar en överraskning till Sandy på hans födelsedag.

04.25Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ashley återvänder till byn. Bernice konfronterar Carly. Faith börjar samla in pengar.

05.00Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Steffy ber Liam att tänka efter noga innan han går vidare med sin ödesdigra plan. Wyatt måste gömma sig när Steffy hälsar på hos Katie med ett kryptiskt meddelande. Bill låter Liam veta vad han tycker om hans ultimatum.

05.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Charity och Frank använder den övergivna Home Farm för att lura en juvelerare. Men deras plan misslyckas. Pearl kommer med ett lockande förslag till Tracys bokklubb.