MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Jais plan ser ut att gå i lås. Rhona är orolig över Paddys motvilja att adoptera. Nicola hittar en oväntad inneboende till Jimmy.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Kerrys ohälsosamma livsstil oroar Dan. Harriet fruktar att Ashley har känslor för någon annan.

07.00Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ashleys misstag får konsekvenser. En olycka får Kerry att frukta för sin framtid. Rhona fortskrider med planerna att adoptera.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. Adam visar upp sin nya fru, en konsertmusiker, men inser att hon inte gift sig för kärlekens skull. En överdrivet noggrann säkerhetsinspektör lär sig att det kan vara farligt att ta det försiktigt och en sträng direktör förälskar sig i en kollega.

08.50Sändningsuppehåll

11.50Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1981-1982. Amerikansk dramaserie om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing styr fartyget framåt. En passagerare försöker få en granne på fall och kaptenen välkomnar en kvinnlig konstnär som ska måla hans porträtt. Men det hela tar en oväntad vändning när de fattar tycke för varandra. En advokat oroar sig för att bli igenkänd av en gammal bekant.

12.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Personen som ska ersätta Trapper anländer till fältsjukhuset.

13.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Sherman Potter anländer för att ta över befälet. Hawkeye bygger en bar med hjälp av sin tältkompis.

14.00MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1987. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. MacGyver samarbetar med en tillbakadragen bergsman för att ta reda på vem som dumpat giftigt avfall i bergens bäckar.

15.00Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En slående vacker kvinna väcker liv i Ricks ridderlighet. Han ber Magnum att lösa ett brott som begicks för 35 år sedan.

16.00Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum blir kontaktad av en rysk före detta pilot som har hoppat av och flytt till USA. Han ber Magnum att kidnappa hans fästmö som är på besök på Hawaii tillsammans med en sovjetisk spårningspatrull.

17.00Dynastin Amerikansk dramaserie från 1985. Femte säsongen om de rivaliserande familjerna Carrington och Colby, som driver var sitt oljeföretag i Colorado. De är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek och det gifta paret Krystle och Blake tampas med Alexis, som förpestar deras liv. Blake konfronterar Daniel Reece efter att Krystle börjar arbeta för honom. Jeff hamnar i en knepig situation under sin jungelresa när han vaknar upp från en alkoholstinn kväll och upptäcker att han har en ny fru.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Rodeon kommer till staden och med den Kathy och hennes pappa. När Kathy drabbas av buksmärtor tas hon till sjukhuset och Chris slår fast att hon har diabetes. Men innan hon hinner meddela Kathy har de båda försvunnit.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Frank gör inbrott i Hot Lips tält för att få tillbaka sina kärleksbrev. Klinger blir skottskadad.

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1975. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye försöker slippa undan arbete genom att låtsas att hans pappa har dött.

20.00Brokenwood mysteries Nyzeeländsk kriminalserie från 2015. Det lilla samhället Brokenwood är på ytan en lugn idyll men när kriminalkommissarien Mike Shepherd skickas dit för att utreda mord blir han varse om att det gömmer sig en hel del hemligheter bland de gemytliga hemmen. Brokenwoods blomstrande fiskenäring hamnar i fokus när Jared hittar en avhuggen hand i området. Teamet undersöker vem handen tillhört och om personen fortfarande är i livet. Misstankarna faller på familjen Keely som varit fiskare i flera generationer och gör allt för att behålla sitt fångstområde. När det visar sig vem offret är inser teamet att även offrets fru har betett sig misstänksamt. De ställs inför en utredning som tar dem ut på djupt vatten och många hemligheter flyter upp till ytan.

22.00Gotham Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. James Gordon kämpar fortfarande med att få rätsida på korruptionen i Gotham City och det blir en ensam kamp där han ställs mot både sina kollegor och den undre världen. Samtidigt upptäcker Bruce Wayne fler hemligheter kring mordet på sina föräldrar. Mario och Gordon blir oense före bröllopet. Selina möter en oväntad person och Barbara ger Nygma information om Isabella.

22.55Gotham Amerikansk kriminalserie från 2016/2017. James Gordon kämpar fortfarande med att få rätsida på korruptionen i Gotham City och det blir en ensam kamp där han ställs mot både sina kollegor och den undre världen. Samtidigt upptäcker Bruce Wayne fler hemligheter kring mordet på sina föräldrar. Falcone ger sig efter Gordon efter sin sons död. Penguin tappar kontrollen precis innan sin största tv-intervju. Selinas mamma återvänder till Gotham.

23.50Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. En slående vacker kvinna väcker liv i Ricks ridderlighet. Han ber Magnum att lösa ett brott som begicks för 35 år sedan.

00.55Magnum Amerikansk actionserie från 1981. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner T.C. och Rick. Han njuter också av livet och lånar ofta Masters Ferrari. Magnum blir kontaktad av en rysk före detta pilot som har hoppat av och flytt till USA. Han ber Magnum att kidnappa hans fästmö som är på besök på Hawaii tillsammans med en sovjetisk spårningspatrull.

01.55Holby city Brittisk dramaserie från 2015. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Av olika anledningar sker oväntade möten på sjukhusets hektiska akutavdelning. Den artonde säsongen inleds med att Mos gamla vän Sorcia dyker upp. Ollie ifrågasätter sitt värde i teamet. Dom blir tvungen att fatta ett beslut gällande Isaac. Morven stålsätter sig inför sin första dag tillbaka på sjukhuset efter Arthurs död.

03.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Sam gör en upptäckt. Gabby får folk att höja på ögonbrynen.

03.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ashley är oroad över sin upptäckt. Zak är förtvivlad efter att han fått reda på sanningen. David frågar Leyla om hon vill flytta in hos honom.

04.05Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Laurel kommer med nyheter till Ashley. Rishi oroar sig för Jai. Zak försöker bli sams med Dingels.

04.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Paddy forsätter att föra Rhona bakom ljuset. David råder Leyla att agera. Zak blir överraskad.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2016. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Steffy får inte den reaktion hon hoppats på av Thomas. RJ försöker imponera på Coco men när Ridge får reda på vad hon heter i efternamn fattar han ett snabbt beslut. Saul kommer med ett förslag.

05.35Hem till gården Brittisk dramaserie om det dagliga livet i en by i norra England. Älskad långkörare om livet i en engelsk by. Följ familjerna Sudgen, Dingle och Kings levnadsöden på landsbygden. Drama, kärlek och intriger utlovas i denna såpaklassiker som gått i rutan sedan 1972. Ashley får sin diagnos. Kerry är tvungen att ändra sin livsstil. Paddy måste avsluta saker och ting med Tess.