MENY

TV4 Guld

07.15Lev farligt Den rike dagdrivaren Iben Holt lever i ett ockuperat land. En dag när han kommer hem överraskas han av en man som just har sprängt en fabrik och begär att få stanna över natten. Mötet leder till att Iben kommer i kontakt med en motståndsgrupp som leds av en ung kvinna kallad "Peter". Svenskt drama från 1944.

09.13Hej du glada sommar!!! Svensk komedi från 1965. Bröderna Valle och Bror Väster bor i skärgården och försörjer sig på fiske. Valle är gift med Lina och Bror är ungkarl. En dag får Lina veta att hon ärvt 50.000 kronor från en avlägsen släkting och hon och Valle reser till Stockholm för att kvittera ut arvet. Valle vill investera pengarna i något säkert och innan han vet ordet av har han en anmärkningsvärd kompanjon.

11.00Lilla huset på prärien Efter en tuff tid bestämmer sig Almanzo för att fria till Laura. Charles anser att Laura är för ung och bestämmer att giftermålet får vänta tills hon fyllt 18, något Almanzo har svårt att acceptera. Samtidigt får Nellie upp ögonen för en man.

12.00Lilla huset på prärien Säsongsavslutning. Nellie Oleson kan inte längre kontrollera sina känslor och hon förälskar sig djupt i revisorn Percival Dalton. Laura vet inte vart hon har Almanzo och tårarna rinner när hon inser att hennes relation kanske är över.

13.00Frasier Säsongsavslutning. Roz fyller år och Frasier vill överraska henne med middag på fin restaurang, men hon har redan planer för kvällen. Frasier hittar ingen ersättare då alla han frågar är upptagna och snart känner han sig ensammast i världen.

13.30Frasier Säsongsstart. Frasier tar en sväng till Mexiko och stöter ihop med en supermodell. Det ena leder till det andra och snart inleder de en kort men intensiv romans. Tillbaka i Seattle berättar Frasier om sin kärleksresa, men ingen tror honom.

14.00A Million Little Things Gary tar ett stort steg och konfronterar sitt förflutna, medan Maggie till slut pratar med Eric. Regina berättar om sina planer på adoption för sin mamma vilket gör deras relation än mer spänd.

15.57Lilla huset på prärien Säsongsstart. Laura bestämmer ett datum för sitt bröllop medan Eliza Jane förälskar sig för första gången. Almonzo köper mark och hoppas Laura ska glädjas men när hon får reda på att han vill att hon ska sluta undervisa blir det inga glada miner.

16.57Lilla huset på prärien Förlovningen bryts efter att Almanzo vägrar stötta Lauras beslut att bli lärare. Samtidigt berättar Eliza Jane att hon ska gifta sig med Harve Miller men när Charles stöter på honom i staden visar det sig att han är förlovad med någon annan.

17.58M.A.S.H. BJ:s och Klingers hemlängtan förvärras när de får höra om Radars återförening med familj och vänner.

18.30M.A.S.H. Ett missförstånd uppstår mellan fader Mulcany och en ung sjuksköterska som planerar att bli läkare när hon lämnar armén.

19.00M.A.S.H. En sydkoreansk kvinna misstolkar Klingers motiv när han försöker hjälpa hennes dotter ekonomiskt.

19.30M.A.S.H. Charles Winchester återvänder efter en vild utekväll i Tokyo.

21.02Vem dömer Amy? En liten flicka ligger för döden men läkarna kan inte förstå varför. Amy måste göra allt i sin makt för att se till att mamman håller sig borta, då man misstänker att hon skadat sin dotter. Maxine tar sig an en hemlös pojke.

21.02Vem dömer Amy? En liten flicka ligger för döden men läkarna kan inte förstå varför. Amy måste göra allt i sin makt för att se till att mamman håller sig borta, då man misstänker att hon skadat sin dotter. Maxine tar sig an en hemlös pojke.

22.00Diagnosis Murder Ett läkemedelsföretag som livnär sig på folks ohälsa har skapat ett perfekt viralt virus och någon har stulit botemedlet. Både Dr. Sloan och Jesse har blivit smittade och nu är det upp till Steve och Dr. Amanda Livingston att hitta gärningsmannen.

23.00Frasier Frasier blir less på, enligt hans tycke, bostadsrättsföreningens alldeles för strikta regler och bestämmer sig för att gå på sitt allra första styrelsemöte. Det dröjer inte länge förrän han bestämmer sig för att bli ordförande i föreningen.

23.30Frasier När en deprimerad kvinna ringer in till radioshowen och säger att hon har svårt att ta sig ur sängen bestämmer sig Frasier för att berätta om vad som hände när Martins hund Eddie besökte en terapist. Det blir en lång historia...

00.00Skål Sams hyresvärd går med på att låta honom slippa betala en del av hyran i utbyte mot löftet att han håller sig borta från värdens dotter.

00.00Skål Sams hyresvärd går med på att låta honom slippa betala en del av hyran i utbyte mot löftet att han håller sig borta från värdens dotter.

00.30Skål Rebecca dricker sig full i ett försök att bli av med sin nervositet inför giftermålet med Robin.

00.30Skål Rebecca dricker sig full i ett försök att bli av med sin nervositet inför giftermålet med Robin.

01.10Judys domstol En man stämmer sin före detta kollega för att han byggt en dålig hemsida.

01.40Rännstensungar I "Rännstensungar" får vi besöka 47:ans gård där det är liv och rörelse. Där har frukthandlaren Jaffe sitt lager och där busar ungarna med den griniga portvaktstanten. Där bor också Johan Fahlén, en fattig konstnär som inte haft någon större framgång med sina verk. Han tar hand om Ninni, en föräldralös flicka som är förlamad i benen. Johans stora dröm är att tjäna så mycket pengar att hon ska få opereras och kunna gå igen.

03.15Alle man på post Svenskt drama från 1940 om Kurre Karlsson, en enkel man av folket, blir inkallad till militär beredskapstjänstgöring vid ett luftvärnsförband i havsbandet. Han gillar inte det militära och gör allt för att komma därifrån. En dag stjäl han en plånbok och i den hittar han papper som tyder på att en spion är i farten.

05.00Den heliga lögnen Svenskt drama från 1944 om Helen som arbetar på ett fjällhotell. Hennes make har varit försvunnen länge och hon tror att han är död. Men så dyker han plötsligt upp på hotellet, några dagar innan jul. Han lovar att han ska försvinna bara hon hjälper honom att börja ett nytt liv. Men Helen har mörka minnen från deras äktenskap och när han lurar en rik änka på pengar inser hon att något måste göras.