MENY

TV4 Guld

19.30M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Amerikansk komediserie om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Säsongsavslutning. Henry lämnar fältsjukhuset och åker hem, vilket betyder att Frank tar över ledningen.

20.00Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1984-1985. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. En finansman hittas död och visar sig ha blivit förgiftad. När miss Marple hör talas om händelsen är hon säker på vad som är motivet.

21.05Miss Marple Brittiskt kriminaldrama från 1984-1985. Miss Jane Marple är en älskvärd äldre dam men under ytan döljer sig en vass privatdetektiv som är expert på att lösa mord. Hennes skarpsinne och långa erfarenhet av den mänskliga naturens mörkare sidor är oumbärliga när hon benar ut kluriga gåtor som polisen går bet på. Säsongsavslutning. Ännu ett mord inträffar och miss Marple tror sig veta vem som står i tur. Frågan är om hon hinner ingripa innan mördaren slår till.

22.10The Missing Fransk-brittisk kriminaldramaserie från 2016. Den pensionerade polisen Julien Baptiste kan inte låta bli att nysta i ett gammalt fall gällande en försvunnen flicka när nya ledtrådar dyker upp många år senare. Han reser till både Tyskland och Irak för att finna svar. Hemligheter från det förflutna avslöjas, men tiden håller på att rinna ut och ingen i Eckhausen lyssnar på Julien. Har han knäckt fallet, eller är han helt enkelt vilseledd? Samtidigt ställs Alices föräldrar inför ett förkrossande val.

23.30Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnum agerar livvakt åt en förläggare som gör reklam för en ny bok genom att ordna en skattjakt på ön med ett väl tilltaget pris.

00.30Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. Magnum försöker avlägsna en säkerhetsläcka i en amerikansk flottbas i Pearl Harbor.

01.30Magnum Amerikansk actionserie från 1984. Vietnamveteranen Thomas Sullivan Magnum arbetar som säkerhetsansvarig på författaren Robin Masters gods på Hawaii. Som privatdetektiv löser han fall med hjälp av sina vänner och njuter också av livet på Hawaii när han lånar Masters Ferrari. När han är ute och dyker tillsammans med TC tycker Magnum att han ser anden av en pojke som drunknat i området.

02.30Beauty and the Beast Amerikansk dramaserie från 2016. Mordutredaren Catherine "Cat" Chandlers mamma mördades för flera år sedan medan hon själv räddades av vad som visade sig vara en soldat som förvandlats till ett odjur. Hon lär känna odjuret Vincent Keller och förälskar sig i honom. Vincent och Cat letar efter en person som köper odjur på svarta marknaden. De måste även skydda en arvtagare som fått sin identitet avslöjad.

03.20Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Av olika anledningar sker oväntade möten på sjukhusets hektiska akutavdelning. Den nittonde säsongen inleds med att Jasmine försöker vinna över Ric. Guy kämpar med sina känslor när han försöker rädda Tristans liv. Rafs förhållande med Kim sätts på prov när han gör en chockerande upptäckt. Sacha provar internetdejting men frågan är om det verkligen passar honom.

05.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2017. Familjerna Forrester, Logan och Spencer tillhör gräddan av Los Angeles elit. Bakom den lyxiga och putsade fasaden döljer sig komplicerade kärleksaffärer, maktkamper och familjefejder. Glamour hade premiär 1987 och har visats i över 7000 avsnitt. Wyatt och Katie försöker sig på rollspel i sovrummet. Liam överraskar Steffy med en present för att konsolidera deras relation efter det stora bråket.

05.35Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Av olika anledningar sker oväntade möten på sjukhusets hektiska akutavdelning. Den nittonde säsongen inleds med att Jasmine försöker vinna över Ric. Isaac får goda nyheter och Dom gör allt för att lägga händerna på en ny position. Inga kämpar för att få uppmärksamhet av sin frånvarande fästman. Bernie återvänder till jobbet och Serena visar tydligt vad hon tycker om det.