MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Emma kämpar med att inte avslöja James hemlighet. Ali och Dan återvänder med nyheter om Sean.

06.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. James blir attackerad. Ali överväger att sluta sitt jobb.

07.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Polisen anländer till byn. Robert får bekräftat att Danny ljuger. Ali och Rachel bråkar.

07.35Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. Ett par ber Ace om hjälp med att bli gravida. En kvinna tävlar med sin dotter om Gophers uppmärksamhet. Ett par främlingar låtsas vara nygifta efter att de av misstag hamnat tillsammans i smekmånadshytten.

08.45-Sändningsuppehåll-

11.50Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth får låna sin systers lantställe över helgen och hon planerar att bjuda dit några väl utvalda gäster till ett tjusigt grillparty. Premiärminister Churchills strategiska planering under andra världskriget bleknar vid jämförelse.

12.25Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Om Delia Wheelright kan semestra i Karibien i en månad så vill inte Hyacinth vara sämre. Men först måste hon dra med sig Richard till resebyrån och hämta tjusiga resebroschyrer.

13.00M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Hawkeye spelar in ett kasettband till sin pappa där han berättar om vad som pågår i lägret.

13.40Love boat - kärlek ombord Amerikansk dramaserie från 1984-1985. Om passagerarna och besättningen ombord på kryssningsfärjan Pacific Princess som går mellan Kalifornien och Mexiko. Under varje färd dyker det upp nya kärleksbekymmer samtidigt som kapten Merrill Stubing med säker hand styr fartyget framåt. En företagshöjdare tillika arbetsmyra träffar en charmig kvinna utan att känna till att hon arbetar på växeln på hans kontor. En pr-chef träffar sin vän Gopher på kryssningen men Gopher insisterar på att alla kallar honom Burl. En nyvald borgmästare förälskar sig i den konkurrent hon just slagit.

14.45MacGyver Amerikansk actiondramaserie från 1990. Den hemlige agenten Angus MacGyver arbetar som problemlösare åt Phoenix Foundation i Los Angeles och är agent åt det amerikanska departementet DXS. Han är påhittig och kan det mesta om kemi och fysik vilket han drar nytta av då han ofta hamnar i olika äventyr som kräver snabba lösningar. Seriemördaren Zito lyckas rymma från rättsalen i samband med en rättspsykiatrisk undersökning. MacGyver och Murphy tvingas in i en ondsint lek när de försöker fånga in honom.

15.45Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth tycker att Richard behöver en ny hobby och trycker en videokamera i händerna på honom med uppmaningen att vara kreativ. Det får hon snart ångra.

16.20Skenet bedrar Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det. Hyacinth och Richard blir bjudna till en vernissage samtidigt som Hyacinths pappa bestämmer sig för att gå med i Främlingslegionen.

16.55Dynastin Amerikansk dramaserie från 1987-1988. De förmögna familjerna Carrington och Colby styr över var sitt oljeimperium i Denver, Colorado, och är bittra rivaler om makt, pengar och kärlek. Krystle och Blake tampas med ärkefienden Alexis som gör allt för att förpesta deras liv. Sammy Jo inser att hon måste göra sig av med sin besatthet av Steven. Fallon och Steven hamnar i olag med varandra och Alexis tillkännager något oväntat.

17.55Doktorn kan komma Australisk dramaserie från 1987. Om några av de människor som bor på den vidsträckta landsbygden i Australien. Det är för dessa människor som landets läkarstationer med flygplansburna läkare finns, läkare som ger sig av upp i det blå och flyger långa sträckor för att snabbt nå fram till landsbygdens invånare. Rowie tvingas välja mellan att ta hand om sin sjuke far och stanna kvar i Coopers Crossing. Samtidigt växer spänningarna mellan henne och Guy.

18.55M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Radar blir biten av en hund och gänget sätter ihop en sökpatrull för att hitta byrackan.

19.25M.A.S.H Amerikansk komediserie från 1974. Om arbetet på ett fältsjukhus under Koreakriget, förkortningen står för Mobile Army Surgical Hospital. Hawkeye, Hot Lips, Radar och Klinger gör sitt bästa för att överleva under en pressad situation. En rå jargong och galghumor är det enda sättet att hålla krigets fasor på avstånd. Radar bestämmer sig för att rädda ett lamm som getts till lägret och försöker i hemlighet få det hemskickat.

20.00Ett fall för Frost Brittisk kriminalserie från 1996. Den erfarne kriminalinspektören Jack Frost gör ofta livet svårt för sina överordnade. Han har ingen respekt för auktoriteter och är ovårdad och slarvig, men hans okonventionella metoder och starka moral ger resultat. Frosts hus brinner ner och han måste tillfälligt flytta in hos en kollega. En mystisk kidnappare på motorcykel sätter Frosts skicklighet på prov. Det verkar vara ett svårt fall att lösa och för den kidnappade kvinnan börjar tiden rinna ut.

22.05Tyst vittne Brittiskt kriminaldrama från 2008. Rättspatologerna vid University of London nöjer sig inte med att bara obducera offren, de ger sig inte förrän de löst mysteriet om varför och hur personen i fråga avlidit. Gruppens ledare är Leo Dalton, som till sin hjälp har kollegorna Harry Cunningham och Nikki Alexander. Leo grips för rattfylleri och tvingas till 40 timmars samhällstjänst i en tuff del av Londons södra förorter. Socialarbetaren AJ som får ansvar för Leos placering är inte nöjd över situationen, han vill se vuxna som är goda förebilder bland tonåringarna, som han försöker hålla borta från alkohol och droger. Leo sätts på att göra enkla uppgifter och ungdomarna försöker förödmjuka honom och skrattar åt honom bakom hans rygg. Leo tycker att situationen är obehaglig. På en annan plats i södra London har en tonårsflicka dött efter att ha ramlat ur en åkattraktion på ett nöjesfält. Nikki åker dit och möts av Ryan McBride, en ambulanssjukvårdare, som omgående bjuder ut henne. Nikki fokuserar på jobbet och undersöker kroppen och åkattraktionen och börjar misstänka att flickan redan blödde från ett huggsår när hon hamnade i åkdonet. Obduktionen avslöjar att Nikkis misstankar var korrekta. Det visar sig också att flickan, Shana, blivit utsatt för våldtäkt och var gravid i ett tidigt stadium. Wallace, polisen som ansvarar för utredningen, misstänker att Shana var medlem i ett ungdomsgäng och att våldtäkten var en del av en initiationsrit. Det visar sig finnas kopplingar mellan gänget och den förort där Leo arbetar. Leo försöker sköta sin samhällstjänst så obemärkt som möjligt men när en av pojkarna blir knivhuggen går inte det längre. Han räddar livet på en ung kille men våldet trappas upp i området och Leo blir alltmer indragen i händelserna.

00.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Roach och Ida bestämmer sig för att råna en tidningskiosk. En vakt kommer över Nancys dagbok.

01.15Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Amy erbjuder Joan en stor summa pengar för att Julies straff ska förlängas.

02.15Holby city Brittisk dramaserie från 2016. Om det dagliga livet bland personal och patienter på Holby City General Hospitals hjärtklinik. Doms planer på en perfekt jul tillsammans med Isaac går i graven. Jac avvisar sin närmaste vän när hon väntar på ett livsavgörande besked. Fletch blir kontaktad av sin frånvarande pappa.

03.30Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1982. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Susie tvingas återigen prostituera sig. Chrissie får reda på att Joan gått med på att hjälpa Brenda.

04.30Kvinnofängelset Australisk dramaserie från 1985. De hårdhudade fångarna på kvinnofängelset Wentworth Detention Centre tvingas att handskas både med varandra och sina övervakare. Serien följer kvinnornas liv bakom murarna. De upplever ständiga intriger och maktkamper men mitt i den tunga vardagen finns också en känsla av samhörighet. Roach och Ida bestämmer sig för att råna en tidningskiosk. En vakt kommer över Nancys dagbok.

05.20Bröderna Cartwright Amerikansk dramaserie från 1960. Ben Cartwright är en rik änkling och familjen Cartwrights överhuvud. På ranchen Ponderosa i den amerikanska västern lever han tillsammans med sina söner Adam, Hoss och Little Joe. Tillsammans driver familjen ranchen och försvarar hem och egendom mot alla som vill dem illa. När ranchägare mördas och deras nötkreatur stjäls sätter Denver McKee i gång flera fruktlösa eftersökningar. Samtidigt verkar det som att McKee plötsligt har gott om pengar.