MENY

TV4 Guld

06.00Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Victoria blir chockad över Adams födelsedagspresent. Robert gör allt för att blidka Aaron. Priya försöker hälpa Georgia med hennes kärleksliv.

06.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Victoria känner sig pressad. Laruel hittar ett sätt att dölja sin nya ovana.

07.05Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Finn är fast besluten att ta reda på vem som saboterade hans relation. Victoria kämpar med att dölja sina tvivel.

07.35Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. En kvinna får för sig att Gopher skulle vara en bra pojkvän åt hennes dotter. En professor misstas för en sexterapeut och en journalist är omedveten om att hans kompis från skoltiden har blivit nunna.

08.50Sändningsuppehåll

11.55Love boat - kärlek ombord Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack. Julie hjälper en intelligent kvinna med vardagligt utseende att bli en glamourdrottning. Vicki och en ung passagerare försöker hjälpa en fripassagerare och en svartsjuk man anklagar besättningen för att flörta med hans fru.

13.00M.A.S.H

13.30M.A.S.H

14.00MacGyver MacGyver försöker rädda en grupp forskare som spärrats in i ett underjordiskt laboratium. Området skyddas av ett livsfarligt säkerhetssystem som MacGyver måste överlista. MacGyver ställs inför ett av de mest farliga och krävande uppdragen någonsin. Han ser till att bli fängslad i ett försök att hjälpa en kvinnas bror att rymma men upptäcker snart att hans eget liv står på spel.

15.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Kath flyr från sina vakter och Rita får förödande nyheter.

16.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Rita kämpar med att acceptera sin dystra diagnos. Kath känner att hon inte har något kvar att leva för.

17.00Dynastin Säsongsstart. Blake åker i ilfart till sjukhuset efter att Krystle hittat honom på botten av ravinen. Det sänds ett tv-inslag där polisen efterfrågar information om Fallons kidnappade baby. En äldre kvinna som ser inslaget avslöjar något för sitt barnbarn. Blake får reda på Alexis planer på att slå ihop Denver-Carrington och Colbyco. En läkare som behandlat Adam dyker upp i Denver. Steven får se sin nya identitet när hans bandage tas av.

17.55Doktorn kan komma Sam och Emma hjälper en vän som ska tävla i ett stort kamelrace. George Baxter hamnar i en svår situation efter att han retat upp stadens kvinnor. Staden invaderas av en grupp stökiga fårklippare och Jack råkar bli skjuten. Nu måste läkarna hitta en person som har samma ovanliga blodgrupp som honom.

18.55M.A.S.H

19.30M.A.S.H

20.00Brokenwood mysteries När Ray Neilsons fru Debbie hittas död ute i skogen under en gigantisk leksaksspindel upptäcker poliserna att hon dött av giftet från en inhemsk spindelart. Ray har nyligen börjat med guidade turer för turister och ingen av hans konkurrenter är särskilt ledsna över att Debbie är borta. När Ray Neilsons fru Debbie hittas död ute i skogen under en gigantisk leksaksspindel upptäcker poliserna att hon dött av giftet från en inhemsk spindelart. Ray har nyligen börjat med guidade turer för turister och ingen av hans konkurrenter är särskilt ledsna över att Debbie är borta.

22.00Gotham Gordon får sparken av polismästare Loeb medan Bullock säger upp sig från polisen. Gordon är fast besluten att få ett slut på korruptionen inom stadens polisstyrka och ser inget annat val än att komma fram till en uppgörelse med Cobblepot som numera är boss över Gothams undre värld. Gordon och Bullock vänder sig till Nora Fries i jakten på hennes make Victor. Penguin träffar Hugo Strange.

22.55Gotham Gordon får sparken av polismästare Loeb medan Bullock säger upp sig från polisen. Gordon är fast besluten att få ett slut på korruptionen inom stadens polisstyrka och ser inget annat val än att komma fram till en uppgörelse med Cobblepot som numera är boss över Gothams undre värld. Alfred och Selina hjälper Bruce i jakten på hans föräldrars mördare. Doktor Strange fortsätter med sin fruktansvärda terapi med Penguin.

23.55Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Porter och Miles tar sig in i Willoughby i hopp om att finna bundsförvanter. Samtidigt tar Monroe tillfället i akt att överraska patrioterna.

00.50Revolution Miles, Aaron och Rachel befinner sig i en mystisk liten stad i Texas, där Rachel stöter på en person från hennes förflutna. Samtidigt har Charlie begett sig ut på ett uppdrag till Plains Nation, och Neville och Jason letar efter en försvunnen person som står dem nära. Jason delger Miles viktig information om Patrioternas nästa drag. Fast beslutna att hindra Patrioternas planer beger sig Miles och Monroe till Austin med Jason, Charlie och Connor i släptåg. Samtidigt gör Priscillas märkliga beteende Aaron allt mer misstänksam.

01.45Holby city Raf måste visa framfötterna nu när Michael Spence är tillbaka. Fleur Fanshawe rör upp saker och ting. En gammal vän till Elliot dyker upp och hans dag förvandlas till kaos. Sacha och Essie inser att de har olika förväntningar på sin framtid tillsammans.

03.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Kath flyr från sina vakter och Rita får förödande nyheter.

04.00Kvinnofängelset Joan får en otrevlig överraskning när hon går på sin sista jobbintervju. Alice försöker gräva fram sanningen om Harry. Rita kämpar med att acceptera sin dystra diagnos. Kath känner att hon inte har något kvar att leva för.

05.00Glamour Bill och Katie fortsätter med sina skilsmässoförhandlingar när Katie får reda på något nedslående. Ridge och Brooke berättar om sina planer för Steffy och Thomas. Jarrett och Wyatt kritiserar Bill när han försöker få igång sina byggplaner så snabbt som möjligt. Ridge gör ett försök att påverka Brookes beslut. Thomas har svårt att lägga band på sin empati för Sally när domstolsförhandlingen startar.

05.30Hem till gården Chrissie är orubblig i sitt beslut om Robert. Eric kollapsar. Adam inser att han begått ett misstag. Doug är förskräckt över Laurels uppförande. Finn upptäcker vem det var som förstörde hans förhållande med Darren.