MENY

TV4 Komedi

06.00The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna har kommit halvvägs med sin första utmaning då de börjar stöta på problem.

06.30The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

06.50The looney tunes show Amerikanskt animerat barnprogram. Om Snurre Sprätts och Daffy Ankas äventyr.

07.10Batman Amerikansk animerad serie. Om superhjälten Batman som bekämpar skurkar i Gotham City. Han slåss för ett rättvist samhälle i en värld full av ondska.

07.35Scooby-Doo! Mystery incorporated Amerikansk barnserie. Scooby-Doo och hans vänner löser många spännande mysterier.

07.55-Sändningsuppehåll-

11.00All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.20All världens reklam Svensk underhållningsserie från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de sämsta till de bästa och roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn.

11.45Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Deacon försöker få Quinn att avbryta sina planer. Maya oroar sig för att Rick börjat vackla och gör sitt bästa för att påminna honom om Carolines svek. Carter berättar för Caroline om Mayas planer. Quinn övertalar Wyatt att hjälpa henne.

12.05Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Deacon försöker övertala Quinn att stanna hemma. Wyatt inspireras av sin mammas metoder när han försöker se till att Liam håller sig borta. Hope blir allt annat än nöjd när Forrester Creations internationella redaktör bestämmer sig för att ändra spelreglerna.

12.30Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Ivy är väl medveten om att Hope fortfarande har känslor för Liam och hon ber henne att lämna det förflutna bakom sig. Wyatt försöker få Liam att fokusera på Ivy. Quinn ber Bill om hjälp.

12.55Glamour Amerikansk dramaserie från 2012. Om den rika familjen Forrester och deras vänner. De tillhör gräddan av Los Angeles modevärld och har inga skrupler när det gäller att tjäna pengar och hålla sig kvar på toppen. Eric får ett oväntat besök som får honom att minnas det förflutna. Hope ber Wyatt att inte lägga sig i Liams och Ivys förhållande men han har andra planer. Hope och Ivy deltar i en fotografering.

13.15Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Avslöjandet om Chris och Cheryls affär får Lloyds värld att rasa samman. Katy anklagar Chesney för att prioritera Schmeichel framför hans ofödda barn.

13.40Coronation street Brittisk dramaserie från 2011. Om invånarna på Coronation street i en förort till Manchester. Katy fruktar att hennes relation är över när Chesney vägrar att inse vad som hänt. Michelle njuter av att ha hittat en ny mening med livet. Lloyd är förkrossad över Cheryls svek.

14.05Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Val bestämmer sig för att vara ärlig och berätta om sin hiv-smitta. Edna misstycker när Ruby försöker spela gud. Leyla blir rasande när hon får veta om Davids och Alicias arv.

14.30Hem till gården Brittisk dramaserie. Om det dagliga livet i en liten by i norra England. Donnas ekonomiska problem får henne att överväga drastiska åtgärder. Edna vill ha tillbaka sina pengar när hon inser hur de kommer att spenderas.

14.55New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Jess hittar en ring i Sams jackficka och blir nervös inför tanken av att han kommer fria till henne. Schmidts mamma Louise och hennes livspartner Susan sover över i lägenheten natten innan bröllopet. Winston är rädd att han har skrämt i väg Aly och Coach är tillbaka från New York.

15.15New girl Amerikansk komediserie från 2016. Om vännerna Jess, Nick, Schmidt, Winston och Cece. De kämpar alla med livets med- och motgångar och söker efter kärleken, som ibland kan finnas närmare än vad man tror. Säsongsavslutning. Schmidt åker till Portland på bröllopsdagen för att övertyga Ceces mamma Priyanka att närvara på den stora dagen. Jess avslöjar att Sam har gjort slut med henne och inser att hon kanske fortfarande har känslor för Nick.

15.40Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Efter att ha förlorat en vadslagning utsätts Sam för ett förödmjukande spratt och ber Harry om hjälp att utkräva hämnd.

16.05Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sam letar frenetiskt efter någonstans att tillbringa natten efter att ha låst in sina nycklar och sin plånbok på baren, något som visar sig bli svårare än han tänkt sig.

16.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Caroline blir chockad när hon får en dyr bil i födelsedagspresent som hennes pappa hade beställt fyra år tidigare. Frågan är om hon kommer att kunna behålla den. Oleg planerar en stor överraskning för Sophie.

16.50Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. När Max och Carolines katt Nancy försvinner gör Sophie sitt bästa för att hitta den men utan någon större framgång. En stilig affärsman hittar Nancy till slut och det hela medför en stor överraskning.

17.20Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Danny och Justin är oense om hur de ska handskas med en irriterande granne. Killarna skämtar på Dannys bekostnad för att bli bättre vänner med Sabrina men Danny förvånar dem alla med sin reaktion.

17.50Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Killarna samlar ihop pengar för att hjälpa Justin med hans banklån men går över gränsen när de börjar ta affärsbeslut angående baren utan att prata med honom. Shelly och Brett skakar av sig Burski för att gå på varsin dejt men Leslie råkar av misstag avslöja dem.

18.15The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Nia Long och radiopersonligheten Valentine.

19.05The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Christoph Waltz och Aubrey Plaza.

20.00New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Jess bestämmer sig för att överraska sin pojkvän. Men det slutar med att det är hon som blir slagen med häpnad när det visar sig att han inte är ensam hemma. Rasande lämnar hon honom och nu måste hon snabbt hitta någonstans att bo. Hon svarar på en annons där tre unga män har ett rum att hyra ut. Männen är till en början motvilliga till att dela sin lägenhet med en ung kvinna men Jess lyckas övertyga dem om att hon är den perfekta hyresgästen. Det dröjer inte länge förrän männen börjar ångra sitt val av rumskamrat när Jess tillbringar sina dagar på soffan gråtandes till Dirty dancing. Nu måste de göra något för att få henne på fötter innan det går överstyr.

20.30New girl Amerikansk komediserie från 2011. Jess Day blir tvungen, efter att det har tagit slut med hennes kille, att flytta in hos de tre singelkillarna Nick, Schmidt och Winston. Det blir inte så lätt för de tre killarna att anpassa sig till att bo med en tjej men Jess lyckas förändra deras liv på oväntade sätt. Winston återvänder efter att ha arbetat som baskettränare i Lettland och Coach, som hyrt hans rum, flyttar ut. Winston blir överraskad när han får veta att Jess flyttat in men innan han ens hinner fundera på det nya boendearrangemanget blir han indragen i Jess uppbrott. I ett försök att få Jess att hämta sina saker hos Spencer, hennes före detta pojkvän, vägrar killarna att låna ut någonting till henne. Till en början går Jess inte med på deras krav men när hon råkar ha sönder tv:n tvingas hon krypa till korset. Det slutar med att hon får agera chaufför åt Spencer och hans nya tjej.

21.00Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Efter att ha förlorat en vadslagning utsätts Sam för ett förödmjukande spratt och ber Harry om hjälp att utkräva hämnd.

21.30Skål Amerikansk komediserie från 1992. Om baren Cheers i Boston. Här samlas dagligen ett gäng stammisar och diskuterar livet och andra viktiga saker som till exempel baseboll. Barens ägare, Sam Malone, har själv varit en stor sportstjärna men får nu nöja sig med att servera öl och berätta skrönor för sina kunder. Sam letar frenetiskt efter någonstans att tillbringa natten efter att ha låst in sina nycklar och sin plånbok på baren, något som visar sig bli svårare än han tänkt sig.

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. I jakt på mer pengar bestämmer sig Max och Caroline för att arbeta extra på en trendig restaurang på Manhattan. Han kommer på ett ovanligt sätt att hålla ett öga på sina anställda på dinern.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2014. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Max blir intresserad av en väldigt stilig kypare på The High, restaurangen där hon och Caroline jobbar extra. Det enda problemet är att deras chef inte tillåter att anställda har ihop det.

23.00Undateable Amerikansk komediserie från 2014. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka "odejtbara". Säsongsavslutning. Justin blir överlycklig när Nicki kommer hem till Detroit. Men glädjen blir kortvarig då Nicki har några nyheter att berätta.

23.30Undateable Amerikansk komediserie från 2015. Om en grupp singelkillar i trettioårsåldern som kämpar med att hitta den rätta. När Danny Burtons rumskamrat flyttar ut för att gifta sig är han på jakt efter en ny person att bo med och träffar barägaren Justin. Justin och hans vänner har alla egenskaper som får dem att verka omöjliga att dejta. Danny föreslår att Justin ska ha ett engångsligg. Han lyder hans råd men hamnar i problem när han får svårt att avsluta relationen. Gänget håller då ett råd för att avgöra om det är Danny eller Justin som behandlar kvinnor mest nedvärderande. Justins nya bartender Candace blir förvirrad av sitt nya jobb. Leslie upptäcker ett avklätt foto av sig själv på ett gym. Hon ber killarna om hjälp med att ta ner fotot.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelaren Nia Long och radiopersonligheten Valentine.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2015. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood och Aisha Tyler. Gäster är skådespelarna Christoph Waltz och Aubrey Plaza.

01.15Longmire Amerikansk kriminaldramaserie från 2013. Sheriffen Walt Longmire återvänder till jobbet i Wyoming efter att ha blivit änkling. Med hjälp av sin vuxna dotter Cady och sina vänner bekämpar han brott i trakten. Cady reser till Denver för att tala med en detektiv sedan det visat sig att Walts fru trots allt inte dog av cancer. Mordet på en tonåring leder Walt till den svarta marknaden för receptbelagda läkemedel. Cady återvänder hem men vill inte berätta varför hon reste. Hon nämner dock att Walt hade rätt när han förutsåg hur hon skulle reagera när hon fick reda på omständigheterna kring hennes mors död.

02.00Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Rune är 17 år och har inte haft någon kontakt med sin pappa sedan han var bebis. Saknaden efter honom har blivit särskilt stor efter att hans mamma gick bort. Kort före sin död skriver hon ett brev till Runes far eftersom hon vill att de ska träffas innan Rune fyller 18 men brevet når honom aldrig. Nu fyra månader innan sin 18:e födelsedag försöker Rune avsluta det hans mamma startade.

02.40Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Uyen föddes i ett flyktingläger på Filippinerna. Hennes föräldrar var båtflyktingar från Vietnam och när hon var 10 månader fick hennes pappa inträdestillstånd till USA och sedan dess har han inte hörts av. Nu är Uyen 21 år och hennes rädsla för att bli övergiven påverkar hennes förhållande till pojkvännen Bjarke. Tillsammans reser de till USA för att ta reda på varför hennes pappa inte har återupptagit kontakten.

03.20Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Christina föddes i Spanien och bodde där tillsammans med sina föräldrar tills hon fyllde sex år. Efter föräldrarnas dramatiska skilsmässa flyttade hon till Danmark med sin mamma utan att säga farväl till sin pappa. Nu är hon 44 år och ska gifta sig och saknaden efter pappan är större än någonsin. Hon vill att han ska vara där på hennes stora dag men hon vet inte längre var han bor eller hur hon ska bära sig åt för att hitta honom.

04.05Familj sökes Dansk dokumentärserie från 2013. Många danskar har förlorat kontakten med sin mamma eller pappa och förlusten kan ha en stor inverkan på deras liv. Här följs några av dessa människor när de söker svar på varför de övergavs. Tina har inte sett sin pappa sedan hon kom till Danmark tillsammans med sin mamma som barn. När hon fyller 16 får hon ett brev från honom där han ber om ursäkt för att han inte funnits i hennes liv. Men i brevet finns inga förklaringar och ingen adress. Tina är nu 27 och hon har förlorat sin mamma. Hon bestämmer sig för att resa till Kenya för att leta upp pappan men det enda hon vet är att han setts i huvudstaden Nairobi för tio år sedan.

04.45The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Den första utmaningen är över och domarna Neale Whitaker, Shaynna Blaze och Darren Palmer ger sina omdömen på rummen. Deltagarna flyttar in i de lägenheter de ska bo i de kommande nio veckorna.

05.35The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Fem sovrum och fem badrum renoveras samtidigt, något som ger upphov till både läckor, förseningar och stress hos deltagarna. Keith försäkrar sig om att alla utför sina arbeten korrekt.