MENY

TV4 Komedi

22.00Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. Caroline träffar på sin före detta pojkvän Candy Andy som precis har förlovat sig och börjar undra om hon inte begick ett misstag när hon gjorde slut med honom. Sophie förbereder sig inför en annalkande graviditet genom att ta hjälp av robotteknik.

22.30Två panka tjejer Amerikansk komediserie från 2015/2016. När den förmögna Carolines pappa hamnar i fängelse för svindleri blir hon tvungen att börja arbeta. Hon möter Max som kommer från fattiga förhållanden och trots sina olikheter blir tjejerna vänner. De bestämmer sig för att samla ihop pengar och starta ett eget cupcake-bageri. På grund av ett missförstånd tror folk att Max och Caroline är homofober och börjar bojkotta både deras cupcakebutik och Hans matställe. Max och Caroline kommer på ett sätt att förklara vad de egentligen står för.

23.00Benidorm Brittisk komediserie från 2015. På Solana all-inclusive resort i Benidorm samlas semesterfirare året om. Vissa är där för första gången medan andra återkommer regelbundet. Trots gästernas olika bakgrund har de en sak gemensamt, viljan att få ut mesta möjliga för sina pengar. Joyce får reda på att Kenneth erbjuder billiga Botoxbehandlingar men går med på att hålla tyst om saken ifall hon själv får en. Clives syster Terri anländer och faller genast för Mateo. Lesley anordnar en tävling med både pilkastning och frågesport.

00.00The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelaren Luke Wilson och radio- och tv-personligheten Pat O'Brien. Kocken Susan Feniger lagar guacamole med bacon och rostade tomater.

00.40The talk Amerikansk talkshow från 2014. Här tar man upp aktuella ämnen och gästas av kända personligheter. Programledare är bland andra Sara Gilbert, Julie Chen, Sharon Osbourne och Sheryl Underwood. Gäster är skådespelarna LL Cool J, Chris O'Donnell och Frank Grillo samt radiopersonligheten Jenny Hutt.

01.15Believe Amerikansk science fiction-serie från 2014. Bo är en ung flicka som föddes med övernaturliga krafter, men hon har svårt för att kontrollera dem. William Tate, som tidigare varit oskyldigt dömd till döden, anlitas för att beskydda henne. Tillsammans måste de hålla sig steget före de onda krafter som är ute efter flickan. Seriestart. William Tate är dömd till döden och endast 30 minuter återstår till hans avrättning. Men en präst besöker honom och säger att han kan hjälpa honom att fly, om han går med på att ta sig an ett visst uppdrag.

02.00Believe Amerikansk science fiction-serie från 2014. Bo är en ung flicka som föddes med övernaturliga krafter, men hon har svårt för att kontrollera dem. William Tate, som tidigare varit oskyldigt dömd till döden, anlitas för att beskydda henne. Tillsammans måste de hålla sig steget före de onda krafter som är ute efter flickan. FBI-agenten Elizabeth Farrell leder jakten på dödsdömde William Tate som flytt från fängelset. Farrell får reda på att Bo Adams är med honom och genetikforskaren Roman Skouris berättar för Farrell om Bos förmågor. Bo hjälper Tate att vinna vid spelborden i Atlantic City.

02.40The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Domarna Neale, Shaynna och Darren diskuterar deltagarnas insatser. Shelley visar en tillbakablick från veckan som gått.

03.05The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna skyndar sig att färdigställa det sista sovrummet med tillhörande badrum. Domarna inspekterar rummen och slår fast vem som vinner veckans pris.

03.50The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna inspekterar sina konkurrenters färdigställda sovrum och badrum, något som leder till en del sura miner. Det är sedan dags att starta inredningen av köken.

04.20The block Australisk realityserie från 2013. Här tävlar flera par mot varandra med att renovera hus och sedan sälja dem till högstbjudande på auktion. Deltagarna får en utmaning som tar plats på en marknad i Collingwood. Ett av paren anklagas för fusk.

05.20Älska din trädgård Brittisk livsstilsserie från 2013. Trädgårdsmästaren Alan Titchmarsh och hans team åker runt Storbritannien i jakt på trädgårdar som är i behov av uppmärksamhet. De ger tips och råd som både trädgårdsmästaren och nybörjaren kan dra nytta av. Alan Titchmarsh och hans team hjälper Carol Nwosu i Morden. Hon tar hand om sin son Danny som lider av sicklecellanemi samtidigt som hon själv kämpar med artrit. Trots detta hinner hon även med att sköta en välgörenhetsorganisation som ger stöd åt familjer med barn som har sicklecellanemi. Det är inte konstigt att deras trädgård har börjat förfalla. Alan planerar att få trädgården att verka större genom att använda sig av diagonala vinklar och höjdnivåer. Han vill även ta bort det gamla garaget men måste först inhämta tillstånd.