MENY

TV4 Sport

05.50Heja Sverige Svensk dokumentärserie från 2015. Här följer man deltagare i den svenska truppen till Special Olympics från uppladdning, träning och vardagsliv till guldjakten i USA. Bland de tävlande finns omtänksamma Daniel som kämpar för att ta brunt bälte i judo och Elin som tävlar i kula och spjut och hoppas på att få träffa USA:s president. Fotbollslaget gör succé i USA och Emra leder inte bara skytteligan, han har även träffat en tjej han ska gå på dejt med. Golfen går in i sista finalrundan och samtliga svenskar ligger bra till för att få medaljer. Daniel och Tomas har tävlat klart och passar på att besöka stranden och en spåkvinna. Det blir väldigt dramatiskt både för fotbolls- och handbollslaget när tävlingarna närmar sig slutet.

06.35Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. William Moberg-Faulds får sällskap av fiskeentusiasten Martin Eriksson som bjuder på en fiskehistoria. Dessutom följer William med Jean Jältsten och krokar stora havsöringar med fluga och flugdupp. Han provar också lyckan under hummerpremiären på Orust på västkusten. Där har han sällskap av fotbollslegenden Pontus Kåmark.

07.05Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. William Moberg-Faulds och Peter Sjödin diskuterar agnteknik och drar fiskehistorier. Vidare fiskas gös i Norrtälje skärgård tillsammans med fiskeguiden Hasse Nordin. William och Hasse använder levande bete och Hasse visar en riktigt effektiv mothuggsteknik. Det blir också en tur till Nordkalotten för att fiska öring och röding ihop med Bo Isovaara.

07.25Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. Jean Jältsten och William Moberg-Faulds skryter om sina fiskefångster och Jean visar sina favoriter bland laxdragen. William och säljchefen Per Lindberg reser till Nynäscupen och tävlar i laxtrolling. Efter det tar Bo Andersson sig an Williams stora öring från förra programmet och visar hur man konserverar den.

07.55Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. Programledaren William Moberg-Faulds reser till skotska höglandet för att ägna sig åt flugfiske. Han får en inblick i skotska traditioner och tillsammans med Alastair Brew fiskar han i naturen vid Loch Maree. William får dessutom lära sig en något speciell fisketeknik som lär vara effektiv på den skotska öringen. Sedan så funderar han och Martin Falklind, chefredaktör på tidningen Fiskejournalen, kring det bästa med att åka utomlands och fiska.

08.20Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. William Moberg-Faulds och Jean Jältsten pratar om jerkbaitfiskets utveckling och Jean visar några av sina favoriter för William. Efter det får han en lektion av jerkbaitexperten Stefan "Trumman" Trumstedt. De är ute i Furusund tidigt på våren och fångar gäddor. Med Trumman i båten är gäddorna aldrig långt borta. William åker också upp till Tjounajokk som är en gammal sameby i norra Lappland. Där ägnar han ett par dagar åt flugfiske ihop med fiskelegenden Gunnar Westrin.

08.55-Sändningsuppehåll-

12.05Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash.

12.30Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Trebarnspappan Carl-Johan har kommit på hur han ska kombinera träningen med familjelivet. Pensionären Kerstin kör backträning med löpexperten Anders Szalkai. Journalisten Thomas tränar med en friidrottsklubb för första gången.

13.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Micke Odell och Johan Broman befinner sig i Spanien på Rio Ebros strandkant. Här landas varje år några av världens i särklass största spöfångade malar. Micke lyckas efter en hård kamp fånga en gigantisk fisk som är över två och en halv meter lång. Det blir även en tävling mellan några engelsmän och Fiskedrag-gänget. Dessutom åker de på några timmars karpfiske en bit nedströms, vilket leder till att Broman drar upp en karp i svenskt rekordformat.

13.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Johan Broman och Micke Odell befinner sig vid Kaitumälven och dess glasklara vatten. I närheten av en älgko svingar Broman sitt flugspö och landar flera harrar, den ena större än den andra. Micke i sin tur har fullt sjå med en harr av rekordformat. Efter en forsfärd i gummikanot hittar Micke och Broman den omtalade kaitumöringen och det blir en kamp med de prickiga fiskarna. En tur med en helikopter tar dem vidare till Rautas-älven, en av Sveriges främsta rödingälvar.

14.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Pembakanalen i Kenya är främst känd för sitt spjutfiske och i det här vattendraget finns många olika arter. Micke Odell och Johan Broman är på jakt efter den, i relation till sin storlek, starkaste av dem alla, strimmig spjutfisk. Senare beger de sig upp till Bergeforsen strax norr om Sundsvall, ett av Sveriges i särklass bästa laxvatten. Målet är höstlax, ett mycket ovanligt fiske i Sverige då det mesta laxfisket med spö vanligen bedrivs under sommarmånaderna.

14.30Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Mikael Odell och Johan Broman är inblåsta på ön Fayal, en av de yttersta öarna i ögruppen Azorerna. Här ute har man under de senaste åren haft världens kanske bästa fiske efter riktigt stor blå marlin, där fiskar över 300 kilo är mer regel än undantag. Tillbaka i Sverige får de experthjälp av Sandhamnsguiden Fredrik för att dra upp några av höstens storabborrar ute i Stockholms skärgård, en informativ fisketur som dessutom kryddas av att Fredrik får en fisk av oväntad storlek. Det hela avslutas med en delikat abborrmiddag.

15.00Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Premiärfisket i slutet av mars varje år i svenska Mörrumsån är känt över hela världen, inte minst för sitt havsöringsfiske med en rad såväl svenska som internationella rekord. Micke Odell och Johan Broman har under flera år fiskat på premiären och Micke lyckas riktigt bra detta år. Odell och Broman fiskar även havsöring i Stockholms skärgård tillsammans med fiskeguiden Fredrik. Han tipsar om bra fiskeställen och ger förslag på tekniker och beten.

15.35Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Storöringen i Vindelälven vid Ammarnäs har under de senaste åren mer och mer kommit att liknas med ett Sveriges eget Nya Zeeland. Vilda och extremt starka storöringar med vikter på upp till åtta kilo tas regelbundet både på fluga och spinn. Mikael Odell och Johan Broman har varit där, och Broman fångar efter en viss kamp en ammarnäsöring. Dessutom blir det en rapport från flugfiske-VM i Lycksele samt harrfiske i en liten norrländsk insjö.

16.05Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Mikael och Johan är på fiskeexpedition i Kenya. Förutom vacker natur kan landet erbjuda sportfiske i ett av världens fiskrikaste områden. Valhajar och delfiner är parets följeslagare när de försöker få segelfisk och havsabborre att hugga. Det blir även en middag på strandkanten innan dagen är slut.

16.40Fiskedrag Svenskt fiskemagasin från 2006. Mikael Odell och Johan Broman fiskar efter stora fiskar i världens alla hav och efter mindre fiskar i svenska vatten. De kämpar bland annat med guldmakrill, jättelika havsabborrar, blue marlin och vanligare fiskar som harr, öring och stor röding. Mikael Odell och Johan Broman tar sig på skoter ut på de lappländska vidderna i jakt efter vårens stora rödingar. Isen är fortfarande nästan en meter tjock vilket gör att de måste använda sig av motorborr för att snabbt komma igenom isen. Micke använder ett maggots-agnat rödingblänke. Han släpper ner bitar av äggskal på botten för att lättare kunna se om det finns någon fisk där nere.

17.10Jakt & fiske Svenskt fiskemagasin. I två special program bjuds det bland annat på gäddfiske i Värmland och favoriter från den gågna hösten. William trollar efter gädda i Värmland och målet är att komma med i 10-kilosklubben. Peter beger sig till sina hemtrakter i norra Dalarna. Han sticker ut på en lyckosam älgjakt med sina gamla vänner och Thomas visar eftersök på älg. Christer Daniel från Kil fiskar i Fryken.

18.15Jaktlust Svenskt jaktmagasin från 2010. Programledare Thomas Ekberg get sig ut på jakt på bland annat älg, råbock, vildsvin, gås, mufflon, toppfågel och ripa. Dessutom dyker några kända profiler med stort intresse för jakt upp under säsongen. Det blir en resa till Rottenhålla fäbodvall för att i ett kallt och snötäckt landskap leta efter tjäder.

18.50Fotboll: Superettan Studio Studiosändning från 2017. Studiosändning i samband med superettan i fotboll.

19.00Fotboll: Örgryte - Norrby Fotboll från superettan 2017. Från superettan, herrarnas näst högsta division i fotboll.

19.55Fotboll: Superettan Studio Studiosändning från 2017. Studiosändning i samband med superettan i fotboll.

20.00Fotboll: Örgryte - Norrby Fotboll från superettan 2017. Från superettan, herrarnas näst högsta division i fotboll.

21.00Fiske Svenskt fiskemagasin från 2005. Det blir en späckad fiskesäsong med reportage från hela världen. I programmet får tittarna följa med på fiskeäventyr både i Sverige och runt om i världen. William Moberg-Faulds och Jean Jältsten diskuterar regnbågsfiske och ger sig också ut på tur för att fiska regnbågslax, så kallat put and take-fiske tillsammans med Ragnar Tollert, en fiskare av den gamla skolan. Programmet avrundas med rock'n'roll-fiske i Stockholms skärgård då William och ett gäng grabbar åker ut med målet att fånga storabborre. Men det blir också en och annan gädda.

21.30Vinnare V64 Från dagens travtävlingar.

22.00Jakt & fiske Svenskt fiskemagasin. I två special program bjuds det bland annat på gäddfiske i Värmland och favoriter från den gågna hösten. William trollar efter gädda i Värmland och målet är att komma med i 10-kilosklubben. Peter beger sig till sina hemtrakter i norra Dalarna. Han sticker ut på en lyckosam älgjakt med sina gamla vänner och Thomas visar eftersök på älg. Christer Daniel från Kil fiskar i Fryken.

23.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

23.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

00.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

00.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

01.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

01.30Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

02.00Ride Svenskt sportmagasin från 2014. Tittarna får följa med ut i snowboard-pisten, på havet och till skateboard-parken när brädan står i fokus. Det bjuds på spektakulära hopp, tricks och tips samt intervjuer med några av världens bästa utövare.

02.25Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash.

02.50Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Trebarnspappan Carl-Johan har kommit på hur han ska kombinera träningen med familjelivet. Pensionären Kerstin kör backträning med löpexperten Anders Szalkai. Journalisten Thomas tränar med en friidrottsklubb för första gången.

03.10Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Thaiboxaren Antonis går till en idrottspsykolog för att få bukt med sin nervositet. Journalisten Thomas får råd om hur man bör äta som elitidrottsman. Linnea är på kanotläger i Florida och tränar.

03.35Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Pensionären Kerstin testar formen inför marathon med att springa Göteborgsvarvet. Journalisten Thomas hårda träning börjar sätta sina spår mentalt. Thaiboxaren Antonis går sin första match för säsongen.

04.00Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Pensionären Kerstin gör sin debut på marathon. Journalisten Thomas dna-testas och får ett nedslående besked. Thaiboxaren Antonis tvingas gå ner fyra kilo för att kunna slåss om en finalplats i SM.

04.25Framgång i sikte Svenskt sportmagasin från 2014. Här får fem personer hjälp av bland andra Malin Ewerlöf, Paolo Roberto, Susanne Gunnarsson och Oscar Jöback att nå sina mål. Det handlar om allt från att ta sig till OS i Rio för kanotisten Linnea Stensils till att nå en SM-final i squash. Säsongsavslutning. Thaiboxaren Antonis kämpar om SM-titeln. Journalisten Thomas tävlar i XL-galan i Globen och kanotisten Linnea kör sitt första senior-VM.

05.00Jakt & fiske Svenskt jakt- och fiskemagasin från 2007. Programmet för alla som älskar svensk jakt och fiske med upplevelsereportage och konkreta tips. Magdalena Forsberg, Ola Svensson och Per Morberg tar hand om jaktdelen medan William Moberg-Faulds rapporterar om fiske. Det blir dessutom massor av matlagning där både fisk och vilt lagas vid lägerelden. Ola Svensson åker till Härjedalen för att jaga björn. Två mil norr om Sveg väntar jägare och hundar på premiären. Förutom de vanliga hundraserna finns även en plotthund med, som sägs ha väl lämpade egenskaper för björnjakt. Magdalena Forsberg träffar eftersöksjägaren Mia Håkansson som förklarar grunderna för en bra spårhund. William Moberg-Faulds är på plats för premiärfiske på havsöring i Mörrumsån i Blekinge. Sportfisket i Mörrum har bedrivits sedan 1941 och är fortfarande traktens stora begivenhet.