MENY

Kanal 5

05.50Gärdsgårdsserien På tågstationen i Hallsberg sitter döve Unisa Turay och drömmer sig bort till ett liv som fotbollsproffs. Bort från verkligheten som hemlös.

06.02Ullared Morgan och Ola-Conny tvingas tänka om när den otroligt varma sommaren torkat ut ån där de vanligtvis anordnar varuhusets årliga ankrace. Koncern-VDn Boris söker personal till ett maskot-jobb. Efter 29 år i rad på varuhusets camping har det idag blivit lite dålig stämning hemma hos Kjell och hans shoppingälskande fru Ros-Marie. Kjell beger sig därför till varuhuset för handla till en myskväll som förhoppningsvis kan tina upp stämningen.

07.16Good Bones Mina och Karen arbetar på sitt dyraste hus hittills, de ger det en ny layout och bohemisk atmosfär.

08.04Sommaren med släkten När Åsa och Bobo råkar repa Carros nya motorbåt drar Åsa en lögn som får jobbiga konsekvenser. Samfällighetsordföranden misstänker att Jens dricker för mycket och Jens gör allt han kan för att motbevisa honom.

08.30Trafikpoliserna Det är nationella bältesveckan när polisen i hela landet skärper kontrollen av trafikanternas bältesanvändning. Trafikpoliserna stoppar flera fordon där barn sitter obältade eller felbältade, vilket innebär risk för svåra skador vid en trafikolycka. Trafikpoliserna kontrollerar ett misstänkt fordon och hittar en stor mängd narkotika i bilen. Marcus berättar om den fruktansvärda dagen när hans 15 månader gamla son Liam blev påkörd av en alkohol- och drogpåverkad förare och miste livet.

09.24Sofias änglar Sofia, Johnnie och Mattias gör återbesök hos några familjer vars berättelser berört dem djupt. De hälsar bland annat på hos Christina, Benny och deras barn William och Emmy i Sundbyberg. Emmy drabbades av en allvarlig hjärnblödning när hon var elva år. Sofia besöker också Magnus och Emelie på Gotland, vars sjuåriga dotter Engla omkom i en tragisk olycka precis utanför familjens bostad. De berättar om hur de lever med sorgen i dag, och hur Engla trots allt var med dem vid deras bröllop i höstas.

10.28Grey's Anatomy Jackson besöker sin pappa och det ger honom allt han behöver för att kunna välja rätt väg.

11.32Vägens hjältar Berra rycker ut till en våldsam krock söder om Stockholm samtidigt som Patrik i Jönköping får en hektisk dag med en sjunken båt och en brandbil som kört i diket under utryckning.

12.37Över Atlanten Havet visar gänget vem som bestämmer och Casper vill städa. Plötsligt görs en upptäckt under däck som radikalt ändrar förutsättningarna och sätter hela resan på spel.

13.40Böda Camping Ett gäng tyska stammisar är tillbaka för att tälta, flirta med tjejer och gå på salsakurs. Om raggning pratar också Raggar-Olsson, och campingveteranerna Bertil och Monica berättar om kärlek på camping. Det campingovana Lundagänget har ordnat fest på stranden och raggargänget har ytterligare en riktig raggarfest vid sina tält. Och så blir det grillning med ett kroppsbyggargäng.

14.52Sofias änglar På eftermiddagen den 7 april 2017 klev elvaåriga Ebba av bussen vid Sergels torg. Tragedin var ett faktum. Ebba blev ett av offren i terrorattacken på Drottninggatan. Jeanette förlorade sitt enda barn och sorgen är ofattbar. Som en del i sorgearbetet har Jeanette startat stiftelsen Ebbas änglar, som stöttar barn och ungdomar inom kultur och idrott. Sofias änglar hjälper Jeanette att färdigställa de planer hon och Ebba hade för hemmet i Bromma, och att skapa en långsiktig plan för stiftelsen.

15.57Trafikpoliserna En olycka har inträffat i samband med en biljakt efter ett rån i Akalla, och kollegor till trafikpoliserna är inblandade. Tjuvar är försöker stjäla koppar och poliserna tar upp jakten. Några polisaspiranter lyckas stoppa en trafikant som ljuger om sitt körkort. Det brittiska popbandet Viola Beach och bandmedlemmarnas manager omkom i februari 2016 i en olycka på Södertäljebron, där deras bil störtade ner i Södertälje kanal. Polisen redogör för händelseförloppet och historien bakom kraschen.

17.03Gränsbevakarna Australien

17.38Gränsbevakarna Australien

18.13Vägens hjältar En hund har blivit instängd i en låst bil och bärgaren Micke försöker med det till synes omöjliga uppdraget att fiska upp bilnycklar ur en handväska som ligger på sätet bredvid.

19.07Wahlgrens värld Pernilla får reda på att hon måste ut ur gröna huset tidigare än planerat, men var ska hon ta vägen? Pernillas oro för Bianca resulterar i ett stort tårdrypande familjebråk.

20.00Älskar, älskar inte Det slår gnistor mellan Lars och hans fyrtio år yngre Fiona i Uganda. Brandon har svårt att öppna sig för Jenny. Och Tony får återförenas med sin familj på Filippinerna.

21.00Kompani Svan Tolv kända deltagare ska genomgå en skräddarsydd militärutbildning i jakten på att bli en bättre version av sig själva. Deltagarna testas i fysiska och psykiska utmaningar, allt för att Gunde Svan och Mikael Tornving ska kunna skapa sig en bild av deltagarna. Har de vad som krävs för att klara den stenhårda utbildningen?

22.02Alla mot alla med Filip och Fredrik Kniven mot strupen för Amanda Ooms och Niklas Källner när de ställs mot Kajsa Grytt och Messiah Hallberg. Messiah slarvar bort poäng och vad heter Zelenskyj i förnamn?

23.10Naked Attraction: Naughtiest Bits Vi ser tillbaka på spannet av olika människor som varit med - från det polyamorösa paret till de dejtande som lekte gräddtårta. Vi träffar Emmy-Lou som varit med hela tre gånger.

00.12The Walking Dead Daryl och Negan ger sig iväg till samväldet för att stoppa Hornsby från att ge sig på deras familjer. Pamela hanterar demonstranter och Mercer behöver Rositas hjälp.

01.25Gränsbevakarna Sverige Tullen på Arlanda får fullt upp då en man blir aggressiv mitt under en kontroll. Alex upptäcker en dunk när han röntgar en väska som misstänks innehålla narkotika.

02.25Alla mot alla med Filip och Fredrik Syskonparet Karin Pettersson och Jerka Johansson möter de intellektuella ångvältarna Alexandra Pascalidou och Johar Bendjelloul. Vilka är fortsatt obesegrade efter kvällens kraftmätning? Hur går det för Jerka när det återigen blir en under pressure med ljud efter förra säsongens haveri av episka mått?

03.26Alla mot alla med Filip och Fredrik Jesper Rönndahl och Josefin Johansson möter åter Nina Persson och John Ajvide Lindqvist. Förra säsongen vann de med två poäng, kommer de ta motståndet på allvar? Vad gör Sean Banan på gymmet? Och hur ska det gå i säsongens kanske svåraste järnridå?

04.27Havets hjältar I säsongsavslutningen får Sjöpolisen händerna fulla när en kraftigt berusad person ska omhändertas på en ö ute i skärgården. Polisens dykgrupp söker efter en försvunnen person i en sjö.

05.30House Hunters International

05.30House Hunters International