MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition En SUV körde in i familjen Tugwells hus. Ingen kom till skada men en stor del av huset förstördes. Teamet hjälper till med renoveringen och bidrar också med lite extra hjälp till dotterns bröllop.

07.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

08.00Undercover Boss US Amerikansk reality från 2016

09.00Unforgettable En korrespondent hittas död samma dag som hon ska rapportera om en sexskandal som involverar en mäktig tjänsteman. Carrie och Al måste gräva efter ledtrådar via högt uppsatta kontakter.

10.00Unforgettable En stadstjänsteman blir mördad och Carrie känner igen offret från ett illegalt kasino där de har spelat poker ihop. Hon riskerar jobbet, erkänner att hon brutit mot lagen och går undercover.

12.00Frusna vägar Jörgen åker ut på en läskig bilolycka, något som gör att han måste stålsätta sig och fokusera på sin uppgift. Robin i Järpen åker på en avåkning där föraren tappat kontrollen på sin bil i halkan.

13.00Parneviks Svensk reality från 2016

14.00Parneviks Svensk reality från 2016

15.00Svenska Hollywoodfruar Maria är på sitt årliga sommarbesök i Sverige. Isabel Adrian är den senaste i raden av Svenska Hollywoodfruar. Isabel visar glatt upp huset som de lagt ner en förmögenhet på att renovera.

16.00Million Dollar Listing New York Ryan får i uppdrag att sälja chefens lägenhet, tillsammans med hans nya konstsamling bestående av 400 olika verk.

17.00The Real Housewives of Orange County Hemkomna från Jamaica genomgår Vicki och Shannon plastikingrepp. Emily och Shane går i parterapi och tvingas bearbeta ett smärtsamt minne.

18.00Undercover Boss US Colie Edison, kundchef på Bowlero Corp och VD för Professional Bowlers Association, arbetar för att skona kunderna från att vänta för länge när de checkas in för att bowla.

19.00Frusna vägar I Åre åker Kent på en älgolycka. Uppe i Örnsköldsvik kallar Stefan in sonen till hjälp när en stor lastbil vält mitt ute i skogen.

20.00Lyxfällan 25-åriga Sanne från Hjo har aldrig varit bra på ekonomi, men när hennes syster plötsligt avled för drygt ett år sedan släppte hon allt. Skulderna hopar sig och hon kan inte betala sina räkningar.

21.00I huvudet på en mördare Långshyttanmordet blev ett av Sveriges mest uppmärksammade fall 2016, då en grupp på elva personer tillsammans planerar och genomför mordet på 61-åriga Madeleine.

22.00Minnet av ett brott Den 4 december 1994 drabbas Stockholm av en av Sveriges värsta masskjutningar någonsin. Efter att ha blivit nekade att komma in på Sturecompagniet återvänder två män beväpnade med ett automatgevär.

23.00NCIS: Los Angeles Efter att en marin reservare dödats när han skyddat en stadsfullmäktigeledamot, skickas Sam undercover i ett privat säkerhetsföretag med kopplingar till ett flertal brottsliga organisationer.

00.00NCIS DiNizzos utredning av ett 15 år gammalt fall påminner honom om hans tid som poliskommissarie i Baltimore.

02.00How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

02.30How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

03.00Paradise Hotel ”Adam” och ”Eva” vaknar upp i sviten med sina söner. De hånar Marcus som var i gasen kvällen innan. En orm checkar in och får ett tufft första uppdrag. Dessutom är det dags för paradisets första Pandoras där en deltagare grillas ordentligt.

04.00The Arrangement Samtidigt som Kyle och Megan fastställer deras status som Hollywoods ”it”-par, ställs deras förhållande på prov när aspekter från Megans privata liv läcks på nätet.

04.00The Arrangement Samtidigt som Kyle och Megan fastställer deras status som Hollywoods ”it”-par, ställs deras förhållande på prov när aspekter från Megans privata liv läcks på nätet.

05.00Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.

05.00Bones Amerikansk kriminaldramaserie från 2010.