MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Teamet hjälper Patrick Henry Hughes, en blind man med talang för musik. Patrick sitter i rullstol och har svårt att ta sig runt i sitt hem som inte är byggt för rullstolsanvändare.

08.00Undercover Boss US Amerikansk realityserie från 2013

09.00Unforgettable Carrie och Al utreder mordet på en inflytelserik chef. Spåren leder till hemligheter som döljs av både elever och lärare på den elitskola där offrets barn studerade.

10.00Unforgettable Carrie börjar en hemlig undersökning när Homeland Security tar över bombutredningen från hennes avdelning. De drar nämligen slutsatsen att fallet har kopplingar till terrorism.

11.00New Amsterdam Max övertygar Dr. Sharpe att ta en risk. Bloom kämpar med ett svårt beslut, samtidigt överväger Dr. Kapoor att hjälpa sin son på ett storslaget sätt.

12.00Lyxfällan Fembarnsmamman Catarina från Bottnaryd bränner relationer på löpande band till följd av sitt spelmissbruk. Hon har tappat kontakten med flera av sina barn och står nu inför att bli av med sitt hus.

13.00Project Runway De återstående tävlande anländer till en ny arbetsplats för att packa upp sina kollektioner och får veta vad den sista utmaningen består av.

14.00Vanderpump Rules Katies ultimatum tvingar Lisa att utvärdera James anställning på SUR, och Scheana försöker bevisa sin lojalitet till Katie genom att bryta all kontakt med James.

15.00Masterchef USA Kockarna står inför sin största utmaning hittills. De kommer att styra i köket på en restaurang i Los Angeles, som har två Michelin-stjärnor.

16.00Lyxfällan Tre dödsfall och en skilsmässa har gjort att den ensamstående fyrabarnsmamman Linda från Östersund nu går på knäna både ekonomiskt och känslomässigt. Trots det har Linda en resa till Vietnam inbokad.

17.00Project Runway Tre designers har kämpat för att få chansen att visa upp sina kollektioner för världen. Pressen blir allt högre när de får reda på att gästdomaren är designern Diane Von Furstenberg.

18.00Vanderpump Rules Stassi och Ariana lägger gammalt groll åt sidan för att ställa till med en episk födelsedagsfest med vintertema. Stassis nya flickvän får ett smakprov av hennes ilskna temperament.

19.00Masterchef USA Kockarna får en utmaning, när den hemliga lådan handlar om familjen. Efter att deltagarna fått inspiration hemifrån måste de göra en rätt inspirerad av de som dom bryr sig om.

20.00Svenska Truckers Familjeföretaget Tösse wedins har fått en ny kund som kräver att den erfarne timmerbilchauffören tillika vd för företaget, “Höna”, ska köra budbil. Jörgen har en otursdag när han ska frakta en stålställning.

21.00I huvudet på en gärningsman Den kontroversielle Abbe “Blattelito” har över 100 000 följare på instagram. När hans ex-flickvän hittats död tror man först att det handlar om ett självmord, men snart riktas misstankarna mot Abbe.

22.00Svenska fall Efter en villabrand i Rotebro, en till synes tragisk olycka, hittas en omkommen kvinna. Snart inser man att branden var anlagd och kanske inte ens ämnad för den förolyckade kvinnan.

01.00Svenska fall Den 18 mars 2016 försvinner 59-årige Hans Johansson spårlöst från sitt hem i Sollentuna. Hans lever ett ensamt liv med psykisk ohälsa, men han äger en myntsamling värd över en miljon kronor.

02.00Hassel När Polisinspektör Roland Hassels fadersgestalt, chef och mentor, Yngve Ruda, mördas brutalt på öppen gata i Stockholm beslutar sig en förkrossad Hassel för att driva en egen utredning under radarn.

03.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

03.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

04.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

04.00NCIS: Los Angeles Amerikansk drama-/kriminalserie från 2015

05.00Svenska fall En kall höstdag hittar polisen plastsäckar med likdelar i Riddarfjärden i centrala Stockholm. Kroppen visar sig komma från en man, men hans identitet är en gåta. Trots att huvudet är svårt bränt lyckas polisen ta fram en fantombild.