MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

10.00Sex and the City Hur farligt är ett öppet hjärta? Carries känslor rörs upp av ett besök från en mer öppenhjärtlig Big. Charlotte sätter sitt hopp om att föda barn till en berömd kinesisk läkare, och Miranda grälar med Steve och Robert.

10.30Sex and the City När kan man sluta vänta på den rätte? Carrie har ett oväntat möte i den exotiska konstvärlden. Charlotte får överraskande nyheter, och Miranda och Steves världar krockar på Bradys första födelsedagskalas.

10.55Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från våren 2015

11.55Svenska Hollywoodfruar Maria får finbesök från Sverige. Lena och Päivi anordnar ett exklusivt och naket barbieparty. Suzanne Saperstein visar upp sitt Versaille-liknande slott och sin 15 år yngre pojkvän.

12.55Vanderpump Rules Efter ett smärtsamt uppbrott studsar Brittany tillbaka med ny stil, ny look och en ny man i sikte.

13.55Sex and the City Hur hamnar vi i mörkret? Carrie kämpar för att ta det lugnt efter att ha tillbringat natten med Aleksandr. Miranda och Steve står inför ett besvärligt möte med hennes ex, och Samantha får se Smith i ett helt nytt ljus.

14.25Sex and the City Har vi blivit romansintoleranta? Carrie undrar om hon står ut med Aleksandrs gammalmodiga romantiska gester. Charlotte och Harrys romantiska middag visar sig få oromantiska resultat.

14.55Lailaland Tillbaka i Lailaland! Laila gör allt för att få barn med Korosh, samtidigt brottas hon med rädslan att en sån ansträngning kan ta kål på kärleken.

15.25Lailaland LA väcker många minnen för Laila, men nu är allt förändrat, speciellt när Liam och Korosh är med! Liams pappa bor i USA och Laila spekulerar kring om Liam skulle vilja flytta flytta dit.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria Montazami gör sig redo för att fira jul med sin familj. Päivi visar upp sitt 800 kvm stora hus i Beverly Hills som är under renovering och Suzanne Saperstein berättar om ett av sina intressen.

17.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från våren 2015

18.00Vanderpump Rules Sandoval och Schwartz ger sina vänner en förhandstitt på TomTom men tunga moln hänger över tillställningen då Lisa måste bestämma Jax framtid på SUR.

19.00Masterchef USA Kampen om de 20 vita förklädena fortsätter. Nu finns endast 9 förkläden kvar...

20.00Frusna vägar Den här veckan får Mogge i Umeå känna på gravitationens nackdelar, när en fullastad långtradare på 60 ton har fastnat i en isig backe.

21.00Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back Ramsays "Hell on Wheels" anländer till Mississippi, till Shermans restaurang, som har tagit hand om Greenvilles medborgare i 30 år.

22.00Celebrity Undercover Den ikoniska Broadway och Tony Award-vinnande stjärnan Idina Menzel går under täckmantel för att hitta nästa fantastiska stjärna.

00.00How I Met Your Mother Amerikansk romantisk komediserie från 2010.

00.00How I Met Your Mother Amerikansk romantisk komediserie från 2010.

00.30How I Met Your Mother Amerikansk romantisk komediserie från 2010.

00.30How I Met Your Mother Amerikansk romantisk komediserie från 2010.

01.00Jims värld Eftersom Cheryl har skämt bort sonen Kyle, besluter sig Jim för att lära killen hur en man ska vara - genom att slåss.

01.30Jims värld Jim framhåller att män inte ska låta sig påverkas av kvinnor och kommer med i en talk show - vilket gör Cheryl rasande.

02.00NCIS: New Orleans Teamet utreder mordet på en bloggare som försökte avslöja korruption på regeringsnivå. De upptäcker snart en specialtrupp och humanitärt CIA-uppdrag med en mörk hemlighet.

02.45The Mentalist Teamet utreder ett mord med kopplingar till en falsk diamantoperation. Men sjukdom tvingar Jane att skicka hem kollegan medan han återhämtar sig.

03.30NCIS: Los Angeles Teamet jobbar tillsammans med Hettys gamla vietnamnkollegor med en gammal guldkupp.

03.30NCIS: Los Angeles Teamet jobbar tillsammans med Hettys gamla vietnamnkollegor med en gammal guldkupp.

04.15I djurens tjänst I kvällens avsnitt av I djurens tjänst får vi träffa hunden Blade som har svåra ryggsmärtor och den hyperaktiva illern Dexter. Dessutom blir det sorg på kliniken när vi möter den obotligt cancersjuka hunden Exi.

04.40I djurens tjänst Svensk reality från 2017

05.05Nanny Fran blir erbjuden att spela Julia i Shakespeares klassiska uppsättning, Romeo och Julia.

05.05Nanny Fran blir erbjuden att spela Julia i Shakespeares klassiska uppsättning, Romeo och Julia.

05.30Nanny Maxwell går ut med en kvinna som är misstänkt lik Fran. Det är skolstart och Brighton verkar inte alls trivas.

05.30Nanny Maxwell går ut med en kvinna som är misstänkt lik Fran. Det är skolstart och Brighton verkar inte alls trivas.