MENY

TV3

06.50Extreme Makeover: Home Edition Teamet måste göra källaren till en skola för döva säker – och de måste hinna i tid innan deras halloween-välgörenhetsfest.

07.40Extreme Makeover: Weight Loss Edition Meredith del 2:2. Adopterade Meredith försöker nå siin målvikt på 70 kg för att hitta självförtroende nog att kontakta sin biologiska mamma.

08.40Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

09.45The Real Housewives of Atlanta Kandi och Todd kämpar med att få igång restaurangen. Porsha firar Phaedra på hennes födelsedag.

10.45Extreme Makeover: Home Edition En ensamstående mamma till nio barn – som redan kämpat mot cancer – förlorar sitt hem i en brand.

11.45Vanderpump Rules Sandoval håller en födelsedagsfest med temat "extra" för att uppmuntra sina vänner att vara deras bästa jag, medan Stassi och Katie får veta att de måste arbeta med Kristen.

12.50Parneviks I säsongspremiären är vi med när orkanen Irma drar in över Florida och myndigheterna beordrar evakuering. Vi får också vara med när Filip köper en högst tveksam romantisk present till Peg.

13.55Parneviks Pennys pojkvän, hockeystjärnan Douglas Murray, dyker upp för första gången i serien. Dessutom åker hela familjen till Miami för att fira när Mia och Jesper förnyar sina äktenskapslöften.

14.55Hemliga beundrare Johanna har insett att Oscar, hennes högskolecrush, är mannen i hennes liv och hoppas att de kan bli ett par igen. Oliver är kär i Emmie. Så kär att han skrivit en sång om henne.

15.55Svenska Hollywoodfruar Maria berättar om sin stora kärlek till tofsar. Anna fotograferas för ett reportage i tidningen Topphälsa och Päivi tar med sig ett par vänner ut i sin lyxyacht.

17.00Lyxfällan Ensamstående fyrabarnspappan Mikael är framgångsrik företagare och har en inkomst som motsvarar mer än två normala familjers. Lyxfällans experter tror inte sina ögon när de inser att Mikael trots sin skyhöga inkomst går back varje månad och har haft över 30 ärenden hos Kronofogden de senaste åren.

18.00Vanderpump Rules Brett förolämpar Scheana när hon intervjuar henne för sin YouTube-kanal, medan Katie är värd för en tjejkväll komplett med vin, ost och en gästlista som inte inkluderar Kristen.

19.00Masterchef USA Deltagarna får sig en överraskning när den begåvade programledaren och gästdomaren Daphne Oz får i uppdrag att avslöja innehållet i deras nästa Mystery Box.

20.00Frusna vägar En storm är på väg in över Åreområdet och Kent har fått in ett brådskande uppdrag om en skoter som fått stopp uppe på fjället. Mogge och Jörgen står på E4an norr om Umeå där ett lastbilssläp vält.

21.00På gränsen med Peter Jihde Aborträtten har seglat upp som en av de viktigaste politiska frågorna i USA. I detta avsnitt åker Peter Jihde till Washington D.C. där president Trump talar inför hundratusentals abortmotståndare.

22.00I huvudet på en mördare Jimmie Andersson var 22 år och tidigare ostraffad när han mördade en 73-åriga kvinna. Tiden före mordet hade han blivit isolerad och tankarna på att mörda hade börjat uppta allt mer av hans tid.

23.00Åreakuten Tomas upptäcker en skottskadad man vid fjället under en guidad vandring, men mannen vägrar berätta vad som har hänt. Åsa undersöker fallet tillsammans med Tomas.

00.55How I Met Your Mother Marshall blir besatt av att rädda miljön efter att ha sett en dokumentär om sopor. Ted möter The Captain, och Barney erkänner att han hyser känslor för en kvinna.

01.25How I Met Your Mother Barney är ängslig eftersom hans känslor för Nora växer sig allt starkare. Robins nya pojkvän visar hörntandade tendenser.

01.55Chicago Med Dr. Charles känner stor press när Dr. Choi och Dr. Manning kritiserar hans medicinska beslut gällande en nyfödd bebis. Dr. Rhodes kommer till rätta med sina relationsproblem.

02.40Paradise Hotel Sverige Ett gäng med nya förväntansfulla gäster checkar in men allt kan hända på paradishotellet och snart blir alla överraskade när en PH-drottning gör entré. Låt spelet och resan mot en halv miljon kronor börja!

03.35NCIS: Los Angeles NCIS-teamet utreder ett rån som kan ha kopplingar till terrorism. Kensi är tvungen att arbeta tillsammans med Granger medan Deeks vittnar i rätten.

03.35NCIS: Los Angeles NCIS-teamet utreder ett rån som kan ha kopplingar till terrorism. Kensi är tvungen att arbeta tillsammans med Granger medan Deeks vittnar i rätten.

04.20Nanny När Maxwell ser Maggie med en kille börjar han planera att skicka henne till en schweizisk klosterskola...

04.20Nanny När Maxwell ser Maggie med en kille börjar han planera att skicka henne till en schweizisk klosterskola...

04.45Nanny Fran går på dejt med en maffiaboss...

04.45Nanny Fran går på dejt med en maffiaboss...

05.10Bilprovningen Följ med besiktningsteknikern Bengt på cruising! Bengt jobbar ideellt med Classic Car Week, som kallas ”Sveriges största bilträff”. Det blir ett vimmel av fantastiska bilar och människor.