MENY

TV3

07.00Aftonbladet Morgon Aftonbladet Morgon är Sveriges rappaste nyhetsprogram som kastar dig direkt in i nyhetsflödet. Med Aftonbladet Morgon hänger du med i det senaste när det gäller nyheter, sport, nöje och viralt.

09.00Extreme Makeover: Weight Loss Edition Chantelle del 1:2. Chris hjälper Chantell, en elegant 25 åring från Chicago att tappa vikt och trotsa påståendet att fyra av fem svarta kvinnor är överviktiga.

10.00Then and Now With Andy Cohen Andy kastar en tillbakablick på åren från 1994 när tex O.J. Simpsons rättegång var, lanseringen av Amazon.com och den populära sitcomserien "Friends" sändes och Kurt Cobains död.

10.55Svenska Hollywoodfruar Britt Ekland visar upp sitt hus och får sällskap av väninnan Doris som bjuder på en och annan historia. Inte nog med att vi får veta mer om Britts förflutna - hon visar även upp sin vältränade mage.

11.55Kids Do the Craziest Things I "Kids do the craziest things" får vi se barn runt hela världen göra de mest galna, komiska och löjliga sakerna.

12.25How I Met Your Mother Amerikansk komediserie från 2012.

12.55Extreme Makeover: Weight Loss Edition Chantelle del 2:2. Chris hjälper Chantell, en elegant 25 åring från Chicago att tappa vikt och trotsa påståendet att fyra av fem svarta kvinnor är överviktiga.

13.55Project Runway Reunion special.

14.55Undercover Boss Canada VD:ar från några av Kanadas största företag förklär sig som vanliga människor och börjar arbeta på golvet för att bättre förstå hur deras företag arbetar på de mest grundläggande nivåerna.

15.55Svenska Hollywoodfruar Vi är tillbaka på Siv Cottons sexparty där Gunilla Persson är upprörd över temat och stänger in sig på toaletten. I en annan del av Los Angeles får Britt Ekland besök av sin yngste son TJ.

17.00Lyxfällan Flera års spelmissbruk har lett till att Jonas går back 10 400 kronor - varje månad. Nu vill föräldrarna, en gång för alla, sätta stopp för hans beteende.

18.00The Real Housewives of Orange County Lydia hoppas att alla kan hålla sams på hennes lanseringparty.

19.00Undercover Boss Canada VD:ar från några av Kanadas största företag förklär sig som vanliga människor och börjar arbeta på golvet för att bättre förstå hur deras företag arbetar på de mest grundläggande nivåerna.

20.00Frusna vägar I premiäravsnittet av Frusna Vägar bärgar Kent en bil som åkt av i en kurva där det årligen händer allvarliga olyckor. Mattias får ta in förstärkning när tungbärgaren ska dra upp en lastbil.

21.00Trolljägarna I säsongspremiären tar Trolljägarna upp temat Män som trakasserar kvinnor, där redaktionen söker upp män som bland annat skickar oönskade så kallade "dickpicks" till kvinnor.

22.00S.W.A.T. Medan Hondo och SWAT jobbar med att trappa ner en gisslansituation med en före detta fånge, tar uppdraget en farlig vändning som påverkar teamet.

00.00NCIS Under flygturen tillbaka från Paris inser Tony och Ziva att deras uppgift att skydda ett vittne i ett ekobrottsfall hotas när de får veta att en yrkesmördare befinner sig på planet.

01.00NCIS: New Orleans Efter att tusentals hemligstämplade regerigsfiler stjäls letar NCIS-teamet efter en underjordisk grupp med hackare som har ett samband med Prides gamla kontakt Elvis Bertrand, känd för att korrumpera den övre klassen i New Orleans.

02.00Girlfriends' Guide to Divorce Jake återvänder från Lettland och har en hemlighet att berätta för Abby. Jo erkänner sina känslor för Scott.

02.50Ung & Bortskämd Svensk reality från 2016

03.35Backstrom Teamet utreder mordet på en person som hittas under en bro i Wabacooche-reservatet. Amys nye pojkvän är polis på indianreservatet och vill arbeta med fallet.

04.20NCIS: Los Angeles Kensi och Granger återförenas med NCIS-teamet i Los Angeles efter att en federal agent blir mördad. Brottet tycks ha kopplingar till ett terrorangrepp.

04.20NCIS: Los Angeles Kensi och Granger återförenas med NCIS-teamet i Los Angeles efter att en federal agent blir mördad. Brottet tycks ha kopplingar till ett terrorangrepp.

05.05Alla älskar Raymond Ray och Debra kan inte enas om hur mycket en festklänning till Ally får kosta.

05.05Alla älskar Raymond Ray och Debra kan inte enas om hur mycket en festklänning till Ally får kosta.

05.30Alla älskar Raymond Robert funderar på att lägga polisbrickan på hyllan för en karriär som försäljare.

05.30Alla älskar Raymond Robert funderar på att lägga polisbrickan på hyllan för en karriär som försäljare.