MENY

TV3

06.00Svenska Hollywoodfruar Jennifer Åkerman gör entré och visar en lite annorlunda livsstil än vi är vana att se. Isabel Adrian smider planer för fruträffen men hennes personliga inbjudan skapar många frågetecken.

06.55The Real Housewives of Orange County Medan damerna fortsätter att njuta av sin semester i Lake Arrowhead försöker Gina och Kelly flugfiska medan Elizabeth avslöjar sina djupaste, mörkaste hemligheter för Braunwyn.

07.50Undercover Boss US John Hartmann, chef för en av världens största järnaffärbutikskedjor, True Value, i Texas, går undercover för att ta reda på hur han ska kunna förlänga företagets livslängd.

08.45Junior Masterchef USA De sju återstående juniorkockarna testar sina kulinariska kunskaper om olika typer av ägg och biffstycken. På 45 minuter måste kockarna skapa en maträtt med ett valfritt ägg.

10.35Chicago Med Rivaliserande gäng tar sitt krig till Med. Will och Charles arbetar med en tonårig cancerpatient som vägrar behandling. Spänningen är stor på operationssalen när en patients transplanterade livmoder sviktar.

11.40Below Deck Mediterranean Baseballlegendaren Johnny Damon kommer ombord med en grupp av sina mest stökiga vänner, vilket håller besättningen upptagen. Jack och Travis hamnar i bråk med kapten Sandy.

12.50Vanderpump Rules Beau överraskar Stassi med ett udda men romantiskt frieri, och Lisa är värd för en omsorgsfullt planerad fest för att fira det lyckliga paret.

13.50Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från 2018

14.55The Mentalist CBI-teamet utreder mordet på en före detta gängmedlem som mot slutet arbetade som mäklare. Jane fortsätter samtidigt att jaga efter Red John.

15.55The Mentalist CBI utreder mordet på en botanist och snart visar sig fallet involvera medicinsk marijuana. Cho möter Summer när hon jobbar med teamet som ansvarar för nödsituationer.

16.55Below Deck Mediterranean Baseballstjärnan Johnny Damon och hans familj och vänner kämpar inte bara mot det dåliga vädret, utan också mot en livlig båtägare i grannskapet.

18.00Lyxfällan Alexander har skulder på långt över 700 000 kronor – och trots att han är arbetslös fortsätter han att köpa lyxprylar och dyr teknik.

18.55Junior Masterchef USA Kockarna måste arbeta tillsammans under tryck och intensitet i köket för att leverera restaurangens vanliga kvalitet till en fullsatt matsal med gäster som inte har en aning om att kockarna är barn.

20.00Johnny vs Amber: From Love to Hate Amerikansk dokumentär från 2022

21.00I huvudet på en mördare 1989 hittas en 10-åriga flicka våldtagen och mördad. Ett halvår senare hittas en 26-årig kvinna mördad. Morden skulle förbli ouppklarade i nästan 15 år innan ett tips leder polisen till Ulf Olsson.

22.00Svenska fall 18-åriga Ndella Jack har precis kommit hem från bröllopsresan med sin make. Det som skulle bli början på deras liv tillsammans får istället ett abrupt slut, då de utsätts för ett brutalt attentat.

00.00NCIS NCIS letar efter en underofficer som är misstänkt för brott men som flytt under en transport där fordonet kraschat i en sjö.

00.00NCIS NCIS letar efter en underofficer som är misstänkt för brott men som flytt under en transport där fordonet kraschat i en sjö.

01.00NCIS: Los Angeles Sam jobbar under täckmantel som aktiespekulant efter att en bankman med anknytningar till Ryssland blivit mördad.

02.00S.W.A.T. När en självutnämnd rättskipare hotar att göra en popstjärnas begravning till ett blodbad, måste S.W.A.T. snabbt mobilisera för att hitta honom innan det är för sent.

03.00Without a Trace När en vit flicka och en afroamerikansk pojke av en slump försvinner samma kväll försöker Jack motbevisa Vivians tro att media och FBI kommer att fokusera mer på den vita flickans fall.

03.00Without a Trace När en vit flicka och en afroamerikansk pojke av en slump försvinner samma kväll försöker Jack motbevisa Vivians tro att media och FBI kommer att fokusera mer på den vita flickans fall.

04.00Chicago Med Dylan och Ethan behandlar en patient som skjutits i samband med en knarkrazzia. Charles och Vanessa arbetar tillsammans för att ställa rätt diagnos på en föredragshållare.

05.00Extreme Makeover: Home Edition Kort tid efter att ha startat sin egen verksamhet, fick Gordon Harrison cancer. När han arbetade med att renovera en grannhus, gick hans eget hus långsamt i förfall.