MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Consuela Mackey driver en organisation som hjälper människor med funktionsnedsättningar att få bättre självkänsla. Teamet kommer på besök för att renovera hennes hem och göra det mer handikappvänligt.

06.55Undercover Boss US John Carona, grundare och VD för Associa går undercover för att möta personalen som jobbar för honom. Det är inte en väg utan gupp.

07.50Frusna vägar Blankisen ställer till det rejält i Sälen och Hogan har fått ett larm om en lätt lastbil som har kanat baklänges. Kent ger sig ut för att hjälpa ett brittiskt par som kört fast på en skoterled.

09.35Elementary Holmes och Watson dras in i ett internetkrig när en medlem i en hackergrupp blir mördad.

10.35The Good Doctor Efter att ha fått reda på könet på deras ofödda barn, får Leas entusiasm Shaun att anstränga sig för att vara en mer stödjande partner.

11.35Below Deck Mediterranean Andy Cohen intervjuar deltagarna i Below Deck: Mediterranean.

12.45The Real Housewives of Orange County Damerna börjar självdokumentera sina liv under den obligatoriska nedstängningen av samhället på grund av den globala pandemin. Elizabeth ändrar sig angående sin skilsmässa.

13.50Lyxfällan Lasse har levt som att det inte funnits en morgondag trots att han bara haft en ordinär lön. Men efter en skilsmässa har han nu fått flytta hem till sin pappa och kan omöjligt betala av alla sina lån.

14.55The Mentalist Patrick Jane försöker bevisa att Marc Odenthal är skyldig till att ha anlitat yrkesmördaren Cale Sweeney för att döda sin rival, Kelly Flowers.

15.55The Mentalist CBI kallas till mordplatsen där Xander Harrington, en framgångsrik VD inom media. Utredningen leder till en sektliknande religiös grupp.

16.55Project Runway Som en nyhet i Project Runway kommer designerna att delas upp i två team som bor och arbetar separat för att skapa minikollektioner som hyllar färger.

18.00Project Runway Designerna tar sig an streetwear - den mest relevanta och individuella stilen inom mode - i hopp om att fånga ögonen på deras coola gästdomare: modeikonen Wisdom Kaye känd från sociala medier.

19.00Frusna vägar Dennis och Hogan får larm om två bilar som har krockat på riksväg 66 utanför Sälen. Stefan har fått in en lastbil som har vält på en åker, men att få upp den är lättare sagt än gjort.

20.00Frusna vägar Jörgen och Stefan ska lyfta ett hus - något som kräver en enorm yrkesskicklighet. Hogan får ett samtal om en lastbil som kört i diket utanför Sälen, och tar med sig sonen sonen Dennis på jobbet.

21.00Stugfixarna Norge För första gången i Stugfixarna Norges historia, reser killarna utomlands till de franska vingårdarna. Här renoverar de ett charmigt fritidshus åt ett norskt par i hjärtat av Provence.

22.00Styckmordet ingen vill lösa Holger Algdal släpps från fängelset 2013. Hans tid i frihet blir dock kort när han försvinner. Snart gör dykare en ohygglig upptäckt i vattnen utanför Saltö på västkusten.

00.00NCIS Gibbs och hans team jobbar tillsammans med Pride och teamet i New Orleans för att hitta Abbys bror, och ta reda på varför besättning och passagerare ombord privatplanet han hyrde blev förgiftade.

01.00NCIS: Los Angeles Mordet på en säkerhetsvakt leder teamet på jakt efter en gärningsman som kan vara på väg att utföra ett terrorangrepp på ett tåg.

02.00Pacific Blue En kvinnlig radiopratare bevittnar ett mord på väg hem. När mördarna är på väg att skjuta henne också räddar TC hennes liv. 

02.00Pacific Blue En kvinnlig radiopratare bevittnar ett mord på väg hem. När mördarna är på väg att skjuta henne också räddar TC hennes liv. 

03.00NCIS Gibbs och Fornells jakt på ledaren för en knarkliga som bär ansvaret för Fornells dotter Emilys överdos når sitt klimax.

04.00Without a Trace Jack och teamet letar efter flygvärdinnan Linda Schmidt som försvann på väg till flygplatsen.

04.00Without a Trace Jack och teamet letar efter flygvärdinnan Linda Schmidt som försvann på väg till flygplatsen.

05.00Svenska Hollywoodfruar Det har äntligen blivit dags för den stora fruträffen . Fruarna ska tillbringa ett dygn i avkopplande miljö ägna sig åt tillitsövningar för att se om det kan hjälpa till att släppa gammalt groll.