MENY

TV3

06.00Junior Masterchef USA De 12 bästa kockarna står inför en skrämmande lagutmaning, de ska laga mat till 49 pojk- och flickscouter.

07.00Vanderpump Rules Scheana går på dejt med en ung, snygg modell för att göra Adam svartsjuk medan James anklagar Lala för att vara oärlig i sina försök att rädda deras vänskap.

08.00Undercover Boss US Chad Hallock, VD och grundare av Budget Blinds går undercover för att upptäcka hur det är att vara en vanlig anställd i en av hans 800 gardinbutiker.

09.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

10.00Bones Amerikansk kriminalserie från 2015.

11.00Chicago Med Hela personalen på Chicago Med anpassar sig till den nya vardagen med pandemin. Dr. Choi, Dr. Lanik och April slåss på frontlinjen. Medan Dr. Halstead och Hannah står inför en oroande verklighet.

12.00Undercover Boss US Dan DiZio, VD för Philly Pretzel Factory, tvingas ta till handling, då en av hans franchisetagare ignorerar de bestämda riktlinjerna.

13.00Real Housewives of Beverly Hills Vi får se en tillbakablick av säsongen när fruarna möts igen och diskuterar oavslutade frågor. Del 3 av 3.

14.00Lyxfällan Mammalediga undersköterskan Emelie bor i Växjö med sin sambo och deras 7 månader gamla son. Hon lever i ett ekonomiskt kaos och har enorma skulder – något som hon länge undanhållit för sin sambo Carl.

15.00Million Dollar Listing New York Ryan och hans Brooklyn-team gör allt för att sälja så många hus som möjligt. För att Fredrik ska få byggnaden i SoHo måste han visa att han gjort sin läxa.

16.00Real Housewives of Dallas Tiffany lämnar Austin utan att berätta för någon efter ett gräl med Brandi. D'Andra bjuder in kvinnorna till en kväll med meditation och andlig healing med sin shaman Darrin.

17.00Project Runway Sexton begåvade designers anländer till New York City för den ultimata modetävlingen. Nervositeten är hög när designerna visar upp sina bästa looks.

18.00Lyxfällan Partypinglan Florence, 22, bor i Borås och jobbar deltid som lärarvikarie. Hon har noll koll på sin ekonomi och köper i princip allt på avbetalning - till och med pizza.

19.00Frusna vägar Hogan och hans son Dennis har fått in samtal om att en lastbil kört av vägen i Stöten. Mattias befinner sig på Umeås reningsverk där han ska försöka dra ut en 10 meter lång matarskruv som ska bytas ut.

20.00Identity Thief Amerikansk komedi från 2013

00.25Bones Amerikansk kriminalserie från 2008.

01.25NCIS: New Orleans En entreprenör hittas mördad på ett mystiskt sätt och under utredningens gång visar det sig att offret levt ett dubbelliv under flera års tid.

02.25Without a Trace Jack och hans grupp söker efter en ung man, 17-årige Andy Deaver, som senast sågs av den karismatiske rektorn Graham Spalding på Spalding Academy, den privata internatskola som Andy går på.

02.25Without a Trace Jack och hans grupp söker efter en ung man, 17-årige Andy Deaver, som senast sågs av den karismatiske rektorn Graham Spalding på Spalding Academy, den privata internatskola som Andy går på.

03.25NCIS McGee och Torres gör ett hembesök hos en högskoleelev som bevittnat en smitolycka. Efter det flyr elevens föräldrar iväg med henne.

03.25NCIS McGee och Torres gör ett hembesök hos en högskoleelev som bevittnat en smitolycka. Efter det flyr elevens föräldrar iväg med henne.

04.25Alex, Inc. Alex kommer över en överraskande familjehemlighet, när han säger emot Roonie och hennes mamma då Soraya påstår att hon är för sjuk för att gå på skolan.

05.00Extreme Makeover: Home Edition Ty och teamet reser till Iowa för att överraska familjen Gibbs. Mamman i familjen kämpar för att uppfostra sina sex barn efter att hon blev änka och förlorade synen.