MENY

TV3

13.50Frusna vägar Kent är i Åre där en över 10 ton tung lastbil glidit in i en personbil. Kent som inte brukar bärga lastbilar får verkligen tänka till ordentligt.

14.50Million Dollar Listing New York NYC är tillbaka. I Brooklyn kämpar Ryan för att få sitt första nya projekt under SERHANT. Fredrik firar sitt beslut att jobba på två kuster och tillkännager nya planer för att expandera sitt imperium.

16.00Lyxfällan Magnus, 53, bor i Sollentuna med sambo och hennes två barn. Han jobbar som projektledare och drömmer om att flytta till Thailand. Trots en bra lön på 43 500 kronor i månaden går han back 12 900 kronor varje månad.

17.00The Real Housewives of Atlanta Damerna får sällskap av Marlo och Tanya som berättar om sin resa till Toronto.

18.00Real Housewives of Beverly Hills Efter månader i isolering har vännerna klätt upp sig för en glamorös "grillfest" i Beverly Hills i Dorits hus.

19.00Frusna vägar Kent är på väg till en bekant som kört av vägen med sin traktor. Fordonet står besvärligt till och risken finns att traktorn tippar. Stefan har fått in ett samtal om att en buss havererat utanför Örnsköldsvik.

20.00Svenska Truckers Inget får gå fel när Jörgen ska köra en 70 ton tung kran från Värnamo till Helsingborg. Mickan ska köra timmer för första gången. Olivia ska transportera kalvar men kalvarna smiter!

21.00Svenska fall I november 2019 försvinner sjuttonåriga Wilma och hela Uddevalla engagerar sig i försvinnandet. Efter några dagar hittar man blod i hennes och pojkvännens lägenhet, men Wilma är fortfarande försvunnen.

22.00Svenska fall I maj 2017 påträffas småbarnspappan Filip Viking skjuten i Katrineholm. Vittnen rusar fram och i samband med försöken att rädda Filips liv hinner de se en lång svartklädd man springa från platsen.

01.00For Life Efter ett brådskande samtal från Bellmore om den växande Covid-19-pandemin, tar Aaron in Safiyas hjälp och åker tillbaka till fängelset för att utreda.

02.00S.W.A.T. Teamets undersökning av hur en poliskonvoj attackerats leder till att Street återfår kontakten med en fosterbror. Hondo får upprörande nyheter om sin pappas hälsotillstånd.

03.00NCIS Torres måste förlita sig på anteckningar från ett gammalt fall när mordet på en marinsoldat kan knytas till ett motorcykelgäng han tidigare har infiltrerat.

03.00NCIS Torres måste förlita sig på anteckningar från ett gammalt fall när mordet på en marinsoldat kan knytas till ett motorcykelgäng han tidigare har infiltrerat.

04.00NCIS: Los Angeles En brasiliansk diplomat blir måltavla för en hämdlysten mördare.

04.00NCIS: Los Angeles En brasiliansk diplomat blir måltavla för en hämdlysten mördare.

05.00The Arrangement Megan och Kyle måste konfrontera en mörk sanning som har dykt upp från det förflutna. DeAnn påbörjar ett nytt projekt tillsammans med Megan.