MENY

TV3

06.00Extreme Makeover: Home Edition Efter hennes mans död blev Danna White ensamstående mor till fem barn. Familjen var tvungen att flytta från sitt hem och bo i två trailers som varken hade värme, el eller kök.

07.00Undercover Boss US Toby Bost, chef för O'Neill Clothing, går undercover i sin verksamhet och hamnar i en svår situation när en anställds avslappnade attityd går för långt.

08.00Undercover Boss US Andy Wirth, vd för Squaw Valley och Alpine Meadows, går undercover på sina två skidorter. När han tränar med en skidpatrull klättrar han på toppen av en osäker klippa för att fästa ett varningsskylt.

09.00Unforgettable Carrie och Al måste hitta kopplingen mellan mordet på en av kustbevakningens anställda, mordet på en kock vid en explosion på en charterbåt, och en förpackning försvunna sprängämnen.

10.00Unforgettable När en person som Al satt bakom galler blir mördad under sin villkorliga frigivning blir han huvudmisstänkt. Carrie försöker i hemlighet bevisa att han är oskyldig.

11.00Chicago Med Dr. Crockett får besök av två poliser från New Orleans som har frågor om hans förflutna. Samtidigt riskerar Dr. Choi sitt liv för att rädda ett barn.

12.00Million Dollar Listing Los Angeles Efter att ha gett Bel Air-fastighetens säljare ett ultimatum måste Flagg använda alla knep han kan i ett sista försök att sälja det nyrenoverade huset.

13.00Lyxfällan Svenskt livsstilsprogram från hösten 2015

14.00Junior Masterchef USA För nästa utmaning bjuds de sex återstående juniorkockarna hem till Gordon. Varje lag ska förbereda en tvårättersmeny för en VIP-lunch.

15.00Svenska Hollywoodfruar En ny fru gör entre till samtligas stora förvåning. Och morgonen efter det stora äventyret vid Malibu Beach ändras den goda stämningen rejält då en av fruarna sätter ner foten.

16.00Million Dollar Listing Los Angeles James och David gör allt de kan för att sälja ett toppmodernt hem i Beverly Hills, men när de arrangerar en exklusiv öppet-hus-fest tappar de snabbt kontrollen över situationen.

17.00Real Housewives of Dallas Damernas första dag i Thailand är full av aktiviteter. Men allt är inte kul, eftersom LeeAnne och Kary fortfarande är fiender.

18.00Lyxfällan Paret Victor, 25, och Elin, 21, är totalt olika när det kommer till ekonomi – han vill helst spendera så mycket som möjligt medan hon vill ha full koll. Elin jobbar dubbelt medan Victor hänger hemma.

19.00Junior Masterchef USA De åtta bästa juniorkockarna tacklar en mystery box-utmaning som innehåller den viktigaste ingrediensen som finns i Amerika - majs.

20.00Svenska Truckers Stephanie guidar oss genom svårigheterna som budbilschaufför i Stockholm. Anders ska köra ett stort elhus från Öjebyn till Boliden och det får absolut inte repas. Hans, ska köra magnesium från Örnsköldsvik till Piteå.

21.00På gränsen med Peter Jihde Coronapandemin har påverkat oss alla. Och den har fått oss att titta närmare på Sveriges förmåga att klara av stora kriser. Vad händer nästa gång krisen kommer? Hur väl förberedda är vi?

22.00I huvudet på en gärningsman En ensamvarg som bestämt sig för att mörda. Under 2018 och 2019 begår 20-åringen flera överfall mot personer på promenad i Sollentuna. Upprymd över vad han gjort ringer han till SOS för att skryta.

23.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam är fångade i terroristernas bepansrade ubåt, på väg mot ett hangarfartyg i San Diego. Teamet kämpar för att rädda dem.

01.00L.A.'s Finest Duon har det stressigt i utredandet av de försvunna diamanterna. Specialstyrkan gör ett gigantiskt narkotikatillslag.

02.00Rosewood Rosewood och Villa reser till New York för att undersöka Eddies död, medan Slade och Hornstock börjar samarbeta för att ta stoppa en prostitutionsring i Miami.

03.00S.W.A.T. Den lokalt födda SWAT sergeanten Daniel ”Hondo” Harrelson har precis fått i uppdrag att leda den taktiska specialenheten, den sista anhalten för brottsbekämpning i Los Angeles.

04.00NCIS Sara Carter frågar Gibbs att utreda sin mammas mord eftersom hon tror att polisen dömde fel man.

04.00NCIS Sara Carter frågar Gibbs att utreda sin mammas mord eftersom hon tror att polisen dömde fel man.

05.00The Real Housewives of Orange County Kelly ska förminska sina bröst och bestämmer sig för att ha ett farvälparty för sina bröst med alla sina kompisar förutom hennes föredetta bästa vän Meghan.