MENY

TV8

06.00Gone Camping I säsongens sista avsnitt tar Martin Örnroth husbilen längs Route des Grands Crus. I franska Bourgogne väntar senapstillverkning, tunnbinderi och vackra vinkällare. Erica Johansson provar att semestra på hemmaplan när hon tar husbilen till Aeroseum

06.25Jamie´s 30 minute meals Jamie gör en ugnsbakad fisk med potatis, salsa verde och en enkel spenatsallad. Till efterrätt blir det en banoffeepaj.

07.20Inredningsmästarna Det är första rundan i första omgången och deltagarna ska göra om ett rum i Saltaire.

08.30Buying and Selling Steve och Mikes familj har vuxit ur sitt mysiga lilla hus.

09.35Buying and Selling Jeremy, Dayna och deras fyra barn har behov av ett större hem, men först måste de sälja sitt hus i förorten.

10.40En plats på landet Dagens husjakt tar Ginny Buckley till Suffolk med ett par som vill flytta från norra London och köpa deras första hus tillsammans.

11.40Antiques Road Trip Charlie Ross och James Braxtons sökande efter antikviteter tar dem från Buckinghemshire till Cotswolds och lär sig under färden om kodknäckare från andra världskriget.

12.40Jamie & Jimmy's Food Fight Club Jamie och Jimmy får besök av Star Wars stjärnan Mark Hamill.

13.50Jamie & Jimmy's Food Fight Club Jamie och Jimmy får besök av Sarah Millican och Jamie lagar Sarahs favoritmicrovågugnsmat och gör en paj.

15.50Morden i Midsomer Någon dödar damerna i Midsomers lokala bokcirkel. Barnaby får reda på att cirkeln egentligen är en täckmantel för något helt annat. Damerna har drivit ett hemligt investeringskonsortium och hamnat i bråk om vinsterna.

18.00Antiques Road Trip Det är tredje gången Charles och James tävlar mot varandra och det är fortfarande oavgjort. Vem tar hem den största vinsten denna gång?

19.00En plats på landet Jules Hudson är i Herefordshire för att hjälpa en självutnämnd arbetsnarkoman att hitta ett hus på landet.

21.00NCIS: New Orleans En medlem i en klubb för militärfruar blir kontaktad av en efterlyst brottsling och Gregorio måste jobba under täckmantel och blir själv medlem i klubben.

22.00Quiz: The Who Wants to be a Millionaire? Scandal Charles Ingram gillar inte ens frågesporter ... men för hans fru Diana och svågern Adrian är det en livsstil.

23.05Doc Martin Dr. Martin Ellingham brottas med att hantera Louisas nyheter. Men Louisa är fast besluten vid att inte involvera Martin.

00.05Mord och inga visor Färgade jordgubbsbehållare gör flera anställda sjuka och verkar vara anledningen till en kvinnas död på ett populärt värdshus.

01.10Bones Amerikansk kriminalserie från 2006.

01.10Bones Amerikansk kriminalserie från 2006.

02.10NCIS DiNozzo återförenas med sitt ex, Jeanne Benoit, när rebeller attackerar en grupp volontärläkare i Sundan. Bland dem finns även hennes man. DiNozzo och McGee åker till brottsplatsen för att lösa fallet tillsammans.

02.10NCIS DiNozzo återförenas med sitt ex, Jeanne Benoit, när rebeller attackerar en grupp volontärläkare i Sundan. Bland dem finns även hennes man. DiNozzo och McGee åker till brottsplatsen för att lösa fallet tillsammans.

03.00En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

03.50En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.40Mel Robbins Idag berättar ett traumatiserat mobboffer om sin PTSD, som hemsöker honom dagligen.

05.30Jamie´s 30 minute meals Brittiskt matlagningsprogram från 2011

05.30Jamie´s 30 minute meals Brittiskt matlagningsprogram från 2011