MENY

TV8

06.00The Hotel Inspector Alex besöker ett hotell som har kändis-tema, men behöver lite mer glitter och glamour.

07.00The Hotel Inspector Lisa och Eli tog över vandrarhemmet Mountain View för 10 år sedan, men Mntain View, men svidande recensioner gör att verksamhetens framtid ser osäker ut.

08.00Husfixarna Norge Husfixarna har redan gjort omfattande ändringar i hela huset. Men för att familjen ska kunna flytta hem återstår jobbet med hallen och trappan upp till andra våningen.

09.00Husfixarna Norge Den här veckan träffar vi Marte, Ole Andreas och deras döttrar, Mille och Lykke. Familjen bor i ett kulturmärkt hus i Rælingen, strax öster om Lillestrøm i Akershus.

10.05Jamie & Jimmy's Food Fight Club Jamie och Jimmy återskapar en annorlunda curry för komikern Russel Howard. Jimmy bygger ett kebabhus, och killarna kämpar för att få unga att dricka mindre energidrycker.

11.15Jamie Cooks Italy Jamie rivstartar sitt italienska äventyr på de Eoliska öarna och testar gamla recept som har överlevt tidens tand.

12.25MasterChef: The Professionals De sista tre kockarna står inför en sista utmaning - att laga de tre bästa rätterna i deras liv.

13.45Antiques Road Trip Philip Serrell tar med sig novisen Louise Gostelow på en antikjakt i östra Anglia.

14.45En plats på landet Ett nyligen pensionerat par som vill minska ner storleken från sitt hem i Essex åker till Staffordshire med Sonali Shah där de hoppas hitta lugn, pubar och ett fristående hus med utsikt.

18.00Antiques Road Trip Louise spenderar varenda penny på en auktion medan Phil ser ett rejält värde i en dams huvud och en mans torso.

19.00En plats på landet Två pensionerade poliser med 600 000 pund i budget utforskar de hisnande landskapen i norra Wales på husjakt med Jules Hudson

20.00NCIS NCIS gör en överenskommelse med den dömde mördaren Paul Triff och ger honom tillåtelse att besöka sitt tidigare hem – i utbyte mot information om Gabriel Hicks.

21.00Home Again - Kärleken flyttar in Amerikansk komedi från 2017

23.00Doc Martin Martin har inte kunnat jobba vilket inte har hindrat patienter att be om medicinska råd.

23.00Doc Martin Martin har inte kunnat jobba vilket inte har hindrat patienter att be om medicinska råd.

00.05Doc Martin En representant från ett läkarförbund kommer för att bedöma Martin och hans vårdcentral.

00.05Doc Martin En representant från ett läkarförbund kommer för att bedöma Martin och hans vårdcentral.

01.10Par i Hjärter Jennifer planerar att överraska Jonathan med ett porträtt av sig själv till målaren hittas dräpt.

02.15Par i Hjärter Jonathan hamnar i en fäktningsduell med en högskolemästare sin är ledare för en heroinliga.

03.20En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.25En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

05.25Idas Fristelser En vacker tårta som passar till varje tillfälle står på menyn idag. Ida visar också hur man gör perfekta macarons, vilket inte är så svårt som många verkar tro.