MENY

TV8

06.30Buying & Selling Laurie och Johns hem har funnits i familjen i generationer och är tänkt att fungera som allas besparingar. Nu är Lauries föräldrar redo för pension, så är det dags att sälja huset och fördela vinsten.

07.25Buying & Selling När Denise och Gus flyttade in i sitt hem var det bara de två. Men 12 år och tre barn senare räcker inte ytan längre, och det är dags att flytta till något större.

08.20Stugfixarna Norge En stuga på Lifjell i Telemark har stått orört i en halvt århundrade och är en härlig utgångspunkt för Halvor och teamet.

09.20Stugfixarna Norge Med Gudbrandsdalens finaste utsikt ska Halvor och killarna fixa praktiska och funktionella lösningar för en faimiljestuga.

10.15Jamie's Great Britain Jamies kulinariska resa tar honom till Englands hjärta – Midlands. Leicester blir första stopp, där han tar reda på mer om hur den brittiska imperialismen påverkat engelska matvanor.

11.20Jamie's Great Britain Jamies kulinariska rundresa tar honom till sydvästra England, ett område känt för bland annat sina fantastiska bakverk och sin cheddarost.

12.30Antiques Road Trip Charlie Ross och James Braxton börjar sin resa i Boston och tar sig sedan till deras första auktion som äger rum i Norfolk town i Fakenham.

13.35En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

14.40En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

15.45Morden i Midsomer Barnabys nya partner kriminalinspektör Dan Scott anländer från Londons Metropolitan Police. Då börjar morden. Det första offret är Fiona, som knivhuggits till döds på väg hem från en flamencokväll i Midsomer.

18.00Antiques Road Trip Charlies och James andra sträcka börjar i Lincolnshire i Stramford och slutar på en auktion i St. Ives i Cambridgeshire.

19.00Bones Kvarlevor med vad som verkar vara bröstimplantat hittas i Chesapeake Bay, men när kroppens nedre halva hittas märker teamet att deras första antaganden om offret kan vara felaktiga.

20.00NCIS NCIS huvudkontor måste evakueras efter att man har hittat en kropp och bombmaterial på taket.

21.00Home Again - Kärleken flyttar in Amerikansk komedi från 2017

23.00Father Brown Lady Felicias vårdslösa bilkörning slutar med att hon hamnar i en sjukhussäng bredvid Mrs. McCarthy.

00.00Barnmorskan i East End Valerie Dyer sköter en gravid kvinna från Somalien och blir chockad över andra kulturers olika aspekter.

01.15Par i Hjärter Efter att ett mord avbrutit deras Hawaianska crocket spel får Jonathan och Jennifer skjuta på sina semesterplaner.

02.20Par i Hjärter Max´s ex-fru drar med honom i en eskapad av ett stulet diamathalsband, försäkningsutredare, utpressning och mord.

03.25En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

04.30En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden.

05.30OSL 24-7 Varje år förlorar resenärer runt 5000 läsplattor och datorer, och vi får se vilka andra saker som gömmer sig på hittegodsavdelningen.

05.30OSL 24-7 Varje år förlorar resenärer runt 5000 läsplattor och datorer, och vi får se vilka andra saker som gömmer sig på hittegodsavdelningen.