MENY

TV8

06.00MasterChef UK Masterchef är Storbritanniens största och tuffaste matlagningstävling för amatörkockar med skyhöga ambitioner.

07.25Come Dine with Me Den semi-professionella fotbollsspelaren Sanchez är värd för den första middagskvällen i Leeds, och hoppas kunna imponera på sina gäster med en karibisk middag.

07.55Come Dine with Me Fitnessinstruktör Ellie bjuder sina gäster på sofistikerad mat från det brittiska köket.

08.30Husfixarna Norge I detta avsnitt ligger fokus på att ge barnen var sitt sovrum.

09.30Husfixarna Norge I det här avsnittet är det köket som står i fokus.

10.30Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp och Philip Serrell ger sig iväg på en ny resa runtom i soliga Lincolnshire.

11.30En plats på landet Margherita Taylor hjälper ett pensionerat par fly till lugnet i Norfolk efter 30 år i Essex.

12.30Jamie's 15 Minute Meals Idag serveras rökt lax, Yorkshire-pudding, betor och sparris med pasta. Det lagas även kyckling på grekiskt vis, couscous med paprika och ärtor, samt tzatziki.

13.05Jamie's 15 Minute Meals Jamie serverar rykande varma kotletter med tomat- och sparrispasta. Han lagar även svampsoppa med ost och krutonger.

13.35Jamie's 15 Minute Meals Jamie lagar stekt asiatisk tonfisk, kokosris och grönsaker. Han panerar även ricotta och serverar med tomatsås och en zucchinisallad.

14.10Jamie's 15 Minute Meals Dagens måltid består av kryddig kyckling, bacon, och spenat- och sparrislinser. Det blir även falafelrullar, grillade grönsaker och salsa.

15.50Morden i Midsomer Cricketspelaren Troy är i Midsomer för den årliga matchen mot Fletchers Cross när lagkaptenens fru hittas misshandlad till döds med ett cricketträ.

18.00Antiques Road Trip Natasha Raskin Sharp besöker Ely Cathedral innan hon beger sig på auktion i Nottingham.

19.00En plats på landet Nicki Chapman hjälper ett par flytta till Wiltshire efter 25 år i Sverige.

20.00NCIS Gibbs kämpar för sitt liv ombord på ett sjukhusskepp efter att ha blivit skjuten.

21.00Djävulen bär Prada Amerikanskt komedi från 2006

23.20Father Brown En grupp fågelskådare följer sin karta in på en Lords mark, där han skjuter efter dem. Senare hittas Lorden död och inlåst på det hostel där gruppen bor.

00.25Doc Martin Martin och Louisa letar efter ett dagis som passar James. Louisa är lite sugen på att byta karriär och Fru Tishell är chockad över att få reda på att Al lider av högt blodtryck.

00.25Doc Martin Martin och Louisa letar efter ett dagis som passar James. Louisa är lite sugen på att byta karriär och Fru Tishell är chockad över att få reda på att Al lider av högt blodtryck.

01.30Par i Hjärter En kvinnas planer att sälja sin mans parfymfirma till Jonathan gör att hon blir änka.

02.35Par i Hjärter Medan paret Hart är på Bahamas upptäcker de en komplott att härma en känd eremit.

03.45En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

04.50En plats på landet Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.