MENY

TV8

18.00Antiques Road Trip Våra två resande skattesökare i en Super Minx från 1960 är Steven Moore och Angus Ashworth, som jagar vinster från Borders till Lake District.

18.55Antiques Road Trip Antikvarieexperterna Steven Moore och Angus Ashworth åker runt i Skottland i sin Hillman Super Minx. Men vem kommer att tjäna mest pengar vid Kinbuck?

20.00Grey's Anatomy Halloween bär på många överraskningar för läkarna på Seattle Grace; Alex får ett oväntat besök från en tidigare patient; Meredith tror att hennes mors aska spökar för henne; en kirurg som Cristina beundrar snäser av henne.

21.00Christmas Unwrapped Amerikanskt drama från 2020

23.00Christmas List Amerikanskt drana från 2016

00.50New Amsterdam New Amsterdam kämpar fortfarande med pandemin när en plan landar i East River. När utredare kommer för att förhöra flygbesättningen, måste Iggy hjälpa piloten att avslöja sanningen.

01.50New Amsterdam Max tvingas möta de hjärtskärande konsekvenserna som resultat av en av hans regler. Bloom kommer till en häpnadsväckande insikt om Iggy.

02.55Camp Kulinaris Anna tar kontroll från första minuten. Johanna tror att hon är smart men får en stor överraskning under Master class.

03.55Camp Kulinaris Det är den första morgonen på Camp Kulinaris och redan nu saknas en deltagare i stugan. Kjartan kommer till säsongens första avsmakning och för att kontrollera hur de ligger till inför servering.

04.55Fader Brown När en plågad själ från det förflutna återvänder måste fader Brown undersöka det nya kapellet i Apollokyrkan.