MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Maya övertalar Elliott att adoptera en hemlös hund och Elliot blir orolig för att Maya egentligen testar honom och hans intresse i barnfrågan.

06.30Våra värsta år Al tänker fixa hålen i taket på egen hand... och faller ner.

07.00Våra värsta år Als dröm om den perfekta julen går i spillror när han inte hinner till banken i tid för att hämta sparpengarna till julklappar.

07.35Simpsons Efter en begravning bestämmer sig Homer, Marge, Mr. Burns och Kent Brockman för att reda ut vissa misstag de har begått i det förflutna.

08.00Simpsons Marge uppmuntrar Homer att fånga dagen, så han bjuder hem sin gamle brevvän, Eduardo. Lisa introducerar ett nytt hederskodex på Springfield Elementary.

08.30The Amazing Race De tävlande reser till Zanzibar i Tanzania, där de får bygga och leverera skolbänkar till en lokal skola.

09.30Man With a Plan Adam och Andi försöker komma i god dager igen med sina grannar efter att ingen dykt upp på deras knytkalas.

10.00Man With a Plan När Adam och Andi överraskas av oförutsedda utgifter bestämmer sig båda för att avstå från något lyxigt för att kunna betala.

10.30Just Shoot Me! Finch faller för en boxare. Jack, Elliott och Nina fuskar för att bevisa att de är smartare än Maya.

11.00Brooklyn Nine-Nine Jake värver Holt för ett seriemords fall. Rosa och Amy är tvugna att följa en gammal motståndares krav medan Terry blir besatt av något nytt.

11.30Brooklyn Nine-Nine Den tredje delen i Holts och Jakes Halloween kupp kulminerar i en spännande tävling för vinna titeln som "Den mest fantastiska kriminalaren/geniet". Det här året delar Jake upp truppen i två lag för att hjälpa dem till seger

12.00Buffy the Vampire Slayer Willow och Anya råkar locka fram Willows onda dubbelgångare från ett annat universum.

13.00Vrålåk i Sin City Det här bygget hyllar järnvägen som en gång satte västra USA på kartan. Steve bygger bilen för en kund från Telluride, och ger den grymma bilen ett tydligt tågtema.

14.00Vrålåk i Sin City Welderup-killarna bygger en hyllningsbil till Las Vegas - en glittrande speedster för en flashig kund som vill kunna cruisa fram längs gatan The Strip. Steve hittar ovanliga kasino-delar för bygget.

15.00Lethal Weapon Cole jonglerar jobb och att vara en bra förälder. Samtidigt jobbar Cole och Murtaugh med att ta fast ett gäng som sysslar med lotteribedrägeri.

16.00Lethal Weapon Cole och Murtaugh ser tillbaka på fel som de har begått. Leo Getz återvänder som advokat på deras senaste fall.

17.00Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

18.00Handbolls-VM (H) Grupp G. Från Cairo Stadium Sports Hall, Kairo. (18/1-21)

19.30Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

20.30Handbolls-VM (H) Grupp E. Från 6th of October Sports Hall i Giza, Kairo. (18/1-21)

22.00Studio Handbolls-VM (H) Studio Handbolls-VM.

22.30The X-Files Medan de forskar om stöld av människoorgan, upptäcker Mulder och Scully en mystisk kult som utför ritualer.

00.30American Dad Steve blir arg när han inser att Snots mor tjänat pengar på att sälja Francines hemliga dressingrecept. Klaus, Stan, Roger och Jeff blir modemodeller på en galleria.

01.00American Dad Stan bjuder motvilligt in Roger till sin skink-klubb.

01.30Salem Hjärtan krossas när allas sanna färger avslöjas men en av dem blöder mer än de andra.

02.30Sex&Drugs&Rock&Roll Efter att en gammal vän plötsligt dör måste bandet fråga sig var de står och var de ska.

03.00American Dad När Steve vägrar bli Rogers squashpartner för att istället hänga med polarna börjar Roger smida planer på hämnd. Efter att ha lyckats skrämma bort vännerna inser Roger att Steve är värdelös på squash.

03.30American Dad Under ett strandbesök försöker Stan få Steve att testa att använda en flyboard för att sväva ovanför vattnet. När Steve vägrar att gå i vattnet försöker Stan hjälpa honom att övervinna rädslan.

04.00Family Guy Amerikansk animerad serie från 2001.

04.00Family Guy Amerikansk animerad serie från 2001.

04.30Family Guy Amerikansk animerad serie från 2001.

04.30Family Guy Amerikansk animerad serie från 2001.

05.00Simpsons Följ med till Springfield i ett kusligt Halloween-avsnitt.

05.30Superstore Amy skruvar upp Halloween-stämningen för att imponera på den nya distriktschefen och ordnar till och med ett spökhus som skrämmer ihjäl Glenn.