MENY

TV6

06.00Våra värsta år Al ska vara domare i en stripptävling. Peggy deltar i förklädnad och Al blir förälskad...

06.30Community Britta ger ut anonyma personlighetstest bland gruppmedlemmarna. Efter att ha analyserat resultaten blir hon rädd att någon i gruppen är en sociopat.

07.00Community Pierce arrangerar en fest för gruppen för att fira sin verksamhets framgångar. Men festligheterna spolieras när hans far plötsligt dyker upp.

07.30Superstore När Cloud 9-grundarens son gör ett överraskande besök kämpar de anställda för att anpassa sig till hans djärva idéer. Garrett hjälper Dina att navigera i en knepig situation med Brian.

08.00Superstore Insiderinformation resulterar i att Cloud 9-anställda försöker få butiken att verka perfekt för en dag.

08.30Seinfeld Jerry köper en ny dyr mockajacka, men är missnöjd med det färgglada fodret.

09.00Seinfeld George ångrar att han inte följde med sin date på ”en kopp kaffe” och lämnar sin nya flickvän en rad alltmer pinsamma meddelanden på hennes telefonsvarare.

10.00Fresh Prince i Bel-Air Under kampanjens gång riktar en konkurrent smutsiga anklagelser mot morbror Phil.

10.30Fresh Prince i Bel-Air På Vivians Lamaze-lektion träffar Will en gravid sportskribent som tar med honom på en match och bjuder på mer än bara skoj.

11.00Coast Guard Alaska Följ männen och kvinnorna i den amerikanska kustbevakningen på Air Station Kodiak. Den orädda besättningen utför räddningsuppdrag, skyddar miljön och övervakar säkerheten vid sjötransporter.

12.00Pacific Blue Medan enheten följer efter en trio tungt beväpnade rånare, står T.C. öga mot öga med en av gärningsmännen på taket till en spritbutik.

13.00Pacific Blue En brinnande värmebölja har kommit till stranden och gör alla galna. Palermo har tre problem samtidigt.

14.00The Mentalist Jane och Lisbon efterforskar mordet på en NFL-stjärna som avled när en bilbomb exploderade. Samtidigt tar Rigsby och Harrigan sitt förhållande vidare till nästa nivå.

15.00The Mentalist Jane är nära att drunkna när han efterforskar en brandmans död. Han förlorar minnet och förvandlas plötsligt till den förbrytare han var tidigare i sitt liv.

16.00Elementary Holmes och Watson letar efter tjuven som har begått ett mord för att stjäla en sällsynt karta.

17.00Elementary En uttråkad Sherlock tvingar på Joan sina tjänster, som försöker hitta en kvinna som har varit försvunnen i fem år. Den enda ledtråden kring försvinnandet är att det luktar muskot där hon försvann.

18.00NCIS: Los Angeles Kensi körs till en missiluppskjutningsplats för att förhindra att kärnvapen hamnar i fel händer.

19.00NCIS: Los Angeles Teamet måste hitta de angripare som olagligt korsade gränsen och attackerade gränspatrullen och illegala invandrare. Homeland Security skickar Nell´s äldre stöddiga syster för att hjläpa till med uppdraget.

20.00SEAL Team Medan Jason får sitta på avbytarbänken med sin skada, tar Ray över Bravo 1 och leder teamet på ett uppdrag för att rädda en pilot som skjutits ner över fiendens territorium.

21.00Flightplan Amerikansk thriller från 2005

23.00The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

01.00The Shield När hennes officiella ankomst till ladan hälsas av utbrottet av ett dödligt gängkrig tilldelar Monica Vic uppgiften att avsluta det.

02.00Magnum P.I. Higgins terapeut anlitar henne för att undersöka varför en av hennes tonåriga patienter tagit livet av sig.

03.00Just Shoot Me! Elliott upptäcker att Finch är hans körlärare och Maya och Nina knyter an till varandra på en möhippa.

03.00Just Shoot Me! Elliott upptäcker att Finch är hans körlärare och Maya och Nina knyter an till varandra på en möhippa.

03.30Family Guy Stewie blir diagnostiserad med ADHD, medan Quagmire och Peter tävlar om vem som ska få behålla sin nya matlagningsprogram.

04.00Without a Trace Teamets försöker rädda en femårig pojke, Ethan Heller, som befann sig i baksätet på familjens bil när den blev stulen.

04.00Without a Trace Teamets försöker rädda en femårig pojke, Ethan Heller, som befann sig i baksätet på familjens bil när den blev stulen.

05.00Cops En man försöker hoppa ut ur en bil när hans vän tar honom på en biljakt. En officer utreder en man som, som han hittar vandrandes på en mörk väg.

05.30Cops En eftertraktad brottsling gör ett modigt försök att överlista poliserna. En konflikt mellan två kusiner går för långt när en av dem drar en kniv.