MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Maya blir upprörd när hennes pappa ger Elliott och Nina biljetter till London och se en produktion av Royal Shakespear Company.

06.30Våra värsta år Al övertalar hela familjen att de ska registrera sig för att rösta.

07.00Våra värsta år Kelly börjar arbeta som tjänsteflicka eftersom Al tycker att hon ska arbeta.

07.30Simpsons Homer vill framstå som yngre och hippare, och börjar därför att umgås med sina nya, häftiga grannar från Portland. Bart tycker emellertid att deras son är en pretentiös typ.

08.00Simpsons Efter en brand på Grampas äldreboende måste han flytta hem till familjen. Under flytten får Homer ont i ryggen och blir beroende av datorspel, samt tappar bort familjens hund.

08.30The Amazing Race Ett av lagen försöker hålla kursen efter att de misslyckats med att läsa en ledtråd. Lagen möts och tävlar mot varandra i den andra tävlingen för säsongen.

09.30Just Shoot Me! En Woody Allen imitatör attraheras av Maya efter att hon skrivit en artikel om honom. Jack förlorar synen under en dag.

11.00Storage Wars I det här avsnittet är samlarna i La Verne i Kalifornien, där de får träning. Dave Hester gillar att buda på saker och att buda över andra. Jarrod och Brandi försöker sig på ett nytt system.

11.30Storage Wars Köparna beger sig mot den nordliga delen av södra Kalifornien. Barry Weiss hittar ett ställe med utsikt. Dave Hester letar efter guld men hittar brons.

12.00Lethal Weapon Det är juletid och familjen Murtaugh är på väg till Hawaii. Men Murtaughs semester blir förtjuten när han och Riggs tilldelas ett mordfall, där offret är en gammal vän.

13.00Lethal Weapon Riggs och Murtaugh kastas in i världen med förfalskade pengar. När en grupp tonåringar oavsiktligt blir inblandade slår det hårt mot Murtaugh som tar hand om problemen med sin son RJ.

14.00Elementary Holmes tidigare langare ber honom om hjälp när hans dotter kidnappas i hemmet. Fallet visar sig vara svårare än förväntat, och Watson är orolig för att Holmes kommer att få ett återfall.

15.00Elementary Detektiv Bell tvingas av vägen, och huvudmisstänkt är en villkorligt frigiven narkotikalangare. När han dock påträffas död riktas misstankarna mot Bell. Holmes får i uppdrag att rentvå honom.

16.00NCIS: Los Angeles Teamet får en ny ledtråd under en utredning när två män, utklädda till Sheriffer, dödas utanför Callens hem. Undertiden besöker Nell en fånge som undanhåller information om en läcka. Del 10:24.

17.00NCIS: Los Angeles Teamet undersöker försvinnandet av en marin örlogskapten som jobbar med NSA om utlänska cyberhot. Del 11:24.

18.00Seinfeld Amerikansk komediserie

18.30Seinfeld George söker jobb efter att ha blivit sparkad från The Yankees. Överraskande nog får han genast ett nytt jobb.

19.00Simpsons Homer går med i "Springfield Preppers", ett sällskap för survivalister, där ledaren har skapat en hemlig tillflyktsort inför världens ände. Marge är dock skeptisk till gruppen.

19.30Simpsons Grundskolan i Springfield kan tvingas att stänga på grund av låga testresultat och allt hänger på hur höga poäng Bart får på sitt prov.

20.00Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

20.30Seinfeld Amerikansk komediserie från 1997

21.00Grudge Match Amerikansk komedi från 2013

23.30The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2013

00.25The Shield En tvist om en framtida sångers framgång resulterar i ett gängkrig som också hotar Vic.

01.25Family Guy Brians skönhetsoperation leder till en ny karriär som mäklare. Det skapar en konflikt med Quagmire.

02.00Family Guy Kvällen före Thanksgiving blir Brian och Peter fulla och äter upp kalkonen, de måste nu hitta en ny.

02.30American Dad Steve pressar Stan för att spåra Smiths familjens anor medan Hayley och Francine går undercover som Sub Hub-hemliga shoppare.

03.00American Dad Hayley tar av sig pannbandet och blir en affärskvinna; Stan planerar en fest.

03.30Brooklyn Nine-Nine När kokain och vapen stjäls från bevislagret måste truppen utreda Nine-Nine.

03.30Brooklyn Nine-Nine När kokain och vapen stjäls från bevislagret måste truppen utreda Nine-Nine.

04.00Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy arbetar med ett svårt fall, medan Hitchcock letar efter den stora kärleken.

04.00Brooklyn Nine-Nine Jake och Amy arbetar med ett svårt fall, medan Hitchcock letar efter den stora kärleken.

04.30Kung av Queens Doug vägrar att ta ett IPS-prov och Carrie beskyller honom för att vara lat och sakna ambitioner.

05.00American Dad Stan drar med familjen till en labyrint för familjens spelkväll. Samtidigt får Roger tag på några gäss.

05.30American Dad Steve och pojkarna deltar i ett fängelseexperiment för att tjäna lite pengar. Under tiden hanterar Stan sin CIA-markvärds död.