MENY

TV6

06.00Just Shoot Me! Nina möter en moralpolis som hotar att bojkotta ett av tidningens största konton.

06.30Våra värsta år Al sitter i en livbåt då lyxkryssningsfartyget sjunkit och blir vald till kapten.

07.00Våra värsta år Peggy blir inbjuden till att delta i världturneringen i bingo.

07.30Simpsons Homer blir besatt av en komediserie från 1980-talet och börjar bete sig som fadersfiguren i serien. Han insisterar på att Bart ska tjäna ihop egna pengar för att köpa den "dirt bike" han vill ha.

08.00Simpsons Moe ger sig in i dejting-världen efter att ha spenderat alla hjärtans dag i ensamhet. Marge upptäcker grå hårstrån i sitt blå hårsvall, och försöker sig på en mer mogen frisyr - till allas bestörtning.

08.30Community Andre friar till Shirley på nytt. Britta och Annie börjar snabbt att planera bröllopet. Jeff måste skriva ett tal och Troy och Abed måste försöka bli "normala" inför giftermålet.

09.00Community En ny Subway öppnar i kafeterian och Shirley, Pierce och Britta försöker att sabotera för dem. Vice Dean Laybourne kommer tillbaka och kämpar för att vinna över Troy.

09.30Just Shoot Me! Maya och Elliot testar att bo ihop, medan Jack och Nina firar sin årsdag.

10.00Brooklyn Nine-Nine Upplösningen. Jake och Holt sitter plötsligt på andra sidan förhörsbordet efter att ha blivit påkomna att planera en attack mot Figgis.

10.30Brooklyn Nine-Nine Teamet åker till Florida för att hjälpa Jake och Holt mot Figgis men en oväntad skada och Sheriff Reynolds sätter käppar i hjulet för dem. Jake och Amy har en lite pisam återförening.

11.00Ink Master: Redemption Duffy Fortner är tillbaka för att gottgöra sina missar och får hjälp av Kruseman, vinnaren av säsong 6. Cris Element och Angel, som var rivaler i säsong 5, är också tillbaka.

11.30Ink Master: Redemption St. Marq och Ty’Esha Reels är tillbaka för att fixa de designer som väckt missnöje. Kan tatueringarna räddas eller är det för sent?

12.00NCIS: Los Angeles NCIS-teamet måste avgöra om en misslyckad drogaffär eller terrorister ligger bakom en explosion på en fiskmarknad. Granger och Kensi fortsätter att jaga efter det ökända vita spöket.

13.00NCIS: Los Angeles Ett lokalt gäng filmar avrättningen av en ATF-agent och teamet måste ta reda på hur hans indentitet blev känd. Kensi försvinner i Afghanistan och Granger är orolig för hennes säkerhet.

14.00L.A.'s Finest Med Dante tillbaka i sitt liv är det omöjligt för McKenna att fortsätta dölja sanningen om sin mammas död för Syd.

15.00L.A.'s Finest Syd och McKennas jakt på Gabriel Knox växlas upp efter att de släppt in både Ben och Ben i sitt sökande.

16.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam sköter skyddsdetaljen för den pensionerade amiralen Kilbride under ett uppdrag för att lokalisera en försvunnen underrättelsetjänsteman.

17.00NCIS: Los Angeles Callen och Sam är ombord USS Allegiance när skeppet hamnar under karantän för ett möjligt Ebolautbrott. Samtidigt undersöker Kensi och Deeks mordet på en officer som nyligen lämnat fartyget.

18.00Seinfeld Jerry blir äcklad när han får veta att han just ätit nötter som hans flickvän redan haft i munnen.

18.30Seinfeld Kramer skapar en staty av Jerry, helt och hållet tillverkad av fusilli-pasta.

19.00Simpsons Barts "Angry Dad" karaktär får sin egen film, men när filmen börjar vinna priser, försöker Homer ta åt sig all ära.

19.30Simpsons Lisas skolprojekt leder till upptäckten av ett nytt läkemedel som gör äldre mindre eländiga.

20.00Seinfeld Mr. Pitt inkluderar Elaine i sitt testamente, och blir allvarligt sjuk. När det uppdagas att han överdoserat sin medicin, blir Elaine misstänkt.

20.30Seinfeld George och hans flickvän diskuterar toalettpapper. Jerry blir irriterad på Elaines pojkväns uppförande under en hockeymatch.

21.00Focus Amerikansk komedi från 2015

23.10The Blacklist Amerikansk dramaserie från 2015

00.05Lethal Weapon Riggs tävlar med Karen Palmer om vem som kan lösa ett narkotikafall först. Samtidigt möter Trish och Murtaugh den emotionella utmaningen av att sända deras första son till college.

01.05Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

01.35Cops Amerikanska polisens mest dramatiska klipp med allt från vilda biljakter, våldsamma konfrontationer och beväpnade rån.

02.05Family Guy Peter, Lois och Brian åker på en weekendresa. Allt går åt skogen när Peter dricker för mycket och Brian inte längre kan dölja sin kärlek för Lois.

02.35Family Guy Brian söker upp sin gamla flamma Tracy och upptäcker att han är far till hennes son.

03.05The Shield Monica ber Vic att hitta ett sätt att hålla Antwon Mitchell ansvarig för mordet på två Farmington-poliser.

04.05American Dad Langley Falls planerar att bygga en stor fotbollsstadion. Stan får veta att ett gammalt träd kommer behöva sågas ned, ett träd som Stan hävdar är hans far.

04.35American Dad Desperat efter att få dejta en tjej vänder sig Steve till Klaus för att få hjälp att bli expert på vattenpolo.

05.05Family Guy Peter hjälper till att släcka en brand i en snabbmatsrestaurang och som tack ger ägaren honom fri tillgång till hamburgare. Men Peter äter för många och drabbas av en stroke.

05.35Family Guy James Wood dyker upp med målet att hämnas på Peter. Han stjäl Peters identitet och även hans familj.