MENY

Viasat Film

07.10Pingvinresan 2 [Dubbad version] [Dubbad version] Filmskaparen, Luc Jacquet, återvänder till Antarktis för att återbesöka kejsarpingvinerna som kallar den frusna kontinenten för sitt hem. Pingvinresan 2 berättar en historia om två pingviner, en pappa och en son, när de möter och övervinner utmaningar i detta fientliga land.

09.00Swan Princess: Royally Undercover Prinsessan Alise, Lucas och deras vänner ger sig ut på ett hemligt uppdrag för att se om de kan lita på några mystiska besökare. De kommer att behöva alla sina detektiva färdigheter samt några verktyg för att lösa gåten.

11.00Sing [Dubbad version] När hans teater riskerar att stängas anordnar den ständigt optimistiska koalan Buster Moon (Matthew McConaughey) en sångtävling. Det blir en stor möjlighet för djuren i området. Grisen Rosita (Reese Witherspoon) är en hemmafru som gett upp sin tonårsdröm om att bli en sångerska. Det unga piggsvinet Ash (Scarlett Johansson) är en punkare som spelar i ett alternativt band. Gorillan Johnny (Taron Egerton) uppmuntras av sin pappa Big Daddy (Peter Serafinowicz) att gå i hans fotspår som bankrånare, men Johnny letar efter en väg bort från livet som brottsling. Var och en av dessa djur är ute efter att förverkliga sina drömmar och sjunga för glatta livet!

13.00Inte hela världen? En homosexuell dramatiker som är döende från aids återvänder till sin hemstad och familj efter tolv års frånvaro för att informera dem om sitt illstånd. Deras egna små bråk och deras brist på förtroende för varandra äventyrar dock hans besök.

15.00Dumma mej 3 Superskurken Gru får sparken från antiskurkligan för att han misslyckas stoppa det senaste hotet mot mänskligheten. Han känner sig nedstämd, men blir snart på bättre humör då han får veta att sin tvillingbror Dru vill träffa honom. Gru och hans familj hälsar på sin bror och hans överdådiga hem. Bröderna slår sig ihop för att besegra den tidigare barnstjärnan, och numera superskurken, Balthazar Bratt, som terroriserar världen. Miniorerna börjar strejka i protest mot Grus svala intresse om att ta över planeten.

17.00BFG Sophie (Ruby Barnhill) lives in an orphanage in London when one night she meets the Big Friendly Giant (Mark Rylance) who pipes dreams into the minds of sleeping children. He takes her to his home in Giant Country where they collet wild dreams to bring joy to the slumbering youngsters. However, Sophie is soon in danger when her presence is discovered by the BFG’s brutal and bigger brothers Fleshlumpeater (Jemaine Clement), Bloodbottler (Bill Hader) and Maidmasher (Ólafur Darri Ólafsson). Soon the unlikely pair hatch a plan to defeat the ogres.

19.00Dan-dream Danmark i början av 80-talet. En liten grupp sympatiska drömmare bestämmer sig för att lyckas med det omöjliga – de vill skapa historia och tillverka världens första elbil: Hope Whisper.

21.00Underworld: Blood Wars Kate Beckinsale, Theo James och Charles Dance medverkar i nästa spännande kapitel i berättelsen om vampyren Selene. Hon jagas av både vampyrer och varulvar på jakt efter hennes blod och hybriddotter.

23.00Viceroy's House New Delhi i mars 1947. Den stora och statliga vicekungens palats är som en bikupa. Dess fem hundra anställda är upptagna med att förbereda för Herr Louis Mountbatten, som just har utsetts till den nya (och sista) vicekungen i Indien av premiärministern, Clement Attlee. Mountbatten, vars svåra uppgift består av att övervaka den brittiska Indiens övergång till självständighet, anländer till palatset tillsammans med Edwina, hans frisinnade fru och Pamela, hans arton år gamla dotter.

01.00Rough Night Fem vänner från college återförenas efter tio år för en vild möhippa i Miami. Saker och ting går från att endast vara oskyldiga upptåg till drogdrivet kaos då en av deras drinkar ersätts med kokain. En manlig strippare anländer men en av dem råkar av misstag att ha ihjäl honom! De unga kvinnorna måste samarbeta för att göra sig av med liket för att undvika att åka dit för dråp.

03.00Unlocked CIA-agenten Alice Racine blir på nytt inkallad för tjänstgöring när ett uppdrag går fel. Hon förhör en misstänkt terrorist då en brittisk byrå meddelar att de har avslöjat en planerad attack med biologiska vapen i London. Racine åker dit och slår sig ihop med den före detta soldaten Jack, men inser att hon inte kan lita på människorna i sin närhet.

05.00Underworld: Blood Wars Kate Beckinsale, Theo James och Charles Dance medverkar i nästa spännande kapitel i berättelsen om vampyren Selene. Hon jagas av både vampyrer och varulvar på jakt efter hennes blod och hybriddotter.