MENY

Viasat Film Action

06.00D.E.B.S. En grupp kvinnliga studenter förbereder sig på att utexamineras från en paramilitär elitskola kallad D.E.B.S. (en förkortning för Discipline, Energy, Beauty, Strength – Disciplin, Energi, Skönhet, Styrka). De har bedömts utefter sin förmåga att ljuga, bedra och slåss. Teamet består av den vapengalne Max Brewer (Megan Good), den hämningsfria Dominique (Devon Aoki), den pryda Janet (Jill Ritchie) samt den självtvivlande Amy (Sara Foster). Amy har nyligen separerat från sin pojkvän Bobby Matthews (Geoff Stults), som jobbar för departementet för inrikes säkerhet, varför luckan i hennes privatliv nu fylls av uppdraget att utreda skurken Lucy Diamonds (Jordana Brewster) återuppståndelse, en person hon skrev sin avhandling om. Organisationscheferna mrs Petrie (Holland Taylor) och mr Phipps (Michael Clarke Duncan) låter dem övervaka Lucy. Lucys främsta lönnmördare Scud (Jimmi Simpson) har fixat en blindträff åt henne med den ryske lönnmördaren Ninotchka Kaprova (Jessica Cauffiel).

08.00IdiotRepubliken En bibliotekarie i USA:s armé, korpral "Average Joe" Bauers (Luke Wilson), blir utvald till ett tidsexperiment baserat på sitt genomsnittliga utseende, sin genomsnittliga intelligens, genomsnittligt beteende osv. I brist på en passande kvinnlig kandidat anlitas Rita (Maya Rudolph), en prostituerad vars hallick "Upgrayedd" (Brad "Scarface" Jordan) har mutats för att låta henne delta. Experimentet glöms bort när ansvarig officer arresteras för att ha startat en egen prostitutionsverksamhet under Upgrayedds vägledning. Fem hundra år senare hittas Joes och Ritas tidskapslar när en sophög stor som ett berg kollapsar och Joes kapsel kraschar in i Frito Pendejos (Dax Shepard) lägenhet, som kastar ut honom. Det tidigare Washington, D.C. har förlorat mycket av sin infrastruktur och folk bor istället i plasthyddor kallade ”domistiler”. Den mänskliga populationen har blivit livsfarligt korkad, behärskar endast ytterst elementär engelska, är extremt antiintellektuell och döps efter kommersiella produkter.

10.00Sausage Party Seth Rogen, Kristen Wiig och Jonah Hill medverkar i denna gulliga men grova tecknade film. En varmkorv drömmer om att bli köpt, men får veta sanningen om vad som händer utanför snabbköpet.

12.00Lords of Dogtown En fiktiv inspelning om den grupp briljanta skateboardåkare som växte upp vid de hemska gatorna i Dogtown i Santa Monica i Kalifornien. De kallades Z-boys och förfinade sin konst i tomma swimmingpooler hos aningslösa villaägare i förorterna. De banade väg för en spännande ny sport och blev slutligen legender.

14.00Red Vi ser Bruce Willis, Morgan Freeman och Helen Mirren i denna actionspäckade filmatisering. En grupp f.d. CIA-lönnmördare jagas av en mördare anlitade av deras före detta arbetsgivare.

16.00Blood and Chocolate Vivian Gandillon (Agnes Bruckner) är en tonårsvarulv med amerikanska föräldrar, född i Bukarest. Hennes föräldrar och syskon brändes levande av jägare som satte eld på deras hem. Hon har adopterats av sin tant Astrid (Katja Riemann) i Rumänien. Astrid var tidigare tillsammans med Gabriel (Olivier Martinez), flockens ledare. Under varulvarnas lag får han välja en ny partner vart sjunde år. De nuvarande cyklen närmar sig sitt slut, och han bestämmer sig för att ta den ovilliga Vivian till sin nya partner. Hon vandrar runt på Bukarests gator, där hon träffar på konstnären Aiden (Hugh Dancy), en amerikan som är på besök i Rumänien i forskningssyfte. Trots att han är människa besitter han omfattande kunskaper om varulvar. Deras begynnande romans övervakas noggrant av De Fem: hennes kusin Rafe (Bryan Dick) och hans kompanjoner Ulf (Chris Greene), Gregor (Tom Harper) Finn (John Kerr) och Willem (Jack Wilson).

18.00Doctor Strange Dr Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) är planetens mest kände neurokirurg när han en dag drabbas av massiva nervskador efter en bilolycka. När västerländsk läkekonst inte visar sig kunna bota honom, reser han till Katmandu för att försöka hitta ett alternativt botemedel. Där får han studera de mystiska konsterna av The Ancient One (Tilda Swinton). Snart är Strange indragen i en dold värld där magiska och alternativa dimensioner utgör vapen och slagfält i en osynlig kamp om kontrollen över världen. Dr Stranges nya färdigheter testas snart när han måste stoppa den hemske Kaecilius (Mads Mikkelsen) planer att ta över Jorden.

20.00Broken Horses Konsertviolinisten Jake Heckum återvänder till sin hemby för att träffa sin enfaldiga bror Buddy. Väl där får han veta att Buddy numera jobbar för den farliga gängledaren Hench, som har gjort den godtrogna Buddy till en mördarmaskin. Buddy vill hoppa av och följa med Jake till New York, men Hench har inte för avsikt att låta sin uppskattade torped komma undan så enkelt.

22.00Stolthet och fördom och zombier Elizabeth Bennett (Lily James) utgör en del av en stark familj som är kända för att bekämpa zombier. Hon letar efter en passande man som ska bli hennes make, men avböjer ett frieri från den uppblåsta Parson Collins (Matt Smith) eftersom han vill att hon ska lägga sitt liv som krigarkvinna bakom sig. Trots att Elizabeth tillhör en lägre klass fängslas hon av den välbärgade zombiemördaren mr Darcy (Sam Riley), och han av henne. När människans undergång närmar sig leder det ödesförföljda kärleksparet kampen mot de odöda.

00.00The Final Girls Max, som går sista året på gymnasiet, hamnar mitt i en 90-tals skräckfilm med sina vänner. En film som hennes mamma – en berömd skräckdrottning, hade huvudrollen i. Fångad inuti filmen återförenas Max med sin mamma som hon förlorat i det verkliga livet. Tillsammans med sina vänner måste de avvärja lägerledarnas rasande hormoner, slåss mot en galen machete-svingande mördare och hitta ett sätt att fly filmen för att ta sig hem.

02.00Gatans gladiatorer Tommy Riley är en ung student och talangfull boxare från Chicago. När hans far får ekonomiska problem börjar han att ställa upp i illegala boxningsmatcher. Det är här, i stadens undre värld, som Tommy träffar Lincoln, en svart man som ser den våldsamma sporten som ett sätt att ta sig ur fattigdomens träsk. När de två vännerna sedan tvingas att boxas mot varandra blir det deras livs viktigaste kamp...

03.40Guardians of the Galaxy Vol. 2 Samtidigt som han handskas med följderna från en hafsig kupp träffar Star Lord (Chris Pratt) Ego (Kurt Russell) som berättar att han är hans sedan länge försvunna pappa. Familjen Quill är inte de enda som måste handskas med besvärliga familjemedlemmar eftersom Gamoras (Zoe Saldana) syster Nebula (Karen Gillan) ständigt försöker döda henne. Rocket Raccoon (med röst av Bradley Cooper) och Yondu Udonta (Michael Rooker) inleder motvilligt ett samarbete för att ta sig från ett rymdskepp, som fungerar som ett fängelse, med hjälp av den modiga och bedårande Baby Groot (med röst av Vin Diesel).